Sandra Marie Brandsrød

En finfin mandag 29.05.2017

Jeg så for meg den blåmandagen i dag, siden jeg var så dum og gikk til sengs 03.30 - men jeg har hatt en veldig fin mandag! Mye takket være en venninne, som var på besøk i Oslo i dag, så jeg har vært med henne - hadde ikke sett hun siden desember, så det var etterlengtet Siw-tid ♥

Vi satt oss på Jamie Oliver på Aker brygge - delte en pizza til lunsj og hadde noe godt i glassene våre, i mens sola strålte over oss. Lite visste jeg om at det skulle bli 27 grader ute i dag! Se så søt venninne jeg har ♥ // ellers fosser det jo ut sjokolade når man bare har tenkt til å ha litt topping - kan kalle det sjokolade med is i stedenfor!

Når jeg kom hjem dro jeg rett på cardio-trening. Heh, det måtte nesten til etter den starten på uka - jeg syns også uken automatisk blir hakket bedre når jeg starter den med trening! Jeg har også fylt opp kjøleskapet, så i dag føler jeg meg nesten rutinert. Nå blir det Netflix og havregrøt på meg - jeg har ikke fått spist havregrøten min idag, så det er noe som mangler!

Ferie for en dag 27.05.2017

I dag reiste jeg hjemmefra klokken ni, fordi jeg skulle reise til Hvaler med søsteren min - jeg tenkte at jeg i samme slengen ville reise en tur innom Fredrikstad. Jeg har ikke vært noe serlig i sentrum av byen - siste gangen jeg kan huske var jeg på julemarked i gamlebyen, og det er for dårlig når man så og si har hele familien der, og er født der. Hehe! Jeg skal skrive mer om dagen vår i dag senere, men må redigere bilder først!

Visste dere at verden over selges i gjennomsnitt en Billy-bokhylle på Ikea hvert femte minutt? Hehe - her om dagen var jeg en av de, og fikk plassert denne i mellom sminkebordet og skrivepulten min. Den størrelsen jeg trengte var selvfølgelig umulig å finne, men den passet i hvert fall bra inn!Kjøpte et lite søtt skilt i gamlebyen i dag!

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, og det dufter fra de nye duftpinnene mine overalt - selv om jeg har satt de inn på badet! Nå skal jeg varme opp litt pizza fra tidligere i dag, og ligge på sofaen foran tv - asosial som jeg er! Jeg har endelig fått TV-kanaler, men tenkte å se videre på 13 reasons why på Netflix! 

I dag har jeg følt at jeg har vært litt på ferie - kort unna og ikke minst en billig tur, kanskje jeg skal finne en annen by i Norge neste gang? kom gjerne med tips om fine byer i nærheten av Oslo!

Hva har dere gjort i dag?

Day in sun 26.05.2017

Når norsk sommer er som dette, da er det virkelig ingen grunn til å klage! I stad tuslet jeg i butikken i bikinitoppen - det er vel å bryte alle sosiale koder i Norge, i mens i utlandet er det liksom helt greit? ingen som kjenner meg her uansett, så jeg bryr meg pent lite! Ferie på egen boplass ♥Det var jo slik gårsdagen egentlig skulle se ut - men i dag måtte jeg dra på trening først, så ble halve dagen i stedenfor. Akkurat nå er jeg inne, men skal ut igjen straks for å kjøpe ny kabel til lydplanken min - ryddet nettopp ut siste del av flyttelasset, og den er sporløst borte, skjønner virkelig ikke hvor den er! Vel, litt svinn hører vel med når man flytter, eller? den dukker nok opp, etter at jeg har kjøpt ny!

Håper dere har hatt en fin dag ♥

God kveld, Kristi himmelfartsdag 25.05.2017

God kveld kjære dere, håper dere har nytt fridagen til det fulle og fått litt sol i skinnene. Min plan var å ligge rett ut i sola i dag - men så har den for det meste gjemt seg bak en sky, så jeg har ryddet og vasket i hele dag i stedenfor, siden å rydde tydeligvis er blitt min nye hobby - hadde tenkt å lese boken "magisk opprydding", men tror faktisk jeg klarer meg helt fint uten den. Innimellom har vi tatt i bruk grillen, og jeg kan ikke huske sist en iskald øl smakte så godt. Rastløs som jeg er, syklet jeg også en tur til Plantasjen i stad for å kjøpe blomster. Ja - så hva nå?

Hva har dere brukt dagen på?

Deilig vær 23.05.2017

Jeg er mildt sagt rørt og overveldet over alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk på innlegget mitt i går, både her og på facebook - for en heiagjeng jeg har på internett, det betyr veldig mye for meg at så mange støtter meg, og det gjør veien så mye enklere å gå når man ikke tusler helt alene ♥Etter vi flyttet har rutinene mine blitt litt dårlige, så nå må jeg prøve å skru tilbake døgnrytmen min litt - det har mer å si for pysken enn jeg noengang kommer til å innrømme! Jeg får dessverre ikke noe serlig lys inn vinduet om morningen lengre, så det har gjort det ekstra vanskelig å hoppe ut av seng. I dag var det hvert fall motiverende å komme seg raskt ut, for nå er det ordentlig sommer ute - jeg var på en avtale i dag, og etter det hadde jeg en treningsøkt som var mye bedre enn de siste dagene!Etter trening satt jeg meg på min faste sted ved vannet i Nydalen for å spise lunsj - nå ligger jeg på solsengen på verandaen hjemme. Etterpå skal pappa og jeg en tur på Ikea, og det blir forhåpentligvis den siste på en stund!

Fler som får mer energi-boots av sol?

Kveldssola 19.05.2017

Flere enn meg som merker at det begynner å bli litt sommer igjen? det liker jeg! Fredagen er snart over - i dag har jeg vært utenfor huset, noe jeg ikke var i hele går. Men det resulterte til en bra treningssøkt i kveld - jeg prøvde ut ett nytt senter som ligger ganske nærme, og tror jeg skal bytte over til det, det blir faktisk det femte treningssenteret jeg er medlem av i Oslo - haha, bare å spørre meg om tips med andre ord. Har også vært på Ikea i dag, så nå gjenstår det kun og montere de siste skuffene så er PAX-garderoben min ferdig!I mens fredagstacoen ble spist, så dukket denne himmelen opp. Måtte jo gå opp i tredje etasje å knipse et bilde - så ser ut som dere ikke slepper unna solnedgangbilder i fremtiden likevel!

Hva gjør dere i kveld? har dere hatt en fin dag? ♥

Kaffekopp søker sjokoladebit 19.05.2017Stikker innom for å ønske dere en riktig god fredag og helg ♥

Sebra 17.05.2017

Heisann! Har dere hatt en fin nasjonaldag? ♥

Jeg hadde egentlig tenkt til å blogge i går, og jeg hadde tenkt til å bake kake - hadde til og med handlet litt sunnere bakevarer for å prøve meg frem. Men jeg var helt ødelagt i kropp og sinn i går at jeg ikke orket noe annet enn å være til, etter to avtaler og trening - jeg tok en sjans på det igjen, men nå tror jeg faktisk at jeg har lært at jeg ikke skal ha mer enn en avtale per dag. Så i går var fokuset mitt en helt annen plass, for i går fristet det mest å sove over hele 17.mai, men det vet jeg at jeg ville ha angret på - denne dagen er jo så koselig!Sebra - akkurat som meg!

I dag var jeg oppe klokken seks, og fikk laget meg frokost før jeg måtte rekke toget. Nå var det godt å ta seg en varm dusj, og legge seg på sofaen med en kopp te. For ikke å snakke om hvor deilig det er å ta av seg en bunad etter en lang dag i den i gråvær - jeg tok den av før jeg dro hjem fra Sarpsborg og stjal noen klær fra søsteren min, dagen ble visst feiret i den byen i år også. Men jeg skal heller laget et innlegg om det senere, for nå orker jeg ikke å redigere bilder.Jeg er så barnslig at jeg kjøper gassballong - det var ganske flaut å bære den rundt alene på toget og i Oslo, så jeg fikk pappa til å ta den med hjem. Begynner jeg å bli voksen nå? :(

Formen er ikke på topp- så jeg blir nok hjemme i kveld til tross for at det er 17.mai, men jeg klarer meg egentlig helt fint uten å feire noe mer, og den proseccoen som står i kjøleskapet frister det egentlig ikke å åpne heller. Syns det er litt stille her inne for tiden - håper uansett dere har hatt en bra dag, og feiret dagen med sunt fornuft både ovenfor deg selv og barn. Ha en fin kveld videre!

Hipp, hipp, hurra - for fine Norge vi er så glad i og ekstra stolte av i dag, nordmenn er noe for seg selv ♥♥♥

Jenta som er glad i mai 15.05.2017

Hei! Håper dere har hatt en fin start på en ny uke? denne uken sniker det seg jo inn en ekstra fridag, nemlig vår kjære nasjonaldag - jeg har ikke rukket å tenke så mye på den dagen, er så glad jeg ville ha bunad for noen år siden, så jeg i hvert fall slepper å tenke på antrekk! Jeg har pyntet til 17.mai, det har jeg vel egentlig aldri gjort før - det er årevis siden jeg gikk rundt med flagg, og nå har jeg et stående i vindusskarmen frivillig? man forandrer seg med tiden skjønner jeg - mangler bare at jeg baker en kake nå. Vel, jeg ser på det som et godt tegn! Vet ikke helt hvordan jeg nå fikk hele dette innlegget til å handle om flagg og 17.mai, men det var ikke meningen! Når vi først er inne på det, så har jeg i dag vært og fått fransk manikyr- så nå er neglene mine klare for nasjonalsdagen også. Jeg har også trent i dag, ettersom jeg i går hadde den slappeste dagen på så lenge som jeg kan huske - jeg sov lenge, og tok på meg treningssklær 16.30, men når jeg hadde spist middag, ryddet i garderoben min, og lagt meg på sofaen innså jeg at slaget var tapt og jeg gikk i dusjen og la meg på sofaen igjen. Jeg begynner å bli mer husvarm, og det er jo bra!

Ha en fin kveld ♥

Vel hjemme i Norge 13.05.2017

Hei på dere - fra kalde Norge!

Vi brukte den siste dagen på Mallorca til å reise til et historisk sted - siden det var overskyet. Det lå i nabobyen så det var ikke lange veien å reise med taxi, vi tok også en lunsj der - skal vise dere bilder senere. Resten av dagen fikk vi noen timer i sola og i relaxavdelingen - før vi satt og koste oss litt på terrassen til mamma, og måtte ordne oss for å reise i 21-tiden. Vårt fly var forsinket med én time, men vi rakk heldigvis bussen hjem 05.15, og var hjemme rundt 06. Det var en behagelig flytur som gikk ganske fort, men flymaten kunne vi latt være å bestille midt på natten - jeg pirket i meg noen biter, og sovnet endelig en times tid før nedstigningen begynte mot solnedgangen - det beste med å fly tidlig om morgenen eller sent om kvelden!Den ene katten min hadde tisset i gjennom alt i sengen min, så jeg var ikke veldig blid når jeg kom hjem - siden jeg måtte kaste alt på vask! Skummadrassen hadde heldigvis klart seg, så i dag ble det kun en liten powernap på sofaen - men jeg har ikke tenkt å snu døgnrytmen opp ned heller.

Jeg pleier alltid og syntes det er så deilig å komme hjem fra ferie, men savner varmen og havet - jeg har vært så kald i dag, og gjort alt for å bli varm. Nå står ovnen på 30 grader og jeg har funnet frem noen av de varmeste koseklærne - så det ordner seg nå regner jeg med, ørene mine har i hvert fall blitt rudolf, så de matcher nesen min!

Hjemmet er i hvert fall ryddig nå, og sengen er god som ny igjen. Valgte å bli hjemme på sofaen i kveld, jeg trenger søvn så det er jeg nok glad for i morgen. Har satt på 13 reason why på Netflix nå - jeg følger egentlig aldri med i Netflix sin verden - det er jo eurovision senere, som sikkert er hyggeligere å se på enn dette. Men nå er det straks middagstid, vi snakkes senere ♥

Har dere sett 13 reason why?
Hva driver dere med i kveld?

Ha en fin kveld - enten om det er funsaft (som i mitt tilfelle) eller vin i glasset deres ♥

Coco 07.05.2017Jeg som elsker kokkos ble sikkelig skuffet over dette vannet, det smakte jo ikke spesielt godt engang - men flaska var fin da! Vi har hatt takaway-pizza på terrassen i kveld - dette er en ganske øde plass, så mange som bor her har all inklusiv, vi gadd ikke det, så derfor har vi spist mest i leiligheten - syns det er ganske greit, så får jeg det jeg vil spise selv, og dette er jo bare en rolig ferie hvor vi ikke farter rundt uansett. Det er egentlig nok å finne på her også - i stad var vi på Michael Jackson show, og nå er vi klare for senga og aftersun - så rødvinen er byttet ut med p-maxen. Tenkte prøve å rekke en Yoga-time klokken 09.15 i morgen, det er jo tross alt mandag - spørs om det går, men jeg prøver å ha troa, trening blir det uansett, hehe!

Ha en fortsatt fin søndag - ønsker dere en god start på en ny uke ♥

Sommer i Oslo 05.05.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag stod jeg opp før 08 - fordi jeg i går fikk opp en reklame i mens jeg satt på finn.no, det var nemlig 30% på hele Lefdal som ikke ligger så langt unna her. Altså - vanligvis pleier jeg ikke å gidde slike ting, fordi det somregel er ekstremt mye mennesker når varehus har slike salg. Men i dag tenkte jeg - hvorfor ikke, så jeg dro og stod kun 15 minutter i kø, og inne var det heldigvis ikke kaos. Jeg var på utkikk etter ny Fitbit, og ny Fitbit ble det - en annen enn den jeg hadde tenkt meg, men tenker jeg beholder denne likevel - det to lå avskilt i en eske, så det var nok sjebnen - så nå er søsteren min og jeg tvillinger! Jeg kjøpte også en badevekt, og en mikrobølgovn når det først var salg. Eller - pappa kjøpte det, og mikrobølgovnen fikk jeg av mamma i innflyttningsgave ♥

Jeg syklet rundt østensjøvannet i stad, for å få meg en liten treningssøkt. Det var en utrolig fin plass, som jeg ikke skjønner at jeg har besøkt før. Det var veldig mange flere fugler enn jeg trodde det skulle være - det er jo kjent for at det er mye fugler, men det var ekstremt. Føler jeg er litt på ferie på mitt eget bosted for tiden. Det er sommer i Oslo nå, så lunsjen ble på gresset sammen med min søster, som dere kan se på bildet over - hadde tenkt å ta solarium i dag, men det trengs ikke med dette været - kunne ønske det var slik hele året - det hadde sjelen min virkelig likt.

Jeg glemte selvfølgelig å ta minnekortet i kamera når jeg syklet, men det kommer noen mobilbilder senere!

Ønsker dere en super fredagskveld ♥

Koser meg i sola 04.05.2017

God ettermiddag!

Akkurat nå sitter jeg i Nydalen og soler meg - etter å ha vært på avtalen min og deretter på trening. Egentlig hadde jeg tenkt å reise rett hjem, men solen fristet meg, så nå sitter jeg her og hører på fossen og fuglene - ganske fredelig og jeg liker meg her, selv om det bringer frem både gode og dårlige minner. Jeg soler meg i sports-bh liksom - en helt normal ting å gjøre i Oslo, men det sier litt om været som er nå.

Jeg er den type menneske som alltid prøver ute de nye matvarene som kommer - elsker nyheter i butikkhyllene, haha ♥

Rushtiden har startet nå, så kan ikke akkurat si det frister å reise hjemover heller, hehe - dette er den verste tiden å reise med t-banen på, og jeg unngår det så langt jeg kan! Men må komme meg hjemover til dusjen - så skal jeg til Lambertseter på senteret der etterpå for å bytte noe blant annet!

Hjernen er stjernen 03.05.2017

God kveld kjære dere!

For en lang dag dette har vært, eller for noen lange dager det har blitt i det siste er vel mer riktig å si - er først nå jeg har satt meg ned i sofaen etter å ha ryddet ut, og tatt en dusj. Jeg skal lage meg noe mat etter jeg har postet dette - middag nå? det blir nok bare knekkebrød, så vi kaller det heller for kveldsmat vi! Jeg fikk ny overmadrass i dag - så jeg gleder meg til å sove, for i går ble det altfor sent - håper jeg sover bedre på denne!

Vi har hvert fall fått gjort endel i dag, kjøpte blant annet skuffer til å ha i toppen av skapet - så der fikk jeg studd bort ganske mye. Kjøpte også masse kleshengere, så skapet blir mer og mer ferdig - ble også endel andre ting fra Ikea, Jysk og Europris. Vi så også på benkeplater (igjen), fliser og vasker - har endelig fått valgt ut alt sammen, så nå kan pappa bygge kjøkken! Vært mye mas med det kjøkkenet, men nå er det forhåpentligvis endelig i boks - jeg orker hvert fall ikke tenke på flere fargekombinasjoner nå, så det får bli slik! Vi rakk ikke å se på sofa, eller dra på søpla - men vi fikk ryddet litt i gamlehuset og fylt opp bilen. Det nærmer seg tomt, men det er ganske utrolig hvor mye man har i et hus!Etter jeg hadde vært hos behandler idag - satt jeg meg i sola langs Akerselva og spiste lunsj og drakk Iste med sitron, som endelig er tilbake i butikken, så det ble en liten pause før jeg dro på trening. Etter det var jeg innom tre kjøpesenter, fordi den første Nille-butikken ikke ville ta gavekortet mitt som jeg vant i en konkurranse på Instagram. Jeg fikk ikke tak i det jeg i utgangspunket skulle ha heller, så det var jo flott. Heh!

Jeg må bli litt klokere på hjernen så boken over ble også med hjem i dag, det virker som en bok som er lettlest - det blir mye buss på meg framover så da er det egentlig perfekt og alltid ha en bok i veska ♥ av alle ting jeg har kjøpt i dag, så valgte jeg å vise dere en bok - den passet litt inn sammen med iMacen min egentlig, når jeg tenker meg om. I morgen tenker jeg heller å ta med meg kamera, så dere slepper og kun se på kjedelige bilder.

Men nå sulter jeg her jeg sitter, så vi snakkes mer i morgen - håper dere har hatt en fin dag, og får en god natt ♥

Er det noen av dere som har lest den boken?

Ha en super dag 03.05.2017

God morgen dere!

Jeg var hos frisøren i fire timer i går - jeg klarer ikke å skjønne meg på de som ser på frisørbesøk som velvære og kvalitetstid - jeg kjedet meg i hjel der jeg satt og ventet. Men det tar tid å legge folie over hele hodet, men klipp og vask kan jeg forstå - for det tar ikke så lang tid. Jeg fikk flere kopper med kaffe, og litt massasje underveis så jeg overlevde fint - etterpå ble det lunsj i sola, også dro jeg på trening, så fløy dagen i går bort.

Et gammelt bilde, men fortsatt like fin pus!

Nå sitter jeg i stua oppe og spiser havregrøt - aner ikke når jeg kommer hjem igjen i dag, så det ble en tung frokost. Det ble lite shopping i går - så i dag er planen å dra med meg pappa rundt mange steder, derfor er jeg oppe såpass tidlig - kan tenke meg at han gleder seg til det allerede. Vi skal også ryddde litt på utsiden av det gamle huset - det har seg nemlig sånn at jeg har brukt uteplassen som søppeldynge til tider - står blant annet enn sofa der som må fjernes. Men hvis vi skal rekke alt dette, og avtale og jobb etterpå så må jeg faktisk starte å stelle meg nå!

Ellers er det jo sommer ute og jeg skal dra på meg et skjørt for anledningen - dere må nyte dagen så lenge dette været varer ♥

Flere som syntes det er kjedelig hos frisøren?
Hva skal dere i dag?

Endelig hverdag igjen 02.05.2017

God morgen!

Det er litt deilig når hverdagen kommer tilbake igjen, nå har det ikke vært noe annet enn langhelg så dere er kanskje ikke helt enig i det - men for meg har de tre nye nettene i nytt hus føltes som minst en uke, og det føles ut som jeg har bodd her så lenge!

Jeg er vel ekstra glad for at det er hverdag nå, så vi får butikker tilgjengelig igjen - strategisk av pappa å velge flyttedato når han gjorde, så han slapp å høre mas fra meg om å kjøpe det ene og det andre. Ikke at han gjorde det med vilje - men tenker det var ganske greit for da ble all tiden brukt tid å pakke ut og planlegge. Jeg har for mange møbler, i forhold til hva det er plass til, så jeg må finne andre løsninger - i går fikk jeg meg blant annet en høy og tynn bokhylle fra finn.no!Et par bilder fra i går, orket ikke å dra opp kamera nå.

Nå ser jeg på God Morgen Norge på maccen, ettersom TV-kanaler ikke er fikset og internett er litt dårlig. Nå skal jeg drikke masse kafffe - sover enda ikke noe godt, så håper det endrer seg så jeg slepper begynne å bruke medisinene mine, for de har jeg faktisk ikke brukt på veldig lenge og det er så deilig å klare seg ute de!

I dag er planen å dra til til frisøren, og denne gangen har jeg valgt den salongen jeg alltid blir fornøyd med - sommersveisen skal på plass nå som det nærmer seg 17.mai. Etterpå skal jeg trene - endelig sier jeg bare, har jo ikke fått trent siden fredag - alt for lenge siden, men har gått bra!

Jeg må sette av god tid til å reise i dag, så jeg ikke kommer for sent - så nå skal jeg spise opp frokosten min og stelle meg. Vi snakkes mer senere ♥

En skjønn mandag i mai 01.05.2017

I dag er det en fantatisk mandag - fordi det i hele dag har føltes ut som det er søndag. Jeg er lat og slapp i dag, og har egentlig ikke gjort noe serlig fornuftig bortsett fra å rydde og vaske litt. Sov lenge også - men det er ikke så rart med tanken på at lille pus lekte hindreløype på soverommet mitt og i sengen min i natt.

Jeg hadde tenkt å sykle til østensjøvannet i dag, siden det ikke er så langt unna, og siden det er så fint vær - veldig deilig at vi fremdeles bor nærme marka. Jeg syklet feil vei først - ikke uventet av meg siden jeg ikke er kjent her i det hele tatt, jeg prøvde liksom å google min egen posisjon i går for å finne min egen adresse. Jeg kom meg på rett vei ved hjelp av google maps, og fant frem til plantasjen nede i veien her - jeg var ikke den eneste der i dag, og det må være den største plantasjen jeg har vært på noensinne, de hadde akvarium og fugler der inne til og med. Jeg fikk med meg en full pose hjem, selv om jeg bare skulle ha roser, så det ble altså ingen tur til østensjovannet i dag, mye fordi jeg ikke ville sykle meg bort også - iPhonen min liker meg ikke, så den slår seg av når det passer meg minst.

Nå har jeg nettopp stekt Cottage cheese rundstykker og spist de i solveggen på verandaen, hvor jeg fremdeles sitter. Jeg har også knipset bilder av blomstene jeg kjøpte og kom til å tenke på at vi faktisk har naboer nå - lurer på hva de tenkte om de så meg stå der å stille opp blomstene (og treet/palmen) mine:

Jeg har alltid ønsket meg et lite sånt tree ♥Følte det var litt sjansespill å sette en så dyr vase oppå der.Innflyttningsblomster må man jo ha!

Så dagens trening gikk ikke helt etter planen - sitter på verandaen enda og drikker julebrus i mens jeg spiser sjokolade. Når de andre kommer hjem skal vi grille - det blir engangsgrill, for grillen har vi jo ikke fått i hus. Men grill + sol + 1.mai er en perfekt kombinasjon uansett. Men nå skal jeg runde av dette innlegget, for nå ble det fryktelig langt!

Velkommen skal du være mai ♥

Kom mai, du skjønne milde 30.04.2017

God kveld fine lesere! 

Tenk at vi i morgen går inn i mai - jeg ba om at april skulle gå sakte, og det har den faktisk også gjort, i hvert fall mentalt, hehe. Det er sikkert fordi jeg har snudd døgnrytmen min, og faktisk får gjort endel i løpet av april. Mai er en av mine favorittmåneder, så jeg gleder meg - håper den også går sakte!Jeg har fått kommet enda mer i orden, og fått hentet sminkebordet mitt og speilet - det turte jeg ikke å sende avgårde med flyttebilen i går, men nå er det i hus! Den siste pusen er også i hus, men har gjemt seg i hjørnet under sofaen i andre etasje - den er så redd, jeg er ganske sikker på at den katten lider av både sosial angst og PTSD. Ellers var det det et sikkelig trist syn å gå inn i det gamle huset, det eneste jeg savner er beliggenheten og utsikten overraskende nok. Her er det stille, fredelig og ikke en byggeplass. Tror jeg vil trives her, et helt nytt sted uten et eneste vondt minne i veggene - det er ganske fint å tenke på egentlig ♥Nå har jeg nettopp spist taco, og lagt meg på sofaen for kvelden - tror jeg. Jeg er en rastløs sjel, når ting ikke er 100% i orden!

