hits

januar 2017

Yellow and pink rosesHei på dere ♥

Vi var hjemme sent i går - jeg sovnet nesten med en gang jeg la hodet på puta, med kun en eneste oppvåkning før alarmen gikk - kunne ønske alle netter var så gode. Selv om kroppen fortsatt var sliten, så bestemte jeg meg for å gå på avtalen min, noe jeg egentlig angrer på at jeg gjorde, siden humøret sank endel hakk. I 5-tiden var jeg hos tannlegen - lenge siden jeg har følt slik på angsten for andre mennesker og tannlegen, ble litt kastet tilbake i tid, og i mens jeg lå i stolen falt plutselig sugekoppen ut av munnen - aner ikke hva som skjedde, men vi tok i hvert fall en pause. Jeg hadde heldigvis null hull, sitter bare igjen med litt hodepine, kvalme, en vond hals og den ekle følelsen av å ha vært hos tannlegen. Det var en flink tannlege, så det var i allefall bra!

Det miserable livet i Norge er tilbake for fult, det fikk jeg i hvert fall føle på i dag!

Etterpå var vi innom butikken og pappa kjøpte roser og pizza til meg ♥ blir en rolig kveld på sofaen med film nå - frister å ta et glass rødvin, men nå har jeg akkurat tatt en AirFlow behandling, så det frister på en måte ikke likevel... hehe. Holder meg til julebrusen, jeg...

Har du tannlegeskrekk?⊗

Last day

Hei! ❤

I dag har vi vært i gamlebyen, og på litt shopping før vi dro til Jordan hvor Anne Frank huset ligger - ingenting er som å avsluttet ferien med en liten depresjon. Neida, men interessant var det. Utryddelsen av jødene er helt forferdelig å tenke på, jeg vet at noen tror at alt er oppspinn, noe som er helt utenkelig å tro fra min side. Måtte aldri denne historien gjenta seg! Det var fotoforbud, men jeg snek til meg et lite sitat som traff meg ganske bra. Etterpå dro vi på et pannekakehus for å spise litt, og kikket litt rundt i området.

Nå har vi pakket litt om og sitter og slapper av i hotellobbyen, ingen av oss har lyst til å bevege oss, men snart må vi gå til trikken og deretter toget. Gleder meg til å komme hjem igjen, heldigvis er det en rask tur med flyet før vi er i Oslo.

Vi snakkes mer i morgen 😊

Levende utstillingsdukker - red light district

Vi avsluttet sightseeingen i går med en liten tur innom red light District - altså.. haha, hvordan kan man beskrive det?

Å gå forbi små vinduer hvor det står utstilt damer i undertøy som utstillingsdukker var veldig spesielt. Og når de var opptatt var vinduene tomme. Er ikke det slikt man bare ser på film? Jeg er fortsatt fascinert over at det faktisk er ekte personer. Jeg skjønner ikke at de klarer å stå der å bli nedglodd som levende sex-utstillingsdukker av turister dagen lang.

To røde firkanter, med plass til to personer - denne er tom, de banket og dro for gardinen om noen prøvde å ta bilde av dem, forståelig nok. Jeg gjorde det ikke, da jeg helst ville beholde kamera og ikke få det kastet på kanalen. To dårlige snik-bilder har jeg da, men de beholder jeg på mobilen. Litt respekt må man ha i dette området!

Det var en opplevelse dere ikke kan være foruten om dere tar turen innom Amsterdam. Kan jo ikke gjøre annet enn å le, samtidig som det er utrolig trist for de som står her på utstilling - og jeg forstår jo hvorfor vi ikke har vært her med foreldrene våre... 😅

Jeg vet jo at prostitusjon er lovlig her, men er det virkelig noen som velger denne jobben av frivillighet? Det klarer jeg ikke helt å se for meg, selv om det kan hende det er tilfelle - jeg håper på det siste, jeg. Selv om det da er litt merkelig at ingen får ta bilde av dem. En interessant kulturforskjell kan man si. Jaja, nok tanker om dette, hehe.

Ut på sightseeing

I går gikk hele dagen til parken - har så mange bilder derfra, så det orker jeg ikke å begynne med nå. Et par bilder fra toget i går, gøyalt med dobbeltdekker:

Heisann og god søndag til dere ❤✨

Nå skal vi ut på sightseeing, jeg har blant annet klart å overtale søs til å bli med på Heineken experience, haha - noen ting må man jo bare få med seg! Ellers skal vi til Van Gogh og Riijksmuseet - litt usikker på om vi gidder å gå inn på disse. Verdenskjent kunst er liksom ikke så viktig, eller? Haha! Jeg finnes ikke kunst eller museums interessert egentlig, men det er vel noen ting man burde få med seg likevel. Jeg har sett Mona Lisa og Skrik, og klarer meg egentlig fint med det, jeg.

Men først skal vi finne Hard rock café for å spise frokost/lunsj, ute er det helt grått, så håper været blir bedre etterhvert. Kjipt når alt bare er grått..

Ha en super søndag!

Day 1 in Amsterdam

Litt bilder fra dagen i går:

Sånn ble håret mitt forresten - trenger nok enda en klipp og enda fler striper for å få det slik jeg vil.

Internettet er kjempedårlig, så dette ble bare et raskt innlegg via mobilen - dagen i går gikk for det meste til shopping og litt sightseeing i byen, siden vi var så sent ute. I dag har vi tenkt oss til Efteling :-)

Ha en fin lørdag ✨❤

Blodet renner

Det var bare en stripe,
som ble til mange striper.
Det gjorde så vondt,
på innsiden.

Utsiden ser ut som en sebra,
blodet renner nedover min arm.
Jeg kan ikke stoppe det,
ser ingen annen utvei.

Jeg mister kontrollen,
ender opp i avhengighet.
Døden er med meg,
jeg kan føle at den venter.

