hits

Sandra Marie Brandsrød

En innholdsfri helg

 • 18.06.2018, 03:21

...God kveld ♥

I dag sov jeg til 17.30. Etter en time hentet jeg meg en skål med frokostblanding og la meg tilbake i sengen. 21.30 stod jeg opp - satt på en vaskemaskin, oppvaskmaskin og skiftet til treningsklær. 22.00 var jeg på senteret, der måtte jeg be noen fra innsiden sleppe meg inn, fordi jeg glemte mitt eget bånd. 00.00 spiste jeg rester fra grillmaten familien hadde til middag. Nå er klokken snart 02.30 og jeg har allerede ligget noen timer i sengen. For en god seng jeg har egentlig! Dagen i går var egentlig ikke noe mer innholdsrik, jeg var ute å handlet noen ting ellers var jeg bare hjemme, siden jeg var sliten etter fredagen.

Noen ganger må man bare sove, slappe av å gjøre ingenting og det var akkurat det jeg følte for å gjøre. Det har regnet og tordnet, det har vært trist og grått i hele dag. Men det er også noe fint med regn om sommeren, og luften blir så frisk og fin etterpå. Skyene blir helt spesielle, og solen titter frem i ny og ned - før den går bak en magisk solnedgang.

Det gnager det seg opp litt dårlig samvittighet når jeg ikke utretter noe som helst i løpet av en dag. Som om jeg må gjøre noe hele tiden? Jeg har fått det for meg at jeg ikke bare kan stoppe opp på denne måten. Selv om jeg har gjort det mange ganger før, vet jeg det fort kan bli en vane - men jeg trenger å gjøre det av og til. Ytterst få har vel et liv det skjer noe i hele tiden? Jeg har kun hatt ferie i en uke, så det her kan jo bli litt av en utfordring...

I morgen kan jeg ikke sove hele dagen, så jeg får prøve å sove litt igjen nå. Håper dere får en super start på uken!

Riktig god fredag dere

 • 15.06.2018, 13:07

Riktig god fredag dere!

Nå begynner bloggen min å mangle innhold, og i det siste har til og med bildekvaliteten gått over til iPhone. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg fortsetter og fortsetter - akkurat nå syns jeg ikke det er så gøy, og da blir jo innholdet også deretter - veldig kjedelig!

Når jeg startet å blogge så handlet bloggen mye om innkjøp, interiør, dypere innblikk i hverdagen min og bilder av når jeg var ute og var sosial ogsåvidere. Ikke det at jeg har sluttet helt med dette, men det meste jeg kan se er på siden min nå er mat og natur. Hva har skjedd? det er ikke ofte jeg tar meg tid til å gjøre det mer spennende her, og jeg er lei av å ha med meg kamera. Men, jeg klarer ikke å sleppe denne bloggen helt heller. Legger også merke til hvor store forandringer det er i livet mitt ved å ha denne bloggen i hvert fall. Nok om det egentlig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frokost.. haha - nettopp!

I går var jeg og tok det som forhåpentligvis blir siste behandling av tattoveringen min - så nå er den endelig borte, så og si. Det ble en lang prosess, men den er verdt det nå. Jeg handlet litt i går- hvor vanskelig kan det være å finne badetøy egentlig? altså, det er et problem for nesten alle, uansett hvordan størrelse kroppen din har. Jeg er så lei av hysteriet rundt størrelser på klær!

I går orket jeg ikke å trene når jeg kom hjem - når man har så mye tid, så er man flink til å sløse den bort?! kjenner det igjen fra når jeg var hjemme uten skole og jobb. Nå skal jeg komme meg avgårde på trening og en tur på senteret for å handle noen småting! I dag skinner solen og det er fredag, planen i kveld er å drikke hvitvin å spise reker med et par venninner ♥

Hva er planen deres i helgen? god helg!!!

10 ting på listen i juni

 • 14.06.2018, 13:12

LISTELYKKE FOR JUNI

Litt sent, men la gå -

...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

♥ Gjennomføre siste eksamen

♥ Feire at skoleåret er gjennomført, og ta sommerferie med god samvittighet - uansett hvilke resultater som kommer.

♥ Reise en uke til Hellas - fant en sinnsykt billig restplass, så vi slo til - god stemning med det nå som været i Norge ikke er like bra lengre.

♥ Endelig få til et besøke på Spinalonga - dere som har lest boken «Øya», vet bakgrunnen til det stedet.

♥ Sitte i parken å drikke vin

♥ Ta en tur på kino (vi prøver denne engang til!)

♥ Besøke øyer i Oslofjorden

♥ Ta en tur til frisøren for å stripe etterveksten

♥ Besøke kjærlighetsstien

♥ kjøpe inn småting til ferien- det passer bra nå som det er markedsdager og sommersalg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥♥♥

Hva står på din liste i juni?

Gressholmen

 • 13.06.2018, 21:54

Jeg hadde en ganske fin start på sommerferien i går, (bortsett fra at jeg var litt sliten, redusert og kom meg sent ut av sengen) jeg pakket frokost og dro ned til Aker Brygge, for å ta båten ut til en av øyene. Den eneste øya jeg har vært på i Oslofjorden er faktisk Hovedøya, så det var det på tide å gjøre noe med. Ikke koster det noe ekstra heller!

Jeg valgte å gå av båten på Gressholmen, og visste ikke hva som ventet meg der. Jeg ble positivt overrasket, det var en liten perle og det var sikkelig fint der ute. Det var også lite mennesker og båter, så det var stille og rolig - noe som passet meg ganske bra i går. Jeg lå nede ved vannet på et svalbard og hørte kun på fuglene og bølgene som kom med jevne mellomrom - det er sommerfølelse på sitt beste. Når jeg kom hjem syklet jeg på trening og var der 1,5 time før jeg syklet hjem igjen, og igjennom Østensjøvannet med solnedgangen i bakgrunnen. Så det ble en ganske fin første feriedag må jeg si

 

I dag spiste jeg ikke frokost før 13.00, så nå tror jeg virkelig at jeg er inne i et modus som sier at jeg skal slappe mer av, og at jeg ikke har noe jeg må rekke. Det er ganske deilig, selv om jeg ikke helt har fått med meg at jeg faktisk har ferie. Sjekket første eksameskarakter i dag, og jeg fikk B - så ikke helt den komme, så det må jeg si meg fornøyd med. Ellers har jeg trent i dag, vært ute på holmen en tur og tuslet i Karl Johan.

Nå skal jeg en tur i butikken, fordi jeg glemte at jeg hadde en pakke liggende der. Resten av kvelden skal jeg slappe av før jeg legger meg. Helt waste of time klarer jeg ikke å være. Har faktisk en avtale i morgen å rekke, klokken 15.00, vel og merke... har ikke lagt noen planer ellers, tar det litt som det kommer om dagen. Er vel litt sånn det skal være når man har ferie også!

Gleder meg faktisk litt til at det skal regne i hele morgen, er vi flere om den?

SOMMERFERIE

 • 11.06.2018, 17:49

Hei sommerferie

Dagen i går var så lang - føler jeg brukte hele dagen bare på å vente på ferie. Jeg tenkte at jeg kun skulle lese i gjennom notatene mine noen ganger og bruke dagen på å slappe av, og en avslappende dag ble det virkelig. Jeg stod opp relativt tidlig og tok meg en tur ut på sykkelen til andre siden av Østmarka, og når jeg kom hjem defra spiste jeg middag og la meg i solen med en boks is. Etterpå bestemte jeg meg for å fylle opp boblebadet med varmt vann og krystallkuler (har faktisk aldri har prøvd boblebadet i huset før) og la meg der med vannmelon, en øl og rolig spa-musikk. Det ble så varmt, at jeg gikk fort ut igjen for å kjøle meg ned. I 22-tiden ble jeg så lei av å vente, at jeg gikk å la meg - men det var bare bra, for da var jeg opplagt i dag. Eksamen gikk også bra - jeg var heldig og fikk akkurat det jeg hadde lest mest på, litt flaks må man ha innimellom.