Nyt kvelden, og kos dere med fri i morgen også ♥

God søndag 30.04.2017

Riktig god søndag til dere ♥

Jeg har ikke sovet veldig godt i natt, var veldig merkelig å sove i et helt nytt hus - jeg våknet også tidlig og var oppe allerede i 09-tiden. Det er jo greit nok, så får jeg mye ut av dagen. Måtte starte dagen med en kopp te og en nocco, fordi jeg ikke fant kaffefilter (hehe), tenker vi må en tur i butikken senere uansett - det var ikke akkurat noe jeg tenkte på å gjøre i går, men heldigvis finnes det butikker som er åpne selv om det er søndag!

Denne tror jeg ikke dere har sett før? Hehe!

Mitt kjøkken er jo ikke ferdig, men skapene står her, så jeg har faktisk fått ryddet ut alle koppene mine allerede, tror jeg i hvert fall - i tilegg til endel andre kjøkkenting. Vi har også fikset litt i klesskapet, men det er ikke helt ferdig enda, men har fått ryddet ut endel der også - så dette har vært en effektiv morgen vil jeg si! Merker jeg faktisk er støl og sliten i beina etter i går, så tror jeg skal droppe trening i dag og heller komme i orden her hjemme - med mindre jeg drar innom på veien når vi skal til det gamle huset senere, det ligger dessverre et stykke unna så jeg kommer ikke til å gidde å reise dit med t-banen i dag uansett! 

Jeg bor jo i en kjeller og så litt trist på det - men oppdaget nå at når jeg ligger mot det ene vinduet i dette rommet, så ser jeg rett opp på himmelen - det er jo passe koselig, det er faktisk en liten hage på utsiden der også ♥

Tror jeg skal fortsette å pakke ut - jeg er en sånn person som helst vil få unna slike ting så fort som mulig, noe som er en stor fordel nå!

Hva gjør dere i dag?

På plass i vårt nye kryp-in 30.04.2017

Nå er jeg så sliten, at jeg ikke helt forstår hva nesen min gjør foran en datamaskin - må bare lande litt her, og slappe av før jeg går og legger meg. Ikke minst måtte jeg ta en dusj, få i meg noe ordentlig mat (les:pizza), og etter å ha lett i gjennom alt fant jeg endelig vinegget mitt også - det har seg sånn at jeg trodde jeg hadde full kontroll på det meste av ting, men det jeg har trengt mest har jeg brukt lengst tid på å finne, i tilegg ble jeg satt igjen på huset når min søster reiste hjem så pappa og jeg måtte reise å hente noen siste ting i 22-tiden, siden mye jeg trengte stod igjen. Var også greit å få med seg katten - skal sies at fiskene, hamsteren og den andre katten er igjen så de må vi hente i morgen, men jeg nektet å sove den første natten her uten min fine pus - den andre pusen nektet å bli med.

Til tross for alt kaoset og at jeg helst ville legge meg ned å gråte i stad - så har jeg nå fått støvsuget, vasket alle gulv, luftet, ryddet i klær og ting, satt frem noen småting og tent nye duftlys så lukten her inne blir mer meg - så nå er alt mye bedre, og jeg har allerede fått gjort det hjemmekoselig. Men merker jeg aldri har lyst til å flytte igjen, haha!Når jeg skulle ta disse bildene gikk jeg og lette etter lysbryteren - det viste seg at den ikke var montert enda, haha! Alt er jo ikke ferdig her, men det tar vi de neste ukene!Pus har slått seg til ro allerede, hun er vel den snilleste og skjønneste pusen. Hun vil selvfølgelig ut, men jeg tør ikke å sleppe hun ut her før det har gått minst en uke - spørs om vi får det til, men vi prøver i hvert fall.

Vel - nå skal jeg snart gå til sengs, gleder meg utrolig mye til å sove helt til jeg våkner av meg selv. Jeg brukte sikkert en halvtime på å legge på den sengen, da er man sliten - og hva skjer når jeg er ferdig? jeg oppdager en edderkopp som tusler på mitt nyinnkjøpte sengeteppe - har aldri vært raskere med støvsugeren noen sinne, for å si det sånn!

Ellers må jeg dele dagens gullkorn med dere:

-pappa: Hvor kommer du fra nå?
-flyttemannen: jeg kommer fra Iran!

God natt, fine dere ♥

Brekkie 29.04.2017Det siste utsiktsbilde herfra - vi tok likegodt lunsjen ute, selv om det var kaldt. Skolen har hatt globalløp i dag, så vi har fått underholdning og musikk også - vi har jo måtte vente endel, men nå er flyttebilen her for siste gang. Jeg har så mye ting, og så mye klær at jeg aldri burde shoppe igjen noensinne. Helt utrolig hvor mye jeg har klart å presse inn på så liten plass, men nå er det endelig tomt - nesten da hvert fall. Nå skal søs og jeg ironisk nok dra å handle litt, haha! Merker jeg allerede gruer meg til å reise ut til huset å rydde, det er sikkert totalt kaos der nå, haha!

Sommerteater 29.04.2017Hei på dere!

Det ble dårlig med oppdateringer i går, men så gikk dagen for det meste til å trene, og å rydde i ting - så når kvelden kom ville vi bare kose oss foran TV, så vi fikk tid til en siste fredagskveld i huset. 

Nå har jeg min siste morgenstund i stua i kjelleren, hvor rart er ikke det å tenke på egentlig? vi har bodd her i 17 år. Eller - jeg har ikke bodd her så lenge, men min far og stemor har, og jeg har vært her på besøk fram til jeg flyttet hit selv. Jeg var oppe allerede 08.30, siden flyttebilen skulle komme klokken 09 - den er allerede blitt fylt opp og er kjørt avgårde, så her går det fort unna. Hehe, gleder meg bare til denne dagen er over - har sikret meg ved å koke en hel kanne med kaffe som fikk bo i min nyinkjøpte kaffekanne, så nå har jeg det viktigste for mitt nye kryp-in. Er lite koselig her nå og kattene er veldig forvirret, så skal bli godt og bare få alt unna!

Vel, jeg kan ikke sitte her og late meg, så jeg får drikke opp kaffen min, kle på meg og hjelpe til så vi kommer oss ut av hus. Regner ikke med at vi blogges før i morgen, men blir det tid så hører dere fra meg!

Ønsker dere en kjempefin lørdag og langhelg i forhåpentligvis strålende sol - derav ble sommerkoppen inlosjert i dag som dere kan se på bildene over ♥

Min 27.04.2017

God morgen fine dere. Håper dere har hatt en fin start på dagen?

Jeg var ikke hjemme før i 21-tiden i går - da hadde jeg styrt hjemme hele dagen, vært hos behandler, vært i byen og siste stopp var Ikea for å kjøpe garderobeinnredning. Fikk heldigvis hentet meg inn på et stopp på veien til Ikea, der det var en gratis kaffemaskin (hehe) - sånn burde det vært på alle steder som innebærer grubling og tid. Jeg forstår ikke hvor tiden blir av, for føler ikke at jeg gjorde så veldig mye i går akkurat - jeg rakk verken å trene eller å ta sol som jeg hadde tenkt til, så i dag er en hard treningsøkt første prioritert her hos meg, ettersom vi i går endte med å bestille pizza og ha den fredagskvelden - men det trengte jeg. Vi flytter jo i helgen, så jeg tok den litt på forskudd, også visste jeg at jeg hadde tid til en lang økt i dag!

Jeg bruker vanligvis 30mm på kamera mitt, men nå har jeg begynt å bruke 50mm igjen. Ser nå veldig godt at det er noe galt med fokuset til 30mm objektivet, for denne fokuserte med en gang. Disse bildene har jeg ikke orket å redigere heller.

Håper resten av dagen deres blir fin ♥

Pus og sniff 25.04.2017Nå begynner jeg å bli tom for kopper her, siden alle er pakket bort - men Sniff og en kosete pus er koselig å ha morgenstund sammen med, selv om det nå begynner å bli langt utpå dag. Pus er så klengete for tiden at det nesten er irriterende, hun skal ligge oppå meg om natten liksom. Snø er det fortsatt ute, såvidt jeg vet har det i hvert fall sluttet å snø - ble litt sur i går så jeg dro for gardinene etter å ha løpt rundt halve dagen og blitt en snømann.

Brynene mine ble litt for mørke og skamklipt i går - altså.. jeg bestilte ikke engang form av bryn, så jeg er ikke veldig fornøyd - men det er bare bryn, så får leve med de. Det var bio henna-tatto om noen skulle lure! Jeg fortsatt sort under øynene så det så ut som jeg gikk og gråt i hele går - mannen i treningsbutikken spurte liksom om jeg hadde hatt en fin dag, og det jeg klarte å lire ut av meg var at den var helt grei, også begynte vi å snakke om været - typisk nordmenn ikke sant.

Jeg har ikke lagt noen serlig planer i dag, men humøret er i hvert fall bedre - så jeg får komme i gang med noe. Det nærmer seg flytting nå, og ting er absolutt ikke klart for det.

Noen snaps fra søndag 24.04.2017Helgen forsvant litt, siden jeg var ute på fredag. Var noen venninner fra Risør som var i Oslo, og det var hyggelig å se de igjen - men senere endte jeg på en fest som gjorde at helgen ikke akkurat ble så bra - men jeg fikk i hvert fall litt ut av søndagen!

Først var jeg på bokmarked og fikk meg noen nye bøker - det ble ikke så mange siden posesalget ikke hadde startet enda, men jeg fant ikke så mye spennende - kanskje siden jeg kjøpte 19 bøker i fjor som jeg ikke har fått lest. Etterpå dro jeg til byen en tur og var innom 3 museer - Ibsenhuset, Astrup fearnley og Nobel fredssenter, og alle var egentlig sånn passe kjedelig. Jeg gadd ikke å vente på å få omvisning i huset og jeg gadd heller ikke betale ekstra for å se den nye utstillingen på fearnley så ja - hehe, greit tidsfordriv på en søndag, siden alt var gratis uansett. Etterpå dro jeg på trening siden det var det jeg i utgangspuktet skulle rekke før de stengte!

Fler som var på turist i egen by?

Hello winter mondayz 24.04.2017

Heisann. Beklager bloggpause uten å si ifra, det er sjeldent et bra tegn fra min side og jeg hater når det skjer - nå er jeg i hvert fall tilbake igjen, så mer om helgen min kommer senere i dag!Jeg hadde tenkt å vise dere sommerkoppen min i dag, men dette er en kjip mandag, det snør ute, vinterkoppen og vinterklær ligger i det andre huset - trenger jeg å si noe mer? så jeg gikk for en svart kopp bare for og gjøre starten på dagen hakket verrre. Haha! Jeg har nettopp spist frokost, så det sier jo litt. Nå må jeg komme meg ut i det pene været - skal en tur til byen å farge vipper og bryn, også drar jeg på trening etterpå, forhåpentligvis er dagen litt bedre senere i dag!

Ha en fin dag i vinterland da - dere som er så heldig å ha det ♥

Happy friday 21.04.2017

Denne koppen har jeg spart helt til i dag - haha, hør på nerden i meg! Jeg burde hatt et eget innlegg med bare koppene mine, jeg. Målet er jo å vise dere alle sammen - det vil nok ta et år minst, men vet aldri om det skjer. Blir dere veldig lei?Ha en fin fredag dere, helgen etter en ferie er alltid best - så god helg ♥

husets siste 20.04.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg kjøpt inn det som mest sansynlig blir husets siste blomster, hvor trist er ikke det å tenke på egentlig? fine var de hvert fall ♥

Ellers har dagen i dag gått i ett - heldigvis kan man vel si. Nå blir det speltlomper og avslapping med serien Elven, (jeg lurte dere litt - det er jo ikke påskekrim og alle episodene er ikke lagt ut) før fredagen tikker inn!

Håper dere får en fin kveld ♥

Grey morning with Hufsa 20.04.2017

Alle barns mareritt?For en treig dag dette har vært - har sløst bort halve dagen med å sove sammen med pus i stedenfor å stå opp. Ironisk nok etter at min behandler i går sa at jeg skulle prøve enda en uke med bra døgnrytme - men altså, jeg må hvile litt ekstra noen dager jeg også, spesielt etter de to siste dagene - det må jo være greit. Så startet min morgen litt raskt i dag med å bake cottage cheese rundstykker - så jeg har mer å gå på når jeg skal trene, i tilegg skal jeg drikke masse før jeg drar. Nå skal jeg skifte til treningssklær, og ta med meg en boks BCAA på bussen - hvis ikke økten blir bedre i dag så vet ikke jeg!

Vel, nok om dette. Vurderer om jeg skal lage et innlegg om noen av klærne jeg har kjøpt den siste tiden, er det interesse for det? er ganske ut av trening på å få det bra til, men kan gi det et forsøk!

Believe 19.04.2017Falt bare helt for denne stenen når jeg så den en dag på Nille - har tross alt tatovert believe på håndleddet så det er kanskje ikke så rart.

Det er tomt her nå, men prøver å la noen ting stå igjen som er synlig - så det faktisk er hjemmekoselig her frem til vi skal helt ut av hus. Jeg er ganske sliten og lei i dag også, skjønner ikke alt av hvor dette kommer fra, og det passer utrolig dårlig - men jeg får bare slappe av og godta det, for har ikke planer om at dette skal vedvare eller noe annet så jeg satser igjen på bedre dag i morgen. Formen er i hvert fall litt bedre nå som jeg har fått i meg litt næring - det har seg vel sånn at min kropp også trenger bensin for å fungere! Nå koser jeg meg med et glass vin, det er tross alt lille lørdag - eeh, det er veldig lite innafor, men jeg prøver og ikke bry meg. Det blir sofaen resten av kvelden på denne jenta her, men unntak av at jeg skal hente noe på posten - pakker gjør meg tross alt happy ♥

Håper dere får en super kveld!

Kjærlighet fra mummi 19.04.2017

Heisann onsdag ♥

Nå sitter jeg her med dagens første kaffekopp og skal snart gjøre meg klar for dagen! Det første som står på planen er å se på benkeplater til kjøkkenet mitt, som snart er ferdig bygget - så nå blir det nok et vanskelig fargevalg. Kjøkken og stue-gulvet ble forresten lyst, for de som lurer på hvordan det endte med det tilslutt. Jeg har også time hos min behandler i dag, noe jeg absolutt ikke har lyst til - føler behandlingen bare har blitt tull etter at DPS skrev meg ut, så sånn er det. Ellers satser jeg på litt mindre flytting i dag og litt mer trening! Litt kjærlighet fra meg til dere ♥Hva skal dere i dag?

Ha en fin dag ♥

Ha en god natt 18.04.2017Denne jenta her klarte faktisk å forlate huset i dag uten å blåse ut stearinlysene. Én ting er kaffetrakteren som skrur seg av selv etter 15 minutter - men å gå fra lysene uten å blåse de ut? I det siste har jeg virkelig vært distré - for det er ikke lenge siden nesten det samme skjedde. Jaja, huset står her heldigvis enda!

I det jeg kom inn hjemme fra trening i dag lagde jeg meg cottage cheese rundstykker til middag (eh..) - jeg må virkelig lære meg å få i meg mer, og jeg ble ikke helt fornøyd med dagens økt heller, mye på grunn av det. Det ble sofaen resten av kvelden, og nå er jeg klar for å legge meg - det kommer en ny dag med nye muligheter i morgen!

Har dere overlevd den første dagen etter ferien?

God natt - sov godt og drøm søtt ♥

Lurefugl 18.04.2017

Nå stråler sola fra og til - typisk norsk, men april er en lurefugl som de nettopp sa på god morgen Norge, den gamle sjela i meg ser selvfølgelig på det, det er et klart tegn på at det ikke er ferie lengre! Nå ble avtalen min i dag avlyst - så det er jo ikke akkurat store forandringene for meg her, selv om påsken er over og huset er stille. Men det blir i hvert fall styrketrening på mitt faste senter i kveld, noe jeg gleder meg til siden jeg ikke har fått trent sikkelig styrke siden onsdag - dere kan jo tenke dere hvor fult det ene senteret som hadde åpent har vært i påsken.

Så det vil denne dagen gå til, i tilegg til å pakke mer - det er bestemt at vi skal være ute før 1 mai, så er bare å få det unna så fort som mulig. Ellers finnes det vel ikke noe mer hverdagslig enn bilder av kaffekoppene mine, da:
-Cup from Greengate-

Jeg skal se ferdig Elven nå - kan ikke si det var veldig spennende, men må jo få med meg hvordan det ender tilslutt.

Ønsker dere en perfekt dag ♥

Påskekrim og vin 17.04.2017

Dagen i dag har vært ganske hverdagslig - stå opp og slappe litt av, ordne litt hjemme, pakke, kjøre flyttelass, pakke, trene også kjøre flyttelass igjen!Nå derimot - søtpotetpizza, vin og påskekrim. Jeg falt ut av Harry Potter - men det stod på i gjennom nr tre, hehe! Norsk krim er ikke noe problem - jeg ser på Elven, og jeg ser vel hele ferdig i kveld kjenner jeg meg selv rett, det blir jo alltid så spennende og episodene er jo korte! Sikkelig avslappende kveld - merker jeg koser meg litt ekstra i disse påsketider så heldigvis er påsken over i morgen!

Til dere andre som ikke visste det så er det noe som heter Viafree - hvor man finner programmer man slepper å betale for, det visste ikke jeg - så nå kan jeg se den nye sesongen av Prison Break der også! Jeg har vært litt lat og ikke orket å koble til HDMI-kabelen til TV - er det noen som vet om det går ann å laste ned fler apper på Apple-tv? jeg har ikke fått det til, så har en følelse av at det ikke er mulig dessverre!

Fler som har sett denne serien?

Jeg håper dere nyter den siste kvelden i påsken, og at ikke hverdagen slår dere helt i trynet i morgen tidlig ♥

Første påskedag 16.04.2017

Nå er jeg hjemme i Oslo igjen etter helgen i Gøteborg - bussen var kun 25 minutter forsinket, og 10 min av de var pågrunn av at vi ble stoppet i tollen, ikke verst med tanken på turen frem. Syns likevel vi fikk mye ut av denne helgen - så alt i alt har det vært en fin tur. Nå har jeg akkurat pakket ut og slengt på meg koseklær. Det var deilig å slenge beina på bordet hjemme - en av tingene jeg ser veldig fram til ved å flytte, er å få en større sofa, så jeg slepper å bruke bordet som beinstøtte!Ett påskeegg med fine hjerter oppi for å pynte opp dette kjedelige innlegget.

Nå skal jeg bytte på sengen - finnes det egentlig noe bedre? etterpå skal jeg lage meg havregrøt og en kopp te - jeg kjøpte en ny smak fra Pukka i helgen jeg tenkte å prøve ut også skal jeg se første episode av sesong fire av Skam før jeg skal sove - er ganske klar for senga merker jeg! Heldigvis er det en påskedag igjen - så hverdagen blir ikke smelt i ansiktet mitt i morgen tidlig - men jeg skal stå opp tidlig selv om.

Fler som følger med på Skam?

Påskeegg for voksne 15.04.2017

Jeg måtte prøve ut dette, etter å ha sett det flere år på rad nå. Siden jeg hadde en kartong med vin liggende hjemme, var det bare å kjøpe seg et stort påskeegg, og få pappa til å skjære den til for meg, så jeg ikke skulle ødelegge egget. Husker jeg ikke skjønte hvordan dette kunne gå, det måtte jo lekke i gjennom egget - altså.. hvor blondine går det egentlig ann å bli!?

Jeg kommer ikke til å drikke opp dette i påsken, men nå har jeg det i hvert fall stående - syns vinkartongen ble hakket finere nå ♥

Spillpåske? 14.04.2017

Det blir ikke fjellpåske på meg i år - det er vel noen år siden vi var på hyttetur sist, selv om det er veldig koselig, så er jeg ikke så glad i å gå på ski lengre, og knærne mine er ikke veldig interessert i at jeg går på slalåm heller. Nå som snøen har smeltet, så frister det ikke å oppsøke den heller, så her blir det asfaltpåske - men spille kan man gjøre uansett hvor man er!

-ARK har nemlig 50% på alle spill og puslespill nå-

Ligretto er et veldig morsomt stress-spill, men har dessverre ikke fått spilt det noe serlig siden jeg gikk på folkehøgskolen - selv om man skulle tro jeg fikk dosen min på det året, hehe! Siden Yatzy var ganske billig, så kjøpte jeg med meg det også - altså, hvem 26-åringer kjøper Yatzy en lørdagsformiddag og tar med seg dagens Dagbladet i samme slengen? som ARK-venn får man nemlig dagbladet gratis! Når jeg var innlagt spilte vi faktisk litt Yatzy, så jeg har nok blitt litt skadet - først var det puslespill, liksom. Neida - men alt trenger ikke å skje foran en skjerm - det er ikke slik jeg har vokst opp i hvert fall!

Pleier du å spille kort/brettspill? ♥

Tar livet med ro 13.04.2017

God kveld - nå daler snøen ned utenfor, er veldig glad jeg ikke skal ut mer i dag og heller kan nyte kvelden på sofaen med stearinlys.

Fikk kort og Flaxlodd i posten av mamma, alltid like hygelig når hun sender meg kort - tenker jeg putter de i påskeegget mitt, jeg ♥Ja, her i huset ligger kattene akkurat der det passer dem - må si jeg er en snill matmor som lar dem få lov.

Jeg har nettopp pakket kofferten min, fordi søsteren min og jeg skal på en liten helgetur de siste dagene av ferien. Hadde i utgangspunktet ikke planer om å tilbringe påsken i Oslo - men det har ikke vært ille i det hele tatt, så det gjør meg ingenting at det ble slik, men jeg klarte å lure inn en liten tur tilslutt likevel. Kan ikke sammenlikne jul og påske helt enda, men har aldri gjort så mye ut av påsken som jeg har i år!

Nå skal jeg lage meg vegetartaco, som jeg faktisk aldri har prøvd før - kanskje ta meg litt vin og sette på en film eller to. Tar livet like mye med ro som katten min nå tror jeg, hehe!

Har dere det fint i påsken? ♥

Dragon eggs 13.04.2017

Var ikke disse sjokolade eggene søte? jeg kjøpte de selvfølgelig kun fordi de var i pastellfarger, men de smakte ikke så verst heller altså!

Skjærtorsdag er en grå og trist dag værmessig, og jeg brukte lang tid på å stå opp i dag - men det får være lov av og til. Jeg har ikke kommet så langt, ligger under pelspleddet mitt på sofaen enda, og har nettopp sett litt på Heldiggrisen babe - minner fra barndommen ♥ Frister mest å bli liggende her resten av dagen egentlig - men jeg får komme i gang med dagen snart. Pakke litt også ta ukens siste treningsøkt, selv om den sikkert blir litt daff og kort i dag - mitt senter er også stengt, så jeg må reise litt lengre!

Hva gjør dere i dag? ♥

Påskekaffe 12.04.2017

Merkes veldig godt at det er påskeferie her inne, det er lite oppdateringer og liv her nå - hvor har dere blitt av? Hehe, mange er vel på ferie og er opptatt med andre ting enn å sitte foran en skjerm. Har vært veldig lite mennesker på treningssenteret de to siste dagene også. Nå har jeg nettopp spist lunsj - det var kanskje i seneste laget men sånn blir det av og til. Nå dukket akkurat Fitbit laderen min opp også - hva man finner når man skal pakke! Wihu.

Ååh, denne kaffen lukter så sinnsykt godt - men vil ikke si at den smaker så mye av det som står. Jeg elsker jo å variere mine varme drikker, så denne ble med hjem i stad.

Vel, nå skal jeg henge opp klesvasken, dusje, gå en tur i butikken også skal vi grille! Årets første grilling her i huset, noe som er perfekt å gjøre i påsken - bare så synd at det nettopp begynte å regne, hehe! Har den fredagsfølelsen i dag, så må nok bare innse at hodet mitt også har tatt en liten ferie. Det blir fort nok vanlig hverdag igjen så er vel bare å nyte det!

Fler som er avhengig av kaffe?

Tirsdagskvelden 11.04.2017

Solo må man jo drikke når det er påske, vel-God kveld-

Dagene går så fort om dagen - plutselig er det kvelden igjen, og denne dagen har omtrent kun gått til å trene og å pakke. Jeg er så utrolig glad for alle timene jeg la ned i å rydde i høst og i vår - det gjør pakkingen så utrolig mye enklere nå - at jeg slepper å ha den kastejobben av skrot og klær som må gis bort i tilegg - da hadde dette tatt mye lengre tid enn det gjør. Nå tar jeg bare litt og litt i et rolig tempo, og har en viss kontroll så ikke alt bare blir kaos her.