© Sandra

Cats in garden

Mine to bebbiser - mor og datter,  som overhodet ikke var intressert i å ha noe photoshot i hagen her om dagen ♥

Idyllic

Solnedgangen på Gardermoen i stad. Flyturen gikk fint og vi har akkurat kommet oss til hotellet - nå skal vi ut å finne pizza, og legge oss under dyna foran TV. Hotell-liv og takeaway altså ❤

Next stop is: AmsterdamJeg forbinder Holland med masse fine blomster, vindmøller, sykler, fornøyelsesparken Efteling, ostebutikker og sjokoladestrøssel på brødskiva - så det er mine barndomsminner derfra ♥ - okey, så fint kunne det jo ha hørtes ut - men jeg var 15 år sist jeg var i Amsterdam, hatet livet som verst, kjedet meg i hjel i blomsterparken(e), ventet utålmodig mens de andre så på ost, og ble livredd å gråt meg i gjennom en kø i fornøyelsesparken fordi jeg ikke fikk vente på utsiden. Så pappa - takk for det traume, kommer aldri til å glemme det. Tok den igjen i 2013 forresten - så jeg regner med at jeg skal tørre nå også. Efteling og sjokoladestrøssel er uansett er fint minne, og blomstene er nok ikke å oppdrive på denne tiden av året, ellers hadde vi nok tatt turen - for i dag elsker jeg jo blomster. Disse tingene blir såklart byttet ut med Red Light District og hasjbrownies nå - nei, jeg kødder. Vi er ikke den type mennesker. Vel, gleder meg til å utforske byen i litt mer i voksen alder, så blir det nok en tur på ostebutikkene også ;-) Foreldrene våre bodde i Rotterdam før, så vi vet om endel, men skriv gjerne om du vet om noe som er verdt å sjekke ut!

Det skal bli godt å rømme fra Norge nå, etter denne uken med mange personlige ting som har skjedd - alt skjer på en gang når det først skjer noe og det har virkelig vært en slitsom uke. Jeg pleier å være ganske flink til å legge igjen problemene mine i Norge når jeg kommer ut av landet - og derfor er jeg også jevnlig ute av Norge. Jeg satser på avkobling, for det trenger jeg nå. Når dere leser dette, er flyet i ferd med å lette fra bakken. Vi er ikke hjemme igjen før sent mandag - vet ikke helt hvordan, men vi klarte å bestille retur-biletten feil dato, så ferien ble en dag ekstra. Etter alle de turene jeg har bestilt, så måtte jo det komme en dag for at det skulle skje også - jeg har tross alt ikke mistet et fly enda ;-)

Har du noen tips til ting å gjøre i Amsterdam? kom gjerne med dem 

To bilder i arkivet som kan beskrive akkurat nå// Jeg satt på negler her om dagen forresten - de ble helt nedbitt en angstfull søndag når jeg var i Risør, så måtte gå for gamle metoder for å få de tilbake igjen!

Litt energi påfyll, etter å ha forsovet meg og sovet lite - hodet mitt og jeg er ikke venner nå, nei. Jeg er i hvert fall oppe, og til min store glede er søs snart i Oslo, så hun kan kjøre (nå skrev jeg sove) meg ned til Nydalen etterpå, på slike dager som i dag angrer jeg virkelig på at jeg ikke har tatt lappen (aldri forsent, da), men så er det jo uoverkommelig dyrt å parkere i Nydalen og, så kanskje likegreit? - skal møte en psykiater jeg er henvist til, og det er egentlig det jeg vet om det. Jeg har googlet han da - mitt beste tips, viktig å være sikker på at det faktisk er et menneske. Vi snakkes mer senere, jeg må få på meg øyne!

Ha en fin torsdag, dere ♥

Glad og trist på samme tidDette har vært litt av en dag, så mange tanker og følelser på engang, jeg er både glad og trist - men sitter egentlig mest igjen med den gode følelsen, og det er absolutt ingen selvfølge og noe jeg hadde forventet, men jeg har jo visst dette lenge nå. Jeg har skrevet et innlegg om det som jeg kommer til å poste litt senere, når det er kommet litt på avstand - nå trenger jeg å lande litt å ta det innover meg, rett og slett. Jeg tenkte bare å si hei til dere, siden jeg postet et litt dystert innlegg - det hadde ingen sammenheng med dagen i dag!

Jeg våknet opp fra en times powernap for en stund siden, jeg måtte virkelig ha den og kunne ikke akkurat ta noen andre sjanser, slik søvnen har vært i det siste. Så nå skal jeg først og fremst lage meg tortilla pizza, drikke et glass rødvin - viktig å få i seg litt antioksidanter ;-), og se litt på TV - trenger avkobling og mat før jeg orker å gjøre noe annet, merker at hodet ikke fungerer i det hele tatt. Jeg må også pakke kofferten min og ordne litt ting, siden i morgen skal søsteren min og jeg nemlig på ferie!

Jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg skal ta med meg PCen på tur eller ikke, jeg er ikke noe glad i å blogge fra mobil - hva sier dere?

På togtur

Klokken er fem på elleve. Det er fem minutter igjen før jeg må ha bestemt meg for om jeg vil gjøre dette eller ikke. Fem minutter på å ta en avgjørelse som vil påvirke meg selv og alle rundt meg. Men jeg har sittet her i to timer nå. Den er nå tre på elleve og et tog kjører ut av perrongen. Jeg hoppet ikke denne gangen heller. I det klokken blir elleve, innser jeg at jeg har tapt mot min egen stemme. Det kom ingen tog, tiden var ute, og jeg hadde valgt livet.

Jeg gikk sakte tilbake til plassen hvor det var lovelig å være. Ingen hadde sett meg - heldigvis. Ingen drama. Jeg satt meg ned, og uten å tenke over at det ikke er lov å dingle med beina utenfor togetskinnene - så kommer det et tog, og det tuter så mange ganger, og så høyt at beina mine spretter opp av ren refleks. Og i det jeg snur meg, kommer securitas-vakten. Han er på vei mot meg, og jeg krysser sporet i ren panikk. Men han tar meg igjen. Og det kom ikke noe tog - heldigvis.

