hits

Sandra Marie BrandsrødTur til Huk i sola

  • 08.05.2018, 18:38

8.mai - frigjøringsdagen til Norge 🇳🇴

På mange måter er det en fin dag egentlig - selv om jeg ikke føler meg så fri som jeg skulle ønske, så har vi i det minste fred her i landet, og det er jo noe å være takknemlig over i det minste.

Etter jeg hadde spist frokosten min i solsteika på min faste plass i Nydalen i dag tidlig - tok jeg bussen ut til HukBygdøy. Det er så langt ut dit, men jeg hadde egentlig ingenting bedre å ta meg til, og bussen gikk rett forbi meg. Siden aircondition ikke fungerte i bussen, så ble jeg nødt til å sette meg i skyggen når jeg kom frem. Det var mange som badet og solet seg, i mens jeg gikk i svart bukse - det var litt for varmt for meg, men det var absolutt fint der ute!

Jeg savner av og til sjøluft, fuglekvitter, havet, bølgeskvulp, sol, fred og ro - det er jo dette jeg har vokst opp med. Selv om jeg ikke vet helt hvor jeg hører hjemme lengre, så har jo sørlandet noe helt spesielt for seg om sommeren!

Nå har jeg i hvert fall kommet hjem og skal reise på trening straks. Jeg rant nesten bort der inne i går, så i dag tar jeg på meg shorts.

3 Kommentarer skjul

frodith

08.05.2018 kl. 19:11
Badet du ikke :-D??

kaosverden89

08.05.2018 kl. 19:12
Flotte bilder :)

livetmitt93

08.05.2018 kl. 20:09
fine bilder:)

Skriv en ny kommentar

Sandra Marie

Hei - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign


Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no