Nå har jeg nettopp satt på Harry Potter 1 for... tiende-gang? jeg kommer meg aldri igjennom alle filmene, og må starte på nytt hver eneste gang. Målet de neste dagene er å få sett i hvert fall de tre første filmene - noe som burde være et veldig enkelt mål egentlig, hehe! Koser meg med hjemmepåske altså - har faktisk litt feriefølelse, selv om det eneste jeg egentlig har fri fra er behandling. Det er noe med at alle andre har fri, og at det er en høytid tenker jeg!

Har du sett alle Harry Potter filmene?

Hello Tuesday 11.04.2017

-God morgen tirsdagen-

Look at this cute coffee cup - fant den når jeg pakket, minner meg litt om en gammeldags bestemorkopp egentlig - husker jeg kjøpte den på Akademika på utsalg, den er fra Greengate - men finnes sikkert ikke i sortimentet lengre!

Nå ligger jeg på sofaen under pleddet med dagens første kaffekopp, i mens Cinderella Story står på TV i bakgrunnen - ser ut som at TV også har tatt påskeferie! Har vært i feriemodus noen dager nå - i dag reiser søs hjem igjen, og det blir en nokså vanlig dag for meg i dag, noe jeg syns er greit. Vi skal spise frokost snart, også skal jeg ned å trene - jeg gleder meg veldig til å dra på trening, siden jeg ikke har hatt tid til å trene siden lørdag!

Har du ferie nå? Hva gjør dere i ferien?

Freialand 10.04.2017

Her kommer det litt bilder fra Freiabesøket vårt i dag - morro med en tur til sjokoladeland ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må innrømme at jeg ikke er noe glad i melkesjokolade - men gøy var det uansett!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjokolade-laging!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gammel kiosk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, lekkert? vi måtte ha på oss kapper og hårnett når vi skulle inn i fabrikken - vi fikk kun se den i gjennom et glassvindu og det var ferie nå - så ingen produksjon, noe som var litt kjedelig. Sist jeg var her så fikk vi ikke gå inn i det hele tatt, fordi de lagde hemmelig sjokolade på den tiden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fikk også en liten omvisning i Freiahagen - der var vi ikke innom sist jeg var her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Freia-salen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjekk det sjokoladehuset her da - det må ha tatt sin tid å gjøre ferdig - for et pirkearbeid!

Stille og rolig på Grünerløkka 10.04.2017

Hei på dere 🐥

I dag startet vi dagen på Freiafabrikken - hvor vi fikk støpe vår egen sjokolade og fikk omvisning! Jeg var der en gang julen 2009 med folkehøgskolen også, så nå har jeg både jul & påske sjokolade, for nei - jeg har faktisk ikke kastet den enda, haha!

Nå har vi gått ned til Grünerløkka for å spise litt lunsj. Oslo er virkelig en fin plass å være i påsken - siden det er så mange som er bortreist er det stille og rolig - noe som er ganske uvanlig på en soldag i Oslo - spesielt her vi er nå. Grüerløkka er så fint, med mange koselige små butikker og caféer - mye finere enn å være midt i Karl Johan! Lenge siden mandagen har vært så fin - bypåske i Oslo har jeg faktisk ikke opplevd på denne måten før heller ♥

Fikk nok sjokolade til å fylle et påskeegg også, hehe!

Senere i dag skal hele familien se på gulv, sofa og tilslutt på Ikea å se på kjøkken og slike ting, vi tar nok middagen der også - så vi snakkes mer senere i kveld ❤

Palmesøndag 09.04.2017

God søndag! 

For min del er det en god morgen - men virkeligheten er en helt annen der ute - om man klikker seg inn på forsiden til VG.Jeg har nettopp spist påskefrokost - egg betyr jo påske, gjør det ikke? Hehe! Måtte ha meg et par eggeglass med harepusører - siden de var på tilbud nå! I mens jeg ventet på at det egget skulle koke, så ryddet jeg litt i kjøkkenskapet oppe, og jeg telte så mye som at jeg hadde 29 kopper der. Så begynte jeg å telle nede, og der var det vel 58 stk, og i går sendte jeg også avgårde en eske med kopper. Altså - jeg visste jeg hadde mange kopper, men ikke at jeg nærmet meg 100 eller mer, for kjenner jeg meg selv rett så har jeg vel noen i Risør også - plus takeaway koppene mine da, ups! Jeg er veldig glad i koppene mine - men jeg må nok gi bort noen!

Søs kommer snart til Oslo - planen vår er å gå opp på Kolsåstoppen som ligger i Bærum. En passe søndagstur, i fint vær - det skal visst være veldig fin utsikt på toppen der, så håper ikke det er tåkete! 

Håper deres søndag blir fin, og masse god påskeferie ♥

Hva skal dere i dag?
Flere som samler på kopper?

Good day 08.04.2017Hei på dere - denne lørdagen tok en helomvending da jeg stod i pysjen og pappa var på vei ut av døren i dag tidlig - han skulle til Megaflis å kjøpe gulv, så da var det bare for meg å bytte til bukse, og ta med meg en pudding i bilen å bli med - siden jeg ville se på gulvet først. Vi ble tilslutt enig om grått, som også var meningen - så nå er soveromsgulvet blitt lagt i grått, men sitter enda her 9 timer senere og grubler på hvilken farge det skal være i stuen og på kjøkkenet, om det ble riktig med grått, og om jeg vil ha alle rom i samme farge. Det er uansett forsent å gjøre om det grå nå - men det ble jo fint! Resten skal jeg planlegge nøyere, jeg elsker jo slike ting som har med hus og interiør å gjøre, men det ble så mye å forholde seg til av farger, interiør, osv - hehe! Etter å ha pakket litt i esker - dro jeg på trening og tok med meg en påskekaffe fra kaffebrenneriet på veien hjem. Nå har vi nettopp kommet hjem etter å ha kjørt et nytt flyttelass til huset.

Nå er det på tide å slappe av - vi skal spise lasagne nå, også blir det sofaen for min del resten av denne kvelden. Håper dere får en fin lørdagskveld, fininger ♥

Har dere noen spennende planer i kveld?

Sunnere sjokolade med nøtter 07.04.2017

For en liten stund siden fikk jeg en ny pakke fra Iherb - i tilegg til å kjøpe meg noen nye proteinbarer, bestilte jeg meg også sjokolade med nøtter i, som et sunnere anternativ til vanlig sjokolade - som dere kan lese på forpakningen.

Chocorite inneholder fem plater, det er nok favoritten her og den smaker faktisk godt, den minner meg litt om Crispo med mild melkesmak - ikke for sterk sjokoladesmak med andre ord. Den fra Atkins inneholder 5 poser, og er en god erstatning for M&Ms, men har ikke helt den samme smaken såklart! En pakke koster rundt 50-60 kr ♥

Jeg venter faktisk på neste pakke allerede - jeg vet ikke om jeg kommer til å lage et innlegg om den, siden det kun er en 12-pakning med proteinbarer, men er de veldig gode så kommer det kanskje!

Har du prøvd noen av disse?

God påskefredag! 07.04.2017

Nå er jeg ute av sengen og er klar for ukens siste ukedag, nemlig - fredag ♥Denne fredagen betyr påskeferie for mange av dere, og kan tenke meg at det er mange av dere som har ventet lenge på denne dagen nå?

Føler jeg har en sikkelig påskemorgen her jeg sitter nå, med blomsterfinn som setter sammen påskeblomster i bakgrunnen - har til og med tatt frem påskekoppen for anledningen! Er det én ting jeg liker ved påske, så er det alle de skjønne dyrene - har fått opp litt pynt, men det ble ikke mye i år heller. Jeg er jo aldri hjemme i påsken, og har egentlig aldri brydd meg så mye om påskepynt.

Nå skal jeg lage meg søtpotetrundstykker til frokost, siden det er fredag i dag - hvis de blir velykket så kommer det oppskrift i løpet av helgen. Etter det drar jeg for å trene, også blir det en rolig kveld hjemme, noe som blir deilig! Så vi snakkes mer senere, så får dere ha en fantastisk fin dag, sola stråler her i Oslo i dag! Forresten - var det flere som så premieren av Prison Break sesong fem i går eller? Wihu, den serien er så bra!

Har du påskeferie nå? ♥

Denne utsikten vil bli savnet 06.04.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For de som ikke har fått det med seg, så har vi bodd på en byggeplass i noen år nå - vi har drøyet lenge med å flytte, men nå er det vårt hus som er neste for å rives ned, og akkurat nå er faktisk første flyttelass på vei til huset vårt. Var selv og så på huset på mandag, og leiligheten jeg skal bo i. Den må pusses litt opp før jeg kan flytte inn, men nå er det ikke lenge igjen før jeg må begynne å pakke ned rommene mine!

Én ting jeg har irritert meg over i flere år nå, er trærne som har sperret for endel av utsikten - de har dem nå endelig fjernet endel av:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om jeg vil savne å bo på toppen av Oslo, og i denne bydelen - så blir bedre plass og egen plass for meg selv også ganske fint. Ikke minst så er jeg så utrolig lei av bråk og gjørme! Å flytte er vel noe av det verste jeg vet, siden jeg har flyttet utrolig mange ganger. Men når en dør lukkes, så åpnes det jo en ny sies det - så det blir nok bra så snart ting kommer i orden! Jeg som ikke engang hadde planer om å bli værende i Oslo i så mange år som jeg nå har blitt - så det blir spennende å se om jeg faktisk fortsetter å bo her, eller om jeg må ta frem flyttefoten igjen i august.

Har du vært mye på flyttefot?

Sleepy cat 06.04.2017God formiddag - nå er jeg egentlig på vei ut av døren, tenkte jeg bare skulle hilse på her først! På planen i dag står et møte, også skal jeg på trening etterpå. Fikk faktisk en sikkelig god kondisjonsøkt i går, og håper på det samme i dag! Ellers vet jeg ikke hva mer jeg skal i dag, tar det litt som det kommer - ukedagene mine er ikke så innholdssrike akkurat, men jeg kommer meg i hvert fall ut, og det er det viktigste - så jeg ikke kun bli sittende inne!

Jeg ønsker dere en ekstra fin torsdag i gråværet ♥

Morning wednesday 05.04.2017

Hellu venner - lille lørdag? Wihu - snart fredag igjen nå!

Nå er de to verste dagene i uken overstått - mandagen her i huset var hard etter helgen, men jeg kom meg i gjennom både behandling og to timer med trening. Gårsdagen var faktisk verre - etter litt over en time med trening var det bare å ta halen i mellom beina å forlate senteret for kroppen min ville ikke mer. Når jeg kom hjem i går slappet jeg bare av og gikk å la meg tidlig - siden det har jeg ikke vært så flink til de siste dagene.

I dag skinner sola igjen, og formen er bedre -  men for å være på den sikre siden blir det mye falskt tilskudd av energi i dag, og ikke minst mer veske og mat, før jeg kan dra på trening! Jeg skadet selvfølgelig ryggen i går også, så det blir nok ikke den beste økten i dag heller - må i hvert fall prøve la ryggen hvile litt.

Hva skal du i dag?

Ha en fin dag ♥

Dizzy tuesday 04.04.2017Hvordan går det med dere? ♥

En fin start på april 03.04.2017

På lørdag kom søs og et par andre til Oslo - jeg hadde noen biletter jeg vant i en julekalender,  til Pulverheksa og vennene hennes på Riksteateret, som jeg ikke gadd å reise på uten barn. I mens vi ventet på at det skulle starte var vi en tur innom Banker Hansen, og forestillingen, altså - det var så barnevennlig at det innimellom ble litt morsomt likevel. Etterpå ble det sightseeing i Oslo, sikkelig turist i egen by!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEtter vi hadde vært i byen dro vi innom et senter, og når de stengte spiste vi middag på Egon. Klokken ble så mye som 21.30 før jeg kom meg på festen jeg skulle på, men det var en fin dag så det var greit nok - nå er jeg også inne i en periode hvor fest betyr lite for meg, men føler jeg må være litt sosial i blant da. 

Noen som ble lurt på aprilsnarr, eller lurte noen? fortell meg, jeg trenger noe å le av!

Sommer på søndager 02.04.2017

Kjære april - du er fin i dag du ♥

Hva er den nye greia Norge har startet med egentlig - kun sommer på søndager?

I dag våknet jeg på en sofa 10.30 hos en venninne, jeg var nemlig på en grillfest i går som tok litt vel av for oss alle. Rødvinen gikk ned som vann, har kun sovet i noen få timer og har et fint rødt skrubbsår over øyenbrynet - altså? det har vært så fint ute i dag, men det eneste jeg har fått nytt sola i dag var når jeg satt på verandaen med et glass p-max i hånden. Jeg vurderte om jeg orket å trene i dag, det ble ikke noe trening og nå er det stengt - like greit for er ganske sliten etter dagen i går som gikk i ett og derfor rakk jeg heller ikke å oppdatere bloggen. Formen er bedre nå, men dagen er jo straks over og jeg skal legge meg tidlig så jeg er opplagt til en ny uke som starter i morgen. Håper april går litt sakte, for nå syntes jeg at tiden bare flyr vekk.

Kjøpte disse påskeliljene på torsdag og de har jo flydd i været på 1-2-3. Se så fine de er ♥


 

-Håper dere har hatt/har en fantatisk søndag-

Dette ble en lang dag 31.03.2017

God kveldNå har jeg nettopp spist en sen middag, og endelig fått satt meg ned i sofaen etter en lang dag. Det ble søsteren min og jeg som reiste til Sverige, og vi brukte naturligvis litt lengre tid enn pappa og jeg hadde gjort - men har fått kjøpt meg mye, så det var verdt tiden. Skulle i utgangspunktet kun kjøpe mat og slike ting - men vi var innom en outlet, og der fant jeg noen fine Nike treningssko og en t-shorte i samme slengen - jeg viser dere skoene senere. Jeg er ganske stresset over at jeg ikke har rukket å trene i dag, men døgnet har dessverre kun 24 timer, og siden jeg har masse planer i morgen også så får jeg vel bare ta kvelden nå. 24 timer holder vanligvis i massevis for meg - bare ikke akkurat i dag! Jeg trøster meg med at det var litt trening i nedvask av leiligheten i dag, og at treningsmotivasjonen blir ekstra god med en dag fri!

Har dere en fin fredagskveld?

Klem!

Happy weekend 31.03.2017God morgen alle sammen!

Nå har helgen endelig kommet - jeg på vei ut døra, og skal bli med pappa til Sarpsborg. Han sa vi kunne reise til Sverige, om jeg hjalp han å rydde litt i et av husene hans tidligere på dagen, og det sa jeg ja til. Jeg får satse på at det blir dagens treningsøkt i samme slengen. Er jo ikke lenge siden jeg var i Sverige, men ettersom det ble så stress så trenger jeg en ny tur. Mye av lageret mitt er også tomt, og det er billigere og bedre å fylle det opp i Sverige, i tilegg er det jo ikke alt man får tak i her hjemme.

Håper dere får en super fredag!

Fredagsfølelse på en torsdag 30.03.2017På vei hjem fra en altfor sen trening var jeg innom Plantasjen, og fikk med meg noen blomster hjem igjen. Friske blomster kombinert med at det er rent og ryddig og stearinlys på bordet, gir meg en sikkelig fredagsfølelse. I tilegg skal jeg bort i morgen tidlig, så det gjør vel at den har synket spesielt godt inn. Jeg har også fått inn litt gult her - ikke fordi jeg er så glad i å pynte til påske, men fordi jeg syntes at gult gjorde det litt mer lystig etter en lang og kjip vinter!

Nå har jeg nettopp spist vegetarburger - for andre gangen denne uken faktisk. Er første gang jeg prøver det, og det blir ikke siste gangen heller - de imponerte meg! Jeg har tenkt på de som må innføre kjøttfrie dager - for og ikke spise kjøtt hver dag. Jeg spiser ikke så mye kjøtt, helt til jeg kom på at jeg bruker kyllingpålegg sånn ca hver eneste dag.

Spiser du vegetarmat?

I miss this 30.03.2017

-Hvite hus, rosa blomster, fine solnedganger, krystallblått hav, varme, is, sol, brunfarge-// Bilder fra Naxos og Santorini sommeren 2015

Jeg måtte inn på den eksterne harddisken min å overføre noe, og siden jeg var innpå der så jeg på litt bilder fra sommeren - jeg savner varmen og sommeren så utrolig mye nå, og ikke minst øyhoppingen i Hellas i 2015, som er et veldig fint minne ♥

Nå snør det og regner om hverandre ute, det er grått og sikkert også iskaldt - så i dag lengter jeg ekstra etter sommer og ferie. Det dårlige været i dag går nok fort over i gjen, og jeg kommer meg forhåpentligvis ned på trening tilslutt - jeg får heller gjøre litt husarbeid i stedenfor, så det er fint og rent her i helgen, det er hvert fall passende vær til det, får nesten litt høststemning!

Har du vært i Hellas - isåfall, hvor?

Soon weekend 29.03.2017

Vaniljeyoghurt toppet med supergranola med eple, mandel og kanel og litt cottage chees med eple, pære og kanel - try it.

-God kveld-

Etter jeg hadde hatt en avtale i dag, dro jeg på trening og var der i rundt to timer - så nå er denne kroppen sliten, men jeg klager ikke på det, for da blir natten mye bedre forhåpentligvis! Nå ligger jeg på sofaen og ser på bloggerne, og skal snart legge meg. Først skal jeg bare ta en ansiktsmaske, file neglene litt og legge strips på tennene - jeg sa jeg skulle komme med et innlegg om stripsene, men dette er andre gang jeg prøver de - såå. Det jeg kan si er i hvert fall at de ikke smelter seg fast i papiret, slik som SmileLab sine gjør. De fresher også opp fargen på tennene, så vil si det er et godt kjøp!

Jeg ser at det i morgen er meldt masse regn, hvor deprimerende er ikke det å tenke på? håper jeg snart får bruk for de tre t-shortene jeg kjøpte i dag - heh! Men holdt ut folkens - det er kun to små dager igjen til det er fredag, og snart er det sommer også!

Hva har dere gjort i dag?

New day 28.03.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ny dag, med nye muligheter -  tenk positivt tanker og dagen blir hakket bedre, tror jeg?
 

Sov hvert fall litt bedre i natt, og humøret er også bedre - så hurra for det. Har nettopp spist opp lunsjen min, fordi jeg ikke kan trene på tom mage, så etter dette innlegget reiser jeg på trening. Det var litt tungt å komme seg opp i dag, og jeg har ikke veldig mye energi til overs merker jeg, men jeg skal ikke snu døgnet mitt. Får ta meg en nocco på veien til trening! Dessuten stråler sola, så jeg vil ut av huset uansett. 

Vi snakkes mer senere!

Hva skal dere i dag?

Gratis vekkerklokke i hagen 27.03.2017

God morgen!

Endelig mandag igjen - noen av dere som liker mandager?

Natten min har ikke vært den beste, men det verste er at jeg nå har hørt på en gravemaskin siden 07.30 - som er nesten rett på utsiden av soveromsvinduet mitt. Den holder på enda, og den begynner og irritere meg ganske mye. Det er den deilige stillheten hver gang den stopper. Tross litt blåmandag, er det i hvert fall sol og blå himmel - så etter at all koffeinen har kicket inn så blir nok denne dagen bedre! Senere i dag skal jeg til behandler, noe jeg merker jeg ikke har veldig lyst til i dag, etter det blir det trening - det er jeg mer klar for!

La oss heller legge ved et par bilder fra den fine søndagen i går:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns dere om denne jakken forresten? var veldig usikker på om jeg skulle kjøpe den i grå, eller om jeg skulle ha den i det hele tatt. Den er så myk, så angrer ikke akkurat, selv om den ikke er helt meg, føler jeg!

Ha en strålende mandag ♥

Summer sunday well spent 26.03.2017

For en fantatisk dag det har vært i Oslo i dag. Søsteren min og jeg var først oppe på Grefsenkollen - planen var egentlig å spise på uteserveringen der, men det var så mye mennesker at vi dro heller på Peppes i Nydalen, og der var det også ganske fult. Så i dag ble det årets første uteservering og is i 21 grader og stekende sol. Det er lite som slår det på en søndag i slutten av mars - eller en god sommerdag i Oslo, måtte det ikke bli den første og siste dagen som er slik - det er jo ganske typisk Norge. Jeg som kjøpte meg nye sommersko i går, hadde ikke akkurat sett for meg at jeg skulle få bruk for dem i dag!

-Toppen av Oslo, eller Over Oslo som de kaller det-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg ikke rakk trening før det stengte - så ble det også årets første sykkeltur. Jeg syklet til byen langs Akerselva - i mens solnedgangen stod på himmelen, og varm vind kom mot meg. Jeg stoppet endel ganger og tok bilder, men de viser jeg dere senere. Nå skal jeg slappe av, etter en bra søndag!

Flere som har nytt godværet i dag? ♥

Kosestund 26.03.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En katt på sofaen, og en som fremdeles ligger i sengen min!

 

-God søndag dere-

 

Endelig er vi inne i sommertid, selv har jeg ikke engang merket at klokken har stilt seg - men det er tydelig på været ute, stor sol og hele 16 grader er det meldt i dag! Det blir vel en slik søndag man føler at man gå ut, siden været er så fint. Senere i dag blir det en treningsøkt, selv om planen var å ha treningsfri i helgen, så ble ikke det noe av. Må nesten fullføre uken nå føler jeg - økt 7 av 7, eller.. fullførte den jo egentlig i går, siden jeg startet forrige søndag. Vi får se hva dagen bringer!

Hva skal dere i dag?

God natt, fine mennesker 25.03.2017Solnedgangen på Kjelsås er like fin hver gang jeg ser den - klarer dere å se Holmenkollen på andre siden der?

Jeg har hatt en rolig lørdagskveld - er ganske trøtt, så tror faktisk jeg går og legger meg nå. Jeg ser det på den positive siden, ingen fyllesyke eller angst i morgen, også våkner jeg nok opp glad og opplagt. Så ville bare ønske dere en fin kveld videre og en god natt når dere kommer så langt ♥

Lørdag og sol 25.03.2017

God lørdag alle sammen!

Siden det er lørdag i dag så lagde jeg meg kokospannekaker til frokost - burde vel ha laget de i vaffeljern, siden det er vaffeldagen, men jeg hadde ikke lyst til det, så da ble det sånn. Hehe! Det har vært en lang og rolig morgen her, med One tree hill på TV - min favoritt-serie når jeg var yngre! Nå begynner jeg å bli litt rastløs, så jeg skal ta på meg treningssklærne å ta meg en økt, også skal jeg en tur innom senteret på vei hjem. Senere blir det en tur rundt Songsvann med storesøster når hun kommer til Oslo. Oppskriften på kokospannekakene kommer i kveld, eller i morgen!

Håper dere nyter lørdagen i det fine været som er nå, i hvert fall i Oslo ♥

Fredagsmodus 24.03.2017Nå er det sikkelig fredagsmodus her - jeg er nydusjet, og har nettopp spist en alt for sen lunsj - er sliten i beina etter treningsøkten, og litt andre ærender når jeg først var ute. Så nå har jeg tatt meg et glass rødvin og har lagt meg på sofaen ♥

Planen senere er å lage søtpotetpizza, og bare slappe av egentlig. Jeg er ganske trøtt, siden jeg sov litt dårlig, og stod opp klokken åtte i dag. Jeg var så vims i dag når jeg gikk ut - først glemte jeg å slukke stearinlyset, også glemte jeg å dra ut kontakten til kaffetrakteren - huset står enda, men hvordan skal det gå med meg når jeg blir eldre, når jeg allerede er blitt senil. Hehe! Det må være det nye A-menneske i meg som gjør det, kan ikke huske sist jeg var på et treningssenter litt over 11... eller jo - en søndag for mange år siden!

Hva skal dere i kveld? kos dere masse!

Happy weekend 24.03.2017

ENDELIG FREDAG ♥♥♥

Riktig god morgen til dere, har dere sovet godt og er klare for helg? ønsker dere en kjempefin fredag og helg!

Fin tur, i fint vær 23.03.2017Etter frokost i dag tok jeg meg en joggetur i skogen, i stedenfor å reise på treningssenteret, etter som jeg har planer om å se sola litt mer i dag. Det var fortsatt litt snø (is) igjen, så det ble vel egentlig lite jogging, siden jeg ikke hadde så lyst til å skade meg. Men jeg fikk meg en tur i finværet, og det var deilig! Etterpå ble det litt styrketrening hjemme, ettersom at det var en hel barnehage som okkuperte apperatene ute!