 

// gammelt notat

Todays mood

-Blurry frost-


God morgen, nå har jeg tatt en dusj og fått i meg dagens første måltid - det var så vidt det gikk, måtte ha en liten kamp med meg selv i mens jeg stod i dusjen og holdt på å ramle sammen av trøtthet etter en ganske så søvnløs natt. Jeg tok meg selv i å begynne å snakke med Siri på telefonen til morgningen i dag, interessant dame hun altså. Nå sitter jeg her og prøver å få i meg så mye kaffe som mulig, før jeg må stelle meg litt. I dag skal jeg ha min siste time med behandleren min, siden han skal ut i permisjon. Jeg har gått til han i tre år nå - så jeg gruer meg litt, men satser på at det går bra, bare jeg ikke begynner å gråte da....haha - det hadde vært avskjeden sin det ;-) Nå ringte de nettopp fra politiet å lurte på om jeg ville ha igjen trusen min, altså - hvem vil ha igjen en truse som har ligget på politistasjonen veldig lenge? Ikke jeg i hvert fall. Men takk for tilbudet, da.

Ønsker dere en fin og tilsynelatende grå dag ♥

Cottage cheese rundstykker

Jeg hadde en boks med cottage cheese jeg måtte bruke opp, men visste ikke helt til hva, så da ble det rundstykkker - veldig enkelt og fort gjort! Denne oppskriften gir ca 6 store rundstykker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du trenger:

250 gram Cottage cheese
2 egg
250 gram havregryn
1/2 ts salt
1 ts bakepulver

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fremgangsmåte:

Bland sammen alle ingrediensene - gjerne med en stavmikser, så deigen blir fast, og dermed lett å rulle ut etterpå
Stek på 200 grader i ca 20 minutter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tror dette må være de beste rundstykkene jeg har laget hittil, anbefales ♥

Tips: mer salt gir mer smak.

Morning frost

-BLÅ HIMMEL, SOL OG FROST-GOOD MORGEN!

Det var en iskald opplevelse å ta de bildene nå, faktisk så trynte jeg nesten et par ganger - der jeg stod i tøflene og pysjen, men alt for å få pyntet bloggen litt. Nå er det God morgen Norge, snus og kaffe som skjer her - gammel dame, jeg - men er i hvert fall oppe av sengen, og det er ikke verst bare det. Etterpå tenkte jeg å lage meg noen rundstykker til frokost. Ellers må jeg bare si tusen takk for alle som leste innlegget jeg skrev i går - er alltid litt ekstra sårt å trykke publiser på slike innlegg, men ser ikke ut som jeg har så mye å frykte!

Ha en fin dag ♥

Helsevesenet sin oppfattelse av emosjonell ustabil personlighetforstyrrelse

Dårlige dager ikke er lov å ha eller å snakke om lengre, alt må være lykke og morsomt hele tiden. For har vi en dårlig dag, er kritiske, og kanskje tar litt på vei for små ting - ja, da er det borderline som snakker igjen. Vi kan ikke ha en dårlig dag, det er ikke lov for slike som oss - vi har ikke lov å føle håpløshet, eller tristhet. Usikkert selvbilde når man har borderline er heller ikke lov, det er ikke lov å reagere på avisning eller kritikk, og det er ikke lov å krangle med venner. Alle har vel ikke 100% selvtillit, er trygg på seg selv hele tiden, krangler aldri med noen, eller lar vær å reagere på noe som er sårt for dem? - det tror jeg i hvert fall ingenting på. Da vil du jo være kald, da - om du ikke har følelser - men det er kanskje en diagnose det, også?

Man kan ikke klage eller legge ut for mange bilder på sosiale medier (der tapte jeg) - for da er man jo oppmerksomhetssyk? vi har jo tross alt borderline, så da er det ikke lov å gjøre det - men alle andre kan. Har vi suicidale tanker - så blir de ikke tatt seriøst, for det er jo tross alt kronisk det, ikke sant? føler vi oss tomme, så er det også kroniskt. Ingenting er lov - det eneste som er lov er å være perfekt, og kun ha solskinnsdager - noe ingen har.

Så kan vi av og til reagere litt mer enn andre - men det kan være på grunn av traumer tilknyttet til tema, det. Fordi vi har et større og mer svingende følelsesspekter enn andre, kanskje? - gjør det oss så spesielle, da? følelser er vel følelser, uansett? - når vi ikke "liker" å bli avvist, hva er vitsen med å gjøre det gang på gang - hva lærer det oss, da? - å få enda dårligere erfaringer med mennesker enn vi hadde fra før av? noen mennesker er mer sårbare enn andre - er ikke det helt normalt, da? er det ikke det som gjør enhver person unik, da?

Hvorfor skal ikke vi ha lov til å være oppgitt, og å se på situasjonen som meningsløs - når alle andre har lov til det, bare fordi de har en annen diagnose (eller ingen) på papiret? vi må faktisk ikke være glade og positivt innstilt til alt hele tiden - ingen er det, ikke du heller. Jeg vet at ikke alle alltid har perfekte dager, selv min egen behandler har jo sagt det - og han har vel rett? Så hvorfor kan ikke vi få lov til å ha en dårlig dag, da? Jeg har venner som utrykker frustrasjon, og at de vil drikke - vi med borderline har ikke lov til det - for vi blir automatisk satt i bås om at slik oppførsel er helt feil å ha. Er vi i dårlig humør, og vil ta en øl - så er det vel ingenting i veien for det? Men vi prøver å motstår det, for vi vil ikke bli satt i båsen deres. De dårlige dagene våre kan bli litt mer ekstreme enn andre sine, og om vi avreagerer med mer enn en øl, så kan det fort gå galt - vi forstår det. Men hvorfor skal vi ikke få lov, når alle andre får lov? Hva er så galt i at vi gjør det, når alle andre gjør det? vi kan også ha en dårlig dag, slik som alle andre - noe som vil si at den dårlige dagen vi gå over igjen - men vi har ikke lov til det heller, vi! Kan du si at humøret ditt aldri går opp og ned? - det tror jeg heller ingenting på. Men vi har ikke lov til å ha et humør som går opp og ned - da er vi jo bare borderline.

Kanskje vi skal stille oss selv spørsmålet - hva er egentlig normalt, og hva er egentlig unormalt? Hvorfor må det være en fasit på hvordan man skal ha lov til å oppføre seg, både personlighetsmessig og utad? alle andre har lov til å ha en dårlig dag, og har lov og reagere slik de vil på det de vil. Men vi har ikke lov, for borderline kan og har jo tatt over styringen vår. Vi syns det er urettferdig, at alt må handle om hva som har trigget oss til å gjøre både det ene og det andre. Vi er bare mennesker, slik som alle dere andre, er vi ikke det, da? vi har også lov til å føle, og å være frustrert - har vi ikke? når ble det egentlig en diagnose, å være annerledes enn andre? Hvis alle hadde vært like, så hadde ikke verden fungert i praksis - dere som behandler oss hadde ikke hatt en jobb en gang, tenk så kjedelig det hadde vært, da?

