hits

Sandra Marie Brandsrød

Ha en god natt 22.11.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her ligger jeg og tar livet med ro, etter en lang dag - men det har egentlig ikke vært noe problem, for jeg er mye mer avslappet om dagen kjenner jeg. Noe jeg absolutt ikke klager på! Jeg var på Ikea før trening i kveld, og her om dagen var jeg også på Rusta for å sjekke ut julepynten - jeg sniker det sakte men sikkert inn i leiligheten, får vente litt til med å pynte resten, men må si jeg er veldig fristet til å fortsette.

Nå skal jeg lage meg noen riskaker, se litt på TV også må jeg få lagt meg. Det blir nok en lang dag i morgen, med skole, avtale og eksamenslesning. Har mye å få kontroll over av pensum, siden jeg lå syk i hele forrige uke...

Når tar dere frem julepynten? ♥

Look alike grøt 21.11.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette likner ganske mye på grøt, og jeg pleier å lage litt forskjellige versjoner av denne. Dette er weetabix, melk, biola og jordbærsyltetøy som er blandet sammen - prøv det og du vil ikke angre ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God tirsdag formiddag dere!

Bloggen er blitt litt nedprioritert etter vi kom hjem kjenner jeg - tre uker uten sosial medier tilgjengelig 24/7 har kanskje gjort meg litt avvent? ikke at det gjør så mye, det er grenser på hvor spennende denne bloggen er uansett.

På lørdag bestemte meg i hvert fall for å friskmelde meg, siden jeg var så lei av og ikke gjøre noe og jeg var bedt i bursdagsfest - jeg varmet meg opp med noen kopper baylis og kaffe, fikk på meg en stor maske med sminke og satt meg på toget til Fredrikstad for å feire kusinen min og samboeren hennes. På søndagen bestemte søs og jeg oss for å kjøre til Sverige, så dagen fløy bort på Nordby-senteret - vi skulle bare i matbutikken for å kjøpe is, men slik ble det jo ikke! I går dro jeg på trening, og jeg gråt nesten litt av glede når jeg kom inn i det lokalet - som jeg har savnet å trene ordentlig. Formen var ikke helt på topp i går heller, men jeg måtte bare prøve meg på en økt. Nå skal jeg dra på en avtale, også skal jeg møte noen fra klassen på skolen for å lese til eksamen - hverdagen kommer sakte men sikkert tilbake, men denne kina-syken ser ikke ut til å gi seg med det første. Jaja!

Ha en fin dag, vi snakkes mer senere ♥

perfect friday 17.11.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er ikke ofte jeg gidder å lage taco kun til meg selv, men nå er det fire uker siden forrige tacomåltid, så det var på tide! Etter tre uker med omtrent bare kinesiske mat, og få fullverdige måltider -  så har jeg kvittet meg med mye av frykten min for mat - ingenting er så dumt at det ikke er godt for noe! Om det kun var tre uker i Kina som skulle til for å få meg på bedringens vei, så vet jeg hva jeg gjør neste gang jeg synker ned igjen i hullet mitt. Neida, men det har faktisk hjulpet og jeg tviholder nå på å fortsette i riktig spor, uten at jeg skal gå i noen detaljer på det nå. Meen, proteinbarene kommer jeg ikke til å kvitte meg med!

Etter å fått ryddighet leiligheten, gjort endel skolearbeid og vært ute og handlet litt - syns jeg at jeg fortjente en sikkelig taco-fredag. Nå skal jeg se et par episoder av home and away, før jeg mest sansynlig sovner, haha ♥

Hva gjør dere i kveld?

Happy friday 17.11.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vil dere ha en kaffe med litt smak, bør dere teste ut denne - for den smaker faktisk slik som den lukter og det er det ikke ofte jeg opplever i hvert fall! Tror jeg skal kjøpe meg den med Irish cream smak også - dere finner de på Kremmerhuset ♥

Nå begynner formen og døgnrytmen endelig å gå oppover igjen - passer bra nå som vi går inn i helg i det minste. Jeg må starte med oppgavene mine, ville bare stikke innom og ønske dere en fin fredag og håper dere får en god helg!

Hva skal du i helgen?

Snow 15.11.2017

Tok bussen en tur ned til vannet som ligger rett ved oss i stad, også gikk jeg hjem igjen - det er så fint ute nå ♥

Her snurrer Farmen på TV, og jeg sitter og redigerer bilder fra turen til Kina, så jeg kan dele de med dere i stedenfor! Hodet mitt fungerer ikke til stort bedre nå uansett - jeg har fått kommet i gang med skolearbeid, men det går så treigt at jeg heller satser på bedre form i morgen! Treningsshjertet mitt begynner også å blø sikkelig nå...

Hva har du gjort i dag?

Dook 15.11.2017

Jeg visste at turen til Kina ville ta på kroppen, men nå syns jeg virkelig at jeg har fått dosen min her. Nå ligger jeg pakket inn i den nye dyna jeg kjøpte i Kina, drikker te, og spiser klementiner for å få i meg c-vitaminer, fordi jeg vil bli frisk - det sier litt om hvor lei jeg er nå. Det var ikke akkurat slik jeg hadde planlagt å returnere til Norge, men -jeg prøver å slappe av så mye som mulig, så dette går over!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ny kopp fra Kina (hehe).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens avtale er avlyst, og jeg skal fortsette å ligge her - har i det minste verdens beste selskap ♥ Med tanken på at klokken ikke engang er blitt 12, så blir vel dette er rimelig lang dag - jeg må i hvert fall prøve å starte på feltnotatene fra turen, og om jeg orker tar jeg meg en tur ut. Så fin snø ute og strålende sol, jeg vil ikke ligge her å bli deprimert - men jeg koser meg litt her da, i det minste - er nesten kommet litt inn juleferiemodus, og det kan vi i hvert fall ikke ha noe av, haha!

Ha en fin dag dere ♥

Winter is coming 14.11.2017

Det er vel ikke så mange som setter pris på dette været - men det gjør jeg, i hvert fall foreløpig ♥ har nesten fått litt julestemning allerede jeg, og har til og med startet på julegavene - er tidlig ute for engang skyld!

Har bare vært en rask tur på skolen i dag for å evaluere studieturen - klarer fortsatt ikke helt å forstå at jeg faktisk har vært borte i tre uker, men det er deilig å være hjemme igjen og omgås nordmenn - ingenting er som den norsk folkeskikken altså, det er sikkert og visst! Jeg fikk kjøpt meg en kåpe etter skolen, og gått innom favorittbutikkene mine for å handle litt proteingodteri. Siden jeg kom hjem har jeg bare ligget på sofaen, føler jeg bare blir dårligere og dårligere og jeg har absolutt ikke tid til å være syk nå, så i morgen blir det legen på meg..

Når starter dere med julehandelen?

Jetlagged 13.11.2017

God ettermiddag

...

Jeg stod opp før klokken 06.00 i dag, litt uplanlagt - er vel hodet mitt som ikke er helt tilbake i norsk tid, og ikke er vandt med å få en normal megde med søvn! Siden jeg var oppe så tidlig, fikk jeg unna siste opprydning, gjort litt husabeid, farget bryn, drukket morgenkaffe og sett på GMN før klokken ble 10 - hey, effektivitet!

Etter det visste jeg ikke helt hva jeg skulle ta meg til, litt uvant å så mye tid til overs - så jeg begynte å nappe bryn, ta hårkur og alt det der - så nå føler jeg meg endelig som et menneske igjen, i hvert fall nesten etter å ha vært ute i frisk luft før solen gikk ned også. Veldig uvant at det er så kaldt, men jeg klager ikke (enda), og leiligheten har jeg varmet ganske godt opp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prøvde å se på fenomenet som skulle være på himmelen i dag tidlig, men det skjedde ingenting her hos meg såvidt jeg så.

...

Jeg skulle gjerne ha løpt rett til treningssenteret nå, men jeg er fremdeles syk, ganske tett og sliten. Når jeg skulle handle i stad streiket nesten stemmen når jeg skulle snakke - det som er så morro er at det så og si alltid er den samme på jobb når jeg handler på nærmeste butikk. Når vi er innpå det, så savner jeg billig mat! Nå har jeg ingenting å gjøre igjen - men jeg slapper i grunn ganske bra av for engang skyld, så det går egentlig fint. Jeg har nok og oppdatere meg på av serier og på internett - i følge timeplanen er det snart eksamen og jul - hva skjedde med det siste? så er vel bare å nyte resten av denne dagen...

Hvordan har starten på uken deres vært?

Hello Norway 13.11.2017

Etter en 24 timers lang reise, og etter nesten 2 døgn uten noe som helst søvn, kom jeg endelig hjem lørdagskvelden - jeg tok litt feil, vi var visst hjemme et døgn før jeg trodde - her følger vi ikke helt med!

...

Flyturene gikk fint, og jeg tror ikke det eksisterer så mye flyskrekk i meg nå- det var visst bare å ta masse fly for å bli kvitt den. Det var ganske deilig å sitte på flyet fra Bejing til København, og bare drive med mine egne ting og slappe helt av - stillheten etter tre uker på studietur, i mens mat og drikke kom rullende og ble servert var ikke å klage på - men det blir lenge til jeg rører kjøtt og ris igjen. I København var det første jeg gjorde å gå i kiosken - for denne kroppen har virkelig slitt, og når vi dro hadde jeg over 100 i puls, og visste ikke helt hvordan jeg skulle overleve hjemreisen - men jeg klarte meg!

  

Det var faktisk litt trist å reise fra Kina - jeg har bare vært borte i tre uker - men det føles mye lengre ut enn det og den siste tiden gikk ganske fort. Jeg angrer ikke på at jeg ble med, for det har vært litt av en opplevelse jeg aldri vil få muligheten til å oppleve igjen - men det er defintivit i Norge jeg hører hjemme, og der jeg trives best! Det er rart å være hjemme nå - mitt eget bad, seng og en tur på Kiwi var høydepunktet når jeg kom, og jeg har ikke ord for hvor deilig det er å trekke inn frisk luft, du vet du har vært lenge borte når du står frivillig ute i minusgrader. Miljøpartiet fikk plutselig en helt ny mening...

...

Jeg skal skrive et eget innlegg om de store forskjellene jeg har opplevd, ellers blir dette innlegget altfor langt - eller, jeg vet egentlig ikke hvor interessant det er for dere, men jeg må uansett skrive det ned, for og ikke glemme det til eksamen - så får se om jeg poster det her eller ikke!

Ha en superduper mandag dere ♥

Black dragon pool 10.11.2017

Før vi reiste tilbake til Kunming fra Lijiang i går, besøkte vi black dragon park - her var det sinnsykt fint:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// så romantisk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lijiang er nok den eneste plassen jeg kunne ha reist tilbake til, om jeg noengang skal til Kina igjen - byen ligger faktisk på unesco world heritage og det forstår jeg godt etter å ha vært der! Det er en veldig populær turistplass, og gatene var fulle av liv (egentlig litt for mye liv). Hotellet vi bodde på lå i gamlebyen og rommene så ut som en villa, og hele gamlebyen var bare sinnsyk fin og imponerende. Slike overraskelser er gøy når man ikke vet hva man reiser til - de 16 timene i buss var i hvert fall verdt det. Vi var oppe på Jade Dragon snow mountain, (det er vel fjellet dere ser i bakgrunnen på bildene) besøkte en liten landsby hvor Naxi-folk bodde, og ikke minst - vi hadde full sommer alle dagene - men mer om det senere ♥

Klar for en lang flytur 22.10.2017

Jeg er helt avhengig av å skrive dagbok om dagen, så den var jeg nødt til å ha med meg. En bok - ikke den som står høyest på listen å lese, men måtte ta med meg en av de minste og letteste jeg fant i bokhylla så da ble det slik. Denne gangen har jeg også gått til innkjøp av flystrømper - måtte de gjøre nytten sin, håper virkelig det. Siden flyturen er så lang så kjøpte jeg også en pute, og en lite hårbørste med speil til å bruke ellers - syns den var så søt ♥

Dette er ikke alt av nyttige ting jeg har i håndbagasjen min, men det var dette som lå tilgjengelig i mens jeg pakket i går! Vel, når dere leser dette så er jeg langt oppe i luften, og på flyet på vei til Beijing. Vi snakkes, får vi håpe - en lang flytur er skrekk og gru for meg, for å si det sånn!

Last meal in Norway 22.10.2017

Jeg planlagte en dag i går til og kun å slappe av, trene, pakke og å spise taco med familien - likevel så fløy hele dagen bort, selv om det kun ble en liten ekstra tur på senteret. Denne helgen her har med andre ord gått alt for fort, og jeg trenger en ny en merker jeg. De siste ukene og dagene har vel egentlig gått generelt fort for meg - tiden går jo like fort uansett hvordan man føler det, men dere skjønner vel hva jeg mener!

Nå har jeg nettopp kommet fra trening. Det ble min siste ordentlig treningsøkt her hjemme på tre uker - jeg har forbredt meg på at det blir lite eller ingen trening i løpet av de tre neste ukene, så jeg satser på at vi skal gå masse. Det føles for å være helt ærlig - helt forferdelig å tenke på at jeg ikke skal få trent hver dag, eller spise det jeg er vandt med. Jeg har visst om denne turen siden skolestart, og har hele tiden tenkt at jeg skal klare å gjennomføre den - dessuten var det ingen vei tilbake når man var påmeldt. Jeg har prøvd å forbrede meg så godt som mulig, og den siste uken har det vært en intens jobb for meg. Jeg er enda ikke helt klar for å reise merker jeg, men det vil jeg nok aldri bli!

Men det kan jo hende at denne turen blir helt topp, og at alt ordner seg når vi kommer frem. Men akkurat nå føles tre uker veldig lenge, og å pakke kofferten i går tok flere timer, og jeg var ikke i seng før 04.30 - men så skal vi fly i 11 timer så gjør ikke noe å være litt trøtt fant jeg ut.

Vi skal møte på Gardermoen 16.00, fly derfra til København og i kveld drar vi videre til Kina. De har ikke den samme ytringsfriheten som oss, så jeg vet faktisk ikke om jeg vil få tilgang til blogg.no - håper jeg får oppdatert dere, men om det blir stille her i tre uker så vet dere i hvert fall hvorfor, i tilegg er det tidsforskjell. Vi skal forresten først til Bejing, også reiser vi videre til Kumning etter 1,5 uke!

Nå skal jeg gjøre kofferten helt klar, spise litt mer og reise avgårde. Ønsk meg gjerne god tur og lykke til, for det trenger jeg virkelig nå merker jeg!

Snøkvit og Brasseriet 20.10.2017

God fredagskveld

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har ikke hatt tid til å sette meg ned sikkelig i dag, ettersom jeg reiste rett på trening etter frokost. Jeg var bare hjemme for å dusje, for så å dra til legen - jeg var litt lengre hos legen enn planlagt, også måtte jeg en tur på senteret etter det. Kløna her klarte å mose hele øyenbrynspennen sin i dag..

I ettermiddag og kveld har hele familien vært på det norske teater, hvor vi så snøhvit - koselig med litt sang og eventyr ♥ vi reiste videre for å spise middag på Brasseriet etter det, og nå har søs og jeg lagt oss på sofaen med hver vår kopp te. Er sikkelig trøtt, så blir nok ikke så sent i kveld merker jeg!

Hva gjør dere i dag?

Little bowl 19.10.2017

Vaniljekesam, cottage cheese og vaniljeyoghurt toppet med bær, granola, og kokkosflak ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag husket jeg å ta med meg kaffekoppen min, jeg rakk bussen også rakk jeg t-banen etterpå - helt utrolig, slike ting skjer ikke hver dag! Vi fikk igjen prøven på skolen i dag, og jeg fikk den bestått, så i dag har jo ting gått overraskende bra. Ble veldig lettet over det - for det hadde vært ganske kjedelig å ta den på nytt etter turen.

Jeg hadde planer om å reise på et lunsjsted i dag, som selger slike boller - men etter å ha gjort noen innkjøp i byen, så ble klokken så mye - så jeg dro heller hjem, enn å bruke tid på det i dag. Jeg prøvde heller å lage min egen, og ble ganske fornøyd jeg -  så nå har jeg heller satt meg som mål om å tørre å gå innom det andre stedet før året er omme!

Nå skal jeg en tur ut å fikse et par siste ting jeg trenger til tur og legetime i morgen, også skal jeg reise på trening etterpå - kanskje jeg til og med får tid til å lage meg en sikkelig middag i dag! Håper kvelden deres blir fin ♥

Frokosten dere ikke får se 19.10.2017

Jeg er usikker på om jeg skal dele dette, men jeg er ingen feilfri blogger med kun pene bilder, og kommer aldri til å bli det heller - så nå skal se få se en noe spesiell frokost fra min side:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har brukt NOKA produkter før, men kun når det har vært helt nødvendig. For det første så smaker de ikke godt første gang man prøver de, det er små måltider som ser mer ut som babymat enn et ordentlig måltid - så dette er ikke noe jeg anbefaler å bruke med mindre man har en god grunn!

Nå har jeg vært på storhandling av disse, for jeg skal som sagt tre uker på studietur og må ha en plan, siden det er så begrenset hva jeg spiser - så nå har jeg skuffen full av esker i forskjellige smaker. Jeg bruker ikke disse for å slanke meg, bare for å ha det helt klart - her går det kun på at jeg trenger vitaminer, mineraler, kalorier og mer næring i løpet av en dag. Denne er faktisk sikkelig god også ♥

...

Jeg er slapp og kald, og har lite lyst å stelle meg for å dra på dagens forelesning - men jeg får vel gjøre det, siden kurset i sosialantropologi er såpass lite. Erfaringsmessig så er det jo bedre å komme seg ut enn å ligge på sofaen, og i dag har jeg heldigvis ingen avtaler - så et par timer på skolen burde jeg klare, også kan jeg bruke resten av dagen til noe mer morro!

Ønsker dere en fin torsdag i finværet ♥

Good morning 18.10.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen!

Titter bare innom for å si hei, før jeg skal gjøre meg klar for sosialantropologi og avtale hos behandler. I dag er det sikkelig fint vær ute, så jeg tenkte å ta med meg kamera til Botanisk hage etter avtalen - for da vet jeg at jeg har godt av en rusletur i fine omgivelser og i frisk luft så jeg får fokuset over på noe annet ♥

Jeg skal prøve å bli litt flinkere med bloggen fremover - det er bare så mye som stresser og bekymrer meg for tiden, også må jeg må ikke glemme at jeg faktisk har et liv utenom sosiale medier også!

Ellers da, hvor har det blitt av dere?

Høst i slottsparken 17.10.2017

God ettermiddag!

På vei fra og til, og i mellom avtalene mine i går, så var jeg i slottsparken - fordi den lå midt i mellom der jeg skulle. Der var det virkelig vakkert nå, og med 17 grader og en sol som varmet meg opp - hjalp det i hvert fall litt at hodet føles ut som bomull, og at kroppen ikke hadde lyst å bære beina fremover lengre. Dagen i går var ikke spesielt bra, men klarte tilslutt å få opp kina, treningstightsen og middagen før jeg la meg!

Jeg var oppe tidlig i dag for å øve litt, men tror egentlig det var tid jeg kunne ha brukt på noe annet - nå er den i hvert fall gjennomført og jeg er veldig usikker på om jeg vil få den godkjent. Jeg reiste til Nydalen etter skolen for en avtale der, så det er ikke så lenge siden jeg kom hjem. Nå slapper jeg av med lunsj, og ser litt på god morgen norge - gikk jo glipp av det i dag tidlig så tar det igjen nå.

Nå skal jeg starte å lese litt og bare ordne rundt her hjemme - i kveld blir det nok trening om jeg klarer - den kløna her startet dagen med å snuble i steintrappen, så nå er foten min hoven... kanskje det er et tegn på at jeg skal trene mindre kardio og mer stryke.

Det har blitt endel shopping i det siste, så tenkte å lage et innkjøpsinnlegg - om dere vil se, da?

Kickstart the week 16.10.2017

God mandag!

En ny uke er i gang, og som alle andre mandager prøver jeg så godt jeg kan å få til en god start- men det var tungt i dag også! Hjelper at sola stråler ute i hvert fall ♥

...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå drikker jeg kaffe fra en ny kopp jeg kjøpte før helgen, og ser på God morgen Norge. Frokosten er nettopp spist - jeg klarte til og med å presse med meg en pakke riskaker i håndbagasjen. Nå skal jeg sjekke ut ukens mattilbud, anbefaler å laste ned appen "mattilbud", der får man så god oversikt, noe som er veldig greit - det er en av få ting jeg liker ved mandagene! Også skal jeg tømme mailen min - den fyller seg fort om om man ikke sletter hver dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg et par avtaler i byen, skal blant annet farge vippene mine med henna-farge. Jeg har en prøve på skole i morgen som jeg må bestå for å ta eksamen - så i dag jeg lese til den. Jeg er lei av hele Kina, og vi har ikke engang reist dit enda - godt utgangspunkt må jeg si.

Håper dere får en fin mandag og en god start på en ny uke!

Dagen går for fort 12.10.2017

Jeg må være det treigeste vesenet når det gjelder å komme i gang med dagen - plutselig hadde jeg sittet på nettet og googlet alt mulig, også var det lunsjtid. Jeg satt på to klessvask, åpnet kofferten og la noen få ting ned i den før jeg tilslutt bestemte meg for å få unna treningen så jeg ikke hadde den hengende over meg i kveld.

Jeg fikk meg en sikkelig god økt i dag, og fikk tatt igjen det meste fra gårsdagens økt også - så nå er jeg ganske fornøyd. Nå har jeg spist litt weetabix, og er klar for dusjen og en liten bytur for å handle litt, og ikke minst fjerne den alarmen på genseren min - fikk handlet litt i stad og, men kom ikke helt i mål. Så får jeg håpe at jeg får presset inn å øve litt til prøve senere i kveld... hehe, altså - det jeg egentlig burde ha prioritert først, kommer på sisteplass.

Ha en god kveld ♥

Believe in hope 12.10.2017

Klissete overskrift, sa du? litt enig der.

-d r e a m, h o p e, b e l i e v e-

I går avlyst jeg resten av daget og tuslet i seng halv ti, det var litt vanskelig å gjennomføre - men kroppen min er veldig glad i dag, for at jeg har latt den få flere timer med hvile og søvn. Nå ligger jeg her med kaffekoppen, og egentlig føler jeg meg ikke så veldig mye bedre. Det kommer seg nok i løpet av dagen, får jeg håpe på. Avtalen jeg hadde i dag ble avlyst, og det passet meg egentlig ganske bra med en dag jeg kan styre helt selv uten at jeg må stresse med å rekke noe!

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, jeg. Dere må ha en god dag i hvert fall ♥

Julefeiring etter nok en lang dag 11.10.2017

God kveld folkens ♥

Nå har jeg endelig fått satt meg ned i sofaen etter nok en lang, tung, regnfull og humørsvingende dag! 

Startet dagen med fire timer seminar på skolen i dag, også satt jeg meg ned på Espresso house i mens jeg ventet på avtalen jeg skulle på 16.00 - prøvde å jobbe med studiene der, men det ble til at jeg for det meste gjorde andre ting, fordi konsentrasjonen ikke eksisterte. På vei til avtalen var jeg innom Bikbok og kjøpte meg en genser - i anledningen den internasjonale jentedagen ♥

Nå har jeg nettopp hatt julefeiring med grøt og julebrus her, og føler meg litt varmere og bedre. Tanken på å gå ut i regnet igjen frister ikke, men skal nok klare å komme meg på trening snart - jeg må også innom senteret fordi alarmen på genseren enda henger på, var bare det som mangla for å gjøre dagen komplett...

Hvordan har deres dag vært?

Høst på Sognsvann 10.10.2017

Jeg kan ikke forstå at jeg noengang har hatet høsten - nå er nok dette blitt min favoritt-årstid, det er jo så fantatisk fint ute nå ♥

Vi har motivasjonsseminar på skolen nå, så må lukke igjen PCen - ville bare titte innom å ønske dere en fin tirsdag!

Monday well spent 09.10.2017

God kveld ♥

Det virket til å bli en tung mandag når jeg stod opp i dag, men denne mandagen har virkelig overrasket meg - ikke ofte mandagene går så på skinner slik som i dag, og jeg har fått krysset av flere ting på todo-listen. Hadde bare en forelesning på skolen, så jeg reiste en tur til Sognsvann for å få litt frisk høstluft- rakk jo ikke å våkne i løpet av den korte forelesningen engang. Det var litt kaldt, så var ikke lenge jeg ble før jeg tok banen nedover til byen og hjemover. Etter litt skolearbeid laget jeg de nye favoritt-pannekakene mine - jeg kan ikke spise disse hver dag, det blir for mye proteiner for kroppen min å takle - men det må vel være lov på en mandag?

Nå har jeg nettopp vært ute og kjøpt masse sukkerfri julebrus - viktig å være tidlig ute, for i fjor forsvant den så fort. Jeg blir borte i 3 uker snart, så føler jeg har litt lov å starte nå. Nå skal jeg skifte og reise på trening - måtte bare varme meg med litt kakao styrk først, det er så kaldt ute nå!

Jeg kommer nok til å sprette en julebrus til middagen i kveld, og jeg gleder meg - oktober eller ikke. Julestemning ♥

colors give me motivation 08.10.2017

Fine skrivebøker og fargerike tusjer gjør noe med motivasjonen min - jeg betalte gledelig litt mer penger for den skriveboken der, i stedenfor en kjedelig en, det samme gjelder penner, disse er veldig gode å skrive med også - syns slike ting er så gøy, synd det er så dyrt - haha ♥ Jeg får vondt av å skrive etter maks 2 minutter, skjønner ikke helt hva det er. I 2017 så går jo det meste på data så har jo ikke bruk for så mye skolesaker egentlig - bortsett fra eksamen, den skal skrives for hånd, hvor er logikken i det? heldigvis har jeg fått invilget PC bruk, ellers hadde hånden min falt av!

Det er i blant greit å gjøre noe ved siden av, for når jeg bare sitter og leser lærer jeg veldig lite så i dag danderte jeg hele kjøkkenbordet og gjorde det så koselig som mulig - fordi jeg ville ha et sminkebord som skrivepult og det er selvfølgelig altfor lite å bruke. Jeg fikk faktisk litt mer oversikt enn jeg hadde fra før av i dag, så det lønte seg. Solen lyste inn på meg, så motivasjonen for å jobbe ble større når jeg visste at jeg skulle ut etterpå. I 16-tiden satt jeg meg på sykkelen, og fikk akkurat nådd målet mitt før solen gikk ned. Det ble en tur på rundt 3 timer - heldigvis fant jeg sivilasjonen på andre siden, ellers hadde det blitt langt! 

Nå har jeg tatt en varm dusj, laget middag og tatt kvelden for i dag. Jeg ville egentlig trene, men må bare nekte meg selv. Så nå skal jeg spise speltlompelasagne med cottage cheese av alle saker man kan lage - hadde en karbonadedeig å bruke opp før den også gikk ut på dato. Skal vise dere oppskrift senere!