Det var så deilig å gå ut av den skolen, og vite at jeg aldri skal tilbake igjen. Jeg klarte å gjennomføre dette året, noe jeg så veldig tungt på i vinter. Jeg vet faktisk ikke om jeg vil studere mer, så vi får bare se hva høsten bringer med seg. Jeg har fått bevist at jeg kan studere hvis jeg vil, og nå som jeg har gjort det, så vet jeg ikke helt om jeg vil mer - det stresser meg i hvert fall ikke på samme måten som før. Det irriterer meg mer at det ikke er så sosialt akseptert å la det være...

Etter eksamen dro klassen på Egon for å spise og feire sommerferie! Nå er jeg i grunn ganske trøtt, noe som er veldig irriterende med tanken på at jeg har trening på planen, også har jeg lyst å ta meg en tur ut for å feire litt til. Vi får se hva det blir til, foreløpig ligger jeg godt under pleddet mitt. Det er så deilig å være ferdig nå, men jeg trodde faktisk at jeg skulle bli med glad - haha. Jeg er i hvert fall veldig lettet!

Fler som har tatt sommerferie?

Saturday vibs

 • 09.06.2018, 23:57

God helg!

Titter innom for å si hei, jeg.

Jeg kaller bare dette stedet for en jungel - syklet igjennom her på torsdag og ned mot byen.

Denne helgen har jeg ikke planlagt noe og egentlig ikke gjort så mye heller. Kjenner jeg er litt tappet om dagen, så i stedenfor å stresse meg mer opp, har jeg bare tatt det helt med ro i mitt eget tempo. Satt på verandaen og spiste grillmat med en iskald Bulmers i stad og bare...lørdag. Men jeg la meg på sofaen og nå frister det mer å sove. Jeg er så trøtt etter å ha sittet ute i solen i dag, og treningsøkten i stad. Jeg er kanskje ikke den eneste som blir slått ut av varmen? i går besvimte jeg nesten på vei hjemover fra trening, så det var bare å komme seg hjem å spise for så å legge seg. Mitt største problem med varmen, er at jeg glemmer å drikke. Når jeg våknet i dag vasket jeg leiligheten, leste litt og tok en tur på loppis - så det var i hvert fall en effekiv start på dagen!

Har dere hatt en fin helg?

Crazy cat lady

 • 07.06.2018, 18:59

Jenta som ikke skulle ha flere kopper på en stund, har visst fått seg en ny i samlingen sin - den kostet veldig lite i det minste!

Crazy cat lady ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eksamensperioden begynner å kjede meg, så her er jeg da.

Jeg kom hjem i halv fire tiden - klarte å ta meg en liten runde rundt i byen og litt sånt på veien hjemover. Nå har jeg lagt fra meg lesingen og har nettopp spist lunsj, og over ser dere forsåvidt frokosten min. Nå skal jeg hoppe inn i den nye treningsshorten min å gå ut i finværet - jeg fryser i kjellerleiligheten min nå og kroppen min skriker etter D-vitaminer. Nyt finværet så lenge det varer folkens - før dere vet ordet av det bøtter det ned med regn, og da sitter vi inne og klager igjen 💛

Monsterbar

 • 06.06.2018, 22:54

Er en stund siden jeg har oppdatert på proteinfronten nå, vel. Det er jo egentlig en grunn til det også, selv om jeg fremdeles hamstrer i Sverige av og til enda - prøver jeg å spise litt mer normalt enn jeg gjorde før. Uansett, nå kjeder jeg meg, så deler en bar jeg kjøpte på vei til trening i dag - anbefaler å prøve ut merket Monster, de har mye godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke noe bedre å komme seg ut av kjelleren når man har sittet og pugget i flere timer, så jeg tok sykkelen til trening og syklet hjemover via Østensjøvannet i levende solvarme med fuglene rundt meg ♥

Nå har jeg nettopp kommet inn, har vært en rask tur på Stovner senter, fordi de ikke var utsolgt for en kjole jeg ville ha (haha). Endte opp med to sommerkjoler og et skjørt - jeg har ikke planer om å ta på meg bukser på en stund, så denne sommeren får bare holde seg varm! Jeg hater at jeg har lagt på meg, men at jeg endelig kan gå med kjoler og skjørt uten at de nærmest faller av, er i hvert fall noe positivt vil jeg si.

I morgen har jeg en avtale i Nydalen, også blir det nok en puggedag og trening hjemme. Gleder meg bare til denne uken er over, for da er det ikke mer tid igjen til å lese - haha!

Hvordan går det med dere - siste innspurt på skolen, eller jobber dere kanskje? Kos dere uansett!

En fin start på juni

 • 06.06.2018, 10:01

På fredag var vi på Sognsvann og lå der noen timer i solen - det har vært oljesøl i Oslofjorden, så vi dro ikke dit, i tilfelle vi ville bade. Etterpå dro vi på Storo for å kikke litt og spiste middag på Egon - husker jeg elsket Egon før, men etter noen år i Oslo, blir man lei av turistfellene. Etterpå kjørte vi til Ikea og handlet - jeg handlet noen småting, så det må ha vært den billigste turen jeg har hatt dit før. På vei hjem handlet vi på Coop og stoppet for å kjøpe is, så vi var ikke hjemme før i 23.30 tiden - så vi utnyttet virkelig dagen.

På lørdag dro vi til byen med en venninne av søs og spiste lunsj på Godt Brød, også dro vi etterhvert til Fengselsparken - det var musikkensdag i Oslo i helgen. Så det ble musikk, park og iskald øl et par timer før vi dro hjemover. Da dro jeg på trening, og rigget meg til i hagen - så begynte den regnskuren. Jeg reddet Mac og mobil før det var forsent, og gikk inn. Senere dro jeg ned til byen igjen for å drikke øl med noen venner - klarte ikke helt å finne ro til en rolig lørdag alene hjemme.

Et bilde fra turen i skogen på mandag. Oppdaget to nye tjern/vann, og var oppå en topp (uten utsikt, etter min skuffelse) - men det verste var at jeg kom ned et helt annet sted, så gikk vel rundt i 4 km ekstra for å finne sykkelen min...

Søndagen tok jeg helt fri fra solen og nå er ekstremvarmen gitt seg litt. På mange måter er det likegreit, for så lenge man ikke ligger helt rolig - er det jo faktisk umulig å gjøre noe som helst i 30+ grader. Men jeg savner varmen litt, spesielt om kvelden. Men det var helt greit å sitte ute på mandag med eksamensnotater, uten å gå i bakken. I går var jeg en tur hos legen og brukte dagen på å lese og å trene - nærmer meg slutten nå, men hele denne ukens plan er å lese hver dag. Har så mye å lære på altfor kort tid, så jeg må nok finne noe jeg fokuserer på å satse på at det går bra.

Hvordan var deres start på juni? håper den var fin ♥

Fineste mai

 • 01.06.2018, 14:17

Hei, Juni

I dag er det 1 juni, det betyr at vi i dag er halvveis i 2018 og at det er første offesielle sommerdag.

Jeg er en sikkelig mai-jente, så det er egentlig litt trist at det er et helt år til vi sees igjen. Mai har bestått av så mange fine dager, i forholdet til resten av dette året. Noe som ikke er like trist er at jeg har levert eksamen nummer to, og at det kun er en igjen, før man kan ta helt sommerferie.

