hits

Interiør

Regnværskoppen

På onsdagskvelden tuslet jeg bort til senteret i regnværet, og på Jernia fant jeg den nyeste mummikoppen som nettopp har kommet ut. Syns den passer perfekt til været som er nå, også så svart og dyster i tilegg:

// egentlig skulle jeg poste disse bildene på morningen i går, men fikk litt dårlig tid.

Koppen heter egentlig Trogen sitt ursprung men jeg syns regnværskoppen var et mer passende navn ♥

Pastell påske

Påskepynten kjøpte jeg på Kremmerhuset i går - jeg klarte ikke å holde meg unna når det kom på salg, i dag er det faktisk 50% også. Fargene er så utrolig fine, de som fant opp pastell påske gjorde noe smart!

Nå har jeg nettopp sett en film, i mens jeg har spist havregrøten min. Vi kjøpte ny mikro i går, og den er jo en drøm å lage havregrøt i, hehe! Nå skal jeg snart dra å trene, også skal jeg nok pakke litt mer når jeg kommer hjem derfra!

Håper dere får en fin onsdag, hva skal dere i dag? ♥

Dream, hope, believe

Koppen kjøpte jeg på fredag, syntes den passet så bra til den dagen - med så fine ord på! Fuglen ble også med hjem, jeg er veldig glad i fugler ♥

Ellers sitter jeg og venter på sola som var meldt i dag - noen som har sett den?

Kusmia tea

-PINK-

-TEA LOVER-

Har ikke prøvd den enda, men syns boksene i seg selv er fine jeg - men nå er jeg litt over gjennomsnittet opptatt av te da ♥ Teklypen er kjøpt på Tiger!

Fler som elsker te? ♥

Risør innkjøp

Da var jeg våken, og hjemme i Oslo igjen - skulle vel egentlig poste dette i går, men dere kjenner vel meg nå. Her kommer i hvert fall det jeg kjøpte fra mine to favorittbutikker i Risør. Kenza og Lille hvite interiør ♥-min-

-kokos ♥-

-Favorittblomsten-

-Den boksen med te i er så fin-

 

Noen som vet om det funker å bruke syrup i svart kaffe?

Hva syns dere om innkjøpene?

Snøhesten

-Snøhesten-


 

Så lang tid tok det før jeg skaffet meg en ny mummikopp. Heh. Dette er vinterkoppen fra 2016, og den passer jo perfekt til været som er nå ♥

Velger du å bli blodgiver - er det flere steder de faktisk deler ut disse koppene som takk. Et lite tips!

New mugs

Et par kopper jeg kjøpte i dag. Var de ikke søte? ❤

Mummimamma kopp

Denne fikk jeg til jul, og det ble nr 13 i samlingen - det blir nok den siste også, for jeg har virkelig ikke plass til flere kopper nå!

good morning

God morgen dere, håper dere får en fantatisk dag ♥

Vinterland

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Måtte ha meg dette vinterlandet når jeg så den var på 50% på Nille forrige uke, syns den var så fin - juletreet snurrer rundt, og lyser opp i forskjellige farger ♥

God søndagskveld

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De fleste går vel snart og legger seg, men jeg har planer om å sitte oppe en god stund til. Så ville bare ønske dere en fin kveld og natt ♥

Velkommen høst

Bare jeg som er værforvirret for tiden? tror ikke jeg den eneste som bommer når jeg skal kle meg om dagen - september er her, men været er som juli. Helt normalt i Norge..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ugle-bildet over fikk jeg av mamma når vi var på marked på Broklandsheia forrige helg - der fikk vi også med oss en aldri så liten konsert av Cir.Cuz, ellers koste jeg meg med venner og familie slik jeg gjør når jeg er i Risør. I helgen var søs og jeg på Rjukan på fjelltur - mer om det i et annet innlegg!