Håper søndagen deres har vært bra ♥

Perfect sunday breakfast 08.10.2017

Jeg hoppet ut av sengen i dag når jeg våknet, skrudde på den nye rolige spillelisten min på iPhonen og bestemte meg for at jeg i dag skulle lage meg en ordentlig og sunn frokost - en sikkelig fin start på dagen med andre ord ♥

Så den ikke fristende ut, kanskje? det er samme oppskrift som jeg brukte på vaflene for noen uker siden, men denne gangen stekte jeg de i silikonform i ovnen - kunsten er jo å få de hele ut igjen, og jeg klarte det nesten(den siste ble ødelagt...).

Jeg skal studere litt nå, også skal jeg ut i finværet - har mest lyst å gå ut med en eneste gang, men vet med meg selv at det ikke vil bli gjort noe særlig om jeg velger å gjøre det motsatt.

Håper dere får en strålende søndag!

Pink october 07.10.2017

Oktober er tiden for rosa-sløyfe auksjonen, til støtte for brystkreft som er hvert år. Jeg er noe lei av sløyfene nå, selv om de er utrolig fine og søte - så er det gøy å kjøpe noen av de andre produktene de har i stedenfor, og de er jo faktisk ganske fine også - men nå liker jo jeg rosa også da ♥

Jeg syklet hovedveien hjem igjen i stad, også gikk jeg innom et senter for å handle litt. Jeg skulle ha roser, men når jeg så den rosa blomsten så ble det ingen roser likevel - var den ikke fin? jeg pyntet den opp med en sløyfe jeg hadde liggende hjemme, også kjøpte jeg det lyset som er fra årets kampanje - vel og merke så husker jeg ikke om det var der i fjor også.

Nå har jeg akkuratt sett på barne-tv, i mens jeg har spist litt lunsj og drukket kaffe - jeg pleier ikke å se på barne-tv, bare for å presisere det - men det var faktisk litt koselig med Linus i Svingen, haha! Jeg fant en utrolig fin plass i skogen, så jeg skal vise dere litt bilder fra turen senere - nå skal jeg skifte tenker jeg, og dra på treningssenteret en tur.

Støtter du denne aksjonen?

Melon crush 07.10.2017

God morgen lørdag!

Jeg hadde en flekk med sol på gulvet mitt i dag, og syns det ble litt kult å ta bilder i den, haha:

Disse med granola-topping er så gode, og gjør de hakket bedre - Skyr har også kommet med noen av disse nå!

Kan vel snart omdøpe denne bloggen til proteinbloggen - når vi er innpå det, så husk at det er viktig med et variert kosthold. Følte at jeg måtte si det, for jeg vet ikke hvem som leser her, og jeg vil ikke påvirke noen til en proteindiett, for det er ikke bra for kroppen!

Jeg sitter og ser på film på Youtube nå - Villavillaveien, haha! Noen som har sett den? en sikkelig gammel klassiker, perfekt lørdagsunderholdning! Tenker jeg skal komme meg en tur ut i det fine været nå, kan ikke sitte inne når jeg har klaget i ukesvis på at jeg vil ha pent vær - så nå skifter jeg til treningsklær også tar jeg resten av dagen som den kommer, i grunn ganske deilig det også.

Håper dere får en fin lørdag! Hva skal dere i dag?

More autumn 06.10.2017

På vei til frisøren i dag så gikk jeg forbi st.hanshaugen, og i gjennom den fine parken som er der ♥

Her var jeg mye når jeg var innlagt, og det var også her jeg hadde joggeturene mine - veldig lenge siden jeg har vært der nå, men det er nok en av de parkene jeg liker best i Oslo. Nå er det utrolig fint der i tilegg, som dere kan se!

Når jeg var ferdig hos frisøren dro jeg innom gymbutikken, handlet mat og hentet en pakke på posten - har ordnet litt hjemme og vært en tur på Rusta i ettermiddag -  der fikk jeg blant annet kjøpt meg en fin kabin-koffert i roségull, så nå gleder jeg meg til å reise neste helg! Nå er nettopp lunsjen spist, og jeg har sett dagens episode av home and away. Er fortsatt ikke helt i form, men tankene mine har veldig lyst til å ta seg en tur på treningssenteret nå - i det minste en liten tur før jeg slapper av resten av denne kvelden!

Dere må ha en fin fredagskveld, hva enn dere holder på med ♥

Høsten er fin 06.10.2017

God fredag - her stråler sola og det ser ut til å bli en fin dag i Oslo!

Veldig glad jeg ikke er fyllesyk i dag og heller er oppe og går, for å si det sånn - det ble ikke stort med søvn i natt heller, og nå er jeg nettopp ferdig med dagens forelesning om Kina, og kan ta helg med god samvittighet.

Jeg bestilte meg nettopp frisørtime for å ta foliestriper av etterveksten min, så jeg blir nok sittende der i noen timer i dag. Har med meg en pensum bok jeg ikke har lest, så jeg får forbredt meg litt til en kortprøve vi skal ha - god utnyttig av tiden, når jeg bare sitter der og kjeder meg uansett.

Men nå må jeg få i meg noe frokost, også skal jeg reise til frisøren. Håper dere får en god fredag ♥

A dogs purpose 05.10.2017

Jeg fikk meg en deilig morgentur på rundt to timer i dag - men å sykle uten hansker i dag tidlig var rimelig kaldt. Inne i skogen var det heldigvis litt bedre og ikke fult så kaldt, og jeg kom meg frem til Rundvannet som var målet mitt. Der strålte sola og fuglene kvitret - møtte et par ender der, som jeg matet med proteinbaren min, fordi de gikk etter meg overalt og bokstavelig talt nesten hoppet opp på fanget mitt for å få tak i den.

Vel hjemme igjen lagde jeg meg pannekaker, fikset meg og dro avgårde igjen - etter avtalen ble jeg sittende på Godt brød i 2.5 time for å lese sosialantropologi, som er siste tema vi har på studie dette semesteret - men jeg syns det er spennende, så det gjør meg faktisk ingenting!

Noen som har sett denne? jeg har boken, men den får jeg jo aldri tid til å lese...

Er ikke så lenge siden jeg kom inn døra igjen, og var rimelig tappet for krefter - så nå har jeg spist en skål med tacogryte, Noka reddet forhåpentligvis dagens behov for vitaminer og mineraler. Jeg hadde egentlig tenkt å dra på fest i kveld, men merker jeg fremdeles er slapp - kanskje jeg har fått for mye frisk luft i dag. Jeg har også fått en ekkel smak i munnen, så til og med redbull var ikke noe serlig- så jeg regner ikke med at vin er noe bedre. Ikke frister det så veldig å være sosial heller...haha!

Jeg har lagt meg på sofaen og satt på en film i mens jeg tenker over saken - kjøpte tre nye i går, så da har jeg litt å se på. I tilegg kjøpte jeg nytt sengetøy som nå er nyvasket, og klar til og legges på sengen - så tror valget om å bli hjemme allerede er blitt tatt, jeg! Ingenting er vel bedre enn det ♥

God morgen med ny mummikopp 05.10.2017

Heisann!

I går var det ingenting som kunne ødelegge humøret mitt, og jeg smilte fra start til slutt. Men det er ikke så rart med tanken på at jeg endelig fikk møtt bestevenninnen min i går, etter å ha kjent henne i tre år! Vi var på Romeo og Julie teater - noe som var en helt okey forestillig, må si at selskapet var hakket bedre ♥

I det jeg gikk forbi Traktøren i går, så jeg den nye vår/vinter-koppen til mummi - uten å tenke så mye over det, så kjøpte jeg den og tuslet videre. En liten gave fra meg selv til meg selv ♥ er vel ikke så rart at pappa kaller meg for koppeguri!

Nå nå er det stor sol og blå himmel, beklager at jeg nevner været hele tiden - kommer meg på en måte ikke utenom! Har ventet så lenge på sol nå, og i dag skal jeg ut i skogen - jeg er bare litt usikker på om jeg rekker det før jeg skal på en avtale i Nydalen 14.00 eller ikke, sist så var det jo mye lengre å sykle enn jeg trodde - men jeg vil ut, så tror jeg skal ta sjansen!

Hva skal dere i dag?

Hope & believe 04.10.2017

Mornings!

Jeg har allerede vært oppe i noen timer, endelig er jeg tilbake i en litt mer normal rytme - vel og merke så blir det veldig korte netter. Men jeg stod opp tidlig i dag, fikk i meg litt frokost i tilegg og en boks nocco også var jeg klar for å starte dagen med kardio-trening - beste starten på dagen ♥ Jeg rekker ikke å trene i kveld, så skal innrømme at det var derfor jeg tok det nå...heheee.

I dag blandet jeg havrepuffen min med blåblær styrk - nyhet i butikkhyllen, men dere skal få sleppe å se alt jeg kjøper inn!

Nå må jeg gjøre meg klar for å reise på avtalen min i Nydalen som er 15.00, også skal jeg en tur innom storosenteret etterpå - åh, av og til savner jeg sikkelig å henge på den siden av byen. Har så mange gode minner derfra, men også mange vonde egentlig - men det er noe med de også som sitter igjen på en god eller rar måte, eller hva jeg skal si - jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det uten at det blir helt feil så vi stopper der.

I dag oppdaget jeg at det er 500 dager siden jeg selvskadet meg selv sist, dagens opptur - tenker jeg feirer det med en proteinbar, jeg. Hehe! Eller er det en god nok unnskyldning til å legge inn en bestilling hos Nelly? Hiih - de har nemlig salg nå...

Vel, må sette i gang så jeg ikke kommer forsent - begynte å regne nå også, så det gjorde meg ekstra motivert ♥

Starbucks 03.10.2017

God kveld ♥

Jeg har aldri tenkt ordentlig over hvor fine hus det er på Majorstuen egentlig - de som sier at Oslo er en stygg by har rett og slett vært på feil plasser, så nå vet dere det. Men det er jo typisk turister som er i Oslo og bare ha vært i Karl Johan og inne på på Oslo-city. Sola stålte når skolen var ferdig i dag også:

Jeg satt meg ned på Starbucks for å lese litt i dag, har lenge planlagt å lese på kafé igjen, så nå var det på tide få gjort det - tror det er en av plassene jeg leser best. Starbucks gir meg litt feriefølelse egentlig - kanskje ikke så rart med tanken på at de ved siden av meg snakket et annet språk, og fordi jeg sjeldent besøker Starbucks i Norge.

Ja, jeg tar med meg medbragt på kafé, for jeg er ikke så glad i det de selger ellers. Den boken er så tørr og kjedelig, så jeg elsker å markere ut tekst for å få lesingen litt mer spennende, haha!

Når jeg hadde lest litt dro jeg i butikken med pappa, også fikk jeg hentet en pakke i samme slengen. Jeg har planlagt å prøve å holde meg til ukeshandling, og ikke småhandling her og der - for jeg bruker så mye penger på mat og bruker så mye tid på å gå i butikken. Forstå det den som kan, med tanken at jeg ikke spiser spesielt mye, så det handler vel mer om hva jeg kjøper og at jeg aldri vil ha det jeg har kjøpt, eller aldri finner ut hva jeg vil ha. Jeg har jo allerede sløst penger på mat i dag, som dere kan se over - hehe. Jeg prøver igjen neste mandag, da!

Nå har jeg fått i meg pannekaker igjen, og i dag ble de enda bedre - så nå er jeg superklar for trening.

Pleier dere og ukeshandle?

Autumn feeling 03.10.2017

So cute

Nå sitter jeg i foreIesningen - i dag tenkte jeg å være smart og droppe de to første timene fordi 09-16 dag for meg er uaktuelt. Alt ble fremskyvd og jeg endte opp med bare et par timer på skolen. Heh - ble ikke veldig lei meg for det, men var jo typisk. Gleder meg bare til å komme meg avgårde igjen, jeg - etterpå skal jeg en tur i Bogstadveien for å gjøre noen innkjøp, også skal jeg trene i kveld.

God tirsdag til dere!

A cup of coffee 02.10.2017

God morgen. 15.24.

Det er en stund siden jeg stod opp, har bare drevet med litt husarbeid før jeg satt meg ned for å spise frokost nå. Også ville jeg vise dere sinnataggen koppen jeg kjøpte på lørdag - de hadde han i skulptur også, men visste ikke helt hvor jeg skulle sett han så da ble det kopp. Ingen hemmelighet at jeg liker kopper heller.

Sola har tittet i gjennom skyene nå, men det begynner vel snart å regne igjen - jeg blir så slapp og demotivert av dette. Jeg må få gjort noe litt mer fornuftig nå, så vi skrives mer senere ♥

Søvnløs 02.10.2017

Hvorfor sove bort tiden sin, når man kan være våken i stedenfor? jeg som ventet med å legge meg til og med, burde være sikkelig trøtt nå jeg, noe jeg forsåvidt er også - men får ikke sove likevel. Så jeg stod nettopp opp igjen, lagde meg en kopp te og satt på sesong en av Gossip girl - sett serien før, men det er nok en serie jeg ikke har fått fullført. Jeg har fri i morgen, men hadde tenkt å få en bra start på en ny uke, blir litt demotivert når uken starter dårlig! Jeg gir ikke helt opp håpet enda, da...

Har dere sett Gossip girl?

Den beste desserten etter trening 01.10.2017

I dag dro jeg på trening mye tidligere enn jeg pleier, og jeg har laget meg både middag og dessert etter at jeg kom hjem - ganske fortjent etter to timer med trening. Ikke at jeg pleier å spise desserter som dette så ofte, men ble litt ekstra siden det er søndag!

Det beste med denne desserten er at den funker fint som påfyll etter trening også, ettersom alt jeg har brukt er proteinproduker. I går fikk jeg nemlig et brett med nocco, proteinpudding og proteinmilkshake som onkelen min hadde handlet i Sverige, så da ble jeg ganske fornøyd! I bunnen har jeg sjokoladepudding, toppet med vaniljemilkshake, jordbær og litt sjokolade. Yummi ♥

...

Nå er klokken bare halv ti, og jeg vet ikke helt hva jeg skal ta meg til- jeg vet bare hva jeg ikke vil, og det er å lese pensum. Nå slakker jeg det ut mye merker jeg, men motivasjonen er bare så langt nede! Fryktelig irriterende, men lærer man noe når man absolutt ikke har lyst eller er interessert? mest sannsynlig ikke! Nå starter Farmen igjen, så jeg ser på det i stedenfor jeg. Følger dere med?

Frognerparken 01.10.2017

Kunne ønske været var som dette i dag også - noe det så ut til når vi stod opp i dag, men nå er det grått igjen! Jaja - oss nordmenn og værsnakk...

Det er ingen grunn til å ha dårlig samvittighet for å være inne i det minste og det liker vi jo også - vi ligger her og spiller Donkey-Kong av alle søndagsaktiviteter. Det er ikke ofte nintendoen er i bruk, men når den først er det er det jo ganske morro - i hvert fall når man spiller sammen med noen.

Ha en flott søndag!

Sinnataggen 01.10.2017

Heisann, søndagen!

Det er ikke hvilken som helst søndag heller, det er første oktober i dag

Jeg har fryst i hele dag, så at høsten nå er kommet er det ikke tvil om - det er blitt ganske høstpreget i Frognerparken også, men fint er det! Vi dro på Colosseum kino etter at vi hadde vært der - ingenting er som et lite eventyr-avbrekk midt på dagen på en lørdag, i mens barn løper ivrige rundt, det er så koselig - også har man jo enda mye igjen av dagen etterpå! Vi så forresten Askeladden i dovregubbens hall, og den var faktisk sikkelig bra til å være en norsk eventyrfilm, anbefales både for voksne og barn den der.

Funfact: jeg var så sinna når jeg var liten at familien kalte meg for sinnataggen to. Jeg ler av det nå, men det gjorde jeg ikke da for å si det sånn, haha! Nå må jeg innom å ta et nytt bilde med han i ny og ned ♥

Vi dro derfra til slottet og en tur på Aker brygge, også kom vi hjem til tidenes tacofest. Jeg rakk akkurat en liten treningsøkt etter at gjestene hadde reist hjem og nå slapper jeg bare av før jeg skal legge meg. Blitt mye turist i egen by i det siste, så nå er jeg litt lei - men det viktigste var at vi fikk være sammen!

Nye favoritter i hus 30.09.2017

Gårsdagens innkjøp - det var milkyway jeg skulle ha tak i, og det er en av de beste barene jeg har smakt hittil! Hadde det ikke vært for sukkerinnholdet tror jeg at jeg hadde bestilt meg en hel eske, haha! Jeg fant også en ny energidrikk - den smakte som grønn te og ble med engang en favoritt ♥ ble også veldig glad når jeg endelig fant favoritt-sjokoladedippen min igjen!

Håper dere ikke blir for lei av slike innlegg, da må dere si ifra, for jeg vil ikke spamme dere i hjel med ting dere syntes er totalt uinteressant - bare jeg som er blitt litt vel ivrig på dette punktet om dagen. Kan ikke love at jeg stopper selv om, jeg lar tross alt alle på Instagram også få gjennomgå - men følgertallet mitt går opp og ikke ned, så det kan ikke være så ille for alle hvert fall.

...

I dag blir det nok en turist-lørdag i et folksomt Oslo - søster og kusine med barn er på vei, og vi skal vise de litt rundt. Jeg ser ikke så ofte familien, så det blir nok koselig, og sola har til og med bestemt seg for å skinne litt i dag - det gjør det litt mer overkommelig å traske i Frognerparken og Slottsparken. Hørte nettopp på radioen at det er høstferie, så håper folk har rømt fra og ikke til Oslo..

Ønsker dere en fin lørdag!

Today's lunch 29.09.2017

Nå er bøkene lagt bort, leiligheten er ren, og jeg har nettopp spist lunsj - cottage cheese og vaniljekesam bladet sammen med kanel og bær ♥

Nå venter pappa på meg oppe og vi skal kjøre til en gymbutikk, for å handle en ny proteinbar jeg har siklet etter i en uke nå. Endelig er den å finne i en butikk i Oslo - det skal ikke så mye til for å glede meg!

Ellers blir det en rolig fredag på meg hjemme etter at dagens treningsøkt er gjennomført. Ha en fin fredagskveld ♥

Its friday again 29.09.2017

Nok en slapp og grå morgen, men det er i det minste fredag!

Vi var og spiste lunsj på en kafé i går, og der kjøpte jeg prekekaffe - ganske internt, men en veldig god kaffe:

I dag våknet jeg med en pus som lå helt inntil meg og sov som en stein, hvor søtt er ikke det? nå har vi nettopp spist frokost sammen, og pus sover videre ved siden av meg på sofaen ♥

Syns denne fredagen kom veldig fort, jeg! Mulig fordi uken min har vært litt for avslappende, så i dag får jeg kanskje ta igjen litt, eller komme meg tilbake i stressmodus? nei, det siste orker jeg ikke, hah. Jeg sjekket nettopp fronter nå, og oppgaven min ble godkjent - heldigvis, for jeg hadde virkelig ikke orket å skrive en ny. Vi får nemlig ikke ta eksamen uten at den blir godkjent, så det var jo en liten fredagsglede! Jeg får komme i gang å lese litt nå, så jeg får noe unna.

GOD HELG ♥

Berries for breakfast 28.09.2017

God morgen - det er så koselig og våkne opp til så fine ord fra dere ♥

Jeg liker ikke å klage, som jeg gjorde i går - men samtidig så er det en stor del av meg og mye av bloggen min har tidligere handlet om min psykisk helse, og ikke så mye overfladiske ting slik det har blitt mye av i det siste, selv om det selvsagt er litt bevisst.

Uansett, jeg overlevde gårsdagen også, jeg la vel bare hodet ned på sofaen tilslutt, også var jeg i drømmeland - enkel og grei måte for å sleppe å forholde seg til noe. Heldigvis fikk jeg sove, så jeg har sovet i nesten 12 timer nå, jeg! Hadde vel blitt liggende hadde det ikke vært for at jeg skulle til Sarpsborg i dag! Jeg vet ikke helt hva dagen vil bringe, vi skal hvert fall først til besteforeldrene våre - regner med mamma, søs og jeg finner på noe ute etter det.

Prøvde å gjøre frokosten min litt mer appetittelig i dag:

Nå skal jeg åpne en redbull, og se om jeg klarer å starte på en ny pensumbok - for det blir så nedprioritert for tiden at jeg snart stryker på studie. Jeg er også bindt til dette studie frem til jul, pågrun av en studietur - men det kan fortelle mer om det siden!

Vi snakkes i kveld eller i morgen, ha en fin torsdag dere!

I feel like 27.09.2017

Nå føler jeg meg like liten som Lille my - ikke noe tilfeldig valg av koppen i dag! 

Her ligger jeg og drikker te, utmattet av alt som skjer rundt meg - uten å vite helt hva jeg skal ta meg til. Det er onsdagen sin det...

Owl cup 27.09.2017

God morgen igjen - nå er det jo faktisk morgen også, og ikke midt på dagen!

Jeg sitter her og spiser litt frokost, med GMN surrende i bakgrunnen, nydusjet etter å ha vært på morgentrening. Det er ikke ofte jeg er ferdig med dagens treningsøkt før klokka er blikket syv om morningen! Visste ikke hva jeg skulle ta meg til, så tenkte jeg likegodt kunne trene som å ligge i sofaen når jeg uansett ikke kom til å sove. Jeg er ikke veldig motivert for dagen selv om dessverre, men må vel sette i gang å sminke meg nå og komme meg avgårde på skolen. Heldigvis må jeg bare være der et par timer, og etter det har jeg en avtale. Men vi snakkes, håper dere får en fin dag ♥

God morgen klokken 16.00 26.09.2017

Trengte en hviledag jeg, så i går tok jeg noe søvndryssende, og jeg lå i sengen helt frem til 1600 i dag. Kom meg opp tilslutt, og har vel egentlig bare flyttet meg til sofaen for å spise frokost, og for å se videre på Valkyrien på NRK. Utrolig hva som er mer spennende å gjøre enn pensumbøkene for tiden...

Hadde heldigvis ingen ting jeg måtte gjøre i dag, så dagen får bare gå sin gang med et snev av dårlig samvittighet. Tror jeg skal ta på meg noen treningssklær, og komme meg ut - litt frisk luft trengs i hvert fall kjenner jeg!

Hva gjør dere? ♥

Sleepy monday morning 25.09.2017


// Wik & Walsøe - det designet er så fint!

God morgen mandag - eller, er det? mandag er det vel uansett, det er en ganske går dag her i Oslo i dag! I følge værmeldingen skal det bli 18 grader og sol senere, så dette er jo ganske forvirrende!

Ligger her under pleddet med kaffekoppen min, og kunne tenkt meg å bli her noen timer til. Jeg skal på en avtale 14.00, men bortsett fra det så tar jeg resten av dagen som den kommer. Satser på at jeg får litt mer motivasjon når dagen er satt i gang! Denne uken har jeg bare én forelesning, det gjør meg ingenting, for det det betyr at pensum går mot slutten. Men må få strukturert meg bedre denne uken, så jeg får lest mer - for jeg kan ikke stoffet godt nok.

Hvis noen har studietips på fridager, så kom gjerne med de i kommentarfeltet! Bare ikke be meg dra på skolen, for det gidder jeg ikke - haha.

Blå orkidé 24.09.2017

Fikk denne nydelige blå orkidéblomsten av mamma i stad, har hatt lyst på den så lenge - men har aldri kjøpt den, nå står den i hvert fall her og lyser opp ♥

Jeg fikk også en ny plante og noen potter, så nå har jeg ganske mange blomster å ta vare på! Vi endte opp med å bli på Plantasjen ganske lenge, siden vi satt oss ned på kaféen - det var oss, og en hel gjeng pensjonister - koselig! Når vi kom hjem, reiste besøket mitt - jeg dro en liten tur på loppemarked, siden det var rett ved her vi bor. Jeg kjøpte en pose med bøker - nå må jeg holde meg unna loppemarked, bokhylla jeg fikk for en stund siden er snart full. Jeg har ikke tid til å lese dem heller, det er kanskje det verste, haha.

Nå er jeg alene igjen, og det trengs - en helg med sosialisering er nok i massevis for meg for å si det sånn, men merker at det faktisk er litt for stille her nå. Det er ikke så ofte jeg ser mamma lengre, så det var veldig hyggelig å ha hun på besøk. Tenker jeg skal få dratt opp energinivået mitt litt snart, så jeg kan få kommet meg på treningssenteret før det blir for sent. Ser ikke ut som at cola zero har tenkt til å hjelpe meg med det, har dere forresten smakt den med sitron smak? alle jeg har snakket med har sagt de ikke syns den er noe god, men jeg likte den jeg!

Søndagsmorninger 24.09.2017

GOOD MORNING SUNDAY ♥

// Husker jeg var så opptatt av interiør før, tror den interessen har falt litt bort den siste tiden - lyset fikk jeg av mamma når hun kom på fredag!

Vi hadde en ganske lang dag i byen i går - vi dro først på Matstreif som ingen av oss visste at var på Aker Brygge, så vi var der litt først. Var Masse mennesker i byen i går, og jeg følte nesten jeg var litt på ferie - er ikke så ofte jeg er på Aker Brygge eller i Karl Johan, spessielt ikke på en lørdag. Vi fant en sikkelig bra resturant/bar innpå Østbanehallen faktisk, der har det blitt veldig fint etter at de pusset opp - før vi la oss hadde vi filmkveld.

Nå sitter vi her og ser på Lorax på tv og spiser frokost, søndagsmorninger er ganske ok! Vi har ikke så mange planer i dag, men tenkte å ta oss en tur på Plantasjen etterhvert hvert fall!

Ønsker dere en fin søndag ♥

På vei til sentrum 23.09.2017

God formiddag, dere ♥

Musikalen i går var helt okey, vi satt egentlig ikke så langt unna - men begge hadde glemt å ta med seg briller, så det var jo litt dårlig planlegging av oss, hehe - musikken var i hvert fall fin! Vi var tidlig oppe i dag, så jeg fikk unnagjort treningen også - nå sitter vi klare og venter på at søs skal komme til Oslo. Planen er å reise ned til byen - kommer vel til å se litt rundt, også skal vi på markedet som er i Karl Johan, etter det skal vi finne oss en plass å spise.


//gammelt bilde, men la gå

Dette ble en rask oppdatering, dere må ha en super lørdag!

Hello fridays 22.09.2017

God morgen!

Jeg stod opp 07 i dag, så jeg sitter egentlig her i forelesningen med uttørket øyne, siden jeg begynte og oppdatere iPhonen i natt - vel, den ble ikke oppdatert før i dag! Nå er dette min andre skoledag denne uken, men det gledes likevel over at det er fredag i dag ♥♥♥

♥-MY HAPPY CORNER-♥

Nå starter timen snart igjen, også skal jeg en tur på Rituals i bogstavveien i lunsjpausen. Etter skolen skal jeg møte mamma i byen, og i kveld skal vi på musikalen Cats - så om vi ikke snakkes mer senere i dag, så må dere ha en super fredag og helg!