På onsdag gikk jeg på en sikkelig eksamenssnurr - oppgaven var så og si ferdig, med untak av masse småplukk, og på kvelden fikk jeg plutselig veldig lyst på hvitvin. Klokken 17.59 var jeg på vinmonopolet og kvelden tilbringte jeg i hagen med iskald vin, cæsarsalat og sol - tilslutt ble det en tur på byen også. Kunne ha klart meg uten det, så dagen i går ble litt slitsomt - men jeg startet den med en ansiktsbehandling hos hudpleieren, så det var deilig! Litt senere på dagen tok jeg meg en tur til Storo, handlet litt sommerklær og kjøpte meg en salat jeg spiste ved Akerselva. dette er sommerdager på sitt beste

I dag startet jeg dagen med et par timer på treningssenteret. Det er fredag igjen, men jeg føler jeg brukte den litt opp på onsdag. Min søster kommer snart til Oslo i hvert fall, vi skal vi reise et sted for å sole oss og bade - akkurat slik man bør tilbringe den første sommerdagen!

Har dere hatt en fin mai?

God morgen

 • 30.05.2018, 08:35

God morgen ☀️

Det skjer ikke akkurat så mye spennende når man sitter inne og skriver halve dagen, i går tok jeg en pause med en sykkeltur midt på dagen, og fant den fine plassen i skogen som jeg liker så godt - som dere kan se på bildet over.

Nå skal jeg sette i gang med oppgaven igjen, har snart 2500 ord, så jeg nærmer meg minimumskravet i hvert fall- har ikke tenkt til å stresse med å få den levert inn denne gangen for å si det sånn! Etterpå skal jeg dra på trening, så får vi se hva dagen bringer. Hørt at det er meldt den varmeste dagen i år hittil i dag, og det liker jeg.

Håper onsdagen deres blir fin!

Days like this

 • 27.05.2018, 20:35

En rolig søndagsmorgen i sengen, en tur innom loppemarked, en treningsøkt på senteret, lunsjpause med is i solsteiken, sykkeltur i skogen, et forskrikende bad i dammen, en tur på Plantasjen og tilslutt middag på verandaen i solen - begynner egentlig å bli litt lei av å grille maten min. Men det går av seg selv, er så lettvint.

Nå har jeg gått inn, det ble for varmt å sitte ute - men jeg kjeder meg.

Hatt en fin søndag?

Perfekt sommerdag

 • 26.05.2018, 21:56

Jeg stod opp 06.30 i dag - altså...hva skjer? I tilegg så er det lørdag! Var så tidlig at jeg lå en time i sofaen før jeg orket å sette meg på sykkelen til treningsstudioet, og når jeg kom hjem igjen var den ikke mer enn 09.30. Rundt 11 reiste jeg ut til Bygdøy på badestranden Huk, og der lå vi med iskald øl i solsteiken i noen timer - en ganske fin dagbadetempraturen er fremdeles ganske kald syns jeg, men jeg badet to ganger likevel, sist jeg badet i mai, må vel ha vært når jeg var russ, muligenes? forfriskende var det i hvert fall, når det sikkert var 50 grader i solen. Den friske brisen var gull verdt.

Når jeg kom hjem, startet pappa og jeg grillen, så det ble date med han i kveld, fremfor å dra ut igjen - noe jeg vil være takknemlig for i morgen!

Dette var meg i stad, gikk inn og lagde meg en dessert med jordbær, blåbær og vaniljesaus når solen gikk ned bak hekken. I dag fikk jeg virkelig kjenne på sommerfølelsen, håper det blir flere av slike dager i fremtiden!

Har dere tatt årets første bad?

Er det fredag i dag?

 • 25.05.2018, 22:14

God kveld!

Jeg føler vi er midt inne i sommerferien allerede, og at sommeren er fult i gang - det er den jo også, i hvert fall i følge gradestokken og sinnet mitt. Men den bitre sannheten er jo at jeg burde ha forbredt 4-dagers eksamen som starter på mandag, litt mer enn jeg har gjort. Men - siden den er over så lang tid, og jeg mest sansynlig må lese pensum når jeg får oppgaven, så dropper jeg hele greia, jeg. Haha - tidenes skoleforbilde, der har dere meg nå!

Hadde ingen andre planer i dag enn å ta en tur innom hudpleieren, og levere en søknad i byen. Jeg endte med å gå rundt på Grunerløkka og var innom flere Vintage og bruktbutikker - løkka er en så koselig plass å rusle, spesielt i formiddag, for det var nesten folketomt. Før jeg tok bussen hjem fra Aker brygge tok jeg runden rundt Akershus slott og festning, bare fordi jeg ikke har vært rundt der før - også la jeg meg i sola for å spise lunsj i hagen hjemme.

Når man tar fruktsyrepensling skal man unngå sol, og trening er ikke lov på 24 timer - og selv om beina mine i grunn er slitne, så faller jeg ikke helt til ro her jeg ligger. Vet ikke om det er lyset eller hva det er, det er lite merkbart at det er fredag i hvert fall! Lyset gjør også at jeg våkner veldig tidlig, så tenker det er bedre å satse på en økt i morgen tidlig. Resten av dagen har jeg nemlig planer om å late meg på Huk ♥

Hvordan har dere det i denne tropevarmen?

Idyllisk

 • 24.05.2018, 23:44

Etter timen hos DPS i går, satt jeg meg ned på Baker Hansen i solen, kjøpte med meg sushi hjem å la meg på sofaen - selv om jeg egentlig burde ha øvd til eksamen. Men det var egentlig var likegreit at jeg lot være, for oppgavetema jeg valgte, fant jeg verken i mine notater eller på powerpointene fra forelesningene  - men temaet var Islamofobi, og det kan vel alle noe om? I hvert fall de som følger med og er litt opplyst i samfunnet. Jeg tok det ganske rolig, og hadde en god pause midt på dagen og utnyttet alle de 9 timene jeg hadde til rådhet - men plutselig gikk tiden veldig fort. I det jeg skulle levere inn, var klokken 17.55 og jeg fant ikke filen som var blitt omgjort til PDF. 17.58 var den levert inn, men oppsettet ble feil - men jeg fikk den inn og det var det viktigste, så nå er 1/3 ferdig 🎉

Dette ser ut som en veldig fin sommerkveld- ikkesant? Vel, bildene lyver. Det var såvidt en koselig plass - men for å komme meg dit, innså jeg først at sykkelen min ikke er en krossykkel, at man ikke bør ha på seg shorts i skogen så sent om kvelden, for å unngå å bli spist opp av mygg og midt inne i skogen - også hoppet kjede på sykkelen av, før sykkelturen hadde jeg vært og løpt og drukket en flaske vann, så underveis måtte jeg jo sikkelig tisse også. Sikkelig idyllisk, ikke sant? hehe - heldigvis så var det kun nedover når jeg først kom meg ut av stien og bussen gikk rett ved, så bortsett fra det kom jeg godt ut av det med kun noen skrubbsår på leggen. Når uflaksen først er i gang, stopper den ikke, kan vi vel konkludere med. Men jeg fikk i det minste frisk luft!

Jeg brant meg faktisk når jeg lagde middag også, så tror jeg sier god natt til denne dagen.

Botanisk hage

 • 23.05.2018, 11:32

God morgen ♥

Noen bilder fra turen til Botanisk hage i går:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var ganske ferdig blomstret der, så jeg var nok litt sent ute - men fint er det der uansett.

Tattoveringen jeg tok i går, var i forbindelse med at jeg hadde vært to år skadefri - har ventet på å få tatt ny tattovering lenge nå, men jeg ville at den skulle betyr noe, så da ble det i går. Det tok nesten to timer å bestemme seg og å tattovere den - men jeg sier meg ganske fornøyd med resultatet. Når den har grodd, kan jeg heller vise dere - men det er i hvert fall to blomster, favorittblomsten min selvsagt 🌸🌸

Ellers endte jeg med å ta en rolig kveld hjemme - var oppe 09 i dag, tok med meg frokost på bussen og reiste på trening. Når solen stråler og jeg kan gå ut i shorts så tidlig, er det i grunn en ganske fin start på dagen. Nå må jeg komme meg i dusjen - har en avtale med DPS klokken 14.00, så jeg har i grunn litt dårlig tid. Ønsk meg lykke til, for jeg har en følelse av at jeg trenger det - blir spennende å høre hva de har funnet på denne gangen!

