Sandra Marie Brandsrød

Odin - en mors kamp for sin sønn 16.03.2017

Kopp fra Greengate - mitt favorittmerke ♥


 

Det var litt tyngre å komme seg ut av sengen i dag, men jeg kom meg opp 08.30 - jeg tror mye kan henge sammen med hva jeg drømmer, for hvordan dagen min starter. Nå har jeg i hvert fall kokt meg en kanne med kaffe, og startet på en ny bok - kanskje ikke akkurat boken som passet humøret mitt, men det får gå! Det er en forferdelig historie, som handler om Odin som tok selvmord etter å ha blitt mobbet. Om jeg noen gang hadde blitt lærer, så hadde jeg aldri akseptert at mobbing skjer - jeg forstår ikke at noen kan? Mobbing ødlegger faktisk liv, for dere lærere som ikke har fått med dere det...

Har du lest den?

Forbilde 10.03.2017Jeg skrev at nyskjerrigheten min tok overhånd, og at jeg regnet med å bli positivt overrasket over boken til Sophie Elise - og det ble jeg! Jeg startet på denne boken i går, og i natt leste jeg den ut. Når man har lest boken ser man virkelig ironien i overskriften, og hun skriver så bra - er du skeptisk som meg, og liker selvbiografier - kjøp den!

Jeg har et mål om å lese minst en bok i måneden, i hvert fall minst 12 i året - noe som gikk litt treigt i starten! Men nå er jeg klar for bok nummer tre, jeg vet bare ikke hvilken! Jeg har mange uleste bøker, og bestilte meg faktisk nettopp to stykker. Men jeg blir alltid glad for nye tips - så legg igjen en kommentar om du har en bra bok å anbefale! 

365 days - staying strong 04.01.2017

Denne boken har jeg hatt lyst på lenge, og til jul fikk jeg den. Det er en bok som følger Demi Lovato i gjennom 365 dager - den inneholder 365 sitater, refleksjoner og mål. Jeg tenker å lese en dag hver dag, men det går nok ikke helt etter planen!

Har du lest denne boken? ♥

Om meg


Sandra Marie

Hei dere - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.


Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no