Nå skal jeg reise en tur til Botanisk hage, bare fordi jeg vil være ute egentlig!

Ha en fin dag videre ♥

Litt hverdagslykke på en torsdag 23.03.2017

Litt hverdagslykke denne torsdags morgen:

♥ En kopp te
♥ Sol som skinner
♥ Pus som er glad for å se meg

Er dere gode på hverdagslykke? jeg burde absolutt bli flinkere til det, for det er egentlig ganske viktig i en så kjedelig hverdag som jeg har. Det er vel viktig uansett - å finne glede i de små tingene i livet. For det er ikke alltid de store tingene som betyr noe - er det?

Ville bare ønske dere en riktig god morgen! Hva er hverdagslykke for deg?

skyes 22.03.2017Helloo ppl - hvordan går det med dere denne onsdagen?

Jeg har nettopp spist frokost, og tatt en caffeine+taurine tablett, fordi jeg ikke orket å drikke eller lage kaffe - Latskapen lenge leve kan man vel si. Var sikkelig slapp når jeg våknet i dag, så jeg måtte dra meg ut av sengen litt før ti - jeg vil jo ikke snu døgnrytmen min igjen, selv om humøret er litt groggy i dag også. Satser på at jeg snart er på topp igjen! Beina mine er slitne etter den sene økta i går - så spørs om de klarer å trene i dag, men jeg håper det. Jeg har lyst til å dra meg ut i finværet i dag i hvert fall, og da kan jeg likegjerne stikke innom senteret i samme slengen når jeg først er ute.

Jeg håper dere får en fin dag, uansett hvordan dere tilbringer lille lørdag!

Panda pysj 21.03.2017

Bare glem det jeg skrev om å skille ukedag og helg - jeg har over 1 kg smågodt liggende, og over 2 liter vin. Og når man setter det sammen med å ha hatt en dårlig dag, så er det en sikkelig fin kombinasjon altså! Minn meg på at jeg ikke skal ha to avtaler på rad igjen, med mindre jeg er i superform. Vin funker litt som antidepressiva for meg, bare ikke i for store megder, da fungerer det som feilmedisinert antidepressiva. Vel, alt med måte - blir en hard treningssøkt i morgen som straff, det har allerede mine indre demoer lovet meg, skulle gjerne tatt den nå med engang egentlig!

Jeg kjøpte meg en pysj på Cubus i dag, siden jeg fikk 40%. Den er så myk at jeg vil aldri ta den av igjen, og det var ekstra deilig siden jeg somregel kler meg etter årstiden og ikke etter tempratur når jeg er ute - så jeg var iskald når jeg kom hjem i stad. Jeg har så mye koseklær, jeg kjøper jo mer av det enn vanlig klær for tiden - noe som resulterer i at jeg nesten ikke har klær som passer meg lengre. Jeg fikk meg en litt finere genser fra Bikbok også da, i hvert fall!

Okei - jeg drar og trener, men denne gangen tar jeg på meg Canada goosen (med avdratt pels). Jeg rekker akkurat en time hvis jeg drar nå - på denne måten får jeg ikke ut noe frustrasjon i hvert fall, eller.. gjør jeg? sitter her og prøver å le litt av Best før, og å kose meg.. men nei - ikke i dag!

I dag har dere fått et fint innblikk i tankekaoset mitt føler jeg!

God morgen, tirsdag! 21.03.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// solnedgangen her om dagen

Hei på dere! Så var tirsdagen her, enda et skritt nærmere helgen - selv om jeg ikke gjør noe spesielt i ukedagene for tiden, så prøver jeg å skille litt i mellom helg og ukedag, det er lettere sagt enn gjort, men har klart meg bra i en uke nå. Håper jeg klarer fortsette å holde på en viss rutine - det er visst viktigere enn jeg hadde trodd. Men ja - i dag har jeg to avtaler på rad, noe jeg håper jeg har energi til å gjennomføre. Etterpå skal jeg en tur til sentrum å se litt i butikker - noe jeg sikkert trenger etter de avtalene. Skal også hente noen bøker på Ullevål som jeg har bestilt meg. Mammutsalg + 50% over det igjen er fint. Hvis jeg orker senere så blir det trening, men er egentlig greit med treningsfri i dag - balanse og sånn, som jeg heller ikke er noe god på. Men jeg sovner både fortere, og sover bedre når jeg har trent, så det har sine fordeler - også slepper jeg å bruke apedop.

Håper deres tirsdag blir fin ♥
Hva skal du i dag?

Mondayz 20.03.2017Så er det mandag igjen - er vi klare for en ny uke? jeg er klar, selv om det var tungt å stå opp i dag, men det tyder bare på at jeg fikk en god treningsøkt i går! Det har snødd i natt ser jeg - det er årets første vårdag i dag, og det hører jo ikke helt sammen. Jeg ligger fortsatt under pleddet på sofaen - men en fin pelsdott ved min side - pus, så her går det rolig for seg i dag. Vet ikke helt hva jeg skal bruke denne dagen på jeg - men blir vel en treningssøkt om ikke så lenge forhåpentligvis!

Hva gjør dere på mandager?

Sunday morning 19.03.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke noe glad i Pukka-te, men denne er sikkelig god. Prøv den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ble så lykkelig når jeg fant tranbær snus - den har vært utgått i mange år, og det var i tilegg min faste snus når den forsvant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen søndag ♥

Jeg er fortsatt i Sarpsborg - hadde egentlig tenkt til å reise hjem i går, men etter en lørdag i Sverige orket ingen av oss å reise oss fra sofaen igjen når vi kom hjem - så det endte med at vi bestilte pizza, fikk den levert på døra, satt på en film og tok tidlig kvelden. Jeg fikk handlet masse i Sverige i går, så gleder meg til å teste ut nye produkter. Vi reiser til Oslo senere i dag - har planer om å trene, ellers tar jeg søndagen som den kommer.

Hva gjør dere denne søndagen?

sommerstemning 18.03.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en sommerstemning å våkne opp til, og med den utsikten i tilegg ♥♥♥

Nå må vi stelle oss, også skal vi møte to venninner fra Risør på Nordby-senteret i Sverige, det blir koselig!

Håper sola skinner hos dere også, ha en kjempefin lørdag!

beauty and the beast 18.03.2017

Orginalt med samme overskrift som på forrige innlegg - bare på engelsk? det verste var at jeg faktisk ikke tenkte over det selv engang, satser på at ingen andre heller gjør det (haha). For nå har jeg ikke fantasi til å finne på noe annet...

På vei ut fikk vi en rose -  er vel best å holde liv i den, har jo ikke lyst til å ende opp som et udyr heller - dårlig humor, eh.. ja!Siden det var premiere var det både champagnebrus, dans, loddutrekning, og ikke minst en hel gjeng med Disney-prinsesser - trodde filmen aldri skulle starte, men filmen var verdt ventingen, da!

Dere må se denne filmen, hvis dere liker Disney- den var såå fin ♥

Nå sitter jeg med en sminkeserviett i den ene hånden og er veldig klar for senga, er jo langt over leggetid for meg nå, og i tilegg skal vi tidlig opp i morgen, så god natt!

Fler som har vært på kino i dag?

Skjønnheten og udyret 17.03.2017Akkurat nå sitter jeg på toget til Sarpsborg, og er snart fremme. Må passe klokken så jeg ikke blir sittende på til Halden - for det har faktisk skjedd engang at jeg har glemt å gå av, haha - er det mulig?

I kveld blir det premiere på Skjønnheten og udyret - jeg har sett musikalen og disneyfilmen, så det må jo bare bli bra ♥ Dere må tro at jeg kun drar på kino i Sarpsborg, for det er det jeg har gjort de siste gangene jeg har vært på kino, men det er fordi søsteren min bor der, og jeg tar av og til turen til henne!

Ville egentlig bare stikke innom for å ønske dere en sikkelig fin helg ♥

Hva skal dere i helgen?

Fredagen er her 17.03.2017

God morgen alle sammen, har dere sovet godt? min natt har vært preget av litt mareritt, men at pus sover sammen med hjelper faktisk ganske mye, så jeg kom meg ut av sengen litt etter åtte - ganske støl etter noe som må ha vært en god treningsøkt i går. I Oslo er det blå himmel og sol, noe som gjør denne fredagen ekstra fin. Jeg blir ganske påvirket av været har jeg funnet ut, mer enn jeg trodde at jeg ble - alt er så mye bedre når man får litt D-vitaminer.

Jeg har akkurat spist frokost, og lest litt i bok - akkurat som i går. Nå sitter jeg her og drikker nocca, fordi jeg ikke orket å lage kaffe. Jeg har alltid sverget til Redbull (Vel, og Battery en gang i tiden), men disse er mye bedre. Jeg har forløpig kun smakt den med pæresmak og denne, så disse skal jeg hamstre noen av i Sverige! Elsker når det kommer nye produkter - disse er i hvert fall nye for meg, men de har sikkert vært på markedet en stund da!Det er jo fredag i dag, noe som betyr at jeg skal til behandleren min. Er nok en som kommer til å bli sjokkert over den nye døgnrytmen min - nå må jeg bare klare å holde på den, også skal jeg prøve å slutte å plage dere med oppdateringer om døgnrytmen min og været. Tror jeg i dag skal spørre om vi kan ha en annen dag enn fredag, det er for meg ikke den beste måten å starte helgen på, siden det somregel bare er i helgene jeg er sosial. 

I går bakte jeg to brownies, den ene bakte jeg med vanlige bakevarer og den andre ble en sunnere variant. Jeg fikk pappa til å levere den ene til besteforeldrene mine, også skrev jeg et lite kort og ønsket de en god helg - de ble veldig glade, og det gjør meg også glad ♥

Til poénget - vil dere ha oppskriften på den sunne brownisen med sjokoladefyll? - så kommer den i løpet av morgendagen!

Wednesday 15.03.2017// Kun det ene bildet som er fra i dag, men la gå.

Nå er denne dagen nesten over, og vi er et steg nærmere fredag! Jeg besøkte den gamle skolen min i dag, noe som var veldig koselig! Etter jeg hadde vært der satt jeg meg på stamstedet mitt og tok meg et glass rødvin, i mens jeg rablet litt på macbooken min. På det stedet er det alt fra små babyer som leker, til fulle mennesker som snakker høyt om problemene sine og nerder (som meg) - ganske fascinerende. Planen var å gjøre det i sola, men den vinden som var i dag var ikke akkurat særlig behagelig!

Nå sitter jeg her og lurer på om jeg skal dra å trene eller ikke. Jeg trente litt for lenge i går, så kneet mitt ble helt ødelagt. Når jeg går nå så knekker plutselig benet mitt sammen også - jeg vil nok aldri bli klok på hva som feiler det kneet, det verker og er sikkelig dust mot meg. Merker jeg egentlig er for sliten for trening, så kanskje best å høre på kroppen- så kan jeg heller trene i morgen. Jeg skal i hvert fall hente min første bestilling fra iHerb straks, det gleder jeg meg til!

Har du handlet fra iHerb før?

Sleeping beauty 13.03.2017

Jeg vekket visst tornerose fra dyp søvn, når jeg tok bilde av henne. Jeg skal ikke si at kattene sover mye, siden jeg selv tilbringer mer tid i sengen enn gjennomsnittet. Men altså - de sover jo hele tiden?! Hahah. Søte er de i hvert fall ♥ og været ute er bare dritt, så forstår de godt - jeg gidder ikke gå ut selv engang. Sitter egentlig bare og venter på at jeg kan legge meg selv. Nå har hun sovnet igjen forresten!

Når man blir blakk av å gå i behandling 10.03.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Startet nok en fredag med en søvnløs natt. Prøvde å sove litt på sofaen i dag tidlig, men gikk ikke - men jeg startet i det minste denne fredagen med å rekke behandlingstimen min, noe jeg ikke gjorde forrige fredag - da forsov jeg meg til to busser, og var et halvt minutt unna å rekke den siste. I dag var det jeg som måtte vente på bussen, i strålende sol, converse og skinnjakke - det liker vi! Jeg rakk til og med å drikke kaffe på Joe and The Juice før timen - eller, kaffen rakk å avkjøle seg der også drakk jeg den under timen.

Jeg hadde planer om å reise til Majorstuen for litt shopping etter timen, men humøret ble litt forandret under denne timen, så det fristet ikke lengre. Så da måtte jeg ta frem mentaliseringsevnen min - dra å shoppe, for så å handle inn alkoholen - eller handle alkoholen å reise hjem med en gang? det siste ville ende med at jeg begynte å drikke klokken to, og det første ville ende med at jeg ble blakk - jeg valgte det første, og fikk kjøpt meg endel fint. Det ble litt mer enn jeg hadde planlagt, men det får gå for denne gangen også. Enda godt man har frikort, så man ikke får den utgiften i tilegg. Innkjøpene kommer sikker på bloggen etter hvert - ting & tang syns jeg er gøy å vise frem å ta bilder av, men klær har jeg egentlig sluttet helt med. Glemmer ikke den tiden "dagens innkjøp", var den mest leste overskriften i bloggverdenen - nå er det nesten ingen som gjør det lengre.

Nå koser jeg meg med sushi og hvitvin - klarte ikke å bestemme meg i dag, så endte opp med tre vinflasker. Jeg skal selvfølgelig ikke drikke alle tre, bare kjekt å ha litt på lager. Sushien er forresten fra forrige fredag, og jeg tok bare en bit og ga meg - men det hørtes jo bra ut når jeg skrev det, ikke sant? Yep, sånn er det å være blogger! Vel, jeg ber pappa om å ringe pizzabuzzen på vei hjem i stedenfor jeg - det er jo bare 14 timer siden jeg spiste sist, så kanskje magen blir fornøyd om den får litt mat? hvem vet. Ikke jeg!

Jeg har planer om fest i kveld - så jeg vil vel mest sansynlig ødelegge den uken som kommer nå også, jeg endte i hvert fall opp med å sove fra søndag til tirsdag denne uken fordi jeg var ute på lørdag, og fordi jeg nesten døde av PMS. Jeg angrer hver gang, men gjør det likevel!

HÅPER DERE FÅR EN GOD HELG ♥

Noen spennende planer i helgen? - fortell meg!

Kvinnedagen vil alltid være sår 08.03.2017

Jeg så for meg at dette skulle bli en litt positiv uke, helt til jeg så at det denne uken var 8 mars - altså i dag! De positive tankene ble ganske fort snudd om til noe negativt når jeg la merke til det. Det burde jo egentlig ikke det, men det blir fort litt sånn. Kvinnedagen er for meg en dag jeg helst ikke vil bli mint på, og en dag jeg ikke vil at skal eksistere. Vært eneste sosiale medie, og alt annet påminner meg denne dagen, så den er ikke så lett å komme seg unna heller - til og med mailboksen min er full av rabatter fordi det er kvinnedagen.

Heldigvis er det ikke like ille i år, som det var i fjor natt til denne dagen, og selve dagen - men minnene er der fortsatt. Jeg har ikke sovet i natt, og jeg må innrømme at jeg gruer meg litt til å sove nå, siden jeg ikke vet om det venter meg mareritt eller ikke. Det er rart hvordan kroppen husker denne tiden så godt - som er hele to år siden. Mareritt er jo noe jeg ikke kommer unna uansett, men de blir forsterket på en måte!

Det er ganske kjip at akkurat en slik dag, som er for kvinner - har blitt ødelagt på grunn av et overgrep, men sånn er det nå dessverre. Det kunne ha vært hvilken som helst dag, bare ikke denne dagen som er så enkel for meg å huske, og husker jeg den ikke selv, er det alltid noe som påminner meg det. Jeg syns det er sårt bare å høre ordet kvinnedagen, se en logo, eller at noen gratulerer med kvinnedagen - jeg merker jeg blir litt dårlig av det, fordi minnene fra den dagen er så vond å tenke på, og ikke noe jeg ønsker å bli påmint.

Samtidig gjør det meg litt engasjert - spesielt når det kommer til likestilling, og da tenker jeg selvfølgelig på hvor enkelt det er for menn å sleppe unna en voldtekt i dette landet, og hvor lett det er å legge skylden på oss kvinner. Det er en u-ting, og forandrer det seg? ikke som jeg har merket i hvert fall. Men mest av alt vil jeg legge denne dagen død i år også, og det kommer jeg nok til å fortsette med en stund fremover - men med tiden vil det nok forandre seg litt! 

 

Jeg kan gratulerer dere med kvinnedagen, men ikke send meg en gratulasjon i retur - det er egentlig det eneste jeg ber om i dag.

God lørdagsmorgen 04.03.2017

God morgen mine fine lesere ♥

I går var det ingenting som gikk etter planen, og jeg gikk å la meg tidlig etter en rolig kveld på sofaen. Så her i huset er jeg den eneste som er våken nå - ikke så rart med tanken på at klokken ikke engang er blitt åtte. Behandleren min og jeg har snakket om at jeg skal snu døgnrytmen min, men å våkne mellom 05-06 er altfor tidlig, men jeg klarte ikke å sove mer. Jeg stod tilslutt opp å lagde meg litt havregrøt og en kopp kaffe - Under samme tak går på TV akkurat nå, og det er så koselig!

Det jo lørdag i dag, og jeg har ingen planer som vanlig. Siden jeg er så tidlig oppe, så satser jeg på en treningsøkt i hvert fall. Ikke ofte jeg våkner med en slik innstilling, så må nyte det mens det varer!

Flere som er våken?

Something green for breakfast 02.03.2017

Hollandsk eggeglass ♥Jeg har nettopp kommet hjem fra trening, og nå har jeg laget meg en grønn frokost og en proteinshake med sjokoladesmak ♥ Haha, god morgen dere!

Bare jeg som ikke er spesielt begeistret for epler, når de ikke er kuttet opp i biter? haha, jeg er et lite barn skjønner jeg!

Velkommen skal du være mars 01.03.2017

ENDELIG BLE DET VÅR ♥

Å ta bilde av maten sin, ender med at maten blir kald. Det skjer hver gang det. Prøver å normalisere mat for meg selv, så da starter jeg med å dele tacoen min med dere ♥

Jeg var på nippet til å gi opp livet i helgen, så derfor tok det litt lang tid før jeg orket å blogge igjen. Men her er jeg - like hel og det ser ut som jeg skal leve litt til også! Har hatt tidenes jentekveld med meg selv nå -  rødvin, taco, ansiktsmaske og smågodt ♥ velkommen første mars skal du være - godt man trives i eget selskap, ellers hadde jeg nok gått på veggen for lenge siden! 

Er supertrøtt nå, siden jeg har ikke sovet på ovet et døgn. Hadde egentlig tenkt til å legge meg tidligere i dag, men endte opp med å reise for å sende ut et par søknader til skoleplass til høsten, og med det ble jeg ute noen timer i samme slengen. Jeg må også få gjort ferdig søknaden hos Samordna opptak, men snart er det natta på meg - den rødvinen er jo søvndryssende som bare det. Men - kan ikke leve uten da!

Fler som er glad februar endelig er forbi eller?

Frisk opp kaffekoppen 01.03.2017

-Morning coffee-

-Coconut oil-

-GOOD MORNING-

Den lille krukken der gjør underverker på kaffesmaken altså - min er snart tom, jeg som tenkte at jeg ikke trengte å kjøpe en stor krukke.

Har du prøvd kokos i kaffen før? ♥

Sol & fredag 24.02.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og god fredag - endelig helg tenker sikkert mange av dere, for meg er det egentlig litt det samme hvilken dag det er.

I dag våknet jeg allerede klokken 06 - måtte bare bestemme meg for at jeg skulle sove mer, siden jeg skal på fest i kveld. Da vil jeg helst være litt opplagt, og jeg tåler jo alkohol dårlig fra før av. I dag blir det en tur til Risør igjen, og dette blir nok den siste turen jeg reiser nedover på en god stund! I kveld er planen vors med jentegjengen og byen etterpå - er så lenge siden jeg har sett mange av de, så det blir koselig ♥

Må egentlig stelle meg ferdig nå og pakke litt - før jeg reiser til byen og bussen.

Hva skal dere i helgen? ♥

Grey hair - care? 23.02.2017

-Pus bare - okay?-

Hey - beklager at jeg bare tar meg bloggpauser uten å si i fra hele tiden </3

I går var jeg hos frisøren (igjen) - denne gangen la vi masse foliestriper i håret mitt, og tok en minicolor tilslutt. Som dere kan se - så fungerte den fargen veldig bra, for håret ble jo endel kaldere enn jeg hadde sett for meg. Virker som om noen er i mot at jeg skal bli blondine igjen - but hey - grey hair, dont care! Jeg lar det vaske seg litt ut - fikser jeg mer på håret mitt nå så vil det nok falle av. Det har blitt mye tynnere og skjørt det siste halvåret, fordi jeg selv har gått ned i vekt, og jeg savner det håret jeg hadde før så mye at jeg vurderer løshår. Jeg trenger også en klipp, og det er jo ikke mer enn en måned siden jeg klippet det sist - så det sier vel sitt. 

Ellers har jeg trent på meg et ødelagt kne denne uken, og drukket rødvin - altså, jeg skulle aldri ha introdusert meg selv for rødvin. Fungerer utmerket som sovemedisin gjør det også - på så kort tid, så føler jeg at jeg har slått helt opp med hvitvin - og jeg var jo den junkien. I dag har jeg vært hos behandler, og på litt shopping, og nå har jeg nettopp tatt meg et glass... rødvin, i mens jeg ser på stemmene i hodet. Shopping og rødvin - to ting jeg burde redusere fra nå av - eller venter til søndag. Nå bestilte jeg meg nettopp boken til Sophie Elise også - nyskjerrigheten min tok overhånd, hun intresserer meg egentlig ikke så mye, men - jeg regner med å bli positivt overrasket. 

Hvordan går det med dere da?♥

En frossen sørlandsby... 18.02.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her dere - her har dere idylliske sørlandet som plutselig ikke er så fint på denne årstiden. Risør pleier å være litt penere når snøen legger seg opp mot veggene, og julebyen er i drift - og når måkene tusler inn på matbutikken da.  Haha, det er faktisk ganske sjarmerende, men ellers nei - besøk Risør om sommeren dere! Hehe. Vi savnet sola i dag for å si det sånn, alt er mye finere med litt sol!

Vi har som dere sikkert forstod vært i byen i dag - tar ikke lange tiden å gå igjennom de få butikkene, men mye penger har jeg brukt for det om. Du vet du er i Risør når du handler klær på et parfymeri - hehe. Risør er gode på interiør også - men det meste generelt er dyrt i Risør. Tenkte å vise dere skattene jeg fant i morgen! :-) Etter shoppingen tok vi oss tur på Brygga for litt kaffe og sånt.

Nå står middag og rødvin på menyen her, også blir det en tur ut. Er Brune dager her i helgen, noe som vil si festival- lengre åpningstider og mye folk som er ute, og det liker vi!

Ha en fin lørdag, så snakkes vi mer i morgen ♥

Når man kommer hjem til dette 18.02.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ååh, mamma altså - sikkelig velkomst i går med pyntet bord, god middag og øl. Perfekt fredag ♥

En tur sørover 17.02.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGod morgen - i dag skinner sola, og jeg skal snart ut døra. Har allerede solbrillene klare, for i dette været blir sol-lys på meg som om en vampyr skulle fått det på seg. Så ofte ser jeg sola, men jeg gleder meg til frisk luft. Jeg skal til behandler nå, også går turen til Risør - jeg visste ikke at det var starten på vinterferien i dag, så det jeg så for meg skulle bli en rolig og behagelig busstur nedover, blir sikkert omgjort til et mareritt. Jeg kommer hjem igjen allerede på søndag, så blir en rask tur siden søsteren min også skal ned denne helgen. Skal prøve å holde liv i bloggen, men kan ikke love at jeg klarer det. Nå må jeg stikke - klarer seriøst å få dårlig tid selv om jeg ikke har sovet hele natta - er det mulig liksom?

Det er aldri noen som vet hvor Risør er, når jeg sier hvor jeg er fra... så. Noen av dere som har hørt om Risør?

Masse god helg - og god ferie til dere som har det ♥

smoothie bowl for breakfast 16.02.2017

-frosne skogsbær, vaniljeyoghurt og appelsinjuice-Min første smoothie-bowl! Var den ikke fin, dere? Hehe - den smakte i hvert fall godt, og det er første gang jeg prøver å pynte en smoothie. Det er litt flaut å si - men jeg våknet jo nettopp, så dette er frokosten min. Nå må jeg raske meg å skifte - så jeg rekker senteret og trening før det stenger.

My Valentine's day 15.02.2017

-A STREET CAT NAMED BOB-

-HEARTS--TULIPS-
 

En snill pappa kom hjem med tulipaner og pizza etter jobb i går, og da ble jo dagen mye bedre med en gang ♥ Pus ble min valentinesdate, og sammen så vi filmen en gatekatt med navn Bob. Jeg fant den liggende på nettet, og da måtte jeg jo bare se den! Jeg har lest alle bøkene og syntes de er mye bedre enn filmen, men den er absolutt hvert å se - hvis man er like opphengt i katter som meg, (haha!). Klager ikke på å være singel jeg! 