Sjokoladegrøt 21.09.2017

Til lunsj i dag lagde jeg sjokoladegrøt, og den ble ganske god. Så her kommer det et lite tips på en ny vri av den kjedelige havregrøten:

40 gram havregryn - 1 dl varmt vann - 1 dl kakao styrk - toppet med sukrin

Noen minutter i mikroen og den er klar til og spises!

Nå har jeg en pause på sofaen med home and away og redbull, etter å ha raket gresset og vasket leiligheten - jeg får besøk av mamma i helgen, så da må det se fint ut her, hun blir faktisk mitt første overnattingsbesøk her!

Det går veldig treigt i dag merker jeg - nå skal jeg prøve å få gjort ferdig en innlevering vi har til mandag, etter det skal jeg på senteret og tilslutt trene før jeg tar kvelden!

Ha en fin kveld

Wearing my favorite knit on a autumn day 21.09.2017

I dag er jeg slapp, været er grått og jeg har nesten akkurat stått opp - det kan henge sammen med at jeg sov få timer natt til i går, og hadde en hard treningsøkt før jeg la meg! Det er i hvert fall perfekt å ha fri idag, kjenner jeg - jeg dro på meg verdens diggeste genser og la meg på sofaen med en kopp te når jeg stod opp ♥

Jeg skal snart dra på meg en strømpis å komme meg bort til legekontoret for å ta en vaksine, så vi snakkes mer senere!

Håper dere får en fin torsdag.

Lesepause i skogen 18.09.2017

Når sola kom frem i dag, så virket det som en god ide å utnytte det med en luftepause i skogen - jeg bestemte meg for å ta sykkelen, ettersom det hjemmefra virket altfor langt å gå dit jeg skulle.

Her har jeg første stopp ved Nøklevann:

Her vet jeg egentlig ikke hva det heter, men fint var det her i hvert fall:

Jeg måtte bruke google maps, fordi jeg aldri har vært så langt inne i Østmarka før, og alt virket fint helt til jeg kom meg inn på en sti, som var en myr - joggeskoene mine ble gjennomvåte og fulle av gjørme, og jeg ble ikke akkurat blid når jeg måtte sykle 5 km hjem med våte sko. Men jeg ga ikke helt opp, og fant tilslutt en del av Langvann som jeg egentlig skulle til - vel, jeg tror i hvert fall dette er Langvann:

I dette øyeblikket hadde jeg ikke dekning, sola var på vei ned og tlf var nesten tom for strøm - jeg var rimelig lei, og snudde egentlig ganske fort igjen. Etter 2,5 time var jeg endelig tilbake i området jeg bor, og man kan vel si at lesepausen ble ganske mye lengre enn jeg hadde tenkt - er hvert fall veldig glad for at jeg ikke begynte å gå nå. Ble ikke så veldig mye mer lesing i dag, for å si det sånn - men det går fint! Nå har jeg nettopp tatt en varm dusj og spist middag - vil egentlig farte på trening, men tror det er best å la være og heller legge seg litt tidlig. Noen mandager altså...dette var ikke en av de mest produktive om man kan si det sånn - men det betyr vel bare at tirsdagen må bli bedre!

Puffet havre 18.09.2017

God morgen, mandag!

Jeg dro meg selv ut av sengen litt over 10 - skuffelse var stor når jeg så at det ikke var sol, og at det var sykkel på tv og ikke reprise av GMN? Vel, det løste seg likevel, siden jeg har apple tv! Nå ligger jeg her med kaffekoppen under pleddet - ingenting er som forelesningsfri en mandag ♥

Jeg har nettopp fått i meg en skål puffet havre, blandet sammen med Propud sin vaniljemilkshake og melk - tror det har blitt en ny favoritt her:

I dag må jeg jobbe med skole, for jeg fikk nesten ikke gjort noe i helgen. Jeg har derimot fått ryddet mye, og det gleder organiseringshjertet mitt. Kjøkkenet er nå strøkent, i tilegg til at pappa har jobbet litt mer med det - så nå er det snart helt ferdig. Har ryddet i sko og jakker, og i går fikk vi endelig TV opp på veggen - er så lenge siden vi kjøpte det stativet, vi har bare ikke fått det opp før nå. Gårsdagens trening ble ikke i skogen, men i dag skal jeg få til en tur - men må nok prioritere skolearbeid først nå!

Håper dere får en fin mandag, hva skal dere i dag?

New in: Jakke og sko 17.09.2017

Jakke fra Vero Moda og sko fra Din sko:

Hva syns dere?

Ulsrudvannet 16.09.2017

Nå sitter jeg her med en skål puffét havre og en kopp kaffe etter en dusj - det er ikke så lenge siden jeg kom inn døra igjen!

Ettersom jeg dro innom et loppemarked på veien til skogen i dag, og kjøpte meg både bøker og dvder, så ble det ingen lang tur. Jeg gikk opp til vannet og satt der og leste bok i sola, i mens jeg spiste litt lunsj, også tuslet jeg ned igjen og tok bussen til treningssenteret - så trening ble det jo likevel. 

Det var ganske idyllisk og bare sitte her egentlig - vurderer nesten å gjøre det samme i morgen!

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, og se om jeg ikke får laget meg noe middag senere! Hva driver dere med? Ha en fin kveld.

Good morning saturday 16.09.2017

- Good morning saturday -

Sola stråler ute så jeg drikker kaffe av sommerkoppen i dag - det er ikke så lenge siden jeg flyttet meg fra sengen og bort til sofaen for å spise frokost egentlig. Motivasjonen for å stå opp, og for å spise var ikke helt på topp i dag - fikk i hvert fall blandet sammen noe vaniljekesam og cottage cheese!

Siden været er så bra, så har jeg ikke lyst å fortsette å ligge her. Jeg skal spise opp, skifte og ta meg en skogstur til et vann i nærheten her - det blir vel dagens treningssøkt om jeg ikke går innom på veien hjem. Bortsett fra det skal jeg ikke noe spesielt - hva skal dere denne lørdagen? håper dere ikke er like a-sosiale som meg!

Friday-yay! 15.09.2017

God fredagskveld fine mennesker!

Siden det er fredag i dag så unnet jeg meg en litt bedre proteinbar etter trening, og det var som å spise snickers - den var så god, anbefales!

Jeg får bare et bedre og bedre forhold til fredager, det er noe magisk over dem nesten og jeg vil bare nyte den fult ut - til tross for at jeg har vært på skolen og sovet lite i natt så har jeg hatt energi og glede igjennom hele dagen. Jeg begynte nemlig å vaske hele leiligheten klokken 23 i går kveld, i dag er jeg selvsagt bare glad for at jeg gjorde det - ingenting er som ren leilighet på en fredag ♥

Ikke nok med at det er fredag, men det har vært sommervær ute i dag - jeg har gått i kjole og etter skolen tuslet jeg en tur i Botanisk hage - der var det en blanding av høst og sommer på engang. Gleder meg til å ta en ny tur når høstfargene er kommet sikkelig frem. Fikk også en ny forundringspakke fra thigts.no i posten i dag - innholdet var ikke like spennende denne gangen dessverre, det kommer et innlegg om den senere.

I kveld har jeg vært på trening og nå skal jeg lage meg proteinnachos til middag, og ha en rolig kveld på sofaen med Pretty Little Liars. Vel, det er en mulighet for at jeg havner på byen senere i kveld - selv om jeg allerede har avlyst en avtale i dag, så hadde det ikke forundret meg - i går klarte jeg virkelig ikke å slappe av, så morgentrening er nok ikke helt min greie likevel - vil ikke ende opp med en ny tvangsvane om at jeg må trene to ganger om dagen heller!

Hva gjør dere i kveld?

Workout morning 14.09.2017

Hei på dere ♥

Det er deilig å starte dagen med å reise til treningssenteret egentlig - i hvert fall når det er sol og frisk høstluft ute. Frokosten måtte jeg spise på bussen, for jeg hadde time både for å ta vaksine og hos behandler etterpå - det er vel andre gangen jeg er hos sistnevnte siden før sommeren nå. Nå sitter jeg på Godt Brød og har en forsinket morgenstund - skal spise en bar nå og drikke en kopp kaffe før jeg setter i gang med oppgaveskrivningen. Har innsett at det er håpløst for meg å sitte hjemme å studere, og det må man jo selv om man ikke har forelesning - dessverre. Jeg liker meg i hvert fall her, ikke helt stille og heller ikke bråkete ♥

The perfect lunch 13.09.2017

God kveld ♥

I dag er heldigvis formen og humøret mitt litt bedre, for i går var ikke ting akkurat på topp - jeg er vandt med at jeg har et svingende humør, det jeg ikke er like flink til er å håndtere det på en god måte. Konkluksjonen min er egentlig at ingenting kan bli riktig for meg, fordi jeg klarer aldri å finne en balanse. Jeg får bare fortsette å prøve å gjøre det jeg kan for at ting ikke skal falle ut av posisjon - men jeg har misslykkes totalt, og det vil jeg nok fortsette å gjøre fremover også.

Blåblær BCAA ♥

Jeg bestemte meg hvert fall for å sove over den ene forelesningen i dag, og reiste rett på trening når jeg stod opp. Jeg gikk på den to siste timene som startet 13.15 - det får være grense på hvor mye frihet jeg skal gi meg selv. Etter skolen var jeg litt rundt i Oslo for å kjøpe ny sjokoladedip - dessverre så fant jeg den ikke, men jeg fant en god erstatning som dere kan se over. Blandet det sammen med svensk cottage cheese jeg fant i en ekslusiv matbutikk og noen frukt og yoghurt proteinbiter jeg også kjøpte i stad. I dag ble det en ny start, og nå skal jeg faktisk på trening igjen - selvpinende som jeg er, vel - jeg fortjener det!

Håper dere får en fin kveld!

Mood 12.09.2017

Jeg er like sliten som pusen min nå, så vi skrives når energien og livsmotet er tilbake igjen - akkurat nå orker jeg ikke noe annet enn å ligge her sammen med hun, så nå blir det mat, hvile og serie på meg - selv om jeg virkelig hater det, så prøver jeg så godt jeg kan å høre på det kroppen min vil nå. Hva er egentlig det verste som kan skje? skjønner ikke at ting skal være så vanskelig, jeg vil bare få det til, det her livet - hva enn det er for noe!

Monday is funday 11.09.2017

Heey, mandag ♥

At jeg la et hjerte bak der, betyr nok bare at det blir en sikkelig blå-tirsdag i morgen! Enten om den blir blå i humøret mitt eller i regjeringen - det gjenstår jo enda å se! Jeg håper alle har brukt stemmeretten sin, for som alle vet - om man ikke stemmer, kan man heller ikke klage på fire år, og det er jo ganske kjipt å tenke på? Heh. Det syns i hvert fall jeg, så jeg har vært og stemt! Har også fått meg en super treningsøkt i dag, og da er både kropp og sinn fornøyd. Nå skal jeg spise en proteinpudding, også er det snart sovetid for meg - jeg har skole fra 09.10 til 16.00 i morgen, så jeg får nok ikke med meg hele valgnatten - blir spennende å se hva man våkner opp til i morgen i det minste!

Har dere brukt stemmeretten deres i dag?

Tea time 11.09.2017

God kveld - eller god natt er det vel egentlig nå ♥

Jeg vil ikke kalle den bountyen for en proteinbar, selv om det står at det er det - for meg ble det mer sjokolade, ettersom jeg vanligvis spiser de sukkerfrie.

Nå har jeg fått gjort litt skolearbeid, fått litt mer oversikt og slappet litt av i sofaen med Side om side - det er det vel på å tide å få lagt seg så man ikke starter mandagen helt forferdelig! Denne uken må jeg passe mye bedre på meg selv - for jeg orker virkelig ikke en gjentakelse av uken som var. Det er bare så vanskelig å få til i lengden, men føler jeg har tatt godt vare på meg selv denne helgen i det minste.

Håper dere får en super start på uka!

Sun (day) or rain 10.09.2017

-RIKTIG GOD SØNDAG-

Så deilig det var og våkne opp uthvilt i dag - jeg stod opp og kokte meg havregrøt, tok meg en nocco og syklet til trening siden det var sol ute. Jeg vet ikke hvor mange ganger det har vært sol og regn omhverandre i dag, men det er ikke få. Jeg ble borte i tre timer, ettersom jeg stoppet innom Østensjøvannet og Plantasjen på veien hjem igjen, i tilegg til at jeg måtte ta bussen en annen plass - fordi jeg låste meg selv ute. Så dagen gikk litt fortere unna enn jeg hadde planlagt, men sånn er nå det.

Hva har dere gjort i dag?

Mornings like this 09.09.2017

-Saturday morning-

I dag lagde jeg noen sunne vafler til frokost - oppskriften fant jeg i boken "Kristines muskelmat", som dere kan se over! Jeg delte den i to, men det trenger jo ikke dere å gjøre. Er litt usikker på hvor mye kokosmel jeg fikk oppi, ettersom vekten ikke fungerte ordentlig - jeg tilsatte også 1 dl skummet melk, brukte vanlig havregryn som jeg kvernet til havremel og droppet kardemomme. De ble ganske gode med litt forskjellig topping ♥

Til tross for lite søvn i natt også, ble det en fin og avslappende start på denne lørdagen - er så lenge siden jeg har laget noe nå, så det var på tide. Det har gått for mye i det samme den siste tiden, og det har gått veldig utover energi-nivået. Men nå er jeg i hvert fall veldig klar for å få meg en god treningsøkt, og ellers har jeg ingen planer i dag, og det skal jeg nyte til det fulle - aah, setter i hvert fall ekstra stor pris på slike dager nå, i forhold til før!

Håper dere får en fin lørdag! Hva er deres planer for dagen?

Have a secret, can you keep it 09.09.2017

Ååh, høsten og masse tente lys i stua - jeg liker mørket, i hvert fall akkurat nå ♥

Jeg fant den siste sesongen av Pretty Little Liars på Platekompaniet i stad - hadde omtrent glemt den serien, så det var sikkelig glede å kjøpe med meg den hjem! Nå er det ingen tvil om hva jeg kommer til å bruke helgen på i hvert fall. Jeg prøvde meg på GOT tidligere, men ble aldri fasinert nok av den serien, jeg. Fikk også lurt inn en liten tur på Ikea i stad, siden vi kjørte rett forbi der. Nå har jeg spist litt, og skal se en episode til før jeg må legge meg - kan jo ikke snu døgnet mitt heller. Gleder meg til å legge meg i nytt sengetrekk og ny kosebukse ♥ Jeg våknet 07.45 i dag, så håper ikke det samme skjer i morgen!

Fler som har sett Pretty Little Liars?

Fredag og nyvaska leilighet 08.09.2017

God morgen - skal sies at jeg har vært våken siden klokken 10, men jeg lå i sengen og så på GMN helt til 12. Jeg har egentlig sluttet å ligge i sengen når jeg ikke sover, men jeg gjorde et lite unntak i dag. Jeg stod opp etterhvert for å vaske hele leiligheten - en perfekt start på helgen ♥

Nå har jeg spist frokost og lest i et par timer, og skal ta meg fri resten av fredagen - har i hvert fall litt mer kontroll over pensum nå. Men jeg sliter, det er det ikke akkurat noe tvil om. I går hadde vi en ganske kort dag på skolen, men jeg fikk ikke gjort så mye fordi jeg er så treig om morningen og hadde en avtale før skolen - det går ikke så bra på behandlingsfronten heller, noe som bare gir meg en ekstra stressfaktor. Jeg gjemmer dette så langt bort jeg kan - men det går veldig utover meg selv, og det gjør meg ekstra sliten og lei.

I går gikk det utover lommeboken, men det gjorde ingenting - fant meg noen nye høstfavoritter jeg tenkte å vise dere senere! For å veie opp for det satt jeg meg på kafé for å skrive oppgave før jeg dro på trening. Nå skal jeg en tur til Strømmen å se om jeg finner en stige til badet (haha), så skal jeg klippe meg før håret mitt faller av, også blir det trening når jeg kommer hjem derfra! Vi snakkes mer senere, savner å snakke med dere ♥

HAPPY FRIDAY

Høsten er her 06.09.2017

Hei, og god kveld - jeg håper dere har hatt en fin dag i det grå regnværet ♥

  

// to bilder jeg tok i skogen på søndag, da sola fremdeles var med oss!

Man merker virkelig at høsten er her nå - før hatet jeg høsten, men nå liker jeg den - høstfargene er jo så utrolig fine ♥ november derimot, tror jeg aldri jeg kommer til å klare å venne meg til å like, men det er heldigvis en stund til enda!

Nå ligger jeg på sofaen og ser på home and away - det har vært en av favorittseriene mine så lenge jeg kan huske, og nå har jeg begynt å se på det etter skolen igjen, liten hverdagsglede som ikke krever så mye! I kveld har jeg fått meg en god treningssøkt, og skal gå å legge meg med god samvittighet straks - skolearbeidet derimot, kan jeg ikke ha like god samvittighet over, men det får bare vente!

Liker dere høsten?

God natt ♥

Red & grey 06.09.2017

God morgen fine mennesker ♥

De to siste dagene har vært tunge og lange. Har fremdeles ikke funnet noe balanse oppe i dette kaoset jeg, i går kom meg i hvert fall endelig på treningssenteret igjen, og det er faktisk noe jeg blir nødt til å prioritere for min egen del. Nå sitter jeg i foreleseningen - men jeg falt ut og havnet her i stedenfor. Nå er det i hvert fall en lang pause - nå skal jeg en tur til rådgiveren, ta passbilde, og slappe av før vi skal skrive visumsøknad og ha skrivekurs frem til 16.00!

En perfekt avslutning på sommeren 04.09.2017

Reiste til Sarpsborg på fredag og skulle egentlig på vors der, men pågrunn av noen problemer underveis endte jeg opp med å sette radioen på fult og vorse i bobilen, også stoppet vi for å kjøpe sushi på veien - haha, det var faktisk ganske koselig, kanskje jeg skal ha flere vors i bobilen vår! Når vi endelig kom frem startet Postgirobygget å spille, så da ble det en iskald øl med strålende sol - må si at det (nå) ble en ganske perfekt avslutningen på sommeren likevel:

Senere spilte Sondre Lerche (han er så søt og lagde sikkelig show), Maria Mena, Julie Bergan og Åge Alexander - haha! Liker så godt denne festivalen fordi det er tribune rundt scenen - så man kan sitte hele kvelden, og man ser samtidig alt som skjer. I tilegg er det ikke lange barkøer, og hvis man vil kan man gå helt inntil scenen uten å bli offer for å bli most.

Hele lørdagen lå jeg syk på sofaen, og i går skulle jeg egentlig bare en liten tur til Nøklevann - endte opp med å gå nesten 1 mil. Ble litt kjent i skogsområdet her - var vel på tide nå, før sesongen er over. Men nå må jeg spise opp frokosten min å komme meg avgårde på skolen, vi snakkes - ha en fin mandag ♥

1 september 01.09.2017

Vi har offesielt kommet inn i en ny årstid, og jeg gikk til innkjøp av noen skinnende lys for anledningen. Høstfarger er så fint ♥ jeg sikkelig fredagsfølelse i dag, og har pyntet leiligheten med roser. I morgen har jeg tenkt meg på festival i Sarpsborg - om jeg orker. Merker jeg er sliten av alle festligheter, men dette blir nok den siste på en god stund, så tror jeg skal dra. Får se i morgen, nå skal jeg i hvert fall legge meg etter en altfor slitsom treningsøkt.

Liker dere høsten? ♥

Fugl 31.08.2017

God formiddag fine folk ♥

I går var en super produktiv dag til meg å være - jeg var på trening før det var forelesning. Etter det var jeg egentlig bare hjemme for å spise, og dro tilbake til byen for å vorse med klassegjengen - det var back to school party i går, men vorset var som alltid best. Selv om jeg var hjemme tidlig i natt, fikk dusjet og spist så hadde jeg så vondt i hodet klokken 8 i dag tidlig - jeg hadde glemt å skru av alarmen. Har konkludert med at jeg har blitt litt syk, så nå drikker jeg peppermintete for å bli frisk.

Men nå må jeg ordne meg ferdig og reise til Nydalen siden jeg har en avtale der. Tenker jeg finner meg en kafé etter det, så jeg får lest litt. I kveld blir det nok trening, må rense kroppen igjen - liker å holde festlighetene til helgen merker jeg!

Solsikker 29.08.2017

Hei tirsdag! Nå ligger jeg på sofaen og ser på Big Bang Theory, i mens jeg spiser posesuppe. Siden det allerede er blitt kvelden, så kan jeg nå angre på at jeg ikke stod opp før tolv i dag - det er meg i et nøtteskall. Jaja, dagen forsvant til å lese og litt ymse. Også fikk jeg endelig ryddet bort hamsterburet, ettersom det har stått tomt i to uker nå - lille babyen døde, rip.

// solsikkene jeg kjøpte for noen uker siden - som nå er døde og kastet i søpla.

Ble mye død i dette innlegget nå, jeg er i hvert fall i livet - enn så lenge. Jeg er heldigvis ikke noe serlig støl lengre etter helgen, så nå må jeg gjøre meg klar for trening. Tightsen jeg har på meg nå er så god at jeg har gått med den i hele dag, (jeg hentet den i postkassa i stad) så det er egentlig bare å kle på seg å sprette en BCAA å komme seg avgårde. Vi snakkes!

Tilbringt dagen i Sverige 28.08.2017

God mandagskveld - håper ikke mandagen deres har vært altfor blå, min startet ganske blå, men ble heldigvis bedre utover dagen!

Etter et par timer på skolen, reiste min søster og jeg til Sverige -vi kjørte først ned til Strømstad for å reise til relaxvdelingen som er på hotellet som ligger der. Nå er nesten ikke beina mine støle lengre, og kroppen har det generelt mye bedre etter lørdagens gåtur - vi koste oss der, og det kunne vel ikke ha passet bedre å reise dit enn etter en fjelltur.

Processed with VSCO with f2 preset

Svensk mat ♥ eller - kan vel ikke kalle dette for mat, men den energidrikken er i hvert fall en ny favoritt. Hater at jeg alltid finner meg nye favoritter de ikke selger i Norge!

Nå sitter jeg på toget hjem til Oslo - er glad i å ta tog egentlig, syns det er så avslappende! Nå skal jeg åpne en proteinbar og slappe litt av med en pensumbok. Yay, som dere har forstått så vil jeg ikke innse at sommerferien er over, men det er den nok nå. Vi skulle egentlig på spa på bursdagen min, og siden det ikke gikk helt som plangt så fikk jeg i hvert fall den dagen tilslutt ♥

Vi handlet også endel i Sverige, og jeg fant masse nye produkter denne gangen (lykke!) - om dere ønsker jeg skal skrive et nytt slik innlegg, si gjerne i fra!

Morning friday 25.08.2017

God morgen fredag ♥

Den første helgen etter en lang ferie er alltid best - vel, i teorien var den forrige helg, men den teller ikke! Føler meg mye bedre i dag, etter en lang treningsøkt i går, og en god ansiktsmaske etterpå. I dag har det vært en treig morgen - jeg lå å hørte på radio i sengen, i mens jeg scrollet i gjennom Instagram, før det var på tide å komme seg opp før det ble for sent. Jeg kan vel egentlig ikke kalle dette for en fridag, selv om jeg ikke har forelesning - på en måte liker jeg at det er fri fra skole innimellom, for det gjør det mer overkommelig - men så er det litt irriterende med alle de forskjellige tidene og dagene. Jeg er glad i å planlegge, men ikke så nøye!

Nå skal jeg se litt på tv, drikke opp kaffekoppen, ta meg en dusj og pakke ferdig for helgetur - egentlig skulle jeg på fest i kveld, men merker jeg har fått nok. Det blir heller tur til Beitostølen med min søster - vi har planlagt tur i flere uker nå, men været har ikke vært ordentlig på vår side. Denne helgen er det meldt strålende sol, så det er perfekt fjellturvær ♥

Vi snakkes mer senere - håper dere får en kjempefin helg!

Don't stress, do your best 24.08.2017

Ikke nok med at det skjedde noe hele tiden i fadderuken - så har jeg ikke akkurat vært mindre stresset den uken her. Hvordan klarer man å balansere sykdom, skole, søvn, trening og alt annet jeg tydeligvis brukte altfor mye tid på før? missforstå meg rett - jeg klager ikke på at jeg har noe å gå til hver dag, det er har bare vært veldig mye nå, og plutselig hadde jeg en legetime midt i den første ordentlige skoledagen jeg måtte gå på? som vanlig er jeg ikke forbredt! Jeg endte opp på Oslo City på tirsdag - jeg trenger nye klær, og forrige uke måtte jeg løpe i gjennom det som var for å få tak i noe nytt, så nå begynner det å komme seg litt. Hadde foretrukket å ha det store utvalget jeg har, nå som jeg faktisk må se ut som et menneske hver dag!

Denne planleggingsboken jeg fikk av mamma passet meg egentlig perfekt, og den blir vel min reddende engel fremover:

Nå er den første og obligatoriske skoleuken gjennomført - feltarbeid i byen i går og prensentasjoner i dag! Vi har enda ikke startet på pensum, noe jeg er veldig glad for, ellers hadde jeg nok allerede hengt etter. I går sovnet jeg på sofaen og våknet på kvelden, så man kan si det ikke var enkelt å starte opp på skolen igjen! Jeg føler at ting begynner å gå seg litt til - nå som det meste er i orden og i boks. I dag var jeg på bokutsalg i byen, akkurat som om jeg noengang vil få til å lese de i tilegg til pensum? lov å håpe, du.

Nå er det torsdag og helg for min del - leiligheten er ren og jeg har lagt meg på sofaen, inntatt pysjen og stresset litt ned. Jeg har heller ikke trent siden mandag, og jeg blir som tidligere nevnt lite glad når jeg ikke får trent. I dag skal jeg i hvert fall tvinge meg en tur dit, selv om jeg er sikkelig slapp - vil egentlig bare sove...

Hvordan går det med dere? ♥

Ny uke og en ny start 21.08.2017

Måtte bare starte denne dagen med et slikt innlegg:

I dag stod jeg opp rundt 10.00, har sovet mye bedre enn de siste ukene, snudd døgnrytme, og startet dagen på god gammeldagsvis med kaffekoppen og God Morgen Norge - endelig er hverdagen tilbake sier bare jeg! Dette klarte jeg absolutt ikke forrige mandag, så dette ble en god start på en ny uke!

Jeg startet på skolen på tirsdag, og hverdagen min ble plutselig snudd helt opp ned på under 24 timer. Jeg så ikke helt for meg dette, men så tenkte jeg at man kan prøve å ta plassen når man først har den! Fikk tildelt verdens beste fadderne og gruppe, så denne uke har vært ganske ok +, selv om jeg kunne klart meg uten å gjennomføre noe som føltes som russetiden på nytt - haha!

I dag har vi fri - haha. Er kun semesteråpning i dag, men ble hjemme for å slappe av. Nå må jeg tilbake til virkeligheten igjen, for den ble plutelig satt på vent i en uke. Har endel ting å ordne nå, og ikke minst må jeg sette meg inn i den nye hverdagen min som kom så brått på meg!

