hits

Sandra Marie BrandsrødBeautiful evenings

  • 26.06.2018, 22:12

God kveld.

Noen bilder jeg har tatt nede ved havnen på kvelden her - bildet av meg er tatt inne i en liten kirke som ligger ute på en pier. Idyllisk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har det vært regn og sol om hverandre nesten hele dagen - hehe, det er jo varmt selv om, så det gjorde ikke så veldig mye. Men når vi så at de grå skyene var heltdekket over oss, gikk vi og satt oss på en fortauskafé i stedenfor. Etterpå la vi oss noen timer på takterassen til hotellet - da var det så og si klar himmel igjen. På kvelden gikk jeg inn til byen, fordi jeg hadde bestilt meg en frisørtime for å ta foliestriper - ble ganske fornøyd med resultatet, og ikke minst prisen som kun var på 650 kr.

Nå har vi slappet av noen timer på hotellet og skal straks legge oss. I morgen skal vi opp klokken 05, og blir borte hele dagen! Vi skal på dagsutflukt til Aiga Nikolaos, som er på andre siden av øyen - her skal vi også besøkte den sperdalske øya Spingalonga, så det blir en lang dag! Denne turen ble nesten ikke noe av, siden Ving avlyste og den andre var full - men i siste liten var vi heldige og fikk være med Apollo, så da ordnet det seg likevel.

God natt ♥

3 Kommentarer skjul

Helena Westergren

26.06.2018 kl. 22:26
så utrolig fine bilder :)

Selin Grøsland

26.06.2018 kl. 22:30
Kjempe fine bilder! :)

Siri Alvær

27.06.2018 kl. 15:54
Såå fine bilder!!

Skriv en ny kommentar

Sandra Marie

Hei - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign


Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no