Sandra Marie Brandsrød

På vei til sentrum 23.09.2017

God formiddag, dere ♥

Musikalen i går var helt okey, vi satt egentlig ikke så langt unna - men begge hadde glemt å ta med seg briller, så det var jo litt dårlig planlegging av oss, hehe - musikken var i hvert fall fin! Vi var tidlig oppe i dag, så jeg fikk unnagjort treningen også - nå sitter vi klare og venter på at søs skal komme til Oslo. Planen er å reise ned til byen - kommer vel til å se litt rundt, også skal vi på markedet som er i Karl Johan, etter det skal vi finne oss en plass å spise.


//gammelt bilde, men la gå

Dette ble en rask oppdatering, dere må ha en super lørdag!

Hello fridays 22.09.2017

God morgen!

Jeg stod opp 07 i dag, så jeg sitter egentlig her i forelesningen med uttørket øyne, siden jeg begynte og oppdatere iPhonen i natt - vel, den ble ikke oppdatert før i dag! Nå er dette min andre skoledag denne uken, men det gledes likevel over at det er fredag i dag ♥♥♥

♥-MY HAPPY CORNER-♥

Nå starter timen snart igjen, også skal jeg en tur på Rituals i bogstavveien i lunsjpausen. Etter skolen skal jeg møte mamma i byen, og i kveld skal vi på musikalen Cats - så om vi ikke snakkes mer senere i dag, så må dere ha en super fredag og helg!

Sjokoladegrøt 21.09.2017

Til lunsj i dag lagde jeg sjokoladegrøt, og den ble ganske god. Så her kommer det et lite tips på en ny vri av den kjedelige havregrøten:

40 gram havregryn - 1 dl varmt vann - 1 dl kakao styrk - toppet med sukrin

Noen minutter i mikroen og den er klar til og spises!

Nå har jeg en pause på sofaen med home and away og redbull, etter å ha raket gresset og vasket leiligheten - jeg får besøk av mamma i helgen, så da må det se fint ut her, hun blir faktisk mitt første overnattingsbesøk her!

Det går veldig treigt i dag merker jeg - nå skal jeg prøve å få gjort ferdig en innlevering vi har til mandag, etter det skal jeg på senteret og tilslutt trene før jeg tar kvelden!

Ha en fin kveld

Wearing my favorite knit on a autumn day 21.09.2017

I dag er jeg slapp, været er grått og jeg har nesten akkurat stått opp - det kan henge sammen med at jeg sov få timer natt til i går, og hadde en hard treningsøkt før jeg la meg! Det er i hvert fall perfekt å ha fri idag, kjenner jeg - jeg dro på meg verdens diggeste genser og la meg på sofaen med en kopp te når jeg stod opp ♥

Jeg skal snart dra på meg en strømpis å komme meg bort til legekontoret for å ta en vaksine, så vi snakkes mer senere!

Håper dere får en fin torsdag.

Lesepause i skogen 18.09.2017

Når sola kom frem i dag, så virket det som en god ide å utnytte det med en luftepause i skogen - jeg bestemte meg for å ta sykkelen, ettersom det hjemmefra virket altfor langt å gå dit jeg skulle.

Her har jeg første stopp ved Nøklevann:

Her vet jeg egentlig ikke hva det heter, men fint var det her i hvert fall:

Jeg måtte bruke google maps, fordi jeg aldri har vært så langt inne i Østmarka før, og alt virket fint helt til jeg kom meg inn på en sti, som var en myr - joggeskoene mine ble gjennomvåte og fulle av gjørme, og jeg ble ikke akkurat blid når jeg måtte sykle 5 km hjem med våte sko. Men jeg ga ikke helt opp, og fant tilslutt en del av Langvann som jeg egentlig skulle til - vel, jeg tror i hvert fall dette er Langvann:

I dette øyeblikket hadde jeg ikke dekning, sola var på vei ned og tlf var nesten tom for strøm - jeg var rimelig lei, og snudde egentlig ganske fort igjen. Etter 2,5 time var jeg endelig tilbake i området jeg bor, og man kan vel si at lesepausen ble ganske mye lengre enn jeg hadde tenkt - er hvert fall veldig glad for at jeg ikke begynte å gå nå. Ble ikke så veldig mye mer lesing i dag, for å si det sånn - men det går fint! Nå har jeg nettopp tatt en varm dusj og spist middag - vil egentlig farte på trening, men tror det er best å la være og heller legge seg litt tidlig. Noen mandager altså...dette var ikke en av de mest produktive om man kan si det sånn - men det betyr vel bare at tirsdagen må bli bedre!

Puffet havre 18.09.2017

God morgen, mandag!

Jeg dro meg selv ut av sengen litt over 10 - skuffelse var stor når jeg så at det ikke var sol, og at det var sykkel på tv og ikke reprise av GMN? Vel, det løste seg likevel, siden jeg har apple tv! Nå ligger jeg her med kaffekoppen under pleddet - ingenting er som forelesningsfri en mandag ♥

Jeg har nettopp fått i meg en skål puffet havre, blandet sammen med Propud sin vaniljemilkshake og melk - tror det har blitt en ny favoritt her:

I dag må jeg jobbe med skole, for jeg fikk nesten ikke gjort noe i helgen. Jeg har derimot fått ryddet mye, og det gleder organiseringshjertet mitt. Kjøkkenet er nå strøkent, i tilegg til at pappa har jobbet litt mer med det - så nå er det snart helt ferdig. Har ryddet i sko og jakker, og i går fikk vi endelig TV opp på veggen - er så lenge siden vi kjøpte det stativet, vi har bare ikke fått det opp før nå. Gårsdagens trening ble ikke i skogen, men i dag skal jeg få til en tur - men må nok prioritere skolearbeid først nå!

Håper dere får en fin mandag, hva skal dere i dag?

New in: Jakke og sko 17.09.2017

Jakke fra Vero Moda og sko fra Din sko:

Hva syns dere?

Ulsrudvannet 16.09.2017

Nå sitter jeg her med en skål puffét havre og en kopp kaffe etter en dusj - det er ikke så lenge siden jeg kom inn døra igjen!

Ettersom jeg dro innom et loppemarked på veien til skogen i dag, og kjøpte meg både bøker og dvder, så ble det ingen lang tur. Jeg gikk opp til vannet og satt der og leste bok i sola, i mens jeg spiste litt lunsj, også tuslet jeg ned igjen og tok bussen til treningssenteret - så trening ble det jo likevel. 

Det var ganske idyllisk og bare sitte her egentlig - vurderer nesten å gjøre det samme i morgen!

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, og se om jeg ikke får laget meg noe middag senere! Hva driver dere med? Ha en fin kveld.

Good morning saturday 16.09.2017

- Good morning saturday -

Sola stråler ute så jeg drikker kaffe av sommerkoppen i dag - det er ikke så lenge siden jeg flyttet meg fra sengen og bort til sofaen for å spise frokost egentlig. Motivasjonen for å stå opp, og for å spise var ikke helt på topp i dag - fikk i hvert fall blandet sammen noe vaniljekesam og cottage cheese!

Siden været er så bra, så har jeg ikke lyst å fortsette å ligge her. Jeg skal spise opp, skifte og ta meg en skogstur til et vann i nærheten her - det blir vel dagens treningssøkt om jeg ikke går innom på veien hjem. Bortsett fra det skal jeg ikke noe spesielt - hva skal dere denne lørdagen? håper dere ikke er like a-sosiale som meg!

Friday-yay! 15.09.2017

God fredagskveld fine mennesker!

Siden det er fredag i dag så unnet jeg meg en litt bedre proteinbar etter trening, og det var som å spise snickers - den var så god, anbefales!

Jeg får bare et bedre og bedre forhold til fredager, det er noe magisk over dem nesten og jeg vil bare nyte den fult ut - til tross for at jeg har vært på skolen og sovet lite i natt så har jeg hatt energi og glede igjennom hele dagen. Jeg begynte nemlig å vaske hele leiligheten klokken 23 i går kveld, i dag er jeg selvsagt bare glad for at jeg gjorde det - ingenting er som ren leilighet på en fredag ♥

Ikke nok med at det er fredag, men det har vært sommervær ute i dag - jeg har gått i kjole og etter skolen tuslet jeg en tur i Botanisk hage - der var det en blanding av høst og sommer på engang. Gleder meg til å ta en ny tur når høstfargene er kommet sikkelig frem. Fikk også en ny forundringspakke fra thigts.no i posten i dag - innholdet var ikke like spennende denne gangen dessverre, det kommer et innlegg om den senere.

I kveld har jeg vært på trening og nå skal jeg lage meg proteinnachos til middag, og ha en rolig kveld på sofaen med Pretty Little Liars. Vel, det er en mulighet for at jeg havner på byen senere i kveld - selv om jeg allerede har avlyst en avtale i dag, så hadde det ikke forundret meg - i går klarte jeg virkelig ikke å slappe av, så morgentrening er nok ikke helt min greie likevel - vil ikke ende opp med en ny tvangsvane om at jeg må trene to ganger om dagen heller!

Hva gjør dere i kveld?

Workout morning 14.09.2017

Hei på dere ♥

Det er deilig å starte dagen med å reise til treningssenteret egentlig - i hvert fall når det er sol og frisk høstluft ute. Frokosten måtte jeg spise på bussen, for jeg hadde time både for å ta vaksine og hos behandler etterpå - det er vel andre gangen jeg er hos sistnevnte siden før sommeren nå. Nå sitter jeg på Godt Brød og har en forsinket morgenstund - skal spise en bar nå og drikke en kopp kaffe før jeg setter i gang med oppgaveskrivningen. Har innsett at det er håpløst for meg å sitte hjemme å studere, og det må man jo selv om man ikke har forelesning - dessverre. Jeg liker meg i hvert fall her, ikke helt stille og heller ikke bråkete ♥

The perfect lunch 13.09.2017

God kveld ♥

I dag er heldigvis formen og humøret mitt litt bedre, for i går var ikke ting akkurat på topp - jeg er vandt med at jeg har et svingende humør, det jeg ikke er like flink til er å håndtere det på en god måte. Konkluksjonen min er egentlig at ingenting kan bli riktig for meg, fordi jeg klarer aldri å finne en balanse. Jeg får bare fortsette å prøve å gjøre det jeg kan for at ting ikke skal falle ut av posisjon - men jeg har misslykkes totalt, og det vil jeg nok fortsette å gjøre fremover også.

Blåblær BCAA ♥

Jeg bestemte meg hvert fall for å sove over den ene forelesningen i dag, og reiste rett på trening når jeg stod opp. Jeg gikk på den to siste timene som startet 13.15 - det får være grense på hvor mye frihet jeg skal gi meg selv. Etter skolen var jeg litt rundt i Oslo for å kjøpe ny sjokoladedip - dessverre så fant jeg den ikke, men jeg fant en god erstatning som dere kan se over. Blandet det sammen med svensk cottage cheese jeg fant i en ekslusiv matbutikk og noen frukt og yoghurt proteinbiter jeg også kjøpte i stad. I dag ble det en ny start, og nå skal jeg faktisk på trening igjen - selvpinende som jeg er, vel - jeg fortjener det!

Håper dere får en fin kveld!

Mood 12.09.2017

Jeg er like sliten som pusen min nå, så vi skrives når energien og livsmotet er tilbake igjen - akkurat nå orker jeg ikke noe annet enn å ligge her sammen med hun, så nå blir det mat, hvile og serie på meg - selv om jeg virkelig hater det, så prøver jeg så godt jeg kan å høre på det kroppen min vil nå. Hva er egentlig det verste som kan skje? skjønner ikke at ting skal være så vanskelig, jeg vil bare få det til, det her livet - hva enn det er for noe!

Monday is funday 11.09.2017

Heey, mandag ♥

At jeg la et hjerte bak der, betyr nok bare at det blir en sikkelig blå-tirsdag i morgen! Enten om den blir blå i humøret mitt eller i regjeringen - det gjenstår jo enda å se! Jeg håper alle har brukt stemmeretten sin, for som alle vet - om man ikke stemmer, kan man heller ikke klage på fire år, og det er jo ganske kjipt å tenke på? Heh. Det syns i hvert fall jeg, så jeg har vært og stemt! Har også fått meg en super treningsøkt i dag, og da er både kropp og sinn fornøyd. Nå skal jeg spise en proteinpudding, også er det snart sovetid for meg - jeg har skole fra 09.10 til 16.00 i morgen, så jeg får nok ikke med meg hele valgnatten - blir spennende å se hva man våkner opp til i morgen i det minste!

Har dere brukt stemmeretten deres i dag?

Tea time 11.09.2017

God kveld - eller god natt er det vel egentlig nå ♥

Jeg vil ikke kalle den bountyen for en proteinbar, selv om det står at det er det - for meg ble det mer sjokolade, ettersom jeg vanligvis spiser de sukkerfrie.

Nå har jeg fått gjort litt skolearbeid, fått litt mer oversikt og slappet litt av i sofaen med Side om side - det er det vel på å tide å få lagt seg så man ikke starter mandagen helt forferdelig! Denne uken må jeg passe mye bedre på meg selv - for jeg orker virkelig ikke en gjentakelse av uken som var. Det er bare så vanskelig å få til i lengden, men føler jeg har tatt godt vare på meg selv denne helgen i det minste.

Håper dere får en super start på uka!

Sun (day) or rain 10.09.2017

-RIKTIG GOD SØNDAG-

Så deilig det var og våkne opp uthvilt i dag - jeg stod opp og kokte meg havregrøt, tok meg en nocco og syklet til trening siden det var sol ute. Jeg vet ikke hvor mange ganger det har vært sol og regn omhverandre i dag, men det er ikke få. Jeg ble borte i tre timer, ettersom jeg stoppet innom Østensjøvannet og Plantasjen på veien hjem igjen, i tilegg til at jeg måtte ta bussen en annen plass - fordi jeg låste meg selv ute. Så dagen gikk litt fortere unna enn jeg hadde planlagt, men sånn er nå det.

Hva har dere gjort i dag?

Mornings like this 09.09.2017

-Saturday morning-

I dag lagde jeg noen sunne vafler til frokost - oppskriften fant jeg i boken "Kristines muskelmat", som dere kan se over! Jeg delte den i to, men det trenger jo ikke dere å gjøre. Er litt usikker på hvor mye kokosmel jeg fikk oppi, ettersom vekten ikke fungerte ordentlig - jeg tilsatte også 1 dl skummet melk, brukte vanlig havregryn som jeg kvernet til havremel og droppet kardemomme. De ble ganske gode med litt forskjellig topping ♥

Til tross for lite søvn i natt også, ble det en fin og avslappende start på denne lørdagen - er så lenge siden jeg har laget noe nå, så det var på tide. Det har gått for mye i det samme den siste tiden, og det har gått veldig utover energi-nivået. Men nå er jeg i hvert fall veldig klar for å få meg en god treningsøkt, og ellers har jeg ingen planer i dag, og det skal jeg nyte til det fulle - aah, setter i hvert fall ekstra stor pris på slike dager nå, i forhold til før!

Håper dere får en fin lørdag! Hva er deres planer for dagen?

Have a secret, can you keep it 09.09.2017

Ååh, høsten og masse tente lys i stua - jeg liker mørket, i hvert fall akkurat nå ♥

Jeg fant den siste sesongen av Pretty Little Liars på Platekompaniet i stad - hadde omtrent glemt den serien, så det var sikkelig glede å kjøpe med meg den hjem! Nå er det ingen tvil om hva jeg kommer til å bruke helgen på i hvert fall. Jeg prøvde meg på GOT tidligere, men ble aldri fasinert nok av den serien, jeg. Fikk også lurt inn en liten tur på Ikea i stad, siden vi kjørte rett forbi der. Nå har jeg spist litt, og skal se en episode til før jeg må legge meg - kan jo ikke snu døgnet mitt heller. Gleder meg til å legge meg i nytt sengetrekk og ny kosebukse ♥ Jeg våknet 07.45 i dag, så håper ikke det samme skjer i morgen!

Fler som har sett Pretty Little Liars?

Fredag og nyvaska leilighet 08.09.2017

God morgen - skal sies at jeg har vært våken siden klokken 10, men jeg lå i sengen og så på GMN helt til 12. Jeg har egentlig sluttet å ligge i sengen når jeg ikke sover, men jeg gjorde et lite unntak i dag. Jeg stod opp etterhvert for å vaske hele leiligheten - en perfekt start på helgen ♥

Nå har jeg spist frokost og lest i et par timer, og skal ta meg fri resten av fredagen - har i hvert fall litt mer kontroll over pensum nå. Men jeg sliter, det er det ikke akkurat noe tvil om. I går hadde vi en ganske kort dag på skolen, men jeg fikk ikke gjort så mye fordi jeg er så treig om morningen og hadde en avtale før skolen - det går ikke så bra på behandlingsfronten heller, noe som bare gir meg en ekstra stressfaktor. Jeg gjemmer dette så langt bort jeg kan - men det går veldig utover meg selv, og det gjør meg ekstra sliten og lei.

I går gikk det utover lommeboken, men det gjorde ingenting - fant meg noen nye høstfavoritter jeg tenkte å vise dere senere! For å veie opp for det satt jeg meg på kafé for å skrive oppgave før jeg dro på trening. Nå skal jeg en tur til Strømmen å se om jeg finner en stige til badet (haha), så skal jeg klippe meg før håret mitt faller av, også blir det trening når jeg kommer hjem derfra! Vi snakkes mer senere, savner å snakke med dere ♥

HAPPY FRIDAY

Høsten er her 06.09.2017

Hei, og god kveld - jeg håper dere har hatt en fin dag i det grå regnværet ♥

  

// to bilder jeg tok i skogen på søndag, da sola fremdeles var med oss!

Man merker virkelig at høsten er her nå - før hatet jeg høsten, men nå liker jeg den - høstfargene er jo så utrolig fine ♥ november derimot, tror jeg aldri jeg kommer til å klare å venne meg til å like, men det er heldigvis en stund til enda!

Nå ligger jeg på sofaen og ser på home and away - det har vært en av favorittseriene mine så lenge jeg kan huske, og nå har jeg begynt å se på det etter skolen igjen, liten hverdagsglede som ikke krever så mye! I kveld har jeg fått meg en god treningssøkt, og skal gå å legge meg med god samvittighet straks - skolearbeidet derimot, kan jeg ikke ha like god samvittighet over, men det får bare vente!

Liker dere høsten?

God natt ♥

Red & grey 06.09.2017

God morgen fine mennesker ♥

De to siste dagene har vært tunge og lange. Har fremdeles ikke funnet noe balanse oppe i dette kaoset jeg, i går kom meg i hvert fall endelig på treningssenteret igjen, og det er faktisk noe jeg blir nødt til å prioritere for min egen del. Nå sitter jeg i foreleseningen - men jeg falt ut og havnet her i stedenfor. Nå er det i hvert fall en lang pause - nå skal jeg en tur til rådgiveren, ta passbilde, og slappe av før vi skal skrive visumsøknad og ha skrivekurs frem til 16.00!

En perfekt avslutning på sommeren 04.09.2017

Reiste til Sarpsborg på fredag og skulle egentlig på vors der, men pågrunn av noen problemer underveis endte jeg opp med å sette radioen på fult og vorse i bobilen, også stoppet vi for å kjøpe sushi på veien - haha, det var faktisk ganske koselig, kanskje jeg skal ha flere vors i bobilen vår! Når vi endelig kom frem startet Postgirobygget å spille, så da ble det en iskald øl med strålende sol - må si at det (nå) ble en ganske perfekt avslutningen på sommeren likevel:

Senere spilte Sondre Lerche (han er så søt og lagde sikkelig show), Maria Mena, Julie Bergan og Åge Alexander - haha! Liker så godt denne festivalen fordi det er tribune rundt scenen - så man kan sitte hele kvelden, og man ser samtidig alt som skjer. I tilegg er det ikke lange barkøer, og hvis man vil kan man gå helt inntil scenen uten å bli offer for å bli most.

Hele lørdagen lå jeg syk på sofaen, og i går skulle jeg egentlig bare en liten tur til Nøklevann - endte opp med å gå nesten 1 mil. Ble litt kjent i skogsområdet her - var vel på tide nå, før sesongen er over. Men nå må jeg spise opp frokosten min å komme meg avgårde på skolen, vi snakkes - ha en fin mandag ♥

1 september 01.09.2017

Vi har offesielt kommet inn i en ny årstid, og jeg gikk til innkjøp av noen skinnende lys for anledningen. Høstfarger er så fint ♥ jeg sikkelig fredagsfølelse i dag, og har pyntet leiligheten med roser. I morgen har jeg tenkt meg på festival i Sarpsborg - om jeg orker. Merker jeg er sliten av alle festligheter, men dette blir nok den siste på en god stund, så tror jeg skal dra. Får se i morgen, nå skal jeg i hvert fall legge meg etter en altfor slitsom treningsøkt.

Liker dere høsten? ♥

Fugl 31.08.2017

God formiddag fine folk ♥

I går var en super produktiv dag til meg å være - jeg var på trening før det var forelesning. Etter det var jeg egentlig bare hjemme for å spise, og dro tilbake til byen for å vorse med klassegjengen - det var back to school party i går, men vorset var som alltid best. Selv om jeg var hjemme tidlig i natt, fikk dusjet og spist så hadde jeg så vondt i hodet klokken 8 i dag tidlig - jeg hadde glemt å skru av alarmen. Har konkludert med at jeg har blitt litt syk, så nå drikker jeg peppermintete for å bli frisk.

Men nå må jeg ordne meg ferdig og reise til Nydalen siden jeg har en avtale der. Tenker jeg finner meg en kafé etter det, så jeg får lest litt. I kveld blir det nok trening, må rense kroppen igjen - liker å holde festlighetene til helgen merker jeg!

Solsikker 29.08.2017

Hei tirsdag! Nå ligger jeg på sofaen og ser på Big Bang Theory, i mens jeg spiser posesuppe. Siden det allerede er blitt kvelden, så kan jeg nå angre på at jeg ikke stod opp før tolv i dag - det er meg i et nøtteskall. Jaja, dagen forsvant til å lese og litt ymse. Også fikk jeg endelig ryddet bort hamsterburet, ettersom det har stått tomt i to uker nå - lille babyen døde, rip.

// solsikkene jeg kjøpte for noen uker siden - som nå er døde og kastet i søpla.

Ble mye død i dette innlegget nå, jeg er i hvert fall i livet - enn så lenge. Jeg er heldigvis ikke noe serlig støl lengre etter helgen, så nå må jeg gjøre meg klar for trening. Tightsen jeg har på meg nå er så god at jeg har gått med den i hele dag, (jeg hentet den i postkassa i stad) så det er egentlig bare å kle på seg å sprette en BCAA å komme seg avgårde. Vi snakkes!

Tilbringt dagen i Sverige 28.08.2017

God mandagskveld - håper ikke mandagen deres har vært altfor blå, min startet ganske blå, men ble heldigvis bedre utover dagen!

Etter et par timer på skolen, reiste min søster og jeg til Sverige -vi kjørte først ned til Strømstad for å reise til relaxvdelingen som er på hotellet som ligger der. Nå er nesten ikke beina mine støle lengre, og kroppen har det generelt mye bedre etter lørdagens gåtur - vi koste oss der, og det kunne vel ikke ha passet bedre å reise dit enn etter en fjelltur.

Processed with VSCO with f2 preset

Svensk mat ♥ eller - kan vel ikke kalle dette for mat, men den energidrikken er i hvert fall en ny favoritt. Hater at jeg alltid finner meg nye favoritter de ikke selger i Norge!

Nå sitter jeg på toget hjem til Oslo - er glad i å ta tog egentlig, syns det er så avslappende! Nå skal jeg åpne en proteinbar og slappe litt av med en pensumbok. Yay, som dere har forstått så vil jeg ikke innse at sommerferien er over, men det er den nok nå. Vi skulle egentlig på spa på bursdagen min, og siden det ikke gikk helt som plangt så fikk jeg i hvert fall den dagen tilslutt ♥

Vi handlet også endel i Sverige, og jeg fant masse nye produkter denne gangen (lykke!) - om dere ønsker jeg skal skrive et nytt slik innlegg, si gjerne i fra!

Morning friday 25.08.2017

God morgen fredag ♥

Den første helgen etter en lang ferie er alltid best - vel, i teorien var den forrige helg, men den teller ikke! Føler meg mye bedre i dag, etter en lang treningsøkt i går, og en god ansiktsmaske etterpå. I dag har det vært en treig morgen - jeg lå å hørte på radio i sengen, i mens jeg scrollet i gjennom Instagram, før det var på tide å komme seg opp før det ble for sent. Jeg kan vel egentlig ikke kalle dette for en fridag, selv om jeg ikke har forelesning - på en måte liker jeg at det er fri fra skole innimellom, for det gjør det mer overkommelig - men så er det litt irriterende med alle de forskjellige tidene og dagene. Jeg er glad i å planlegge, men ikke så nøye!

Nå skal jeg se litt på tv, drikke opp kaffekoppen, ta meg en dusj og pakke ferdig for helgetur - egentlig skulle jeg på fest i kveld, men merker jeg har fått nok. Det blir heller tur til Beitostølen med min søster - vi har planlagt tur i flere uker nå, men været har ikke vært ordentlig på vår side. Denne helgen er det meldt strålende sol, så det er perfekt fjellturvær ♥

Vi snakkes mer senere - håper dere får en kjempefin helg!

Don't stress, do your best 24.08.2017

Ikke nok med at det skjedde noe hele tiden i fadderuken - så har jeg ikke akkurat vært mindre stresset den uken her. Hvordan klarer man å balansere sykdom, skole, søvn, trening og alt annet jeg tydeligvis brukte altfor mye tid på før? missforstå meg rett - jeg klager ikke på at jeg har noe å gå til hver dag, det er har bare vært veldig mye nå, og plutselig hadde jeg en legetime midt i den første ordentlige skoledagen jeg måtte gå på? som vanlig er jeg ikke forbredt! Jeg endte opp på Oslo City på tirsdag - jeg trenger nye klær, og forrige uke måtte jeg løpe i gjennom det som var for å få tak i noe nytt, så nå begynner det å komme seg litt. Hadde foretrukket å ha det store utvalget jeg har, nå som jeg faktisk må se ut som et menneske hver dag!