Ha en fin dag 💗

God tirsdag - deilig med hverdag igjen?

 • 22.05.2018, 13:57

Hei, hei fine!

I går la jeg meg til rette i solsengen i hagen, med pensumbøkene mine - jeg snakket om brunfarge på søndag, men i går ble jeg ekstremt solbrent. Så jeg ga meg etter noen timer, og fikk servert grillmat før jeg syklet til trening og hjem igjen. Når jeg la meg i går kveld, kom meg på at man ikke kan ta pensling når man er solbrent - så jeg måtte flytte timen jeg hadde i dag til fredag. Ingen pensling betyr at jeg kunne trene, så der kommer jeg fra nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På veien hjem dro jeg innom tights.no og hentet en pakke jeg bestilte i går. Jeg skulle i utgangspunket bare ha påfyll av sjokoladedip, men når jeg så at proteinos var på tilbud til 29,- havnet blant annet det også i kurven - med smaken av honning & vanilje, og kanel & vanilje. Sjokolade er defintivt best, men disse funker også. Så nå har jeg endelig fått i meg en litt bedre frokost.

Nå skal jeg stelle meg å reise ut en tur. Tenkte å ta meg en tur til Botanisk hage, selv om jeg er redd for at de fineste trærne der nå har visnet av all varmen. Jeg har også tattoveringsstime i dag, så jeg skal dit etterpå - det ligger rett ved parken. Skal fortelle mer om tattoveringen senere!

Ha en fin dag ♥

1 pinsedag

 • 20.05.2018, 22:47

God kveld ♥

Denne dagen har vært ganske lik som i går - jeg sov litt lengre og tok treningsøkten ute på sykkel. Jeg har til og med klart å oppnå en liten brunfarge de siste ukene - uten å ha solet meg, det er ikke verst. Skogen var full av mennesker, men man kan vel ikke forvente så mye annet på en søndag i solskinn!

Jeg syklet til Nøklevann, derfra til Østensjøvannet og ned og opp svartdalsparken - tilslutt endte jeg nesten i byen og tok bussen opp igjen. Når jeg kom hjem stod grillen klar for middag og pensumbøkene ventet på meg ved skrivepulten. Sistnevnte går treigt, men litt er bedre enn ingenting - jeg som har så god tid, trenger jo ikke å stresse, haha...eller ikke! Jeg har første eksamen på torsdag...

Heldigvis har vi en ny "søndag" igjen i morgen - kan ikke annet enn å elske når en helligdag havner på en mandag. Bedre blir det ikke for de som ikke er et mandagsmenneske.

Hvordan tilbringer du pinsehelgen?

Sommerlig lunsj

 • 19.05.2018, 16:04

God pinseaften!

Jeg har bare styrt hjemme i dag, og vært i butikken for å rekke ølsalget (hehe).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mer sommerlig design får man vel ikke - hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er min fargerike lunsj spist opp, og jeg skal sette meg på sykkelen mot treningsstudioet - så får vi se om jeg faktisk ender opp der denne gangen, eller om jeg sykler inn i skogen igjen. Jeg vil i hvert fall ut når været endelig er på vår side, og det var min eneste motivasjon til å stå opp tidlig i dag - slik at jeg fikk gjort noe skolearbeid før jeg dro ut. For om jeg hadde gjort det i motsatt rekkefølge, spørs det om det hadde blitt noe av - det er tross alt pinsehelg!

Senere blir det grilling og en rolig kveld hjemme.

Hva skal du i dag?

langhelg

 • 18.05.2018, 23:57

Hei søte. Hvordan har dere det? kan se for meg at mange er slitne i dag. Jeg kom hjem på onsdag ettermiddag - det gikk rimelig raskt å komme seg hjem, så føler Norge slo meg litt i ansiktet og ferielivet tok en brå slutt. Hjemme var leiligheten nedstøvet, rosene døde og kjøleskapet tomt - så det brukte jeg dagen på å ordne, før jeg sovnet halv 12, helt utslitt etter å ha vært ute natten før. I går var det 17.mai, og dagen feiret jeg sammen med familien min i Sarpsborg. Etter barnetoget fant vi oss en plass for å spise lunsj, og senere var vi hos min søster og fortsatte feiringen der. Jeg var også en liten tur hos en venninne i går kveld og et par timer på byen, før jeg dro hjem i seng - så da ble en liten feiring i Oslo likevel.

I dag er jeg i grunn sliten og har ikke fått gjort så mye, egentlig. Har smått fått forbredt eksamen litt, trent i 1,5 time og vært innom noen butikker. Føles ikke helt ut som fredag i dag heller, når jeg kom hjem lagde jeg meg taco og slang meg i sofaen med Norske talenter - det var mange gode i finalen i år syns jeg, og årets vinner var utrolig søt! Nå går aller siste episode av Senkveld på TV - nesten litt trist at de guttene skal gi seg, de har jo alltid vært der.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tacolefsene mine hadde mugnet, så det ble vel egentlig mer quesadilla med bønnestuing - det var veldig godt da, så det skal jeg lage flere ganger!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hadde dere en fin feiring i går? ♥

Håper dere får en fin pinsehelg!

Svartdalen

 • 10.05.2018, 02:23

Hei i natten! Denne dagen har bare flydd fra meg...

I dag hadde jeg siste skoledag for i år, så det var greit å komme seg dit - det sies at den første og siste forelesningen er viktigst. Det var kun av to emnene jeg tar, men de 5 timene på skolen var mer enn nok for meg, for så i det sånn. I pausen snakket jeg med DPS på tlf, etter å ha lest møtereferatet fra møtet jeg hadde med DPS på mandag. Jeg kunne like gjerne ha reist hjem etter pausen - husker så og si ingenting fra den siste forelesningen. Jeg er så lei, sur og frustrert av hele situasjonen nå. Hvis jeg gir opp, hver så snill og saksøk DPS for meg... det var ikke en trussel, bare den stygge sannheten.

Jeg klarer å distansere meg med mye aktivitet, selv om det ender med at jeg går i underskudd - er det bedre enn andre ting jeg kan finne på. Det er i naturen det skjer tydeligvis. Jeg var jo ute i hele går også - etter avtale og masse telefonsamtaler.

Meningen var at jeg skulle sykle innom Østensjøvannet og til trening, men når jeg kom dit hadde jeg ikke lyst til å gå inn. Jeg endte opp med å sykle videre svartdalsvannet - her var det sikkelig idyllisk som dere kan se over! En svart dal, kunne vel ikke ha passet meg mer perfekt i dag. Jeg ga meg ikke der, så plutselig hadde jeg havnet i gamlebyen, på Løkka, Sagene og i Nydalen i gjennom Akerselva - syklet til andre siden av byen, så jeg tok t-banen hjem igjen.

Men den lange turen, så har klokken blitt altfor mange nå - men jeg fikk i hvert fall ut endel frustrasjon. Jeg klarte å farge brynene mine altfor mørke og klarte å få gråskjær i håret mitt i stad - sånt skjer når jeg stresser. Vel, nå er i hvert fall kofferten nesten ferdig pakket og jeg reiser om noen timer, så skal prøve å få meg et par timer søvn nå.

Vi snakkes - men IKKE i Norge ♥

10 ting på listen i mai

 • 09.05.2018, 13:48

LISTELYKKE FOR MAI

...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Reise fra Norge - endelig ble det mai, og gleder meg til å reise herfra!

♥ Ta med meg kamera en tur til Botanisk hage - det blomstrer så fint der om dagen.