Jeg må spørre meg selv når det er noe jeg syntes er ugreit - har jeg lov til å reagere på dette, er det greit at jeg reagerer nå? jeg har lært at jeg ikke kan være meg selv - for det jeg føler og tenker er feil. Jeg må spørre andre om bekreftelse på om det er meg det er noe galt med, eller andre - for alt jeg tenker og gjør er feil, det. Jeg tør så vidt å snakke om følelser, for de kan jo være feil - hvordan selvtillit og selvsikkerhet tror dere at dette gir oss, da? det er i hvert fall ingenting å lære av det, skjønner dere. Vi må forandre oss - men til hva da, egentlig - noe vi ikke er eller føler for å være? denne diagnosen har ødelagt meg så mye mer enn den har gjort nytte - enda den dag i dag angrer jeg for at jeg sa at jeg kjente meg igjen i noen symptomer for noen år tilbake - men jeg visste ikke hvordan jeg ville bli behandlet etterpå, jeg trodde det skulle gi meg riktig hjelp mot veien for å bli frisk, og endelig finne en diagnose, jeg - så feil kunne jeg ta, og det har jeg smertelig fått erfare. Skal ikke en diagnose være endel av verktøykassen deres, da?

For å nevne noen siste ting - dette er en diagnose som begynner å bli skremmende vanlig, og mange får den i mangel på riktig behandling og diagnose - lever vi i et personlighetsforstyrret-samfunn nå, da? jeg hører gang på gang at diagnoser er ferskvarer - men aner dere hvor vanskelig det er å bli kvitt denne fra papiret sitt? man er stemplet av helsevesenet for resten av livet - tenk på det du. Vi blir ekskludert fra behandlingsformer som kan hjelpe oss - fordi vi har feil diagnose. Vi forstår at vi kan være vanskelige å behandle, men tror du vi gjør dette med vilje, da?

1 av 10 mennesker som har denne diagnosen dør av selvmord. Vi lever 19 år mindre enn resten av befolkningen. Jeg er med andre ord snart død. Jeg vet ikke om det bare en meg, men jeg syns dette er stygge tall, og jeg vet ikke helt hvem man skal legge ansvaret på - er det pasienten, som gang på gang prøver å få hjelp, men blir avvist, kritisert og bedt om å gå hjem å ta seg sammen (noe som skjer skremmende ofte) - eller er det helsevesenet som bør våkne opp å handle annerledes? jeg vet i hvert fall én ting, og det er at det ikke er min feil - kanskje er det ikke din feil heller, men med denne type holdning, bidrar du ikke akkurat i positiv retning - med mindre du prøver å utrydde oss, vi kan jo tross alt ta stor plass - men er vi alene om det, da? Burde ikke en av de tyngste personlighetforstyrrelsene som finnes - fortjene plass? den er jo livsfarlig. Behandlingsresistent - mener mange? ta en telefon til Arnhild Lauveng, så tror jeg du skal få en annen historie - ja, jeg snakker om den sterke kvinnen som satt på en psykatrisk avdeling i 10 år, som nå er helt frisk, har skrevet bøker og er utdannet psykolog! Ta en telefon til Svein Øverland - å spør han hva han mener om å skade seg selv. Gå på et kurs, gjør hva du vil - bare la vær å bidra til stigma!

Jeg har ikke svaret på dette - eller, faktisk så har jeg på en måte svaret, for at jeg sitter her og skriver dette, er ikke en selvfølge - men jeg sitter her, fordi jeg hadde behandlere, som behandlet meg som et menneske, og ikke som en diagnose - så enkelt og fantatisk var det. Helsevesenet har mye å lære om oss, om dere gadd å ta dere tiden til å se mennesket bak diagnosen - slutt å les i diagnoseboken deres, for den stemmer ikke med virkeligheten - begynn å se på mennesket i helhet, så vil både du og pasienten komme mye lengre i det lange løp, og det er vel det som er poénget, er det ikke? - vi er alle veldig forskjellige, selv om vi har denne diagnosen til felles - dere vet jo at ingen opplever ting likt, ikke sant?

Slutt - vær så snill og bare slutt med det stigmaet deres - det dreper oss nemlig og ikke få den hjelpen vi trenger og har krav på når vi trenger den som mest. 

Ja, jeg er åpen for kritikk, og jeg tåler det også - men hold dere litt konstruktive da ;-)

Lazy night

...Lazy night ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere - er det greit å si, nå som klokken akkurat har passert 06.30? tviler på det på en søndag i Norge egentlig! Jeg er et nattdyr som vanlig - det er stille og rolig om nettene, akkurat slik jeg liker det ♥

Jeg har sett ferdig sesong 2 av unge lovende nå, og tatt medisin, så skal gå å legge meg etter dette innlegget er publisert - så jeg tilbringer forhåpentligvis søndagen i dyp søvn - gleder meg allerede, hvor kjip jeg enn høres ut nå. Men dere må ha en god dag når dere står opp - god natt, fine!

Hva skal du gjøre denne søndagen?

Latest buys from Nelly


HER // HER


HER // HER
 

Nå er det sluttsalg på nelly.com før de stenger salget, og koden "FINAL25", gir deg 25% ekstra på salgsvarer - regner med jeg ikke er den eneste som bruker Nelly støtt og stadig til å handle klær? - de har jo alt der! 

I drømmeland

Jeg våknet,
igjen og igjen.

Du tar på meg,
igjen og igjen.

Du kommer nærmere,
lager lyder som et dyr.

Jeg våkner,
og skvetter.

Hjertet banker,
er jeg alene?

Det var ingen her,
denne gang heller.

Endelig litt søvn,
men så lite.

Lar du meg sove videre,
i fred nå?