Denne planleggingsboken jeg fikk av mamma passet meg egentlig perfekt, og den blir vel min reddende engel fremover:

Nå er den første og obligatoriske skoleuken gjennomført - feltarbeid i byen i går og prensentasjoner i dag! Vi har enda ikke startet på pensum, noe jeg er veldig glad for, ellers hadde jeg nok allerede hengt etter. I går sovnet jeg på sofaen og våknet på kvelden, så man kan si det ikke var enkelt å starte opp på skolen igjen! Jeg føler at ting begynner å gå seg litt til - nå som det meste er i orden og i boks. I dag var jeg på bokutsalg i byen, akkurat som om jeg noengang vil få til å lese de i tilegg til pensum? lov å håpe, du.

Nå er det torsdag og helg for min del - leiligheten er ren og jeg har lagt meg på sofaen, inntatt pysjen og stresset litt ned. Jeg har heller ikke trent siden mandag, og jeg blir som tidligere nevnt lite glad når jeg ikke får trent. I dag skal jeg i hvert fall tvinge meg en tur dit, selv om jeg er sikkelig slapp - vil egentlig bare sove...

Hvordan går det med dere? ♥

Ny uke og en ny start 21.08.2017

Måtte bare starte denne dagen med et slikt innlegg:

I dag stod jeg opp rundt 10.00, har sovet mye bedre enn de siste ukene, snudd døgnrytme, og startet dagen på god gammeldagsvis med kaffekoppen og God Morgen Norge - endelig er hverdagen tilbake sier bare jeg! Dette klarte jeg absolutt ikke forrige mandag, så dette ble en god start på en ny uke!

Jeg startet på skolen på tirsdag, og hverdagen min ble plutselig snudd helt opp ned på under 24 timer. Jeg så ikke helt for meg dette, men så tenkte jeg at man kan prøve å ta plassen når man først har den! Fikk tildelt verdens beste fadderne og gruppe, så denne uke har vært ganske ok +, selv om jeg kunne klart meg uten å gjennomføre noe som føltes som russetiden på nytt - haha!

I dag har vi fri - haha. Er kun semesteråpning i dag, men ble hjemme for å slappe av. Nå må jeg tilbake til virkeligheten igjen, for den ble plutelig satt på vent i en uke. Har endel ting å ordne nå, og ikke minst må jeg sette meg inn i den nye hverdagen min som kom så brått på meg!

Sundaymood 20.08.2017

Hei søndag, endelig var du her ♥♥♥

Sjekk de søte spisepinnene jeg fikk fra en vennine som har vært på ferie i Japan ♥

Hei! Jeg ville bare komme med et livstegn, har rett og slett ikke hatt tid til å blogge den uken her, mer om hva som har skjedd siden sist kan jeg fortelle om senere! I dag har jeg gjort minst mulig, bortsett fra en liten tur ute på trening og nå har jeg sett dokumentaren "voldtatt" på nrk, og satt på en serie - skal bare ligge på sofaen før jeg legger meg igjen, for det trengs virkelig etter denne uken!

Vi snakkes, håper dere får en super start på uka! ♥

Barn for en dag 15.08.2017

På søndag var storesøster på 33 år og lillesøster på 27 år virkelig tilbake til barndommen - er ikke ofte jeg har det så morro på Tusenfryd i voksen alder! Det første vi gjorde var å gå til huskene og til radiobilene - haha, morro å være sikkelig barn for en dag ♥

Ja - jeg fløy på trynet forrige helg!

Vi hadde strålende sol hele dagen - ulempen med det var at det var litt kø, men det gjorde ingenting! Når jeg kom hjem hadde jeg solfeber - det skjer hver gang jeg er ute en hel dag omtrent?! men så ble skoene mine gjennomvåte i den ene karusellen også! Uansett - en frydfull dag ble det jo!

Dagen er din 13.08.2017

Dere som har fulgt med på bloggen min en stund, har nok oppdaget hvor sært forhold jeg har hatt til havregrøt - det var jo omtrent det eneste jeg spiste, og jeg var helt avhengig av den hver morgen. I sommer mistet jeg denne vanen - heldigvis? siden jeg aldri fikk laget den slik jeg pleier på mitt eget kjøkken. Det hjalp egentlig lite, for jeg ble avhengig av riskaker i stedenfor - altså, jeg byttet ut grøt med luft!

Vet ikke hvor mange ganger dere har sett havregrøten min, men det er ikke få - nå skal dere få se den igjen:

For i dag prøvde jeg meg på grøt til frokost igjen, merket det var litt tungt, men den er i hvert fall spist nå og jeg er klar for å reise - etter jeg har drukket opp kaffekoppen, det ble kun noen få timer med søvn - men i natt har jeg hatt på ventliasjonsanlegget og det hjalp endel. Det bråker, så vi pleier skru det av om natten. Ha en strålende søndag!

En rolig helg alene 13.08.2017

Jeg fikk en dårlig start på denne helgen, og jeg føler ikke ting går helt min vei verken på den ene eller andre siden for tiden - så etter fredagens møte måtte jeg bare fokusere på meg selv. Jeg satt noen timer på kafé, dro en tur i Karl Johan og shoppet litt, fikk meg en god treningsøkt og avsluttet kvelden på sofaen med film - egentlig skulle jeg ut, men etter et glass vin så fristet det mer å bli liggende, så det gjorde jeg!

I dag var jeg bedt i en bursdag, men merket at jeg trengte litt mer tid for meg selv, så jeg dro ikke - det har vært altfor mye sosialisering for meg de siste ukene at nå tok jeg en pause. Jeg dro en tur på Plantasjen for å handle blomster også var jeg innom butikken, før jeg dro videre på trening - jeg har ikke vært mye fornøyd med at jeg ikke har hatt senteret tilgjengelig i sommer, så nå er jeg endelig tilbake!

Min søster kom til Oslo i går kveld, så jeg var litt med henne før hun gikk å la seg - jeg sovnet vel ikke før 06-07 i dag tidlig heller, og jeg våknet hver andre time. Nå er jeg inne i en veldig dårlig søvnperiode - så nå har jeg ikke engang giddet å gå å legge meg. Jeg må prøve å sove noen timer, jeg bare gruer meg - så jeg utsetter det litt til.

Jeg kaller det sushi jeg, selv om det egentlig bare er avokado og agurk:

Hvor søt er ikke den pysjen her:

Typisk meg og kjøpe meg koseklær fremfor vanlig klær.

I morgen skal min søster og jeg på Tusenfryd - det lukter barndom lang vei. Det er meldt sol, så satser på en frydfull dag - litt Oslo sommerferie er også fint ♥

Håper dere får en fin søndag!

Kragerø 12.08.2017

Pappa hentet meg i Risør på tirsdag, fordi det var så mye ting som skulle med - vi pakket hele varebilen full, og hadde en sikkelig roadtrip hjemover. Vi stoppet flere plasser, hovedsakelig for å lade bilen - men i Kragerø hadde vi et lengre stopp, fordi jeg har hatt lyst å reise til den byen så lenge nå, men det har aldri blitt tid når jeg har vært sørover. Endelig fikk jeg tatt en tur, og Kragerø er fortsatt en veldig fin og koselig by ♥

Var noen trebåter her også:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fant oss en liten italientisk resturant ved havna hvor vi spiste pizza før vi dro videre - se så koselig:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble en fin pappa-dag, og en liten ekstra ferie!

Når jeg kom hjem var jeg innstilt på andre rutiner og ikke ferieliv - selv om det er litt trist at det er så lenge til jeg ser alle igjen, og aldri får tid til at jeg vil - så kunne jeg aldri ha flyttet tilbake. Men så våknet jeg på onsdag og gikk i gjennom Instagram og oppdaget at Lana Del Rey skulle spille på Øyafestivalen - jeg tenkte bare, hvorfor ikke? Jeg fant en gammel folkehøgskolevenninne som skulle dit, dro på polet og før jeg visste ordet av det var jeg på festival i sikkelig regnvær - men det gjorde egentlig bare stemningen enda bedre, og musikken hennes var verdt det. Om jeg ikke husker feil har jeg vært på konsert med henne på Hovefestivalen også, men da likte jeg ikke musikken og brydde meg egentlig ikke om konserter - nå liker jeg Lana veldig godt og musikken hennes gir meg en slags ro i sjela ♥

Har du vært på noen festivaler/konserter i år?

Trebåtfestival 05.08.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går kom jeg meg ned til sørlandet igjen, og etter å ha sittet litt ute med boken min - den er forresten veldig bra, anbefales til alle som er interessert i det tema. Dro jeg ned til byen og vorset litt med en vennine og kjæresten hennes, også dro vi på byen! Vi skulle egentlig på en konsert, men endte bare opp med å høre en sang også gikk vi videre til et utested. Hadde egentlig ikke planlagt en lang bytur i går, men sånn ble det likevel og jeg ble altfor full - jeg danset til og med, og det sier litt - jeg blir flau bare av å tenke på det.

Det er også festival her i helgen, og byen er så full som det går ann - snubler snart i turister. Jeg har ikke vært i byen selv i dag, for jeg har jo vært på denne festivalen så mange ganger før og trebåter kan jeg ikke si at jeg interesserer meg så veldig mye for, så bildet over er fra forrige tur til Risør. Ttrebåtfestivalen vekker ikke de beste minnene i meg heller, så får vel ta det lit med ro i dag. I kveld skal jeg i bursdag til en venninne jeg ikke har sett på to år, så gleder meg veldig til å se hun igjen i hvert fall - men først... mat.

Dere må ha en fin lørdag, så snakkes vi mer senere

Et noe forsinket bursdagsinnlegg 04.08.2017

Jeg reiste jo så fort til Risør, så jeg rakk aldri å dele disse bildene med dere - vel, de lå jo fortsatt på kamera, så da kunne jeg likegjerne lage et innlegg også:

Blomsterglede

♥♥♥

Jeg skulle vel bare en rask tur innom Kremmerhuset på bursdagen min, og kom ut igjen med lysfat, masse rammer med bilder i, en kopp, en duk og de to på bildet over, og alt det klarte jeg å få med meg på rundt 5 minutter - salg, sa du? heldigvis.

Så det så.

Jeg syns bursdagskort er så koselig, så de står faktisk oppe enda. Det gir meg en liten påminnelse om at det faktisk er noen der ute som bryr seg om meg

Tvang og tvil 03.08.2017

God kveld alle sammen. Har dere hatt en fin dag? jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har hatt en fin dag.

Jeg startet dagen med godt mot, og reiste på treningssenteret litt over 05 - det var vel egentlig fortsatt midt på natten, men jeg hadde fremdeles ikke lagt meg for kvelden, og fikk plutselig for meg at jeg skulle trene. Jeg gjorde det, og når jeg kom hjem igjen helte jeg nedpå med redbull og kaffe, også måtte jeg reise på en avtale jeg hadde i Nydalen - som jeg klarte å komme forsent til fordi jeg ikke klarte å kle meg, jeg endte opp i ullgenser i 20 grader og sol. Etter timen var jeg utslitt, også ringte jeg DPS for å snakke litt med de - fordi jeg er rimelig lei av at de bruker journalen min som ett puslespill, jeg får jo aldri fred fra fortiden min!

Det endte med at blodsukkeret gikk i bånn og det samme med energien, så nå har jeg nettopp våknet opp på sofaen sammen med pus etter noen timers hvile - alt blir bedre etter litt søvn sier de, men alt er jo det samme etter litt søvn, så den frasen er jeg ikke så glad i lengre - men jeg tenker litt mer klart nå i det minste. 

Jeg får ikke i meg stort mer enn vannmelon, så det var jo fint at jeg hadde mye av dette - faktisk er det snart tomt, og det er visst den internasjonale vannmelondagen i dag? sammentreff!

Etter en lang tur hjem, og at jeg i tilegg klarte å ta bussen tilbake til Bøler senter ved et uhell - hentet jeg boken over på posten. Den passet jo humøret mitt veldig bra i dag, så det var litt tilfeldig at den kom akkurat i dag. Er for trøtt til å lese den nå, men skal starte på den i morgen på vei til Risør. Det var dit jeg skulle reise i dag, men jeg venter nok til i morgen tidlig. Rødvinen står klar og er fortsatt uåpnet, så nå venter jeg på at kroppen skal være på min side!

Når dagen nettopp har startet 02.08.2017

Jeg har nettopp startet dagen - i mens andre er klare for å legge seg snart. I hvert fall de som ikke har like skrudd døgnrytme som meg, og står opp når klokken nærmer seg halv fem på ettermiddagen. Jeg skylder på mobilen som gikk tom for strøm i løpet av natten, og på sovemedisinen min som gjør meg helt ape. Men bedre å være ape enn å være utslitt - dessuten er det fortsatt ferie, så 100% rutiner trenger jeg ikke å ha enda vel! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening - det ble en ganske bra økt også, så nå spiser jeg for harde livet i håp om at det ikke skal være bortkastet tid og penger.

Barebells ♥

Jeg har jo blitt helt hekta på vannmelon, men det er ikke like godt å drikke det av en merkelig årsak. Jeg kjøpte i hvert fall en hel melon i Sverige i går, og kom frem til at den veide 3 kg, og jeg skal reise bort i morgen. Altså? jeg kan spise mye vannmelon, men 3 kg på under 2 døgn blir i meste laget.

Nå skal jeg hoppe i dusjen, også skal jeg spise... vannmelon ♥

Når barnet fylller... 02.08.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Restauranten hadde pyntet sikkelig opp på bordet og veggen ved oss, og på slutten kom de med dessert med fruser på og sang bursdagssangen. Jeg må le - pappa ble 63 år og ikke 10 - men det var jo morsomt, og ganske hyggelig gjort. Etter feiringen fikk han gaven av søs og meg, også kjørte vi hjemover til Oslo.

Når man blir glad av mat 01.08.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har vi nettopp kommet hjem fra Sverige, og jeg har satt meg på verandaen til min søster for å spise lunsj - hun er ikke hjemme akkurat nå, så her er det hjemme alene fest. Sol, helt stille og den fine utsikten ut mot elva - kan ikke akkurat klage! Okey, jeg må innrømme at jeg nå er litt kald på føttene - her jeg sitter i hettegenser, men beskrivelsen min hørtes mye mer idyllisk ut. Norsk sommer er ikke så mye å skryte av!

Vi handlet så mye i Sverige, så jeg er helt i protein-himmelen nå - det ble vanskelig å velge lunsj til og med. Jeg kjøpte faktisk ingenting godteri heller, men snusen den må jeg fortsatt ha - kan ikke være helt sunn. Jeg fant også protein-is, og da ble jeg sikkelig glad. Det ble dyrt for pappa, men han var snill og betalte alt - til tross for at det er hans bursdag i dag. Så senere skal vi ut å spise familiemiddag i Sarpsborg - gratulerer med dagen, pappa. Og takk for at du mater den sære datteren din med proteiner ♥

Endelig er juli over - hello august 01.08.2017

For noen uker siden skrev jeg at jeg ikke hadde tenkt å være innom et eneste sykehus denne sommeren - det klarte jeg ikke. Jeg berget meg selv fra psykiatrisk avdeling, og endte i stedenfor opp på medisinsk avdeling. Når skal jeg lære at jeg har begrensninger, og at jeg faktisk må ta hensyn til meg selv? mest sansynlig aldri, men jeg har blitt bedre - jeg er uansett glad jeg har overlevd uten førstnevnte. Jeg vet ikke hva det er med juli, men den vekker tydeligvis ikke de beste minnene. På grunn av en hendelse jeg ikke tålte, så rant begeret fullstendig over og jeg ble kastet flere år tilbake tid - begeret har blitt brannslukket ganske mange ganger i løpet av våren og sommeren, og jeg ble tilslutt så lei at jeg i noen øyeblikk lot meg styre av feil tanker. Jeg som så frem til at jeg kunne være akkurat hvor jeg ville denne sommeren - jeg har jo nytt sommeren mer enn i fjor, det er ikke det - men jeg ville klare meg uten problemer. Nå som fellesferien er over og sommertiden går mot slutten, er jeg egentlig mer lettet enn lei meg for at sommeren går mot slutten. Psykiske problemer tar ikke ferie, og jeg savner faktisk det normale - det normale rundt meg i hvert fall, for min hverdag er jo langt i fra normal - siden jeg verken går på skole eller jobb for tiden.

Jeg tenkte på dette diktet tidligere i dag - jeg vet ikke hvorfor, men vi har sikkert analysert det i norsktimene, og tittelen har satt seg - det er ingen hverdag mer.
 

Gud, hvis du ennå ser:
det er ingen hverdag mer.

Det er bare stumme skrik,
det er bare sorte lik

som henger i røde trær!
Hør hvor stille det er.

Vi vender oss for å gå hjem
men alltid møter vi dem.

Alt vi fornemmer en dag
er de dreptes åndedrag!

Om vi i glemsel går:
det er asken deres vi trår.

Gud, hvis du ennå ser:
Det er ingen hverdag mer.

 

Okey, jeg er klar over at dette var ekstremt nerd. Jeg blir bare verre og verre.

Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre denne høsten, for jeg vet ikke hva jeg vil klare - jeg sa nei til studieplassen min, fordi jeg ikke har lyst til å flytte. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal flytte, når jeg overhodet ikke har lyst til å gjøre det - hvilken glede ligger det i det? jeg er lei av den tanken om at jeg må bevise at jeg kan klare det, og jeg er lei av å føye meg etter det andre forventer at jeg skal gjøre. Det finnes muligheter i Oslo også, og jeg må sjanse på én av de - men det blir fortrengt, og fremtid er ikke noe jeg klarer å se for meg. Eller rettere sagt - jeg klarer ikke å se for meg en normal hverdag over lengre tid - etter så mange år hvor jeg har vært delvis i skole og mye hjemme, så er det faktisk veldig vanskelig å komme tilbake til livet igjen. Hadde jeg bare kunne slettet fortiden min, så hadde alt vært mye enklere, men det går dessverre ikke, og de sporene vil alltid være med meg. Det er mye som foregår oppe i hodet mitt samtidig, og det er mye kaos som tar veldig stor plass - det gir meg begrensninger, men jeg vet i hvert fall én ting, og det er at jeg ikke skal gå hjemme ett år til.

Nå ser jeg ser hvert fall frem til God Morgen Norge på TV og kaffekopp-innlegg igjen. Det kommer en ny sommer igjen neste år, men den blir sikkert ikke perfekt den heller - og de kaffekopp innleggene kommer jeg til å bli like lei av som jeg var i våres.

Hva er dine planer for høsten?

Birds 01.08.2017Hadde den dårlige treningssøkten, og nå er jeg lysvåken - det gir jo veldig mye mening! Nå har jeg lagt meg på sofaen med et fruktfat, og satt på skjønnheten og udyret som kom ut på DVD i dag - fineste filmen ♥

Må prøve å få lagt meg litt tidligere i dag, siden i morgen skal vi til Sarpsborg og Sverige - begynner å bli tomt i kjøleskapet, så nå trenger det påfyll!

Her ligger jeg, og min fluffy baby 31.07.2017Grey and rainy day


Nå har jeg snudd døgnet mitt, så jeg måtte reise nesten rett til legen når jeg stod opp i dag. En vikar og enda ett nytt menneske, og enda mer frustrasjon fra min side. Men jeg må la det passere, prøve å puste, tenke klart, og at det ikke er vedvarende - så det ikke skjer noe jeg vil angre på. Jeg dro litt forskjellige steder og fikk handlet det jeg skulle, også kom jeg hjem i stad - like utslitt som den pusen min. Nå står mat og trening på planen. Selv om jeg ikke vil ut av huset igjen - iskaldt, grått og regnfult. Snakk om å plage seg selv...

Håper dere får en fin kveld, og har hatt en fin start på en ny uke - spesielt til dere som begynte på jobb igjen i dag ♥

Når du prøver å lage den perfekte søndagsfrokosten 30.07.2017

Klokken 17.00 på dagen:Jeg startet dagen sent med å gå meg en tur ved Østensjøvannet, i gråværet som er i dag - så dro jeg på Deli de Luca etterpå, og kjøpte meg dragevann og proteinballer ♥

Nå skal jeg se ferdig Prison Break, også blir det nok trening senere i kveld - ha en fin søndag!

Bursdagskoppen min 30.07.2017

Glemmer ikke den tiden dette var favoritt-tiden min på døgnet - helt stille, og alle lå og sov ♥ Vel, her er jeg igjen - egentlig fordi jeg endelig fikk sove sikkelig ut i natt, og nå føler jeg ikke for å hvile mer. Eller - jeg følte ikke helt for å stå opp i dag, men søsteren min kom, og jeg fant ut av at det er bedre å stå opp - fremfor å ligge i sengen, og det var det jo! Vi var på Godt brød - nytt stamsted? etterpå dro vi på litt shopping, også ble det taco og trening på kvelden!

Men ja - se på den fine koppen jeg kjøpte på bursdagen min:
 
Jeg skulle egentlig ikke ha den nye mummikoppen, men nå syns jeg i grunn den er ganske fin. Velkommen skal du være i samlingen ♥ Nå har jeg fylt den opp med smoothie te - med vann fra den fine lyseblå vannkokeren jeg kjøpte i dag for noen av bursdagspengene jeg fikk. Nå skal jeg se på Prison Break- den nye sesongen kom jo ut i mens vi flyttet, så jeg rakk aldri å se den, men for en stund siden fikk jeg meg den på DVD.

Ha en fin natt ♥

me-time 28.07.2017I mens venninne mine er ute og fester i Risør, så ligger jeg på sofaen alene og ser på Netflix i Oslo - stusselig sa du? jeg har vel egentlig valgt det helt selv, og jeg klager ikke heller. En fredagskveld alene som dette har virkelig vært etterlenget fra min side, så jeg koser meg jeg - med den nye peisen min som lyser opp i bakgrunnen ♥

Akkurat nå ser jeg på To the Bone - jeg har hørt så mye om den, at jeg ble nødt til å gjøre opp min egen mening om filmen. Men nå skal jeg fortsette å stenge verden ute, håper dere har og har hatt en fin fredag - god helg!

Recovery day 28.07.2017

I dag startet jeg dagen hos DPS, etter nesten ingenting søvn - man kan vel ikke starte fredagen bedre enn med en psykolog du har møtt én gang før, eller? jeg har jo en annen behandler, men han har ferie nå. Jeg har heller ikke vært hos han på mange uker, av diverse grunner jeg ikke skal gå inn på her nå - men jeg kommer mest sansynlig til å slutte hos han.

Etter mye om og men, endte jeg opp med å finne meg et bord i en solkrok på Godt Brød - og jeg bestilte meg en hel lunsjmeny! Jeg brukte 4 timer å spise opp alt, men jeg gjorde det.Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg satt meg ned, før jeg endte opp med å ta 37-bussen uten noe mål og mening. Endte opp på Damstredet:Her har jeg faktisk aldri vært før, og det var jo en sikkelig fin og koselig plass egentlig! Jeg fortsatte uten mål og mening - var innom en kirke, før jeg stakk en rask tur innom 22-juli senteret. Grøss - tror alle som var i Norge på det tidspunktet, husker akkurat hva de gjorde? jeg kan i hvert fall detalj-beskrive hva jeg gjorde den dagen - sikkelig merkelig egentlig!

Vi svarer hat med kjærlighet - 22.07.11 ♥Så i dag har jeg sittet på café og reflekteret over livet og skrevet dagbok, i mens resten av Oslo er på ferie. Hadde det bare vært en så rolig atmosfære alltid - det hadde sikkert blitt kjedelig, men kanskje også litt fint - i hvert fall på dager som denne. Jeg var også en rask tur i Karl Johan og fikk med meg noen bøker og te hjem, men der var det ikke like stille dessverre, men det har i dag likevel vært bysommer i Oslo på sitt beste ♥

Nå har jeg nettopp kommet inn fra en handletur med pappa - tusen takk! Jeg skal snart avgårde på trening, selv om jeg overhodet ikke orker - så jeg må vel litt spise litt først. Vi snakkes!

Stangholmen fyr 27.07.2017

Gårsdagen var virkelig koselig - sommer på sitt beste med shopping i Risørs små og fine butikker, gode venner, øl, pizza, bading, båt og en holme utpå havet ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stangholmen har produsert sin egen øl til og med:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi satt noen timer med denne utsikten før vi tok båten inn til byen igjen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor fantatisk er det ikke å se dette, midt utpå havet i en liten båt:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Savner virkelig å ha båten hjemme i Risør når jeg har dager som dette!

I dag har jeg vært en tur i byen, og der kjøpte jeg blant annet en bamse - jeg skal vise dere han senere, jeg falt bare helt for han. Det har vært en regntung, og tung dag i hodet mitt også egentlig - så nå skal jeg pakke sammen de siste tingene mine før jeg reiser til Oslo. Føler jeg har lagt på meg 5 kg av øl den uken her, så nå trengs en liten pause fra ferien...

Breakfast with a perfect view 25.07.2017

Jeg hadde en sikkelig fin dag i går - hadde først sushidate med min søster og et par andre, og litt sightseeing i byen før jeg møtte noen venner - vi satt oss på Pir1 (en flytebrygge) og spiste pizza og drakk øl, før vi forflyttet oss til hagen til bestevenninnen min, vi fortsatte med øldrikkingen der og spilte kort, før vi ble sittende frem til stengetid på en bar - hvor den andre gode venninnen min jobber, kan jo nesten ikke bli bedre enn det altså ♥

Og i dag startet vi dagen slik - på plassen jeg alltid var som barn:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har sørlandet virkelig levert, det har vært sikkelig sommervær! Vi har ligget på et svalberg i mange timer, prøvd å fiske krabber og tatt årets første bad - jeg kan ikke huske sist jeg badet i Norge faktisk! Nå er hele byen blitt innvandert av flyvemaur, og da var vi raske med å komme oss hjem! Nå skal jeg en tur ned til byen å spise middag - må jo utnytte været når det først er så fint ute. Jeg tror jeg det blir trening etter det, og en rolig kveld - ikke like enkelt, men jeg skal gjøre et forsøk.

Har du badet i Norge i år?

Litt av en helg 23.07.2017

Jeg sov ingenting natt til fredag - endte opp med å bake bursdagsmuffins til meg selv, dra på morgentrening før avtalen min og en tur innom senteret før søs og jeg kjørte nedover til Risør. Vi brukte nesten 5 timer på turen - det er jo omkjøring til sørlandet nå, og i tilegg var vi nødt til å lade bilen underveis i plaskregnet. Når vi endelig kom frem reiste jeg rett på reunion-fest med ungdomsskole-teamet mitt - noe som ble veldig velykket, det var både morsomt og minnerik og samles igjen på den måten - vi spiste taco, hadde rebus, og fikk i oss en god del drikke. Kan ikke huske sist jeg var på en fest hvor mobil ikke var et tema - fantastisk ting å si i 2017, så jeg har faktisk ikke et eneste bilde derfra. Senere dro vi på byen og jeg traff endel kjente ute også!