♥ Ta en tur på kino

♥ Feire 17.mai!

♥ Ta en ny tattovering

♥ Være ute og nyte finværet (om det fortsetter)

♥ Sjekke ut loppemarked for bøker! 

♥ Finne på noe med min søster - nå er det lenge siden jeg har sett hun...

♥ Nyte pinsedagene

♥ Gjennomføre to hjemmeeksamener.....

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva står på din liste i mai?

Tur til Huk i sola

 • 08.05.2018, 18:38

8.mai - frigjøringsdagen til Norge 🇳🇴

På mange måter er det en fin dag egentlig - selv om jeg ikke føler meg så fri som jeg skulle ønske, så har vi i det minste fred her i landet, og det er jo noe å være takknemlig over i det minste.

Etter jeg hadde spist frokosten min i solsteika på min faste plass i Nydalen i dag tidlig - tok jeg bussen ut til HukBygdøy. Det er så langt ut dit, men jeg hadde egentlig ingenting bedre å ta meg til, og bussen gikk rett forbi meg. Siden aircondition ikke fungerte i bussen, så ble jeg nødt til å sette meg i skyggen når jeg kom frem. Det var mange som badet og solet seg, i mens jeg gikk i svart bukse - det var litt for varmt for meg, men det var absolutt fint der ute!

Jeg savner av og til sjøluft, fuglekvitter, havet, bølgeskvulp, sol, fred og ro - det er jo dette jeg har vokst opp med. Selv om jeg ikke vet helt hvor jeg hører hjemme lengre, så har jo sørlandet noe helt spesielt for seg om sommeren!

Nå har jeg i hvert fall kommet hjem og skal reise på trening straks. Jeg rant nesten bort der inne i går, så i dag tar jeg på meg shorts.

Flowers

 • 07.05.2018, 01:00

... Oslo blomstrer om dagen, noe av det fineste med mai syns jeg

På mange måter så syns jeg det er irriterende at vi omtrent gikk fra vinteren, og rett til sommer. I hvert fall sånn værmessig - for nå er det varmt! Ikke dumt at det er godvær, men man føler jo på det presset om å nyte været når det først er pent. Mine helgeplaner gikk ikke helt som de skulle, men det ble i hvert fall drikke og middag ute i solen på fredag, og i dag ble det grilling, ellers har jeg bare vært ute og gått litt og trent.

Har dere hatt en fin helg?

Sommerkoppen 2018

 • 03.05.2018, 18:00

Hei torsdag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg vært på skolen. Jeg kan ikke huske sist jeg var der, men tror det er nesten 2 måneder siden - så det var på tide å komme seg dit. På veien hjemover kjøpte jeg den nyeste mummikoppen - sommerkoppen 2018. Kunne vel ha kalt den for regnekoppen i dag...

Nå begynner skyene å forsvinne, så jeg skal komme meg avgårde på trening snart!

Flere her som samler på mummikopper?

Mandagsfølelse på en onsdag

 • 02.05.2018, 19:50

// To spennende bilder fra i dag...

I dag føltes det som den blåmandagen når jeg stod opp. Jeg hadde absolutt ikke lyst til å dra på avtalen jeg hadde, og det er til og med den eneste avtalen jeg har denne uken - veldig lenge siden en uke så slik ut, for å si det sånn. Det har også vært litt fint og bare ta dagene i det tempo jeg føler for selv, for å komme meg litt opp av det svarte hullet mitt. Når man fokuserer mye på psyken, så er den vanskligere å glemme, så av og til er det likegreit og fortrenge alt. Det var bare kiropraktoren i dag, så jeg kom meg dit og fikk løsnet litt opp i muskler og ledd. Jeg har blitt mye bedre nå, men jeg kommer nok til å fortsette å ta en tur innom av og til fremover for det om!

På vei hjemover dro jeg innom Norli og kjøpte meg en bok, også spiste jeg en byggryngsgrøt til frokost før jeg dro på trening i et par timer. Nå skal jeg bytte på sengen, for de siste dagene har det vært umulig å legge seg til å sove - kunne ønske jeg sovnet tvert, det hadde vært noe! Men nok om mine søvnproblemer, de har dere hørt om før...

Hvordan har deres mandag vært, eller onsdag - som det er i dag?

1.mai well done

 • 01.05.2018, 21:50

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er en Skyr med rabarbra og jordbærssmak ved siden av kaffekoppen. Jeg kjøpte også saft med rabarbrasmak, og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker det eller ikke. Minnene fra barndommen sier bare én ting: en stilk som er dyppet i sukker - hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Må bare si at disse flaggene har jeg ikke satt på selv, de var der fra før av. Jeg har ikke blitt så pensjonist enda!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har brukt dagen på å rydde, vaske, handle blomster på Plantasjen og en treningsøk. Nå har jeg nettopp spist en proteinpizza til middag og har Netflix som selskap. Jeg har brukt hele dagen på dette, så kan ikke akkurat si at jeg er så fryktelig sliten - det er i hvert fall deilig at det er rent og pent rundt meg! Well done for today. Hadde egentlig passet meg fint om jeg klarte å sovne nå...

Liker du rabarbra?

Skjønne mai

 • 01.05.2018, 13:36

God morgen, 1.mai!

Vi er vi snart halvveis i 2018, men det er blitt mai - med årene så har jeg funnet ut av at det er min favoritt. Blomstene begynner å spire, det blir varmere i lufte, det skjer ofte noe fint og det er mange helligdager. Jeg ønsker i hvert fall mai velkommen, til tross for gråvær i dag!

VELKOMMEN MAI ♥

Fler som er glad i mai?

My workplace

 • 30.04.2018, 17:41

Dere husker kanskje at jeg nevnte at jeg skulle oppgradere kontorplassen min i februar?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det fikk jeg gjort, og jeg byttet ut både pulten, stolen, lampen og hang opp noen bilder. Planen var at jeg skulle ha den lille kommoden som treet står på under pulten, (treet har 1-årsdag i morgen!!!, dere kan vel se at det begynner å bli litt sliten...) men det gikk ikke - jeg fant en løsning jeg ble fornøyd med tilslutt likevel. Den kontorstolen jeg har nå er så mye bedre å sitte i, men plassen har dessverre ikke blitt brukt så mye siden. Jeg satt meg litt ned der i dag, for å gå over forlesninger og diverse - nye notatbøker har jeg også kjøpt inn, men jeg ble ikke sittende lenge. Det var i hvert fall en start, så fikk jeg knipset noen bilder i samme slengen!

Nå skal jeg ut å handle litt diverse og bytte øretelefonene mine, også skal jeg ta litt sol. Jeg hadde tenkt å feire 1 år i leiligheten med taco i dag (som jeg har hatt tenkt til å lage hele helgen), også viser det seg at det var 1 år i går? Jaja, 1 år og 1 natt - tiden har gått ganske fort, egentlig. Jeg spiste taco på denne dagen i fjor og  faktisk, blir en vegatarvariant i dag. Bortkjemt mandag - men det er jo helligdag i morgen, så på en måte kan vi kalle det ferie!

La meg bare dele gullkornet fra flyttedagen i fjor med dere:

-pappa: Hvor kommer du fra nå?
-flyttemannen: jeg kommer fra Iran!

...

Hva har dere til middag i dag?

pancake monday

 • 30.04.2018, 12:16

God morgen! En ny mandag og ny uke er i gang. Jeg har klart meg i gjennom helgen, og jeg er egentlig glad for at det er mandag. Jeg var så sliten i går at jeg la meg klokken 22 - så etter 11 timer i sengen er jeg egentlig bare trøtt. Jeg måtte nesten bruke opp røren jeg lagde i går, så i dag ble det proteinpannekaker til frokost - mmm!