Sundaymood 20.08.2017

Hei søndag, endelig var du her ♥♥♥

Sjekk de søte spisepinnene jeg fikk fra en vennine som har vært på ferie i Japan ♥

Hei! Jeg ville bare komme med et livstegn, har rett og slett ikke hatt tid til å blogge den uken her, mer om hva som har skjedd siden sist kan jeg fortelle om senere! I dag har jeg gjort minst mulig, bortsett fra en liten tur ute på trening og nå har jeg sett dokumentaren "voldtatt" på nrk, og satt på en serie - skal bare ligge på sofaen før jeg legger meg igjen, for det trengs virkelig etter denne uken!

Vi snakkes, håper dere får en super start på uka! ♥

Barn for en dag 15.08.2017

På søndag var storesøster på 33 år og lillesøster på 27 år virkelig tilbake til barndommen - er ikke ofte jeg har det så morro på Tusenfryd i voksen alder! Det første vi gjorde var å gå til huskene og til radiobilene - haha, morro å være sikkelig barn for en dag ♥

Ja - jeg fløy på trynet forrige helg!

Vi hadde strålende sol hele dagen - ulempen med det var at det var litt kø, men det gjorde ingenting! Når jeg kom hjem hadde jeg solfeber - det skjer hver gang jeg er ute en hel dag omtrent?! men så ble skoene mine gjennomvåte i den ene karusellen også! Uansett - en frydfull dag ble det jo!

Dagen er din 13.08.2017

Dere som har fulgt med på bloggen min en stund, har nok oppdaget hvor sært forhold jeg har hatt til havregrøt - det var jo omtrent det eneste jeg spiste, og jeg var helt avhengig av den hver morgen. I sommer mistet jeg denne vanen - heldigvis? siden jeg aldri fikk laget den slik jeg pleier på mitt eget kjøkken. Det hjalp egentlig lite, for jeg ble avhengig av riskaker i stedenfor - altså, jeg byttet ut grøt med luft!

Vet ikke hvor mange ganger dere har sett havregrøten min, men det er ikke få - nå skal dere få se den igjen:

For i dag prøvde jeg meg på grøt til frokost igjen, merket det var litt tungt, men den er i hvert fall spist nå og jeg er klar for å reise - etter jeg har drukket opp kaffekoppen, det ble kun noen få timer med søvn - men i natt har jeg hatt på ventliasjonsanlegget og det hjalp endel. Det bråker, så vi pleier skru det av om natten. Ha en strålende søndag!

En rolig helg alene 13.08.2017

Jeg fikk en dårlig start på denne helgen, og jeg føler ikke ting går helt min vei verken på den ene eller andre siden for tiden - så etter fredagens møte måtte jeg bare fokusere på meg selv. Jeg satt noen timer på kafé, dro en tur i Karl Johan og shoppet litt, fikk meg en god treningsøkt og avsluttet kvelden på sofaen med film - egentlig skulle jeg ut, men etter et glass vin så fristet det mer å bli liggende, så det gjorde jeg!

I dag var jeg bedt i en bursdag, men merket at jeg trengte litt mer tid for meg selv, så jeg dro ikke - det har vært altfor mye sosialisering for meg de siste ukene at nå tok jeg en pause. Jeg dro en tur på Plantasjen for å handle blomster også var jeg innom butikken, før jeg dro videre på trening - jeg har ikke vært mye fornøyd med at jeg ikke har hatt senteret tilgjengelig i sommer, så nå er jeg endelig tilbake!

Min søster kom til Oslo i går kveld, så jeg var litt med henne før hun gikk å la seg - jeg sovnet vel ikke før 06-07 i dag tidlig heller, og jeg våknet hver andre time. Nå er jeg inne i en veldig dårlig søvnperiode - så nå har jeg ikke engang giddet å gå å legge meg. Jeg må prøve å sove noen timer, jeg bare gruer meg - så jeg utsetter det litt til.

Jeg kaller det sushi jeg, selv om det egentlig bare er avokado og agurk:

Hvor søt er ikke den pysjen her:

Typisk meg og kjøpe meg koseklær fremfor vanlig klær.

I morgen skal min søster og jeg på Tusenfryd - det lukter barndom lang vei. Det er meldt sol, så satser på en frydfull dag - litt Oslo sommerferie er også fint ♥

Håper dere får en fin søndag!

Kragerø 12.08.2017

Pappa hentet meg i Risør på tirsdag, fordi det var så mye ting som skulle med - vi pakket hele varebilen full, og hadde en sikkelig roadtrip hjemover. Vi stoppet flere plasser, hovedsakelig for å lade bilen - men i Kragerø hadde vi et lengre stopp, fordi jeg har hatt lyst å reise til den byen så lenge nå, men det har aldri blitt tid når jeg har vært sørover. Endelig fikk jeg tatt en tur, og Kragerø er fortsatt en veldig fin og koselig by ♥

Var noen trebåter her også:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fant oss en liten italientisk resturant ved havna hvor vi spiste pizza før vi dro videre - se så koselig:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble en fin pappa-dag, og en liten ekstra ferie!

Når jeg kom hjem var jeg innstilt på andre rutiner og ikke ferieliv - selv om det er litt trist at det er så lenge til jeg ser alle igjen, og aldri får tid til at jeg vil - så kunne jeg aldri ha flyttet tilbake. Men så våknet jeg på onsdag og gikk i gjennom Instagram og oppdaget at Lana Del Rey skulle spille på Øyafestivalen - jeg tenkte bare, hvorfor ikke? Jeg fant en gammel folkehøgskolevenninne som skulle dit, dro på polet og før jeg visste ordet av det var jeg på festival i sikkelig regnvær - men det gjorde egentlig bare stemningen enda bedre, og musikken hennes var verdt det. Om jeg ikke husker feil har jeg vært på konsert med henne på Hovefestivalen også, men da likte jeg ikke musikken og brydde meg egentlig ikke om konserter - nå liker jeg Lana veldig godt og musikken hennes gir meg en slags ro i sjela ♥

Har du vært på noen festivaler/konserter i år?

Trebåtfestival 05.08.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går kom jeg meg ned til sørlandet igjen, og etter å ha sittet litt ute med boken min - den er forresten veldig bra, anbefales til alle som er interessert i det tema. Dro jeg ned til byen og vorset litt med en vennine og kjæresten hennes, også dro vi på byen! Vi skulle egentlig på en konsert, men endte bare opp med å høre en sang også gikk vi videre til et utested. Hadde egentlig ikke planlagt en lang bytur i går, men sånn ble det likevel og jeg ble altfor full - jeg danset til og med, og det sier litt - jeg blir flau bare av å tenke på det.

Det er også festival her i helgen, og byen er så full som det går ann - snubler snart i turister. Jeg har ikke vært i byen selv i dag, for jeg har jo vært på denne festivalen så mange ganger før og trebåter kan jeg ikke si at jeg interesserer meg så veldig mye for, så bildet over er fra forrige tur til Risør. Ttrebåtfestivalen vekker ikke de beste minnene i meg heller, så får vel ta det lit med ro i dag. I kveld skal jeg i bursdag til en venninne jeg ikke har sett på to år, så gleder meg veldig til å se hun igjen i hvert fall - men først... mat.

Dere må ha en fin lørdag, så snakkes vi mer senere

Et noe forsinket bursdagsinnlegg 04.08.2017

Jeg reiste jo så fort til Risør, så jeg rakk aldri å dele disse bildene med dere - vel, de lå jo fortsatt på kamera, så da kunne jeg likegjerne lage et innlegg også:

Blomsterglede

♥♥♥

Jeg skulle vel bare en rask tur innom Kremmerhuset på bursdagen min, og kom ut igjen med lysfat, masse rammer med bilder i, en kopp, en duk og de to på bildet over, og alt det klarte jeg å få med meg på rundt 5 minutter - salg, sa du? heldigvis.

Så det så.

Jeg syns bursdagskort er så koselig, så de står faktisk oppe enda. Det gir meg en liten påminnelse om at det faktisk er noen der ute som bryr seg om meg

Tvang og tvil 03.08.2017

God kveld alle sammen. Har dere hatt en fin dag? jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har hatt en fin dag.

Jeg startet dagen med godt mot, og reiste på treningssenteret litt over 05 - det var vel egentlig fortsatt midt på natten, men jeg hadde fremdeles ikke lagt meg for kvelden, og fikk plutselig for meg at jeg skulle trene. Jeg gjorde det, og når jeg kom hjem igjen helte jeg nedpå med redbull og kaffe, også måtte jeg reise på en avtale jeg hadde i Nydalen - som jeg klarte å komme forsent til fordi jeg ikke klarte å kle meg, jeg endte opp i ullgenser i 20 grader og sol. Etter timen var jeg utslitt, også ringte jeg DPS for å snakke litt med de - fordi jeg er rimelig lei av at de bruker journalen min som ett puslespill, jeg får jo aldri fred fra fortiden min!

Det endte med at blodsukkeret gikk i bånn og det samme med energien, så nå har jeg nettopp våknet opp på sofaen sammen med pus etter noen timers hvile - alt blir bedre etter litt søvn sier de, men alt er jo det samme etter litt søvn, så den frasen er jeg ikke så glad i lengre - men jeg tenker litt mer klart nå i det minste. 

Jeg får ikke i meg stort mer enn vannmelon, så det var jo fint at jeg hadde mye av dette - faktisk er det snart tomt, og det er visst den internasjonale vannmelondagen i dag? sammentreff!

Etter en lang tur hjem, og at jeg i tilegg klarte å ta bussen tilbake til Bøler senter ved et uhell - hentet jeg boken over på posten. Den passet jo humøret mitt veldig bra i dag, så det var litt tilfeldig at den kom akkurat i dag. Er for trøtt til å lese den nå, men skal starte på den i morgen på vei til Risør. Det var dit jeg skulle reise i dag, men jeg venter nok til i morgen tidlig. Rødvinen står klar og er fortsatt uåpnet, så nå venter jeg på at kroppen skal være på min side!

Når dagen nettopp har startet 02.08.2017

Jeg har nettopp startet dagen - i mens andre er klare for å legge seg snart. I hvert fall de som ikke har like skrudd døgnrytme som meg, og står opp når klokken nærmer seg halv fem på ettermiddagen. Jeg skylder på mobilen som gikk tom for strøm i løpet av natten, og på sovemedisinen min som gjør meg helt ape. Men bedre å være ape enn å være utslitt - dessuten er det fortsatt ferie, så 100% rutiner trenger jeg ikke å ha enda vel! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening - det ble en ganske bra økt også, så nå spiser jeg for harde livet i håp om at det ikke skal være bortkastet tid og penger.

Barebells ♥

Jeg har jo blitt helt hekta på vannmelon, men det er ikke like godt å drikke det av en merkelig årsak. Jeg kjøpte i hvert fall en hel melon i Sverige i går, og kom frem til at den veide 3 kg, og jeg skal reise bort i morgen. Altså? jeg kan spise mye vannmelon, men 3 kg på under 2 døgn blir i meste laget.

Nå skal jeg hoppe i dusjen, også skal jeg spise... vannmelon ♥

Når barnet fylller... 02.08.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Restauranten hadde pyntet sikkelig opp på bordet og veggen ved oss, og på slutten kom de med dessert med fruser på og sang bursdagssangen. Jeg må le - pappa ble 63 år og ikke 10 - men det var jo morsomt, og ganske hyggelig gjort. Etter feiringen fikk han gaven av søs og meg, også kjørte vi hjemover til Oslo.

Når man blir glad av mat 01.08.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har vi nettopp kommet hjem fra Sverige, og jeg har satt meg på verandaen til min søster for å spise lunsj - hun er ikke hjemme akkurat nå, så her er det hjemme alene fest. Sol, helt stille og den fine utsikten ut mot elva - kan ikke akkurat klage! Okey, jeg må innrømme at jeg nå er litt kald på føttene - her jeg sitter i hettegenser, men beskrivelsen min hørtes mye mer idyllisk ut. Norsk sommer er ikke så mye å skryte av!

Vi handlet så mye i Sverige, så jeg er helt i protein-himmelen nå - det ble vanskelig å velge lunsj til og med. Jeg kjøpte faktisk ingenting godteri heller, men snusen den må jeg fortsatt ha - kan ikke være helt sunn. Jeg fant også protein-is, og da ble jeg sikkelig glad. Det ble dyrt for pappa, men han var snill og betalte alt - til tross for at det er hans bursdag i dag. Så senere skal vi ut å spise familiemiddag i Sarpsborg - gratulerer med dagen, pappa. Og takk for at du mater den sære datteren din med proteiner ♥

Endelig er juli over - hello august 01.08.2017

For noen uker siden skrev jeg at jeg ikke hadde tenkt å være innom et eneste sykehus denne sommeren - det klarte jeg ikke. Jeg berget meg selv fra psykiatrisk avdeling, og endte i stedenfor opp på medisinsk avdeling. Når skal jeg lære at jeg har begrensninger, og at jeg faktisk må ta hensyn til meg selv? mest sansynlig aldri, men jeg har blitt bedre - jeg er uansett glad jeg har overlevd uten førstnevnte. Jeg vet ikke hva det er med juli, men den vekker tydeligvis ikke de beste minnene. På grunn av en hendelse jeg ikke tålte, så rant begeret fullstendig over og jeg ble kastet flere år tilbake tid - begeret har blitt brannslukket ganske mange ganger i løpet av våren og sommeren, og jeg ble tilslutt så lei at jeg i noen øyeblikk lot meg styre av feil tanker. Jeg som så frem til at jeg kunne være akkurat hvor jeg ville denne sommeren - jeg har jo nytt sommeren mer enn i fjor, det er ikke det - men jeg ville klare meg uten problemer. Nå som fellesferien er over og sommertiden går mot slutten, er jeg egentlig mer lettet enn lei meg for at sommeren går mot slutten. Psykiske problemer tar ikke ferie, og jeg savner faktisk det normale - det normale rundt meg i hvert fall, for min hverdag er jo langt i fra normal - siden jeg verken går på skole eller jobb for tiden.

Jeg tenkte på dette diktet tidligere i dag - jeg vet ikke hvorfor, men vi har sikkert analysert det i norsktimene, og tittelen har satt seg - det er ingen hverdag mer.
 

Gud, hvis du ennå ser:
det er ingen hverdag mer.

Det er bare stumme skrik,
det er bare sorte lik

som henger i røde trær!
Hør hvor stille det er.

Vi vender oss for å gå hjem
men alltid møter vi dem.

Alt vi fornemmer en dag
er de dreptes åndedrag!

Om vi i glemsel går:
det er asken deres vi trår.

Gud, hvis du ennå ser:
Det er ingen hverdag mer.

 

Okey, jeg er klar over at dette var ekstremt nerd. Jeg blir bare verre og verre.

Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre denne høsten, for jeg vet ikke hva jeg vil klare - jeg sa nei til studieplassen min, fordi jeg ikke har lyst til å flytte. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal flytte, når jeg overhodet ikke har lyst til å gjøre det - hvilken glede ligger det i det? jeg er lei av den tanken om at jeg må bevise at jeg kan klare det, og jeg er lei av å føye meg etter det andre forventer at jeg skal gjøre. Det finnes muligheter i Oslo også, og jeg må sjanse på én av de - men det blir fortrengt, og fremtid er ikke noe jeg klarer å se for meg. Eller rettere sagt - jeg klarer ikke å se for meg en normal hverdag over lengre tid - etter så mange år hvor jeg har vært delvis i skole og mye hjemme, så er det faktisk veldig vanskelig å komme tilbake til livet igjen. Hadde jeg bare kunne slettet fortiden min, så hadde alt vært mye enklere, men det går dessverre ikke, og de sporene vil alltid være med meg. Det er mye som foregår oppe i hodet mitt samtidig, og det er mye kaos som tar veldig stor plass - det gir meg begrensninger, men jeg vet i hvert fall én ting, og det er at jeg ikke skal gå hjemme ett år til.

Nå ser jeg ser hvert fall frem til God Morgen Norge på TV og kaffekopp-innlegg igjen. Det kommer en ny sommer igjen neste år, men den blir sikkert ikke perfekt den heller - og de kaffekopp innleggene kommer jeg til å bli like lei av som jeg var i våres.

Hva er dine planer for høsten?

Birds 01.08.2017Hadde den dårlige treningssøkten, og nå er jeg lysvåken - det gir jo veldig mye mening! Nå har jeg lagt meg på sofaen med et fruktfat, og satt på skjønnheten og udyret som kom ut på DVD i dag - fineste filmen ♥

Må prøve å få lagt meg litt tidligere i dag, siden i morgen skal vi til Sarpsborg og Sverige - begynner å bli tomt i kjøleskapet, så nå trenger det påfyll!

Her ligger jeg, og min fluffy baby 31.07.2017Grey and rainy day


Nå har jeg snudd døgnet mitt, så jeg måtte reise nesten rett til legen når jeg stod opp i dag. En vikar og enda ett nytt menneske, og enda mer frustrasjon fra min side. Men jeg må la det passere, prøve å puste, tenke klart, og at det ikke er vedvarende - så det ikke skjer noe jeg vil angre på. Jeg dro litt forskjellige steder og fikk handlet det jeg skulle, også kom jeg hjem i stad - like utslitt som den pusen min. Nå står mat og trening på planen. Selv om jeg ikke vil ut av huset igjen - iskaldt, grått og regnfult. Snakk om å plage seg selv...

Håper dere får en fin kveld, og har hatt en fin start på en ny uke - spesielt til dere som begynte på jobb igjen i dag ♥

Når du prøver å lage den perfekte søndagsfrokosten 30.07.2017

Klokken 17.00 på dagen:Jeg startet dagen sent med å gå meg en tur ved Østensjøvannet, i gråværet som er i dag - så dro jeg på Deli de Luca etterpå, og kjøpte meg dragevann og proteinballer ♥

Nå skal jeg se ferdig Prison Break, også blir det nok trening senere i kveld - ha en fin søndag!

Bursdagskoppen min 30.07.2017

Glemmer ikke den tiden dette var favoritt-tiden min på døgnet - helt stille, og alle lå og sov ♥ Vel, her er jeg igjen - egentlig fordi jeg endelig fikk sove sikkelig ut i natt, og nå føler jeg ikke for å hvile mer. Eller - jeg følte ikke helt for å stå opp i dag, men søsteren min kom, og jeg fant ut av at det er bedre å stå opp - fremfor å ligge i sengen, og det var det jo! Vi var på Godt brød - nytt stamsted? etterpå dro vi på litt shopping, også ble det taco og trening på kvelden!

Men ja - se på den fine koppen jeg kjøpte på bursdagen min:
 
Jeg skulle egentlig ikke ha den nye mummikoppen, men nå syns jeg i grunn den er ganske fin. Velkommen skal du være i samlingen ♥ Nå har jeg fylt den opp med smoothie te - med vann fra den fine lyseblå vannkokeren jeg kjøpte i dag for noen av bursdagspengene jeg fikk. Nå skal jeg se på Prison Break- den nye sesongen kom jo ut i mens vi flyttet, så jeg rakk aldri å se den, men for en stund siden fikk jeg meg den på DVD.

Ha en fin natt ♥

me-time 28.07.2017I mens venninne mine er ute og fester i Risør, så ligger jeg på sofaen alene og ser på Netflix i Oslo - stusselig sa du? jeg har vel egentlig valgt det helt selv, og jeg klager ikke heller. En fredagskveld alene som dette har virkelig vært etterlenget fra min side, så jeg koser meg jeg - med den nye peisen min som lyser opp i bakgrunnen ♥

Akkurat nå ser jeg på To the Bone - jeg har hørt så mye om den, at jeg ble nødt til å gjøre opp min egen mening om filmen. Men nå skal jeg fortsette å stenge verden ute, håper dere har og har hatt en fin fredag - god helg!

Recovery day 28.07.2017

I dag startet jeg dagen hos DPS, etter nesten ingenting søvn - man kan vel ikke starte fredagen bedre enn med en psykolog du har møtt én gang før, eller? jeg har jo en annen behandler, men han har ferie nå. Jeg har heller ikke vært hos han på mange uker, av diverse grunner jeg ikke skal gå inn på her nå - men jeg kommer mest sansynlig til å slutte hos han.

Etter mye om og men, endte jeg opp med å finne meg et bord i en solkrok på Godt Brød - og jeg bestilte meg en hel lunsjmeny! Jeg brukte 4 timer å spise opp alt, men jeg gjorde det.Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg satt meg ned, før jeg endte opp med å ta 37-bussen uten noe mål og mening. Endte opp på Damstredet:Her har jeg faktisk aldri vært før, og det var jo en sikkelig fin og koselig plass egentlig! Jeg fortsatte uten mål og mening - var innom en kirke, før jeg stakk en rask tur innom 22-juli senteret. Grøss - tror alle som var i Norge på det tidspunktet, husker akkurat hva de gjorde? jeg kan i hvert fall detalj-beskrive hva jeg gjorde den dagen - sikkelig merkelig egentlig!

Vi svarer hat med kjærlighet - 22.07.11 ♥Så i dag har jeg sittet på café og reflekteret over livet og skrevet dagbok, i mens resten av Oslo er på ferie. Hadde det bare vært en så rolig atmosfære alltid - det hadde sikkert blitt kjedelig, men kanskje også litt fint - i hvert fall på dager som denne. Jeg var også en rask tur i Karl Johan og fikk med meg noen bøker og te hjem, men der var det ikke like stille dessverre, men det har i dag likevel vært bysommer i Oslo på sitt beste ♥

Nå har jeg nettopp kommet inn fra en handletur med pappa - tusen takk! Jeg skal snart avgårde på trening, selv om jeg overhodet ikke orker - så jeg må vel litt spise litt først. Vi snakkes!

Stangholmen fyr 27.07.2017

Gårsdagen var virkelig koselig - sommer på sitt beste med shopping i Risørs små og fine butikker, gode venner, øl, pizza, bading, båt og en holme utpå havet ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stangholmen har produsert sin egen øl til og med:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi satt noen timer med denne utsikten før vi tok båten inn til byen igjen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor fantatisk er det ikke å se dette, midt utpå havet i en liten båt:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Savner virkelig å ha båten hjemme i Risør når jeg har dager som dette!

I dag har jeg vært en tur i byen, og der kjøpte jeg blant annet en bamse - jeg skal vise dere han senere, jeg falt bare helt for han. Det har vært en regntung, og tung dag i hodet mitt også egentlig - så nå skal jeg pakke sammen de siste tingene mine før jeg reiser til Oslo. Føler jeg har lagt på meg 5 kg av øl den uken her, så nå trengs en liten pause fra ferien...

Breakfast with a perfect view 25.07.2017

Jeg hadde en sikkelig fin dag i går - hadde først sushidate med min søster og et par andre, og litt sightseeing i byen før jeg møtte noen venner - vi satt oss på Pir1 (en flytebrygge) og spiste pizza og drakk øl, før vi forflyttet oss til hagen til bestevenninnen min, vi fortsatte med øldrikkingen der og spilte kort, før vi ble sittende frem til stengetid på en bar - hvor den andre gode venninnen min jobber, kan jo nesten ikke bli bedre enn det altså ♥

Og i dag startet vi dagen slik - på plassen jeg alltid var som barn:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har sørlandet virkelig levert, det har vært sikkelig sommervær! Vi har ligget på et svalberg i mange timer, prøvd å fiske krabber og tatt årets første bad - jeg kan ikke huske sist jeg badet i Norge faktisk! Nå er hele byen blitt innvandert av flyvemaur, og da var vi raske med å komme oss hjem! Nå skal jeg en tur ned til byen å spise middag - må jo utnytte været når det først er så fint ute. Jeg tror jeg det blir trening etter det, og en rolig kveld - ikke like enkelt, men jeg skal gjøre et forsøk.

Har du badet i Norge i år?

Litt av en helg 23.07.2017

Jeg sov ingenting natt til fredag - endte opp med å bake bursdagsmuffins til meg selv, dra på morgentrening før avtalen min og en tur innom senteret før søs og jeg kjørte nedover til Risør. Vi brukte nesten 5 timer på turen - det er jo omkjøring til sørlandet nå, og i tilegg var vi nødt til å lade bilen underveis i plaskregnet. Når vi endelig kom frem reiste jeg rett på reunion-fest med ungdomsskole-teamet mitt - noe som ble veldig velykket, det var både morsomt og minnerik og samles igjen på den måten - vi spiste taco, hadde rebus, og fikk i oss en god del drikke. Kan ikke huske sist jeg var på en fest hvor mobil ikke var et tema - fantastisk ting å si i 2017, så jeg har faktisk ikke et eneste bilde derfra. Senere dro vi på byen og jeg traff endel kjente ute også!

Hele lørdagen ble brukt til å rydde ned fra loftet, og på kvelden dro jeg til en venninne og drakk litt vin, før det ble en ny runde på byen. I dag er loftet tømt for våre ting - er det én ting jeg aldri skal gjøre, så er det å kaste masse ting opp på et loft. Nå har jeg nettopp kommet inn fra en joggetur, og er rimelig sliten etter en hektisk helg!Koppen fikk jeg i bursdagsgave av min søster - kaffekjerring som jeg er ♥

Den proteinbaren er himmelgod!Ca slik skulle bursdagsfrokosten min egentlig se ut - det ble fredagens frokost og lunsj i stedenfor!

Nå må jeg komme meg i dusjen, også skal jeg prøve å slappe av resten av kvelden. Jeg kom jo til Risør på fredag, men har faktisk enda ikke sovet i sengen min - ja, dere kan jo bare lure på hvordan det er mulig, så nå ser jeg frem til en god natt med søvn - forhåpentligvis i hvert fall. Håper dere har hatt en fin helg? :-)

birthday girl 20.07.2017

Heey! 

Beklager fraværet, men de siste dagene har vært ekstremt tøffe - men det orker jeg ikke å snakke om nå. I dag har jeg feiret bursdagen min, i hvert fall det jeg ikke sov bort av den - hadde planlagt å ha en fin bursdag i år, men det ble visst ikke helt slik jeg hadde tenkt meg og planlagt. Man får bare gjøre det beste ut av det, alternativet ville jo vært at det ikke ble bursdag i det hele tatt. Jeg måtte rett for å finne mobilen min når jeg stod opp i dag, for den hadde jeg mistet på Carl-Berner - så ble det trøsteshopping. Hentet også gratis gaver - haha, det kan man like med å være i Oslo på bursdagen sin, så nå har jeg en haug med bakevarer liggende og en bukett med roser, blant annet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et bilde med to av de som betyr mest i livet mitt ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg spratt likevel opp en Prosecco når jeg kom hjem, og fikk en fin orkidé av de hjemme. Nå har jeg fått satt meg ned for å fokusere på noe bra, og ser på alle meldingene jeg har fått i dag - det finnes tross alt så mange gode mennesker der ute. Uansett hvor ensom og færl jeg føler meg, så har jeg en haug bra mennesker rundt meg, og det kan jeg i hvert fall ikke klage på, for det er jo faktisk ikke en selvfølge - selv om jeg beklageligvis trekker de så langt unna jeg bare kan til tider.