Hele lørdagen ble brukt til å rydde ned fra loftet, og på kvelden dro jeg til en venninne og drakk litt vin, før det ble en ny runde på byen. I dag er loftet tømt for våre ting - er det én ting jeg aldri skal gjøre, så er det å kaste masse ting opp på et loft. Nå har jeg nettopp kommet inn fra en joggetur, og er rimelig sliten etter en hektisk helg!Koppen fikk jeg i bursdagsgave av min søster - kaffekjerring som jeg er ♥

Den proteinbaren er himmelgod!Ca slik skulle bursdagsfrokosten min egentlig se ut - det ble fredagens frokost og lunsj i stedenfor!

Nå må jeg komme meg i dusjen, også skal jeg prøve å slappe av resten av kvelden. Jeg kom jo til Risør på fredag, men har faktisk enda ikke sovet i sengen min - ja, dere kan jo bare lure på hvordan det er mulig, så nå ser jeg frem til en god natt med søvn - forhåpentligvis i hvert fall. Håper dere har hatt en fin helg? :-)

birthday girl 20.07.2017

Heey! 

Beklager fraværet, men de siste dagene har vært ekstremt tøffe - men det orker jeg ikke å snakke om nå. I dag har jeg feiret bursdagen min, i hvert fall det jeg ikke sov bort av den - hadde planlagt å ha en fin bursdag i år, men det ble visst ikke helt slik jeg hadde tenkt meg og planlagt. Man får bare gjøre det beste ut av det, alternativet ville jo vært at det ikke ble bursdag i det hele tatt. Jeg måtte rett for å finne mobilen min når jeg stod opp i dag, for den hadde jeg mistet på Carl-Berner - så ble det trøsteshopping. Hentet også gratis gaver - haha, det kan man like med å være i Oslo på bursdagen sin, så nå har jeg en haug med bakevarer liggende og en bukett med roser, blant annet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et bilde med to av de som betyr mest i livet mitt ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg spratt likevel opp en Prosecco når jeg kom hjem, og fikk en fin orkidé av de hjemme. Nå har jeg fått satt meg ned for å fokusere på noe bra, og ser på alle meldingene jeg har fått i dag - det finnes tross alt så mange gode mennesker der ute. Uansett hvor ensom og færl jeg føler meg, så har jeg en haug bra mennesker rundt meg, og det kan jeg i hvert fall ikke klage på, for det er jo faktisk ikke en selvfølge - selv om jeg beklageligvis trekker de så langt unna jeg bare kan til tider.

Nå har vi nettopp kommet hjem fra Villa Paradiso på Grunerløkka, har spist både bursdagspizza og(!!!) is, noe som er en seier i seg selv - så slik ble min 27-årsdag! Tusen takk for alle bursdagshilsner og gaver jeg har fått i dag - jeg har i hvert fall kost meg i kveld, og har en fin familie som gadd å feire dagen sammen med meg ♥ Ingenting er så vondt at det ikke er godt for noe - vil jeg tro!

Lighthouse 14.07.2017

Hvor fint er ikke det huset her? det er fra Nille ♥Nå har vi nettopp satt oss inn igjen etter å ha grillet - det har vært fint vær i dag, men sommer i Norge er jo som vanlig.. kaldt om kvelden. Jeg er sliten etter å ha lekt apekatt i dag - bokstavelig talt, jeg klarte å falle i mellom to tau og en vaier og der ble jeg hengende, fordi jeg surret meg fast og rundt. Måtte faktisk ha instruksjon for å komme meg løs igjen, ble liksom kvelt hver gang jeg prøvde å flytte på meg - haha, underholdning for de andre, og vondt for meg. I dag fikk jeg pyntet kroppen med nye blåmerker - men så brakk jeg fingeren først gang jeg var i en klatrepark så det var jo ingenting i forhold. Hehe, dagens styrketrening i hvert fall! Tror jeg snart skal legge meg, dere må ha en god natt ♥

God morgen fredag 14.07.2017

Hei og god fredagsmorgen - noen dager siden sist, men det overlever dere!

Er hjemme i Oslo igjen nå, etter noen dager i Risør - som vanlig ble turen litt lengre enn planlagt, og jeg burde ha kommet meg hjem før formen begynte å synke! Hater at det er slik - men denne sommeren har jeg ikke tenkt meg innom et eneste sykehus, så i går tidlig tok jeg halen i mellom beina og dro hjem.

Og jeg føler meg heldigvis litt lettere nå som jeg er på riktig plass - dro på en avtale, shoppet litt og fikk meg en god treningssøkt - så nå har jeg kommet meg litt til hektene igjen!

Endelig bilder med ordentlig kamera - denne koppen fant jeg på rommet mitt i Risør, tror jeg har fått den i bursdagssgave for mange år siden.

Nå skal jeg drikke opp, også prøve få i meg frokost. Min søster og jeg skal til klatreparken i dag, så da må jeg ha mer energi enn kaffe. Sola skinner som bare det allerede - er typisk det når man har reist fra sørlandet, men satser uansett på at dette blir en fin dag i Oslo! 

Hva skal dere i helgen? God helg må dere i hvert fall ha!

Mindfullness til det fulle 08.07.2017

Det ble sent i går, og jeg var oppe før 11 - tror det ble 4 timer med søvn, jeg. Har vært i Tvedestrand i dag, av alle byer man kan reise til på sørlandet. Det er egentlig en koselig by, det er bare så synd at det stedet kun minner meg om min første behandler på BUP. Men ja - byen kalles for bokbyen, og jeg som har blitt så glad i bøker, var jo litt i himmelen der. Var vel innom alle bokbutikkene, og alle hadde vær sin sjarm - det er vel stort sett butikker med bøker de har i Tvedestrand, sett bort i fra Grisen storsenter som er et lite senter. Uansett - jeg koste meg jeg, og fikk med meg fire bøker hjem.

 Var i det humøret i dag. Og der satt jeg inne i en krok i en gammel bokbutikk. Helt alene. I en gammel sofa.

 

 

Sola har stått på i hele dag - luften er så mye friskere her nede enn den er i Oslo, hadde helt glemt hvor glad jeg egentlig er i sørlandet ♥

Når jeg kom hjem ble det joggetur - jeg var på rødstubben, og fikk veldig flashback til tiden på ungdomsskolen når vi måtte ta skrekkens kuper-test. Det verste som fantes i gymtimen. Fikk lyst å prøve meg igjen, men formen og beina var helt ødelagt så det orket jeg ikke! Nå er middagen spist, og proseccoen er åpnet - litt forandring fra i går. Vet ikke helt hva jeg skal i kveld - de fleste er på Stangholmen på konsert der, men det vet jeg ikke om jeg gidder igjen i år. Drar vel uansett til byen for å kikke litt senere - ha en fin lørdag ♥

 

Home 07.07.2017

Den hvite by ved skagerrak. Trehusbyen. Sørlandsperle. Palmekysten. Den hvite by. Risør.

Kjært barn har mange navn - sies det!

Risør er ikke så kjært for meg lengre. Risør betyr i oversatt sammenheng for meg - Traumer. Sykehus. Sting. Skrik. Smerte. Overdoser. Rykter. 

Men det betyr også - Idyll. Gode venner. Kald vin. Skjærgård. Sol. Hund. Familie. Barnerom. Fin natur. Fine hus.

Det positive overveide det negative, trodde kanskje dere nå, og det ser jeg at det gjør. Men det er nok ikke hele sannheten, men å være her på besøk er greit - så lenge det ikke er for lenge om gangen.

Men det går jo ikke ann og ikke savne dette heller:


Bildet er tatt av mamma.


Jeg lærte egentlig i fjor at man ikke reiser med buss den fredagen ferien starter, men så klarte jeg å gjøre samme tabbe igjen. Jeg skal jeg spise middag med familien å drikke rødvin nå, før jeg drar til bestevenninnen min - har ikke sett henne siden jan/feb, så det blir fint, og dette skal bli en bra kveld. Jeg savner sola - den var ikke her nede, jeg som trodde sola alltid skinte på sørlandet? det er i hvert fall det mange andre tror!

Dere må ha en fantastisk fin fredag, klem fra meg og en glad hund ♥

Livet har lært mig, 07.07.2017

At det går videre. Det går alltid videre. Med eller uten eksistens. Med eller uten følelser. Det går videre. Eller springer videre. Men videre går det. Både i nedoverbakke og i oppoverbakke. I berg-og-dal-bane og i søvne. Livet har lært meg mye. Godt og vondt. Puste og pese.

 

Hva har livet lært deg, da?

Sommerlig god morgen 06.07.2017

Nå har jeg faktisk blitt helt avhengig av vannmelon - det tok ikke lange tiden! Jeg ble litt småredd da jeg oppdaget at det er sukker i det, for sukker er noe jeg setter lite pris på - det er fruktsukker i hvert fall, noe som er litt bedre enn vanlig sukker - tror jeg? bare si at vannmelon er sunt!

Hadde egentlig tenkt til å pause morgeninnleggene når jeg innså at det var ferietid - er jo ganske få som sitter her inne på denne tiden uansett, men i dag fikk jeg lyst likevel. Sola stråler ute, i hvert fall i Oslo - i mens jeg ligger under pelspleddet. Jeg har en avtale klokken 14.00, så nå må jeg gå. Etter de har jeg ingen store planer - får se hva jeg finner på etter det for å få denne dagen til å gå!

Ha en fin dag ♥

Sommerens crawings 03.07.2017

Er det en ting jeg aldri har vært spesielt opptatt av, så er det vannmelon - det er jo bare vann, og er jo så grisete? etter ferien vår, så har jeg blitt ganske glad i det jeg også:

Jeg har faktisk akkurat våknet - jeg var litt groggy og trøtt for noen timer siden og la hodet ned på sofaen, og da var det visst gjort - endte opp med å sove i mange timer på sofaen i stedenfor å drikke opp shacken min å reise på trening. Nå er det forsent for å trene, og jeg har mest lyst å sove videre egentlig. Hvor er det blitt av motivasjonen? det er juli, det merker man her inne også - men når jeg uansett er hjemme i Oslo, så finnes det grenser. Hehe!

Denne søndagen har jeg kun vært på Plantasjen og kjøpt nye blomster, har også plantet solsikkerfrø - så nå gleder jeg meg til å se de spire og gro utenfor vinduet mitt ♥

Flere som er glad i vannmelom?

Et fantastisk fint bryllup 02.07.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har ikke spurt brudeparet om tilattelse til å legge ut noen bilder av dem, så det gjør jeg ikke - men et glimt av den fine kjolen hennes går nok bra:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se på den fine bryllupskaken:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥♥♥

Bryllupet i går var så gjennomført og fint fra start til slutt, og alle detaljene på bordet var så fine! Vi ble servert tapas, dessert og drikke, og etterpå kom det store dessertbordet med kaker, kaffe og det hele - rullet egentlig ut av det lokalet når vi dro i 01-tiden, og sovnet med en gang hodet traff puten hjemme i Oslo i natt. Det var et veldig koselig selskap, og ikke minst var det hyggelig å se igjen familien på pappa sin side - for det var flere år siden jeg hadde sett alle sammen sist!

Lunsj i sola før bryllupsfesten 01.07.2017

Hei!

Nå sitter vi i sola på verandaen til min søster, og skal snart avgårde på bryllupsfesten. Vielsen var i Rakkestad, så det var noen timer i mellom før selve selskapet. Vielsen var veldig fin, og paret er nå lykkelig gift - så søtt ❤

Det er godt over 25 grader, så nå er jeg utrolig glad for at jeg ikke har bunad på - da hadde jeg rent bort.

Festen varer nok en god stund, så vi snakkes mer i morgen! Ha en strålende lørdag ☺

Friday night 01.07.2017Jeg har nettopp spist taco av mitt nye spisebord - tror vi kjøpte det minste (og dyreste selvfølgelig) slagbordet som fantes på Ikea. Nå ligger jeg på sofaen og ser på skam - jeg trodde jeg hadde sett alle episodene, men det hadde jeg ikke, og da ble jeg jo litt glad. Nå tenkte jeg å drukne hodet ned i en isboks eller noe, så vi snakkes mer en annen dag. Håper dere har det fint ♥

Slappfisk fredag 30.06.2017

Hei på dere. Jeg stod opp så sent i dag, fordi jeg slapp avtalen min - så nå er dagen allerede over før jeg har rukket å starte den ordentlig føler jeg. Har vært på Ikea med pappa og kjøpt litt ting jeg trengte, og selvfølgelig litt ting jeg ikke trengte. Etter turen dit lagde jeg meg grøt og satt meg i sola - dette sengebrettet kjøpte jeg i dag forresten:

Interessant lesing - føles litt ut som en pensum-bok men. Ja, også pleier jeg jo alltid og dandere havregrøten min mye finere når den skal ut på bloggen, men der gjorde jeg visst en glipp i dag - jeg antar at dere overlever...

I dag må jeg trene, for jeg var ikke i form til å gjøre det i går. Jeg dro heller på butikken og brukte opp et gavekort jeg fikk, fordi jeg klagde på at jeg fant en stilk i supergrøten min - haha, det var tydeligvis verdt å klage på det. Så jeg lå på sofaen med en boks is i går i stedenfor, også på en torsdag da dere - skal sies at det var en sunn is. I dag er det jo faktisk fredag - jeg er fortsatt slapp, men har fått i meg en solid lunsj så i dag skal jeg klare å gjennomføre økten. Beinet mitt er også bedre i dag, og i natt hadde jeg 0 kramper - tror kanskje denne kroppen bare trengte litt mer hvile.. nå har jeg hvilt nok - er for rastløs for dette her!

Nå skal Nocco drikkes opp, og treningssklærne på. Ha en super fredag, hva enn dere holder på meg om sommeren ♥

Hasselnuss 29.06.2017

I Wien var vi på en stor butikk som heter Haas & Haas - de hadde så mye utvalg av te, men også litt kaffe. I dag prøvde jeg den jeg kjøpte, og den kunne gjerne ha hatt litt mer smak i seg - kanskje bare jeg som tok for lite kaffe i, jeg vet ikke! Det ble selvfølgelig mer te på denne butikken også - så nå har jeg nok for en stund.

Jeg kom akkurat hjem fra legen - ingenting er som å starte dagen med å tappe litt blod. Nå har jeg spist havregrøt, den jeg lager hjemme selv er best- den savnet jeg virkelig på ferien! Innså også i dag tidlig at det faktisk er ferietid nå, det var ikke noe GMN på tv - så det er kanskje på tide å planlegge litt? Heh. 

Jeg skal dra på bibloteket nå og få levert et par bøker, og hente en pakke på vei hjem. Jeg hentet en i går også - men glemte den andre. Det var jo også tre pakker i postkassa når jeg kom hjem, og det kom en til i dag - så det er vel ikke rart man blir litt forvirret i all nettshoppingen! Meen, gøy med masse pakker ♥

Nå er det lenge siden jeg har trent, så det skal bli godt å få dratt på seg noen nye treningssklær å trene litt igjen i dag. Jeg sjekket også leggen min hos legen - uten at vi fant noe galt, så vi kom frem til at det kan ha kommet av treningen - så det var jo kjipt for meg som helst vil trene hver dag, og i tilegg har problemer med kneet fra før av - jey...

Har dere noen sommerferie-planer? fortell!

Diva 28.06.2017

Nå er jeg hjemme igjen etter en veldig fin uke på tur, sammen med en av de beste menneskene jeg vet om - kan vel ikke akkurat bli annet enn bra med et slikt utgangspunkt uansett. Koser meg alltid sammen med hun, så er veldig glad jeg har hun i livet mitt - slike som henne vokser ikke på trær!

Ferien kom på riktig tidspunkt, for nå har jeg fått ny motivasjon, og er gladere enn før jeg reiste - dagen før jeg dro var det nemlig sikkelig dårlig stemning. Jeg trenger med andre ord ikke psykolog -ferie er mer min type terapi. Det var veldig godt å komme hjem igjen - det skal sies, selv om jeg vet det ikke tar lange tiden før jeg vil ut på eventyr igjen. Alle syns jeg reiser mye, og det gjør jeg også - det handler vel litt om hva man prioriterer å bruke tid og penger på, for alle som lurer på det!

Merket når jeg satt meg ned tidligere i dag, hvor sliten jeg faktisk er. Vi har jo gjort noe hele tiden, sovet lite, og beina våre har vi ikke akkurat spart på - så jeg bestemte meg for å ta en hjemmedag i dag, som en forlengelse av ferien. Deilig å ha pakket ordentlig ut, vasket og alt som må gjøres når man kommer hjem igjen etter en uke. Har også hentet kjøleskap i dag - eller, først fikk vi en fryseboks, så et kjøleskap med bulk i - det er så typisk min flaks, hellet i det er at vi fikk endel rabatt på det som vi egentlig ikke skulle få, men vi kommer til å klage på det.

Nå har jeg akkurat skrubbet beina mine, og smørt de inn med krem, så nå har de det noe bedre. Etter en varm dusj, fant jeg frem den nyeste koppen i samlingen, og en ny te i smakssamlingen min - chai te med kokossmak, den anbefales om dere får tak i den noen vei ♥

Nå gleder meg til å sove i den myke sengen min igjen, og ikke minst til å spise en proteinpudding - ha en fin natt!

Morning 20.06.2017// bildene er fra mitt lille øyeblikk i går, hvor jeg faktisk lå rolig med en bok i over fem minutter, også dro jeg på meg treningsklærne - hehe! Må få lest ferdig den boken, for nå vil jeg bytte den ut - men liker ikke å ha halvferdige leste bøker liggende, så jeg tar den med meg på t-banen etterpå!

Når jeg våknet i dag, så ante jeg ikke hvilken dag det var, og ble overrasket når jeg så det var tirsdag - merkelig hvor for forvirret man kan bli, ikke sant? Hehe - vel, nå sitter jeg her med kaffekoppen min - etter kun 5 timer med søvn, der ligger jeg for tiden - egentlig litt for lite, men jeg går ikke rundt og er sikkelig trøtt så da er det jo greit! I dag er det kun behandling, også skal jeg reise rett hjem igjen - i går endte jeg nemlig opp på et shoppingsenter. Eneste planen jeg har ellers i dag er å trene, men kjenner jeg meg selv rett så flyr dagen avgårde for det om - jeg skal også forbrede kofferten og andre ting, for i morgen reiser jeg på ferie!

Ha en fin dag og kos dere i sommerværet om dere er like heldige som oss i Oslo ♥

Morning sunday 18.06.2017

God morgen - eller formiddag blir vel mer riktig å si nå ♥

Jeg brukte det meste av dagen i går til å handle ting jeg trenger til leiligheten, og endel ting jeg ikke trenger til meg selv (som det sorte skinndekselet under) - nå skal jeg prøve å holde meg unna butikker frem til ferien, for denne uken har jeg shoppet altfor mye. Fikk med meg en koffert hjem i det minste, så det var noe fornuftig som ble kjøpt! Vi grillet på kvelden, og jeg fikk meg en god treningsøkt etter det - hadde den fine solnedgangen som utsikt i går, så treningsøkten ble ekstra fin!

Nå er søndagen her igjen - en dag man kan bruke på ting man ellers ikke har tid eller overskudd til å gjøre i hverdagen, eller slike småting som man ikke husker å gjøre, eller som man vet man bør gjøre, som blir nedpriortiert - eller bare noe koselig eller avslappende man ikke tar seg tid til ellers! Hva pleier dere å bruke søndagene på?

God kveld 16.06.2017Mørkt rom, stearinlys, kveld og en sliten jente beskriver stemningen her ganske godt akkurat nå. Dere må ha en fin kveld ♥

Dizzy friday 16.06.2017

Riktig god helg ♥

Det har regnet og vært grått i hele dag, så det har vært sikkelig sovevær - var så sliten i hodet og kroppen når jeg stod opp i dag, og i tilegg veldig støl etter en hard treningssuke. Jeg har vasket leiligheten i dag, og tatt det helt med ro - noe jeg virkelig trengte, for nå er formen mye bedre! Jeg har akkurat laget vaniljepannekaker til lunsj, og det kan jeg merke at kroppen min ble glad for. Har tenkt på å teste ut noe nytt en stund nå, og i dag klarte jeg å få det gjort - så nå kommer det endelig en ny oppskrift til dere!


// lillepus

Tror ikke jeg skal gjøre så mye i dag egentlig - det eneste jeg vet er at jeg skal på trening i kveld. Skal også kjøpe noen friske blomster, har sikkelig fredagsfølelse i dag ♥

Har dere noen fine planer for helgen?

If nothing goes right, go left 15.06.2017

// kopp Søstrene Grene

God morgen fine dere, i natt ble det heldigvis litt mer søvn på meg, men jeg var overraskende effektiv i går til å ha sovet så lite. Jeg fikk dratt på avtalen min, skrevet et brev med et glass hvitvin i sola på Sagene - har en fast plass jeg sitter når jeg skal skrive slike ting, og med litt vin til går det alltid mye bedre. Etter jeg var ferdig med det dro jeg en tur til byen - det er tydelig at det er sommer nå, det var salg i alle butikker og jeg var ikke akkurat alene om å shoppe i går. Når jeg kom hjem dro jeg på trening og fikk meg en god økt, også var egentlig dagen over. 

Denne uken har gått så fort, og det er allerede torsdag - nå må jeg få i meg frokost, også gjøre meg klar for å dra på behandlertime. Håper det blir like fint vær i dag som det var i går! Ønsker dere en fin dag

God morgen, kaffekoppen 14.06.2017I går (eller rettere sagt - i natt før jeg la meg), gjorde jeg kaffetrakteren klar - er alltid deilig å sleppe å fylle den om morningen, for da kan jeg trykke rett på knappen, og nytraktet kaffe kommer innen 5 minutter fra du dro deg opp av sengen! Vel, jeg var nødt til å fylle den opp når jeg stod opp i stad - pleier vanligvis ikke å drikke en hel kanne alene til frokost, hehe - merkelig nok!

Nå har jeg nettopp kommet meg ut av dusjen, og nyter dagens første kopp i mens jeg ser på GMN- er bare så glad denne natten er over, for jeg har sovet i rundt 1.5 time. Det jeg våknet av i stad var at jeg ble kvelt, så da ga jeg opp hele søvnen for godt - jeg lærte også i natt at jeg må få skaffet meg gardiner, for nå er det visst sommer ute. Jeg er glad jeg fikk sovet litt i hvert fall, så overlever jeg sikkert dagen også - hvis ikke avlyser jeg bare avtalen min i dag, skal innrømme at det frister mest...

Har dere sovet godt? ♥

Passe slapp dag 13.06.2017Denne skålen kjøpte jeg i går - det er alltid hyggligere å spise frokosten av noe som er fargerikt. Ja, dere hørte riktig - frokost klokken 15.00 på dagen! Har tatt medisinene mine de siste dagene og de slår meg helt ut, så nå må jeg slutte på de igjen - min kropp er ikke skap for falske kjemikaler. Jeg ligger egentlig bare på sofaen og ser på serie nå, i mens sola lyser inn stuevinduet ♥

Jeg må komme i gang med dagen og trening, så vi snakkes mer senere - håper dere har en fin dag!

Te & god natt 13.06.2017For en treig dag dette har vært - jeg var oppe altfor sent, og startet dagen med en legetime, jeg har akkurat byttet lege så formen skulle gjerne vært litt bedre under møtet, men sånn er nå det. Etterpå dro jeg på trening og var der i 3 timer, rimelig stresset fordi jeg var ute på lørdag, og ikke fikk trent i går - så nå begynner formen å komme seg igjen. Jeg tåler alkohol svært dårlig, hadde faktisk ikke vært på fest på 8 uker, så ikke veldig merkelig - føler jeg taper den kampen uansett hva jeg velger å gjøre, for det blir feil for meg uansett...

Etter jeg var ferdig på trening - spontan shoppet jeg litt, fordi humøret mitt trengte det. Jeg fikk blant annet med meg en ny type te, pysj og sengetrekk hjem - så nå ligger jeg på sofaen med te, ren pysj og gleder meg til å gå til sengs - det skal jeg i hvert fall ikke klage på ♥

Håper dere får sove godt, klem!

Mental check 10.06.2017

God lørdag folkens!

Det eneste jeg har fått gjort i dag er trening og handle mat, og nå ligger jeg på min bestevenn, nemlig sofaen. Det tok ganske lang tid før jeg landet her, og nå står det en sunn pizzavariant på bordet som jeg nettopp var ute og kjøpte. Jeg hadde vært pizzafyll nå, om det ikke hadde vært for at bilen så meg når jeg syklet ut i veien - jeg ble så flau at jeg syklet for harde livet hjem igjen, uten å gi et eneste signal om at jeg var takknemlig for og ikke bli kjørt ned - unnskyld, bilen. Der lærte jeg at jeg ikke skal ut å sykle rett etter en times krangel med meg selv!

Åpnet en øl med engang jeg kom inn igjen, og jeg skal egentlig på fest i kveld - skulle vært der for en time siden, så vet ikke om det blir noe av. Nå skal jeg i hvert fall slappe litt av - jeg har funnet en ny serie å se på, som er sikkelig spennende - Good behavior heter den, og dere finner den på TV2 sumo. Så får jeg bare se om jeg klarer å få på meg masken å dra ut senere!

Hva driver dere med?

Hei fredagen 09.06.2017

God morgen - så var det helg igjen ♥

Jeg har nettopp gått i gjennom salget til Nelly, fordi jeg er på utkitt etter en kjole jeg kan ha i bryllup - det er ikke enkelt å finne noe, og jeg orker heller ikke å gå med bunaden en varm og lang juli-dag. Jeg har ikke noen spesielle planer i dag, har en ganske rolig og behagelig start på helgen- noe jeg merker jeg har godt av etter jeg startet gårsdagen hos behandler!

Pappa skal sette inn ovnen på kjøkkenet i dag, og det nærmer seg å bli ferdig, han kom faktisk inn døra as we speak - så skal nok ordne litt her hjemme! Ellers skal jeg trene i løpet av dagen, fikk noen nye treningssklær i posten i dag, og med det øker jo også motivasjonen. Min søster kommer i kveld, så skal vel være litt med henne også ♥

Har dere noen morroe planer for dagen/kvelden?

Kylling & pastasalat 07.06.2017Hei på dere - har dere regnet bort i dag?