Ser de ikke litt fristende ut?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg skifte å komme meg på trening. I dag blir både kondisjonstrening og styrke - jeg trodde egentlig ikke at styrketreningen jeg drev med hadde noe serlig effekt, men merker på kroppen at det hadde den likevel!

Søndag i skogen

 • 29.04.2018, 16:27

God ettermiddag!

Nå har jeg akkurat kommet inn fra en tur i skogen - endelig er det snøfritt her, det har jeg ventet lenge på.

Kondisen min når jeg sykler derimot, den er ikke så mye å skryte av nå - det er bare andre turen jeg har i år, så forhåpentligvis blir den bedre etterhvert. Formen min er ikke 100% heller, og det vil den nok ikke bli med det første. Det skjer når man overtrener og spiser minimalt - tilslutt sier kroppen stopp, og det har jeg fått kjenne på den harde måten. Anbefaler ikke å gjøre som meg, med andre ord.

Nå skal vi spise fisk, også skal jeg dra på treningssenteret å løpe litt, for det er tydelig at jeg trenger kondisjonstrening. Det er i det minste riktig rekkefølge å gjøre det i, den planlagte pannekakefrokosten ble jo ikke noe av, så. 

Hva bruker dere søndagen på? ♥

Zebrastyle

 • 28.04.2018, 23:40

God kveld ♥

Når jeg kom hjem fra byen i 18-tiden, skulle jeg egentlig slappe litt av og reise på trening. Det endte med at jeg grillet med familien og drakk rødvin i stedenfor. Heh, det ble årets første grilling for min del! Vi spiste inne, men sola blendet oss i gjennom ruta i det minste...

Elsker sebraer, fordi jeg er en selv selvsagt. Jeg er ikke like fargerik, men det vil jeg ikke være heller.
 

Jeg kom meg ikke noe sted i kveld, så det blir tidlig kvelden på meg. Jeg har faktisk vært både i Frognerparken, i gjennom hele byen og på Aker Brygge i dag - så jeg har gått en mil i det minste, og det vel egentlig være bra nok for denne dagen. Jaja. God natt.

Owl

 • 28.04.2018, 12:43

Uglekopp fra Harry-Potter land i universal studios.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brukte tre timer på å sovne i går, så - god morgen, dere.

Grøten er akkurat spist, det er lørdag og heeelt fri. Nå har solen stått opp også, og lyser meg irriterende i ansiktet - på tide å få seg en persienne i stuen også. Nå skal jeg prøve å komme meg en tur ned til byen, så jeg ikke blir liggende her hele dagen. Dere må ha en fin lørdag, hva er deres planer for dagen?

Fridaymood.

 • 27.04.2018, 22:59

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har blitt svart ute, og når jeg ser opp i vinduet mitt, kan jeg se månen lyse opp. Koselig. Katten ligger ved siden av meg og puster. Et lite kattehjerte som banker er ganske fint. Jeg bare er. Har en normal fredag. Sånn som mennesker gjør. Spiser. Tar seg et glass vin. Ser på de samme programmene som går på tv hver eneste fredag. Koser jeg meg? ja, på en måte. Men hva er egentlig all denne teksten? den er vel egentlig ikke ekte?

Jeg har vært hos DPS i dag. Jeg måtte tvinge meg selv til å trene i dag og. Jeg hadde tenkt til å lage middag. Jeg savner høsten og mørket akkurat nå. Derfor er alle bildene så mørke. Derfor har jeg satt på peisen og tent stearinlys. Jeg tok meg et glass vin fordi det er fredag. Fordi det demper tankene mine. Nå er jeg uvel. Nå skal de blå mirakelpillene ned i magen. Jeg vil sove.

Jeg er vanskelig og avlede, det er det ingen tvil om. Men det er en mye bedre kveld enn andre jeg har hatt i det siste. Nå tusler jeg i seng. God helg til dere!

Torsdag i parken

 • 26.04.2018, 19:07

Det er torsdag igjen, og en dag jeg lever litt igjen. Livet mitt er på 0 for tiden - det består av mye søvn, angst og en depresjon jeg aldri blir kvitt. Joda, jeg er ute av og til, men det er mest når jeg har noen avtaler, eller når jeg finner ut av at jeg skal bøtte nedpå med vin å havne på sykehus - det var forrige helg, nå har jeg en ny helg å bruke opp, og denne helgen holder jeg meg edru!

 

I dag dro jeg til byen etter legetimen min, for et møte der. Jeg dro videre til Interkulturelt museum - altså, her studerer man interkulturell kommunikasjon, men har ikke vært der? Jeg lærte ikke noe nytt, det skal sies - men det ga meg en pensum forfriskning og en liten påminnelse om at jeg faktisk fortsatt er student. Alle arbeidskrav er godkjent, så nå gjenstår det å lese til eksamen. Ellers stakk jeg en rask tur innom Munch museet og spiste lunsj i Botanisk Hage etterpå- for en kulturell dag. Føler meg litt varm i skinnene etter å ha vært ute i så mange timer i strekk, det er jo endelig blitt vår! Jeg er dessverre ikke blitt så entusiastisk for det som alle andre - når du ligger inne i en sykehusseng, så er det ganske dritt å vite at du egentlig kunne tuslet rundt i Frognerparken med en is i hånden. Velvel, alt i sin tid..

Jeg er litt sliten av denne dagen nå, og det er mange timer igjen av dagen - dagene blir så fryktelig lange, og alt er så utrolig tiltak å komme i gang med når livet ikke er på topp. Nå står jeg i mellom å reise på ukens andre treningsøkt, eller å slappe av før jeg sovner av de blå mirakelpillene mine.

Vel, vi snakkes neste torsdag da? Hehe - vi snakkes nok før det.

Har dere det bra? ♥

Sommer og planter

 • 19.04.2018, 16:14

Torsdag og snart helg igjen dere! April er snart forbi - hvor blir det av dagene? jeg kunne i det minste ønske jeg fikk utrettet litt mer av de, enn jeg har fått til hittil.

I dag kom jeg meg endelig til Plantasjen, og fikk kjøpt nye planter og blomster. Det har vært stusselig her lenge nok nå, så dette hjalp i hvert fall litt. Jeg har alltid blomster stående, men har ikke kjøpt en eneste blomst siden ferien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er strålende vær om dagen - i går tok jeg meg til og med friheten å drakk ett glass rødvin i en varm solkrok i mellom et par avtaler. Hverdagsglede! De fleste har sikkert merket at det er sol - så vet ikke helt hvorfor jeg gadd å fortelle det engang. Jeg lurer på hvor lenge våren/sommeren varer denne gangen, eller om man faktisk må komme seg ut med en eneste gang, for å noe ut av solen før det blir kaldt igjen. Sikkert fler som kjenner igjen den tanken? Åh, Norge og vær og værsnakk.. vi gir oss aldri.

Nå skal jeg dra på trening - de må stegene i hverdagen ♥

Solskinns-søndag

 • 15.04.2018, 11:18

God morgen!

De siste dagene har vært ganske tunge og jeg har ikke vært fristet til å gjøre noe, men i går kom jeg meg endelig ut på en litt lengre tur. Jeg var på Vettakollen. Det er ikke mange km opp til toppen, så jeg gikk ned igjen i gjennom Sognsvann, og i skogen nå var det litt for mye snø til å jogge - så det ble en tung tur, med helt feil sko som ble gjennomvåte. Men det var strålende vær og utsikt, så det var deilig. Etterpå var jeg innom byen en tur, før jeg kom meg hjem og fikk vasket leiligheten og lagt meg på sofaen - da sa jeg meg fornøyd med dagen og var ganske sliten.