Vi var hjemme ganske sent på søndag, og jeg lå rett ut i senga i nesten hele går. Helt ødelagt i kroppen, og en påbegynt forkjølelse jeg ikke har tid til å få nå. Kom meg heldigvis opp av sengen i dag og hadde planer om å gå på en forelesning. Jeg leker litt student for tiden - endte i stedenfor opp med å lese på Baker Hansen i nyoppussede Nydalen som har blitt så koselig. Sånn kan det gå - jeg prøver igjen neste uke. Etterpå dro jeg på et møte og på litt shopping. Nå tror jeg faktisk at jeg skal legge meg snart. Døgnrytmen er snudd igjen, tommel opp - kanskje!

Noe spennende som skjer i livet deres, da? :-)

God natt

Ja, den sengen venter nok på meg enda den - og like jævelig blir det i morgen tidlig som det var i dag. Jaja...Ikke at jeg er så veldig enig denne teksten for tiden..Vet dere hva som skjedde når jeg tok disse bildene? Jeg mistet engelen oppi tomatsuppa. Hahha, #bloggerslife, altså. Alt er forrresten fra Nille, unntagen skålen, den er fra Greengate.

God jul fra meg

I helgen hadde jeg besøk av søsteren min - hadde for én gang skyld tenkt til å ta med meg kamera ut på eventyr, men det gikk tom for strøm etter at jeg hadde knipset ett bilde av en øl og det dropper jeg å dele med dere - ølen ble forresten drukket på Illegal burger, også kjent som Oslos beste hamburger og god var den også. Vi gikk derfra til folketeateret for å se Mary Poppins.

Hele 20 kr vant jeg på den kalenderen.

Det er skummelt hvor fort tiden går - vi er allerede i november og snart er det jul igjen.

Mummipappa kopp

Jeg hadde aldri planer om å bli noen mummikopp samler, men i går kunne jeg ønske nr fire velkommen hjem til meg:Ellers har jeg blitt helt avhengig av denne te-typen:Samler du på mummikopper?

Innholdsrike dager

Heia! Enda en uke er snart omme. Etter skolen på mandag spiste jeg lunsj hos en kompis sammen med en venninne, også gikk vi tur med hunden hans før jeg hadde en avtale jeg måtte rekke. I går var jeg på en liten handletur med pappa og i dag har jeg vært hos psykologen min. Sa noen at det er gøy å gå på nav...? Ja, skal si jeg koser meg og dette er virkelig drømmesituasjonen!

Hodeskalle og farger, kontrast på høyt nivå:

Radio er så koselig og endelig har jeg fått skaffet meg en selv:

Én ting jeg er lei av er å google opp oppskrifter og ta sjansen på at det er en ok oppskrift, så nå har jeg kjøpt meg en bok til å skrive dem ned i:Dagens lunsj, en av de mest fancye jeg har laget noen gang:

guttepusen min - som flytter på lørdag. Det blir trist uten han, men må innrømme at jeg er litt lei av å ha tre katter, spesielt når de sloss eller plager meg:

Nå er det Netflix og senga før jeg skal legge meg. Jeg er så trøtt - klokken tre i natt så begynte jeg å rydde i klesskapet mitt, jeg håper noen andre blir glad for det i det minste. Jeg starter tidlig på skolen i morgen så må prøve å sovne før 05 i natt. Håper deres lille lørdag har vært ok!

Klem

I <3 secrets

Hei på dere og god torsdag! 

Jeg har vært så sliten i dag, men jeg har kommet meg gjennom dagen. Denne torsdagen har gått til skole, scrabble, lekser og trening. Når jeg kom hjem slapp jeg å tenke på alt det over, noe som var ganske deilig. Har endelig fått satt meg ned i sofaen ferdig dusjet og kjenner jeg meg selv rett så blir jeg nok værende her resten av kvelden. I morgen er det fredag igjen og helg! 

Jeg klarer aldri å ta vare på blomstene mine så har kjøpt meg uekte tulipaner. De kommer til å vare helt til jeg blir lei av dem, ganske greit. 

Vet ikke helt hva jeg skal med denne boksen, men jeg kjøpte den likevel. 

Ha en fin sommerkveld videre, i dag var det hvertfall utrolig fint vær i Oslo ♥