Jeg startet dagen med å forsove meg, takket være apedopet mitt - jeg fikk hvert fall sovet mye bedre, selv om jeg kom forsent til avtalen min! I kveld har jeg fått meg en super treningsøkt, og når jeg kom hjem lagde jeg middag - eller, jeg lagde en veldig sunn salat - så jeg vet ikke helt om vi kan legge det under katogorien middag. Salat passer jo bra på varme sommerdager - om ikke det er varmt, så er det i hvert fall det siste! Jeg hentet en pakke fra iHerb i dag, som blant annet innholdt en eske med noen veldig gode proteinbarer - det kommer et eget innlegg om dem i morgen!

Nå skal jeg slappe av med serie, ha en fin kveld ♥

Sitronmelisse 06.06.2017

Etter en liten luftetur til butikken, med musikk på ørene, mørke skyer over hodet og sommertempratur i luften, fikk jeg frisket opp hodet og tankene litt - utrolig hva litt frisk luft kan gjøre av og til. Det som skulle bli en rask tur i butikken ble fort en time - snart er jeg et levende leksikon på hvor mange kalorier hvilke produkter inneholder - Neida, eller? Nå er jeg hjemme igjen, så etter dette innlegget skal jeg spise- jeg må bare tenke på hva litt til!

Jeg ville egentlig på Plantasjen i stad, men jeg orket ikke å gå lengre enn butikken, men jeg fant det jeg skulle ha der - en sitronmelisse. Jeg skal ikke spise den, ville bare pynte opp benken min, også lukter den jo godt. Den minner meg egentlig kun om pinnedyrene som er på DPS - husker ikke om jeg har fortalt dere dette, men jeg fikk med meg noen egg hjem derfra, og jeg ga tilslutt opp siden de aldri klakk - når vi skulle flytte skulle jeg sjekke krukken og oppi der lå det 3-4 bittesmå pinnedyr som var døde. Ååh, da fikk jeg litt vondt i hjertet - nesten så jeg må reise å spørre om jeg kan få noen nye!

Sitronmelisse har alltid blitt brukt for å heve humøret forresten, og det passet jo bra i dag ♥

Bird 06.06.2017

GOD TIRSDAG, og gratulerer med dagen til alle svensker der ute ♥
En liten funfact: jeg er kvart svensk!

Jeg skal være helt ærlig med dere å si at dette ikke er en god tirsdag, etter en natt med gjenopplevelser - dette påvirker så mye, så slik våkner jeg opp og plutselig er i dårlig humør, og dette plutselig har faktisk en årsak! Jeg trodde (håpet) at det hadde roet seg for godt, men får vel bare innse at fortiden alltid vil innhente meg. Jaja, ikke noe å gjøre med hva man drømmer, bare veldig frusterende.

Jeg er i gang med dagens andre kaffekopp, ser på Wenche kokkulere, i mens frokosten snart har stått over en time og ventet på at jeg skal spise den. Jeg spise den, men det frister ikke i det hele tatt.

Dagens plan er å trene av meg denne morningen - også skal jeg innom senteret, biblioteket og på Europris å kjøpe noen flere kurver til sminkeskuffen min. Hvis jeg kommer meg ut av sofaen igjen, har mest lyst å legge meg i sengen igjen merker jeg - men det skal jeg ikke altså, jeg gir ikke opp av litt motgang. Veel, vi snakkes - ha en fin dag ♥

Helligdag på mandag er de beste mandagene 05.06.2017

Helligdager som legger seg på en mandag er ekstra deilig - det er en mandag, men alt føles ut som at det er søndag, det liker jeg - for jeg er ikke noe mandagsbarn! 

Men man kan vel si at dagen virkelig startet som en blåmandag - jeg bøyde meg nemlig ned for å plukke opp noe fra gulvet, og i det hørte jeg et brak, og på betonggulvet lå min kjære iPhone etter å ha fått seg et sikkelig mageplask - hele frontskjermen knuste selvfølgelig! Superpappa som jeg har, så fant han frem til noen som kunne fikse skjermen, og i samme slengen byttet vi batteri også - så nå er den i orden igjen, og jeg kommer nok til å vente en stund med å kjøpe ny telefon, selv om det har vært i tankene, så er egentlig den gamle god som ny igjen nå!//Botanisk hage

Etter at iPhonen var ferdig på sykehuset reiste jeg for å trene, også kom jeg hjem til servert middag i solsteika, gjorde litt hagearbeid og nå har jeg lagt meg ned i sofaen med en serie. Jeg startet vel på denne serien for et år siden, så er på tide å få sett den ferdig - Six feet under heter den, det ironiske med det er at jeg fikk den serie anbefalingen av en psykolog, hehe. Vel, vi får se hvor lenge jeg klarer å sitte i ro, ikke lenge kjenner jeg meg selv rett!

Hva har dere gjort i dag?

Happy sunday 04.06.2017♥ - H A P P Y - S U N D A Y - ♥
 

1.pinsedag og det er helt grått ute, så det passet meg veldig bra at pappa hang opp dagslys-lamper i stuen min i dag - det ble mye bedre, det er som å ha sollys inne uten at noe blender meg. Det kommer til å bli mye bedre å ta bilder inne nå også, og det liker jo vi bloggere! Ellers har det gått mest i rydding i går og i dag, dere må tro jeg ikke gjøre noe annet - men jeg prøver å få system i alt, og ha alle ting på en plass, og det tar jo litt tid. Min søster kom også til Oslo i går, så i kveld er planen å dra på kino - men først skal jeg ut i gråværet og trene litt!

Hva gjør dere i dag? Håper dere har en fin dag!

Pinseaften 03.06.2017


G O D - P I N S E  - A F T E N ♥

Savnet kaffekoppene mine? nå har jeg gått i surr, så vet ikke om dere har sett denne før, jeg skylder på nytt hjem - for nå er egentlig alt annerledes, men jeg liker det faktisk!

Jeg var i Sverige sammen med pappa i går, for å hamstre litt godsaker - om noen andre enn mine nærmeste skulle tatt en kikk i kjøleskapet mitt nå, så lurer jeg veldig på hva de hadde trodd om meg - hele kjøleskapet er nemlig fult av proteinpudding, shakers, BCAA, p-max og snus. Nå fortalte jeg det på internett også, der har dere meg vett. Før vi reiste tilbake til Sarpsborg spiste vi litt lunsj, også kom min søster hjem fra jobb så jeg var litt sammen med henne før vi kjørte tilbake til Oslo - da reiste jeg rett på trening, spiste havregrøten min også var det egentlig bare å legge seg.

Nå er jeg på dagens første kaffekopp & snus, i mens et valpeprogram står på i bakgrunnen - det gjør ikke akkurat lysten mindre til å skaffe seg sin egen hund. Jeg skal snart komme meg avgårde siden butikkene stenger så tidlig i dag, så blir det trening etter det. Vi snakkes mer i kveld, håper jeg ♥

First of june 01.06.2017

Kan ikke helt skjønne at det nå er juni - det som er ganske trist med det er at sommeren pleier å fly avgårde og plutselig er det høsten igjen, slik er er det i hvert fall for meg. Jeg var innlagt hele sommerferien i fjor, så i år skal jeg prøve å nyte den så godt jeg kan 100%.

Det har ikke skjedd mye spennende her i dag - har meldt meg inn i nytt treningssenter, så jeg har vært og trent. Har blitt ganske avhengig av trening, av flere årsaker - som dere sikkert har forstått for lenge siden, for føler jeg nevner det i hver eneste innlegg - men det er vel ikke noe mer interessant å vite at jeg har vært på Jysk og kjøpt ny pute i dag heller. Vi har grillet i dag da - slikt må man jo gjøre den første sommerdagen. Dessverre ser det ut til at det skal regne hele helgen, så man kan jo kalle årstiden hva man vil - man får bare nyte de få soldagene man får når man bor i Norge!// slang med noen bilder fra Mallorca for å pynte opp innlegget litt.Har dere hatt en fin dag da?

Klumsekopp 31.05.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen onsdag - endelig en morgen med god tid. Eller, god tid har jeg vel omtrent hver dag, det er bare jeg som er ekstremt somlete og treig om morningen - så dagens kopp passet bra! Vet ikke helt hvordan jeg skal overleve når jeg ikke har tid til å ligge i sofaen flere timer før jeg skal ut døra, hehe! Når vi er inne på sofa, så kom den nye sofaen min i går - den er så stor og fin, og i det jeg skrev dette så klarte jeg å helle somlekoppen utover maccen, kamera, powerbanken, mobilen og den nye sofaen, er det mulig?!! heldigvis så overlevde alt sammen, hadde vært passe kjipt ellers.. så la oss heller bare kalle koppen for klumsekopp i stedenfor - eller jeg kan skylde på det nye sofabordet som jeg ikke rekker frem tid fra sofakroken? Hehe!

Dagens plan er ganske lik som i går, skal på en avtale også skal jeg trene etterpå. I går oppdaterte jeg endelig spillelisten min - jeg tok i bruk iPoden min fra 2010, siden iPhone-batteriet mitt er så dårlig. Så nå kan jeg endelig sperre verden ute med musikk i ørene, uten å tenke på dårlig strøm - det må til når man bor i masete Oslo.

Ønsker dere en fin dag ♥

En finfin mandag 29.05.2017

Jeg så for meg den blåmandagen i dag, siden jeg var så dum og gikk til sengs 03.30 - men jeg har hatt en veldig fin mandag! Mye takket være en venninne, som var på besøk i Oslo i dag, så jeg har vært med henne - hadde ikke sett hun siden desember, så det var etterlengtet Siw-tid ♥

Vi satt oss på Jamie Oliver på Aker brygge - delte en pizza til lunsj og hadde noe godt i glassene våre, i mens sola strålte over oss. Lite visste jeg om at det skulle bli 27 grader ute i dag! Se så søt venninne jeg har ♥ // ellers fosser det jo ut sjokolade når man bare har tenkt til å ha litt topping - kan kalle det sjokolade med is i stedenfor!

Når jeg kom hjem dro jeg rett på cardio-trening. Heh, det måtte nesten til etter den starten på uka - jeg syns også uken automatisk blir hakket bedre når jeg starter den med trening! Jeg har også fylt opp kjøleskapet, så i dag føler jeg meg nesten rutinert. Nå blir det Netflix og havregrøt på meg - jeg har ikke fått spist havregrøten min idag, så det er noe som mangler!

Ferie for en dag 27.05.2017

I dag reiste jeg hjemmefra klokken ni, fordi jeg skulle reise til Hvaler med søsteren min - jeg tenkte at jeg i samme slengen ville reise en tur innom Fredrikstad. Jeg har ikke vært noe serlig i sentrum av byen - siste gangen jeg kan huske var jeg på julemarked i gamlebyen, og det er for dårlig når man så og si har hele familien der, og er født der. Hehe! Jeg skal skrive mer om dagen vår i dag senere, men må redigere bilder først!

Visste dere at verden over selges i gjennomsnitt en Billy-bokhylle på Ikea hvert femte minutt? Hehe - her om dagen var jeg en av de, og fikk plassert denne i mellom sminkebordet og skrivepulten min. Den størrelsen jeg trengte var selvfølgelig umulig å finne, men den passet i hvert fall bra inn!Kjøpte et lite søtt skilt i gamlebyen i dag!

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, og det dufter fra de nye duftpinnene mine overalt - selv om jeg har satt de inn på badet! Nå skal jeg varme opp litt pizza fra tidligere i dag, og ligge på sofaen foran tv - asosial som jeg er! Jeg har endelig fått TV-kanaler, men tenkte å se videre på 13 reasons why på Netflix! 

I dag har jeg følt at jeg har vært litt på ferie - kort unna og ikke minst en billig tur, kanskje jeg skal finne en annen by i Norge neste gang? kom gjerne med tips om fine byer i nærheten av Oslo!

Hva har dere gjort i dag?

Day in sun 26.05.2017

Når norsk sommer er som dette, da er det virkelig ingen grunn til å klage! I stad tuslet jeg i butikken i bikinitoppen - det er vel å bryte alle sosiale koder i Norge, i mens i utlandet er det liksom helt greit? ingen som kjenner meg her uansett, så jeg bryr meg pent lite! Ferie på egen boplass ♥Det var jo slik gårsdagen egentlig skulle se ut - men i dag måtte jeg dra på trening først, så ble halve dagen i stedenfor. Akkurat nå er jeg inne, men skal ut igjen straks for å kjøpe ny kabel til lydplanken min - ryddet nettopp ut siste del av flyttelasset, og den er sporløst borte, skjønner virkelig ikke hvor den er! Vel, litt svinn hører vel med når man flytter, eller? den dukker nok opp, etter at jeg har kjøpt ny!

Håper dere har hatt en fin dag ♥

God kveld, Kristi himmelfartsdag 25.05.2017

God kveld kjære dere, håper dere har nytt fridagen til det fulle og fått litt sol i skinnene. Min plan var å ligge rett ut i sola i dag - men så har den for det meste gjemt seg bak en sky, så jeg har ryddet og vasket i hele dag i stedenfor, siden å rydde tydeligvis er blitt min nye hobby - hadde tenkt å lese boken "magisk opprydding", men tror faktisk jeg klarer meg helt fint uten den. Innimellom har vi tatt i bruk grillen, og jeg kan ikke huske sist en iskald øl smakte så godt. Rastløs som jeg er, syklet jeg også en tur til Plantasjen i stad for å kjøpe blomster. Ja - så hva nå?

Hva har dere brukt dagen på?

Deilig vær 23.05.2017

Jeg er mildt sagt rørt og overveldet over alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk på innlegget mitt i går, både her og på facebook - for en heiagjeng jeg har på internett, det betyr veldig mye for meg at så mange støtter meg, og det gjør veien så mye enklere å gå når man ikke tusler helt alene ♥Etter vi flyttet har rutinene mine blitt litt dårlige, så nå må jeg prøve å skru tilbake døgnrytmen min litt - det har mer å si for pysken enn jeg noengang kommer til å innrømme! Jeg får dessverre ikke noe serlig lys inn vinduet om morningen lengre, så det har gjort det ekstra vanskelig å hoppe ut av seng. I dag var det hvert fall motiverende å komme seg raskt ut, for nå er det ordentlig sommer ute - jeg var på en avtale i dag, og etter det hadde jeg en treningsøkt som var mye bedre enn de siste dagene!Etter trening satt jeg meg på min faste sted ved vannet i Nydalen for å spise lunsj - nå ligger jeg på solsengen på verandaen hjemme. Etterpå skal pappa og jeg en tur på Ikea, og det blir forhåpentligvis den siste på en stund!

Fler som får mer energi-boots av sol?

Kveldssola 19.05.2017

Flere enn meg som merker at det begynner å bli litt sommer igjen? det liker jeg! Fredagen er snart over - i dag har jeg vært utenfor huset, noe jeg ikke var i hele går. Men det resulterte til en bra treningssøkt i kveld - jeg prøvde ut ett nytt senter som ligger ganske nærme, og tror jeg skal bytte over til det, det blir faktisk det femte treningssenteret jeg er medlem av i Oslo - haha, bare å spørre meg om tips med andre ord. Har også vært på Ikea i dag, så nå gjenstår det kun og montere de siste skuffene så er PAX-garderoben min ferdig!I mens fredagstacoen ble spist, så dukket denne himmelen opp. Måtte jo gå opp i tredje etasje å knipse et bilde - så ser ut som dere ikke slepper unna solnedgangbilder i fremtiden likevel!

Hva gjør dere i kveld? har dere hatt en fin dag? ♥

Kaffekopp søker sjokoladebit 19.05.2017Stikker innom for å ønske dere en riktig god fredag og helg ♥

Sebra 17.05.2017

Heisann! Har dere hatt en fin nasjonaldag? ♥

Jeg hadde egentlig tenkt til å blogge i går, og jeg hadde tenkt til å bake kake - hadde til og med handlet litt sunnere bakevarer for å prøve meg frem. Men jeg var helt ødelagt i kropp og sinn i går at jeg ikke orket noe annet enn å være til, etter to avtaler og trening - jeg tok en sjans på det igjen, men nå tror jeg faktisk at jeg har lært at jeg ikke skal ha mer enn en avtale per dag. Så i går var fokuset mitt en helt annen plass, for i går fristet det mest å sove over hele 17.mai, men det vet jeg at jeg ville ha angret på - denne dagen er jo så koselig!Sebra - akkurat som meg!

I dag var jeg oppe klokken seks, og fikk laget meg frokost før jeg måtte rekke toget. Nå var det godt å ta seg en varm dusj, og legge seg på sofaen med en kopp te. For ikke å snakke om hvor deilig det er å ta av seg en bunad etter en lang dag i den i gråvær - jeg tok den av før jeg dro hjem fra Sarpsborg og stjal noen klær fra søsteren min, dagen ble visst feiret i den byen i år også. Men jeg skal heller laget et innlegg om det senere, for nå orker jeg ikke å redigere bilder.Jeg er så barnslig at jeg kjøper gassballong - det var ganske flaut å bære den rundt alene på toget og i Oslo, så jeg fikk pappa til å ta den med hjem. Begynner jeg å bli voksen nå? :(

Formen er ikke på topp- så jeg blir nok hjemme i kveld til tross for at det er 17.mai, men jeg klarer meg egentlig helt fint uten å feire noe mer, og den proseccoen som står i kjøleskapet frister det egentlig ikke å åpne heller. Syns det er litt stille her inne for tiden - håper uansett dere har hatt en bra dag, og feiret dagen med sunt fornuft både ovenfor deg selv og barn. Ha en fin kveld videre!

Hipp, hipp, hurra - for fine Norge vi er så glad i og ekstra stolte av i dag, nordmenn er noe for seg selv ♥♥♥

Jenta som er glad i mai 15.05.2017

Hei! Håper dere har hatt en fin start på en ny uke? denne uken sniker det seg jo inn en ekstra fridag, nemlig vår kjære nasjonaldag - jeg har ikke rukket å tenke så mye på den dagen, er så glad jeg ville ha bunad for noen år siden, så jeg i hvert fall slepper å tenke på antrekk! Jeg har pyntet til 17.mai, det har jeg vel egentlig aldri gjort før - det er årevis siden jeg gikk rundt med flagg, og nå har jeg et stående i vindusskarmen frivillig? man forandrer seg med tiden skjønner jeg - mangler bare at jeg baker en kake nå. Vel, jeg ser på det som et godt tegn! Vet ikke helt hvordan jeg nå fikk hele dette innlegget til å handle om flagg og 17.mai, men det var ikke meningen! Når vi først er inne på det, så har jeg i dag vært og fått fransk manikyr- så nå er neglene mine klare for nasjonalsdagen også. Jeg har også trent i dag, ettersom jeg i går hadde den slappeste dagen på så lenge som jeg kan huske - jeg sov lenge, og tok på meg treningssklær 16.30, men når jeg hadde spist middag, ryddet i garderoben min, og lagt meg på sofaen innså jeg at slaget var tapt og jeg gikk i dusjen og la meg på sofaen igjen. Jeg begynner å bli mer husvarm, og det er jo bra!

Ha en fin kveld ♥

Vel hjemme i Norge 13.05.2017

Hei på dere - fra kalde Norge!

Vi brukte den siste dagen på Mallorca til å reise til et historisk sted - siden det var overskyet. Det lå i nabobyen så det var ikke lange veien å reise med taxi, vi tok også en lunsj der - skal vise dere bilder senere. Resten av dagen fikk vi noen timer i sola og i relaxavdelingen - før vi satt og koste oss litt på terrassen til mamma, og måtte ordne oss for å reise i 21-tiden. Vårt fly var forsinket med én time, men vi rakk heldigvis bussen hjem 05.15, og var hjemme rundt 06. Det var en behagelig flytur som gikk ganske fort, men flymaten kunne vi latt være å bestille midt på natten - jeg pirket i meg noen biter, og sovnet endelig en times tid før nedstigningen begynte mot solnedgangen - det beste med å fly tidlig om morgenen eller sent om kvelden!Den ene katten min hadde tisset i gjennom alt i sengen min, så jeg var ikke veldig blid når jeg kom hjem - siden jeg måtte kaste alt på vask! Skummadrassen hadde heldigvis klart seg, så i dag ble det kun en liten powernap på sofaen - men jeg har ikke tenkt å snu døgnrytmen opp ned heller.

Jeg pleier alltid og syntes det er så deilig å komme hjem fra ferie, men savner varmen og havet - jeg har vært så kald i dag, og gjort alt for å bli varm. Nå står ovnen på 30 grader og jeg har funnet frem noen av de varmeste koseklærne - så det ordner seg nå regner jeg med, ørene mine har i hvert fall blitt rudolf, så de matcher nesen min!

Hjemmet er i hvert fall ryddig nå, og sengen er god som ny igjen. Valgte å bli hjemme på sofaen i kveld, jeg trenger søvn så det er jeg nok glad for i morgen. Har satt på 13 reason why på Netflix nå - jeg følger egentlig aldri med i Netflix sin verden - det er jo eurovision senere, som sikkert er hyggeligere å se på enn dette. Men nå er det straks middagstid, vi snakkes senere ♥

Har dere sett 13 reason why?
Hva driver dere med i kveld?

Ha en fin kveld - enten om det er funsaft (som i mitt tilfelle) eller vin i glasset deres ♥

Coco 07.05.2017Jeg som elsker kokkos ble sikkelig skuffet over dette vannet, det smakte jo ikke spesielt godt engang - men flaska var fin da! Vi har hatt takaway-pizza på terrassen i kveld - dette er en ganske øde plass, så mange som bor her har all inklusiv, vi gadd ikke det, så derfor har vi spist mest i leiligheten - syns det er ganske greit, så får jeg det jeg vil spise selv, og dette er jo bare en rolig ferie hvor vi ikke farter rundt uansett. Det er egentlig nok å finne på her også - i stad var vi på Michael Jackson show, og nå er vi klare for senga og aftersun - så rødvinen er byttet ut med p-maxen. Tenkte prøve å rekke en Yoga-time klokken 09.15 i morgen, det er jo tross alt mandag - spørs om det går, men jeg prøver å ha troa, trening blir det uansett, hehe!

Ha en fortsatt fin søndag - ønsker dere en god start på en ny uke ♥

Sommer i Oslo 05.05.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag stod jeg opp før 08 - fordi jeg i går fikk opp en reklame i mens jeg satt på finn.no, det var nemlig 30% på hele Lefdal som ikke ligger så langt unna her. Altså - vanligvis pleier jeg ikke å gidde slike ting, fordi det somregel er ekstremt mye mennesker når varehus har slike salg. Men i dag tenkte jeg - hvorfor ikke, så jeg dro og stod kun 15 minutter i kø, og inne var det heldigvis ikke kaos. Jeg var på utkikk etter ny Fitbit, og ny Fitbit ble det - en annen enn den jeg hadde tenkt meg, men tenker jeg beholder denne likevel - det to lå avskilt i en eske, så det var nok sjebnen - så nå er søsteren min og jeg tvillinger! Jeg kjøpte også en badevekt, og en mikrobølgovn når det først var salg. Eller - pappa kjøpte det, og mikrobølgovnen fikk jeg av mamma i innflyttningsgave ♥

Jeg syklet rundt østensjøvannet i stad, for å få meg en liten treningssøkt. Det var en utrolig fin plass, som jeg ikke skjønner at jeg har besøkt før. Det var veldig mange flere fugler enn jeg trodde det skulle være - det er jo kjent for at det er mye fugler, men det var ekstremt. Føler jeg er litt på ferie på mitt eget bosted for tiden. Det er sommer i Oslo nå, så lunsjen ble på gresset sammen med min søster, som dere kan se på bildet over - hadde tenkt å ta solarium i dag, men det trengs ikke med dette været - kunne ønske det var slik hele året - det hadde sjelen min virkelig likt.

Jeg glemte selvfølgelig å ta minnekortet i kamera når jeg syklet, men det kommer noen mobilbilder senere!

Ønsker dere en super fredagskveld ♥

Koser meg i sola 04.05.2017

God ettermiddag!

Akkurat nå sitter jeg i Nydalen og soler meg - etter å ha vært på avtalen min og deretter på trening. Egentlig hadde jeg tenkt å reise rett hjem, men solen fristet meg, så nå sitter jeg her og hører på fossen og fuglene - ganske fredelig og jeg liker meg her, selv om det bringer frem både gode og dårlige minner. Jeg soler meg i sports-bh liksom - en helt normal ting å gjøre i Oslo, men det sier litt om været som er nå.

Jeg er den type menneske som alltid prøver ute de nye matvarene som kommer - elsker nyheter i butikkhyllene, haha ♥

Rushtiden har startet nå, så kan ikke akkurat si det frister å reise hjemover heller, hehe - dette er den verste tiden å reise med t-banen på, og jeg unngår det så langt jeg kan! Men må komme meg hjemover til dusjen - så skal jeg til Lambertseter på senteret der etterpå for å bytte noe blant annet!

Hjernen er stjernen 03.05.2017

God kveld kjære dere!

For en lang dag dette har vært, eller for noen lange dager det har blitt i det siste er vel mer riktig å si - er først nå jeg har satt meg ned i sofaen etter å ha ryddet ut, og tatt en dusj. Jeg skal lage meg noe mat etter jeg har postet dette - middag nå? det blir nok bare knekkebrød, så vi kaller det heller for kveldsmat vi! Jeg fikk ny overmadrass i dag - så jeg gleder meg til å sove, for i går ble det altfor sent - håper jeg sover bedre på denne!

Vi har hvert fall fått gjort endel i dag, kjøpte blant annet skuffer til å ha i toppen av skapet - så der fikk jeg studd bort ganske mye. Kjøpte også masse kleshengere, så skapet blir mer og mer ferdig - ble også endel andre ting fra Ikea, Jysk og Europris. Vi så også på benkeplater (igjen), fliser og vasker - har endelig fått valgt ut alt sammen, så nå kan pappa bygge kjøkken! Vært mye mas med det kjøkkenet, men nå er det forhåpentligvis endelig i boks - jeg orker hvert fall ikke tenke på flere fargekombinasjoner nå, så det får bli slik! Vi rakk ikke å se på sofa, eller dra på søpla - men vi fikk ryddet litt i gamlehuset og fylt opp bilen. Det nærmer seg tomt, men det er ganske utrolig hvor mye man har i et hus!Etter jeg hadde vært hos behandler idag - satt jeg meg i sola langs Akerselva og spiste lunsj og drakk Iste med sitron, som endelig er tilbake i butikken, så det ble en liten pause før jeg dro på trening. Etter det var jeg innom tre kjøpesenter, fordi den første Nille-butikken ikke ville ta gavekortet mitt som jeg vant i en konkurranse på Instagram. Jeg fikk ikke tak i det jeg i utgangspunket skulle ha heller, så det var jo flott. Heh!