Denne pensjonlisten la seg like etter 21.00 i går, så jeg var oppe klokken sju i dag. Frokost og trening er allerede gjennomført - ikke verst på en søndag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne koppen er bare så søt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går kjøpte jeg meg et par nye ørepropper igjen - de har mye bedre lyd, men de sitter ikke heelt som jeg vil. Flaks som jeg hadde ble jeg frastjålet både øreproppene mine og øreklokkene på byen på onsdag -det ble en dyr tur på byen for å si det sånn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg ganske dårlig tid - skal møte en venninne i byen snart. Litt turist i egen by, og muligens en utpils står på planen - sikkert ingen andre som har den samme planen i dag, tenker jeg.

Ha en fin søndag i solen!

Fredag den 13

 • 13.04.2018, 22:31

Ha en god helg ♥

10 ting på listen i april

 • 10.04.2018, 15:25

LISTELYKKE FOR APRIL

...

♥ Ta meg en tur til vettakolltoppen.

♥ Levere den siste drøfningsoppgaven.

♥ Lese til eksamen - dette MÅ jeg få startet med...

♥ Være med på turist i egen by som arrangeres i Oslo hvert år.

♥ Dra på bomarkedet - det har jeg gjort flere ganger tidligere og får alltid gjort endel kupp!

♥ Trene

♥ Dra på museum.

♥ Prøve å få reist hjem en tur til byen jeg vokste opp i, Risør.

♥ Kjøpe meg en scrapbook til å samle minner fra turene jeg er har vært på i!

♥ Ta sol.

... 3 av disse punktene henger visst igjen fra Mars - så jeg tenkte det holdt med 10 denne gangen. Hehe!

Hva står på din liste i april?

Duking donuts

 • 10.04.2018, 07:26

God morgen fine dere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har sovet veldig mye i det siste, noen ganger bare orker jeg bare ikke noe annet, og sover bort dagene. Sånn er det av og til, og det går forhåpentligvis over snart. Jeg stod opp for et par timer siden faktisk, så er tidlig i gang med denne dagen. Jeg fikk med meg et par pakker med kaffe hjem fra USA, og 5 kopper - så nå er koppekvoten brukt opp for en stund.

Nå må jeg få sett litt på drøfningssoppgaven min, så jeg får levert den inn før fristen går ut. Eksamen kommer fort nå, og skolen har blitt litt for lite prioritert dette semesteret - men jeg sier meg fornøyd om jeg klarer å bestå. Om et par timer skal jeg til Nydalen, så nå venter jeg på sol. Jeg vil ikke ut i regn og gråvær i dag og...

Ha en super tirsdag!

En lørdag uten innhold

 • 08.04.2018, 00:47

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag stod jeg opp rundt 15.00, og siden da og frem til nå - har jeg kun vasket fort over leiligheten, og laget meg pizza. Det har ikke vært fristende å gå ut eller å finne på noe i det hele tatt, så jeg tok meg en sikkelig day off for å si det sånn! Nå ligger jeg her og har begynt å se på sesong to av Good Behavior, som har kommet ut i løpet av påsken. Anbefaler den serien om dere trenger et lite serietips! 

Hva har dere gjort i dag?

Tur til Sverige

 • 07.04.2018, 19:53

Først: GOD HELG j  R

Jeg er fortsatt i jetlag - på torsdag var det såvidt jeg kom meg ut av døren, men jeg hadde et møte med DPS, og ville bare få det unnagjort. De har bestemt at jeg fremdeles ikke får behandler hos dem, men de skulle sende henvisning til utredning to steder. Å få ett langvarig opphold hos DPS er ikke noe man bare får i fanget heller, så jaja - denne ballen må rulle lenge rundt skjønner jeg. Følte bare jeg måtte gi dere oppdatering der, siden jeg har klaget på de i flere uker. Etter jeg hadde vært der dro jeg rett hjem og sovnet på sofaen. Senere på morningen sovnet jeg på sofaen igjen, så det var en trøtt jente som stod opp 08 i går.

Pappa og jeg dro til Sverige og handlet - dere er jo ikke ukjent med hva jeg spiser og drikker, og dette er det best å handle i Sverige. Denne gangen hadde det kommet inn masse nyheter, og det gjør proteinhjertet glad - bare se på de to over, og begge var veldig gode. Jeg fikk også tittet raskt innom litt andre butikker, og kjøpt litt klær og diverse! Etter turen kjørte vi hjem til Oslo, også reiste vi til Asker i bursdagsselskap - der fikk vi servert middag og dessert, så jeg fikk jo utfordret spisevanene mine litt mer enn jeg er kombertabel med, men det var koselig. På veien hjem fikk jeg meg endelig nye ørepropper, som er trådløse - hadde sikkelig flaks og fant en som solgte noen helt nye, som jeg kunne hente med engang.

Back in Norway

 • 04.04.2018, 20:52

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hehehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld alle sammen. Vi landet i Norge litt over tolv i dag, eller midt på natten i tidssonen vi kom fra. Flyturen nedover gikk veldig greit, og den var veldig avslappende og gikk egentlig ganske fort  - jeg så Solsidan, Paddington 2 og The greatest showman og plutselig var vi halvveis, anbefaler forresten å se den sistnevnte filmen, sikkelig fin ♥

Nå har jeg fått pakket ut, vasket klær og vært i butikken - for mitt kjøleskap var tomt. Det var bare såvidt jeg klarte å samle sammen labbene mine i gjennom butikken, så sliten er jeg i beina nå - men norsk mat var en veldig god motivasjon, jeg virkelig hater mat i utlandet. Jeg er også veldig glad jeg har sluppet unna alt slikt som er ved en høytid, og kom rett hjem til hverdagen. Kjenner jeg savner California allerede, USA-turen var virkelig fin, selv om søsteren min og jeg til tider ble så lei av hverandre at vi bare gikk vær vår vei - haha. Heldigvis er det kun 35 små dager til jeg reiser fra Norge igjen, i mens får jeg holde ut her hjemme.

Jeg sovnet på sofaen med pus på magen i stad, så nå har jeg akkurat våknet igjen. Dessverre så har den ene pusen min blitt påkjørt i mens vi var borte - stakkars den lille pusen min. Så hun som er igjen nå, kom mot meg med engang og ville ha kos. Tror jeg må få lagt meg igjen snart, ellers blir rytmen min helt feil - god natt dere!

Roadtrip i USA, here we come

 • 21.03.2018, 09:30

Nå var det vel på tide å røpe hvor påskeferien går til! 🐤 🐣 🐥

Det startet med at vi ville reise til Florida, fordi det er noe vi alltid har hatt lyst til. Prisene gikk opp, jeg satt på skolen for å finne et annet sted vi kunne reise til i stedenfor, og det ble Los Angeles - noe ingen av oss angret på etterpå, for å si det sånn! Vi hadde kun bestilt ett hotell, så det er først nå nynlig vi fant ut at å være kun i LA i to uker, kom til å bli kjedelig lengden, så vi fant ut av at vi måtte finne på noe annet også! Plutselig eskalerte det helt - vi skal nå fly til LA, San Francisco, Las Vegas og tilbake til LA igjen. Haha - roadtrip i USA med fly! Dette kostet egentlig ikke så mye ekstra heller, for å bo og oppholde seg i LA er dyrt.

// Bildene er hentet fra weheartit

Jeg reiser sammen med min søster, men måtte informere NAV først (hehe, så nei - jeg reiser ikke uten tillatelse, bare så det er nevnt). Nå reiser vi videre fra Stockholm, og derfra er det dirketerute til LA, heldigvis så lander vi på dagen - så vi går tilbake i tid. Vårt første stopp blir i Anaheim, litt utenfor Los Angels! 

Jeg kan se for meg at det blir noen lange dager, siden vi vil ha med oss så mye som mulig på disse to ukene, men skal få oppdatert bloggen når det blir tid til det - men det kan hende det blir når dere sover. Vi snakkes i Californiaaa uansett ♥♥♥

some breakfast

 • 20.03.2018, 12:32

God morgen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg sitter her og spiser frokost nå, (føler det er lenge siden vi har hatt frokost-praten nå, mangler bare god morgen norge) så klarer vel dere også å plusse to og to sammen. I det jeg skulle gå, var alle t-baner til majorstuen innstilt pga påkjørsel og slikt tar tid, så jeg bestemte meg bare for å droppe det. Jeg må komme meg avgårde til en avtale straks, men satser på bussen, jeg.