© Sandra

Friday

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yesterdays pink sunrise ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Plutselig var det fredag igjen?  jeg følger ikke med i dagene i det hele tatt. Har nettopp kommet til Sarpsborg nå, og skal straks reise til frisøren borte i gaten her å få lysnet håret litt - back to blondie! Senere skal søs og jeg til besteforeldrene våre, siden bestefar blir 92(!!) år på søndag. Men må løpe nå, pappa står på utsiden og venter - hehe. Vi snakkes mer senere i dag, eller i morgen.

God helg ♥

Det gnager på innsiden

Et bein her,
og et bein der.

Det blir aldri tynt nok,
aldri spinkelt nok.

Det gjør vondt,
Både her og der.

Jeg kan ikke stoppe,
for jeg kan ikke føle.

For å føle,
det er smertefult.

 

© Sandra

Keep going girl - night and day mood

Jeg har nettopp stått opp igjen, jeg fikk sove i rundt seks timer før jeg var tilbake i den samme virkeligheten - å slokne av utmattelse er virkelig deilig, men dessverre så varte det ikke så lenge. I løpet av de seks timene har det skjedd mye oppe i hodet mitt, og jeg vet ikke helt om jeg foretrekker å være våken eller å sove. Jeg hater at jeg våknet, fordi jeg våknet med akkurat den samme følelsen jeg hadde et par glass rødvin før jeg sovnet. Nå føler jeg at jeg er tilbake igjen der jeg var for 12 timer siden - forskjellen er bare at nå er det morgen, og i går var det kveld.

Jeg kunne ønske at livsgnist var på resept, for min har tatt en ferie nå. Jeg prøver så inderlig å tenke positivt, og jeg prøver å få til positive ting. Jeg prøver å komme meg mer ut, men det frister mer å dra hodet over dyna å håpe på at klokken ikke tikker videre og at tiden stopper opp litt - men nå er faktisk januar snart forbi, og jeg merker at når tiden går så fort, uten at jeg får gjort noe, gjør det meg litt deprimert. Jeg venter på at det skal bli bra igjen, men det blir ikke bra - det har stoppet litt opp her for meg nå - men det går bra, som jeg bare må håpe på og holde fast ved.

...
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


God morgen fine dere ♥

Det er noen timer siden jeg skrev det meste over nå - så det er vel bare å prøve å komme i gang med denne dagen og prøve å tenke positivt - uten positive tanker kommer jeg ingen vei har jeg funnet ut av, og dagen kommer enten jeg ønsker det eller ikke. Nå har jeg nettopp farget brynene mine - i går klippet jeg faktisk håret mitt selv - det har jeg ikke gjort siden... jeg var 14 år og ikke så ut etterpå, så har nettopp gått over det engang til nå. Jeg får prøve å fikse på det jeg faktisk kan klare å fikse selv i hvert fall - altså utseende, hehe!

Jeg skal i behandling klokken 12, så jeg håper ikke det ødelegger hele denne dagen, for det orker jeg virkelig ikke i dag. I dag tar jeg på meg treningstøy, og drar forhåpentligvis på trening og får ut frustrasjonen etterpå. Jeg har ikke trent på veldig lenge, så jeg vet ikke helt hvordan kroppen min vil takle det, men jeg håper på det beste. Jeg må bare prøve å komme i gang, så nå har jeg endelig fått meldt meg inn i studio igjen. Nå skal jeg lage meg knekkebrød med avokado - en ting jeg plutselig har begynt å elske? jeg forstår ikke meg selv jeg, men akkurat det kan jeg leve med at jeg ikke forstår - hehe! Er vel bare å hive nedpå med kaffe også, så snakkes vi mer senere - i dag mener jeg det også.

Ha en fantatisk torsdag!

Hot chocolate in a pink cup

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hot chocolate for breakfast on a cold morning ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke den største kakao-drikkeren egentlig, men nå varmet jeg meg litt soya sjokolademelk - jeg kan faktisk huske sist jeg lå slik på sofaen med en kopp kakao, og det var etter en regnfull sommerdag i juni i fjor, etter en tur på Tusenfryd - hehe! Den fine rosa sløyfe koppen fikk jeg av min søster i høst, men det var først i dag det fikk bo noe drikke i den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers er jeg egentlig bare innom for å si god morgen jeg - om den er god eller dårlig, så ønsker jeg deg en fin dag!

Jeg skal prøve å døgne, så jeg får bedre kontroll over døgnrytmen, er så kjedelig når den gang på gang skal stjele hele dagen min! Jeg har en avtale klokken 14.00, så nå har jeg ikke stort med tid for å legge meg uansett - for å slå i hjel litt tid ser jeg på Farmen, har ikke fulgt med, så jeg begynte på starten. Vi snakkes senere i dag ♥

Bananbrød

Dette er et brød laget av både havregryn og banan, men jeg syntes det smakte såpass mye banan av det fikk navnet bananbrød av meg. Her kommer oppskriften:
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du trenger:

 
1 banan
1 eggehvite
1 egg (plomma røk...hmmf)
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
2 ts sukrin
100 gram havregryn
35 gram sammalt grovmalt hvetemel
1/2 dl extra lettmelk
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fremgangsmåte:
 
Bruk en stavmikser (eller annet) så havregrynet blir til havremel, mos bananen sammen med havregrynet og rør godt - tilsett resten av tørrvarene
Tilsett egg og melk
Rør godt om og sett ovnen på 175 grader - frem til ovnen blir varm, lar du røren svelle
Når ovnen er varm, setter du brødet inn
Steketid i brødform - 40 minutter
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tips: Det ble i søteste laget, så neste gang dropper jeg vaniljesukker og sukrin.

En iskald gåtur

Hei!

Nå er jeg endelig tilbake i Oslo igjen, og det er nok her jeg trives best med å være også - bloggen er også tilbake igjen nå, etter det lille fraværet mitt.

En iskald dag i Risør ♥

Dro på meg det jeg hadde av ull i dag, og gikk tur til byen sammen med Trixi (hunden) - en forfriskende tur etter mye vin på lørdagen, og lite søvn natt til i dag.

Dere som ikke har skrudd døgnrytme sover kanskje nå, og jeg skal faktisk sove selv snart, men jeg sover nok lenge - så da ønsker jeg dere en fin tirsdag nå jeg ♥

Hei fra Risør

Hei på dere!