Jeg må bli litt klokere på hjernen så boken over ble også med hjem i dag, det virker som en bok som er lettlest - det blir mye buss på meg framover så da er det egentlig perfekt og alltid ha en bok i veska ♥ av alle ting jeg har kjøpt i dag, så valgte jeg å vise dere en bok - den passet litt inn sammen med iMacen min egentlig, når jeg tenker meg om. I morgen tenker jeg heller å ta med meg kamera, så dere slepper og kun se på kjedelige bilder.

Men nå sulter jeg her jeg sitter, så vi snakkes mer i morgen - håper dere har hatt en fin dag, og får en god natt ♥

Er det noen av dere som har lest den boken?

Ha en super dag 03.05.2017

God morgen dere!

Jeg var hos frisøren i fire timer i går - jeg klarer ikke å skjønne meg på de som ser på frisørbesøk som velvære og kvalitetstid - jeg kjedet meg i hjel der jeg satt og ventet. Men det tar tid å legge folie over hele hodet, men klipp og vask kan jeg forstå - for det tar ikke så lang tid. Jeg fikk flere kopper med kaffe, og litt massasje underveis så jeg overlevde fint - etterpå ble det lunsj i sola, også dro jeg på trening, så fløy dagen i går bort.

Et gammelt bilde, men fortsatt like fin pus!

Nå sitter jeg i stua oppe og spiser havregrøt - aner ikke når jeg kommer hjem igjen i dag, så det ble en tung frokost. Det ble lite shopping i går - så i dag er planen å dra med meg pappa rundt mange steder, derfor er jeg oppe såpass tidlig - kan tenke meg at han gleder seg til det allerede. Vi skal også ryddde litt på utsiden av det gamle huset - det har seg nemlig sånn at jeg har brukt uteplassen som søppeldynge til tider - står blant annet enn sofa der som må fjernes. Men hvis vi skal rekke alt dette, og avtale og jobb etterpå så må jeg faktisk starte å stelle meg nå!

Ellers er det jo sommer ute og jeg skal dra på meg et skjørt for anledningen - dere må nyte dagen så lenge dette været varer ♥

Flere som syntes det er kjedelig hos frisøren?
Hva skal dere i dag?

Endelig hverdag igjen 02.05.2017

God morgen!

Det er litt deilig når hverdagen kommer tilbake igjen, nå har det ikke vært noe annet enn langhelg så dere er kanskje ikke helt enig i det - men for meg har de tre nye nettene i nytt hus føltes som minst en uke, og det føles ut som jeg har bodd her så lenge!

Jeg er vel ekstra glad for at det er hverdag nå, så vi får butikker tilgjengelig igjen - strategisk av pappa å velge flyttedato når han gjorde, så han slapp å høre mas fra meg om å kjøpe det ene og det andre. Ikke at han gjorde det med vilje - men tenker det var ganske greit for da ble all tiden brukt tid å pakke ut og planlegge. Jeg har for mange møbler, i forhold til hva det er plass til, så jeg må finne andre løsninger - i går fikk jeg meg blant annet en høy og tynn bokhylle fra finn.no!Et par bilder fra i går, orket ikke å dra opp kamera nå.

Nå ser jeg på God Morgen Norge på maccen, ettersom TV-kanaler ikke er fikset og internett er litt dårlig. Nå skal jeg drikke masse kafffe - sover enda ikke noe godt, så håper det endrer seg så jeg slepper begynne å bruke medisinene mine, for de har jeg faktisk ikke brukt på veldig lenge og det er så deilig å klare seg ute de!

I dag er planen å dra til til frisøren, og denne gangen har jeg valgt den salongen jeg alltid blir fornøyd med - sommersveisen skal på plass nå som det nærmer seg 17.mai. Etterpå skal jeg trene - endelig sier jeg bare, har jo ikke fått trent siden fredag - alt for lenge siden, men har gått bra!

Jeg må sette av god tid til å reise i dag, så jeg ikke kommer for sent - så nå skal jeg spise opp frokosten min og stelle meg. Vi snakkes mer senere ♥

En skjønn mandag i mai 01.05.2017

I dag er det en fantatisk mandag - fordi det i hele dag har føltes ut som det er søndag. Jeg er lat og slapp i dag, og har egentlig ikke gjort noe serlig fornuftig bortsett fra å rydde og vaske litt. Sov lenge også - men det er ikke så rart med tanken på at lille pus lekte hindreløype på soverommet mitt og i sengen min i natt.

Jeg hadde tenkt å sykle til østensjøvannet i dag, siden det ikke er så langt unna, og siden det er så fint vær - veldig deilig at vi fremdeles bor nærme marka. Jeg syklet feil vei først - ikke uventet av meg siden jeg ikke er kjent her i det hele tatt, jeg prøvde liksom å google min egen posisjon i går for å finne min egen adresse. Jeg kom meg på rett vei ved hjelp av google maps, og fant frem til plantasjen nede i veien her - jeg var ikke den eneste der i dag, og det må være den største plantasjen jeg har vært på noensinne, de hadde akvarium og fugler der inne til og med. Jeg fikk med meg en full pose hjem, selv om jeg bare skulle ha roser, så det ble altså ingen tur til østensjovannet i dag, mye fordi jeg ikke ville sykle meg bort også - iPhonen min liker meg ikke, så den slår seg av når det passer meg minst.

Nå har jeg nettopp stekt Cottage cheese rundstykker og spist de i solveggen på verandaen, hvor jeg fremdeles sitter. Jeg har også knipset bilder av blomstene jeg kjøpte og kom til å tenke på at vi faktisk har naboer nå - lurer på hva de tenkte om de så meg stå der å stille opp blomstene (og treet/palmen) mine:

Jeg har alltid ønsket meg et lite sånt tree ♥Følte det var litt sjansespill å sette en så dyr vase oppå der.Innflyttningsblomster må man jo ha!

Så dagens trening gikk ikke helt etter planen - sitter på verandaen enda og drikker julebrus i mens jeg spiser sjokolade. Når de andre kommer hjem skal vi grille - det blir engangsgrill, for grillen har vi jo ikke fått i hus. Men grill + sol + 1.mai er en perfekt kombinasjon uansett. Men nå skal jeg runde av dette innlegget, for nå ble det fryktelig langt!

Velkommen skal du være mai ♥

Kom mai, du skjønne milde 30.04.2017

God kveld fine lesere! 

Tenk at vi i morgen går inn i mai - jeg ba om at april skulle gå sakte, og det har den faktisk også gjort, i hvert fall mentalt, hehe. Det er sikkert fordi jeg har snudd døgnrytmen min, og faktisk får gjort endel i løpet av april. Mai er en av mine favorittmåneder, så jeg gleder meg - håper den også går sakte!Jeg har fått kommet enda mer i orden, og fått hentet sminkebordet mitt og speilet - det turte jeg ikke å sende avgårde med flyttebilen i går, men nå er det i hus! Den siste pusen er også i hus, men har gjemt seg i hjørnet under sofaen i andre etasje - den er så redd, jeg er ganske sikker på at den katten lider av både sosial angst og PTSD. Ellers var det det et sikkelig trist syn å gå inn i det gamle huset, det eneste jeg savner er beliggenheten og utsikten overraskende nok. Her er det stille, fredelig og ikke en byggeplass. Tror jeg vil trives her, et helt nytt sted uten et eneste vondt minne i veggene - det er ganske fint å tenke på egentlig ♥Nå har jeg nettopp spist taco, og lagt meg på sofaen for kvelden - tror jeg. Jeg er en rastløs sjel, når ting ikke er 100% i orden!

Nyt kvelden, og kos dere med fri i morgen også ♥

God søndag 30.04.2017

Riktig god søndag til dere ♥

Jeg har ikke sovet veldig godt i natt, var veldig merkelig å sove i et helt nytt hus - jeg våknet også tidlig og var oppe allerede i 09-tiden. Det er jo greit nok, så får jeg mye ut av dagen. Måtte starte dagen med en kopp te og en nocco, fordi jeg ikke fant kaffefilter (hehe), tenker vi må en tur i butikken senere uansett - det var ikke akkurat noe jeg tenkte på å gjøre i går, men heldigvis finnes det butikker som er åpne selv om det er søndag!

Denne tror jeg ikke dere har sett før? Hehe!

Mitt kjøkken er jo ikke ferdig, men skapene står her, så jeg har faktisk fått ryddet ut alle koppene mine allerede, tror jeg i hvert fall - i tilegg til endel andre kjøkkenting. Vi har også fikset litt i klesskapet, men det er ikke helt ferdig enda, men har fått ryddet ut endel der også - så dette har vært en effektiv morgen vil jeg si! Merker jeg faktisk er støl og sliten i beina etter i går, så tror jeg skal droppe trening i dag og heller komme i orden her hjemme - med mindre jeg drar innom på veien når vi skal til det gamle huset senere, det ligger dessverre et stykke unna så jeg kommer ikke til å gidde å reise dit med t-banen i dag uansett! 

Jeg bor jo i en kjeller og så litt trist på det - men oppdaget nå at når jeg ligger mot det ene vinduet i dette rommet, så ser jeg rett opp på himmelen - det er jo passe koselig, det er faktisk en liten hage på utsiden der også ♥

Tror jeg skal fortsette å pakke ut - jeg er en sånn person som helst vil få unna slike ting så fort som mulig, noe som er en stor fordel nå!

Hva gjør dere i dag?

På plass i vårt nye kryp-in 30.04.2017

Nå er jeg så sliten, at jeg ikke helt forstår hva nesen min gjør foran en datamaskin - må bare lande litt her, og slappe av før jeg går og legger meg. Ikke minst måtte jeg ta en dusj, få i meg noe ordentlig mat (les:pizza), og etter å ha lett i gjennom alt fant jeg endelig vinegget mitt også - det har seg sånn at jeg trodde jeg hadde full kontroll på det meste av ting, men det jeg har trengt mest har jeg brukt lengst tid på å finne, i tilegg ble jeg satt igjen på huset når min søster reiste hjem så pappa og jeg måtte reise å hente noen siste ting i 22-tiden, siden mye jeg trengte stod igjen. Var også greit å få med seg katten - skal sies at fiskene, hamsteren og den andre katten er igjen så de må vi hente i morgen, men jeg nektet å sove den første natten her uten min fine pus - den andre pusen nektet å bli med.

Til tross for alt kaoset og at jeg helst ville legge meg ned å gråte i stad - så har jeg nå fått støvsuget, vasket alle gulv, luftet, ryddet i klær og ting, satt frem noen småting og tent nye duftlys så lukten her inne blir mer meg - så nå er alt mye bedre, og jeg har allerede fått gjort det hjemmekoselig. Men merker jeg aldri har lyst til å flytte igjen, haha!Når jeg skulle ta disse bildene gikk jeg og lette etter lysbryteren - det viste seg at den ikke var montert enda, haha! Alt er jo ikke ferdig her, men det tar vi de neste ukene!Pus har slått seg til ro allerede, hun er vel den snilleste og skjønneste pusen. Hun vil selvfølgelig ut, men jeg tør ikke å sleppe hun ut her før det har gått minst en uke - spørs om vi får det til, men vi prøver i hvert fall.

Vel - nå skal jeg snart gå til sengs, gleder meg utrolig mye til å sove helt til jeg våkner av meg selv. Jeg brukte sikkert en halvtime på å legge på den sengen, da er man sliten - og hva skjer når jeg er ferdig? jeg oppdager en edderkopp som tusler på mitt nyinnkjøpte sengeteppe - har aldri vært raskere med støvsugeren noen sinne, for å si det sånn!

Ellers må jeg dele dagens gullkorn med dere:

-pappa: Hvor kommer du fra nå?
-flyttemannen: jeg kommer fra Iran!

God natt, fine dere ♥

Brekkie 29.04.2017Det siste utsiktsbilde herfra - vi tok likegodt lunsjen ute, selv om det var kaldt. Skolen har hatt globalløp i dag, så vi har fått underholdning og musikk også - vi har jo måtte vente endel, men nå er flyttebilen her for siste gang. Jeg har så mye ting, og så mye klær at jeg aldri burde shoppe igjen noensinne. Helt utrolig hvor mye jeg har klart å presse inn på så liten plass, men nå er det endelig tomt - nesten da hvert fall. Nå skal søs og jeg ironisk nok dra å handle litt, haha! Merker jeg allerede gruer meg til å reise ut til huset å rydde, det er sikkert totalt kaos der nå, haha!

Sommerteater 29.04.2017Hei på dere!

Det ble dårlig med oppdateringer i går, men så gikk dagen for det meste til å trene, og å rydde i ting - så når kvelden kom ville vi bare kose oss foran TV, så vi fikk tid til en siste fredagskveld i huset. 

Nå har jeg min siste morgenstund i stua i kjelleren, hvor rart er ikke det å tenke på egentlig? vi har bodd her i 17 år. Eller - jeg har ikke bodd her så lenge, men min far og stemor har, og jeg har vært her på besøk fram til jeg flyttet hit selv. Jeg var oppe allerede 08.30, siden flyttebilen skulle komme klokken 09 - den er allerede blitt fylt opp og er kjørt avgårde, så her går det fort unna. Hehe, gleder meg bare til denne dagen er over - har sikret meg ved å koke en hel kanne med kaffe som fikk bo i min nyinkjøpte kaffekanne, så nå har jeg det viktigste for mitt nye kryp-in. Er lite koselig her nå og kattene er veldig forvirret, så skal bli godt og bare få alt unna!

Vel, jeg kan ikke sitte her og late meg, så jeg får drikke opp kaffen min, kle på meg og hjelpe til så vi kommer oss ut av hus. Regner ikke med at vi blogges før i morgen, men blir det tid så hører dere fra meg!

Ønsker dere en kjempefin lørdag og langhelg i forhåpentligvis strålende sol - derav ble sommerkoppen inlosjert i dag som dere kan se på bildene over ♥

Min 27.04.2017

God morgen fine dere. Håper dere har hatt en fin start på dagen?

Jeg var ikke hjemme før i 21-tiden i går - da hadde jeg styrt hjemme hele dagen, vært hos behandler, vært i byen og siste stopp var Ikea for å kjøpe garderobeinnredning. Fikk heldigvis hentet meg inn på et stopp på veien til Ikea, der det var en gratis kaffemaskin (hehe) - sånn burde det vært på alle steder som innebærer grubling og tid. Jeg forstår ikke hvor tiden blir av, for føler ikke at jeg gjorde så veldig mye i går akkurat - jeg rakk verken å trene eller å ta sol som jeg hadde tenkt til, så i dag er en hard treningsøkt første prioritert her hos meg, ettersom vi i går endte med å bestille pizza og ha den fredagskvelden - men det trengte jeg. Vi flytter jo i helgen, så jeg tok den litt på forskudd, også visste jeg at jeg hadde tid til en lang økt i dag!

Jeg bruker vanligvis 30mm på kamera mitt, men nå har jeg begynt å bruke 50mm igjen. Ser nå veldig godt at det er noe galt med fokuset til 30mm objektivet, for denne fokuserte med en gang. Disse bildene har jeg ikke orket å redigere heller.

Håper resten av dagen deres blir fin ♥

Pus og sniff 25.04.2017Nå begynner jeg å bli tom for kopper her, siden alle er pakket bort - men Sniff og en kosete pus er koselig å ha morgenstund sammen med, selv om det nå begynner å bli langt utpå dag. Pus er så klengete for tiden at det nesten er irriterende, hun skal ligge oppå meg om natten liksom. Snø er det fortsatt ute, såvidt jeg vet har det i hvert fall sluttet å snø - ble litt sur i går så jeg dro for gardinene etter å ha løpt rundt halve dagen og blitt en snømann.

Brynene mine ble litt for mørke og skamklipt i går - altså.. jeg bestilte ikke engang form av bryn, så jeg er ikke veldig fornøyd - men det er bare bryn, så får leve med de. Det var bio henna-tatto om noen skulle lure! Jeg fortsatt sort under øynene så det så ut som jeg gikk og gråt i hele går - mannen i treningsbutikken spurte liksom om jeg hadde hatt en fin dag, og det jeg klarte å lire ut av meg var at den var helt grei, også begynte vi å snakke om været - typisk nordmenn ikke sant.

Jeg har ikke lagt noen serlig planer i dag, men humøret er i hvert fall bedre - så jeg får komme i gang med noe. Det nærmer seg flytting nå, og ting er absolutt ikke klart for det.

Noen snaps fra søndag 24.04.2017Helgen forsvant litt, siden jeg var ute på fredag. Var noen venninner fra Risør som var i Oslo, og det var hyggelig å se de igjen - men senere endte jeg på en fest som gjorde at helgen ikke akkurat ble så bra - men jeg fikk i hvert fall litt ut av søndagen!

Først var jeg på bokmarked og fikk meg noen nye bøker - det ble ikke så mange siden posesalget ikke hadde startet enda, men jeg fant ikke så mye spennende - kanskje siden jeg kjøpte 19 bøker i fjor som jeg ikke har fått lest. Etterpå dro jeg til byen en tur og var innom 3 museer - Ibsenhuset, Astrup fearnley og Nobel fredssenter, og alle var egentlig sånn passe kjedelig. Jeg gadd ikke å vente på å få omvisning i huset og jeg gadd heller ikke betale ekstra for å se den nye utstillingen på fearnley så ja - hehe, greit tidsfordriv på en søndag, siden alt var gratis uansett. Etterpå dro jeg på trening siden det var det jeg i utgangspuktet skulle rekke før de stengte!

Fler som var på turist i egen by?

Hello winter mondayz 24.04.2017

Heisann. Beklager bloggpause uten å si ifra, det er sjeldent et bra tegn fra min side og jeg hater når det skjer - nå er jeg i hvert fall tilbake igjen, så mer om helgen min kommer senere i dag!Jeg hadde tenkt å vise dere sommerkoppen min i dag, men dette er en kjip mandag, det snør ute, vinterkoppen og vinterklær ligger i det andre huset - trenger jeg å si noe mer? så jeg gikk for en svart kopp bare for og gjøre starten på dagen hakket verrre. Haha! Jeg har nettopp spist frokost, så det sier jo litt. Nå må jeg komme meg ut i det pene været - skal en tur til byen å farge vipper og bryn, også drar jeg på trening etterpå, forhåpentligvis er dagen litt bedre senere i dag!

Ha en fin dag i vinterland da - dere som er så heldig å ha det ♥

Happy friday 21.04.2017

Denne koppen har jeg spart helt til i dag - haha, hør på nerden i meg! Jeg burde hatt et eget innlegg med bare koppene mine, jeg. Målet er jo å vise dere alle sammen - det vil nok ta et år minst, men vet aldri om det skjer. Blir dere veldig lei?Ha en fin fredag dere, helgen etter en ferie er alltid best - så god helg ♥

husets siste 20.04.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg kjøpt inn det som mest sansynlig blir husets siste blomster, hvor trist er ikke det å tenke på egentlig? fine var de hvert fall ♥

Ellers har dagen i dag gått i ett - heldigvis kan man vel si. Nå blir det speltlomper og avslapping med serien Elven, (jeg lurte dere litt - det er jo ikke påskekrim og alle episodene er ikke lagt ut) før fredagen tikker inn!

Håper dere får en fin kveld ♥

Grey morning with Hufsa 20.04.2017

Alle barns mareritt?For en treig dag dette har vært - har sløst bort halve dagen med å sove sammen med pus i stedenfor å stå opp. Ironisk nok etter at min behandler i går sa at jeg skulle prøve enda en uke med bra døgnrytme - men altså, jeg må hvile litt ekstra noen dager jeg også, spesielt etter de to siste dagene - det må jo være greit. Så startet min morgen litt raskt i dag med å bake cottage cheese rundstykker - så jeg har mer å gå på når jeg skal trene, i tilegg skal jeg drikke masse før jeg drar. Nå skal jeg skifte til treningssklær, og ta med meg en boks BCAA på bussen - hvis ikke økten blir bedre i dag så vet ikke jeg!

Vel, nok om dette. Vurderer om jeg skal lage et innlegg om noen av klærne jeg har kjøpt den siste tiden, er det interesse for det? er ganske ut av trening på å få det bra til, men kan gi det et forsøk!

Believe 19.04.2017Falt bare helt for denne stenen når jeg så den en dag på Nille - har tross alt tatovert believe på håndleddet så det er kanskje ikke så rart.

Det er tomt her nå, men prøver å la noen ting stå igjen som er synlig - så det faktisk er hjemmekoselig her frem til vi skal helt ut av hus. Jeg er ganske sliten og lei i dag også, skjønner ikke alt av hvor dette kommer fra, og det passer utrolig dårlig - men jeg får bare slappe av og godta det, for har ikke planer om at dette skal vedvare eller noe annet så jeg satser igjen på bedre dag i morgen. Formen er i hvert fall litt bedre nå som jeg har fått i meg litt næring - det har seg vel sånn at min kropp også trenger bensin for å fungere! Nå koser jeg meg med et glass vin, det er tross alt lille lørdag - eeh, det er veldig lite innafor, men jeg prøver og ikke bry meg. Det blir sofaen resten av kvelden på denne jenta her, men unntak av at jeg skal hente noe på posten - pakker gjør meg tross alt happy ♥

Håper dere får en super kveld!

Kjærlighet fra mummi 19.04.2017

Heisann onsdag ♥

Nå sitter jeg her med dagens første kaffekopp og skal snart gjøre meg klar for dagen! Det første som står på planen er å se på benkeplater til kjøkkenet mitt, som snart er ferdig bygget - så nå blir det nok et vanskelig fargevalg. Kjøkken og stue-gulvet ble forresten lyst, for de som lurer på hvordan det endte med det tilslutt. Jeg har også time hos min behandler i dag, noe jeg absolutt ikke har lyst til - føler behandlingen bare har blitt tull etter at DPS skrev meg ut, så sånn er det. Ellers satser jeg på litt mindre flytting i dag og litt mer trening! Litt kjærlighet fra meg til dere ♥Hva skal dere i dag?

Ha en fin dag ♥

Ha en god natt 18.04.2017Denne jenta her klarte faktisk å forlate huset i dag uten å blåse ut stearinlysene. Én ting er kaffetrakteren som skrur seg av selv etter 15 minutter - men å gå fra lysene uten å blåse de ut? I det siste har jeg virkelig vært distré - for det er ikke lenge siden nesten det samme skjedde. Jaja, huset står her heldigvis enda!

I det jeg kom inn hjemme fra trening i dag lagde jeg meg cottage cheese rundstykker til middag (eh..) - jeg må virkelig lære meg å få i meg mer, og jeg ble ikke helt fornøyd med dagens økt heller, mye på grunn av det. Det ble sofaen resten av kvelden, og nå er jeg klar for å legge meg - det kommer en ny dag med nye muligheter i morgen!

Har dere overlevd den første dagen etter ferien?

God natt - sov godt og drøm søtt ♥

Lurefugl 18.04.2017

Nå stråler sola fra og til - typisk norsk, men april er en lurefugl som de nettopp sa på god morgen Norge, den gamle sjela i meg ser selvfølgelig på det, det er et klart tegn på at det ikke er ferie lengre! Nå ble avtalen min i dag avlyst - så det er jo ikke akkurat store forandringene for meg her, selv om påsken er over og huset er stille. Men det blir i hvert fall styrketrening på mitt faste senter i kveld, noe jeg gleder meg til siden jeg ikke har fått trent sikkelig styrke siden onsdag - dere kan jo tenke dere hvor fult det ene senteret som hadde åpent har vært i påsken.

Så det vil denne dagen gå til, i tilegg til å pakke mer - det er bestemt at vi skal være ute før 1 mai, så er bare å få det unna så fort som mulig. Ellers finnes det vel ikke noe mer hverdagslig enn bilder av kaffekoppene mine, da:
-Cup from Greengate-

Jeg skal se ferdig Elven nå - kan ikke si det var veldig spennende, men må jo få med meg hvordan det ender tilslutt.

Ønsker dere en perfekt dag ♥

Påskekrim og vin 17.04.2017

Dagen i dag har vært ganske hverdagslig - stå opp og slappe litt av, ordne litt hjemme, pakke, kjøre flyttelass, pakke, trene også kjøre flyttelass igjen!Nå derimot - søtpotetpizza, vin og påskekrim. Jeg falt ut av Harry Potter - men det stod på i gjennom nr tre, hehe! Norsk krim er ikke noe problem - jeg ser på Elven, og jeg ser vel hele ferdig i kveld kjenner jeg meg selv rett, det blir jo alltid så spennende og episodene er jo korte! Sikkelig avslappende kveld - merker jeg koser meg litt ekstra i disse påsketider så heldigvis er påsken over i morgen!

Til dere andre som ikke visste det så er det noe som heter Viafree - hvor man finner programmer man slepper å betale for, det visste ikke jeg - så nå kan jeg se den nye sesongen av Prison Break der også! Jeg har vært litt lat og ikke orket å koble til HDMI-kabelen til TV - er det noen som vet om det går ann å laste ned fler apper på Apple-tv? jeg har ikke fått det til, så har en følelse av at det ikke er mulig dessverre!

Fler som har sett denne serien?

Jeg håper dere nyter den siste kvelden i påsken, og at ikke hverdagen slår dere helt i trynet i morgen tidlig ♥

Første påskedag 16.04.2017

Nå er jeg hjemme i Oslo igjen etter helgen i Gøteborg - bussen var kun 25 minutter forsinket, og 10 min av de var pågrunn av at vi ble stoppet i tollen, ikke verst med tanken på turen frem. Syns likevel vi fikk mye ut av denne helgen - så alt i alt har det vært en fin tur. Nå har jeg akkurat pakket ut og slengt på meg koseklær. Det var deilig å slenge beina på bordet hjemme - en av tingene jeg ser veldig fram til ved å flytte, er å få en større sofa, så jeg slepper å bruke bordet som beinstøtte!Ett påskeegg med fine hjerter oppi for å pynte opp dette kjedelige innlegget.

Nå skal jeg bytte på sengen - finnes det egentlig noe bedre? etterpå skal jeg lage meg havregrøt og en kopp te - jeg kjøpte en ny smak fra Pukka i helgen jeg tenkte å prøve ut også skal jeg se første episode av sesong fire av Skam før jeg skal sove - er ganske klar for senga merker jeg! Heldigvis er det en påskedag igjen - så hverdagen blir ikke smelt i ansiktet mitt i morgen tidlig - men jeg skal stå opp tidlig selv om.