Nå har vi nettopp kommet hjem fra Villa Paradiso på Grunerløkka, har spist både bursdagspizza og(!!!) is, noe som er en seier i seg selv - så slik ble min 27-årsdag! Tusen takk for alle bursdagshilsner og gaver jeg har fått i dag - jeg har i hvert fall kost meg i kveld, og har en fin familie som gadd å feire dagen sammen med meg ♥ Ingenting er så vondt at det ikke er godt for noe - vil jeg tro!

Lighthouse 14.07.2017

Hvor fint er ikke det huset her? det er fra Nille ♥Nå har vi nettopp satt oss inn igjen etter å ha grillet - det har vært fint vær i dag, men sommer i Norge er jo som vanlig.. kaldt om kvelden. Jeg er sliten etter å ha lekt apekatt i dag - bokstavelig talt, jeg klarte å falle i mellom to tau og en vaier og der ble jeg hengende, fordi jeg surret meg fast og rundt. Måtte faktisk ha instruksjon for å komme meg løs igjen, ble liksom kvelt hver gang jeg prøvde å flytte på meg - haha, underholdning for de andre, og vondt for meg. I dag fikk jeg pyntet kroppen med nye blåmerker - men så brakk jeg fingeren først gang jeg var i en klatrepark så det var jo ingenting i forhold. Hehe, dagens styrketrening i hvert fall! Tror jeg snart skal legge meg, dere må ha en god natt ♥

God morgen fredag 14.07.2017

Hei og god fredagsmorgen - noen dager siden sist, men det overlever dere!

Er hjemme i Oslo igjen nå, etter noen dager i Risør - som vanlig ble turen litt lengre enn planlagt, og jeg burde ha kommet meg hjem før formen begynte å synke! Hater at det er slik - men denne sommeren har jeg ikke tenkt meg innom et eneste sykehus, så i går tidlig tok jeg halen i mellom beina og dro hjem.

Og jeg føler meg heldigvis litt lettere nå som jeg er på riktig plass - dro på en avtale, shoppet litt og fikk meg en god treningssøkt - så nå har jeg kommet meg litt til hektene igjen!

Endelig bilder med ordentlig kamera - denne koppen fant jeg på rommet mitt i Risør, tror jeg har fått den i bursdagssgave for mange år siden.

Nå skal jeg drikke opp, også prøve få i meg frokost. Min søster og jeg skal til klatreparken i dag, så da må jeg ha mer energi enn kaffe. Sola skinner som bare det allerede - er typisk det når man har reist fra sørlandet, men satser uansett på at dette blir en fin dag i Oslo! 

Hva skal dere i helgen? God helg må dere i hvert fall ha!

Mindfullness til det fulle 08.07.2017

Det ble sent i går, og jeg var oppe før 11 - tror det ble 4 timer med søvn, jeg. Har vært i Tvedestrand i dag, av alle byer man kan reise til på sørlandet. Det er egentlig en koselig by, det er bare så synd at det stedet kun minner meg om min første behandler på BUP. Men ja - byen kalles for bokbyen, og jeg som har blitt så glad i bøker, var jo litt i himmelen der. Var vel innom alle bokbutikkene, og alle hadde vær sin sjarm - det er vel stort sett butikker med bøker de har i Tvedestrand, sett bort i fra Grisen storsenter som er et lite senter. Uansett - jeg koste meg jeg, og fikk med meg fire bøker hjem.

 Var i det humøret i dag. Og der satt jeg inne i en krok i en gammel bokbutikk. Helt alene. I en gammel sofa.

 

 

Sola har stått på i hele dag - luften er så mye friskere her nede enn den er i Oslo, hadde helt glemt hvor glad jeg egentlig er i sørlandet ♥

Når jeg kom hjem ble det joggetur - jeg var på rødstubben, og fikk veldig flashback til tiden på ungdomsskolen når vi måtte ta skrekkens kuper-test. Det verste som fantes i gymtimen. Fikk lyst å prøve meg igjen, men formen og beina var helt ødelagt så det orket jeg ikke! Nå er middagen spist, og proseccoen er åpnet - litt forandring fra i går. Vet ikke helt hva jeg skal i kveld - de fleste er på Stangholmen på konsert der, men det vet jeg ikke om jeg gidder igjen i år. Drar vel uansett til byen for å kikke litt senere - ha en fin lørdag ♥

 

Home 07.07.2017

Den hvite by ved skagerrak. Trehusbyen. Sørlandsperle. Palmekysten. Den hvite by. Risør.

Kjært barn har mange navn - sies det!

Risør er ikke så kjært for meg lengre. Risør betyr i oversatt sammenheng for meg - Traumer. Sykehus. Sting. Skrik. Smerte. Overdoser. Rykter. 

Men det betyr også - Idyll. Gode venner. Kald vin. Skjærgård. Sol. Hund. Familie. Barnerom. Fin natur. Fine hus.

Det positive overveide det negative, trodde kanskje dere nå, og det ser jeg at det gjør. Men det er nok ikke hele sannheten, men å være her på besøk er greit - så lenge det ikke er for lenge om gangen.

Men det går jo ikke ann og ikke savne dette heller:


Bildet er tatt av mamma.


Jeg lærte egentlig i fjor at man ikke reiser med buss den fredagen ferien starter, men så klarte jeg å gjøre samme tabbe igjen. Jeg skal jeg spise middag med familien å drikke rødvin nå, før jeg drar til bestevenninnen min - har ikke sett henne siden jan/feb, så det blir fint, og dette skal bli en bra kveld. Jeg savner sola - den var ikke her nede, jeg som trodde sola alltid skinte på sørlandet? det er i hvert fall det mange andre tror!

Dere må ha en fantastisk fin fredag, klem fra meg og en glad hund ♥

Livet har lært mig, 07.07.2017

At det går videre. Det går alltid videre. Med eller uten eksistens. Med eller uten følelser. Det går videre. Eller springer videre. Men videre går det. Både i nedoverbakke og i oppoverbakke. I berg-og-dal-bane og i søvne. Livet har lært meg mye. Godt og vondt. Puste og pese.

 

Hva har livet lært deg, da?

Sommerlig god morgen 06.07.2017

Nå har jeg faktisk blitt helt avhengig av vannmelon - det tok ikke lange tiden! Jeg ble litt småredd da jeg oppdaget at det er sukker i det, for sukker er noe jeg setter lite pris på - det er fruktsukker i hvert fall, noe som er litt bedre enn vanlig sukker - tror jeg? bare si at vannmelon er sunt!

Hadde egentlig tenkt til å pause morgeninnleggene når jeg innså at det var ferietid - er jo ganske få som sitter her inne på denne tiden uansett, men i dag fikk jeg lyst likevel. Sola stråler ute, i hvert fall i Oslo - i mens jeg ligger under pelspleddet. Jeg har en avtale klokken 14.00, så nå må jeg gå. Etter de har jeg ingen store planer - får se hva jeg finner på etter det for å få denne dagen til å gå!

Ha en fin dag ♥

Sommerens crawings 03.07.2017

Er det en ting jeg aldri har vært spesielt opptatt av, så er det vannmelon - det er jo bare vann, og er jo så grisete? etter ferien vår, så har jeg blitt ganske glad i det jeg også:

Jeg har faktisk akkurat våknet - jeg var litt groggy og trøtt for noen timer siden og la hodet ned på sofaen, og da var det visst gjort - endte opp med å sove i mange timer på sofaen i stedenfor å drikke opp shacken min å reise på trening. Nå er det forsent for å trene, og jeg har mest lyst å sove videre egentlig. Hvor er det blitt av motivasjonen? det er juli, det merker man her inne også - men når jeg uansett er hjemme i Oslo, så finnes det grenser. Hehe!

Denne søndagen har jeg kun vært på Plantasjen og kjøpt nye blomster, har også plantet solsikkerfrø - så nå gleder jeg meg til å se de spire og gro utenfor vinduet mitt ♥

Flere som er glad i vannmelom?

Et fantastisk fint bryllup 02.07.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har ikke spurt brudeparet om tilattelse til å legge ut noen bilder av dem, så det gjør jeg ikke - men et glimt av den fine kjolen hennes går nok bra:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se på den fine bryllupskaken:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥♥♥

Bryllupet i går var så gjennomført og fint fra start til slutt, og alle detaljene på bordet var så fine! Vi ble servert tapas, dessert og drikke, og etterpå kom det store dessertbordet med kaker, kaffe og det hele - rullet egentlig ut av det lokalet når vi dro i 01-tiden, og sovnet med en gang hodet traff puten hjemme i Oslo i natt. Det var et veldig koselig selskap, og ikke minst var det hyggelig å se igjen familien på pappa sin side - for det var flere år siden jeg hadde sett alle sammen sist!

Lunsj i sola før bryllupsfesten 01.07.2017

Hei!

Nå sitter vi i sola på verandaen til min søster, og skal snart avgårde på bryllupsfesten. Vielsen var i Rakkestad, så det var noen timer i mellom før selve selskapet. Vielsen var veldig fin, og paret er nå lykkelig gift - så søtt ❤

Det er godt over 25 grader, så nå er jeg utrolig glad for at jeg ikke har bunad på - da hadde jeg rent bort.

Festen varer nok en god stund, så vi snakkes mer i morgen! Ha en strålende lørdag ☺

Friday night 01.07.2017Jeg har nettopp spist taco av mitt nye spisebord - tror vi kjøpte det minste (og dyreste selvfølgelig) slagbordet som fantes på Ikea. Nå ligger jeg på sofaen og ser på skam - jeg trodde jeg hadde sett alle episodene, men det hadde jeg ikke, og da ble jeg jo litt glad. Nå tenkte jeg å drukne hodet ned i en isboks eller noe, så vi snakkes mer en annen dag. Håper dere har det fint ♥

Slappfisk fredag 30.06.2017

Hei på dere. Jeg stod opp så sent i dag, fordi jeg slapp avtalen min - så nå er dagen allerede over før jeg har rukket å starte den ordentlig føler jeg. Har vært på Ikea med pappa og kjøpt litt ting jeg trengte, og selvfølgelig litt ting jeg ikke trengte. Etter turen dit lagde jeg meg grøt og satt meg i sola - dette sengebrettet kjøpte jeg i dag forresten:

Interessant lesing - føles litt ut som en pensum-bok men. Ja, også pleier jeg jo alltid og dandere havregrøten min mye finere når den skal ut på bloggen, men der gjorde jeg visst en glipp i dag - jeg antar at dere overlever...

I dag må jeg trene, for jeg var ikke i form til å gjøre det i går. Jeg dro heller på butikken og brukte opp et gavekort jeg fikk, fordi jeg klagde på at jeg fant en stilk i supergrøten min - haha, det var tydeligvis verdt å klage på det. Så jeg lå på sofaen med en boks is i går i stedenfor, også på en torsdag da dere - skal sies at det var en sunn is. I dag er det jo faktisk fredag - jeg er fortsatt slapp, men har fått i meg en solid lunsj så i dag skal jeg klare å gjennomføre økten. Beinet mitt er også bedre i dag, og i natt hadde jeg 0 kramper - tror kanskje denne kroppen bare trengte litt mer hvile.. nå har jeg hvilt nok - er for rastløs for dette her!

Nå skal Nocco drikkes opp, og treningssklærne på. Ha en super fredag, hva enn dere holder på meg om sommeren ♥

Hasselnuss 29.06.2017

I Wien var vi på en stor butikk som heter Haas & Haas - de hadde så mye utvalg av te, men også litt kaffe. I dag prøvde jeg den jeg kjøpte, og den kunne gjerne ha hatt litt mer smak i seg - kanskje bare jeg som tok for lite kaffe i, jeg vet ikke! Det ble selvfølgelig mer te på denne butikken også - så nå har jeg nok for en stund.

Jeg kom akkurat hjem fra legen - ingenting er som å starte dagen med å tappe litt blod. Nå har jeg spist havregrøt, den jeg lager hjemme selv er best- den savnet jeg virkelig på ferien! Innså også i dag tidlig at det faktisk er ferietid nå, det var ikke noe GMN på tv - så det er kanskje på tide å planlegge litt? Heh. 

Jeg skal dra på bibloteket nå og få levert et par bøker, og hente en pakke på vei hjem. Jeg hentet en i går også - men glemte den andre. Det var jo også tre pakker i postkassa når jeg kom hjem, og det kom en til i dag - så det er vel ikke rart man blir litt forvirret i all nettshoppingen! Meen, gøy med masse pakker ♥

Nå er det lenge siden jeg har trent, så det skal bli godt å få dratt på seg noen nye treningssklær å trene litt igjen i dag. Jeg sjekket også leggen min hos legen - uten at vi fant noe galt, så vi kom frem til at det kan ha kommet av treningen - så det var jo kjipt for meg som helst vil trene hver dag, og i tilegg har problemer med kneet fra før av - jey...

Har dere noen sommerferie-planer? fortell!

Diva 28.06.2017

Nå er jeg hjemme igjen etter en veldig fin uke på tur, sammen med en av de beste menneskene jeg vet om - kan vel ikke akkurat bli annet enn bra med et slikt utgangspunkt uansett. Koser meg alltid sammen med hun, så er veldig glad jeg har hun i livet mitt - slike som henne vokser ikke på trær!

Ferien kom på riktig tidspunkt, for nå har jeg fått ny motivasjon, og er gladere enn før jeg reiste - dagen før jeg dro var det nemlig sikkelig dårlig stemning. Jeg trenger med andre ord ikke psykolog -ferie er mer min type terapi. Det var veldig godt å komme hjem igjen - det skal sies, selv om jeg vet det ikke tar lange tiden før jeg vil ut på eventyr igjen. Alle syns jeg reiser mye, og det gjør jeg også - det handler vel litt om hva man prioriterer å bruke tid og penger på, for alle som lurer på det!

Merket når jeg satt meg ned tidligere i dag, hvor sliten jeg faktisk er. Vi har jo gjort noe hele tiden, sovet lite, og beina våre har vi ikke akkurat spart på - så jeg bestemte meg for å ta en hjemmedag i dag, som en forlengelse av ferien. Deilig å ha pakket ordentlig ut, vasket og alt som må gjøres når man kommer hjem igjen etter en uke. Har også hentet kjøleskap i dag - eller, først fikk vi en fryseboks, så et kjøleskap med bulk i - det er så typisk min flaks, hellet i det er at vi fikk endel rabatt på det som vi egentlig ikke skulle få, men vi kommer til å klage på det.

Nå har jeg akkurat skrubbet beina mine, og smørt de inn med krem, så nå har de det noe bedre. Etter en varm dusj, fant jeg frem den nyeste koppen i samlingen, og en ny te i smakssamlingen min - chai te med kokossmak, den anbefales om dere får tak i den noen vei ♥

Nå gleder meg til å sove i den myke sengen min igjen, og ikke minst til å spise en proteinpudding - ha en fin natt!

Morning 20.06.2017// bildene er fra mitt lille øyeblikk i går, hvor jeg faktisk lå rolig med en bok i over fem minutter, også dro jeg på meg treningsklærne - hehe! Må få lest ferdig den boken, for nå vil jeg bytte den ut - men liker ikke å ha halvferdige leste bøker liggende, så jeg tar den med meg på t-banen etterpå!

Når jeg våknet i dag, så ante jeg ikke hvilken dag det var, og ble overrasket når jeg så det var tirsdag - merkelig hvor for forvirret man kan bli, ikke sant? Hehe - vel, nå sitter jeg her med kaffekoppen min - etter kun 5 timer med søvn, der ligger jeg for tiden - egentlig litt for lite, men jeg går ikke rundt og er sikkelig trøtt så da er det jo greit! I dag er det kun behandling, også skal jeg reise rett hjem igjen - i går endte jeg nemlig opp på et shoppingsenter. Eneste planen jeg har ellers i dag er å trene, men kjenner jeg meg selv rett så flyr dagen avgårde for det om - jeg skal også forbrede kofferten og andre ting, for i morgen reiser jeg på ferie!

Ha en fin dag og kos dere i sommerværet om dere er like heldige som oss i Oslo ♥

Morning sunday 18.06.2017

God morgen - eller formiddag blir vel mer riktig å si nå ♥

Jeg brukte det meste av dagen i går til å handle ting jeg trenger til leiligheten, og endel ting jeg ikke trenger til meg selv (som det sorte skinndekselet under) - nå skal jeg prøve å holde meg unna butikker frem til ferien, for denne uken har jeg shoppet altfor mye. Fikk med meg en koffert hjem i det minste, så det var noe fornuftig som ble kjøpt! Vi grillet på kvelden, og jeg fikk meg en god treningsøkt etter det - hadde den fine solnedgangen som utsikt i går, så treningsøkten ble ekstra fin!

Nå er søndagen her igjen - en dag man kan bruke på ting man ellers ikke har tid eller overskudd til å gjøre i hverdagen, eller slike småting som man ikke husker å gjøre, eller som man vet man bør gjøre, som blir nedpriortiert - eller bare noe koselig eller avslappende man ikke tar seg tid til ellers! Hva pleier dere å bruke søndagene på?

God kveld 16.06.2017Mørkt rom, stearinlys, kveld og en sliten jente beskriver stemningen her ganske godt akkurat nå. Dere må ha en fin kveld ♥

Dizzy friday 16.06.2017

Riktig god helg ♥

Det har regnet og vært grått i hele dag, så det har vært sikkelig sovevær - var så sliten i hodet og kroppen når jeg stod opp i dag, og i tilegg veldig støl etter en hard treningssuke. Jeg har vasket leiligheten i dag, og tatt det helt med ro - noe jeg virkelig trengte, for nå er formen mye bedre! Jeg har akkurat laget vaniljepannekaker til lunsj, og det kan jeg merke at kroppen min ble glad for. Har tenkt på å teste ut noe nytt en stund nå, og i dag klarte jeg å få det gjort - så nå kommer det endelig en ny oppskrift til dere!


// lillepus

Tror ikke jeg skal gjøre så mye i dag egentlig - det eneste jeg vet er at jeg skal på trening i kveld. Skal også kjøpe noen friske blomster, har sikkelig fredagsfølelse i dag ♥

Har dere noen fine planer for helgen?

If nothing goes right, go left 15.06.2017

// kopp Søstrene Grene

God morgen fine dere, i natt ble det heldigvis litt mer søvn på meg, men jeg var overraskende effektiv i går til å ha sovet så lite. Jeg fikk dratt på avtalen min, skrevet et brev med et glass hvitvin i sola på Sagene - har en fast plass jeg sitter når jeg skal skrive slike ting, og med litt vin til går det alltid mye bedre. Etter jeg var ferdig med det dro jeg en tur til byen - det er tydelig at det er sommer nå, det var salg i alle butikker og jeg var ikke akkurat alene om å shoppe i går. Når jeg kom hjem dro jeg på trening og fikk meg en god økt, også var egentlig dagen over. 

Denne uken har gått så fort, og det er allerede torsdag - nå må jeg få i meg frokost, også gjøre meg klar for å dra på behandlertime. Håper det blir like fint vær i dag som det var i går! Ønsker dere en fin dag

God morgen, kaffekoppen 14.06.2017I går (eller rettere sagt - i natt før jeg la meg), gjorde jeg kaffetrakteren klar - er alltid deilig å sleppe å fylle den om morningen, for da kan jeg trykke rett på knappen, og nytraktet kaffe kommer innen 5 minutter fra du dro deg opp av sengen! Vel, jeg var nødt til å fylle den opp når jeg stod opp i stad - pleier vanligvis ikke å drikke en hel kanne alene til frokost, hehe - merkelig nok!

Nå har jeg nettopp kommet meg ut av dusjen, og nyter dagens første kopp i mens jeg ser på GMN- er bare så glad denne natten er over, for jeg har sovet i rundt 1.5 time. Det jeg våknet av i stad var at jeg ble kvelt, så da ga jeg opp hele søvnen for godt - jeg lærte også i natt at jeg må få skaffet meg gardiner, for nå er det visst sommer ute. Jeg er glad jeg fikk sovet litt i hvert fall, så overlever jeg sikkert dagen også - hvis ikke avlyser jeg bare avtalen min i dag, skal innrømme at det frister mest...

Har dere sovet godt? ♥

Passe slapp dag 13.06.2017Denne skålen kjøpte jeg i går - det er alltid hyggligere å spise frokosten av noe som er fargerikt. Ja, dere hørte riktig - frokost klokken 15.00 på dagen! Har tatt medisinene mine de siste dagene og de slår meg helt ut, så nå må jeg slutte på de igjen - min kropp er ikke skap for falske kjemikaler. Jeg ligger egentlig bare på sofaen og ser på serie nå, i mens sola lyser inn stuevinduet ♥

Jeg må komme i gang med dagen og trening, så vi snakkes mer senere - håper dere har en fin dag!

Te & god natt 13.06.2017For en treig dag dette har vært - jeg var oppe altfor sent, og startet dagen med en legetime, jeg har akkurat byttet lege så formen skulle gjerne vært litt bedre under møtet, men sånn er nå det. Etterpå dro jeg på trening og var der i 3 timer, rimelig stresset fordi jeg var ute på lørdag, og ikke fikk trent i går - så nå begynner formen å komme seg igjen. Jeg tåler alkohol svært dårlig, hadde faktisk ikke vært på fest på 8 uker, så ikke veldig merkelig - føler jeg taper den kampen uansett hva jeg velger å gjøre, for det blir feil for meg uansett...

Etter jeg var ferdig på trening - spontan shoppet jeg litt, fordi humøret mitt trengte det. Jeg fikk blant annet med meg en ny type te, pysj og sengetrekk hjem - så nå ligger jeg på sofaen med te, ren pysj og gleder meg til å gå til sengs - det skal jeg i hvert fall ikke klage på ♥

Håper dere får sove godt, klem!

Mental check 10.06.2017

God lørdag folkens!

Det eneste jeg har fått gjort i dag er trening og handle mat, og nå ligger jeg på min bestevenn, nemlig sofaen. Det tok ganske lang tid før jeg landet her, og nå står det en sunn pizzavariant på bordet som jeg nettopp var ute og kjøpte. Jeg hadde vært pizzafyll nå, om det ikke hadde vært for at bilen så meg når jeg syklet ut i veien - jeg ble så flau at jeg syklet for harde livet hjem igjen, uten å gi et eneste signal om at jeg var takknemlig for og ikke bli kjørt ned - unnskyld, bilen. Der lærte jeg at jeg ikke skal ut å sykle rett etter en times krangel med meg selv!

Åpnet en øl med engang jeg kom inn igjen, og jeg skal egentlig på fest i kveld - skulle vært der for en time siden, så vet ikke om det blir noe av. Nå skal jeg i hvert fall slappe litt av - jeg har funnet en ny serie å se på, som er sikkelig spennende - Good behavior heter den, og dere finner den på TV2 sumo. Så får jeg bare se om jeg klarer å få på meg masken å dra ut senere!

Hva driver dere med?

Hei fredagen 09.06.2017

God morgen - så var det helg igjen ♥

Jeg har nettopp gått i gjennom salget til Nelly, fordi jeg er på utkitt etter en kjole jeg kan ha i bryllup - det er ikke enkelt å finne noe, og jeg orker heller ikke å gå med bunaden en varm og lang juli-dag. Jeg har ikke noen spesielle planer i dag, har en ganske rolig og behagelig start på helgen- noe jeg merker jeg har godt av etter jeg startet gårsdagen hos behandler!

Pappa skal sette inn ovnen på kjøkkenet i dag, og det nærmer seg å bli ferdig, han kom faktisk inn døra as we speak - så skal nok ordne litt her hjemme! Ellers skal jeg trene i løpet av dagen, fikk noen nye treningssklær i posten i dag, og med det øker jo også motivasjonen. Min søster kommer i kveld, så skal vel være litt med henne også ♥

Har dere noen morroe planer for dagen/kvelden?

Kylling & pastasalat 07.06.2017Hei på dere - har dere regnet bort i dag?

Jeg startet dagen med å forsove meg, takket være apedopet mitt - jeg fikk hvert fall sovet mye bedre, selv om jeg kom forsent til avtalen min! I kveld har jeg fått meg en super treningsøkt, og når jeg kom hjem lagde jeg middag - eller, jeg lagde en veldig sunn salat - så jeg vet ikke helt om vi kan legge det under katogorien middag. Salat passer jo bra på varme sommerdager - om ikke det er varmt, så er det i hvert fall det siste! Jeg hentet en pakke fra iHerb i dag, som blant annet innholdt en eske med noen veldig gode proteinbarer - det kommer et eget innlegg om dem i morgen!

Nå skal jeg slappe av med serie, ha en fin kveld ♥

Sitronmelisse 06.06.2017

Etter en liten luftetur til butikken, med musikk på ørene, mørke skyer over hodet og sommertempratur i luften, fikk jeg frisket opp hodet og tankene litt - utrolig hva litt frisk luft kan gjøre av og til. Det som skulle bli en rask tur i butikken ble fort en time - snart er jeg et levende leksikon på hvor mange kalorier hvilke produkter inneholder - Neida, eller? Nå er jeg hjemme igjen, så etter dette innlegget skal jeg spise- jeg må bare tenke på hva litt til!

Jeg ville egentlig på Plantasjen i stad, men jeg orket ikke å gå lengre enn butikken, men jeg fant det jeg skulle ha der - en sitronmelisse. Jeg skal ikke spise den, ville bare pynte opp benken min, også lukter den jo godt. Den minner meg egentlig kun om pinnedyrene som er på DPS - husker ikke om jeg har fortalt dere dette, men jeg fikk med meg noen egg hjem derfra, og jeg ga tilslutt opp siden de aldri klakk - når vi skulle flytte skulle jeg sjekke krukken og oppi der lå det 3-4 bittesmå pinnedyr som var døde. Ååh, da fikk jeg litt vondt i hjertet - nesten så jeg må reise å spørre om jeg kan få noen nye!

Sitronmelisse har alltid blitt brukt for å heve humøret forresten, og det passet jo bra i dag ♥

Bird 06.06.2017

GOD TIRSDAG, og gratulerer med dagen til alle svensker der ute ♥
En liten funfact: jeg er kvart svensk!

Jeg skal være helt ærlig med dere å si at dette ikke er en god tirsdag, etter en natt med gjenopplevelser - dette påvirker så mye, så slik våkner jeg opp og plutselig er i dårlig humør, og dette plutselig har faktisk en årsak! Jeg trodde (håpet) at det hadde roet seg for godt, men får vel bare innse at fortiden alltid vil innhente meg. Jaja, ikke noe å gjøre med hva man drømmer, bare veldig frusterende.

Jeg er i gang med dagens andre kaffekopp, ser på Wenche kokkulere, i mens frokosten snart har stått over en time og ventet på at jeg skal spise den. Jeg spise den, men det frister ikke i det hele tatt.

