hits

Sandra Marie BrandsrødSunset in Chania

  • 26.06.2018, 09:00

Hei!

I går lå vi hele dagen på stranden - jeg har allerede lest ut to bøker, så nå har jeg virkelig inntatt ferieposisjon. Som jeg har savnet å klare å slappe av med en bok, håper det vedvarer når jeg kommer hjem også. Utpå kvelden fikk jeg tatt pedikyr av føttene mine, noe som har vært etterlenget veldig lenge!

I dag lå vi ved bassenget i noen timer før vi tok bussen til Chania. Her var det mye mennesker, jeg mener - Oslo er tomt i ferietiden, fordi alle er jo i Hellas, savnet fort den rolige lille landsbyen vi bor i. Vi handlet litt, spist middag ved havnen og så litt rundt i byen før vi dro hjem igjen. Jeg liker meg i grunn ikke i Chania, men byen har sin sjarm - spesielt de små trange gatene og havnpromenaden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg ut på en liten treningstur før frokost. Har vært ute to dager på rad allerede, så vet ikke helt hvor jeg skal gå i dag - har møtt både hunder, fjellgeiter, høner, fugler, katter og firfisler. Blir jo omtrent til at jeg stopper mer enn jeg faktisk trener (hehe) - nå hater jeg å jogge ute, men her har jeg ikke noen andre alternativer. Heldigvis har jeg et fint landskap å se på, og det hjelper mye - ikke minst er det en forfriskende start på dagen, når man stort sett ligger rolig.

Hører at sommeren er tilbake i Norge, så det blir deilig å komme hjem til samme tempratur. Men klimaet og ikke minst stranden blir noe helt annet enn å ligge på øyene i Oslo, så jeg er ikke lei meg for å gå glipp av noen soldager i Norge! Flere som er på ferie?

6 Kommentarer skjul

solliv

26.06.2018 kl. 16:47
Akkurat vært i Chania jeg. Fine bilder...må lissom innom der en tur nå man er på Kreta.

Sandra Marie

26.06.2018 kl. 20:32
så hyggelig. :D Ja, vi bor ikke så langt unna, så morro å ta en tur! hvor var du hen?:-) så gsolliv:

Evelin

26.06.2018 kl. 18:14
fine bilder. elsker chania :D jeg har vært der før jeg også. kos deg masse ! :D

Sandra Marie

26.06.2018 kl. 20:33
takk! :D Elsker kreta selv! Evelin:

Solveig

26.06.2018 kl. 21:21
Platanias. Liker meg der. Elsker Kreta..

Siri Alvær

27.06.2018 kl. 16:03
Så fint der er der!

Skriv en ny kommentar

Sandra Marie

Hei - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign


Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no