I dag har jeg vært å tatt laser av tattoveringene mine - håper de snart forsvinner. De skulle ha vært borte for lenge siden. Jeg har blant annet også vært i byen, og kjøpt kontaktplast i marble til bordet mitt - jeg er litt usikker på om jeg tør å begynne med det alene eller ikke. Pappa bygger jo sine egne hus, så tror jeg bare overlater det til han jeg ;-)

Dere driver med i dag da?

Alle hjerters dag 14.02.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-HAPPY VALENTINE-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥♥♥

Denne dagen får frem både hat og lykke i meg. Lykke fordi det er så søtt med alle hjertene, og hat fordi jeg syns det er så klissete og tullete som det går ann å bli. Nå ble det hjertekaffe på meg i alle fall, og det ble vel det jeg gjorde ut av denne dagen - håper hjertene gir ekstra energi både i hodet og sinn. Heh!

Jaja - ha en fin hjerte-dag! Skal du feire valentinsdagen - hva ska du i såfall? ;-)

Neste stopp: Sarpsborg 10.02.2017

-Himmelen som alltid er så fin-


 

Hei på dere - god morgen, eller god formiddag kan jeg vel si nå!

Jeg holder på med dagens første kaffekopp, og merker det ikke blir den siste ettersom det ble lite med søvn i natt. Nå må jeg komme av avgårde, skal til behandler, og det kan jeg si jeg gruer meg litt til etter grunnen jeg hadde til at jeg ikke møtte opp til forrige time - men det går nok bra. Disse psykiatriker har vært med på det meste, ikke sant? Er bare å komme seg på beina, å ta kontrollen tilbake igjen uansett om det kan føles ut som verdens undergang mot alt man har jobbet for der og da. Det er jo egentlig ikke det! 

Etterpå skal jeg ta bussen til Sarpsborg, for å besøke storesøster. Vi skal spise taco, og på kinopremieren av Fifty Shades Darker med noen venninner av henne - jeg måtte se film nr en i natt, og jeg kan ikke si jeg ble veldig imponert. Heldigvis sluttet den på en måte som gjør at man blir litt nyskjerrig på hva som skjer i neste film. Jeg kommer meg i hvert fall ut av boblen min her hjemme, og det er vel på tide nå - så håper jeg bare at jeg faktisk går ut av boblen, og ikke tar den med meg ut. Heh!

Hva skal dere i helgen, da?
Noen andre som skal se Fifty Shades Darker kanskje?

 

Jeg håper dere får en kjempefin helg uansett hva dere skal ♥

Snorkfrøken 09.02.2017

-fant meg selv på en kopp-

Hey - jeg lurer på om jeg like gjerne skal begynne å kalle dette for tekopp-bloggen 2017?

Jeg er fortsatt syk - sånn går det når man er ute i kulden på natten med rødvinsrus! Jeg hoster ikke så mye, så er vel bare bihulene som har tettet seg litt slik de pleier å gjøre. Jeg kan takke meg selv, men formen begynner å bli bedre - både fysisk og psykisk! 

Så jeg har egentlig bare vært inne og isolert meg siden forrige fredag, med unntak av en tur i butikken og en tur i bursdag - livet med meningsfylt innhold ♥ nå skal jeg i hvert fall en tur på senteret å handle litt ting jeg «trenger», også skal jeg prøve meg på litt styrketrening - typisk meg og ikke bry seg om formen er elendig. At jeg kommer meg ut er i hvert fall bedre enn ingenting! Vi prøver da, ønsk meg lykke til med å bevege meg utenfor døren i snøen og minusgrader.

A cup of tea in the night 08.02.2017

-Cranberry tea--In a pip home cup-
-Nightime mood-
 

Jeg la meg klokken 23 jeg - leste litt i bok og hørte på min nye rolige musikkliste - med øreproppene på var jeg klar for en natt i drømmeland. Så skulle jeg sove, det gikk jo ikke. I det jeg skulle reise meg opp for å finne vann og en tablett, kom pus hoppende opp i sengen - og sovnet midt på meg. Da hadde jeg ikke samvittighet til å flytte på meg, så ble liggende å scrolle på Jodel en time. Meget bortkastet tid. En sykepleier ville ha sagt - ta deg en kopp te, det er bra for søvnen og forskjølelsen, så jeg stod opp, dro på meg ullsokkene, og gravde frem den siste tranbærposen jeg hadde - som jeg ikke har drukket på lenge. Nostalgisk. En sykepleier ville ikke ha sagt at jeg skulle ha en photoshot av tekoppen, skru på både mac og tv, men jeg gjorde det også jeg - nå sitter jeg her og bare - ehm - hva nå? har jeg ikke fin kopp, dere?

Chapter 2 of 12 01.02.2017

Endelig er januar over - jeg liker ikke januar spesielt godt.-HELLO FIRST FEBRUARY-

Kun 28 små dager til det offesielt er vår - det er et lyspunkt å tenke på ♥

Yellow and pink roses 31.01.2017Hei på dere ♥

Vi var hjemme sent i går - jeg sovnet nesten med en gang jeg la hodet på puta, med kun en eneste oppvåkning før alarmen gikk - kunne ønske alle netter var så gode. Selv om kroppen fortsatt var sliten, så bestemte jeg meg for å gå på avtalen min, noe jeg egentlig angrer på at jeg gjorde, siden humøret sank endel hakk. I 5-tiden var jeg hos tannlegen - lenge siden jeg har følt slik på angsten for andre mennesker og tannlegen, ble litt kastet tilbake i tid, og i mens jeg lå i stolen falt plutselig sugekoppen ut av munnen - aner ikke hva som skjedde, men vi tok i hvert fall en pause. Jeg hadde heldigvis null hull, sitter bare igjen med litt hodepine, kvalme, en vond hals og den ekle følelsen av å ha vært hos tannlegen. Det var en flink tannlege, så det var i allefall bra!

Det miserable livet i Norge er tilbake for fult, det fikk jeg i hvert fall føle på i dag!

Etterpå var vi innom butikken og pappa kjøpte roser og pizza til meg ♥ blir en rolig kveld på sofaen med film nå - frister å ta et glass rødvin, men nå har jeg akkurat tatt en AirFlow behandling, så det frister på en måte ikke likevel... hehe. Holder meg til julebrusen, jeg...

Har du tannlegeskrekk?⊗

To bilder i arkivet som kan beskrive akkurat nå 26.01.2017// Jeg satt på negler her om dagen forresten - de ble helt nedbitt en angstfull søndag når jeg var i Risør, så måtte gå for gamle metoder for å få de tilbake igjen!

Litt energi påfyll, etter å ha forsovet meg og sovet lite - hodet mitt og jeg er ikke venner nå, nei. Jeg er i hvert fall oppe, og til min store glede er søs snart i Oslo, så hun kan kjøre (nå skrev jeg sove) meg ned til Nydalen etterpå, på slike dager som i dag angrer jeg virkelig på at jeg ikke har tatt lappen (aldri forsent, da), men så er det jo uoverkommelig dyrt å parkere i Nydalen og, så kanskje likegreit? - skal møte en psykiater jeg er henvist til, og det er egentlig det jeg vet om det. Jeg har googlet han da - mitt beste tips, viktig å være sikker på at det faktisk er et menneske. Vi snakkes mer senere, jeg må få på meg øyne!

Ha en fin torsdag, dere ♥

Glad og trist på samme tid 25.01.2017Dette har vært litt av en dag, så mange tanker og følelser på engang, jeg er både glad og trist - men sitter egentlig mest igjen med den gode følelsen, og det er absolutt ingen selvfølge og noe jeg hadde forventet, men jeg har jo visst dette lenge nå. Jeg har skrevet et innlegg om det som jeg kommer til å poste litt senere, når det er kommet litt på avstand - nå trenger jeg å lande litt å ta det innover meg, rett og slett. Jeg tenkte bare å si hei til dere, siden jeg postet et litt dystert innlegg - det hadde ingen sammenheng med dagen i dag!

Jeg våknet opp fra en times powernap for en stund siden, jeg måtte virkelig ha den og kunne ikke akkurat ta noen andre sjanser, slik søvnen har vært i det siste. Så nå skal jeg først og fremst lage meg tortilla pizza, drikke et glass rødvin - viktig å få i seg litt antioksidanter ;-), og se litt på TV - trenger avkobling og mat før jeg orker å gjøre noe annet, merker at hodet ikke fungerer i det hele tatt. Jeg må også pakke kofferten min og ordne litt ting, siden i morgen skal søsteren min og jeg nemlig på ferie!

Jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg skal ta med meg PCen på tur eller ikke, jeg er ikke noe glad i å blogge fra mobil - hva sier dere?

Todays mood 25.01.2017

-Blurry frost-


God morgen, nå har jeg tatt en dusj og fått i meg dagens første måltid - det var så vidt det gikk, måtte ha en liten kamp med meg selv i mens jeg stod i dusjen og holdt på å ramle sammen av trøtthet etter en ganske så søvnløs natt. Jeg tok meg selv i å begynne å snakke med Siri på telefonen til morgningen i dag, interessant dame hun altså. Nå sitter jeg her og prøver å få i meg så mye kaffe som mulig, før jeg må stelle meg litt. I dag skal jeg ha min siste time med behandleren min, siden han skal ut i permisjon. Jeg har gått til han i tre år nå - så jeg gruer meg litt, men satser på at det går bra, bare jeg ikke begynner å gråte da....haha - det hadde vært avskjeden sin det ;-) Nå ringte de nettopp fra politiet å lurte på om jeg ville ha igjen trusen min, altså - hvem vil ha igjen en truse som har ligget på politistasjonen veldig lenge? Ikke jeg i hvert fall. Men takk for tilbudet, da.

Ønsker dere en fin og tilsynelatende grå dag ♥

Lazy night 22.01.2017

...Lazy night ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere - er det greit å si, nå som klokken akkurat har passert 06.30? tviler på det på en søndag i Norge egentlig! Jeg er et nattdyr som vanlig - det er stille og rolig om nettene, akkurat slik jeg liker det ♥

Jeg har sett ferdig sesong 2 av unge lovende nå, og tatt medisin, så skal gå å legge meg etter dette innlegget er publisert - så jeg tilbringer forhåpentligvis søndagen i dyp søvn - gleder meg allerede, hvor kjip jeg enn høres ut nå. Men dere må ha en god dag når dere står opp - god natt, fine!

Hva skal du gjøre denne søndagen?

Friday 20.01.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yesterdays pink sunrise ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Plutselig var det fredag igjen?  jeg følger ikke med i dagene i det hele tatt. Har nettopp kommet til Sarpsborg nå, og skal straks reise til frisøren borte i gaten her å få lysnet håret litt - back to blondie! Senere skal søs og jeg til besteforeldrene våre, siden bestefar blir 92(!!) år på søndag. Men må løpe nå, pappa står på utsiden og venter - hehe. Vi snakkes mer senere i dag, eller i morgen.

God helg ♥

Keep going girl - night and day mood 19.01.2017

Jeg har nettopp stått opp igjen, jeg fikk sove i rundt seks timer før jeg var tilbake i den samme virkeligheten - å slokne av utmattelse er virkelig deilig, men dessverre så varte det ikke så lenge. I løpet av de seks timene har det skjedd mye oppe i hodet mitt, og jeg vet ikke helt om jeg foretrekker å være våken eller å sove. Jeg hater at jeg våknet, fordi jeg våknet med akkurat den samme følelsen jeg hadde et par glass rødvin før jeg sovnet. Nå føler jeg at jeg er tilbake igjen der jeg var for 12 timer siden - forskjellen er bare at nå er det morgen, og i går var det kveld.

Jeg kunne ønske at livsgnist var på resept, for min har tatt en ferie nå. Jeg prøver så inderlig å tenke positivt, og jeg prøver å få til positive ting. Jeg prøver å komme meg mer ut, men det frister mer å dra hodet over dyna å håpe på at klokken ikke tikker videre og at tiden stopper opp litt - men nå er faktisk januar snart forbi, og jeg merker at når tiden går så fort, uten at jeg får gjort noe, gjør det meg litt deprimert. Jeg venter på at det skal bli bra igjen, men det blir ikke bra - det har stoppet litt opp her for meg nå - men det går bra, som jeg bare må håpe på og holde fast ved.

...
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


God morgen fine dere ♥

Det er noen timer siden jeg skrev det meste over nå - så det er vel bare å prøve å komme i gang med denne dagen og prøve å tenke positivt - uten positive tanker kommer jeg ingen vei har jeg funnet ut av, og dagen kommer enten jeg ønsker det eller ikke. Nå har jeg nettopp farget brynene mine - i går klippet jeg faktisk håret mitt selv - det har jeg ikke gjort siden... jeg var 14 år og ikke så ut etterpå, så har nettopp gått over det engang til nå. Jeg får prøve å fikse på det jeg faktisk kan klare å fikse selv i hvert fall - altså utseende, hehe!

Jeg skal i behandling klokken 12, så jeg håper ikke det ødelegger hele denne dagen, for det orker jeg virkelig ikke i dag. I dag tar jeg på meg treningstøy, og drar forhåpentligvis på trening og får ut frustrasjonen etterpå. Jeg har ikke trent på veldig lenge, så jeg vet ikke helt hvordan kroppen min vil takle det, men jeg håper på det beste. Jeg må bare prøve å komme i gang, så nå har jeg endelig fått meldt meg inn i studio igjen. Nå skal jeg lage meg knekkebrød med avokado - en ting jeg plutselig har begynt å elske? jeg forstår ikke meg selv jeg, men akkurat det kan jeg leve med at jeg ikke forstår - hehe! Er vel bare å hive nedpå med kaffe også, så snakkes vi mer senere - i dag mener jeg det også.

Ha en fantatisk torsdag!

Hot chocolate in a pink cup 18.01.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hot chocolate for breakfast on a cold morning ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke den største kakao-drikkeren egentlig, men nå varmet jeg meg litt soya sjokolademelk - jeg kan faktisk huske sist jeg lå slik på sofaen med en kopp kakao, og det var etter en regnfull sommerdag i juni i fjor, etter en tur på Tusenfryd - hehe! Den fine rosa sløyfe koppen fikk jeg av min søster i høst, men det var først i dag det fikk bo noe drikke i den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers er jeg egentlig bare innom for å si god morgen jeg - om den er god eller dårlig, så ønsker jeg deg en fin dag!

Jeg skal prøve å døgne, så jeg får bedre kontroll over døgnrytmen, er så kjedelig når den gang på gang skal stjele hele dagen min! Jeg har en avtale klokken 14.00, så nå har jeg ikke stort med tid for å legge meg uansett - for å slå i hjel litt tid ser jeg på Farmen, har ikke fulgt med, så jeg begynte på starten. Vi snakkes senere i dag ♥

En iskald gåtur 17.01.2017

Hei!

Nå er jeg endelig tilbake i Oslo igjen, og det er nok her jeg trives best med å være også - bloggen er også tilbake igjen nå, etter det lille fraværet mitt.

En iskald dag i Risør ♥

Dro på meg det jeg hadde av ull i dag, og gikk tur til byen sammen med Trixi (hunden) - en forfriskende tur etter mye vin på lørdagen, og lite søvn natt til i dag.

Dere som ikke har skrudd døgnrytme sover kanskje nå, og jeg skal faktisk sove selv snart, men jeg sover nok lenge - så da ønsker jeg dere en fin tirsdag nå jeg ♥

Hei fra Risør 13.01.2017

Hei på dere!

Jeg har ikke hatt tid eller ork til og oppdatere bloggen - men her kommer et lite livstegn som ikke er forhåndsskrevet. Jeg startet dagen i går med å forsove meg, så jeg måtte ta taxi til legen, toppen av latskap fra min side - etterpå så jeg litt i byen og dro til en venninne, og der ble jeg værende å drikke kaffe og snakke i godt over fem timer. Etter det tok jeg en tur på Brygga restaurant med en kamerat før jeg kom hjem og var helt tom for energi - sovnet i 11-tiden, men våknet igjen i natt, noe som gjorde at jeg sov til langt utpå dagen i dag.

// bilder fra en annen dag - ja!Sikkelig gjensynsglede med denne godgutten ♥


Har vært en rask tur i byen i dag - nå sitter jeg her i nytt ulltøy og drikker rødvin etter middag med familien! Skal en tur til en venninne nå snart, så er vel på tide å komme seg inn i noen andre klær, og sminke på seg masken.

Masse god helg fine dere ♥

Morning from bed 11.01.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Good mornin´sunshine

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen sier jeg - i mens mange av dere er vel i full gang med dagen allerede! Det er i hvert fall en god morgen her, i motsetning til i går. Jeg la meg før tolv, heldigvis for meg så fungerte apedopet. Jeg sørget også for å stå opp før flyalarmen gikk, så jeg skulle sleppe å våkne med hjerteinfarkt - litt overdrivelse, men jeg er så sinnsykt skvetten, så er glad min søster informerte meg om den!

Nå sitter jeg og ser på Ghotbusters av alle filmer, og skal lage meg noe frokost - så må jeg ordne meg, pakke ferdig, handle enda et par gaver, og tilslutt reise nedover til Risør med bussen. Jeg pleier alltid å skrive hjem til Risør, men nå ble jeg litt usikker på hva som egentlig er hjem for meg. Vi snakkes i Risør i hvert fall!

Ha en superduper dag, fine dere ♥ ♥ ♥ 

This is the mondayest tuesday ever 10.01.2017


...day in bed...


Jeg må bare beklage at jeg er så negativ for tiden, det kommer av litt personlige årsaker, som jeg ikke vil fortelle noe om enda. I dag er jeg utrolig sliten, fordi jeg får så lite søvn til tider - og den søvnen jeg får er veldig dårlig pågrunn av mareritt som kommer og går. I går la jeg meg ikke før i 06-tiden, og sovnet kanskje i 07-tiden, og jeg har vel våknet 20 ganger frem til jeg reiste meg opp for et par timer siden - jeg vil ikke kalle det å stå opp en gang, for jeg dro bare på meg morgenkåpen og tøflene og la meg på sofaen i stedenfor. Øynene mine svir, hodet er tungt og kroppen verker, så dette er ikke akkurat noe god morgen - føles ut som en ekstrem blåmandag på en tirsdag, snør gjør det ute også, og det er allerede blitt helt mørkt!

Nå skal jeg ta meg en dusj, i mens kaffen koker, og lage meg noe frokost, for det tror jeg virkelig denne kroppen trenger nå - uansett hvor lite jeg har lyst på mat, og til å gå i den dusjen, så må jeg bare få det gjort!

Hva har dere gjort i dag da? fortell gjerne noe hyggelig i kommentarfeltet på denne kjipe dagen!

Ønsker dere en god natt 05.01.2017-goodnight, sweet dreams- 

Jeg har nettopp våknet etter en 3-timers powernap - det tok visst de siste kreftene jeg hadde å ta seg en dusj i stad. Jeg har ikke sovet i natt heller, så er ganske irriterende at jeg ikke klarte å sove mer. Det går med andre ord rolig for seg her hos meg for tiden - derfor er det ekstra koselig å ha dere å snakke med!

Nå skal jeg farge litt i en av de mange fargeleggingsbøkene mine, siden det er så lenge siden jeg har gjort det. Dere må ha en super kveld og en god natt ♥

Har du fargeleggingsbok?

Kickstarter den første mandagen i 2017 med... 02.01.2017

Regner med du trodde du skulle lese trening nå?

Men nei - her er det full avslapping etter en lang jul, merker det ikke gjør noe at ting går tilbake til normalen igjen nå - litt jul er det hos meg enda, men er nok ikke lenge før alt går inn i boden!

Her står mandags-taco på planen nå, og film. Nettet er nede, så måtte grave i den gamle DVD-samlingen min, heh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

// bildene tok jeg i Lillomarka i romjulen

Er du tilbake til hverdagen igjen, eller har du fortsatt ferie?

New years eve 02.01.2017

Middag, dessert, stjerneskudd og masse fyverkeri kan vel oppsummere kvelden vår:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var i byen en halvtimes tid før fyverkeriet og fikk med oss slutten på tusenårsfesten - når vi kom stod Vinni på scenen:

-00.00, 1.januar.2017, fireworks-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fyverkeriet tok helt av!


Også dro vi hjem igjen - jeg spratt proseccoen, jeg har tross alt overlevd 2016 også!

 

Hello 2017 - please be good 01.01.2017

HAPPY NEW YEAR
 
Page 1 of 365

 

Jeg liker årsskifte, selv om det egentlig ikke er noe spesielt - men det er likevel noe spesielt med 1.januar i et nytt år! Det ble en sen feiring på meg, siden jeg dro videre på fest når vi kom hjem fra Sarpsborg - så dessverre brukte jeg den første dagen i 2017 i sengen min. Men så lenge det ble en fin feiring, så går det bra det også! Jeg har mange bilder fra i går, men nå er jeg opptatt med å oppdatere meg på sosiale medier, og må snart få laget meg noe frokost, så innlegget kommer nok ikke før i morgen. Ville bare stikke innom å si hei på årets første dag, og håper at dere også hadde en fin feiring i går - uansett hvordan dere tilbringte slutten på 2016, og starten på 2017 ♥

Hadde du en fin nyttårssaften?

Natta da, Oslo 30.12.2016

Dette blir nok det siste solnedgang-bilde jeg poster i 2016, i morgen er det faktisk nyttårssaften - jeg skal ha en rolig feiring med familien i Sarpsborg i morgen, og har skaffet meg en kjole som allerede har glittret ned hele huset vårt. Ellers er jeg hjemme nå - måtte bare få med meg julen på DPS også, snakk om å ha et meningsløst liv, dere. Før jeg rakk å sette meg ned hjemme, eller å pakke ut, gikk jeg løs på rødvinflasken min. Så nå skal jeg ligge på sofaen resten av kvelden, i mens Istid på TV går i bakgrunnen akkurat nå.

Hva skal dere på nyttårssaften da? ♥♥♥

Bursdagsfeiring 26.12.2016

// førjulsgave fra mamma ♥

I dag har ste-moren min bursdag, så vi har hatt familieselskap med kalkunmiddag her hjemme, med besøk fra familien i Asker - slik vi har vært år. Gjestene dro for ikke så lenge siden, det samme gjorde storesøster, så nå er huset tomt. Vært noen koselig dager, men nå er denne sjela sliten - resten av kvelden skal jeg bare ligge på sofaen å se film, og slappe av før jeg i morgen skal i behandling, og kanskje på litt romjulssshopping!

Håper deres 2.juledag har vært fint ♥

Pynta pepperkakehus 25.12.2016

Jeg ble med på tur, storesøster måtte være med å bygge og pynte pepperkakehus. Nå må vel jeg være med å spille monopol!

Klarer dere å gjette hvilken side som tilhører hvem?

Christmas eve 25.12.2016

De fleste er vel slitne nå, etter en lang julekveld - i mens døgnflua meg drakk nettopp en kopp kaffe fra min nye Moccamaster. Nå er 2017 reddet, med både kaffemaskin, ulltøy og bøker. Fikk mye annet fint også, og er veldig takknemlig for en fin kveld med familien, pusene og alt som hører med ♥ Jeg håper at alle har hatt en fin kveld, men jeg vet jo at det dessverre ikke er realitet for alle. Sender en ekstra juleklem til dere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Ja, den ene fingeren min har vært brukket før, om noen skulle lure// hehe, så fornøyd!// Årest bilde av pus & meg, det er ikke enkelt nei

// Søte tøfler jeg fikk i gaveDere skulle sett kattene etter vi var ferdig med å pakke opp, de trenger ikke gaver, de trenger kun eskene og pappen - og det var det mye av i dag, de tok helt av, rene tivoliet for dem. Hadde det ikke vært for at jeg er over gjennomsnittet glad i katter, så skulle jeg nesten ha postet videoene av de.

Fortsatt gledelig jul og god natt ♥

GOD JUL 24.12.2016

God morgen, og god jul til dere ♥

Barnet i meg stod tydeligvis opp tidlig i dag, allerede 09.30 var jeg ute av sengen. Koseklærne er tatt på, julestrømpa er tatt ned, kalenderne er åpnet og kaffekoppen er fylt opp. I år skal vi feire jul hjemme i Oslo, noe som gjør det litt ekstra koselig, siden det er så mange år siden jeg har vært hjemme. Det blir faktisk vår siste jul her vi bor nå også, før vi må flytte.

Nå blir det julefrokost og julestrømpe til pusene - også tre nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen, da!