Dagens plan er å trene av meg denne morningen - også skal jeg innom senteret, biblioteket og på Europris å kjøpe noen flere kurver til sminkeskuffen min. Hvis jeg kommer meg ut av sofaen igjen, har mest lyst å legge meg i sengen igjen merker jeg - men det skal jeg ikke altså, jeg gir ikke opp av litt motgang. Veel, vi snakkes - ha en fin dag ♥

Helligdag på mandag er de beste mandagene 05.06.2017

Helligdager som legger seg på en mandag er ekstra deilig - det er en mandag, men alt føles ut som at det er søndag, det liker jeg - for jeg er ikke noe mandagsbarn! 

Men man kan vel si at dagen virkelig startet som en blåmandag - jeg bøyde meg nemlig ned for å plukke opp noe fra gulvet, og i det hørte jeg et brak, og på betonggulvet lå min kjære iPhone etter å ha fått seg et sikkelig mageplask - hele frontskjermen knuste selvfølgelig! Superpappa som jeg har, så fant han frem til noen som kunne fikse skjermen, og i samme slengen byttet vi batteri også - så nå er den i orden igjen, og jeg kommer nok til å vente en stund med å kjøpe ny telefon, selv om det har vært i tankene, så er egentlig den gamle god som ny igjen nå!//Botanisk hage

Etter at iPhonen var ferdig på sykehuset reiste jeg for å trene, også kom jeg hjem til servert middag i solsteika, gjorde litt hagearbeid og nå har jeg lagt meg ned i sofaen med en serie. Jeg startet vel på denne serien for et år siden, så er på tide å få sett den ferdig - Six feet under heter den, det ironiske med det er at jeg fikk den serie anbefalingen av en psykolog, hehe. Vel, vi får se hvor lenge jeg klarer å sitte i ro, ikke lenge kjenner jeg meg selv rett!

Hva har dere gjort i dag?

Happy sunday 04.06.2017♥ - H A P P Y - S U N D A Y - ♥
 

1.pinsedag og det er helt grått ute, så det passet meg veldig bra at pappa hang opp dagslys-lamper i stuen min i dag - det ble mye bedre, det er som å ha sollys inne uten at noe blender meg. Det kommer til å bli mye bedre å ta bilder inne nå også, og det liker jo vi bloggere! Ellers har det gått mest i rydding i går og i dag, dere må tro jeg ikke gjøre noe annet - men jeg prøver å få system i alt, og ha alle ting på en plass, og det tar jo litt tid. Min søster kom også til Oslo i går, så i kveld er planen å dra på kino - men først skal jeg ut i gråværet og trene litt!

Hva gjør dere i dag? Håper dere har en fin dag!

Pinseaften 03.06.2017


G O D - P I N S E  - A F T E N ♥

Savnet kaffekoppene mine? nå har jeg gått i surr, så vet ikke om dere har sett denne før, jeg skylder på nytt hjem - for nå er egentlig alt annerledes, men jeg liker det faktisk!

Jeg var i Sverige sammen med pappa i går, for å hamstre litt godsaker - om noen andre enn mine nærmeste skulle tatt en kikk i kjøleskapet mitt nå, så lurer jeg veldig på hva de hadde trodd om meg - hele kjøleskapet er nemlig fult av proteinpudding, shakers, BCAA, p-max og snus. Nå fortalte jeg det på internett også, der har dere meg vett. Før vi reiste tilbake til Sarpsborg spiste vi litt lunsj, også kom min søster hjem fra jobb så jeg var litt sammen med henne før vi kjørte tilbake til Oslo - da reiste jeg rett på trening, spiste havregrøten min også var det egentlig bare å legge seg.

Nå er jeg på dagens første kaffekopp & snus, i mens et valpeprogram står på i bakgrunnen - det gjør ikke akkurat lysten mindre til å skaffe seg sin egen hund. Jeg skal snart komme meg avgårde siden butikkene stenger så tidlig i dag, så blir det trening etter det. Vi snakkes mer i kveld, håper jeg ♥

First of june 01.06.2017

Kan ikke helt skjønne at det nå er juni - det som er ganske trist med det er at sommeren pleier å fly avgårde og plutselig er det høsten igjen, slik er er det i hvert fall for meg. Jeg var innlagt hele sommerferien i fjor, så i år skal jeg prøve å nyte den så godt jeg kan 100%.

Det har ikke skjedd mye spennende her i dag - har meldt meg inn i nytt treningssenter, så jeg har vært og trent. Har blitt ganske avhengig av trening, av flere årsaker - som dere sikkert har forstått for lenge siden, for føler jeg nevner det i hver eneste innlegg - men det er vel ikke noe mer interessant å vite at jeg har vært på Jysk og kjøpt ny pute i dag heller. Vi har grillet i dag da - slikt må man jo gjøre den første sommerdagen. Dessverre ser det ut til at det skal regne hele helgen, så man kan jo kalle årstiden hva man vil - man får bare nyte de få soldagene man får når man bor i Norge!// slang med noen bilder fra Mallorca for å pynte opp innlegget litt.Har dere hatt en fin dag da?

Klumsekopp 31.05.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen onsdag - endelig en morgen med god tid. Eller, god tid har jeg vel omtrent hver dag, det er bare jeg som er ekstremt somlete og treig om morningen - så dagens kopp passet bra! Vet ikke helt hvordan jeg skal overleve når jeg ikke har tid til å ligge i sofaen flere timer før jeg skal ut døra, hehe! Når vi er inne på sofa, så kom den nye sofaen min i går - den er så stor og fin, og i det jeg skrev dette så klarte jeg å helle somlekoppen utover maccen, kamera, powerbanken, mobilen og den nye sofaen, er det mulig?!! heldigvis så overlevde alt sammen, hadde vært passe kjipt ellers.. så la oss heller bare kalle koppen for klumsekopp i stedenfor - eller jeg kan skylde på det nye sofabordet som jeg ikke rekker frem tid fra sofakroken? Hehe!

Dagens plan er ganske lik som i går, skal på en avtale også skal jeg trene etterpå. I går oppdaterte jeg endelig spillelisten min - jeg tok i bruk iPoden min fra 2010, siden iPhone-batteriet mitt er så dårlig. Så nå kan jeg endelig sperre verden ute med musikk i ørene, uten å tenke på dårlig strøm - det må til når man bor i masete Oslo.

Ønsker dere en fin dag ♥

En finfin mandag 29.05.2017

Jeg så for meg den blåmandagen i dag, siden jeg var så dum og gikk til sengs 03.30 - men jeg har hatt en veldig fin mandag! Mye takket være en venninne, som var på besøk i Oslo i dag, så jeg har vært med henne - hadde ikke sett hun siden desember, så det var etterlengtet Siw-tid ♥

Vi satt oss på Jamie Oliver på Aker brygge - delte en pizza til lunsj og hadde noe godt i glassene våre, i mens sola strålte over oss. Lite visste jeg om at det skulle bli 27 grader ute i dag! Se så søt venninne jeg har ♥ // ellers fosser det jo ut sjokolade når man bare har tenkt til å ha litt topping - kan kalle det sjokolade med is i stedenfor!

Når jeg kom hjem dro jeg rett på cardio-trening. Heh, det måtte nesten til etter den starten på uka - jeg syns også uken automatisk blir hakket bedre når jeg starter den med trening! Jeg har også fylt opp kjøleskapet, så i dag føler jeg meg nesten rutinert. Nå blir det Netflix og havregrøt på meg - jeg har ikke fått spist havregrøten min idag, så det er noe som mangler!

Ferie for en dag 27.05.2017

I dag reiste jeg hjemmefra klokken ni, fordi jeg skulle reise til Hvaler med søsteren min - jeg tenkte at jeg i samme slengen ville reise en tur innom Fredrikstad. Jeg har ikke vært noe serlig i sentrum av byen - siste gangen jeg kan huske var jeg på julemarked i gamlebyen, og det er for dårlig når man så og si har hele familien der, og er født der. Hehe! Jeg skal skrive mer om dagen vår i dag senere, men må redigere bilder først!

Visste dere at verden over selges i gjennomsnitt en Billy-bokhylle på Ikea hvert femte minutt? Hehe - her om dagen var jeg en av de, og fikk plassert denne i mellom sminkebordet og skrivepulten min. Den størrelsen jeg trengte var selvfølgelig umulig å finne, men den passet i hvert fall bra inn!Kjøpte et lite søtt skilt i gamlebyen i dag!

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, og det dufter fra de nye duftpinnene mine overalt - selv om jeg har satt de inn på badet! Nå skal jeg varme opp litt pizza fra tidligere i dag, og ligge på sofaen foran tv - asosial som jeg er! Jeg har endelig fått TV-kanaler, men tenkte å se videre på 13 reasons why på Netflix! 

I dag har jeg følt at jeg har vært litt på ferie - kort unna og ikke minst en billig tur, kanskje jeg skal finne en annen by i Norge neste gang? kom gjerne med tips om fine byer i nærheten av Oslo!

Hva har dere gjort i dag?

Day in sun 26.05.2017

Når norsk sommer er som dette, da er det virkelig ingen grunn til å klage! I stad tuslet jeg i butikken i bikinitoppen - det er vel å bryte alle sosiale koder i Norge, i mens i utlandet er det liksom helt greit? ingen som kjenner meg her uansett, så jeg bryr meg pent lite! Ferie på egen boplass ♥Det var jo slik gårsdagen egentlig skulle se ut - men i dag måtte jeg dra på trening først, så ble halve dagen i stedenfor. Akkurat nå er jeg inne, men skal ut igjen straks for å kjøpe ny kabel til lydplanken min - ryddet nettopp ut siste del av flyttelasset, og den er sporløst borte, skjønner virkelig ikke hvor den er! Vel, litt svinn hører vel med når man flytter, eller? den dukker nok opp, etter at jeg har kjøpt ny!

Håper dere har hatt en fin dag ♥

God kveld, Kristi himmelfartsdag 25.05.2017

God kveld kjære dere, håper dere har nytt fridagen til det fulle og fått litt sol i skinnene. Min plan var å ligge rett ut i sola i dag - men så har den for det meste gjemt seg bak en sky, så jeg har ryddet og vasket i hele dag i stedenfor, siden å rydde tydeligvis er blitt min nye hobby - hadde tenkt å lese boken "magisk opprydding", men tror faktisk jeg klarer meg helt fint uten den. Innimellom har vi tatt i bruk grillen, og jeg kan ikke huske sist en iskald øl smakte så godt. Rastløs som jeg er, syklet jeg også en tur til Plantasjen i stad for å kjøpe blomster. Ja - så hva nå?

Hva har dere brukt dagen på?

Deilig vær 23.05.2017

Jeg er mildt sagt rørt og overveldet over alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk på innlegget mitt i går, både her og på facebook - for en heiagjeng jeg har på internett, det betyr veldig mye for meg at så mange støtter meg, og det gjør veien så mye enklere å gå når man ikke tusler helt alene ♥Etter vi flyttet har rutinene mine blitt litt dårlige, så nå må jeg prøve å skru tilbake døgnrytmen min litt - det har mer å si for pysken enn jeg noengang kommer til å innrømme! Jeg får dessverre ikke noe serlig lys inn vinduet om morningen lengre, så det har gjort det ekstra vanskelig å hoppe ut av seng. I dag var det hvert fall motiverende å komme seg raskt ut, for nå er det ordentlig sommer ute - jeg var på en avtale i dag, og etter det hadde jeg en treningsøkt som var mye bedre enn de siste dagene!Etter trening satt jeg meg på min faste sted ved vannet i Nydalen for å spise lunsj - nå ligger jeg på solsengen på verandaen hjemme. Etterpå skal pappa og jeg en tur på Ikea, og det blir forhåpentligvis den siste på en stund!

Fler som får mer energi-boots av sol?

Kveldssola 19.05.2017

Flere enn meg som merker at det begynner å bli litt sommer igjen? det liker jeg! Fredagen er snart over - i dag har jeg vært utenfor huset, noe jeg ikke var i hele går. Men det resulterte til en bra treningssøkt i kveld - jeg prøvde ut ett nytt senter som ligger ganske nærme, og tror jeg skal bytte over til det, det blir faktisk det femte treningssenteret jeg er medlem av i Oslo - haha, bare å spørre meg om tips med andre ord. Har også vært på Ikea i dag, så nå gjenstår det kun og montere de siste skuffene så er PAX-garderoben min ferdig!I mens fredagstacoen ble spist, så dukket denne himmelen opp. Måtte jo gå opp i tredje etasje å knipse et bilde - så ser ut som dere ikke slepper unna solnedgangbilder i fremtiden likevel!

Hva gjør dere i kveld? har dere hatt en fin dag? ♥

Kaffekopp søker sjokoladebit 19.05.2017Stikker innom for å ønske dere en riktig god fredag og helg ♥

Sebra 17.05.2017

Heisann! Har dere hatt en fin nasjonaldag? ♥

Jeg hadde egentlig tenkt til å blogge i går, og jeg hadde tenkt til å bake kake - hadde til og med handlet litt sunnere bakevarer for å prøve meg frem. Men jeg var helt ødelagt i kropp og sinn i går at jeg ikke orket noe annet enn å være til, etter to avtaler og trening - jeg tok en sjans på det igjen, men nå tror jeg faktisk at jeg har lært at jeg ikke skal ha mer enn en avtale per dag. Så i går var fokuset mitt en helt annen plass, for i går fristet det mest å sove over hele 17.mai, men det vet jeg at jeg ville ha angret på - denne dagen er jo så koselig!Sebra - akkurat som meg!

I dag var jeg oppe klokken seks, og fikk laget meg frokost før jeg måtte rekke toget. Nå var det godt å ta seg en varm dusj, og legge seg på sofaen med en kopp te. For ikke å snakke om hvor deilig det er å ta av seg en bunad etter en lang dag i den i gråvær - jeg tok den av før jeg dro hjem fra Sarpsborg og stjal noen klær fra søsteren min, dagen ble visst feiret i den byen i år også. Men jeg skal heller laget et innlegg om det senere, for nå orker jeg ikke å redigere bilder.Jeg er så barnslig at jeg kjøper gassballong - det var ganske flaut å bære den rundt alene på toget og i Oslo, så jeg fikk pappa til å ta den med hjem. Begynner jeg å bli voksen nå? :(

Formen er ikke på topp- så jeg blir nok hjemme i kveld til tross for at det er 17.mai, men jeg klarer meg egentlig helt fint uten å feire noe mer, og den proseccoen som står i kjøleskapet frister det egentlig ikke å åpne heller. Syns det er litt stille her inne for tiden - håper uansett dere har hatt en bra dag, og feiret dagen med sunt fornuft både ovenfor deg selv og barn. Ha en fin kveld videre!

Hipp, hipp, hurra - for fine Norge vi er så glad i og ekstra stolte av i dag, nordmenn er noe for seg selv ♥♥♥

Jenta som er glad i mai 15.05.2017

Hei! Håper dere har hatt en fin start på en ny uke? denne uken sniker det seg jo inn en ekstra fridag, nemlig vår kjære nasjonaldag - jeg har ikke rukket å tenke så mye på den dagen, er så glad jeg ville ha bunad for noen år siden, så jeg i hvert fall slepper å tenke på antrekk! Jeg har pyntet til 17.mai, det har jeg vel egentlig aldri gjort før - det er årevis siden jeg gikk rundt med flagg, og nå har jeg et stående i vindusskarmen frivillig? man forandrer seg med tiden skjønner jeg - mangler bare at jeg baker en kake nå. Vel, jeg ser på det som et godt tegn! Vet ikke helt hvordan jeg nå fikk hele dette innlegget til å handle om flagg og 17.mai, men det var ikke meningen! Når vi først er inne på det, så har jeg i dag vært og fått fransk manikyr- så nå er neglene mine klare for nasjonalsdagen også. Jeg har også trent i dag, ettersom jeg i går hadde den slappeste dagen på så lenge som jeg kan huske - jeg sov lenge, og tok på meg treningssklær 16.30, men når jeg hadde spist middag, ryddet i garderoben min, og lagt meg på sofaen innså jeg at slaget var tapt og jeg gikk i dusjen og la meg på sofaen igjen. Jeg begynner å bli mer husvarm, og det er jo bra!

Ha en fin kveld ♥

Vel hjemme i Norge 13.05.2017

Hei på dere - fra kalde Norge!

Vi brukte den siste dagen på Mallorca til å reise til et historisk sted - siden det var overskyet. Det lå i nabobyen så det var ikke lange veien å reise med taxi, vi tok også en lunsj der - skal vise dere bilder senere. Resten av dagen fikk vi noen timer i sola og i relaxavdelingen - før vi satt og koste oss litt på terrassen til mamma, og måtte ordne oss for å reise i 21-tiden. Vårt fly var forsinket med én time, men vi rakk heldigvis bussen hjem 05.15, og var hjemme rundt 06. Det var en behagelig flytur som gikk ganske fort, men flymaten kunne vi latt være å bestille midt på natten - jeg pirket i meg noen biter, og sovnet endelig en times tid før nedstigningen begynte mot solnedgangen - det beste med å fly tidlig om morgenen eller sent om kvelden!Den ene katten min hadde tisset i gjennom alt i sengen min, så jeg var ikke veldig blid når jeg kom hjem - siden jeg måtte kaste alt på vask! Skummadrassen hadde heldigvis klart seg, så i dag ble det kun en liten powernap på sofaen - men jeg har ikke tenkt å snu døgnrytmen opp ned heller.

Jeg pleier alltid og syntes det er så deilig å komme hjem fra ferie, men savner varmen og havet - jeg har vært så kald i dag, og gjort alt for å bli varm. Nå står ovnen på 30 grader og jeg har funnet frem noen av de varmeste koseklærne - så det ordner seg nå regner jeg med, ørene mine har i hvert fall blitt rudolf, så de matcher nesen min!

Hjemmet er i hvert fall ryddig nå, og sengen er god som ny igjen. Valgte å bli hjemme på sofaen i kveld, jeg trenger søvn så det er jeg nok glad for i morgen. Har satt på 13 reason why på Netflix nå - jeg følger egentlig aldri med i Netflix sin verden - det er jo eurovision senere, som sikkert er hyggeligere å se på enn dette. Men nå er det straks middagstid, vi snakkes senere ♥

Har dere sett 13 reason why?
Hva driver dere med i kveld?

Ha en fin kveld - enten om det er funsaft (som i mitt tilfelle) eller vin i glasset deres ♥

Coco 07.05.2017Jeg som elsker kokkos ble sikkelig skuffet over dette vannet, det smakte jo ikke spesielt godt engang - men flaska var fin da! Vi har hatt takaway-pizza på terrassen i kveld - dette er en ganske øde plass, så mange som bor her har all inklusiv, vi gadd ikke det, så derfor har vi spist mest i leiligheten - syns det er ganske greit, så får jeg det jeg vil spise selv, og dette er jo bare en rolig ferie hvor vi ikke farter rundt uansett. Det er egentlig nok å finne på her også - i stad var vi på Michael Jackson show, og nå er vi klare for senga og aftersun - så rødvinen er byttet ut med p-maxen. Tenkte prøve å rekke en Yoga-time klokken 09.15 i morgen, det er jo tross alt mandag - spørs om det går, men jeg prøver å ha troa, trening blir det uansett, hehe!

Ha en fortsatt fin søndag - ønsker dere en god start på en ny uke ♥

Sommer i Oslo 05.05.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag stod jeg opp før 08 - fordi jeg i går fikk opp en reklame i mens jeg satt på finn.no, det var nemlig 30% på hele Lefdal som ikke ligger så langt unna her. Altså - vanligvis pleier jeg ikke å gidde slike ting, fordi det somregel er ekstremt mye mennesker når varehus har slike salg. Men i dag tenkte jeg - hvorfor ikke, så jeg dro og stod kun 15 minutter i kø, og inne var det heldigvis ikke kaos. Jeg var på utkikk etter ny Fitbit, og ny Fitbit ble det - en annen enn den jeg hadde tenkt meg, men tenker jeg beholder denne likevel - det to lå avskilt i en eske, så det var nok sjebnen - så nå er søsteren min og jeg tvillinger! Jeg kjøpte også en badevekt, og en mikrobølgovn når det først var salg. Eller - pappa kjøpte det, og mikrobølgovnen fikk jeg av mamma i innflyttningsgave ♥

Jeg syklet rundt østensjøvannet i stad, for å få meg en liten treningssøkt. Det var en utrolig fin plass, som jeg ikke skjønner at jeg har besøkt før. Det var veldig mange flere fugler enn jeg trodde det skulle være - det er jo kjent for at det er mye fugler, men det var ekstremt. Føler jeg er litt på ferie på mitt eget bosted for tiden. Det er sommer i Oslo nå, så lunsjen ble på gresset sammen med min søster, som dere kan se på bildet over - hadde tenkt å ta solarium i dag, men det trengs ikke med dette været - kunne ønske det var slik hele året - det hadde sjelen min virkelig likt.

Jeg glemte selvfølgelig å ta minnekortet i kamera når jeg syklet, men det kommer noen mobilbilder senere!

Ønsker dere en super fredagskveld ♥

Koser meg i sola 04.05.2017

God ettermiddag!

Akkurat nå sitter jeg i Nydalen og soler meg - etter å ha vært på avtalen min og deretter på trening. Egentlig hadde jeg tenkt å reise rett hjem, men solen fristet meg, så nå sitter jeg her og hører på fossen og fuglene - ganske fredelig og jeg liker meg her, selv om det bringer frem både gode og dårlige minner. Jeg soler meg i sports-bh liksom - en helt normal ting å gjøre i Oslo, men det sier litt om været som er nå.

Jeg er den type menneske som alltid prøver ute de nye matvarene som kommer - elsker nyheter i butikkhyllene, haha ♥

Rushtiden har startet nå, så kan ikke akkurat si det frister å reise hjemover heller, hehe - dette er den verste tiden å reise med t-banen på, og jeg unngår det så langt jeg kan! Men må komme meg hjemover til dusjen - så skal jeg til Lambertseter på senteret der etterpå for å bytte noe blant annet!

Hjernen er stjernen 03.05.2017

God kveld kjære dere!

For en lang dag dette har vært, eller for noen lange dager det har blitt i det siste er vel mer riktig å si - er først nå jeg har satt meg ned i sofaen etter å ha ryddet ut, og tatt en dusj. Jeg skal lage meg noe mat etter jeg har postet dette - middag nå? det blir nok bare knekkebrød, så vi kaller det heller for kveldsmat vi! Jeg fikk ny overmadrass i dag - så jeg gleder meg til å sove, for i går ble det altfor sent - håper jeg sover bedre på denne!

Vi har hvert fall fått gjort endel i dag, kjøpte blant annet skuffer til å ha i toppen av skapet - så der fikk jeg studd bort ganske mye. Kjøpte også masse kleshengere, så skapet blir mer og mer ferdig - ble også endel andre ting fra Ikea, Jysk og Europris. Vi så også på benkeplater (igjen), fliser og vasker - har endelig fått valgt ut alt sammen, så nå kan pappa bygge kjøkken! Vært mye mas med det kjøkkenet, men nå er det forhåpentligvis endelig i boks - jeg orker hvert fall ikke tenke på flere fargekombinasjoner nå, så det får bli slik! Vi rakk ikke å se på sofa, eller dra på søpla - men vi fikk ryddet litt i gamlehuset og fylt opp bilen. Det nærmer seg tomt, men det er ganske utrolig hvor mye man har i et hus!Etter jeg hadde vært hos behandler idag - satt jeg meg i sola langs Akerselva og spiste lunsj og drakk Iste med sitron, som endelig er tilbake i butikken, så det ble en liten pause før jeg dro på trening. Etter det var jeg innom tre kjøpesenter, fordi den første Nille-butikken ikke ville ta gavekortet mitt som jeg vant i en konkurranse på Instagram. Jeg fikk ikke tak i det jeg i utgangspunket skulle ha heller, så det var jo flott. Heh!

Jeg må bli litt klokere på hjernen så boken over ble også med hjem i dag, det virker som en bok som er lettlest - det blir mye buss på meg framover så da er det egentlig perfekt og alltid ha en bok i veska ♥ av alle ting jeg har kjøpt i dag, så valgte jeg å vise dere en bok - den passet litt inn sammen med iMacen min egentlig, når jeg tenker meg om. I morgen tenker jeg heller å ta med meg kamera, så dere slepper og kun se på kjedelige bilder.

Men nå sulter jeg her jeg sitter, så vi snakkes mer i morgen - håper dere har hatt en fin dag, og får en god natt ♥

Er det noen av dere som har lest den boken?

Ha en super dag 03.05.2017

God morgen dere!

Jeg var hos frisøren i fire timer i går - jeg klarer ikke å skjønne meg på de som ser på frisørbesøk som velvære og kvalitetstid - jeg kjedet meg i hjel der jeg satt og ventet. Men det tar tid å legge folie over hele hodet, men klipp og vask kan jeg forstå - for det tar ikke så lang tid. Jeg fikk flere kopper med kaffe, og litt massasje underveis så jeg overlevde fint - etterpå ble det lunsj i sola, også dro jeg på trening, så fløy dagen i går bort.

Et gammelt bilde, men fortsatt like fin pus!

Nå sitter jeg i stua oppe og spiser havregrøt - aner ikke når jeg kommer hjem igjen i dag, så det ble en tung frokost. Det ble lite shopping i går - så i dag er planen å dra med meg pappa rundt mange steder, derfor er jeg oppe såpass tidlig - kan tenke meg at han gleder seg til det allerede. Vi skal også ryddde litt på utsiden av det gamle huset - det har seg nemlig sånn at jeg har brukt uteplassen som søppeldynge til tider - står blant annet enn sofa der som må fjernes. Men hvis vi skal rekke alt dette, og avtale og jobb etterpå så må jeg faktisk starte å stelle meg nå!

Ellers er det jo sommer ute og jeg skal dra på meg et skjørt for anledningen - dere må nyte dagen så lenge dette været varer ♥

Flere som syntes det er kjedelig hos frisøren?
Hva skal dere i dag?

Endelig hverdag igjen 02.05.2017

God morgen!

Det er litt deilig når hverdagen kommer tilbake igjen, nå har det ikke vært noe annet enn langhelg så dere er kanskje ikke helt enig i det - men for meg har de tre nye nettene i nytt hus føltes som minst en uke, og det føles ut som jeg har bodd her så lenge!

Jeg er vel ekstra glad for at det er hverdag nå, så vi får butikker tilgjengelig igjen - strategisk av pappa å velge flyttedato når han gjorde, så han slapp å høre mas fra meg om å kjøpe det ene og det andre. Ikke at han gjorde det med vilje - men tenker det var ganske greit for da ble all tiden brukt tid å pakke ut og planlegge. Jeg har for mange møbler, i forhold til hva det er plass til, så jeg må finne andre løsninger - i går fikk jeg meg blant annet en høy og tynn bokhylle fra finn.no!Et par bilder fra i går, orket ikke å dra opp kamera nå.

Nå ser jeg på God Morgen Norge på maccen, ettersom TV-kanaler ikke er fikset og internett er litt dårlig. Nå skal jeg drikke masse kafffe - sover enda ikke noe godt, så håper det endrer seg så jeg slepper begynne å bruke medisinene mine, for de har jeg faktisk ikke brukt på veldig lenge og det er så deilig å klare seg ute de!