Jeg har ikke hatt tid eller ork til og oppdatere bloggen - men her kommer et lite livstegn som ikke er forhåndsskrevet. Jeg startet dagen i går med å forsove meg, så jeg måtte ta taxi til legen, toppen av latskap fra min side - etterpå så jeg litt i byen og dro til en venninne, og der ble jeg værende å drikke kaffe og snakke i godt over fem timer. Etter det tok jeg en tur på Brygga restaurant med en kamerat før jeg kom hjem og var helt tom for energi - sovnet i 11-tiden, men våknet igjen i natt, noe som gjorde at jeg sov til langt utpå dagen i dag.

// bilder fra en annen dag - ja!Sikkelig gjensynsglede med denne godgutten ♥


Har vært en rask tur i byen i dag - nå sitter jeg her i nytt ulltøy og drikker rødvin etter middag med familien! Skal en tur til en venninne nå snart, så er vel på tide å komme seg inn i noen andre klær, og sminke på seg masken.

Masse god helg fine dere ♥

En drøm

Det er som en drøm,
som kommer igjen -
og igjen.

Den vil aldri gå over -
En liten tanke,
en liten følelse.
 

Så er du tilbake,
som om du aldri dro,
og aldri vil gjøre det.

© Sandra

Interail i Italia - Venezia

Siste stopp på turen vår var Venezia- den fineste kanalbyen du finner ♥ Jeg har vært der en gang tidligere, våren 2010 - men kunne nesten ikke kjenne meg igjen, det sier litt om hvor mange små gater og veier den øya har, ikke at jeg har blitt gammel nei (hehe, eller jo). Vi gikk mye rundt i de små gatene, og fant alltid en ny butikk å gå innom - vi gikk oss selvsagt også bort på kvelden, men heldigvis var det noen snille som fikk oss på rett spor igjen - var jo ikke akkurat bare å sette seg i en taxi på en bilfri øy!Vi spiste vi på Hard Rock Café - jeg har en tradisjon med og alltid spise der når jeg er ute og reiser, og med at jeg alltid kjøper med meg t-shorte, og samlingen begynner å bli så stor at jeg vurderer å slutte med det, for bruker jeg noengang disse t-shortene? Hehe, nei. Og er maten noe spesiell der? ikke det heller, nei. Men morsomt er det da!Vi bestemte oss tilslutt for at vi skulle svi av 80 euro for å kjøre en gondol-tur, sinnsykt dyrt, men det var en koselig tur i det minste:Den siste dagen ble det båt-taxi over til flyplassen - dette husker jeg spesielt godt, siden vi mistet den båten vi skulle ta, men vi rakk heldigvis flyet selv om!Husk å spise masse pizza og is om du skal på ferie til Italia ♥

Ebay tips #1 - slik vasker du sminkekostene enkelt

Jeg handler mye på ebay, så jeg tenkte nå å lage en egen katogori på bloggen som het ebay - fordi jeg selv mener at jeg av og til kjøper noen smarte ting der, som både er billigere og ikke like lett å få tak i her i Norge, om det i det hele tatt er mulig.

Det første jeg skal tipse om er disse to gummibrettene som er til å vaske sminkekostene sine med. Jeg har ikke prøvd selv, men kan vel med 99% sikkerhet si at det vil fungere å vaske de med denne - du bare drar kosten med såpe/vann/spray på ruglene for å få dem rene - sminkekostene setter man enkelt på tørk i hullene etterpå, men de var dessverre ganske små. Edit: Ikke la vannet renne ned, limet i skaftet kan løsne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Produktet får du tak i HER, til kun 10 kr.

Det er ganske viktig å vaske kostene regelmessig om du bruker de hver dag, det legger seg igjen utrolig mye skitt i dem - som du drar utover ditt eget ansiktet gang på gang, og det fører til urenheter i huden. Jeg er ikke flink til dette selv, men det anbefales visst å gjøre det en gang i uken!

Vasker du sminkekostene dine?

Morning from bed

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Good mornin´sunshine

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen sier jeg - i mens mange av dere er vel i full gang med dagen allerede! Det er i hvert fall en god morgen her, i motsetning til i går. Jeg la meg før tolv, heldigvis for meg så fungerte apedopet. Jeg sørget også for å stå opp før flyalarmen gikk, så jeg skulle sleppe å våkne med hjerteinfarkt - litt overdrivelse, men jeg er så sinnsykt skvetten, så er glad min søster informerte meg om den!

Nå sitter jeg og ser på Ghotbusters av alle filmer, og skal lage meg noe frokost - så må jeg ordne meg, pakke ferdig, handle enda et par gaver, og tilslutt reise nedover til Risør med bussen. Jeg pleier alltid å skrive hjem til Risør, men nå ble jeg litt usikker på hva som egentlig er hjem for meg. Vi snakkes i Risør i hvert fall!

Ha en superduper dag, fine dere ♥ ♥ ♥ 

This is the mondayest tuesday ever


...day in bed...


Jeg må bare beklage at jeg er så negativ for tiden, det kommer av litt personlige årsaker, som jeg ikke vil fortelle noe om enda. I dag er jeg utrolig sliten, fordi jeg får så lite søvn til tider - og den søvnen jeg får er veldig dårlig pågrunn av mareritt som kommer og går. I går la jeg meg ikke før i 06-tiden, og sovnet kanskje i 07-tiden, og jeg har vel våknet 20 ganger frem til jeg reiste meg opp for et par timer siden - jeg vil ikke kalle det å stå opp en gang, for jeg dro bare på meg morgenkåpen og tøflene og la meg på sofaen i stedenfor. Øynene mine svir, hodet er tungt og kroppen verker, så dette er ikke akkurat noe god morgen - føles ut som en ekstrem blåmandag på en tirsdag, snør gjør det ute også, og det er allerede blitt helt mørkt!

Nå skal jeg ta meg en dusj, i mens kaffen koker, og lage meg noe frokost, for det tror jeg virkelig denne kroppen trenger nå - uansett hvor lite jeg har lyst på mat, og til å gå i den dusjen, så må jeg bare få det gjort!