Fler som følger med på Skam?

Påskeegg for voksne 15.04.2017

Jeg måtte prøve ut dette, etter å ha sett det flere år på rad nå. Siden jeg hadde en kartong med vin liggende hjemme, var det bare å kjøpe seg et stort påskeegg, og få pappa til å skjære den til for meg, så jeg ikke skulle ødelegge egget. Husker jeg ikke skjønte hvordan dette kunne gå, det måtte jo lekke i gjennom egget - altså.. hvor blondine går det egentlig ann å bli!?

Jeg kommer ikke til å drikke opp dette i påsken, men nå har jeg det i hvert fall stående - syns vinkartongen ble hakket finere nå ♥

Spillpåske? 14.04.2017

Det blir ikke fjellpåske på meg i år - det er vel noen år siden vi var på hyttetur sist, selv om det er veldig koselig, så er jeg ikke så glad i å gå på ski lengre, og knærne mine er ikke veldig interessert i at jeg går på slalåm heller. Nå som snøen har smeltet, så frister det ikke å oppsøke den heller, så her blir det asfaltpåske - men spille kan man gjøre uansett hvor man er!

-ARK har nemlig 50% på alle spill og puslespill nå-

Ligretto er et veldig morsomt stress-spill, men har dessverre ikke fått spilt det noe serlig siden jeg gikk på folkehøgskolen - selv om man skulle tro jeg fikk dosen min på det året, hehe! Siden Yatzy var ganske billig, så kjøpte jeg med meg det også - altså, hvem 26-åringer kjøper Yatzy en lørdagsformiddag og tar med seg dagens Dagbladet i samme slengen? som ARK-venn får man nemlig dagbladet gratis! Når jeg var innlagt spilte vi faktisk litt Yatzy, så jeg har nok blitt litt skadet - først var det puslespill, liksom. Neida - men alt trenger ikke å skje foran en skjerm - det er ikke slik jeg har vokst opp i hvert fall!

Pleier du å spille kort/brettspill? ♥

Tar livet med ro 13.04.2017

God kveld - nå daler snøen ned utenfor, er veldig glad jeg ikke skal ut mer i dag og heller kan nyte kvelden på sofaen med stearinlys.

Fikk kort og Flaxlodd i posten av mamma, alltid like hygelig når hun sender meg kort - tenker jeg putter de i påskeegget mitt, jeg ♥Ja, her i huset ligger kattene akkurat der det passer dem - må si jeg er en snill matmor som lar dem få lov.

Jeg har nettopp pakket kofferten min, fordi søsteren min og jeg skal på en liten helgetur de siste dagene av ferien. Hadde i utgangspunktet ikke planer om å tilbringe påsken i Oslo - men det har ikke vært ille i det hele tatt, så det gjør meg ingenting at det ble slik, men jeg klarte å lure inn en liten tur tilslutt likevel. Kan ikke sammenlikne jul og påske helt enda, men har aldri gjort så mye ut av påsken som jeg har i år!

Nå skal jeg lage meg vegetartaco, som jeg faktisk aldri har prøvd før - kanskje ta meg litt vin og sette på en film eller to. Tar livet like mye med ro som katten min nå tror jeg, hehe!

Har dere det fint i påsken? ♥

Dragon eggs 13.04.2017

Var ikke disse sjokolade eggene søte? jeg kjøpte de selvfølgelig kun fordi de var i pastellfarger, men de smakte ikke så verst heller altså!

Skjærtorsdag er en grå og trist dag værmessig, og jeg brukte lang tid på å stå opp i dag - men det får være lov av og til. Jeg har ikke kommet så langt, ligger under pelspleddet mitt på sofaen enda, og har nettopp sett litt på Heldiggrisen babe - minner fra barndommen ♥ Frister mest å bli liggende her resten av dagen egentlig - men jeg får komme i gang med dagen snart. Pakke litt også ta ukens siste treningsøkt, selv om den sikkert blir litt daff og kort i dag - mitt senter er også stengt, så jeg må reise litt lengre!

Hva gjør dere i dag? ♥

Påskekaffe 12.04.2017

Merkes veldig godt at det er påskeferie her inne, det er lite oppdateringer og liv her nå - hvor har dere blitt av? Hehe, mange er vel på ferie og er opptatt med andre ting enn å sitte foran en skjerm. Har vært veldig lite mennesker på treningssenteret de to siste dagene også. Nå har jeg nettopp spist lunsj - det var kanskje i seneste laget men sånn blir det av og til. Nå dukket akkurat Fitbit laderen min opp også - hva man finner når man skal pakke! Wihu.

Ååh, denne kaffen lukter så sinnsykt godt - men vil ikke si at den smaker så mye av det som står. Jeg elsker jo å variere mine varme drikker, så denne ble med hjem i stad.

Vel, nå skal jeg henge opp klesvasken, dusje, gå en tur i butikken også skal vi grille! Årets første grilling her i huset, noe som er perfekt å gjøre i påsken - bare så synd at det nettopp begynte å regne, hehe! Har den fredagsfølelsen i dag, så må nok bare innse at hodet mitt også har tatt en liten ferie. Det blir fort nok vanlig hverdag igjen så er vel bare å nyte det!

Fler som er avhengig av kaffe?

Tirsdagskvelden 11.04.2017

Solo må man jo drikke når det er påske, vel-God kveld-

Dagene går så fort om dagen - plutselig er det kvelden igjen, og denne dagen har omtrent kun gått til å trene og å pakke. Jeg er så utrolig glad for alle timene jeg la ned i å rydde i høst og i vår - det gjør pakkingen så utrolig mye enklere nå - at jeg slepper å ha den kastejobben av skrot og klær som må gis bort i tilegg - da hadde dette tatt mye lengre tid enn det gjør. Nå tar jeg bare litt og litt i et rolig tempo, og har en viss kontroll så ikke alt bare blir kaos her.

Nå har jeg nettopp satt på Harry Potter 1 for... tiende-gang? jeg kommer meg aldri igjennom alle filmene, og må starte på nytt hver eneste gang. Målet de neste dagene er å få sett i hvert fall de tre første filmene - noe som burde være et veldig enkelt mål egentlig, hehe! Koser meg med hjemmepåske altså - har faktisk litt feriefølelse, selv om det eneste jeg egentlig har fri fra er behandling. Det er noe med at alle andre har fri, og at det er en høytid tenker jeg!

Har du sett alle Harry Potter filmene?

Hello Tuesday 11.04.2017

-God morgen tirsdagen-

Look at this cute coffee cup - fant den når jeg pakket, minner meg litt om en gammeldags bestemorkopp egentlig - husker jeg kjøpte den på Akademika på utsalg, den er fra Greengate - men finnes sikkert ikke i sortimentet lengre!

Nå ligger jeg på sofaen under pleddet med dagens første kaffekopp, i mens Cinderella Story står på TV i bakgrunnen - ser ut som at TV også har tatt påskeferie! Har vært i feriemodus noen dager nå - i dag reiser søs hjem igjen, og det blir en nokså vanlig dag for meg i dag, noe jeg syns er greit. Vi skal spise frokost snart, også skal jeg ned å trene - jeg gleder meg veldig til å dra på trening, siden jeg ikke har hatt tid til å trene siden lørdag!

Har du ferie nå? Hva gjør dere i ferien?

Freialand 10.04.2017

Her kommer det litt bilder fra Freiabesøket vårt i dag - morro med en tur til sjokoladeland ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må innrømme at jeg ikke er noe glad i melkesjokolade - men gøy var det uansett!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjokolade-laging!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gammel kiosk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, lekkert? vi måtte ha på oss kapper og hårnett når vi skulle inn i fabrikken - vi fikk kun se den i gjennom et glassvindu og det var ferie nå - så ingen produksjon, noe som var litt kjedelig. Sist jeg var her så fikk vi ikke gå inn i det hele tatt, fordi de lagde hemmelig sjokolade på den tiden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fikk også en liten omvisning i Freiahagen - der var vi ikke innom sist jeg var her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Freia-salen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjekk det sjokoladehuset her da - det må ha tatt sin tid å gjøre ferdig - for et pirkearbeid!

Stille og rolig på Grünerløkka 10.04.2017

Hei på dere 🐥

I dag startet vi dagen på Freiafabrikken - hvor vi fikk støpe vår egen sjokolade og fikk omvisning! Jeg var der en gang julen 2009 med folkehøgskolen også, så nå har jeg både jul & påske sjokolade, for nei - jeg har faktisk ikke kastet den enda, haha!

Nå har vi gått ned til Grünerløkka for å spise litt lunsj. Oslo er virkelig en fin plass å være i påsken - siden det er så mange som er bortreist er det stille og rolig - noe som er ganske uvanlig på en soldag i Oslo - spesielt her vi er nå. Grüerløkka er så fint, med mange koselige små butikker og caféer - mye finere enn å være midt i Karl Johan! Lenge siden mandagen har vært så fin - bypåske i Oslo har jeg faktisk ikke opplevd på denne måten før heller ♥

Fikk nok sjokolade til å fylle et påskeegg også, hehe!

Senere i dag skal hele familien se på gulv, sofa og tilslutt på Ikea å se på kjøkken og slike ting, vi tar nok middagen der også - så vi snakkes mer senere i kveld ❤

Palmesøndag 09.04.2017

God søndag! 

For min del er det en god morgen - men virkeligheten er en helt annen der ute - om man klikker seg inn på forsiden til VG.Jeg har nettopp spist påskefrokost - egg betyr jo påske, gjør det ikke? Hehe! Måtte ha meg et par eggeglass med harepusører - siden de var på tilbud nå! I mens jeg ventet på at det egget skulle koke, så ryddet jeg litt i kjøkkenskapet oppe, og jeg telte så mye som at jeg hadde 29 kopper der. Så begynte jeg å telle nede, og der var det vel 58 stk, og i går sendte jeg også avgårde en eske med kopper. Altså - jeg visste jeg hadde mange kopper, men ikke at jeg nærmet meg 100 eller mer, for kjenner jeg meg selv rett så har jeg vel noen i Risør også - plus takeaway koppene mine da, ups! Jeg er veldig glad i koppene mine - men jeg må nok gi bort noen!

Søs kommer snart til Oslo - planen vår er å gå opp på Kolsåstoppen som ligger i Bærum. En passe søndagstur, i fint vær - det skal visst være veldig fin utsikt på toppen der, så håper ikke det er tåkete! 

Håper deres søndag blir fin, og masse god påskeferie ♥

Hva skal dere i dag?
Flere som samler på kopper?

Good day 08.04.2017Hei på dere - denne lørdagen tok en helomvending da jeg stod i pysjen og pappa var på vei ut av døren i dag tidlig - han skulle til Megaflis å kjøpe gulv, så da var det bare for meg å bytte til bukse, og ta med meg en pudding i bilen å bli med - siden jeg ville se på gulvet først. Vi ble tilslutt enig om grått, som også var meningen - så nå er soveromsgulvet blitt lagt i grått, men sitter enda her 9 timer senere og grubler på hvilken farge det skal være i stuen og på kjøkkenet, om det ble riktig med grått, og om jeg vil ha alle rom i samme farge. Det er uansett forsent å gjøre om det grå nå - men det ble jo fint! Resten skal jeg planlegge nøyere, jeg elsker jo slike ting som har med hus og interiør å gjøre, men det ble så mye å forholde seg til av farger, interiør, osv - hehe! Etter å ha pakket litt i esker - dro jeg på trening og tok med meg en påskekaffe fra kaffebrenneriet på veien hjem. Nå har vi nettopp kommet hjem etter å ha kjørt et nytt flyttelass til huset.

Nå er det på tide å slappe av - vi skal spise lasagne nå, også blir det sofaen for min del resten av denne kvelden. Håper dere får en fin lørdagskveld, fininger ♥

Har dere noen spennende planer i kveld?

Sunnere sjokolade med nøtter 07.04.2017

For en liten stund siden fikk jeg en ny pakke fra Iherb - i tilegg til å kjøpe meg noen nye proteinbarer, bestilte jeg meg også sjokolade med nøtter i, som et sunnere anternativ til vanlig sjokolade - som dere kan lese på forpakningen.

Chocorite inneholder fem plater, det er nok favoritten her og den smaker faktisk godt, den minner meg litt om Crispo med mild melkesmak - ikke for sterk sjokoladesmak med andre ord. Den fra Atkins inneholder 5 poser, og er en god erstatning for M&Ms, men har ikke helt den samme smaken såklart! En pakke koster rundt 50-60 kr ♥

Jeg venter faktisk på neste pakke allerede - jeg vet ikke om jeg kommer til å lage et innlegg om den, siden det kun er en 12-pakning med proteinbarer, men er de veldig gode så kommer det kanskje!

Har du prøvd noen av disse?

God påskefredag! 07.04.2017

Nå er jeg ute av sengen og er klar for ukens siste ukedag, nemlig - fredag ♥Denne fredagen betyr påskeferie for mange av dere, og kan tenke meg at det er mange av dere som har ventet lenge på denne dagen nå?

Føler jeg har en sikkelig påskemorgen her jeg sitter nå, med blomsterfinn som setter sammen påskeblomster i bakgrunnen - har til og med tatt frem påskekoppen for anledningen! Er det én ting jeg liker ved påske, så er det alle de skjønne dyrene - har fått opp litt pynt, men det ble ikke mye i år heller. Jeg er jo aldri hjemme i påsken, og har egentlig aldri brydd meg så mye om påskepynt.

Nå skal jeg lage meg søtpotetrundstykker til frokost, siden det er fredag i dag - hvis de blir velykket så kommer det oppskrift i løpet av helgen. Etter det drar jeg for å trene, også blir det en rolig kveld hjemme, noe som blir deilig! Så vi snakkes mer senere, så får dere ha en fantastisk fin dag, sola stråler her i Oslo i dag! Forresten - var det flere som så premieren av Prison Break sesong fem i går eller? Wihu, den serien er så bra!

Har du påskeferie nå? ♥

Denne utsikten vil bli savnet 06.04.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For de som ikke har fått det med seg, så har vi bodd på en byggeplass i noen år nå - vi har drøyet lenge med å flytte, men nå er det vårt hus som er neste for å rives ned, og akkurat nå er faktisk første flyttelass på vei til huset vårt. Var selv og så på huset på mandag, og leiligheten jeg skal bo i. Den må pusses litt opp før jeg kan flytte inn, men nå er det ikke lenge igjen før jeg må begynne å pakke ned rommene mine!

Én ting jeg har irritert meg over i flere år nå, er trærne som har sperret for endel av utsikten - de har dem nå endelig fjernet endel av:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om jeg vil savne å bo på toppen av Oslo, og i denne bydelen - så blir bedre plass og egen plass for meg selv også ganske fint. Ikke minst så er jeg så utrolig lei av bråk og gjørme! Å flytte er vel noe av det verste jeg vet, siden jeg har flyttet utrolig mange ganger. Men når en dør lukkes, så åpnes det jo en ny sies det - så det blir nok bra så snart ting kommer i orden! Jeg som ikke engang hadde planer om å bli værende i Oslo i så mange år som jeg nå har blitt - så det blir spennende å se om jeg faktisk fortsetter å bo her, eller om jeg må ta frem flyttefoten igjen i august.

Har du vært mye på flyttefot?

Sleepy cat 06.04.2017God formiddag - nå er jeg egentlig på vei ut av døren, tenkte jeg bare skulle hilse på her først! På planen i dag står et møte, også skal jeg på trening etterpå. Fikk faktisk en sikkelig god kondisjonsøkt i går, og håper på det samme i dag! Ellers vet jeg ikke hva mer jeg skal i dag, tar det litt som det kommer - ukedagene mine er ikke så innholdssrike akkurat, men jeg kommer meg i hvert fall ut, og det er det viktigste - så jeg ikke kun bli sittende inne!

Jeg ønsker dere en ekstra fin torsdag i gråværet ♥

Morning wednesday 05.04.2017

Hellu venner - lille lørdag? Wihu - snart fredag igjen nå!

Nå er de to verste dagene i uken overstått - mandagen her i huset var hard etter helgen, men jeg kom meg i gjennom både behandling og to timer med trening. Gårsdagen var faktisk verre - etter litt over en time med trening var det bare å ta halen i mellom beina å forlate senteret for kroppen min ville ikke mer. Når jeg kom hjem i går slappet jeg bare av og gikk å la meg tidlig - siden det har jeg ikke vært så flink til de siste dagene.

I dag skinner sola igjen, og formen er bedre -  men for å være på den sikre siden blir det mye falskt tilskudd av energi i dag, og ikke minst mer veske og mat, før jeg kan dra på trening! Jeg skadet selvfølgelig ryggen i går også, så det blir nok ikke den beste økten i dag heller - må i hvert fall prøve la ryggen hvile litt.

Hva skal du i dag?

Ha en fin dag ♥

Dizzy tuesday 04.04.2017Hvordan går det med dere? ♥

En fin start på april 03.04.2017

På lørdag kom søs og et par andre til Oslo - jeg hadde noen biletter jeg vant i en julekalender,  til Pulverheksa og vennene hennes på Riksteateret, som jeg ikke gadd å reise på uten barn. I mens vi ventet på at det skulle starte var vi en tur innom Banker Hansen, og forestillingen, altså - det var så barnevennlig at det innimellom ble litt morsomt likevel. Etterpå ble det sightseeing i Oslo, sikkelig turist i egen by!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEtter vi hadde vært i byen dro vi innom et senter, og når de stengte spiste vi middag på Egon. Klokken ble så mye som 21.30 før jeg kom meg på festen jeg skulle på, men det var en fin dag så det var greit nok - nå er jeg også inne i en periode hvor fest betyr lite for meg, men føler jeg må være litt sosial i blant da. 

Noen som ble lurt på aprilsnarr, eller lurte noen? fortell meg, jeg trenger noe å le av!

Sommer på søndager 02.04.2017

Kjære april - du er fin i dag du ♥

Hva er den nye greia Norge har startet med egentlig - kun sommer på søndager?

I dag våknet jeg på en sofa 10.30 hos en venninne, jeg var nemlig på en grillfest i går som tok litt vel av for oss alle. Rødvinen gikk ned som vann, har kun sovet i noen få timer og har et fint rødt skrubbsår over øyenbrynet - altså? det har vært så fint ute i dag, men det eneste jeg har fått nytt sola i dag var når jeg satt på verandaen med et glass p-max i hånden. Jeg vurderte om jeg orket å trene i dag, det ble ikke noe trening og nå er det stengt - like greit for er ganske sliten etter dagen i går som gikk i ett og derfor rakk jeg heller ikke å oppdatere bloggen. Formen er bedre nå, men dagen er jo straks over og jeg skal legge meg tidlig så jeg er opplagt til en ny uke som starter i morgen. Håper april går litt sakte, for nå syntes jeg at tiden bare flyr vekk.

Kjøpte disse påskeliljene på torsdag og de har jo flydd i været på 1-2-3. Se så fine de er ♥


 

-Håper dere har hatt/har en fantatisk søndag-

Dette ble en lang dag 31.03.2017

God kveldNå har jeg nettopp spist en sen middag, og endelig fått satt meg ned i sofaen etter en lang dag. Det ble søsteren min og jeg som reiste til Sverige, og vi brukte naturligvis litt lengre tid enn pappa og jeg hadde gjort - men har fått kjøpt meg mye, så det var verdt tiden. Skulle i utgangspunktet kun kjøpe mat og slike ting - men vi var innom en outlet, og der fant jeg noen fine Nike treningssko og en t-shorte i samme slengen - jeg viser dere skoene senere. Jeg er ganske stresset over at jeg ikke har rukket å trene i dag, men døgnet har dessverre kun 24 timer, og siden jeg har masse planer i morgen også så får jeg vel bare ta kvelden nå. 24 timer holder vanligvis i massevis for meg - bare ikke akkurat i dag! Jeg trøster meg med at det var litt trening i nedvask av leiligheten i dag, og at treningsmotivasjonen blir ekstra god med en dag fri!

Har dere en fin fredagskveld?

Klem!

Happy weekend 31.03.2017God morgen alle sammen!

Nå har helgen endelig kommet - jeg på vei ut døra, og skal bli med pappa til Sarpsborg. Han sa vi kunne reise til Sverige, om jeg hjalp han å rydde litt i et av husene hans tidligere på dagen, og det sa jeg ja til. Jeg får satse på at det blir dagens treningsøkt i samme slengen. Er jo ikke lenge siden jeg var i Sverige, men ettersom det ble så stress så trenger jeg en ny tur. Mye av lageret mitt er også tomt, og det er billigere og bedre å fylle det opp i Sverige, i tilegg er det jo ikke alt man får tak i her hjemme.

Håper dere får en super fredag!

Fredagsfølelse på en torsdag 30.03.2017På vei hjem fra en altfor sen trening var jeg innom Plantasjen, og fikk med meg noen blomster hjem igjen. Friske blomster kombinert med at det er rent og ryddig og stearinlys på bordet, gir meg en sikkelig fredagsfølelse. I tilegg skal jeg bort i morgen tidlig, så det gjør vel at den har synket spesielt godt inn. Jeg har også fått inn litt gult her - ikke fordi jeg er så glad i å pynte til påske, men fordi jeg syntes at gult gjorde det litt mer lystig etter en lang og kjip vinter!

Nå har jeg nettopp spist vegetarburger - for andre gangen denne uken faktisk. Er første gang jeg prøver det, og det blir ikke siste gangen heller - de imponerte meg! Jeg har tenkt på de som må innføre kjøttfrie dager - for og ikke spise kjøtt hver dag. Jeg spiser ikke så mye kjøtt, helt til jeg kom på at jeg bruker kyllingpålegg sånn ca hver eneste dag.

Spiser du vegetarmat?

I miss this 30.03.2017

-Hvite hus, rosa blomster, fine solnedganger, krystallblått hav, varme, is, sol, brunfarge-// Bilder fra Naxos og Santorini sommeren 2015

Jeg måtte inn på den eksterne harddisken min å overføre noe, og siden jeg var innpå der så jeg på litt bilder fra sommeren - jeg savner varmen og sommeren så utrolig mye nå, og ikke minst øyhoppingen i Hellas i 2015, som er et veldig fint minne ♥

Nå snør det og regner om hverandre ute, det er grått og sikkert også iskaldt - så i dag lengter jeg ekstra etter sommer og ferie. Det dårlige været i dag går nok fort over i gjen, og jeg kommer meg forhåpentligvis ned på trening tilslutt - jeg får heller gjøre litt husarbeid i stedenfor, så det er fint og rent her i helgen, det er hvert fall passende vær til det, får nesten litt høststemning!

Har du vært i Hellas - isåfall, hvor?

Soon weekend 29.03.2017

Vaniljeyoghurt toppet med supergranola med eple, mandel og kanel og litt cottage chees med eple, pære og kanel - try it.

-God kveld-

Etter jeg hadde hatt en avtale i dag, dro jeg på trening og var der i rundt to timer - så nå er denne kroppen sliten, men jeg klager ikke på det, for da blir natten mye bedre forhåpentligvis! Nå ligger jeg på sofaen og ser på bloggerne, og skal snart legge meg. Først skal jeg bare ta en ansiktsmaske, file neglene litt og legge strips på tennene - jeg sa jeg skulle komme med et innlegg om stripsene, men dette er andre gang jeg prøver de - såå. Det jeg kan si er i hvert fall at de ikke smelter seg fast i papiret, slik som SmileLab sine gjør. De fresher også opp fargen på tennene, så vil si det er et godt kjøp!

Jeg ser at det i morgen er meldt masse regn, hvor deprimerende er ikke det å tenke på? håper jeg snart får bruk for de tre t-shortene jeg kjøpte i dag - heh! Men holdt ut folkens - det er kun to små dager igjen til det er fredag, og snart er det sommer også!

Hva har dere gjort i dag?

New day 28.03.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ny dag, med nye muligheter -  tenk positivt tanker og dagen blir hakket bedre, tror jeg?
 

Sov hvert fall litt bedre i natt, og humøret er også bedre - så hurra for det. Har nettopp spist opp lunsjen min, fordi jeg ikke kan trene på tom mage, så etter dette innlegget reiser jeg på trening. Det var litt tungt å komme seg opp i dag, og jeg har ikke veldig mye energi til overs merker jeg, men jeg skal ikke snu døgnet mitt. Får ta meg en nocco på veien til trening! Dessuten stråler sola, så jeg vil ut av huset uansett. 

Vi snakkes mer senere!

Hva skal dere i dag?

Gratis vekkerklokke i hagen 27.03.2017

God morgen!

Endelig mandag igjen - noen av dere som liker mandager?

Natten min har ikke vært den beste, men det verste er at jeg nå har hørt på en gravemaskin siden 07.30 - som er nesten rett på utsiden av soveromsvinduet mitt. Den holder på enda, og den begynner og irritere meg ganske mye. Det er den deilige stillheten hver gang den stopper. Tross litt blåmandag, er det i hvert fall sol og blå himmel - så etter at all koffeinen har kicket inn så blir nok denne dagen bedre! Senere i dag skal jeg til behandler, noe jeg merker jeg ikke har veldig lyst til i dag, etter det blir det trening - det er jeg mer klar for!

La oss heller legge ved et par bilder fra den fine søndagen i går:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns dere om denne jakken forresten? var veldig usikker på om jeg skulle kjøpe den i grå, eller om jeg skulle ha den i det hele tatt. Den er så myk, så angrer ikke akkurat, selv om den ikke er helt meg, føler jeg!

Ha en strålende mandag ♥

Summer sunday well spent 26.03.2017

For en fantatisk dag det har vært i Oslo i dag. Søsteren min og jeg var først oppe på Grefsenkollen - planen var egentlig å spise på uteserveringen der, men det var så mye mennesker at vi dro heller på Peppes i Nydalen, og der var det også ganske fult. Så i dag ble det årets første uteservering og is i 21 grader og stekende sol. Det er lite som slår det på en søndag i slutten av mars - eller en god sommerdag i Oslo, måtte det ikke bli den første og siste dagen som er slik - det er jo ganske typisk Norge. Jeg som kjøpte meg nye sommersko i går, hadde ikke akkurat sett for meg at jeg skulle få bruk for dem i dag!