I dag er planen å dra til til frisøren, og denne gangen har jeg valgt den salongen jeg alltid blir fornøyd med - sommersveisen skal på plass nå som det nærmer seg 17.mai. Etterpå skal jeg trene - endelig sier jeg bare, har jo ikke fått trent siden fredag - alt for lenge siden, men har gått bra!

Jeg må sette av god tid til å reise i dag, så jeg ikke kommer for sent - så nå skal jeg spise opp frokosten min og stelle meg. Vi snakkes mer senere ♥

En skjønn mandag i mai 01.05.2017

I dag er det en fantatisk mandag - fordi det i hele dag har føltes ut som det er søndag. Jeg er lat og slapp i dag, og har egentlig ikke gjort noe serlig fornuftig bortsett fra å rydde og vaske litt. Sov lenge også - men det er ikke så rart med tanken på at lille pus lekte hindreløype på soverommet mitt og i sengen min i natt.

Jeg hadde tenkt å sykle til østensjøvannet i dag, siden det ikke er så langt unna, og siden det er så fint vær - veldig deilig at vi fremdeles bor nærme marka. Jeg syklet feil vei først - ikke uventet av meg siden jeg ikke er kjent her i det hele tatt, jeg prøvde liksom å google min egen posisjon i går for å finne min egen adresse. Jeg kom meg på rett vei ved hjelp av google maps, og fant frem til plantasjen nede i veien her - jeg var ikke den eneste der i dag, og det må være den største plantasjen jeg har vært på noensinne, de hadde akvarium og fugler der inne til og med. Jeg fikk med meg en full pose hjem, selv om jeg bare skulle ha roser, så det ble altså ingen tur til østensjovannet i dag, mye fordi jeg ikke ville sykle meg bort også - iPhonen min liker meg ikke, så den slår seg av når det passer meg minst.

Nå har jeg nettopp stekt Cottage cheese rundstykker og spist de i solveggen på verandaen, hvor jeg fremdeles sitter. Jeg har også knipset bilder av blomstene jeg kjøpte og kom til å tenke på at vi faktisk har naboer nå - lurer på hva de tenkte om de så meg stå der å stille opp blomstene (og treet/palmen) mine:

Jeg har alltid ønsket meg et lite sånt tree ♥Følte det var litt sjansespill å sette en så dyr vase oppå der.Innflyttningsblomster må man jo ha!

Så dagens trening gikk ikke helt etter planen - sitter på verandaen enda og drikker julebrus i mens jeg spiser sjokolade. Når de andre kommer hjem skal vi grille - det blir engangsgrill, for grillen har vi jo ikke fått i hus. Men grill + sol + 1.mai er en perfekt kombinasjon uansett. Men nå skal jeg runde av dette innlegget, for nå ble det fryktelig langt!

Velkommen skal du være mai ♥

Kom mai, du skjønne milde 30.04.2017

God kveld fine lesere! 

Tenk at vi i morgen går inn i mai - jeg ba om at april skulle gå sakte, og det har den faktisk også gjort, i hvert fall mentalt, hehe. Det er sikkert fordi jeg har snudd døgnrytmen min, og faktisk får gjort endel i løpet av april. Mai er en av mine favorittmåneder, så jeg gleder meg - håper den også går sakte!Jeg har fått kommet enda mer i orden, og fått hentet sminkebordet mitt og speilet - det turte jeg ikke å sende avgårde med flyttebilen i går, men nå er det i hus! Den siste pusen er også i hus, men har gjemt seg i hjørnet under sofaen i andre etasje - den er så redd, jeg er ganske sikker på at den katten lider av både sosial angst og PTSD. Ellers var det det et sikkelig trist syn å gå inn i det gamle huset, det eneste jeg savner er beliggenheten og utsikten overraskende nok. Her er det stille, fredelig og ikke en byggeplass. Tror jeg vil trives her, et helt nytt sted uten et eneste vondt minne i veggene - det er ganske fint å tenke på egentlig ♥Nå har jeg nettopp spist taco, og lagt meg på sofaen for kvelden - tror jeg. Jeg er en rastløs sjel, når ting ikke er 100% i orden!

Nyt kvelden, og kos dere med fri i morgen også ♥

God søndag 30.04.2017

Riktig god søndag til dere ♥

Jeg har ikke sovet veldig godt i natt, var veldig merkelig å sove i et helt nytt hus - jeg våknet også tidlig og var oppe allerede i 09-tiden. Det er jo greit nok, så får jeg mye ut av dagen. Måtte starte dagen med en kopp te og en nocco, fordi jeg ikke fant kaffefilter (hehe), tenker vi må en tur i butikken senere uansett - det var ikke akkurat noe jeg tenkte på å gjøre i går, men heldigvis finnes det butikker som er åpne selv om det er søndag!

Denne tror jeg ikke dere har sett før? Hehe!

Mitt kjøkken er jo ikke ferdig, men skapene står her, så jeg har faktisk fått ryddet ut alle koppene mine allerede, tror jeg i hvert fall - i tilegg til endel andre kjøkkenting. Vi har også fikset litt i klesskapet, men det er ikke helt ferdig enda, men har fått ryddet ut endel der også - så dette har vært en effektiv morgen vil jeg si! Merker jeg faktisk er støl og sliten i beina etter i går, så tror jeg skal droppe trening i dag og heller komme i orden her hjemme - med mindre jeg drar innom på veien når vi skal til det gamle huset senere, det ligger dessverre et stykke unna så jeg kommer ikke til å gidde å reise dit med t-banen i dag uansett! 

Jeg bor jo i en kjeller og så litt trist på det - men oppdaget nå at når jeg ligger mot det ene vinduet i dette rommet, så ser jeg rett opp på himmelen - det er jo passe koselig, det er faktisk en liten hage på utsiden der også ♥

Tror jeg skal fortsette å pakke ut - jeg er en sånn person som helst vil få unna slike ting så fort som mulig, noe som er en stor fordel nå!

Hva gjør dere i dag?

På plass i vårt nye kryp-in 30.04.2017

Nå er jeg så sliten, at jeg ikke helt forstår hva nesen min gjør foran en datamaskin - må bare lande litt her, og slappe av før jeg går og legger meg. Ikke minst måtte jeg ta en dusj, få i meg noe ordentlig mat (les:pizza), og etter å ha lett i gjennom alt fant jeg endelig vinegget mitt også - det har seg sånn at jeg trodde jeg hadde full kontroll på det meste av ting, men det jeg har trengt mest har jeg brukt lengst tid på å finne, i tilegg ble jeg satt igjen på huset når min søster reiste hjem så pappa og jeg måtte reise å hente noen siste ting i 22-tiden, siden mye jeg trengte stod igjen. Var også greit å få med seg katten - skal sies at fiskene, hamsteren og den andre katten er igjen så de må vi hente i morgen, men jeg nektet å sove den første natten her uten min fine pus - den andre pusen nektet å bli med.

Til tross for alt kaoset og at jeg helst ville legge meg ned å gråte i stad - så har jeg nå fått støvsuget, vasket alle gulv, luftet, ryddet i klær og ting, satt frem noen småting og tent nye duftlys så lukten her inne blir mer meg - så nå er alt mye bedre, og jeg har allerede fått gjort det hjemmekoselig. Men merker jeg aldri har lyst til å flytte igjen, haha!Når jeg skulle ta disse bildene gikk jeg og lette etter lysbryteren - det viste seg at den ikke var montert enda, haha! Alt er jo ikke ferdig her, men det tar vi de neste ukene!Pus har slått seg til ro allerede, hun er vel den snilleste og skjønneste pusen. Hun vil selvfølgelig ut, men jeg tør ikke å sleppe hun ut her før det har gått minst en uke - spørs om vi får det til, men vi prøver i hvert fall.

Vel - nå skal jeg snart gå til sengs, gleder meg utrolig mye til å sove helt til jeg våkner av meg selv. Jeg brukte sikkert en halvtime på å legge på den sengen, da er man sliten - og hva skjer når jeg er ferdig? jeg oppdager en edderkopp som tusler på mitt nyinnkjøpte sengeteppe - har aldri vært raskere med støvsugeren noen sinne, for å si det sånn!

Ellers må jeg dele dagens gullkorn med dere:

-pappa: Hvor kommer du fra nå?
-flyttemannen: jeg kommer fra Iran!

God natt, fine dere ♥

Brekkie 29.04.2017Det siste utsiktsbilde herfra - vi tok likegodt lunsjen ute, selv om det var kaldt. Skolen har hatt globalløp i dag, så vi har fått underholdning og musikk også - vi har jo måtte vente endel, men nå er flyttebilen her for siste gang. Jeg har så mye ting, og så mye klær at jeg aldri burde shoppe igjen noensinne. Helt utrolig hvor mye jeg har klart å presse inn på så liten plass, men nå er det endelig tomt - nesten da hvert fall. Nå skal søs og jeg ironisk nok dra å handle litt, haha! Merker jeg allerede gruer meg til å reise ut til huset å rydde, det er sikkert totalt kaos der nå, haha!

Sommerteater 29.04.2017Hei på dere!

Det ble dårlig med oppdateringer i går, men så gikk dagen for det meste til å trene, og å rydde i ting - så når kvelden kom ville vi bare kose oss foran TV, så vi fikk tid til en siste fredagskveld i huset. 

Nå har jeg min siste morgenstund i stua i kjelleren, hvor rart er ikke det å tenke på egentlig? vi har bodd her i 17 år. Eller - jeg har ikke bodd her så lenge, men min far og stemor har, og jeg har vært her på besøk fram til jeg flyttet hit selv. Jeg var oppe allerede 08.30, siden flyttebilen skulle komme klokken 09 - den er allerede blitt fylt opp og er kjørt avgårde, så her går det fort unna. Hehe, gleder meg bare til denne dagen er over - har sikret meg ved å koke en hel kanne med kaffe som fikk bo i min nyinkjøpte kaffekanne, så nå har jeg det viktigste for mitt nye kryp-in. Er lite koselig her nå og kattene er veldig forvirret, så skal bli godt og bare få alt unna!

Vel, jeg kan ikke sitte her og late meg, så jeg får drikke opp kaffen min, kle på meg og hjelpe til så vi kommer oss ut av hus. Regner ikke med at vi blogges før i morgen, men blir det tid så hører dere fra meg!

Ønsker dere en kjempefin lørdag og langhelg i forhåpentligvis strålende sol - derav ble sommerkoppen inlosjert i dag som dere kan se på bildene over ♥

Min 27.04.2017

God morgen fine dere. Håper dere har hatt en fin start på dagen?

Jeg var ikke hjemme før i 21-tiden i går - da hadde jeg styrt hjemme hele dagen, vært hos behandler, vært i byen og siste stopp var Ikea for å kjøpe garderobeinnredning. Fikk heldigvis hentet meg inn på et stopp på veien til Ikea, der det var en gratis kaffemaskin (hehe) - sånn burde det vært på alle steder som innebærer grubling og tid. Jeg forstår ikke hvor tiden blir av, for føler ikke at jeg gjorde så veldig mye i går akkurat - jeg rakk verken å trene eller å ta sol som jeg hadde tenkt til, så i dag er en hard treningsøkt første prioritert her hos meg, ettersom vi i går endte med å bestille pizza og ha den fredagskvelden - men det trengte jeg. Vi flytter jo i helgen, så jeg tok den litt på forskudd, også visste jeg at jeg hadde tid til en lang økt i dag!

Jeg bruker vanligvis 30mm på kamera mitt, men nå har jeg begynt å bruke 50mm igjen. Ser nå veldig godt at det er noe galt med fokuset til 30mm objektivet, for denne fokuserte med en gang. Disse bildene har jeg ikke orket å redigere heller.

Håper resten av dagen deres blir fin ♥

Pus og sniff 25.04.2017Nå begynner jeg å bli tom for kopper her, siden alle er pakket bort - men Sniff og en kosete pus er koselig å ha morgenstund sammen med, selv om det nå begynner å bli langt utpå dag. Pus er så klengete for tiden at det nesten er irriterende, hun skal ligge oppå meg om natten liksom. Snø er det fortsatt ute, såvidt jeg vet har det i hvert fall sluttet å snø - ble litt sur i går så jeg dro for gardinene etter å ha løpt rundt halve dagen og blitt en snømann.

Brynene mine ble litt for mørke og skamklipt i går - altså.. jeg bestilte ikke engang form av bryn, så jeg er ikke veldig fornøyd - men det er bare bryn, så får leve med de. Det var bio henna-tatto om noen skulle lure! Jeg fortsatt sort under øynene så det så ut som jeg gikk og gråt i hele går - mannen i treningsbutikken spurte liksom om jeg hadde hatt en fin dag, og det jeg klarte å lire ut av meg var at den var helt grei, også begynte vi å snakke om været - typisk nordmenn ikke sant.

Jeg har ikke lagt noen serlig planer i dag, men humøret er i hvert fall bedre - så jeg får komme i gang med noe. Det nærmer seg flytting nå, og ting er absolutt ikke klart for det.

Noen snaps fra søndag 24.04.2017Helgen forsvant litt, siden jeg var ute på fredag. Var noen venninner fra Risør som var i Oslo, og det var hyggelig å se de igjen - men senere endte jeg på en fest som gjorde at helgen ikke akkurat ble så bra - men jeg fikk i hvert fall litt ut av søndagen!

Først var jeg på bokmarked og fikk meg noen nye bøker - det ble ikke så mange siden posesalget ikke hadde startet enda, men jeg fant ikke så mye spennende - kanskje siden jeg kjøpte 19 bøker i fjor som jeg ikke har fått lest. Etterpå dro jeg til byen en tur og var innom 3 museer - Ibsenhuset, Astrup fearnley og Nobel fredssenter, og alle var egentlig sånn passe kjedelig. Jeg gadd ikke å vente på å få omvisning i huset og jeg gadd heller ikke betale ekstra for å se den nye utstillingen på fearnley så ja - hehe, greit tidsfordriv på en søndag, siden alt var gratis uansett. Etterpå dro jeg på trening siden det var det jeg i utgangspuktet skulle rekke før de stengte!

Fler som var på turist i egen by?

Hello winter mondayz 24.04.2017

Heisann. Beklager bloggpause uten å si ifra, det er sjeldent et bra tegn fra min side og jeg hater når det skjer - nå er jeg i hvert fall tilbake igjen, så mer om helgen min kommer senere i dag!Jeg hadde tenkt å vise dere sommerkoppen min i dag, men dette er en kjip mandag, det snør ute, vinterkoppen og vinterklær ligger i det andre huset - trenger jeg å si noe mer? så jeg gikk for en svart kopp bare for og gjøre starten på dagen hakket verrre. Haha! Jeg har nettopp spist frokost, så det sier jo litt. Nå må jeg komme meg ut i det pene været - skal en tur til byen å farge vipper og bryn, også drar jeg på trening etterpå, forhåpentligvis er dagen litt bedre senere i dag!

Ha en fin dag i vinterland da - dere som er så heldig å ha det ♥

Happy friday 21.04.2017

Denne koppen har jeg spart helt til i dag - haha, hør på nerden i meg! Jeg burde hatt et eget innlegg med bare koppene mine, jeg. Målet er jo å vise dere alle sammen - det vil nok ta et år minst, men vet aldri om det skjer. Blir dere veldig lei?Ha en fin fredag dere, helgen etter en ferie er alltid best - så god helg ♥

husets siste 20.04.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg kjøpt inn det som mest sansynlig blir husets siste blomster, hvor trist er ikke det å tenke på egentlig? fine var de hvert fall ♥

Ellers har dagen i dag gått i ett - heldigvis kan man vel si. Nå blir det speltlomper og avslapping med serien Elven, (jeg lurte dere litt - det er jo ikke påskekrim og alle episodene er ikke lagt ut) før fredagen tikker inn!

Håper dere får en fin kveld ♥

Grey morning with Hufsa 20.04.2017

Alle barns mareritt?For en treig dag dette har vært - har sløst bort halve dagen med å sove sammen med pus i stedenfor å stå opp. Ironisk nok etter at min behandler i går sa at jeg skulle prøve enda en uke med bra døgnrytme - men altså, jeg må hvile litt ekstra noen dager jeg også, spesielt etter de to siste dagene - det må jo være greit. Så startet min morgen litt raskt i dag med å bake cottage cheese rundstykker - så jeg har mer å gå på når jeg skal trene, i tilegg skal jeg drikke masse før jeg drar. Nå skal jeg skifte til treningssklær, og ta med meg en boks BCAA på bussen - hvis ikke økten blir bedre i dag så vet ikke jeg!

Vel, nok om dette. Vurderer om jeg skal lage et innlegg om noen av klærne jeg har kjøpt den siste tiden, er det interesse for det? er ganske ut av trening på å få det bra til, men kan gi det et forsøk!

Believe 19.04.2017Falt bare helt for denne stenen når jeg så den en dag på Nille - har tross alt tatovert believe på håndleddet så det er kanskje ikke så rart.

Det er tomt her nå, men prøver å la noen ting stå igjen som er synlig - så det faktisk er hjemmekoselig her frem til vi skal helt ut av hus. Jeg er ganske sliten og lei i dag også, skjønner ikke alt av hvor dette kommer fra, og det passer utrolig dårlig - men jeg får bare slappe av og godta det, for har ikke planer om at dette skal vedvare eller noe annet så jeg satser igjen på bedre dag i morgen. Formen er i hvert fall litt bedre nå som jeg har fått i meg litt næring - det har seg vel sånn at min kropp også trenger bensin for å fungere! Nå koser jeg meg med et glass vin, det er tross alt lille lørdag - eeh, det er veldig lite innafor, men jeg prøver og ikke bry meg. Det blir sofaen resten av kvelden på denne jenta her, men unntak av at jeg skal hente noe på posten - pakker gjør meg tross alt happy ♥

Håper dere får en super kveld!

Kjærlighet fra mummi 19.04.2017

Heisann onsdag ♥

Nå sitter jeg her med dagens første kaffekopp og skal snart gjøre meg klar for dagen! Det første som står på planen er å se på benkeplater til kjøkkenet mitt, som snart er ferdig bygget - så nå blir det nok et vanskelig fargevalg. Kjøkken og stue-gulvet ble forresten lyst, for de som lurer på hvordan det endte med det tilslutt. Jeg har også time hos min behandler i dag, noe jeg absolutt ikke har lyst til - føler behandlingen bare har blitt tull etter at DPS skrev meg ut, så sånn er det. Ellers satser jeg på litt mindre flytting i dag og litt mer trening! Litt kjærlighet fra meg til dere ♥Hva skal dere i dag?

Ha en fin dag ♥

Ha en god natt 18.04.2017Denne jenta her klarte faktisk å forlate huset i dag uten å blåse ut stearinlysene. Én ting er kaffetrakteren som skrur seg av selv etter 15 minutter - men å gå fra lysene uten å blåse de ut? I det siste har jeg virkelig vært distré - for det er ikke lenge siden nesten det samme skjedde. Jaja, huset står her heldigvis enda!

I det jeg kom inn hjemme fra trening i dag lagde jeg meg cottage cheese rundstykker til middag (eh..) - jeg må virkelig lære meg å få i meg mer, og jeg ble ikke helt fornøyd med dagens økt heller, mye på grunn av det. Det ble sofaen resten av kvelden, og nå er jeg klar for å legge meg - det kommer en ny dag med nye muligheter i morgen!

Har dere overlevd den første dagen etter ferien?

God natt - sov godt og drøm søtt ♥

Lurefugl 18.04.2017

Nå stråler sola fra og til - typisk norsk, men april er en lurefugl som de nettopp sa på god morgen Norge, den gamle sjela i meg ser selvfølgelig på det, det er et klart tegn på at det ikke er ferie lengre! Nå ble avtalen min i dag avlyst - så det er jo ikke akkurat store forandringene for meg her, selv om påsken er over og huset er stille. Men det blir i hvert fall styrketrening på mitt faste senter i kveld, noe jeg gleder meg til siden jeg ikke har fått trent sikkelig styrke siden onsdag - dere kan jo tenke dere hvor fult det ene senteret som hadde åpent har vært i påsken.

Så det vil denne dagen gå til, i tilegg til å pakke mer - det er bestemt at vi skal være ute før 1 mai, så er bare å få det unna så fort som mulig. Ellers finnes det vel ikke noe mer hverdagslig enn bilder av kaffekoppene mine, da:
-Cup from Greengate-

Jeg skal se ferdig Elven nå - kan ikke si det var veldig spennende, men må jo få med meg hvordan det ender tilslutt.

Ønsker dere en perfekt dag ♥

Påskekrim og vin 17.04.2017

Dagen i dag har vært ganske hverdagslig - stå opp og slappe litt av, ordne litt hjemme, pakke, kjøre flyttelass, pakke, trene også kjøre flyttelass igjen!Nå derimot - søtpotetpizza, vin og påskekrim. Jeg falt ut av Harry Potter - men det stod på i gjennom nr tre, hehe! Norsk krim er ikke noe problem - jeg ser på Elven, og jeg ser vel hele ferdig i kveld kjenner jeg meg selv rett, det blir jo alltid så spennende og episodene er jo korte! Sikkelig avslappende kveld - merker jeg koser meg litt ekstra i disse påsketider så heldigvis er påsken over i morgen!

Til dere andre som ikke visste det så er det noe som heter Viafree - hvor man finner programmer man slepper å betale for, det visste ikke jeg - så nå kan jeg se den nye sesongen av Prison Break der også! Jeg har vært litt lat og ikke orket å koble til HDMI-kabelen til TV - er det noen som vet om det går ann å laste ned fler apper på Apple-tv? jeg har ikke fått det til, så har en følelse av at det ikke er mulig dessverre!

Fler som har sett denne serien?

Jeg håper dere nyter den siste kvelden i påsken, og at ikke hverdagen slår dere helt i trynet i morgen tidlig ♥

Første påskedag 16.04.2017

Nå er jeg hjemme i Oslo igjen etter helgen i Gøteborg - bussen var kun 25 minutter forsinket, og 10 min av de var pågrunn av at vi ble stoppet i tollen, ikke verst med tanken på turen frem. Syns likevel vi fikk mye ut av denne helgen - så alt i alt har det vært en fin tur. Nå har jeg akkurat pakket ut og slengt på meg koseklær. Det var deilig å slenge beina på bordet hjemme - en av tingene jeg ser veldig fram til ved å flytte, er å få en større sofa, så jeg slepper å bruke bordet som beinstøtte!Ett påskeegg med fine hjerter oppi for å pynte opp dette kjedelige innlegget.

Nå skal jeg bytte på sengen - finnes det egentlig noe bedre? etterpå skal jeg lage meg havregrøt og en kopp te - jeg kjøpte en ny smak fra Pukka i helgen jeg tenkte å prøve ut også skal jeg se første episode av sesong fire av Skam før jeg skal sove - er ganske klar for senga merker jeg! Heldigvis er det en påskedag igjen - så hverdagen blir ikke smelt i ansiktet mitt i morgen tidlig - men jeg skal stå opp tidlig selv om.

Fler som følger med på Skam?

Påskeegg for voksne 15.04.2017

Jeg måtte prøve ut dette, etter å ha sett det flere år på rad nå. Siden jeg hadde en kartong med vin liggende hjemme, var det bare å kjøpe seg et stort påskeegg, og få pappa til å skjære den til for meg, så jeg ikke skulle ødelegge egget. Husker jeg ikke skjønte hvordan dette kunne gå, det måtte jo lekke i gjennom egget - altså.. hvor blondine går det egentlig ann å bli!?

Jeg kommer ikke til å drikke opp dette i påsken, men nå har jeg det i hvert fall stående - syns vinkartongen ble hakket finere nå ♥

Spillpåske? 14.04.2017

Det blir ikke fjellpåske på meg i år - det er vel noen år siden vi var på hyttetur sist, selv om det er veldig koselig, så er jeg ikke så glad i å gå på ski lengre, og knærne mine er ikke veldig interessert i at jeg går på slalåm heller. Nå som snøen har smeltet, så frister det ikke å oppsøke den heller, så her blir det asfaltpåske - men spille kan man gjøre uansett hvor man er!

-ARK har nemlig 50% på alle spill og puslespill nå-

Ligretto er et veldig morsomt stress-spill, men har dessverre ikke fått spilt det noe serlig siden jeg gikk på folkehøgskolen - selv om man skulle tro jeg fikk dosen min på det året, hehe! Siden Yatzy var ganske billig, så kjøpte jeg med meg det også - altså, hvem 26-åringer kjøper Yatzy en lørdagsformiddag og tar med seg dagens Dagbladet i samme slengen? som ARK-venn får man nemlig dagbladet gratis! Når jeg var innlagt spilte vi faktisk litt Yatzy, så jeg har nok blitt litt skadet - først var det puslespill, liksom. Neida - men alt trenger ikke å skje foran en skjerm - det er ikke slik jeg har vokst opp i hvert fall!

Pleier du å spille kort/brettspill? ♥

Tar livet med ro 13.04.2017

God kveld - nå daler snøen ned utenfor, er veldig glad jeg ikke skal ut mer i dag og heller kan nyte kvelden på sofaen med stearinlys.

Fikk kort og Flaxlodd i posten av mamma, alltid like hygelig når hun sender meg kort - tenker jeg putter de i påskeegget mitt, jeg ♥Ja, her i huset ligger kattene akkurat der det passer dem - må si jeg er en snill matmor som lar dem få lov.

Jeg har nettopp pakket kofferten min, fordi søsteren min og jeg skal på en liten helgetur de siste dagene av ferien. Hadde i utgangspunktet ikke planer om å tilbringe påsken i Oslo - men det har ikke vært ille i det hele tatt, så det gjør meg ingenting at det ble slik, men jeg klarte å lure inn en liten tur tilslutt likevel. Kan ikke sammenlikne jul og påske helt enda, men har aldri gjort så mye ut av påsken som jeg har i år!

Nå skal jeg lage meg vegetartaco, som jeg faktisk aldri har prøvd før - kanskje ta meg litt vin og sette på en film eller to. Tar livet like mye med ro som katten min nå tror jeg, hehe!

Har dere det fint i påsken? ♥

Dragon eggs 13.04.2017

Var ikke disse sjokolade eggene søte? jeg kjøpte de selvfølgelig kun fordi de var i pastellfarger, men de smakte ikke så verst heller altså!

Skjærtorsdag er en grå og trist dag værmessig, og jeg brukte lang tid på å stå opp i dag - men det får være lov av og til. Jeg har ikke kommet så langt, ligger under pelspleddet mitt på sofaen enda, og har nettopp sett litt på Heldiggrisen babe - minner fra barndommen ♥ Frister mest å bli liggende her resten av dagen egentlig - men jeg får komme i gang med dagen snart. Pakke litt også ta ukens siste treningsøkt, selv om den sikkert blir litt daff og kort i dag - mitt senter er også stengt, så jeg må reise litt lengre!