Ha en fin julemorgen ♥

Lille julaften 23.12.2016

Nøtteknekkeren i går var magisk - vi mistet første økt, noe som var veldig kjipt, men vi koste oss selv om. Når vi kom hjem fra Asker fikk jeg tatt julevasken - heldigvis, for det lå en død mus under sofaen min. Haha, er det mulig..

Idag har jeg vært hos en venninne og levert ut gaver, det var koselig å se henne igjen ♥ Ellers har jeg fått gjort litt andre småting også, denne dagen gikk veldig fort egentlig. I kveld har vi pyntet treet og lagt gavene under, noe pusene syns var veldig morsomt. Jeg tror det er noen som ikke kan være i stua i natt. Vi har også spist grøt - heldige meg fikk en av mandlene til og med.

Nå koser jeg meg med et glass rødvin og julefilm på TV.

Håper deres dag har vært fin ♥

mammas hjemmelagde 22.12.2016

Krokke med julekaker oppi - alltid koselig å få slike ting av mamma, tusen takk!

Var den ikke fin? ♥

Nøtteknekkeren 22.12.2016

I går ble jeg endelig gjenforent med min fine bestevenn Siw, vi var på Døgnvill bar & burger på Tjuvholmen, og en tur på Starbucks på Aker Brygge etterpå - Oslo sentrum lyser opp av julepynt for tiden, og det er jo veldig koselig. Men julestemning er ikke akkurat på topp, hva enn det er for noe?Nå er jeg på vei ut døren - behandlertime står for tur, før jeg skal på Nøtteknekkeren i Operaen med storesøster - den har jeg hatt lyst til å reise på i flere år, men vi har alltid vært for sent ute med å bestille biletter. Etterpå skal vi til Asker med familien, så dette blir en lang dag merker jeg!

Ha en fin bittelille julaften ♥

Juleglede 21.12.2016

Jeg så hele adventskalenderen Amalies jul her om dagen, så overskriften til dette innlegget ble oppkalt etter den serien - ettersom jeg på mandag fikk denne fine blomsten med sjokolade ved siden av, på døren av en venn av meg fra Risør, så utrolig snilt gjort. Igjen - tusen takk, den fikk faktisk plassen midt på bordet, så nå bør du føle deg priviligert, hihi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Funfact: de fineste blomstene jeg har mottatt av menn, har aldri vært mine ordentlige kjærester.

Frost 18.12.2016«Winter wonderland»
Så var vi kommet inn i den fjerde søndagen i advendt, og julaften er like rundt hjørnet. Jeg er litt lei av jul nå, det er nok mye på grunn av sosiale medier tenker jeg, og meg selv da som startet julen så tidlig. Men skulle gjerne hatt tilbake stemningen som var for noen uker siden. Men skal jo ikke klage på sosiale medier heller, har tross alt vunnet to adventskonkurranser på Instagram - 4 teaterbiletter til barneteater i Nydalen (må finne meg et barn) og et 100% lammeullskjerf ♥

I går var vi ute og feiret søsteren min sin bursdag på Indisk restaurant - i dag skal jeg bare slappe av, og må selvfølgelig få med meg håndballfinalen også!

Hva gjør du i dag?

Friday be like 16.12.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan jo ikke gjøre annet enn å smelte når jeg finner denne pusen sovende midt i sengen slik? i går la hun seg rett i det nye sengetøyet mitt såklart, jaja ♥

Her er det en like rolig fredagskveld som bildene over. God helg til dere! Har dere noen spennende planer?

God start på mandagen 12.12.2016

Og dette innlegget skriver jeg nå, når klokken er nesten åtte på kvelden - men jeg startet mandagen med å sove lenge, ligge på sofaen lenge, og et langt bad med en isbjørn fra Lush. Det ble vin i badekaret også, så nå er jeg faktisk på vei ut for å møte noen gamle klassevenner det er lenge siden jeg har sett!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sånn kan også noen mandager ende, men jeg er altfor lite utenfor huset til tider. Nå må jeg løpe - å håpe på at jeg klarer å kontrollere meg, har nemlig time hos behandler i morgen tidlig.....

Ha en super mandag ♥

Familiehelg 11.12.2016

På fredag satt jeg meg på bussen til Fredrikstad for å tilbringe helgen i Sarpsborg - vi har hatt besøk fra Risør og hatt en koselig familiehelg sammen! I går var vi på julemarked, litt shopping også spiste vi lunsj/middag på Dickens restaurant, om kveldene koste vi oss med film og slikt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var hjemme rundt 14-15 i dag - nå står avslapping på planen og kanskje en film eller to jeg kjøpte i stad ♥

Har dere hatt en bra helg?

Lazy morning 08.12.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lazy morning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ligger her og drikker kaffe i min nye søte kopp og julepysjbukse - litt veldig sen start på dagen. Jeg må egentlig ordne meg nå, siden jeg har en time for tattoveringsfjerning snart. Selv om jeg helst skulle ha ligget her hele dagen og hvilt ut - trenger at det ikke skjer så mye etter så mange inntrykk, og ting som har skjedd mange dager på rad. Sleepyhead meg.

Ha en flott kveld ♥

Home sweet home 07.12.2016

Eller? - vi forsov oss i dag, sølte kaffe i hele bilen, kjørte i kø omtrent hele veien til flyplassen og jeg ble passe stresset i sikkerhetskontrollen. Kom meg inn tilslutt, og da var det omtrent boarding - gikk til gaten, men såå.. var flyet forsinket i 40 minutter. Heh, artig altså! Jeg har hvert fall kommet meg hjem igjen, fått pakket ut alt, tatt meg en lang dusj med alle de nye kokosproduktene mine og hoppet inn i nytt kosetøy. Nå har jeg akkurat sett håndballkampen, og tenkte finne noe annet å se på før jeg skal prøve å komme meg i seng.

Når jeg så den boken der, så følte jeg at det var ment for meg at jeg skulle ha den - er det noe jeg virkelig ønsker meg så er det en liten hund ♥ Ellers pyntet jeg bare innlegget med en random kaffekopp jeg drakk i går.

Julemanisk 03.12.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cutest little christmas tree ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Jeg fikk klippet meg i dag, og frisøren hørte på meg - slikt blir man fornøyd av! Kvelden har jeg tilbringt med søs, og vi har hatt pizzaparty med familien. Ellers var jeg et lite barn i stad, som åpnet lukene i de fire julekalenderne mine helt frem til 6 desember, og jeg jukset med adventsstaken - jeg reiser nemlig til Stoke-On-Trent (England) for å besøke en venninne i morgen og blir borte frem til onsdag! Jeg må reise hjemmefra før 07, så jeg aner egentlig ikke hvorfor jeg er våken nå. Lar pcen ligge igjen hjemme, så vet ikke hvor mye jeg får oppdatert her, men jeg skal prøve - hvis ikke oppdaterer jeg instagram veldig ofte. I morgen skal vi hvert fall tilbringe mesteparten av dagen i Manchester, gleder meg til å forlate Norge litt og ikke minst til å treffe Henriette!

Håper dere får en super helg ♥

God morgen andre desember og fredag 02.12.2016

I dag skinner sola, det er så lenge siden jeg var ute i sola og fikk ordentlig frisk luft. Jeg har alltid sagt jeg ikke hadde orket å bo i nord på grunn av mørketiden, men akkurat nå kunne jeg like godt ha gjort det. Jeg må nok innse at jeg begynner å bli gammel, og at det er best å holde en normal døgnrytme! Jeg har nettopp fått i meg litt frokost - lompetoast. Det er egentlig det samme som lompepizza bare at jeg brettet endene over hverandre!Nå skal jeg drikke opp kaffekoppen min å se ferdig andre luke av julekalenderen, før jeg skal gjøre meg klar til behandlertime. Etterpå skal jeg se om jeg ikke får klippet litt av de slitte tuppene mine - det gjør vondt å klippe seg, men håret mitt ser rett og slett ikke ut nå, så føler ikke at jeg har noe valg.

Ha en super dag der ute ♥

Hello december 01.12.2016

Tenk at det allerde er 1.desember dere ♥

Dagens kalendergave ♥

Fikk levert eksamen i dag formiddag, og etter det gikk jeg å la meg. Når jeg våknet igjen dro jeg til hudpleier og tok permament vippebøy - etterpå dro jeg på Princess og kjøpte ukens sengesett, også hentet jeg pakker på posten. Ellers er det sikkelig førjulstemning her nå, og på TV. I natt begynte det også å snø, og jeg hørte på julemusikk og så julekalendere inni mellom skrivingen ♥

Hvordan har din 1.desember vært?

Sminkekalender 30.11.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er nok den dyreste advendskalenderen jeg har hatt noen gang, og pappa var så snill og spanderte den på meg ♥ I morgen er det endelig 1 desember, og jeg kan åpne første luke, hihi. Legg merke til at den faktisk går til 25, så i teorien kunne jeg jo ha åpnet første luke i dag!

Hvilken kalender har du, om du har?

Bake eller eksamen? 29.11.2016

Her om dagen gikk det opp for meg at jeg gikk glipp av oppsummerings-forlesningen jeg hadde tenkt å gå på, og at eksamen var denne uken. Jeg gikk og la meg to timer før oppgaven ble lagt ut i dag, og sov halve dagen - men nå er jeg i gang litt fra og til. Først skulle jeg bare vaske litt, så bake litt julekaker, så lese litt i bok, og ja - nå har jeg lyst til å rydde klesskapet, også begynte jeg å blogge nå da. Viktig med mange pauser, dere! Som dere forstår så er motivasjonen på bånn, men jeg skal få satt sammen noe, så får det bare gå slik det går, det er egentlig ikke så viktig for meg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brune pinner - legg gjerne igjen en kommentar om din favoritt-julekake ♥

05:00 29.11.2016En katt som sover der hun ikke får lov til å ligge, søte kanin-tøfler, te jeg fikk i bursdagsgave av Kitchn og en fin alv-drøm kopp ♥

Har nettopp lest ut en bok, og begynt å se sesong 6 av Pretty Little Liars på nytt siden jeg ikke husket hvor jeg stoppet. Ellers er det jo midt på natten... heh. I dag rakk jeg akkurat å se solnedgangen, vet ikke om jeg skal satse på soloppgangen eller ikke. God morgen til dere snart!

Pepperkake søndag 27.11.2016

God 1. Søndag i advent - har dere hatt en fin helg? ♥

Vi har hatt en rolig søndag hjemme, med pepperkakebaking - resten av kvelden har jeg ordnet litt hjemme, og nå blir det serie og Løvekvinnen på dvd, før en ny blåmandag kommer snikende.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hadde verdens styggeste former, så jeg syns nesten fantasi-kakene ble finest. Legg spesielt merke til uglen min, som egentlig startet som en bamse. Hvis dere i det hele tatt ser hvilken pepperkake jeg mener? Haha!

Åpning av julegatene i Oslo 27.11.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne helgen har det blitt mye shopping, med black friday både i butikk & på nett på fredag, og lørdagsshopping i byen i går. Kanskje det blir litt cyber-shopping og?! Har både fått kjøpt og pakket inn mange julegaver før desember har startet, noe som er veldig ulikt meg! I går var det også åpning av julegatene i Oslo - søs og jeg var innom julemarkedet etter en liten runde i byen, etterpå så vi på fyverkeriet på Aker Brygge før vi dro hjem. Det var sikkelig fint - jeg tenkte å vise bildene av rakettene i et eget innlegg. 

Christmas cup 21.11.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I helgen ble det litt nye innkjøp - jeg dro til Sarpsborg på fredagen og var ute med storesøster & mormor på senteret hele kvelden. Vi fikk ordnet litt julegaver og feiret mormors 87-årsdag på Jordbærpikene. Kvelden avsluttet vi hjemme hos besteforeldrene våre, en veldig hyggelig fredag ♥ Søs og jeg dro til Sverige å shoppet på lørdagen, og det var der jeg fant koppen ovenfor. Har dere sett finere julekopp? det har ikke jeg hvert fall! Vi ble i Sverige helt til de stengte - da reiste vi hjem og lagde søtpotetpizza og så på serie resten av kvelden og natten.

I går kveld kom jeg tilbake til Oslo igjen. Har fått ordnet meg en Apple-tv, så nå kommer jeg aldri til å gå ut av huset igjen (joda). Men dagen i dag har ikke vært noe bra uansett, så jeg valgte å reise hjem etter timen min hos behandler, nå skal jeg prøve å få i meg noe ordentlig frokost. Tror jeg trenger det nå.

My camera love 12.11.2016

Til bursdagen min i sommer fikk jeg nytt kamera - det har blitt min følgsvenn siden, og jeg bruker så og si aldri speilreflekskamera lengre. Det er hakket bedre, men dette kamera er mye enklere å ta med seg overalt og er en veldig god erstatning. Det har også blitz, og en egen selfie-skjerm. Ikke minst så er det såå fint:OLYMPUS PEN E-PL7

Hvilket kamera har du?

Desember i november 11.11.2016

CHRISTMAS TIME ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Julestemningen kom tidlig i år - jeg har pakket ut julekalenderen som jeg fikk i posten, startet på julegavene, snikt inn litt pynt i stua, vært på Ikea å kjøpt juleting, og ja - bildene over forklarer jo seg selv. 

Evig søndag 30.10.2016

I dag gikk solen ned allerede rundt 4-5, og vi er inne i vintertid. Værvarselet fremover er heller ikke noe pent syn. Sikkelig deprimerende spør du meg! Jeg benyttet meg hvert fall av tilbudet til Brun og Blid i dag, med 20 minutter gratis sol. Jeg ble helt rød, og fikk frem rundt 100 fregner. Heh, det var ganske tydelig at det var lenge siden min kropp hadde fått D-vitamin.

Tidligere i dag var jeg også på bokmarked, tenkte jeg bare skulle innom å se før de stengte, men endte opp med 19 nye bøker og en dvd, til kun 100 kr! Så det var litt av et kupp, nå har jeg endel (enda mer) å lese fremover. Etterpå dro jeg på trening, det var ganske tungt, siden det er lenge siden jeg har trent ordentlig. Merker jeg savner håndballmusklene mine veldig! Jeg prøvde også å lage brownies cookies av nutrilett-bar i stad. Hadde tenkt å dele oppskriften med dere, men det ble så misslykket, og jeg syns ikke de ble noe gode heller, så jeg dropper det. Mulig de hadde vært bedre for min del, om jeg hadde tatt en annen smak. Vil dere prøve er det bare å dele en bar i biter, flate de ut og sette de i ovnen i noen minutter.

Når vi er inne på bøker så leser jeg Evig søndag- har lest de to andre bøkene hennes, så ikke spør meg hvorfor jeg endte opp med å lese nr 1 sist.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Livet mitt kan vel også føles litt som en evig søndag for tiden, men jeg har hvert fall lært meg å like søndagene ♥ mandager derimot, det kommer nok ikke til å skje med det første!

Nå skal jeg hvert fall lage lompepizza, og sette på filmen et helt halvt år, før jeg går inn i drømmeland.

Singin' in the Rain 29.10.2016

Etter jeg hadde kommet meg fra behandling på fredagen - dro jeg hjem og tok meg ett glass vin og skiftet til noe litt mer pent, i mens jeg ventet på at søs skulle komme inn døra. Sammen dro vi til Illegal burger - har sagt det før, og sier det igjen - det må være byens beste burger! Etterpå dro vi til folketeateret for å se musikalen Singin' in the Rain!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De brukte faktisk ekte vann på scenen, noe som var ganske kult!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Musikalen i seg selv var helt okey, morsomt å ha fått den med seg, da! :-)

Jeg har faktisk snudd døgnrytmen min til det bedre nå, så får vi se hvor lenge det varer! Var en tur i Karl Johan og på Oslo City i dag, før og etter jeg fulgte søs til bussen! Ikke akkurat der jeg pleier å befinne meg på en lørdag, i dag var et unntak. Litt lørdagsshopping ble det også, det er på en måte litt hyggeligere å shoppe på lørdager. Etterpå dro jeg til Botanisk hage, siden det har vært så fint vær ute i dag. Fikk tatt noe bilder, som kommer i neste innlegg. Nå har jeg nettopp spist middag, og skal ha en rolig kveld hjemme med film og Yummy Heaven. Jeg blir i det minste ikke fyllesyk i morgen, og har nytt lin sengesett, så trøster meg med det!

Om dere er ute å feirer Halloween eller er hjemme som meg, kos dere!

Grey morning 26.10.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen til dere - selv har jeg ikke sovet i natt, prøver å holde meg våken nå. På utsiden ser jeg kun grått, så jeg har mest lyst til å sove bort nok en dag. Hvor er det blitt av sola? greit at det er høst, men det får da være måte på! Jeg burde egentlig ta meg en tur på skolen når jeg først er våken, men det tror jeg ikke at jeg gidder. Jeg bestod hvert fall arbeidskravet i det ene faget, så tenker jeg hvert fall jeg skal ta en eksamen!

Har funnet ut av at denne bloggen har blitt tidenes klageplattform, haha. Jeg skal prøve å skjerpe meg fra nå av!

Håper deres onsdag er fin ♥

White flowers 22.10.2016

Snakk om å lage en overskrift, som overhodet ikke har noe med innlegget å gjøre da, dere! Jeg kom ikke på noe finere, men det er jo en rose her.

Nå måtte jeg google om rose egentlig er en blomst, og fikk opp at hvite roser betyr uskyldig, hihi! Nå begynte dette innlegget plutselig å handle om blomster likevel..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gjør fremdeles ting som er veldig bloggete til og nesten ikke blogge lengre, som å kjøpe denne:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne uken her har vart mye lengre for meg enn ukene vanligvis pleier å gjøre. Plutselig var ikke fredag like morsomt lengre. Kan kanskje bety at jeg endelig begynner å bli klar for å gjøre noe mer produktiv, det har jo tross alt gått en hel sommerferie siden jeg ble skrevet ut fra DPS. Innså når jeg satt hos psykolog i dag å bladde i gjennom kalenderen, at det kun er en uke igjen til november... så ja, god jul kan vi vel like godt si. Jeg var innom Kremmerhuset her om dagen, og der var de i full gang med å pakke ut julevarene, i mens Kurt Nilsens julemusikk dundret i bakgrunnen. Jeg løp fort ut av butikken, kom meg bort på Nille hvor jeg ble servert godterihjerner og lekeblod i stedenfor. Men jeg må innrømme at jeg allerede har drukket julebrus, da.

Forrige uke var jeg en tur i København, tenkte å vise dere bilder derfra i et eget innlegg! Jeg er egentlig ganske trøtt, sovet lite og dårlig de to siste nettene, så tror jeg skal legge meg snart. I morgen tidlig skal jeg til Sarpsborg for å besøke storesøster, så drar vi inn til Oslo igjen senere på dagen!

God helg og god natt ♥

Friday morning 30.09.2016

Mornings! Sitter her og spiser frokost, og ser på God Morgen Norge. Føler en blanding av 40-60åringer som sitter og ser på det, og gode minner fra fjortisstiden når jeg døgnet og satt det på om morningen før skolen. Håper de aldri stopper det programmet, ser for meg at det gir selskap til mange hjem, det er så koselig. OK.

Skal stelle meg snart, og gjøre meg klar for to avtaler etter hverandre, så skal jeg en tur på bibloteket og en tur innom senteret å blant annet fikse negler. Jeg lå inne i hele går, så blir vel greit å ta seg en tur ut i den kalde høstvinden hvert fall, selv om behadlere ikke er det mest artige å starte fredagen med. Ellers er jeg invitert på fest i kveld, men vet ikke om jeg skal enda. Tar det som de kommer!

Siden jeg har rukket å slappe av, før jeg steller meg, så er neste steg nå å rekke bussen også, så jeg slepper å sykle og pådra meg halsbetennelse i nedoverbakken til Nydalen - men det er litt for mye å forlange på en gang da, dere. Ellers har jeg har funnet ut av at å skru ned lyden på telefonen før jeg legger meg, og sette på en rolig sang som alarm er en myyye bedre måte og våkne på, det hjelper litt å våkne med en pus som ligger oppå magen min også, selv om jeg mest sansynlig er allergisk mot pelssdyret og burde ikke ha det i senga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det hjelper alltid med litt hjerter i frokosten ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En fin helg til dere!

Kaffe & bok morgen 28.09.2016

Det ble visst ikke noe blogging under ferien, men vi koste oss masse. Vi hadde fint vær hver dag, bortsett fra siste dagen hvor det var litt dårlig vært oppi fjellene når vi var på roadtrip - men det gjorde ikke så mye, vi dro bare en annen plass når vi hadde vært der. Det ble mye avslapping, soling, bading, shopping, sightseeing, vin, middager ute og en tur på byen. En ganske typisk syden-ferie egentlig. Landet i Norge sent i går kveld - en grå og regnfull nedstigning fra luften, fikk se solnedgangen oppi skyene hvert fall. Det er så fint med solnedgang i fly ♥ har mest lyst til å reise tilbake - her er det så kaldt. Kommer nok et innlegg med bilder om ikke så lenge!

Nå skal jeg kose meg med en kopp kaffe, og boken Paris for to én, i mens God Morgen Norge står på i bakgrunnen - leste den engelske på ferien, og denne skal visst være helt lik, men nå som jeg har den så tenkte jeg å lese den på norsk også!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin dag ♥

Candles 18.09.2016

Hvorfor er det så mye som høres så mye bedre ut på engelsk?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenkte jeg bare skulle stikke innom for å ønske dere en god natt - håper dere har hatt en fin dag. Til dere som fortsatt er våkne - ha en fortsatt fin natt. Jeg er tilbake i Oslo, og har hatt en rolig kveld sammen med min kjære Macbook - skal ta meg en dusj nå og snart finne sengen, jeg må jo holde på døgnrytmen når jeg først har den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God natt ♥

Weekend mood 17.09.2016

Startet fredagen med å gå til nok en avtale - for å være ordrett så syklet jeg, og etterpå tok jeg meg en tur på trening!Kjøpte meg nytt teppe her om dagen - ingen tvil om hvem som likte det best. Min fine baby ♥

I 18-tiden tok jeg toget til Sarpsborg, og dro på premiere av bridget jones baby - hadde ingen forventninger til denne filmen egentlig, men den var såå morsom, og jeg ler så og si aldri av filmer. Så vil du ha deg en god latter anbefaler jeg og dra å se denne, hele salen lo igjennom hele filmen, til tider var det vanskelig å høre hva de sa i filmen til og med!

I dag er jeg overraskende tidlig oppe til å være meg, uten hangover - glemte drugset mitt hjemme og da blir det sånn, like greit egentlig, så får jeg noe ut av dagen.

 Vi skal vel ut en tur etter hvert. Ha en fin lørdag alle sammen!

Te i pusekatt kopp 14.09.2016

Hei! I dag har det ikke skjedd stort, har stort sett holdt sofaen og senga - bortsett fra en lite avtale jeg hadde tidligere i dag, som jeg såvidt klarte å komme meg opp av sengen for. Jeg la meg egentlig for noen timer siden, men fikk ikke sove - så nå venter jeg på at apedopet skal fungere så jeg kan sovne, og håper virkelig at jeg er bedre i morgen for dagen i dag har vært helt elendig. Det er godt jeg har en god seng jeg kan bo i da - det er jo noe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

... var ikke denne koppen søt? Og hvis du er som meg som kjøper 10 forskjellige te-typer når du er ute og reiser så burde du teste ut Kusmi te - den er litt dyr, men den over er såå god ♥

Kan noen sende tilbake døgnrytmen? 31.08.2016

Det tok ikke lange tiden før jeg snurret døgnet helt rundt. 10 poéng til meg, og nå hater jeg selvfølgelig at jeg klarte å gå i denne fella igjen. Livet på natten er og blir bra, men alle er jo våken på dagen, så det blir liksom et problem i lengden. I dag lå jeg og slumret alarmen i tre timer til lyden av gressklipperen på utsiden - kan en morgen bli bedre? kanskje jeg bare skal flytte til USA?Var på Hovedøya på lørdag i Hawaii-bursdag - måtte tvinge søsteren min til å bli med på selfie ved solnedngangen. På søndag våknet jeg som en dalmantiner og minst like mange knottstikk, men ellers så var det en veldig hyggelig sommerkveld med grilling, vin og bra selskap!

Jeg skal tidlig opp også - kanskje det mest irriterende med tanken på at klokken er fem snart. Jeg klarer bare ikke å legge meg, hvor vanskelig kan det være? så lett å snu, og så vanskelig å få tilbake! Nå har jeg skrevet et helt blogginnlegg om dårlig døgnrytme, elsker at jeg ikke har større ting og beskymre meg over denne natten ♥

Color me rad 24.08.2016

Haaj, amingos! Fikk lyst til å skrive et innlegg nå - siden jeg nettopp har fått meg iMac, og da må jeg jo teste den! Fantatisk med så stor skjerm å se på. Ellers - kan jeg vel bare gi opp og tro at jeg skal klare og oppdatere denne bloggen daglig, men jeg kommer meg et hei innimellom, siden jeg er veldig glad i å skrive. Ikke at det jeg skriver om er så fryktelig spennende, men det er morsomt for meg å lese alt tullet jeg har rablet ned på internett tidligere. Det hender jeg blir ganske flau over meg selv, men det får gå. Kan jeg underholde noen, så er jo det også godt for noe. Jeg håper ikke jeg er så håpløs... 