-Toppen av Oslo, eller Over Oslo som de kaller det-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg ikke rakk trening før det stengte - så ble det også årets første sykkeltur. Jeg syklet til byen langs Akerselva - i mens solnedgangen stod på himmelen, og varm vind kom mot meg. Jeg stoppet endel ganger og tok bilder, men de viser jeg dere senere. Nå skal jeg slappe av, etter en bra søndag!

Flere som har nytt godværet i dag? ♥

Kosestund 26.03.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En katt på sofaen, og en som fremdeles ligger i sengen min!

 

-God søndag dere-

 

Endelig er vi inne i sommertid, selv har jeg ikke engang merket at klokken har stilt seg - men det er tydelig på været ute, stor sol og hele 16 grader er det meldt i dag! Det blir vel en slik søndag man føler at man gå ut, siden været er så fint. Senere i dag blir det en treningsøkt, selv om planen var å ha treningsfri i helgen, så ble ikke det noe av. Må nesten fullføre uken nå føler jeg - økt 7 av 7, eller.. fullførte den jo egentlig i går, siden jeg startet forrige søndag. Vi får se hva dagen bringer!

Hva skal dere i dag?

God natt, fine mennesker 25.03.2017Solnedgangen på Kjelsås er like fin hver gang jeg ser den - klarer dere å se Holmenkollen på andre siden der?

Jeg har hatt en rolig lørdagskveld - er ganske trøtt, så tror faktisk jeg går og legger meg nå. Jeg ser det på den positive siden, ingen fyllesyke eller angst i morgen, også våkner jeg nok opp glad og opplagt. Så ville bare ønske dere en fin kveld videre og en god natt når dere kommer så langt ♥

Lørdag og sol 25.03.2017

God lørdag alle sammen!

Siden det er lørdag i dag så lagde jeg meg kokospannekaker til frokost - burde vel ha laget de i vaffeljern, siden det er vaffeldagen, men jeg hadde ikke lyst til det, så da ble det sånn. Hehe! Det har vært en lang og rolig morgen her, med One tree hill på TV - min favoritt-serie når jeg var yngre! Nå begynner jeg å bli litt rastløs, så jeg skal ta på meg treningssklærne å ta meg en økt, også skal jeg en tur innom senteret på vei hjem. Senere blir det en tur rundt Songsvann med storesøster når hun kommer til Oslo. Oppskriften på kokospannekakene kommer i kveld, eller i morgen!

Håper dere nyter lørdagen i det fine været som er nå, i hvert fall i Oslo ♥

Fredagsmodus 24.03.2017Nå er det sikkelig fredagsmodus her - jeg er nydusjet, og har nettopp spist en alt for sen lunsj - er sliten i beina etter treningsøkten, og litt andre ærender når jeg først var ute. Så nå har jeg tatt meg et glass rødvin og har lagt meg på sofaen ♥

Planen senere er å lage søtpotetpizza, og bare slappe av egentlig. Jeg er ganske trøtt, siden jeg sov litt dårlig, og stod opp klokken åtte i dag. Jeg var så vims i dag når jeg gikk ut - først glemte jeg å slukke stearinlyset, også glemte jeg å dra ut kontakten til kaffetrakteren - huset står enda, men hvordan skal det gå med meg når jeg blir eldre, når jeg allerede er blitt senil. Hehe! Det må være det nye A-menneske i meg som gjør det, kan ikke huske sist jeg var på et treningssenter litt over 11... eller jo - en søndag for mange år siden!

Hva skal dere i kveld? kos dere masse!

Happy weekend 24.03.2017

ENDELIG FREDAG ♥♥♥

Riktig god morgen til dere, har dere sovet godt og er klare for helg? ønsker dere en kjempefin fredag og helg!

Fin tur, i fint vær 23.03.2017Etter frokost i dag tok jeg meg en joggetur i skogen, i stedenfor å reise på treningssenteret, etter som jeg har planer om å se sola litt mer i dag. Det var fortsatt litt snø (is) igjen, så det ble vel egentlig lite jogging, siden jeg ikke hadde så lyst til å skade meg. Men jeg fikk meg en tur i finværet, og det var deilig! Etterpå ble det litt styrketrening hjemme, ettersom at det var en hel barnehage som okkuperte apperatene ute!

Nå skal jeg reise en tur til Botanisk hage, bare fordi jeg vil være ute egentlig!

Ha en fin dag videre ♥

Litt hverdagslykke på en torsdag 23.03.2017

Litt hverdagslykke denne torsdags morgen:

♥ En kopp te
♥ Sol som skinner
♥ Pus som er glad for å se meg

Er dere gode på hverdagslykke? jeg burde absolutt bli flinkere til det, for det er egentlig ganske viktig i en så kjedelig hverdag som jeg har. Det er vel viktig uansett - å finne glede i de små tingene i livet. For det er ikke alltid de store tingene som betyr noe - er det?

Ville bare ønske dere en riktig god morgen! Hva er hverdagslykke for deg?

skyes 22.03.2017Helloo ppl - hvordan går det med dere denne onsdagen?

Jeg har nettopp spist frokost, og tatt en caffeine+taurine tablett, fordi jeg ikke orket å drikke eller lage kaffe - Latskapen lenge leve kan man vel si. Var sikkelig slapp når jeg våknet i dag, så jeg måtte dra meg ut av sengen litt før ti - jeg vil jo ikke snu døgnrytmen min igjen, selv om humøret er litt groggy i dag også. Satser på at jeg snart er på topp igjen! Beina mine er slitne etter den sene økta i går - så spørs om de klarer å trene i dag, men jeg håper det. Jeg har lyst til å dra meg ut i finværet i dag i hvert fall, og da kan jeg likegjerne stikke innom senteret i samme slengen når jeg først er ute.

Jeg håper dere får en fin dag, uansett hvordan dere tilbringer lille lørdag!

Panda pysj 21.03.2017

Bare glem det jeg skrev om å skille ukedag og helg - jeg har over 1 kg smågodt liggende, og over 2 liter vin. Og når man setter det sammen med å ha hatt en dårlig dag, så er det en sikkelig fin kombinasjon altså! Minn meg på at jeg ikke skal ha to avtaler på rad igjen, med mindre jeg er i superform. Vin funker litt som antidepressiva for meg, bare ikke i for store megder, da fungerer det som feilmedisinert antidepressiva. Vel, alt med måte - blir en hard treningssøkt i morgen som straff, det har allerede mine indre demoer lovet meg, skulle gjerne tatt den nå med engang egentlig!

Jeg kjøpte meg en pysj på Cubus i dag, siden jeg fikk 40%. Den er så myk at jeg vil aldri ta den av igjen, og det var ekstra deilig siden jeg somregel kler meg etter årstiden og ikke etter tempratur når jeg er ute - så jeg var iskald når jeg kom hjem i stad. Jeg har så mye koseklær, jeg kjøper jo mer av det enn vanlig klær for tiden - noe som resulterer i at jeg nesten ikke har klær som passer meg lengre. Jeg fikk meg en litt finere genser fra Bikbok også da, i hvert fall!

Okei - jeg drar og trener, men denne gangen tar jeg på meg Canada goosen (med avdratt pels). Jeg rekker akkurat en time hvis jeg drar nå - på denne måten får jeg ikke ut noe frustrasjon i hvert fall, eller.. gjør jeg? sitter her og prøver å le litt av Best før, og å kose meg.. men nei - ikke i dag!

I dag har dere fått et fint innblikk i tankekaoset mitt føler jeg!

God morgen, tirsdag! 21.03.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// solnedgangen her om dagen

Hei på dere! Så var tirsdagen her, enda et skritt nærmere helgen - selv om jeg ikke gjør noe spesielt i ukedagene for tiden, så prøver jeg å skille litt i mellom helg og ukedag, det er lettere sagt enn gjort, men har klart meg bra i en uke nå. Håper jeg klarer fortsette å holde på en viss rutine - det er visst viktigere enn jeg hadde trodd. Men ja - i dag har jeg to avtaler på rad, noe jeg håper jeg har energi til å gjennomføre. Etterpå skal jeg en tur til sentrum å se litt i butikker - noe jeg sikkert trenger etter de avtalene. Skal også hente noen bøker på Ullevål som jeg har bestilt meg. Mammutsalg + 50% over det igjen er fint. Hvis jeg orker senere så blir det trening, men er egentlig greit med treningsfri i dag - balanse og sånn, som jeg heller ikke er noe god på. Men jeg sovner både fortere, og sover bedre når jeg har trent, så det har sine fordeler - også slepper jeg å bruke apedop.

Håper deres tirsdag blir fin ♥
Hva skal du i dag?

Mondayz 20.03.2017Så er det mandag igjen - er vi klare for en ny uke? jeg er klar, selv om det var tungt å stå opp i dag, men det tyder bare på at jeg fikk en god treningsøkt i går! Det har snødd i natt ser jeg - det er årets første vårdag i dag, og det hører jo ikke helt sammen. Jeg ligger fortsatt under pleddet på sofaen - men en fin pelsdott ved min side - pus, så her går det rolig for seg i dag. Vet ikke helt hva jeg skal bruke denne dagen på jeg - men blir vel en treningssøkt om ikke så lenge forhåpentligvis!

Hva gjør dere på mandager?

Sunday morning 19.03.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke noe glad i Pukka-te, men denne er sikkelig god. Prøv den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ble så lykkelig når jeg fant tranbær snus - den har vært utgått i mange år, og det var i tilegg min faste snus når den forsvant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen søndag ♥

Jeg er fortsatt i Sarpsborg - hadde egentlig tenkt til å reise hjem i går, men etter en lørdag i Sverige orket ingen av oss å reise oss fra sofaen igjen når vi kom hjem - så det endte med at vi bestilte pizza, fikk den levert på døra, satt på en film og tok tidlig kvelden. Jeg fikk handlet masse i Sverige i går, så gleder meg til å teste ut nye produkter. Vi reiser til Oslo senere i dag - har planer om å trene, ellers tar jeg søndagen som den kommer.

Hva gjør dere denne søndagen?

sommerstemning 18.03.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en sommerstemning å våkne opp til, og med den utsikten i tilegg ♥♥♥

Nå må vi stelle oss, også skal vi møte to venninner fra Risør på Nordby-senteret i Sverige, det blir koselig!

Håper sola skinner hos dere også, ha en kjempefin lørdag!

beauty and the beast 18.03.2017

Orginalt med samme overskrift som på forrige innlegg - bare på engelsk? det verste var at jeg faktisk ikke tenkte over det selv engang, satser på at ingen andre heller gjør det (haha). For nå har jeg ikke fantasi til å finne på noe annet...

På vei ut fikk vi en rose -  er vel best å holde liv i den, har jo ikke lyst til å ende opp som et udyr heller - dårlig humor, eh.. ja!Siden det var premiere var det både champagnebrus, dans, loddutrekning, og ikke minst en hel gjeng med Disney-prinsesser - trodde filmen aldri skulle starte, men filmen var verdt ventingen, da!

Dere må se denne filmen, hvis dere liker Disney- den var såå fin ♥

Nå sitter jeg med en sminkeserviett i den ene hånden og er veldig klar for senga, er jo langt over leggetid for meg nå, og i tilegg skal vi tidlig opp i morgen, så god natt!

Fler som har vært på kino i dag?

Skjønnheten og udyret 17.03.2017Akkurat nå sitter jeg på toget til Sarpsborg, og er snart fremme. Må passe klokken så jeg ikke blir sittende på til Halden - for det har faktisk skjedd engang at jeg har glemt å gå av, haha - er det mulig?

I kveld blir det premiere på Skjønnheten og udyret - jeg har sett musikalen og disneyfilmen, så det må jo bare bli bra ♥ Dere må tro at jeg kun drar på kino i Sarpsborg, for det er det jeg har gjort de siste gangene jeg har vært på kino, men det er fordi søsteren min bor der, og jeg tar av og til turen til henne!

Ville egentlig bare stikke innom for å ønske dere en sikkelig fin helg ♥

Hva skal dere i helgen?

Fredagen er her 17.03.2017

God morgen alle sammen, har dere sovet godt? min natt har vært preget av litt mareritt, men at pus sover sammen med hjelper faktisk ganske mye, så jeg kom meg ut av sengen litt etter åtte - ganske støl etter noe som må ha vært en god treningsøkt i går. I Oslo er det blå himmel og sol, noe som gjør denne fredagen ekstra fin. Jeg blir ganske påvirket av været har jeg funnet ut, mer enn jeg trodde at jeg ble - alt er så mye bedre når man får litt D-vitaminer.

Jeg har akkurat spist frokost, og lest litt i bok - akkurat som i går. Nå sitter jeg her og drikker nocca, fordi jeg ikke orket å lage kaffe. Jeg har alltid sverget til Redbull (Vel, og Battery en gang i tiden), men disse er mye bedre. Jeg har forløpig kun smakt den med pæresmak og denne, så disse skal jeg hamstre noen av i Sverige! Elsker når det kommer nye produkter - disse er i hvert fall nye for meg, men de har sikkert vært på markedet en stund da!Det er jo fredag i dag, noe som betyr at jeg skal til behandleren min. Er nok en som kommer til å bli sjokkert over den nye døgnrytmen min - nå må jeg bare klare å holde på den, også skal jeg prøve å slutte å plage dere med oppdateringer om døgnrytmen min og været. Tror jeg i dag skal spørre om vi kan ha en annen dag enn fredag, det er for meg ikke den beste måten å starte helgen på, siden det somregel bare er i helgene jeg er sosial. 

I går bakte jeg to brownies, den ene bakte jeg med vanlige bakevarer og den andre ble en sunnere variant. Jeg fikk pappa til å levere den ene til besteforeldrene mine, også skrev jeg et lite kort og ønsket de en god helg - de ble veldig glade, og det gjør meg også glad ♥

Til poénget - vil dere ha oppskriften på den sunne brownisen med sjokoladefyll? - så kommer den i løpet av morgendagen!

Wednesday 15.03.2017// Kun det ene bildet som er fra i dag, men la gå.

Nå er denne dagen nesten over, og vi er et steg nærmere fredag! Jeg besøkte den gamle skolen min i dag, noe som var veldig koselig! Etter jeg hadde vært der satt jeg meg på stamstedet mitt og tok meg et glass rødvin, i mens jeg rablet litt på macbooken min. På det stedet er det alt fra små babyer som leker, til fulle mennesker som snakker høyt om problemene sine og nerder (som meg) - ganske fascinerende. Planen var å gjøre det i sola, men den vinden som var i dag var ikke akkurat særlig behagelig!

Nå sitter jeg her og lurer på om jeg skal dra å trene eller ikke. Jeg trente litt for lenge i går, så kneet mitt ble helt ødelagt. Når jeg går nå så knekker plutselig benet mitt sammen også - jeg vil nok aldri bli klok på hva som feiler det kneet, det verker og er sikkelig dust mot meg. Merker jeg egentlig er for sliten for trening, så kanskje best å høre på kroppen- så kan jeg heller trene i morgen. Jeg skal i hvert fall hente min første bestilling fra iHerb straks, det gleder jeg meg til!

Har du handlet fra iHerb før?

Sleeping beauty 13.03.2017

Jeg vekket visst tornerose fra dyp søvn, når jeg tok bilde av henne. Jeg skal ikke si at kattene sover mye, siden jeg selv tilbringer mer tid i sengen enn gjennomsnittet. Men altså - de sover jo hele tiden?! Hahah. Søte er de i hvert fall ♥ og været ute er bare dritt, så forstår de godt - jeg gidder ikke gå ut selv engang. Sitter egentlig bare og venter på at jeg kan legge meg selv. Nå har hun sovnet igjen forresten!

Når man blir blakk av å gå i behandling 10.03.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Startet nok en fredag med en søvnløs natt. Prøvde å sove litt på sofaen i dag tidlig, men gikk ikke - men jeg startet i det minste denne fredagen med å rekke behandlingstimen min, noe jeg ikke gjorde forrige fredag - da forsov jeg meg til to busser, og var et halvt minutt unna å rekke den siste. I dag var det jeg som måtte vente på bussen, i strålende sol, converse og skinnjakke - det liker vi! Jeg rakk til og med å drikke kaffe på Joe and The Juice før timen - eller, kaffen rakk å avkjøle seg der også drakk jeg den under timen.

Jeg hadde planer om å reise til Majorstuen for litt shopping etter timen, men humøret ble litt forandret under denne timen, så det fristet ikke lengre. Så da måtte jeg ta frem mentaliseringsevnen min - dra å shoppe, for så å handle inn alkoholen - eller handle alkoholen å reise hjem med en gang? det siste ville ende med at jeg begynte å drikke klokken to, og det første ville ende med at jeg ble blakk - jeg valgte det første, og fikk kjøpt meg endel fint. Det ble litt mer enn jeg hadde planlagt, men det får gå for denne gangen også. Enda godt man har frikort, så man ikke får den utgiften i tilegg. Innkjøpene kommer sikker på bloggen etter hvert - ting & tang syns jeg er gøy å vise frem å ta bilder av, men klær har jeg egentlig sluttet helt med. Glemmer ikke den tiden "dagens innkjøp", var den mest leste overskriften i bloggverdenen - nå er det nesten ingen som gjør det lengre.

Nå koser jeg meg med sushi og hvitvin - klarte ikke å bestemme meg i dag, så endte opp med tre vinflasker. Jeg skal selvfølgelig ikke drikke alle tre, bare kjekt å ha litt på lager. Sushien er forresten fra forrige fredag, og jeg tok bare en bit og ga meg - men det hørtes jo bra ut når jeg skrev det, ikke sant? Yep, sånn er det å være blogger! Vel, jeg ber pappa om å ringe pizzabuzzen på vei hjem i stedenfor jeg - det er jo bare 14 timer siden jeg spiste sist, så kanskje magen blir fornøyd om den får litt mat? hvem vet. Ikke jeg!

Jeg har planer om fest i kveld - så jeg vil vel mest sansynlig ødelegge den uken som kommer nå også, jeg endte i hvert fall opp med å sove fra søndag til tirsdag denne uken fordi jeg var ute på lørdag, og fordi jeg nesten døde av PMS. Jeg angrer hver gang, men gjør det likevel!

HÅPER DERE FÅR EN GOD HELG ♥

Noen spennende planer i helgen? - fortell meg!

Kvinnedagen vil alltid være sår 08.03.2017

Jeg så for meg at dette skulle bli en litt positiv uke, helt til jeg så at det denne uken var 8 mars - altså i dag! De positive tankene ble ganske fort snudd om til noe negativt når jeg la merke til det. Det burde jo egentlig ikke det, men det blir fort litt sånn. Kvinnedagen er for meg en dag jeg helst ikke vil bli mint på, og en dag jeg ikke vil at skal eksistere. Vært eneste sosiale medie, og alt annet påminner meg denne dagen, så den er ikke så lett å komme seg unna heller - til og med mailboksen min er full av rabatter fordi det er kvinnedagen.

Heldigvis er det ikke like ille i år, som det var i fjor natt til denne dagen, og selve dagen - men minnene er der fortsatt. Jeg har ikke sovet i natt, og jeg må innrømme at jeg gruer meg litt til å sove nå, siden jeg ikke vet om det venter meg mareritt eller ikke. Det er rart hvordan kroppen husker denne tiden så godt - som er hele to år siden. Mareritt er jo noe jeg ikke kommer unna uansett, men de blir forsterket på en måte!

Det er ganske kjip at akkurat en slik dag, som er for kvinner - har blitt ødelagt på grunn av et overgrep, men sånn er det nå dessverre. Det kunne ha vært hvilken som helst dag, bare ikke denne dagen som er så enkel for meg å huske, og husker jeg den ikke selv, er det alltid noe som påminner meg det. Jeg syns det er sårt bare å høre ordet kvinnedagen, se en logo, eller at noen gratulerer med kvinnedagen - jeg merker jeg blir litt dårlig av det, fordi minnene fra den dagen er så vond å tenke på, og ikke noe jeg ønsker å bli påmint.

Samtidig gjør det meg litt engasjert - spesielt når det kommer til likestilling, og da tenker jeg selvfølgelig på hvor enkelt det er for menn å sleppe unna en voldtekt i dette landet, og hvor lett det er å legge skylden på oss kvinner. Det er en u-ting, og forandrer det seg? ikke som jeg har merket i hvert fall. Men mest av alt vil jeg legge denne dagen død i år også, og det kommer jeg nok til å fortsette med en stund fremover - men med tiden vil det nok forandre seg litt! 

 

Jeg kan gratulerer dere med kvinnedagen, men ikke send meg en gratulasjon i retur - det er egentlig det eneste jeg ber om i dag.

God lørdagsmorgen 04.03.2017

God morgen mine fine lesere ♥

I går var det ingenting som gikk etter planen, og jeg gikk å la meg tidlig etter en rolig kveld på sofaen. Så her i huset er jeg den eneste som er våken nå - ikke så rart med tanken på at klokken ikke engang er blitt åtte. Behandleren min og jeg har snakket om at jeg skal snu døgnrytmen min, men å våkne mellom 05-06 er altfor tidlig, men jeg klarte ikke å sove mer. Jeg stod tilslutt opp å lagde meg litt havregrøt og en kopp kaffe - Under samme tak går på TV akkurat nå, og det er så koselig!

Det jo lørdag i dag, og jeg har ingen planer som vanlig. Siden jeg er så tidlig oppe, så satser jeg på en treningsøkt i hvert fall. Ikke ofte jeg våkner med en slik innstilling, så må nyte det mens det varer!

Flere som er våken?

Something green for breakfast 02.03.2017

Hollandsk eggeglass ♥Jeg har nettopp kommet hjem fra trening, og nå har jeg laget meg en grønn frokost og en proteinshake med sjokoladesmak ♥ Haha, god morgen dere!

Bare jeg som ikke er spesielt begeistret for epler, når de ikke er kuttet opp i biter? haha, jeg er et lite barn skjønner jeg!

Velkommen skal du være mars 01.03.2017

ENDELIG BLE DET VÅR ♥

Å ta bilde av maten sin, ender med at maten blir kald. Det skjer hver gang det. Prøver å normalisere mat for meg selv, så da starter jeg med å dele tacoen min med dere ♥

Jeg var på nippet til å gi opp livet i helgen, så derfor tok det litt lang tid før jeg orket å blogge igjen. Men her er jeg - like hel og det ser ut som jeg skal leve litt til også! Har hatt tidenes jentekveld med meg selv nå -  rødvin, taco, ansiktsmaske og smågodt ♥ velkommen første mars skal du være - godt man trives i eget selskap, ellers hadde jeg nok gått på veggen for lenge siden! 

Er supertrøtt nå, siden jeg har ikke sovet på ovet et døgn. Hadde egentlig tenkt til å legge meg tidligere i dag, men endte opp med å reise for å sende ut et par søknader til skoleplass til høsten, og med det ble jeg ute noen timer i samme slengen. Jeg må også få gjort ferdig søknaden hos Samordna opptak, men snart er det natta på meg - den rødvinen er jo søvndryssende som bare det. Men - kan ikke leve uten da!

Fler som er glad februar endelig er forbi eller?

Frisk opp kaffekoppen 01.03.2017

-Morning coffee-

-Coconut oil-

-GOOD MORNING-

Den lille krukken der gjør underverker på kaffesmaken altså - min er snart tom, jeg som tenkte at jeg ikke trengte å kjøpe en stor krukke.

Har du prøvd kokos i kaffen før? ♥

Sol & fredag 24.02.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og god fredag - endelig helg tenker sikkert mange av dere, for meg er det egentlig litt det samme hvilken dag det er.

I dag våknet jeg allerede klokken 06 - måtte bare bestemme meg for at jeg skulle sove mer, siden jeg skal på fest i kveld. Da vil jeg helst være litt opplagt, og jeg tåler jo alkohol dårlig fra før av. I dag blir det en tur til Risør igjen, og dette blir nok den siste turen jeg reiser nedover på en god stund! I kveld er planen vors med jentegjengen og byen etterpå - er så lenge siden jeg har sett mange av de, så det blir koselig ♥

Må egentlig stelle meg ferdig nå og pakke litt - før jeg reiser til byen og bussen.

Hva skal dere i helgen? ♥

Grey hair - care? 23.02.2017

-Pus bare - okay?-

Hey - beklager at jeg bare tar meg bloggpauser uten å si i fra hele tiden </3

I går var jeg hos frisøren (igjen) - denne gangen la vi masse foliestriper i håret mitt, og tok en minicolor tilslutt. Som dere kan se - så fungerte den fargen veldig bra, for håret ble jo endel kaldere enn jeg hadde sett for meg. Virker som om noen er i mot at jeg skal bli blondine igjen - but hey - grey hair, dont care! Jeg lar det vaske seg litt ut - fikser jeg mer på håret mitt nå så vil det nok falle av. Det har blitt mye tynnere og skjørt det siste halvåret, fordi jeg selv har gått ned i vekt, og jeg savner det håret jeg hadde før så mye at jeg vurderer løshår. Jeg trenger også en klipp, og det er jo ikke mer enn en måned siden jeg klippet det sist - så det sier vel sitt. 

Ellers har jeg trent på meg et ødelagt kne denne uken, og drukket rødvin - altså, jeg skulle aldri ha introdusert meg selv for rødvin. Fungerer utmerket som sovemedisin gjør det også - på så kort tid, så føler jeg at jeg har slått helt opp med hvitvin - og jeg var jo den junkien. I dag har jeg vært hos behandler, og på litt shopping, og nå har jeg nettopp tatt meg et glass... rødvin, i mens jeg ser på stemmene i hodet. Shopping og rødvin - to ting jeg burde redusere fra nå av - eller venter til søndag. Nå bestilte jeg meg nettopp boken til Sophie Elise også - nyskjerrigheten min tok overhånd, hun intresserer meg egentlig ikke så mye, men - jeg regner med å bli positivt overrasket. 

Hvordan går det med dere da?♥

En frossen sørlandsby... 18.02.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her dere - her har dere idylliske sørlandet som plutselig ikke er så fint på denne årstiden. Risør pleier å være litt penere når snøen legger seg opp mot veggene, og julebyen er i drift - og når måkene tusler inn på matbutikken da.  Haha, det er faktisk ganske sjarmerende, men ellers nei - besøk Risør om sommeren dere! Hehe. Vi savnet sola i dag for å si det sånn, alt er mye finere med litt sol!

Vi har som dere sikkert forstod vært i byen i dag - tar ikke lange tiden å gå igjennom de få butikkene, men mye penger har jeg brukt for det om. Du vet du er i Risør når du handler klær på et parfymeri - hehe. Risør er gode på interiør også - men det meste generelt er dyrt i Risør. Tenkte å vise dere skattene jeg fant i morgen! :-) Etter shoppingen tok vi oss tur på Brygga for litt kaffe og sånt.