Hva gjør dere i dag? ♥

Påskekaffe 12.04.2017

Merkes veldig godt at det er påskeferie her inne, det er lite oppdateringer og liv her nå - hvor har dere blitt av? Hehe, mange er vel på ferie og er opptatt med andre ting enn å sitte foran en skjerm. Har vært veldig lite mennesker på treningssenteret de to siste dagene også. Nå har jeg nettopp spist lunsj - det var kanskje i seneste laget men sånn blir det av og til. Nå dukket akkurat Fitbit laderen min opp også - hva man finner når man skal pakke! Wihu.

Ååh, denne kaffen lukter så sinnsykt godt - men vil ikke si at den smaker så mye av det som står. Jeg elsker jo å variere mine varme drikker, så denne ble med hjem i stad.

Vel, nå skal jeg henge opp klesvasken, dusje, gå en tur i butikken også skal vi grille! Årets første grilling her i huset, noe som er perfekt å gjøre i påsken - bare så synd at det nettopp begynte å regne, hehe! Har den fredagsfølelsen i dag, så må nok bare innse at hodet mitt også har tatt en liten ferie. Det blir fort nok vanlig hverdag igjen så er vel bare å nyte det!

Fler som er avhengig av kaffe?

Tirsdagskvelden 11.04.2017

Solo må man jo drikke når det er påske, vel-God kveld-

Dagene går så fort om dagen - plutselig er det kvelden igjen, og denne dagen har omtrent kun gått til å trene og å pakke. Jeg er så utrolig glad for alle timene jeg la ned i å rydde i høst og i vår - det gjør pakkingen så utrolig mye enklere nå - at jeg slepper å ha den kastejobben av skrot og klær som må gis bort i tilegg - da hadde dette tatt mye lengre tid enn det gjør. Nå tar jeg bare litt og litt i et rolig tempo, og har en viss kontroll så ikke alt bare blir kaos her.

Nå har jeg nettopp satt på Harry Potter 1 for... tiende-gang? jeg kommer meg aldri igjennom alle filmene, og må starte på nytt hver eneste gang. Målet de neste dagene er å få sett i hvert fall de tre første filmene - noe som burde være et veldig enkelt mål egentlig, hehe! Koser meg med hjemmepåske altså - har faktisk litt feriefølelse, selv om det eneste jeg egentlig har fri fra er behandling. Det er noe med at alle andre har fri, og at det er en høytid tenker jeg!

Har du sett alle Harry Potter filmene?

Hello Tuesday 11.04.2017

-God morgen tirsdagen-

Look at this cute coffee cup - fant den når jeg pakket, minner meg litt om en gammeldags bestemorkopp egentlig - husker jeg kjøpte den på Akademika på utsalg, den er fra Greengate - men finnes sikkert ikke i sortimentet lengre!

Nå ligger jeg på sofaen under pleddet med dagens første kaffekopp, i mens Cinderella Story står på TV i bakgrunnen - ser ut som at TV også har tatt påskeferie! Har vært i feriemodus noen dager nå - i dag reiser søs hjem igjen, og det blir en nokså vanlig dag for meg i dag, noe jeg syns er greit. Vi skal spise frokost snart, også skal jeg ned å trene - jeg gleder meg veldig til å dra på trening, siden jeg ikke har hatt tid til å trene siden lørdag!

Har du ferie nå? Hva gjør dere i ferien?

Freialand 10.04.2017

Her kommer det litt bilder fra Freiabesøket vårt i dag - morro med en tur til sjokoladeland ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må innrømme at jeg ikke er noe glad i melkesjokolade - men gøy var det uansett!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjokolade-laging!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gammel kiosk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, lekkert? vi måtte ha på oss kapper og hårnett når vi skulle inn i fabrikken - vi fikk kun se den i gjennom et glassvindu og det var ferie nå - så ingen produksjon, noe som var litt kjedelig. Sist jeg var her så fikk vi ikke gå inn i det hele tatt, fordi de lagde hemmelig sjokolade på den tiden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fikk også en liten omvisning i Freiahagen - der var vi ikke innom sist jeg var her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Freia-salen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjekk det sjokoladehuset her da - det må ha tatt sin tid å gjøre ferdig - for et pirkearbeid!

Stille og rolig på Grünerløkka 10.04.2017

Hei på dere 🐥

I dag startet vi dagen på Freiafabrikken - hvor vi fikk støpe vår egen sjokolade og fikk omvisning! Jeg var der en gang julen 2009 med folkehøgskolen også, så nå har jeg både jul & påske sjokolade, for nei - jeg har faktisk ikke kastet den enda, haha!

Nå har vi gått ned til Grünerløkka for å spise litt lunsj. Oslo er virkelig en fin plass å være i påsken - siden det er så mange som er bortreist er det stille og rolig - noe som er ganske uvanlig på en soldag i Oslo - spesielt her vi er nå. Grüerløkka er så fint, med mange koselige små butikker og caféer - mye finere enn å være midt i Karl Johan! Lenge siden mandagen har vært så fin - bypåske i Oslo har jeg faktisk ikke opplevd på denne måten før heller ♥

Fikk nok sjokolade til å fylle et påskeegg også, hehe!

Senere i dag skal hele familien se på gulv, sofa og tilslutt på Ikea å se på kjøkken og slike ting, vi tar nok middagen der også - så vi snakkes mer senere i kveld ❤

Palmesøndag 09.04.2017

God søndag! 

For min del er det en god morgen - men virkeligheten er en helt annen der ute - om man klikker seg inn på forsiden til VG.Jeg har nettopp spist påskefrokost - egg betyr jo påske, gjør det ikke? Hehe! Måtte ha meg et par eggeglass med harepusører - siden de var på tilbud nå! I mens jeg ventet på at det egget skulle koke, så ryddet jeg litt i kjøkkenskapet oppe, og jeg telte så mye som at jeg hadde 29 kopper der. Så begynte jeg å telle nede, og der var det vel 58 stk, og i går sendte jeg også avgårde en eske med kopper. Altså - jeg visste jeg hadde mange kopper, men ikke at jeg nærmet meg 100 eller mer, for kjenner jeg meg selv rett så har jeg vel noen i Risør også - plus takeaway koppene mine da, ups! Jeg er veldig glad i koppene mine - men jeg må nok gi bort noen!

Søs kommer snart til Oslo - planen vår er å gå opp på Kolsåstoppen som ligger i Bærum. En passe søndagstur, i fint vær - det skal visst være veldig fin utsikt på toppen der, så håper ikke det er tåkete! 

Håper deres søndag blir fin, og masse god påskeferie ♥

Hva skal dere i dag?
Flere som samler på kopper?

Good day 08.04.2017Hei på dere - denne lørdagen tok en helomvending da jeg stod i pysjen og pappa var på vei ut av døren i dag tidlig - han skulle til Megaflis å kjøpe gulv, så da var det bare for meg å bytte til bukse, og ta med meg en pudding i bilen å bli med - siden jeg ville se på gulvet først. Vi ble tilslutt enig om grått, som også var meningen - så nå er soveromsgulvet blitt lagt i grått, men sitter enda her 9 timer senere og grubler på hvilken farge det skal være i stuen og på kjøkkenet, om det ble riktig med grått, og om jeg vil ha alle rom i samme farge. Det er uansett forsent å gjøre om det grå nå - men det ble jo fint! Resten skal jeg planlegge nøyere, jeg elsker jo slike ting som har med hus og interiør å gjøre, men det ble så mye å forholde seg til av farger, interiør, osv - hehe! Etter å ha pakket litt i esker - dro jeg på trening og tok med meg en påskekaffe fra kaffebrenneriet på veien hjem. Nå har vi nettopp kommet hjem etter å ha kjørt et nytt flyttelass til huset.

Nå er det på tide å slappe av - vi skal spise lasagne nå, også blir det sofaen for min del resten av denne kvelden. Håper dere får en fin lørdagskveld, fininger ♥

Har dere noen spennende planer i kveld?

Sunnere sjokolade med nøtter 07.04.2017

For en liten stund siden fikk jeg en ny pakke fra Iherb - i tilegg til å kjøpe meg noen nye proteinbarer, bestilte jeg meg også sjokolade med nøtter i, som et sunnere anternativ til vanlig sjokolade - som dere kan lese på forpakningen.

Chocorite inneholder fem plater, det er nok favoritten her og den smaker faktisk godt, den minner meg litt om Crispo med mild melkesmak - ikke for sterk sjokoladesmak med andre ord. Den fra Atkins inneholder 5 poser, og er en god erstatning for M&Ms, men har ikke helt den samme smaken såklart! En pakke koster rundt 50-60 kr ♥

Jeg venter faktisk på neste pakke allerede - jeg vet ikke om jeg kommer til å lage et innlegg om den, siden det kun er en 12-pakning med proteinbarer, men er de veldig gode så kommer det kanskje!

Har du prøvd noen av disse?

God påskefredag! 07.04.2017

Nå er jeg ute av sengen og er klar for ukens siste ukedag, nemlig - fredag ♥Denne fredagen betyr påskeferie for mange av dere, og kan tenke meg at det er mange av dere som har ventet lenge på denne dagen nå?

Føler jeg har en sikkelig påskemorgen her jeg sitter nå, med blomsterfinn som setter sammen påskeblomster i bakgrunnen - har til og med tatt frem påskekoppen for anledningen! Er det én ting jeg liker ved påske, så er det alle de skjønne dyrene - har fått opp litt pynt, men det ble ikke mye i år heller. Jeg er jo aldri hjemme i påsken, og har egentlig aldri brydd meg så mye om påskepynt.

Nå skal jeg lage meg søtpotetrundstykker til frokost, siden det er fredag i dag - hvis de blir velykket så kommer det oppskrift i løpet av helgen. Etter det drar jeg for å trene, også blir det en rolig kveld hjemme, noe som blir deilig! Så vi snakkes mer senere, så får dere ha en fantastisk fin dag, sola stråler her i Oslo i dag! Forresten - var det flere som så premieren av Prison Break sesong fem i går eller? Wihu, den serien er så bra!

Har du påskeferie nå? ♥

Denne utsikten vil bli savnet 06.04.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For de som ikke har fått det med seg, så har vi bodd på en byggeplass i noen år nå - vi har drøyet lenge med å flytte, men nå er det vårt hus som er neste for å rives ned, og akkurat nå er faktisk første flyttelass på vei til huset vårt. Var selv og så på huset på mandag, og leiligheten jeg skal bo i. Den må pusses litt opp før jeg kan flytte inn, men nå er det ikke lenge igjen før jeg må begynne å pakke ned rommene mine!

Én ting jeg har irritert meg over i flere år nå, er trærne som har sperret for endel av utsikten - de har dem nå endelig fjernet endel av:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om jeg vil savne å bo på toppen av Oslo, og i denne bydelen - så blir bedre plass og egen plass for meg selv også ganske fint. Ikke minst så er jeg så utrolig lei av bråk og gjørme! Å flytte er vel noe av det verste jeg vet, siden jeg har flyttet utrolig mange ganger. Men når en dør lukkes, så åpnes det jo en ny sies det - så det blir nok bra så snart ting kommer i orden! Jeg som ikke engang hadde planer om å bli værende i Oslo i så mange år som jeg nå har blitt - så det blir spennende å se om jeg faktisk fortsetter å bo her, eller om jeg må ta frem flyttefoten igjen i august.

Har du vært mye på flyttefot?

Sleepy cat 06.04.2017God formiddag - nå er jeg egentlig på vei ut av døren, tenkte jeg bare skulle hilse på her først! På planen i dag står et møte, også skal jeg på trening etterpå. Fikk faktisk en sikkelig god kondisjonsøkt i går, og håper på det samme i dag! Ellers vet jeg ikke hva mer jeg skal i dag, tar det litt som det kommer - ukedagene mine er ikke så innholdssrike akkurat, men jeg kommer meg i hvert fall ut, og det er det viktigste - så jeg ikke kun bli sittende inne!

Jeg ønsker dere en ekstra fin torsdag i gråværet ♥

Morning wednesday 05.04.2017

Hellu venner - lille lørdag? Wihu - snart fredag igjen nå!

Nå er de to verste dagene i uken overstått - mandagen her i huset var hard etter helgen, men jeg kom meg i gjennom både behandling og to timer med trening. Gårsdagen var faktisk verre - etter litt over en time med trening var det bare å ta halen i mellom beina å forlate senteret for kroppen min ville ikke mer. Når jeg kom hjem i går slappet jeg bare av og gikk å la meg tidlig - siden det har jeg ikke vært så flink til de siste dagene.

I dag skinner sola igjen, og formen er bedre -  men for å være på den sikre siden blir det mye falskt tilskudd av energi i dag, og ikke minst mer veske og mat, før jeg kan dra på trening! Jeg skadet selvfølgelig ryggen i går også, så det blir nok ikke den beste økten i dag heller - må i hvert fall prøve la ryggen hvile litt.

Hva skal du i dag?

Ha en fin dag ♥

Dizzy tuesday 04.04.2017Hvordan går det med dere? ♥

En fin start på april 03.04.2017

På lørdag kom søs og et par andre til Oslo - jeg hadde noen biletter jeg vant i en julekalender,  til Pulverheksa og vennene hennes på Riksteateret, som jeg ikke gadd å reise på uten barn. I mens vi ventet på at det skulle starte var vi en tur innom Banker Hansen, og forestillingen, altså - det var så barnevennlig at det innimellom ble litt morsomt likevel. Etterpå ble det sightseeing i Oslo, sikkelig turist i egen by!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEtter vi hadde vært i byen dro vi innom et senter, og når de stengte spiste vi middag på Egon. Klokken ble så mye som 21.30 før jeg kom meg på festen jeg skulle på, men det var en fin dag så det var greit nok - nå er jeg også inne i en periode hvor fest betyr lite for meg, men føler jeg må være litt sosial i blant da. 

Noen som ble lurt på aprilsnarr, eller lurte noen? fortell meg, jeg trenger noe å le av!

Sommer på søndager 02.04.2017

Kjære april - du er fin i dag du ♥

Hva er den nye greia Norge har startet med egentlig - kun sommer på søndager?

I dag våknet jeg på en sofa 10.30 hos en venninne, jeg var nemlig på en grillfest i går som tok litt vel av for oss alle. Rødvinen gikk ned som vann, har kun sovet i noen få timer og har et fint rødt skrubbsår over øyenbrynet - altså? det har vært så fint ute i dag, men det eneste jeg har fått nytt sola i dag var når jeg satt på verandaen med et glass p-max i hånden. Jeg vurderte om jeg orket å trene i dag, det ble ikke noe trening og nå er det stengt - like greit for er ganske sliten etter dagen i går som gikk i ett og derfor rakk jeg heller ikke å oppdatere bloggen. Formen er bedre nå, men dagen er jo straks over og jeg skal legge meg tidlig så jeg er opplagt til en ny uke som starter i morgen. Håper april går litt sakte, for nå syntes jeg at tiden bare flyr vekk.

Kjøpte disse påskeliljene på torsdag og de har jo flydd i været på 1-2-3. Se så fine de er ♥


 

-Håper dere har hatt/har en fantatisk søndag-

Dette ble en lang dag 31.03.2017

God kveldNå har jeg nettopp spist en sen middag, og endelig fått satt meg ned i sofaen etter en lang dag. Det ble søsteren min og jeg som reiste til Sverige, og vi brukte naturligvis litt lengre tid enn pappa og jeg hadde gjort - men har fått kjøpt meg mye, så det var verdt tiden. Skulle i utgangspunktet kun kjøpe mat og slike ting - men vi var innom en outlet, og der fant jeg noen fine Nike treningssko og en t-shorte i samme slengen - jeg viser dere skoene senere. Jeg er ganske stresset over at jeg ikke har rukket å trene i dag, men døgnet har dessverre kun 24 timer, og siden jeg har masse planer i morgen også så får jeg vel bare ta kvelden nå. 24 timer holder vanligvis i massevis for meg - bare ikke akkurat i dag! Jeg trøster meg med at det var litt trening i nedvask av leiligheten i dag, og at treningsmotivasjonen blir ekstra god med en dag fri!

Har dere en fin fredagskveld?

Klem!

Happy weekend 31.03.2017God morgen alle sammen!

Nå har helgen endelig kommet - jeg på vei ut døra, og skal bli med pappa til Sarpsborg. Han sa vi kunne reise til Sverige, om jeg hjalp han å rydde litt i et av husene hans tidligere på dagen, og det sa jeg ja til. Jeg får satse på at det blir dagens treningsøkt i samme slengen. Er jo ikke lenge siden jeg var i Sverige, men ettersom det ble så stress så trenger jeg en ny tur. Mye av lageret mitt er også tomt, og det er billigere og bedre å fylle det opp i Sverige, i tilegg er det jo ikke alt man får tak i her hjemme.

Håper dere får en super fredag!

Fredagsfølelse på en torsdag 30.03.2017På vei hjem fra en altfor sen trening var jeg innom Plantasjen, og fikk med meg noen blomster hjem igjen. Friske blomster kombinert med at det er rent og ryddig og stearinlys på bordet, gir meg en sikkelig fredagsfølelse. I tilegg skal jeg bort i morgen tidlig, så det gjør vel at den har synket spesielt godt inn. Jeg har også fått inn litt gult her - ikke fordi jeg er så glad i å pynte til påske, men fordi jeg syntes at gult gjorde det litt mer lystig etter en lang og kjip vinter!

Nå har jeg nettopp spist vegetarburger - for andre gangen denne uken faktisk. Er første gang jeg prøver det, og det blir ikke siste gangen heller - de imponerte meg! Jeg har tenkt på de som må innføre kjøttfrie dager - for og ikke spise kjøtt hver dag. Jeg spiser ikke så mye kjøtt, helt til jeg kom på at jeg bruker kyllingpålegg sånn ca hver eneste dag.

Spiser du vegetarmat?

I miss this 30.03.2017

-Hvite hus, rosa blomster, fine solnedganger, krystallblått hav, varme, is, sol, brunfarge-// Bilder fra Naxos og Santorini sommeren 2015

Jeg måtte inn på den eksterne harddisken min å overføre noe, og siden jeg var innpå der så jeg på litt bilder fra sommeren - jeg savner varmen og sommeren så utrolig mye nå, og ikke minst øyhoppingen i Hellas i 2015, som er et veldig fint minne ♥

Nå snør det og regner om hverandre ute, det er grått og sikkert også iskaldt - så i dag lengter jeg ekstra etter sommer og ferie. Det dårlige været i dag går nok fort over i gjen, og jeg kommer meg forhåpentligvis ned på trening tilslutt - jeg får heller gjøre litt husarbeid i stedenfor, så det er fint og rent her i helgen, det er hvert fall passende vær til det, får nesten litt høststemning!

Har du vært i Hellas - isåfall, hvor?

Soon weekend 29.03.2017

Vaniljeyoghurt toppet med supergranola med eple, mandel og kanel og litt cottage chees med eple, pære og kanel - try it.

-God kveld-

Etter jeg hadde hatt en avtale i dag, dro jeg på trening og var der i rundt to timer - så nå er denne kroppen sliten, men jeg klager ikke på det, for da blir natten mye bedre forhåpentligvis! Nå ligger jeg på sofaen og ser på bloggerne, og skal snart legge meg. Først skal jeg bare ta en ansiktsmaske, file neglene litt og legge strips på tennene - jeg sa jeg skulle komme med et innlegg om stripsene, men dette er andre gang jeg prøver de - såå. Det jeg kan si er i hvert fall at de ikke smelter seg fast i papiret, slik som SmileLab sine gjør. De fresher også opp fargen på tennene, så vil si det er et godt kjøp!

Jeg ser at det i morgen er meldt masse regn, hvor deprimerende er ikke det å tenke på? håper jeg snart får bruk for de tre t-shortene jeg kjøpte i dag - heh! Men holdt ut folkens - det er kun to små dager igjen til det er fredag, og snart er det sommer også!

Hva har dere gjort i dag?

New day 28.03.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ny dag, med nye muligheter -  tenk positivt tanker og dagen blir hakket bedre, tror jeg?
 

Sov hvert fall litt bedre i natt, og humøret er også bedre - så hurra for det. Har nettopp spist opp lunsjen min, fordi jeg ikke kan trene på tom mage, så etter dette innlegget reiser jeg på trening. Det var litt tungt å komme seg opp i dag, og jeg har ikke veldig mye energi til overs merker jeg, men jeg skal ikke snu døgnet mitt. Får ta meg en nocco på veien til trening! Dessuten stråler sola, så jeg vil ut av huset uansett. 

Vi snakkes mer senere!

Hva skal dere i dag?

Gratis vekkerklokke i hagen 27.03.2017

God morgen!

Endelig mandag igjen - noen av dere som liker mandager?

Natten min har ikke vært den beste, men det verste er at jeg nå har hørt på en gravemaskin siden 07.30 - som er nesten rett på utsiden av soveromsvinduet mitt. Den holder på enda, og den begynner og irritere meg ganske mye. Det er den deilige stillheten hver gang den stopper. Tross litt blåmandag, er det i hvert fall sol og blå himmel - så etter at all koffeinen har kicket inn så blir nok denne dagen bedre! Senere i dag skal jeg til behandler, noe jeg merker jeg ikke har veldig lyst til i dag, etter det blir det trening - det er jeg mer klar for!

La oss heller legge ved et par bilder fra den fine søndagen i går:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns dere om denne jakken forresten? var veldig usikker på om jeg skulle kjøpe den i grå, eller om jeg skulle ha den i det hele tatt. Den er så myk, så angrer ikke akkurat, selv om den ikke er helt meg, føler jeg!

Ha en strålende mandag ♥

Summer sunday well spent 26.03.2017

For en fantatisk dag det har vært i Oslo i dag. Søsteren min og jeg var først oppe på Grefsenkollen - planen var egentlig å spise på uteserveringen der, men det var så mye mennesker at vi dro heller på Peppes i Nydalen, og der var det også ganske fult. Så i dag ble det årets første uteservering og is i 21 grader og stekende sol. Det er lite som slår det på en søndag i slutten av mars - eller en god sommerdag i Oslo, måtte det ikke bli den første og siste dagen som er slik - det er jo ganske typisk Norge. Jeg som kjøpte meg nye sommersko i går, hadde ikke akkurat sett for meg at jeg skulle få bruk for dem i dag!

-Toppen av Oslo, eller Over Oslo som de kaller det-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg ikke rakk trening før det stengte - så ble det også årets første sykkeltur. Jeg syklet til byen langs Akerselva - i mens solnedgangen stod på himmelen, og varm vind kom mot meg. Jeg stoppet endel ganger og tok bilder, men de viser jeg dere senere. Nå skal jeg slappe av, etter en bra søndag!

Flere som har nytt godværet i dag? ♥

Kosestund 26.03.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En katt på sofaen, og en som fremdeles ligger i sengen min!

 

-God søndag dere-

 

Endelig er vi inne i sommertid, selv har jeg ikke engang merket at klokken har stilt seg - men det er tydelig på været ute, stor sol og hele 16 grader er det meldt i dag! Det blir vel en slik søndag man føler at man gå ut, siden været er så fint. Senere i dag blir det en treningsøkt, selv om planen var å ha treningsfri i helgen, så ble ikke det noe av. Må nesten fullføre uken nå føler jeg - økt 7 av 7, eller.. fullførte den jo egentlig i går, siden jeg startet forrige søndag. Vi får se hva dagen bringer!

Hva skal dere i dag?

God natt, fine mennesker 25.03.2017Solnedgangen på Kjelsås er like fin hver gang jeg ser den - klarer dere å se Holmenkollen på andre siden der?

Jeg har hatt en rolig lørdagskveld - er ganske trøtt, så tror faktisk jeg går og legger meg nå. Jeg ser det på den positive siden, ingen fyllesyke eller angst i morgen, også våkner jeg nok opp glad og opplagt. Så ville bare ønske dere en fin kveld videre og en god natt når dere kommer så langt ♥

Lørdag og sol 25.03.2017

God lørdag alle sammen!

Siden det er lørdag i dag så lagde jeg meg kokospannekaker til frokost - burde vel ha laget de i vaffeljern, siden det er vaffeldagen, men jeg hadde ikke lyst til det, så da ble det sånn. Hehe! Det har vært en lang og rolig morgen her, med One tree hill på TV - min favoritt-serie når jeg var yngre! Nå begynner jeg å bli litt rastløs, så jeg skal ta på meg treningssklærne å ta meg en økt, også skal jeg en tur innom senteret på vei hjem. Senere blir det en tur rundt Songsvann med storesøster når hun kommer til Oslo. Oppskriften på kokospannekakene kommer i kveld, eller i morgen!

Håper dere nyter lørdagen i det fine været som er nå, i hvert fall i Oslo ♥

Fredagsmodus 24.03.2017Nå er det sikkelig fredagsmodus her - jeg er nydusjet, og har nettopp spist en alt for sen lunsj - er sliten i beina etter treningsøkten, og litt andre ærender når jeg først var ute. Så nå har jeg tatt meg et glass rødvin og har lagt meg på sofaen ♥

Planen senere er å lage søtpotetpizza, og bare slappe av egentlig. Jeg er ganske trøtt, siden jeg sov litt dårlig, og stod opp klokken åtte i dag. Jeg var så vims i dag når jeg gikk ut - først glemte jeg å slukke stearinlyset, også glemte jeg å dra ut kontakten til kaffetrakteren - huset står enda, men hvordan skal det gå med meg når jeg blir eldre, når jeg allerede er blitt senil. Hehe! Det må være det nye A-menneske i meg som gjør det, kan ikke huske sist jeg var på et treningssenter litt over 11... eller jo - en søndag for mange år siden!

Hva skal dere i kveld? kos dere masse!

Happy weekend 24.03.2017

ENDELIG FREDAG ♥♥♥

Riktig god morgen til dere, har dere sovet godt og er klare for helg? ønsker dere en kjempefin fredag og helg!

Fin tur, i fint vær 23.03.2017Etter frokost i dag tok jeg meg en joggetur i skogen, i stedenfor å reise på treningssenteret, etter som jeg har planer om å se sola litt mer i dag. Det var fortsatt litt snø (is) igjen, så det ble vel egentlig lite jogging, siden jeg ikke hadde så lyst til å skade meg. Men jeg fikk meg en tur i finværet, og det var deilig! Etterpå ble det litt styrketrening hjemme, ettersom at det var en hel barnehage som okkuperte apperatene ute!

Nå skal jeg reise en tur til Botanisk hage, bare fordi jeg vil være ute egentlig!

Ha en fin dag videre ♥

Litt hverdagslykke på en torsdag 23.03.2017

Litt hverdagslykke denne torsdags morgen:

♥ En kopp te
♥ Sol som skinner
♥ Pus som er glad for å se meg

Er dere gode på hverdagslykke? jeg burde absolutt bli flinkere til det, for det er egentlig ganske viktig i en så kjedelig hverdag som jeg har. Det er vel viktig uansett - å finne glede i de små tingene i livet. For det er ikke alltid de store tingene som betyr noe - er det?

Ville bare ønske dere en riktig god morgen! Hva er hverdagslykke for deg?

Om meg


Sandra Marie

Hei dere - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.


Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no