Siden sist har jeg vært på to festivaler, 1000-årsfesten i Sarpsborg med Lionel Richie konsert, familietid, shopping og mye hygge. Stod seriøst i øl-kø i 1,5 time den kvelden - det ble tidenes snakkis resten av kvelden. Trebåtfestivalen i Risør - med mye kjentfolk, konsert og fyverkeri. Jeg har også farget håret mitt kaldt blondt, også kalt for grått, egentlig så har fargen nesten gått ut igjen nå, så skjønner ikke helt hvorfor jeg nevnte det... 

I helgen var søster og tremenningen min i Oslo og på lørdagen var vi var på fargeløpet på Holmenkollen - color me rad. Jeg kom meg utrolig nok igjennom de 5 km, uten å svime av på veien. Ingen hemmelighet at jeg omtrent ikke har trent de fire siste mndéne, men i dag har jeg faktisk vært og trent. 10 poéng til meg! Det var ganske morsomt, og jeg fikk veldig lyst til å farge håret i farger. Ellers var vi på Ikea og litt sånn - tremellingen vår, som jeg ikke visste at eksisterte før i år, fikk vel et passe inntrykk av hvordan vi er.  Søndagen avsluttet søs og jeg på The Well spa - altså, det kan ambefales, oom man liker å gå naken rundt i et stort spaanlegg, det var seriøst nakne mennesker overalt, både kvinner og menn. Not my thing.. men ellers så var det en ganske behagelig opplevelse! 

Også har jeg flyttet hjem igjen. Dette er den lengste våren og sommeren jeg har hatt noensinne. Det har på en måte gått fort, samtidig som det føles ut som det er et år siden skolen sluttet. Har kun vært hjemme en uke, og den føles også ut som en hel evighet. Jeg har endevent alt jeg har, og tror ikke jeg har en krok igjen å rydde i én gang. Jeg har også sydd igjen øreflippen min, noe som var på tide - den røknet tross alt for over 3 år siden. I dag møtte jeg behandleren min igjen, og føler heldigvis at jeg ikke er på samme plass nå, som jeg var da vi skilte lag i april.

I morgen skal jeg til legen, ellers har jeg ikke store planer! Jeg bestemte meg for å bli værende i Oslo i hvert fall ett år til, så det blir ikke stort med skole på meg i år. Jeg får se hva jeg gjør, forløpig er jeg huleboér. Den kvelden der - satt jeg og tenkte på hvordan jeg ville huske den sommeren, i mens jeg drakk redbull og nøt solnedgangen. Den utsikten vil jeg hvert fall savne og kunne rømme til! 
 

Bursdagsfeiring 22.07.2016

Tirsdag kveld satt jeg på restaurant og drakk hvitvin og skrev deprimerende dikt - dagen etterpå feiret jeg 26-årsdagen min. Våknet opp på DPS med sang og muffins, så det kunne jo ha vært en verre start på bursdagen, selv om jeg ikke var serlig fornøyd med situasjonen. Videre ble det en tur til frisøren, fikk gaver litt forskjellige plasser, middag med familien på Nighthawk dinner (oppskrytt), en tur ut til Bygdøy og tilslutt til noen venner på kvelden og drakk boblevann!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vel overstått bursdag - blir fremdeles spurt om legitimasjon, i matbutikken (!!!) - og ellers må jeg takke for alle gratulasjoner & gaver!

I dag kom jeg meg til Risør for helgen igjen. Fikk både gave og kake av familien - i morgen går turen til Dyreparken, ingen sommer uten! ♥

Sommeridyll 12.07.2016

Endelig tilbake i Oslo etter en helg i Risør - ok, det var deilig å komme hjem igjen - men jeg er; 1. Ikke hjemme 2. Jeg vet ikke helt hvor jeg hører hjemme. Før det blir fredag igjen, skal jeg lade opp på batteriene til en ny helg med fart... blir litt fyllesyk bare av å tenke på å reise med Kielbåten nå.

Jeg hadde med meg kamera på lørdag, og venninnene mine bare.. "Hæ, kamera?" "Åja, vi er med Sandra nå ja..." haha, nå har jeg jo egentlig sluttet med kamera på fest, bildene blir liksom ikke så pene uansett, men her er noen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stangholmen i Risør:

Fire stk jenter som har latterkrampe av saue-vitsen min som er den eneste vitsen jeg kan (ja, jeg ler av min egen vits):

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når vi dro fra byen og på nashspiel, møtte denne soloppgangen oss:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse bildene er faktisk ikke redigert - aner ikke hvordan innstilling jeg har brukt på kamera, siden jeg nettopp har fått nytt - det ble litt i meste laget kanskje, men sinnsykt fint var det. Det var en superhyggelig kveld med jentene, men nashet kunne jeg ha spart meg selv for - jeg tok faktisk en lur like nede i gata der, typisk meg...

Møtte et par venner på pir1 på søndagen - vi spiste pizza, og kvelden endte med å se tidenes kjedeligste fotball-EM finale. Før jeg reiste hjem i går var jeg en liten tur i byen og en tur på Brygga før jeg vinket vennene mine farvel ved busstoppet.

I stad var jeg ute og kjøpte meg en ny bok - ble nettopp ferdig med etter deg, og jeg har tydeligvis blitt en lesehest. Har egentlig ikke noe bedre å gjøre uansett. Nå skal jeg laste ned Pokemon!

Risør 09.07.2016

I går tok jeg bussen til Risør - det tok så lang tid, jeg hadde ikke akkurat tenkt over at fellesferien startet i går. Når jeg endelig kom hjem dro jeg nesten rett på vors hos en venninne, så dro vi på Brygga hvor det var konsert. En veldig koselig kveld, men det var ikke så koselig og våkne 06 i morges av at jeg var dårlig. Jeg hadde kjøpt med meg pizza fra byen, og bært den hele veien hjem - og når jeg kom hjem spiste jeg iskald pizza. Det verste er egentlig at jeg omtrent ikke spiste av den, noe så bortkastet. Haha!

Startet dagen på verandaen i dag - strålende sol - burde egentlig ha vært ute i båt, men det sov jeg altfor lenge til så det ble det ikke tid til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk selskap av nabopusen - nå som ikke hunden er hjemme, så tar de seg til rette her. Han var til og med inne og spiste hundemat, haha. En koselig fyr å dele frokost med da:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vel - sommer i Risør er jo ikke annet enn en stor fest, så nå må jeg gjøre meg klar for ett nytt vors med noen venninner, og Rollers konsert på Stangholmen i kveld. Det blir bra, selv om jeg kunne ønske at jeg ikke var så sliten...

Solnedgang 06.07.2016

Denne uken har jeg prøvd å få til en joggetur hver kveld, og i dag hadde jeg tilfeldigvis med meg mobilen og kom over denne himmelen, se såå fin:


// St.hanshaugen/idiotbakken - hit må jeg dra oftere når det er solnedgang.

Jeg har akkurat satt på Girl interrupted, en film som er veldig passende å se på når man selv er innlagt, ikke sant? Vi får nå se om jeg får sett den ferdig før apedopet gjør inntak i hjernen min.

Et helt halvt år 04.07.2016

Denne helgen har søster og jeg hatt en koselig helg sammen, det var lenge siden sist, så det var fint og endelig kunne treffes! På fredag var vi på shopping og på Ikea (...). Jeg trodde jeg likte Ikea, men det gjør jeg visst ikke lengre! På lørdagskvelden var vi på kino og så et helt halvt år, altså: hva skal jeg si? filmen var like fin som boka, så det er bare å komme seg i kinosetet for de som er like klissete som meg ♥ jeg unngikk å hulke igjennom filmen i det minste, så er ikke så ille som jeg høres ut som! I dag fikk vi endelig litt sol, og bestemte oss for å reise opp til Tryvann for å klatre. Vet dere hva som skjedde når vi var på vei oppover? det begynte selvfølgelig å regne. Vi ble bokstavelig talt gjennomomvåte og iskalde - når det i tilegg begynte å hagle. Men klatring med litt ekstra utfordringer ble det, og heller ingen brekte fingre i år. Når vi kom hjem så dro vi på Jacobs Aleé på Aker Brygge med familien og spiste middag, måtte jo feire at det er sommerferie - oog... jeg er endelig ferdig med studiekompetansen min! Hvem hadde trodd? ikke jeg hvert fall. Men det gikk akkurat i mellom tankeskjør og forvirrende mattekunnskaper. Hadde en veldig koselig skoleavslutningsuke med Tusenfryd og fest med klassevennene mine! Kommer til å savne dem, lærerne og skolen - men merker det skal bli deilig å få gjort noe annet nå. Dette tok meg tross alt syv år, men jeg ville aldri vært uten de tre siste årene, selv om det har vært endel utfordringer underveis har det vært verdt det. Tilslutt hvert fall!


// Utsikt fra Frognerseteren

// En grå Aker brygge

Ellers syns jeg overskriften passet bra, ettersom det er en stund siden jeg faktisk har blogget. Ikke at jeg har så mye å blogge om, siden sist har jeg blant annet lekt turist i egen by, feiret 17.mai og barnedåp for lille barnet til kusinen min, hatt risørturer, fått nytt sommeren litt, fester og ja. Jeg tror ikke jeg skal ta en lang oppdatering - det skjer ikke så mye i livet mitt for tiden heller, for å si det slik så tilbringer jeg de fleste dagene mine innendørs og har egentlig avlyst hele sommeren for i år.

På 17-mai var jeg faktisk i Sarpsborg - en fin dag middag, is, ballong, (jeg er jo tross alt bare 25..) familien og en litt for lang fest når jeg kom tilbake til Oslo!

Nå ligger jeg nede og hører på pus oppe i stua som har funnet seg en mus ute - en levende en selvsagt, og så gøy hun har det med å leke katt og mus. Hvorfor kan hun ikke bare bruke lekene jeg kjøper? Stakkars liten..

Jeg må vel snart hoppe i seng - jeg klarer å snu døgnet mitt hver eneste helg!

Et hei fra en treig blogger 06.04.2016

Man kan vel si det sånn at min bloggkariere sakte men sikkert har blitt lagt på hylla, og jeg har skrivesperre annehver dag. Fryktelig frustrerende for en sjel som meg som har så mye oppe i hodet mitt på engang. Jeg tenkte hvert fall at det snart var på tide å pusse opp designet igjen!

Siden sist har jeg vært i Polen, jeg har pint meg med akupunktur for første og mest sansynlig siste gang, og tattoveringsfjerning (har neste time i morgen, gleder meg til de er helt borte!). Det har endelig blitt vår, og den første alkoholen har blitt nytt ute i sola, og ved et par andre anledninger. I påskeferien var jeg på en liten tog-interrail i Italia hvor vi var innom fire forskjellige byer. Jeg tenkte og vise dere bilder derfra i et annet innlegg.

For tiden sliter jeg med å holde motet oppe for å bestå matte, og å komme inn i treningsrutinen igjen. I mens jeg sliter enda mer med å finne ut av søknaden min til neste år. Jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal ta veien eller hva jeg skal gjøre med livet mitt, jeg - og det er et hav av muligheter jeg bare har en liten uke på å bestemme meg for. Sånt takler ikke jeg... kan jeg ikke bare starte i barnehagen igjen? det hadde vært fint, det.

Her kommer noen bilder fra Italia, hvor det hadde blitt litt mer vårlig enn i Norge:


Ingen tvil om hva som er favorittblomsten min ♥

 

Tur til vakthusheia 23.02.2016

Har vært på tur til Vakthusheia med noen venner i dag - strålende sol, grilling og glade hunder:


Og på veien ned igjen begynte sola å gå ned - en fin tur! 
 

Vinterferie 22.02.2016

Forrige helg var jeg hos søsteren min. Vi var en tur og hilste på valper (jeg har så lyst på en egen hund!!!) og etterpå dro vi til Sverige for litt shopping og middag. På Valentinesday våknet jeg til dekket frokostbord og resten av søndagen var vi på familiebesøk - vi har nemlig fått et nytt lite familiemedlem ♥

Forrige mandag var jeg på konsert med Kodaline - helt alene! Overraskende bra var det også. Når konserten var over møtte jeg en kompis på en bar og ble sittende til stengetid før jeg stupte hjem i seng. Resten av den uken hadde jeg avtale hver dag. For og overlevde uken hadde jeg et par hudpleietimer i tilegg - fikk blant annet tatt litt filler i leppene igjen. Fyyfaen, det gjorde vondt. På fredag dro jeg til Risør, kom hjem til biffmiddag og dro på fest hos en venninne etterpå - 10 geleshots senere og jeg husker ikke stort mer fra den kvelden. I går hadde jeg fin søndagstur sammen med hunden vår. Våren begynner å komme nå

I dag har jeg vært på Brygga og spist hamburger med en venninne, kikket litt i byen og tatt sol før jeg gikk hjemover igjen. Fin start på ferien!


Svanene har veldig lyst på mat for tiden.. det kryr av dem!

Fler som har vinterferie nå?

Bilder fra skitur og Tjuvholmen 01.02.2016

I går ettermiddag var jeg en liten tur på Aker Brygge. Når jeg kom dit så var det like før sola gikk ned, så jeg gikk helt ut til Tjuvholmen - gidder noen spandere leilighet på meg der? Uansett, det resulterte til mange fine bilder, bare så synd jeg bare hadde mobilkamera, men la gå:Ellers var jeg ute med klassen forrige uke, hentet brillene mine (!!), for ja - jeg er ikke sliten i øynene hele tiden, jeg har dårlig syn. Den nye HD verden jeg lever i nå er fin altså! På fredag var jeg på gulvfest - altså fest i et hus helt uten møbler, haha. Lørdagen ble en rolig dag, var på Peppes pizza med familien - med storesøster også. Wii. Søndagen var også ganske rolig, med unntak av gåturen. Jeg avsluttet kvelden med sushifest, med det faktum at jeg ikke liker sushi så syns jeg at jeg litt morsom der. Jeg liksom bare kjøpe det, og spise det, selv om jeg ikke liker det. Logikk, hvor?

Siden det i dag er full snøstorm igjen, så legger jeg ved noen bilder fra skituren også jeg:

Ambefaler forresten ingen å dra på skitur med smøreski uten å smøre dem. Aldri trynt så mye før!


 

I dag har jeg vært på skolen og gjort ingenting, fått tren og shoppet litt og nå skal jeg snart legge meg i nytt sengesett. Finnes det noe bedre? ♥

I morgen tidlig har jeg en avtale før vi skal på skolekino å se Gullkysten.

En fin 1.februar til dere ♥♥♥

Enda en januar uke er forbi 23.01.2016

Nå er snart januar over også. Denne uken har jeg klart å gå på skolen hver dag, fått tatt årets første skitur og meldt meg inn i treningsstudio!

Nå ligger jeg på sofaen og ser på home and away. Jeg har sett på den serien så lenge jeg kan huske, men av og til så glemmer jeg den - nå har jeg en hel høst å ta igjen. Hvordan er det mulig å glemme en av favorittseriene sine slik? sier vel litt om hvilken planet hodet mitt har vært på.

håper dere har en fin helg - hva enn dere bedriver tiden deres med.

God morgen fra Oslo 12.01.2016

Endelig tilbake i Oslo, var så godt å komme hjem til pusene mine ♥

Kom på søndag kveld, men i går etter jeg kom hjem fra skolen og en liten shoppingrunde sovnet jeg på sofaen og våknet ikke før tolv timer senere. Så jeg stod vel opp rundt klokken fire i natt. Jeg har fri i dag, så den eneste planen jeg har er egentlig bare en psykologtime.H

Ha en fin dag ♥

Side 1 av 366 01.01.2016

Jeg er bare inne for å ønske dere et godt nytt år. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om 2015, eller hvordan jeg skal oppsummere og avslutte det. Jeg kan nok si at det er det verste året jeg har hatt noen gang. Jeg opplevde noe som var veldig traumatisk for meg, og etter hvert som tiden gikk fikk jeg reaksjoner jeg ikke hadde trodd jeg skulle overleve med i i gjennom hele 2015. Men nå ligger jeg her, hører på regnet på utsiden, vi er endelig kommet til 2016 og jeg kan si at jeg klarte det. For meg så er det kun en datoendring, men 2015 er over, og jeg skal forsøke å slette alt det vonde og heller tenke tilbake på de positive tingene som skjedde i løpet av året.

Jeg har lært mye i løpet av 2015. Hvem som er mine ekte venner, har jeg har fått erfare mer enn noensinne. Hvordan det føles å bli sviktet, ikke trodd, glemt og forandret. Jeg har flere ganger trodde jeg ikke skulle klare å reise meg igjen, men takket være mine nærmeste har jeg klart det - fordi de ikke har gitt opp når jeg har. Ikke minst så har jeg hatt en psykolog som har trodd på meg, og ikke på mine utfordringer!

Jeg har ikke mye tro på nyttårsforsetter og mål - men likevel er det noe ekstra spesielt ved at klokken viser 00.00, 1.januar. Det lille målet mitt for 2016 er at det blir et bedre år, og det skal jeg nok klare å overgå - jeg har egentlig allerede klart det, etter som jeg 1.januar i fjor måtte på legevakten for å sy. I år er det også skuddår, og overtroisk som jeg er, så tror jeg på at slike ting bringer lykke med seg!

Jeg hadde en rolig feiring i går, og hadde til og med med meg speilreflekskamera ut for å teste nytt objektiv jeg fikk til jul - det øverste bilde var egentlig det eneste velykka bilde. Det er deilig og ikke være fyllesyk den første dagen i et nytt år - selv om jeg har en pågående halsbetennelse og holder sengen uansett.

Juledager 26.12.2015

Julaften startet jeg med en god frokost, og å pynte pusene mine med silkebånd, formet som en sløyfe:(og de hatet det..)

Jeg så litt på tv og spiste godteri fra julesokken, før jeg satt meg på bussen - julaften gikk i mat, dessert, pakker, kaker.. sånn som mange andre. Jeg fikk mye fint til jul, tusen takk ♥

I dag fikk søs og jeg kaffe og kakebesøk av foreldre & besteforeldre. Når de skulle dra, så dro jeg hjem med toget til Oslo etter to hyggelige familiedager.

I skrivende stund ligger jeg på sofaen og ser på film med mitt nye varmeteppe, mens et par av de nye lysene jeg fikk til jul lyser opp rommet ♥I morgen kommer det middagsgjester hit - stemoren min blir 60 år!

Håper julen deres er fin, klem.

Lille julaften 23.12.2015

Hvor ble det av desember, og hvorfor er det julaften i morgen?

jeg er egentlig ikke en person som stresser før jul, men i år ble jeg det litt sånn - jeg ville nesten ikke skrive et innlegg i dag, rett og slett fordi jeg er lei av alt julemaset, og det før jul. I går fikk jeg møtt to av bestevenninnene mine, da! Sånt kan man jo bli litt glad av ♥

Gaver har jeg også fått!

Har hatt en avtale med psykologen min i dag, handlet en julegave, vasket klær, spist grøt, vært i butikken og bare ligget på sofaen og sett på tv egentlig. I morgen drar jeg til Sarpsborg, siden jeg skal feire julaften der... god jul ♥

Tre ukers Juleferie 21.12.2015


Denne uken har jeg fått fikset vippene mine, og fredag hadde vi skoleavslutning med grøt, quiz og sang. Etterpå ble det et par øl på Bryggeriet, og en aldri så liten tur ut senere på kvelden. Norge tok gull i håndball i går, og senteret er fulle av stressa mennesker. Jeg ble omtrent ferdig i dag, har bare en hel haug med gaver jeg må pakke inn. Nå ligger jeg på sofaen og ser på hjemme alene - ingen jul uten! Tenkte kanskje å få bakt noen julekaker senere i kveld. Jeg prøvde meg på fløtekarameller for ikke så lenge siden, men de ble vel heller daim :(

3 søndag i advent 14.12.2015

Lørdag ettermiddag tok jeg toget til Sarpsborg (Halden - jeg bare glemte å gå av...), søs og jeg hadde en rolig lørdag på sofaen med pizza og film. I dag fikk vi handlet noen julegaver også hadde vi familiemiddag på pizzanini & Knossos - siden storesøster hadde bursdag i dag!

Pepperbiff med fløtegratinerte poteter:

Lucia dagen i dag, måtte bake litt, jeg regner med at dere ikke har sett finere boller i hele deres liv:Sånn går det når man har dårlig tid og heller burde øve til morgendagens heldagsprøve i matte.

 

Snart juleferie 08.12.2015

En ny uke er i gang og juleferien sniker seg enda nærmere på. Dette halvvåret kunne ikke gått mer til helvete enn det har gjort egentlig.

I går var jeg hos frisøren, og nå er jeg blondine igjen! Vet ikke om dere har fått det med dere, men jeg har klippet håret to ganger i høst og farget det - alt var selvfølgelig misslykka så nå var det deilig å bli seg selv igjen. Hobbyen min for tiden er å rydde og vaske - til og med akvariumet har jeg vasket. (jeg unngår matteboken) men jeg vet nå ikke hva mer jeg skal rydde i. Ellers har jeg lest enda en bok av Hanne Dahl, vannliljen - for en grusom bok, les den!!

Pause med håndballkamp og kinamat, mm:

Den første uken i desember har jeg.. 04.12.2015

Funnet ut av at jeg liker brente mandler og har laget det selv for første gang, her er to glass jeg skal gi bort i gave til jul:Vært hos tannlegen - jeg er overlevde og er glad det er over! Jeg fikk ikke leke etterpå, så jeg måtte skaffe meg min egen belønning:Handlet julegaver.

Lest boken «Voldtatte følelser» av Hanne Dahl - kan virkelig anbefale den, det er veldig sjeldent jeg leser en bok så fort!

Kjøpt nye duftlys fra Voluspa (♥):

Nå er det fredagsmodus med pitapizza og filmen paper towns.

- I morgen skal jeg på innflytningsfest, wiii!

1. søndag i advent 29.11.2015
Denne søndagen har gått til julegrantenning i Nydalen, julemiddag, monopol, håndballkamp på tv og i skrivende stund sitter jeg og ser på unge lovende.

Illegal burger & monopol 29.11.2015

Søs kom inn til Oslo i dag ettermiddag og vårt første stopp ble Illegal Burger. Veldig god var den denne gangen også - litt av en frokost:Når burgeren var spist opp gikk vi på julemarkedet på Youngstorget og i Spikersuppa. Gatene var fulle av mennesker og julelysene lyste opp overalt. Jeg tok masse bilder, så det kommer i et eget innlegg!

Hjemme ble det ribbe til middag og brettspill i ny pysj:"All i want is you" - står det under!

Og supergode ullsokker fra julemarkedet:

Monopol er det såå lenge siden jeg har spilt - det var like gøy enda. Jeg banket søsteren min og hadde latterkrampe igjennom halve spillet. Alle husene på bildet er nemlig mine!

Nå må dette trøtte ansiktet prøve å få seg litt søvn, i morgen blir det mest sansynlig en tur på julegrantenning!

Håper deres lørdag har vært fin ♥

Barnslig fredag 28.11.2015

"Innsiden ut" litt barnslig må man vel få lov til å være når det er snakk om Disney.

Og her fortsetter vi jula!

Fikk pakke fra Blivakker i dag da:Hahaha, en adventskalender!
Ok, var litt mer oppi. Dette er favoritten blant produktene:Gleder meg til å teste den ut!

Ellers er det såvidt jeg har fått med meg black friday i dag - jeg fikk gjort noen kupp, men har aldri hatt så mye reklame på telefonen og mailboksen på engang før, fra samme dag. Kjøpte du deg noe på black friday?

Ha en god helg/natt ♥

Julelunsj 26.11.2015Her går det i jul for tiden ♥

Kakemann 26.11.2015

Hadde photoshoot med en kakemann i stad. Lenge lenge nattlivet, og ja - jeg har pyntet til jul i dag...

Kan det snart bli lyst ute, så jeg ikke går og legger meg og går glipp av hele denne dagen også?

Velkommen til familien, Norm 25.11.2015

God kveld, eller god natt er vel mer riktig å si på denne tiden av døgnet. Når jeg så på klokken nå ble jeg egentlig litt sjokkert over at den var 05... god morgen?! 