Nå står middag og rødvin på menyen her, også blir det en tur ut. Er Brune dager her i helgen, noe som vil si festival- lengre åpningstider og mye folk som er ute, og det liker vi!

Ha en fin lørdag, så snakkes vi mer i morgen ♥

Når man kommer hjem til dette 18.02.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ååh, mamma altså - sikkelig velkomst i går med pyntet bord, god middag og øl. Perfekt fredag ♥

En tur sørover 17.02.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGod morgen - i dag skinner sola, og jeg skal snart ut døra. Har allerede solbrillene klare, for i dette været blir sol-lys på meg som om en vampyr skulle fått det på seg. Så ofte ser jeg sola, men jeg gleder meg til frisk luft. Jeg skal til behandler nå, også går turen til Risør - jeg visste ikke at det var starten på vinterferien i dag, så det jeg så for meg skulle bli en rolig og behagelig busstur nedover, blir sikkert omgjort til et mareritt. Jeg kommer hjem igjen allerede på søndag, så blir en rask tur siden søsteren min også skal ned denne helgen. Skal prøve å holde liv i bloggen, men kan ikke love at jeg klarer det. Nå må jeg stikke - klarer seriøst å få dårlig tid selv om jeg ikke har sovet hele natta - er det mulig liksom?

Det er aldri noen som vet hvor Risør er, når jeg sier hvor jeg er fra... så. Noen av dere som har hørt om Risør?

Masse god helg - og god ferie til dere som har det ♥

smoothie bowl for breakfast 16.02.2017

-frosne skogsbær, vaniljeyoghurt og appelsinjuice-Min første smoothie-bowl! Var den ikke fin, dere? Hehe - den smakte i hvert fall godt, og det er første gang jeg prøver å pynte en smoothie. Det er litt flaut å si - men jeg våknet jo nettopp, så dette er frokosten min. Nå må jeg raske meg å skifte - så jeg rekker senteret og trening før det stenger.

My Valentine's day 15.02.2017

-A STREET CAT NAMED BOB-

-HEARTS--TULIPS-
 

En snill pappa kom hjem med tulipaner og pizza etter jobb i går, og da ble jo dagen mye bedre med en gang ♥ Pus ble min valentinesdate, og sammen så vi filmen en gatekatt med navn Bob. Jeg fant den liggende på nettet, og da måtte jeg jo bare se den! Jeg har lest alle bøkene og syntes de er mye bedre enn filmen, men den er absolutt hvert å se - hvis man er like opphengt i katter som meg, (haha!). Klager ikke på å være singel jeg! 

I dag har jeg vært å tatt laser av tattoveringene mine - håper de snart forsvinner. De skulle ha vært borte for lenge siden. Jeg har blant annet også vært i byen, og kjøpt kontaktplast i marble til bordet mitt - jeg er litt usikker på om jeg tør å begynne med det alene eller ikke. Pappa bygger jo sine egne hus, så tror jeg bare overlater det til han jeg ;-)

Dere driver med i dag da?

Alle hjerters dag 14.02.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-HAPPY VALENTINE-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥♥♥

Denne dagen får frem både hat og lykke i meg. Lykke fordi det er så søtt med alle hjertene, og hat fordi jeg syns det er så klissete og tullete som det går ann å bli. Nå ble det hjertekaffe på meg i alle fall, og det ble vel det jeg gjorde ut av denne dagen - håper hjertene gir ekstra energi både i hodet og sinn. Heh!

Jaja - ha en fin hjerte-dag! Skal du feire valentinsdagen - hva ska du i såfall? ;-)

Neste stopp: Sarpsborg 10.02.2017

-Himmelen som alltid er så fin-


 

Hei på dere - god morgen, eller god formiddag kan jeg vel si nå!

Jeg holder på med dagens første kaffekopp, og merker det ikke blir den siste ettersom det ble lite med søvn i natt. Nå må jeg komme av avgårde, skal til behandler, og det kan jeg si jeg gruer meg litt til etter grunnen jeg hadde til at jeg ikke møtte opp til forrige time - men det går nok bra. Disse psykiatriker har vært med på det meste, ikke sant? Er bare å komme seg på beina, å ta kontrollen tilbake igjen uansett om det kan føles ut som verdens undergang mot alt man har jobbet for der og da. Det er jo egentlig ikke det! 

Etterpå skal jeg ta bussen til Sarpsborg, for å besøke storesøster. Vi skal spise taco, og på kinopremieren av Fifty Shades Darker med noen venninner av henne - jeg måtte se film nr en i natt, og jeg kan ikke si jeg ble veldig imponert. Heldigvis sluttet den på en måte som gjør at man blir litt nyskjerrig på hva som skjer i neste film. Jeg kommer meg i hvert fall ut av boblen min her hjemme, og det er vel på tide nå - så håper jeg bare at jeg faktisk går ut av boblen, og ikke tar den med meg ut. Heh!

Hva skal dere i helgen, da?
Noen andre som skal se Fifty Shades Darker kanskje?

 

Jeg håper dere får en kjempefin helg uansett hva dere skal ♥

Snorkfrøken 09.02.2017

-fant meg selv på en kopp-

Hey - jeg lurer på om jeg like gjerne skal begynne å kalle dette for tekopp-bloggen 2017?

Jeg er fortsatt syk - sånn går det når man er ute i kulden på natten med rødvinsrus! Jeg hoster ikke så mye, så er vel bare bihulene som har tettet seg litt slik de pleier å gjøre. Jeg kan takke meg selv, men formen begynner å bli bedre - både fysisk og psykisk! 

Så jeg har egentlig bare vært inne og isolert meg siden forrige fredag, med unntak av en tur i butikken og en tur i bursdag - livet med meningsfylt innhold ♥ nå skal jeg i hvert fall en tur på senteret å handle litt ting jeg «trenger», også skal jeg prøve meg på litt styrketrening - typisk meg og ikke bry seg om formen er elendig. At jeg kommer meg ut er i hvert fall bedre enn ingenting! Vi prøver da, ønsk meg lykke til med å bevege meg utenfor døren i snøen og minusgrader.

A cup of tea in the night 08.02.2017

-Cranberry tea--In a pip home cup-
-Nightime mood-
 

Jeg la meg klokken 23 jeg - leste litt i bok og hørte på min nye rolige musikkliste - med øreproppene på var jeg klar for en natt i drømmeland. Så skulle jeg sove, det gikk jo ikke. I det jeg skulle reise meg opp for å finne vann og en tablett, kom pus hoppende opp i sengen - og sovnet midt på meg. Da hadde jeg ikke samvittighet til å flytte på meg, så ble liggende å scrolle på Jodel en time. Meget bortkastet tid. En sykepleier ville ha sagt - ta deg en kopp te, det er bra for søvnen og forskjølelsen, så jeg stod opp, dro på meg ullsokkene, og gravde frem den siste tranbærposen jeg hadde - som jeg ikke har drukket på lenge. Nostalgisk. En sykepleier ville ikke ha sagt at jeg skulle ha en photoshot av tekoppen, skru på både mac og tv, men jeg gjorde det også jeg - nå sitter jeg her og bare - ehm - hva nå? har jeg ikke fin kopp, dere?

Chapter 2 of 12 01.02.2017

Endelig er januar over - jeg liker ikke januar spesielt godt.-HELLO FIRST FEBRUARY-

Kun 28 små dager til det offesielt er vår - det er et lyspunkt å tenke på ♥

Yellow and pink roses 31.01.2017Hei på dere ♥

Vi var hjemme sent i går - jeg sovnet nesten med en gang jeg la hodet på puta, med kun en eneste oppvåkning før alarmen gikk - kunne ønske alle netter var så gode. Selv om kroppen fortsatt var sliten, så bestemte jeg meg for å gå på avtalen min, noe jeg egentlig angrer på at jeg gjorde, siden humøret sank endel hakk. I 5-tiden var jeg hos tannlegen - lenge siden jeg har følt slik på angsten for andre mennesker og tannlegen, ble litt kastet tilbake i tid, og i mens jeg lå i stolen falt plutselig sugekoppen ut av munnen - aner ikke hva som skjedde, men vi tok i hvert fall en pause. Jeg hadde heldigvis null hull, sitter bare igjen med litt hodepine, kvalme, en vond hals og den ekle følelsen av å ha vært hos tannlegen. Det var en flink tannlege, så det var i allefall bra!

Det miserable livet i Norge er tilbake for fult, det fikk jeg i hvert fall føle på i dag!

Etterpå var vi innom butikken og pappa kjøpte roser og pizza til meg ♥ blir en rolig kveld på sofaen med film nå - frister å ta et glass rødvin, men nå har jeg akkurat tatt en AirFlow behandling, så det frister på en måte ikke likevel... hehe. Holder meg til julebrusen, jeg...

Har du tannlegeskrekk?⊗

To bilder i arkivet som kan beskrive akkurat nå 26.01.2017// Jeg satt på negler her om dagen forresten - de ble helt nedbitt en angstfull søndag når jeg var i Risør, så måtte gå for gamle metoder for å få de tilbake igjen!

Litt energi påfyll, etter å ha forsovet meg og sovet lite - hodet mitt og jeg er ikke venner nå, nei. Jeg er i hvert fall oppe, og til min store glede er søs snart i Oslo, så hun kan kjøre (nå skrev jeg sove) meg ned til Nydalen etterpå, på slike dager som i dag angrer jeg virkelig på at jeg ikke har tatt lappen (aldri forsent, da), men så er det jo uoverkommelig dyrt å parkere i Nydalen og, så kanskje likegreit? - skal møte en psykiater jeg er henvist til, og det er egentlig det jeg vet om det. Jeg har googlet han da - mitt beste tips, viktig å være sikker på at det faktisk er et menneske. Vi snakkes mer senere, jeg må få på meg øyne!

Ha en fin torsdag, dere ♥

Glad og trist på samme tid 25.01.2017Dette har vært litt av en dag, så mange tanker og følelser på engang, jeg er både glad og trist - men sitter egentlig mest igjen med den gode følelsen, og det er absolutt ingen selvfølge og noe jeg hadde forventet, men jeg har jo visst dette lenge nå. Jeg har skrevet et innlegg om det som jeg kommer til å poste litt senere, når det er kommet litt på avstand - nå trenger jeg å lande litt å ta det innover meg, rett og slett. Jeg tenkte bare å si hei til dere, siden jeg postet et litt dystert innlegg - det hadde ingen sammenheng med dagen i dag!

Jeg våknet opp fra en times powernap for en stund siden, jeg måtte virkelig ha den og kunne ikke akkurat ta noen andre sjanser, slik søvnen har vært i det siste. Så nå skal jeg først og fremst lage meg tortilla pizza, drikke et glass rødvin - viktig å få i seg litt antioksidanter ;-), og se litt på TV - trenger avkobling og mat før jeg orker å gjøre noe annet, merker at hodet ikke fungerer i det hele tatt. Jeg må også pakke kofferten min og ordne litt ting, siden i morgen skal søsteren min og jeg nemlig på ferie!

Jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg skal ta med meg PCen på tur eller ikke, jeg er ikke noe glad i å blogge fra mobil - hva sier dere?

Todays mood 25.01.2017

-Blurry frost-


God morgen, nå har jeg tatt en dusj og fått i meg dagens første måltid - det var så vidt det gikk, måtte ha en liten kamp med meg selv i mens jeg stod i dusjen og holdt på å ramle sammen av trøtthet etter en ganske så søvnløs natt. Jeg tok meg selv i å begynne å snakke med Siri på telefonen til morgningen i dag, interessant dame hun altså. Nå sitter jeg her og prøver å få i meg så mye kaffe som mulig, før jeg må stelle meg litt. I dag skal jeg ha min siste time med behandleren min, siden han skal ut i permisjon. Jeg har gått til han i tre år nå - så jeg gruer meg litt, men satser på at det går bra, bare jeg ikke begynner å gråte da....haha - det hadde vært avskjeden sin det ;-) Nå ringte de nettopp fra politiet å lurte på om jeg ville ha igjen trusen min, altså - hvem vil ha igjen en truse som har ligget på politistasjonen veldig lenge? Ikke jeg i hvert fall. Men takk for tilbudet, da.

Ønsker dere en fin og tilsynelatende grå dag ♥

Lazy night 22.01.2017

...Lazy night ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere - er det greit å si, nå som klokken akkurat har passert 06.30? tviler på det på en søndag i Norge egentlig! Jeg er et nattdyr som vanlig - det er stille og rolig om nettene, akkurat slik jeg liker det ♥

Jeg har sett ferdig sesong 2 av unge lovende nå, og tatt medisin, så skal gå å legge meg etter dette innlegget er publisert - så jeg tilbringer forhåpentligvis søndagen i dyp søvn - gleder meg allerede, hvor kjip jeg enn høres ut nå. Men dere må ha en god dag når dere står opp - god natt, fine!

Hva skal du gjøre denne søndagen?

Friday 20.01.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yesterdays pink sunrise ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Plutselig var det fredag igjen?  jeg følger ikke med i dagene i det hele tatt. Har nettopp kommet til Sarpsborg nå, og skal straks reise til frisøren borte i gaten her å få lysnet håret litt - back to blondie! Senere skal søs og jeg til besteforeldrene våre, siden bestefar blir 92(!!) år på søndag. Men må løpe nå, pappa står på utsiden og venter - hehe. Vi snakkes mer senere i dag, eller i morgen.

God helg ♥

Keep going girl - night and day mood 19.01.2017

Jeg har nettopp stått opp igjen, jeg fikk sove i rundt seks timer før jeg var tilbake i den samme virkeligheten - å slokne av utmattelse er virkelig deilig, men dessverre så varte det ikke så lenge. I løpet av de seks timene har det skjedd mye oppe i hodet mitt, og jeg vet ikke helt om jeg foretrekker å være våken eller å sove. Jeg hater at jeg våknet, fordi jeg våknet med akkurat den samme følelsen jeg hadde et par glass rødvin før jeg sovnet. Nå føler jeg at jeg er tilbake igjen der jeg var for 12 timer siden - forskjellen er bare at nå er det morgen, og i går var det kveld.

Jeg kunne ønske at livsgnist var på resept, for min har tatt en ferie nå. Jeg prøver så inderlig å tenke positivt, og jeg prøver å få til positive ting. Jeg prøver å komme meg mer ut, men det frister mer å dra hodet over dyna å håpe på at klokken ikke tikker videre og at tiden stopper opp litt - men nå er faktisk januar snart forbi, og jeg merker at når tiden går så fort, uten at jeg får gjort noe, gjør det meg litt deprimert. Jeg venter på at det skal bli bra igjen, men det blir ikke bra - det har stoppet litt opp her for meg nå - men det går bra, som jeg bare må håpe på og holde fast ved.

...
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


God morgen fine dere ♥

Det er noen timer siden jeg skrev det meste over nå - så det er vel bare å prøve å komme i gang med denne dagen og prøve å tenke positivt - uten positive tanker kommer jeg ingen vei har jeg funnet ut av, og dagen kommer enten jeg ønsker det eller ikke. Nå har jeg nettopp farget brynene mine - i går klippet jeg faktisk håret mitt selv - det har jeg ikke gjort siden... jeg var 14 år og ikke så ut etterpå, så har nettopp gått over det engang til nå. Jeg får prøve å fikse på det jeg faktisk kan klare å fikse selv i hvert fall - altså utseende, hehe!

Jeg skal i behandling klokken 12, så jeg håper ikke det ødelegger hele denne dagen, for det orker jeg virkelig ikke i dag. I dag tar jeg på meg treningstøy, og drar forhåpentligvis på trening og får ut frustrasjonen etterpå. Jeg har ikke trent på veldig lenge, så jeg vet ikke helt hvordan kroppen min vil takle det, men jeg håper på det beste. Jeg må bare prøve å komme i gang, så nå har jeg endelig fått meldt meg inn i studio igjen. Nå skal jeg lage meg knekkebrød med avokado - en ting jeg plutselig har begynt å elske? jeg forstår ikke meg selv jeg, men akkurat det kan jeg leve med at jeg ikke forstår - hehe! Er vel bare å hive nedpå med kaffe også, så snakkes vi mer senere - i dag mener jeg det også.

Ha en fantatisk torsdag!

Hot chocolate in a pink cup 18.01.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hot chocolate for breakfast on a cold morning ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke den største kakao-drikkeren egentlig, men nå varmet jeg meg litt soya sjokolademelk - jeg kan faktisk huske sist jeg lå slik på sofaen med en kopp kakao, og det var etter en regnfull sommerdag i juni i fjor, etter en tur på Tusenfryd - hehe! Den fine rosa sløyfe koppen fikk jeg av min søster i høst, men det var først i dag det fikk bo noe drikke i den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers er jeg egentlig bare innom for å si god morgen jeg - om den er god eller dårlig, så ønsker jeg deg en fin dag!

Jeg skal prøve å døgne, så jeg får bedre kontroll over døgnrytmen, er så kjedelig når den gang på gang skal stjele hele dagen min! Jeg har en avtale klokken 14.00, så nå har jeg ikke stort med tid for å legge meg uansett - for å slå i hjel litt tid ser jeg på Farmen, har ikke fulgt med, så jeg begynte på starten. Vi snakkes senere i dag ♥

En iskald gåtur 17.01.2017

Hei!

Nå er jeg endelig tilbake i Oslo igjen, og det er nok her jeg trives best med å være også - bloggen er også tilbake igjen nå, etter det lille fraværet mitt.

En iskald dag i Risør ♥

Dro på meg det jeg hadde av ull i dag, og gikk tur til byen sammen med Trixi (hunden) - en forfriskende tur etter mye vin på lørdagen, og lite søvn natt til i dag.

Dere som ikke har skrudd døgnrytme sover kanskje nå, og jeg skal faktisk sove selv snart, men jeg sover nok lenge - så da ønsker jeg dere en fin tirsdag nå jeg ♥

Hei fra Risør 13.01.2017

Hei på dere!

Jeg har ikke hatt tid eller ork til og oppdatere bloggen - men her kommer et lite livstegn som ikke er forhåndsskrevet. Jeg startet dagen i går med å forsove meg, så jeg måtte ta taxi til legen, toppen av latskap fra min side - etterpå så jeg litt i byen og dro til en venninne, og der ble jeg værende å drikke kaffe og snakke i godt over fem timer. Etter det tok jeg en tur på Brygga restaurant med en kamerat før jeg kom hjem og var helt tom for energi - sovnet i 11-tiden, men våknet igjen i natt, noe som gjorde at jeg sov til langt utpå dagen i dag.

// bilder fra en annen dag - ja!Sikkelig gjensynsglede med denne godgutten ♥


Har vært en rask tur i byen i dag - nå sitter jeg her i nytt ulltøy og drikker rødvin etter middag med familien! Skal en tur til en venninne nå snart, så er vel på tide å komme seg inn i noen andre klær, og sminke på seg masken.

Masse god helg fine dere ♥

Morning from bed 11.01.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Good mornin´sunshine

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen sier jeg - i mens mange av dere er vel i full gang med dagen allerede! Det er i hvert fall en god morgen her, i motsetning til i går. Jeg la meg før tolv, heldigvis for meg så fungerte apedopet. Jeg sørget også for å stå opp før flyalarmen gikk, så jeg skulle sleppe å våkne med hjerteinfarkt - litt overdrivelse, men jeg er så sinnsykt skvetten, så er glad min søster informerte meg om den!

Nå sitter jeg og ser på Ghotbusters av alle filmer, og skal lage meg noe frokost - så må jeg ordne meg, pakke ferdig, handle enda et par gaver, og tilslutt reise nedover til Risør med bussen. Jeg pleier alltid å skrive hjem til Risør, men nå ble jeg litt usikker på hva som egentlig er hjem for meg. Vi snakkes i Risør i hvert fall!

Ha en superduper dag, fine dere ♥ ♥ ♥ 

This is the mondayest tuesday ever 10.01.2017


...day in bed...


Jeg må bare beklage at jeg er så negativ for tiden, det kommer av litt personlige årsaker, som jeg ikke vil fortelle noe om enda. I dag er jeg utrolig sliten, fordi jeg får så lite søvn til tider - og den søvnen jeg får er veldig dårlig pågrunn av mareritt som kommer og går. I går la jeg meg ikke før i 06-tiden, og sovnet kanskje i 07-tiden, og jeg har vel våknet 20 ganger frem til jeg reiste meg opp for et par timer siden - jeg vil ikke kalle det å stå opp en gang, for jeg dro bare på meg morgenkåpen og tøflene og la meg på sofaen i stedenfor. Øynene mine svir, hodet er tungt og kroppen verker, så dette er ikke akkurat noe god morgen - føles ut som en ekstrem blåmandag på en tirsdag, snør gjør det ute også, og det er allerede blitt helt mørkt!

Nå skal jeg ta meg en dusj, i mens kaffen koker, og lage meg noe frokost, for det tror jeg virkelig denne kroppen trenger nå - uansett hvor lite jeg har lyst på mat, og til å gå i den dusjen, så må jeg bare få det gjort!

Hva har dere gjort i dag da? fortell gjerne noe hyggelig i kommentarfeltet på denne kjipe dagen!

Ønsker dere en god natt 05.01.2017-goodnight, sweet dreams- 

Jeg har nettopp våknet etter en 3-timers powernap - det tok visst de siste kreftene jeg hadde å ta seg en dusj i stad. Jeg har ikke sovet i natt heller, så er ganske irriterende at jeg ikke klarte å sove mer. Det går med andre ord rolig for seg her hos meg for tiden - derfor er det ekstra koselig å ha dere å snakke med!

Nå skal jeg farge litt i en av de mange fargeleggingsbøkene mine, siden det er så lenge siden jeg har gjort det. Dere må ha en super kveld og en god natt ♥

Har du fargeleggingsbok?

Kickstarter den første mandagen i 2017 med... 02.01.2017

Regner med du trodde du skulle lese trening nå?

Men nei - her er det full avslapping etter en lang jul, merker det ikke gjør noe at ting går tilbake til normalen igjen nå - litt jul er det hos meg enda, men er nok ikke lenge før alt går inn i boden!

Her står mandags-taco på planen nå, og film. Nettet er nede, så måtte grave i den gamle DVD-samlingen min, heh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

// bildene tok jeg i Lillomarka i romjulen

Er du tilbake til hverdagen igjen, eller har du fortsatt ferie?

New years eve 02.01.2017

Middag, dessert, stjerneskudd og masse fyverkeri kan vel oppsummere kvelden vår:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var i byen en halvtimes tid før fyverkeriet og fikk med oss slutten på tusenårsfesten - når vi kom stod Vinni på scenen:

-00.00, 1.januar.2017, fireworks-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fyverkeriet tok helt av!


Også dro vi hjem igjen - jeg spratt proseccoen, jeg har tross alt overlevd 2016 også!

 

Hello 2017 - please be good 01.01.2017

HAPPY NEW YEAR
 
Page 1 of 365

 

Jeg liker årsskifte, selv om det egentlig ikke er noe spesielt - men det er likevel noe spesielt med 1.januar i et nytt år! Det ble en sen feiring på meg, siden jeg dro videre på fest når vi kom hjem fra Sarpsborg - så dessverre brukte jeg den første dagen i 2017 i sengen min. Men så lenge det ble en fin feiring, så går det bra det også! Jeg har mange bilder fra i går, men nå er jeg opptatt med å oppdatere meg på sosiale medier, og må snart få laget meg noe frokost, så innlegget kommer nok ikke før i morgen. Ville bare stikke innom å si hei på årets første dag, og håper at dere også hadde en fin feiring i går - uansett hvordan dere tilbringte slutten på 2016, og starten på 2017 ♥

Hadde du en fin nyttårssaften?

Natta da, Oslo 30.12.2016

Dette blir nok det siste solnedgang-bilde jeg poster i 2016, i morgen er det faktisk nyttårssaften - jeg skal ha en rolig feiring med familien i Sarpsborg i morgen, og har skaffet meg en kjole som allerede har glittret ned hele huset vårt. Ellers er jeg hjemme nå - måtte bare få med meg julen på DPS også, snakk om å ha et meningsløst liv, dere. Før jeg rakk å sette meg ned hjemme, eller å pakke ut, gikk jeg løs på rødvinflasken min. Så nå skal jeg ligge på sofaen resten av kvelden, i mens Istid på TV går i bakgrunnen akkurat nå.

Hva skal dere på nyttårssaften da? ♥♥♥

Bursdagsfeiring 26.12.2016

// førjulsgave fra mamma ♥

I dag har ste-moren min bursdag, så vi har hatt familieselskap med kalkunmiddag her hjemme, med besøk fra familien i Asker - slik vi har vært år. Gjestene dro for ikke så lenge siden, det samme gjorde storesøster, så nå er huset tomt. Vært noen koselig dager, men nå er denne sjela sliten - resten av kvelden skal jeg bare ligge på sofaen å se film, og slappe av før jeg i morgen skal i behandling, og kanskje på litt romjulssshopping!

Håper deres 2.juledag har vært fint ♥

Pynta pepperkakehus 25.12.2016

Jeg ble med på tur, storesøster måtte være med å bygge og pynte pepperkakehus. Nå må vel jeg være med å spille monopol!

Klarer dere å gjette hvilken side som tilhører hvem?

Christmas eve 25.12.2016

De fleste er vel slitne nå, etter en lang julekveld - i mens døgnflua meg drakk nettopp en kopp kaffe fra min nye Moccamaster. Nå er 2017 reddet, med både kaffemaskin, ulltøy og bøker. Fikk mye annet fint også, og er veldig takknemlig for en fin kveld med familien, pusene og alt som hører med ♥ Jeg håper at alle har hatt en fin kveld, men jeg vet jo at det dessverre ikke er realitet for alle. Sender en ekstra juleklem til dere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Ja, den ene fingeren min har vært brukket før, om noen skulle lure// hehe, så fornøyd!// Årest bilde av pus & meg, det er ikke enkelt nei

// Søte tøfler jeg fikk i gaveDere skulle sett kattene etter vi var ferdig med å pakke opp, de trenger ikke gaver, de trenger kun eskene og pappen - og det var det mye av i dag, de tok helt av, rene tivoliet for dem. Hadde det ikke vært for at jeg er over gjennomsnittet glad i katter, så skulle jeg nesten ha postet videoene av de.

Fortsatt gledelig jul og god natt ♥

Om meg


Sandra Marie

Hei dere - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.


Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no