Hva har dere gjort i dag da? fortell gjerne noe hyggelig i kommentarfeltet på denne kjipe dagen!

Jeg hater deg

Jeg skriker på innsiden, men jeg får det ikke ut. Jeg prøver å kvitte meg med deg, men du kommer alltid tilbake igjen. Jeg skjønner ikke hva du vil meg, eller hva jeg har gjort galt for å fortjene at du plager meg. Hva vil du meg egentlig? - jeg forstår det ikke. Jeg kan snart ikke skille oss lengre - snart er vi en og samme person. Du tar for mye plass, og du tar over tankene mine for mye. Er jeg virkelig nødt til å dø, for å bli kvitt deg?

Det eneste som gir meg pauser fra deg - er alkoholen, en overdose eller et dypt kutt. Som om det er en helt normal ting å gjøre - som om at det er det som må til for at jeg skal klare å overleve, da kan jeg likegodt fortsette - vi vet begge hvilken vei dette vil ende uansett. For et slik liv - er ikke verdig å leve uansett.

...Monster, jeg hater deg...

Jeg er like redd for å leve - som jeg er for å dø. Jeg ser det som at jeg har blitt to personer nå, og fører du meg til døden - da er det ingen vei tilbake til den andre personen igjen. Med en promille på to, og tabletter i blodet - da er du borte, men du dør aldri. Du kommer alltid tilbake igjen - når kroppen er sterk nok til å gå, og til å føle igjen. Jeg vil bare slå, sparke å gråte - men stillheten er den enkleste utveien.

Nok engang - jeg klarte ikke å vinne over monsteret.

Jeg kan ikke huske sist det gjorde så vondt som det gjør nå. Jeg håper drømmeland er en bedre plass å være nå.

 

Dagboknotat,
21.10.15

Våknet til en fantatisk himmel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hei dere!

Jeg fikk uplanlagt overnattingsbesøk av en venninne i går, så jeg endte opp med å dra ut med henne og en gjeng spillutviklere midt på natten, haha! Vi var ikke hjemme før tidlig i dag morges, og våknet til tidenes fineste himmel i dag ettermiddag - som dere kan se på bildene over.

Fulgte venninnen min til toget i stad, så nå er jeg alene igjen, og er klar for å fortsette denne slappe søndagen!

Har dere hatt en bra helg? ♥

Sunne belgiske vafler

Dette ble min frokost denne lørdagskvelden - denne oppskriften gir 3 vafler:Du trenger:

100 gram valgfritt havregryn (jeg har brukt den med rug og quinoa)
1/2 ts bakepulver
1.5 dl extra lettmelk (eller skummet melk, var tomt her)
1/2 ts kanel
2ts sukrinmelis
1 egg

Fremgangsmåte:

Bland sammen havregrynet og de tørre varene - miks det slik at havregrynet blir havremel
Tilsett egg og melk
La røren svelle i 15 minutter, og sett ovnen på 175 grader
Stek vaflene i en silikonform i 20 minutterHar du ikke silikonform kan du bruke vanlig vaffeljern, eller steke de i pannen - min form er kjøpt på e-bay.

Jeg vet ikke hvordan jeg har det

Hvordan går det? hvordan har du det? har du det greit?
 

...Spørsmålene er mange, fra mange...
 

Har jeg noen gang et svart? - et klart svar som kommer opp i hodet mitt, som forteller meg hvordan jeg har det, så jeg kan svare nettopp hvordan jeg har det? det er veldig sjeldent. Jeg svarer nesten alltid at det går greit, hva enn det betyr for noe - samtlige som har vært i kontakt med meg i helsevesenet har hørt den setningen så mange ganger, at jeg kan garantere av de er veldig lei av å få det svaret av meg, men det har bare blitt svaret mitt, som en automatisk telefonsvarer. Jeg vet alt for godt hvordan det er å ha det vondt, og jeg vet jo også hvordan de gode stundene er. Men likevel klarer jeg nesten aldri å definere hvordan jeg har det, så alt blir bare greit. Det er jo greit nok det også, jeg trenger ikke akkurat å ha en hel historie å fortelle hver gang noen spør meg om det, men noen skulle vel helst ha mottatt et annet svar enn.. greit. Greit er liksom ingenting det, det er noe som ligger i mellom bra og dårlig, og hva er egentlig det?

Jeg tror jeg har fått for mye erfaring med hva det vil si å ha det dårlig, at å si at jeg har det bra, har blitt et skummelt fremmedord - som om det er noe som vil slå tilbake på meg selv. Bra er ikke noe jeg har mye erfaring med, og kroppsspråket mitt sier ofte noe annet enn bra når jeg sier det. Å ikke ha det bra defineres som oftest som skam, så da er vi tilbake til greit.

Mange ønsker vel egentlig ikke å ta innover seg hvordan andre har det, selv om man spør. Jeg er vel ikke den eneste som føler på at mennesker rundt meg spør om hvordan jeg har det - men er det egentlig noe de ønsker å vite? de vil vel bare få svaret om at alt står bra til, og høre om de positive tingene, ikke om de negative - dette gjør at mange, inkludert meg selv, ikke alltid sier sannheten til de som spør om nettopp dette. Ikke at det er viktig, det er jo ikke alt man ønsker å dele med alle. Jeg ønsker ikke å være til bry, for det er alltid slik jeg føler det - at jeg kaster bort andre sin tid, som de kunne ha brukt på noe helt annet. Jeg er redd for å gjøre meg sårbar, selv om jeg vet at det bor flere millioner mennesker på planeten, og at det er helt umulig at jeg er den eneste som tenker som jeg gjør.

Jeg føler ikke at jeg har kontakt med meg selv og mine egne følelser lengre, det er som om jeg går rundt i en slags rus, uten og faktisk gjøre det - det høres merkelig ut, ikke sant?

...Tomt, ingenting...