I helgen har jeg vært på spontantur til Risør. I dag var jeg på Ikea med pappa for å kjøpe bur, i samme slengen spiste vi julemiddag. Senere hentet jeg hjem ett nytt familiemedlem - viktig å utvikle dyrehagen her. Det ble en syrisk langhåret hamsterunge med navnet Norm ♥ han er så utrolig skjønn, og dere skulle sett reaksjonen til kattene. Måtte sitte en stund å se på dem, og hamsteren var så care, haha - jeg digger han allerede. Nå er han ikke så spennede lengre, tror de godtok ganske fort at det var et familiemedlem.

Han ligger krølla sammen og sover nå - jeg som trodde jeg hadde skaffet meg selskap om natten. Skal vise dere flere bilder av han en annen dag!Det er ca fem minutter siden jeg tørket av den tv-benken. Har for tiden et gjørmebad på utsiden av huset, og bor i et eneste stort kaos av en byggeplass - like overrasket hver gang jeg kommer hjem til at huset fremdeles står der!

Ok, fack, god natt!

Farsdag på Egon 08.11.2015Gratulerer med farsdagen til verdens beste pappa ♥

Tur til Sarpsborg 08.11.2015

I går formiddag tok jeg bussen til Sarpsborg for sove over hos søsteren min. Vi skulle ta oss en liten tur til Sverige, men endte opp med å bli der helt til stengetid. Det er så typisk oss. Når vi kom hjem lagde vi oss middag, også ble det en rolige kveld hjemme med hjemmekino i stedenfor å dra ut på kino.

Jeg liker én type øl, og det er denne:Fikk meg eget designet snuslokk i Sverige i dag, jeg er på dag 95 uten snus forresten - så jeg bruker bare nikotinfri.I dag våknet jeg til nybakte scoones og egg. Jeg har snill søster! Nå skal vi en tur ut i Haflundsøyparken før vi kjører inn til Oslo for å spise ute - en liten feiring av farsdag!

Slitent nattdyr 06.11.2015

I natt sovnet ikke dette nattdyret før i 05-tiden - det gikk selvfølgelig utover skolen og i dag og jeg har sovet hele dagen. Ikke akkurat veldig uvanlig til å være meg! Jeg var en tur i byen i stad, var faktisk innom Nasjonalgalleriet. Jeg gikk feil når jeg kom inn, så etasjen hvor de kjente maleriene var utstilt var stengt når jeg var igjennom. Tenkte jeg skulle prøve på nytt en dag det ikke er gratis inngang, i dag var det helt fult der inne. Jeg lekte litt turist i egen by i stedenfor - det er mye fint i Oslo hvis man først ser seg litt rundt. De kommer senere - dere kan få se middagen min i stedenfor nå, haha:koseklær ♥

Hverdagslykke 28.10.2015

Jeg er helt avhengig av kaffe for å fungere i hverdagen - av og til bytter jeg den gjerne ut med frokosten også.. not good.Nå skal jeg drikke opp & stelle meg, så jeg slepper å få dårlig tid i dag også. Det er noe spesielt ved å rekke og våkne før man går ut døra altså, synd jeg ikke ser feil på klokka oftere.

Plantasjen sier at planter skulle vært på grønn resept, så jeg kjøpte noen blomster en trist søndag, jeg:Ha en fin onsdag ♥

Sushi og Askepott 20.10.2015

Sushi, eventyret om Askepott på tv og vin. Jeg liker verken Sushi eller Askepott og vin har jeg ikke godt av. Men sånn ble det likevel. Forandring fryder!Løp og kjøp oppfølgeren på tilbud på Tanum - til dere som har lest boken et helt halvt år.Kjøpte denne shampooen i dag, hun spurte om jeg trengte hårkur også. Jeg svarte at jeg kun kjøpte den på grunn av designet. Jeg er så sær...Nå begynner hun å bli stor.

God natt, eller god morgen som jeg liker å kalle det.

Hei i natten 18.10.2015

Kom bare innom for å ønske dere en god natt og for å vise dere den søteste Macbooken dere har sett på lenge:

Tøflene fikk jeg av mormor i dag - og å sette te-koppen der var like risky som det ser ut som.

Månen er rød... 02.10.2015

Jeg har nettopp bakt scoones, en helt normal ting å starte med midt på natten. Nå drikker jeg kaffe, og ser egentlig langt etter nattesøvnen.

Dette skrev jeg på mandag - i dag er det fredag og jeg er hjemme igjen etter en liten uke ferie på St.Hanshaugen, men det skal jeg ikke skrive noe om nå. Jeg har truffet Siw denne uken, et lite høydepunkt. Hverdagen er kanskje trist, men høstværet det imponerer - det samme gjør himmelen. Det hjelper hvertfall litt på humøret at ikke regnet plasker ned hele tiden. Det blir en rolig fredagskveld på denne jenta - noe jeg må øve meg på fremover. Serie, pizza, pusekatter og en stor og myk seng. Helt ok! I morgen skal jeg ut med klassen, så søndagen går bort til fyllesyke før det er skole igjen på mandag.

Jeg liker ikke legge ut instagram-kvalitet på bloggen min, men vil dere følge meg så er det der det skjer:

Instagram/nattdyr

God helg til dere!

Grunerløkka 27.09.2015

Tok meg en liten søndagstur på Grunerløkka når jeg stod opp i dag, jeg rakk det akkurat før sola gikk ned: 

Middagen spiste jeg på Mucho Mas sammen med pappa og ste-mor, vi satt til og med ute - dette høstværet er ikke spesielt kaldt akkurat.

Hatt en fin søndag? ♥

Tiden er livet, tankene og drømmene... 26.09.2015Hei på dere - nå var det lenge siden forrige hverdagsinnlegg!

Jeg har mange ganger de siste ukene hatt lyst til og begynne å blogge igjen, men jeg er så usikker. Det er jo også sånn med en blogg, at alle som vil kan lese den - og store deler av hverdagen min ligger der og det skremmer meg litt av og til. Jeg tør ikke lengre å skrive rett fra hjertet, så det jeg publiserer er gjennomtenkt og redigert flere ganger før det blir publisert - for de som trodde noe annet om innleggene som handler om psykisk helse - det er for å unngå uønsket oppmerksomhet og selvfølgelig for at ingen skal bli beskymret når de leser, så da vet dere det. Jeg skrev bare et blogginnlegg under en to ukers innleggelse, mens i Word skrev jeg 13 sider. Jeg har aldri skrevet mer overfladisk enn jeg gjør nå. Men jeg savner bloggen min, samtidig som jeg er lei av den.

Det er ikke mange linjene som skal til for og oppsummere det jeg har gjort i det siste, og for å være ærlig så er det ikke så mye positivt som har skjedd. Skolen har flyttet til Nydalen så jeg har mye kortere vei, jeg har også fått et fag til i håp om å klare å lage en hverdagsrutine - men det har jeg fremdeles ikke klart og i går startet høstferien. Ellers har jeg vært en tur i Risør - gikk blant annet en veldig fin tur sammen med mamma og hunden vår en dag sommeren var tilbake, var en tur på byen og på Brygga med venner. Jeg har vært på festival i Sarpsborg sammen med søsteren min, vært endel ute med venner i Oslo og vært sammen med to av folkehøgskolejentene mine på resturant og sett Bølgen på kino. For det meste har jeg vært syk, snudd hele døgnrytmen min og vært deprimert.

Når jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg fargelegge i den nye boken min, åpne en flaske vin, spise sjokolade å se på film. Jeg kan ikke gjøre én ting på engang, nei. Hva har livet mitt blitt til, her om dagen kjøpte jeg meg puslespill...Jeg håper alle har en fin lørdagskveld uansett, så snakkes vi senere!

Sommer & sol - tilslutt 21.08.2015

For en fin sommerdag dette har vært. 25 grader og sol skal man ikke klage på! Jeg startet dagen med en liten tur på skolen, også dro jeg hjem til hagen og leste bok og solte meg. I kveld har den ene kattungen vår Mons forlatt redet, så nå har jeg bare to bebiser igjen. Storesøster har kommet til Oslo og vi har vært en liten tur på Storo, jeg kjøpte meg en ny gullfisk - ettersom den ene døde på magiske vis i sommerferien. Jeg fant meg også en veske fra Marc Jacobs ♥Kjære av Linnéa Myhre er boken som leses for tiden:Jeg er forresten på dag 17 uten min kjære skruf nå:

Søs har strikket en kjempefin, myk og god drømmegenser til meg - hun insisiterte på at jeg måtte vise den på bloggen! Merker jeg er litt utilpass med dette, men la gå:Takk, søs ♥♥

Et litt for chill år 20.08.2015

På mandag var første skoledag for i år - noe som var ganske greit. Hverdag og rutiner er nok det som passer best for meg! Jeg forlenget jo videregående med et år, så i år fikk jeg kun matte på planen - så egentlig kunne jeg bare ta en ny uke ferie etter oppstart. Hehe, skole én gang i uken er ikke helt idéelt, så vi får se hva jeg gjør fremover! Etter skolen dro jeg og noen fra skolen på café, vi skulle egentlig ha kaffe men det endte opp med at vi startet å drikke, for så og finne kebab til frokost. Vi forflyttet oss til Slottsparken og endte kvelden i Frognerparken. Kjempefint vær var det også - kunne ikke fått en bedre første skoledag og dagsfylla på en mandag er helt innafor.

På tirsdag var jeg i byen for å møte bestevenninen min Siw og hennes kjæreste - som det var altfor lenge siden jeg hadde sett. Vi spiste middag på Egon og etterpå ble jeg dratt med på minglekveld med en gjeng spillnerder.

Ellers har denne uken gått stille og rolig for seg. I morgen tar jeg meg en tur på skolen for å være litt sosial - rebus og grilling!

Legger ved noen bilder som ble tatt under trebåtfestivalen i Risør i år. Jeg fikk desverre bare med meg nattelivet, men her er noen bilder fra en annen vinkel, lørdag kveld fra Risør-flekken:

De avsluttet festivalen med kjempefint fyverkeri:

Startet du på skolen denne uken?

Familiebesøk og Kristiansand dyrepark 04.08.2015

Forrige onsdag var søs og jeg en tur i Arendal for å handle litt og senere på dagen fikk vi familiebesøk fra Fredrikstad - så da ble jeg visst opptatt igjen. Vi hadde en koselig dag i Risør by på torsdag- vi så i de få butikkene vi har, var en tur på Brygga resturant og spiste en is. På fredagen dro vi til dyreparken for å hilse på alle dyrene! I går kveld bestemte søs og jeg oss for at vi skulle reise til Stavanger - vi var fremme rundt midtnatt fordi vi måtte kjøre en stor omvei. I skrivende stund ligger jeg i hotellsengen og skal snart dusje etter en fantatisk tur opp på Preikestolen.

Det er så koselig i Risør om sommeren, jeg forstår hvorfor det er så mange turister her:

Midt i sentrum ligger det en hemmelig hage jeg ikke ante/husket at eksisterte:

Årest nyhet i Dyreparken er Hakkebakkeskogen:"Skal dere også ha bilde?" "Uhm, ja...? "

Kardemommeby:

To av røverne, sjekk den poseringen:

Nordisk villmark:

Apeskogen:Dette må være et av de skjønneste dyrene jeg vet om!

Den sorte dame i Kaptein Sabeltanns verden:


Vel, nå er dusjen tatt og maten spist for lengst og det skal bli godt å legge seg etter en 9km lang gåtur. I morgen er det meldt regn hele dagen, så vi får se hva vi gjør. Godnatt!Store katter og bursdagsfeiring i Risør 28.07.2015

Hei!

Det ble ikke noen flere oppdateringer fra Hellas, det funket dårlig å blogge via iPaden så jeg droppet, siden jeg ikke orket eller hadde tid til å sitte i flere timer for å lage et innlegg - men de kommer etterhvert, jeg har mange fine bilder å vise dere. Jeg hadde et par dager hjemme i Oslo sammen med pappa og søsteren min, før jeg tok bussen ned til Risør forrige lørdag - det har gått i ett siden. Det har endt med fem turer på byen og har blant annet vært på Fyrjam og i god gammeldags båt-fest. Har også vært en tur i Dyreparken på det årlige Kaptein Sabeltann showet, gjett hvem jeg møtte? Kaptein Sabeltann selv, altså Terje Formoe. Da ble Sandra starstruck vettu... 

I dag har jeg bare slappet av etter noen morsomme dager. Jeg kjeder meg nå - så da kunne jeg jo likegodt fikse min trege Macbook og oppdatere dere. Det er veldig lite sommer på sørlandet i år - for dere som tror at sola alltid skinner her. Men jeg var heldig og hadde fint vær på bursdagen min! Den ble feiret med familien, middag på Risør hotell med venner og en bytur senere på kvelden. Så vil jeg bare si tusen takk for alle gratulasjoner og gaver - jeg kjenner så mange fine mennesker. 

Kattene hadde vokst til i mens vi hadde vært vekke - de blir bare finere og finere. Smelt:

.. Og når jeg våknet dagen etterpå ble det kake til frokost.

Nå venter jeg på at søsteren min skal komme inn døra for Risørferie. 

Those days 28.06.2015

Det har vært ferie i en uke, det føles mer ut som to. Jeg er i Oslo enda, skulle gjerne ha reist til Risør, men har hatt ting jeg må følge opp i Oslo og på fredag var jeg for sliten. Litt kjedelig, men sånn er det. Jeg var ute en tur på mandag med en i klassen - på homsebar. Da var jeg i mitt rette element, det positive med det må ha vært at jeg ikke ble tafset ned av mannfolk. På torsdag samlet vi en gjeng fra klassen og hadde fest. Fikk trent lattermusklene endel. Jeg våknet av et brak 2 timer etter vi la oss og at senga falt. Og våkne i latterkrampe er det lenge siden jeg har gjort - det ble med den søvnen, da.

Pus var hos dyrlegen på fredag og fikk chip, vaksine og sterlisering. De små har begynt å gå ut av esken, lekesloss og er utrolig søte. Det eneste jeg sliter med nå er å få i dem mat, siden pus har jo body på. Hun er jo utrolig søt i den, men hun gleder seg nok veldig til å få den av: 

Stakkars lille ♥ Nå sover hun søtt ved siden av meg. Jeg har skaffe meg ny sofa også, plass til at både pus og jeg breier oss ut. Og ikke minst, jeg har fått meg ny gips. Rosa! Jeg trodde de bare skulle gipse fingeren min slik som sist, men neida - hele hånden. Med litt dekorasjoner fra de i klassen, så kom hvertfall fokuset fra det rosa litt bort. Så nå er jeg fireåring en liten stund, heldigvis skal den ikke være på så lenge. Følte meg veldig smart da jeg gikk videre på avtaler etterpå, haha. Flaut... 

Lille litt skeptiske jenta ♥

Haha, han ser passe trist ut. Det uskyldige ansiktet ♥Lille uskyldige rampegutt ♥

Jeg sliter veldig med å velge hvem jeg skal beholde. Ellers skjer det ikke så mye spennende her i dag, jeg har snudd døgnet mitt igjen og blir vel kattevakt resten av natta! 

På tide med sommerferie på ekte 17.06.2015

Noen bilder fra Hellas-turene i fjor sommer:De siste ukene har gått i berg og dalbane, men jeg har kommet meg igjennom de. Det nærmer seg virkelig sommerferie nå og jeg er egentlig ikke helt klar for det. Men jeg kom ikke opp i muntlig eksamen - følte meg ti kilo lettere da jeg slapp å beskymre meg over om jeg kom til å fullføre alle fagene. Nå venter jeg bare på svar på skriftlig eksamen! 

I helgen var jeg på innflyttningsfest og nå er det siste uke på skolen før sommerferien - uten at det er noe undervisning. På mandag var vi på folkemuseumet, i går var vi på Tryvann og grillet og de som ville klatret. Det var mye gøyere enn jeg hadde sett for meg, men også skummelt et par plasser. Jeg regnet med å ende opp med noen blåmerker på veien, men jeg endte på legevakten med brist/brudd i fingeren i stedenfor. Haha, slikt må det kun være jeg som klarer. Det ble gips i tre uker, passet ganske dårlig før sommeren. I dag har vi fri og jeg ligger bare på sofaen og tar livet med ro etter en slitsom dag i går. I morgen skal vi levere bøkene og grille og på fredag er det avslutningsdag. 

Storesøsterdate x2 28.05.2015På tirsdag hadde jeg middagsdate med søsteren min og vi spiste på Egon. Før vi dro hjem tok vi oss en tur opp til Grefsenkollen og så på utsikten over hele byen. I går hadde vi nok en date - på Bugges. Vi hadde også en bomtur til bibloteket på Blindern. Veldig koselig med litt storesøstertid igjen ♥

Været ute har humørsvingninger om dagen, det går fra sol og varmt til grått og trist - en slik dag som det er i dag frister det mest og bare være inne. Akkurat nå ligger jeg på sofaen og har lyst å gjøre om hele rommet mitt, i stedenfor og forbrede meg til norsk-eksamen i morgen. Mest av alt vil jeg legge meg til å sove, men det er ikke helt passende. 

Pinsehelg 24.05.2015

På torsdag dro jeg til Riga for å treffe min kjære Henriette. Det var utrolig deilig å komme seg bort fra Norge noen dager og alt jeg har å tenke på her. Selv om det var nordmenn overalt. Jeg kom hjem i ettermiddag og har hatt en fin tur. Sandra og Henriette-tid hjelper alltid på humøret og denne gangen var ikke noe unntak - jeg kom hjem gladere og litt mer opplagt enn da jeg dro. Føler egentlig at jeg har tatt sommerferie allerede og det passet vel litt dårlig med ekstra fridager nå, men sånn ble det og det angrer jeg ikke på nå. Nå gjelder det bare å holde humøret stabilt frem til eksamen på fredag. Håper jeg klarer det. Gamlebyen var som og bli kastet inn i et eventyr ♥

Jeg har fått pakket ut av kofferten, vasket, støvsugd og klemt katten min flat. Nå ligger jeg på sofaen med pizza etter en lang dusj - jeg testet ut selvbruningsspray i stad for første gang siden jeg var dum og fjortis og ble som en dalmantiner - hehe, gjenstår enda å se hvordan jeg ser ut i morgen! Nå skal jeg oppdatere meg litt på nett-tv og bloggere før jeg skal legge meg i nytt sengetrekk og sove i hele morgen ♥ som jeg gleder meg til det.

 jeg oppdatere med flere bilder i morgen


17 mai 2015 19.05.2015

Jeg har ikke ord for hvor sliten kroppen min er. En tre-dagers tar virkelig på kroppen! Når man skal ha med seg både det som skjer på kveldstid, nattetstid og dagtid, blir det ikke noe søvn på meg. Men jeg har til gjengjeld hatt det gøy mesteparten av tiden og har fått truffet mange kjente og ukjente, som det er lenge siden jeg har sett. Nå derimot - jeg har smerter i hele kroppen og lider tydelig av stress. Skulle ha vært i Oslo på formiddagen i går, men jeg måtte utsette det til 08 i dag tidlig. Jeg rakk hvertfall møte jeg skulle på i dag og en time jeg hadde for å fikse vippene mine etterpå. Nå er jeg helt kjørt og skal snart ta meg en dusje også legge meg, så jeg kan komme meg på skolen i morgen. Jeg begynner egentlig og bli vandt til at ting ikke går etter planen nå! 

Nasjonaldagen som jeg er så glad i, klarte jeg å forsove meg til - men å være hjemme var ikke noe anternativ etter å ha kjøpt mye nytt til bunaden og klart å mase ned Siw til Risør. Dro den på meg, satt på gulvet og sminket meg og var i veldig dårlig form - og fortsatt full! Jeg kom meg ned etter toget og dro rett til uteserveringen på pir1 hvor alle satt og drakk, haha. Heldigvis så fikk jeg dratt dem med meg bort på Brygga resturant, så det ble mat til frokost i stedenfor. Med solbriller på, strålende sol, masse glade mennesker og gode venner, ble det en fin dag likevel ♥ Malene og meg ♥

Dette siste bildet ble tatt rett etter at en måke var 2 cm fra å treffe meg - det endte i totalt latterkrampe og skrik, resten av gjestene lo av meg. Jeg forstår dem godt.. haha.Jeg skulle gjerne ha hatt litt fler bilder å dele med dere, men det hadde jeg visst ikke. Jeg prøver å få en litt mer stemmningsfull 17 mai neste år. Jeg håper dere hadde en fin feiring og gratulerer med dagen til fine Norge ♥

Langhelg og Risør 13.05.2015

Når går jeg inn i den tredje langhelgen på rad og jeg merker at jeg gjerne skulle ha stoppet tiden litt. Jeg er så utrolig stresset og beskymrer meg for det meste, i tilegg er jeg er veldig ustabil og sover lite - så dette er ingen god kombinasjon. Jeg prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, selv om det ikke er det enkleste. Det har vært mange fridager den siste tiden og avtaler som skal passe inn. Skolen skal i tilegg følges opp med minst mulig fravær. Jeg henger etter og de siste og avgjørende prøvene får jeg ikke gjort mitt beste på. Merker jeg ikke strekker til i det hele tatt. 

Men det er mai og fint vær ute, jeg har satt på nye gelenegler og i går var jeg på shopping. Idag kom jeg ikke opp i skriftlig eksamen så det er jo noe positivt. Nå holder jeg på og ekspress vaske klærne mine mens jeg rydder og ordner litt praktiske ting- så skal jeg pakke bunaden og reise til Risør. Jeg gruer meg litt til å dra dit etter forrige besøk, men det skal bli deilig å komme seg bort fra Oslo noen dager. 

Blir godt å se Trixi igjen ♥

Ønsker alle en fin langhelg, kos dere masse på 17 mai ♥

Fargeleggingsbøker 26.04.2015

Veldig mange, inkludert meg selv, er altfor mye foran en skjerm. Nå har det kommet ut noen fargeleggingsbøker for voksne og jeg tenkte at jeg kunne prøve det ut. Man trenger ikke akkurat og bruke hodet for å sitte og fargelegge og det skal visst gi en slags ro. Jeg syntes ikke det fungerer egentlig og begynte bare å kjede meg - men det var litt morsomt også. Skal prøve det ut litt til, kanskje det kan være et bra avbrekk i hverdagen og det er noe jeg virkelig har bruk for. 

Har noen av dere disse bøkene eller lignende bøker? 

Lørdagsdate med katten min 25.04.2015Jeg prøver meg på en rolig lørdag hjemme i dag sammen med pus, som ligger og sover som en stein på tv-bordet. Vi får se hvordan det går, foreløbig er det bare brus i glasset mitt. Nå skal jeg se ferdig Flink pike og prøve å presse i meg noe mat - det er hvertfall noe kroppen min kunne ha trengt nå. Og ikke minst hvile. 

Ønsker dere en fin lørdagskveld ♥

Temauke PSYK 24.04.2015

Akkurat nå er det bare grått og tungt. Livet er en berg og dalbane for tiden. Jeg har også en kraftig forkjølelse gående på toppen av det hele! Så jeg ligger her og venter på gladere dager. Dere får nesten bare vente, om dere vil ha noe positivt å lese. 

I dag er fredag og det betyr at det er helg og fri! Jeg har kjøpt meg bamsetøfler i dag og verdens mykeste ullpledd. Tøflene var søte, men har jeg bruk for de? det tviler jeg på! Jeg kjøper alltid meningsløse ting når jeg har dårlige dager. 

Jeg har vært inne å kikket på NRK nett-tv nå. Forrige uke hadde de nemlig temauke hvor fokuset stod på mental helse, noe jeg i liten grad fikk med meg. Men nå så har jeg klart å ligge i ro i noen timer i strekk! Har nettopp sett ferdig dokumentaren jeg er ikke gal, handlingen følger flere ungdommer som er innlagt for psykiske lidelser og veien ut av dem. Jeg vet ikke helt om det hjelper på humøret å se på dette nå, men det er hvertfall en trøst å vite at man ikke står helt alene om å ha problemer. Nå skal jeg starte på filmen Oslo, 31 august, dope meg ned og legge meg i sengen. 

Anbefaler alle med fordommer og uvitenhet om psykisk lidelser om å ta en titt, kan love at dere hvertfall blitt litt klokere, om ikke annet. 

God morgen til alle syvsovere 11.04.2015

Ingenting er bedre enn ta det rolig på en fridag. I dag er det sikkelig grått og trist ute og det er sikkert årsaken til at jeg ville sove lengre. Men nå var det på tide å stå opp av sengen! Jeg hadde kun en grå persinne på vinduet, svart laken og sebrasengetrekk før dette, snakk om å gå fra det ene til det andre! 

I kveld skal jeg på innflyttningsfest og på søndag blir det "turist i egen by" med storesøster som er i Oslo i helgen! Nå må jeg finne meg noe frokost. Håper alle får en strålende lørdag ♥

Noen som skal noe gøy i kveld? 

Om meg


Sandra Marie

Hei! Jeg heter Sandra. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.


Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no