Ha en fin dag!

Nattens tanker

 • 20.03.2018, 03:53

God påske

Dette satt jeg frem for lenge siden, fordi jeg elsker søte påskedyr, pastellfarger og egg, og siden jeg reiser bort på onsdag og blir borte i to uker - så er jo påsken over når jeg kommer hjem, så jeg gidder ikke ta frem noe mer.

Dagen i dag har gått greit - å løsne litt opp i skuldrene trengtes virkelig nå, også viser det seg at skuldrebladene mine er skjeve? altså, var det noe mer som skulle være galt med meg nå, eller? Nå har jeg fått et treningsprogram for å trene de opp, hurra for det. Solen strålte dag, og i det jeg skulle ta meg et glass vin før jeg gikk ut igjen, ringte DPS og bare - vi avlyser timen i dag, de skulle visstnok diskutere saken på nytt. Begynner å føle meg litt som en rotte i bur hos dem nå, kan jo begynne å lure på om de har begynte å lese bloggen min. I det jeg la på begynte snøstormen og jeg satt glasset fra meg - solen kom tilbake og jeg dro heller på shopping før hudpleierentimen min. Mandagen sin det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20 mars - jeg får vondt inni meg av å tenke på at det er 4 måneder til jeg fyller 28 år. Ekstra ille var det når jeg gikk igjennom nesten hele instagram-feeden min i stad, altså - hvem gjør sånt? stalker seg selv, liksom. Toppen av lite å gjøre, men også koselig å se tilbake på så mange fine minner jeg har - så mye fint jeg har fått opplevede til tross for at livet har bestått av sykdom. Sånt må jeg begynne å sette mer pris på!

Igjen sa la jeg meg til å sove for fire timer siden, tror jeg sov i ti minutter. Hehe, jaja - dette begynner å bli en vane for meg nå. Så i stedenfor å kaste bort tid i sengen, stod jeg opp. Jeg orker og gidder bare ikke å ligge der, jeg altså. Så nå har jeg vasket klær, sett litt på e-bøker, serie også har jeg spist - jeg spiser alltid på natten, for en utrolig dårlig uvane egentlig.

Kommer jeg meg opp på den siste forlesningen i emnet i morgen, tro? sist jeg skrev det, så forsov jeg meg. I morgen har jeg heller ikke satt av tid til kafebesøk, så vi får se da. Jeg får vel legge meg, for nå skravler jeg faktisk hull i hodet på dere. God natt, og ha en fin tirsdag!

Zzzøndag

 • 18.03.2018, 23:07

Jeg lurer på om man kan dø av å sove for mye?

Mitt store livsspørsmål i mens jeg gikk på treningsmøllen i dag, og ventet på at kalorier skulle fly ut i løse luften. Min eneste intensjon med å gidde å møte opp på senteret i det hele tatt. Jeg sov i over 15 timer, og var vel på ingen måte våken under dagens to timers økt. Derfor begynte jeg å tenke på om man kunne sove seg i hjel. Spennende å dykke inn i hodet mitt, ikke sant?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå vet jeg ikke helt hvordan jeg skal løse soveproblemet mitt, for når jeg kan sove i mer enn 15 timer med kun 50mg apetabletter i blodet, så sier det seg jo selv at jeg ikke kan starte på runde tre. I morgen skal jeg til kiropraktoren, møte den kjipe gjengen på DPS og tilslutt til hudpleieren. Det gjenstår også flere ting på mars-listen min - denne helgen gikk jo ikke helt som den skulle. Men nå får livet bare gå videre, tenker jeg vi sier..

Ønsker dere en fin start på den kommende uken!

Lørdag

 • 17.03.2018, 21:48

Finnes vel ikke noe bedre enn å våkne i 19-tiden på en lørdag? Eh...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt av dagens frokost som nesten akkurat ble spist. AXA sin nye granola er forresten supergod!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helgen min var vel ødelagt før den hadde startet, før jeg rakk å komme meg ut av sengen på fredag åpnet jeg det 5 avslaget mitt fra DPS :) :) :) så jeg dro nesten rett for å trene, løp en mil i frustrasjon og dro på handletur med papsen. I går kveld spiste jeg taco og så på norske talenter med fammen, så tok jeg meg en tur på en fest med noen fra klassen. Nå venter jeg på at sovepillen skal funke, så jeg kan legge meg igjen - for jeg gidder ikke å være våken.

Skjer det noe hyggelig hos dere?

Pødding

 • 14.03.2018, 23:35

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er like skuffende hver gang det kommer en nyhet som høres sikkelig god ut, også er den ikke noe spesiell i det hele natt - det var tilfelle over for min del i hvert fall. Men det gjør ikke så mye, proteinpudding går ned i magen min uansett

...

Jeg ville bare komme innom for å si hei før jeg legger meg egentlig. Jeg er gått litt lei av å snakke om hverdagen min og bloggen generelt, det går mye i det samme, noe som ikke akkurat er så veldig interessant i lengden. Nå er i hvert fall de verste avtalene og papirer denne uken i orden - jeg må frakoble meg litt fra alt, derfor sitter jeg heller ikke så mye hjemme og valgte heller en kafe i går og en gåtur før jeg la meg. Etter en gåtur rundt Songsvann i dag og en treningsøkt nå på kvelden kan jeg i hvert fall endelig puste litt ut.

I morgen har jeg en forelesning, så jeg skal prøve å legge meg nå. Kjenner jeg meg selv rett, så sovner jeg nok ikke før 4 i natt - men jeg gir det et forsøk likevel. Vi snakkes vel mer siden, fine dere!

15 ting på listen i mars

 • 10.03.2018, 13:55

LISTELYKKE FOR MARS

...

Nå er vi jo langt ute i mars og det er ikke mye igjen av denne måneden før påskeferien, så jeg er ganske sent ute. Sitter her nå, og vet egentlig ikke hvordan jeg skal klare å finne på 15 punkter som ikke blir for personlig, men jeg gir det et forsøk. Lister er jo gøy, og jeg kjeder meg nå - så hvorfor ikke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Ta meg en tur til vettakolltoppen eller et annet sted ute i naturen.

♥ Få lest mest mulig at pensum før de siste forelesningene, slik at jeg ikke har masse å gå igjennom etter påske og kan ta med meg noe annet enn pensumbøker på ferie...

♥ Bestille flybiletter til tur med en venninne i mai.

♥ Prøve å få gjort så mye som mulig på den siste drøfningsoppgaven.

♥ Trene masse - helst hver dag!

♥ Lage meg en ny spilleliste på iPhonen - det tror jeg faktisk at jeg må få gjort ganske fort.

♥ Dra på museum.

♥ Tømme minnekortet mitt - altså, bildene fra turen til Kina ligger fremdeles på det...

♥ Ta en tur innom apple for å sjekke opp macbooken min - den lager rare lyder og WIFI er helt på trynet og nå er jeg lei.

♥ Kjøpe meg en scrapbook til å samle minner fra turene jeg er har vært på i!

♥ Lage en god middag, med god sanvittighet - haha, er lov å drømme...

♥ Dra på en ny kafé - kaffekjerring som jeg er...

♥ Ta sol, så jeg ikke er helt hvit når jeg skal ut å reise!

♥ Fikse neglene mine - altså, jeg gidder aldri å gjøre det lengre?

♥ sist men ikke minst: Reise på ferie de to siste ukene i mars <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

...

Hva står på din liste i mars?

Sandra Marie

Hei - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Header

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no