Før kunne jeg sette meg ned å skrive hva jeg følte, og jeg klarte og formulere frem noe som virket som følelser - noe som virket fornuftig, og noe som gjenspeilet seg med virkeligheten. Det eneste som kommer frem hver gang jeg prøver nå, er rett og slett.. ingenting. Det er som at hele kroppen har blitt nummen, og at tankene og følelsene mine er borte. Det er tomt i hodet mitt, og uansett hvor mye jeg prøver å skrive videre, så er det ingenting å skrive. Jeg hater å ha det slik, men samtidig kan jeg jo ikke mislike at det ikke er noe negativt å skrive om? - men så er spørsmålet om det er så veldig mye positivt å skrive om? selvfølgelig er det noe, både positivt og negativt, men jeg føler ikke at ting er som før, uavhengig om jeg poster det her eller ikke. Jeg vet at følelsene finnes - de dukker opp en sjelden gang, det er bare gjemt langt inne i meg. Alle mennesker føler jo noe, så at jeg ikke skulle hatt følelser stemmer jo ikke. Alle opplever både positive og negative følelser i løpet av en dag, uavhengig om det er store eller små følelser, eller om man vil det eller ikke så opplever de fleste noen inntrykk i løpet av en dag.

Dere kan jo bare tenke dere hvor lang tid jeg brukte på å få formulert dette innlegget, og nå vet jeg ikke hva jeg føler om det jeg har skrevet heller. Jeg vet ikke om det er ekte, eller uekte. Før ble intense følelser kastet over meg hele tiden, og jeg har det mye bedre nå, det kan jeg si med sikkerhet. Men bra, det vet jeg ikke helt hva er. Kan noen fortelle meg det?

Hvordan har du det, kjære?

Ønsker dere en god natt-goodnight, sweet dreams- 

Jeg har nettopp våknet etter en 3-timers powernap - det tok visst de siste kreftene jeg hadde å ta seg en dusj i stad. Jeg har ikke sovet i natt heller, så er ganske irriterende at jeg ikke klarte å sove mer. Det går med andre ord rolig for seg her hos meg for tiden - derfor er det ekstra koselig å ha dere å snakke med!

Nå skal jeg farge litt i en av de mange fargeleggingsbøkene mine, siden det er så lenge siden jeg har gjort det. Dere må ha en super kveld og en god natt ♥

Har du fargeleggingsbok?

Mummimamma kopp

Denne fikk jeg til jul, og det ble nr 13 i samlingen - det blir nok den siste også, for jeg har virkelig ikke plass til flere kopper nå!

365 days - staying strong

Denne boken har jeg hatt lyst på lenge, og til jul fikk jeg den. Det er en bok som følger Demi Lovato i gjennom 365 dager - den inneholder 365 sitater, refleksjoner og mål. Jeg tenker å lese en dag hver dag, men det går nok ikke helt etter planen!

Har du lest denne boken? ♥

Interail i Italia - Padova

Vi var litt sene med å bestille oss hotellrom i Padova, og det eneste vi fant var en svitte. Passet oss perfekt med stort rom, seng og boblebad - siden det var påske så var omtrent ingenting åpent, og vi fant fort ut av at vi egentlig ikke trengte to dager der, men vi koste oss på rommet med takeaway og serie på iPaden vi!

Vi var jo i byen og så mye også, og spiste ute, regner med det er begrenset på hvor spennende bilder av bygninger kan bli, men her har dere noen:Ferden gikk videre med toget til Venezia ♥

Cloudy

Slik så solnedgangen ut 03.01.17 - jeg kunne nesten hatt som nyttårsforsett å ta bilde av den hver dag, men det hadde nok blitt vanskelig i lengden!

Jeg har nettopp vært ute en liten tur og sett på nyttårssalget, og ordnet en bursdagsgave - nå er jeg tilbake i joggebukse og ulltøy, og ser for meg nok en lang natt. I dag var jeg ikke i seng før 06.30, og i løpet av natten har jeg faktisk klart å farge hår-tuppene mine rosa - sånn kan det gå!

Har dere kjøpt noe fint på salget? ♥

Olaplex haircare

Dette er vel en hårkur, som jeg har hørt mye bra om! Jeg fikk den i julegave så har bare testet den en gang, men den virker bra - en liten anbefaling, hvis du sliter med slitt hår slik som meg!  Du får tak i den HER ♥

Kickstarter den første mandagen i 2017 med...

Regner med du trodde du skulle lese trening nå?

Men nei - her er det full avslapping etter en lang jul, merker det ikke gjør noe at ting går tilbake til normalen igjen nå - litt jul er det hos meg enda, men er nok ikke lenge før alt går inn i boden!

Her står mandags-taco på planen nå, og film. Nettet er nede, så måtte grave i den gamle DVD-samlingen min, heh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

// bildene tok jeg i Lillomarka i romjulen

Er du tilbake til hverdagen igjen, eller har du fortsatt ferie?

Mac cosmeticsJeg skulle ha en ny foundation, og siden Mac hadde 20% på hele butikken, ble det med en leppestift hjem også - min samlingen med mac-leppestifter begynnner å bli alt for stor, så nå må jeg slutte å kjøpe dem.

Fler enn meg som er glad i mac sine leppestifter? ♥

New years eve

Middag, dessert, stjerneskudd og masse fyverkeri kan vel oppsummere kvelden vår:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var i byen en halvtimes tid før fyverkeriet og fikk med oss slutten på tusenårsfesten - når vi kom stod Vinni på scenen:

-00.00, 1.januar.2017, fireworks-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fyverkeriet tok helt av!


Også dro vi hjem igjen - jeg spratt proseccoen, jeg har tross alt overlevd 2016 også!

 

Hello 2017 - please be good

HAPPY NEW YEAR
 
Page 1 of 365

 

Jeg liker årsskifte, selv om det egentlig ikke er noe spesielt - men det er likevel noe spesielt med 1.januar i et nytt år! Det ble en sen feiring på meg, siden jeg dro videre på fest når vi kom hjem fra Sarpsborg - så dessverre brukte jeg den første dagen i 2017 i sengen min. Men så lenge det ble en fin feiring, så går det bra det også! Jeg har mange bilder fra i går, men nå er jeg opptatt med å oppdatere meg på sosiale medier, og må snart få laget meg noe frokost, så innlegget kommer nok ikke før i morgen. Ville bare stikke innom å si hei på årets første dag, og håper at dere også hadde en fin feiring i går - uansett hvordan dere tilbringte slutten på 2016, og starten på 2017 ♥

Hadde du en fin nyttårssaften?