hits

februar 2017

Kusmia tea

-PINK-

-TEA LOVER-

Har ikke prøvd den enda, men syns boksene i seg selv er fine jeg - men nå er jeg litt over gjennomsnittet opptatt av te da ♥ Teklypen er kjøpt på Tiger!

Fler som elsker te? ♥

New foundation

Denne gangen har jeg kjøpt den lyseste varianten - følte meg litt oransje med den fra MAC. Vet ikke om jeg var det, men det så veldig sånn ut, i tilegg så hadde jeg jo litt oransjtoner i håret mitt som ikke gjorde det så mye bedre. Denne var hvert fall bedre, og nesten like god! Isadora tester ikke på dyr heller, så det er et stort pluss.

Hvilken foundation bruker du?

Sol & fredag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og god fredag - endelig helg tenker sikkert mange av dere, for meg er det egentlig litt det samme hvilken dag det er.

I dag våknet jeg allerede klokken 06 - måtte bare bestemme meg for at jeg skulle sove mer, siden jeg skal på fest i kveld. Da vil jeg helst være litt opplagt, og jeg tåler jo alkohol dårlig fra før av. I dag blir det en tur til Risør igjen, og dette blir nok den siste turen jeg reiser nedover på en god stund! I kveld er planen vors med jentegjengen og byen etterpå - er så lenge siden jeg har sett mange av de, så det blir koselig ♥

Må egentlig stelle meg ferdig nå og pakke litt - før jeg reiser til byen og bussen.

Hva skal dere i helgen? ♥

Grey hair - care?

-Pus bare - okay?-

Hey - beklager at jeg bare tar meg bloggpauser uten å si i fra hele tiden </3

I går var jeg hos frisøren (igjen) - denne gangen la vi masse foliestriper i håret mitt, og tok en minicolor tilslutt. Som dere kan se - så fungerte den fargen veldig bra, for håret ble jo endel kaldere enn jeg hadde sett for meg. Virker som om noen er i mot at jeg skal bli blondine igjen - but hey - grey hair, dont care! Jeg lar det vaske seg litt ut - fikser jeg mer på håret mitt nå så vil det nok falle av. Det har blitt mye tynnere og skjørt det siste halvåret, fordi jeg selv har gått ned i vekt, og jeg savner det håret jeg hadde før så mye at jeg vurderer løshår. Jeg trenger også en klipp, og det er jo ikke mer enn en måned siden jeg klippet det sist - så det sier vel sitt. 

Ellers har jeg trent på meg et ødelagt kne denne uken, og drukket rødvin - altså, jeg skulle aldri ha introdusert meg selv for rødvin. Fungerer utmerket som sovemedisin gjør det også - på så kort tid, så føler jeg at jeg har slått helt opp med hvitvin - og jeg var jo den junkien. I dag har jeg vært hos behandler, og på litt shopping, og nå har jeg nettopp tatt meg et glass... rødvin, i mens jeg ser på stemmene i hodet. Shopping og rødvin - to ting jeg burde redusere fra nå av - eller venter til søndag. Nå bestilte jeg meg nettopp boken til Sophie Elise også - nyskjerrigheten min tok overhånd, hun intresserer meg egentlig ikke så mye, men - jeg regner med å bli positivt overrasket. 

Hvordan går det med dere da?♥

København

Var på en svipptur til København i høst, og jeg har ingenting annet å skrive om i dag, så da tenkte jeg at jeg kunne dele bildene derfra. København er virkelig en fin by syns jeg ♥

Vi reiste en torsdag, og vi hadde bestilt bord til buffet på kvelden - anbefaler ikke å bestille den buffen om du skal med denne båten. På fredag var vi tidlig oppe - fikk i oss frokost og satt oss på bussen til sentrum. Her hadde vi kun 7 timer, så det gjalt å være effektiv. Noe vi også var, og fikk sett ganske mye på kort tid. Vi var innom gamle Christiania, Nyhavn, Strøget, tivoliet og den lille hafruen. Sistnevnte ble litt kaos - vi endte opp med å ta en taxi som kjørte oss dit og tilbake til havnen, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Han her har vært med på ca alle turer siden jeg fikk han ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Det er så fine hus ved Nyhavn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Utseiling fra havnen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ombord i båten igjen spiste vi på den italienske resturanten, og utover kvelden ble det noen drinker og vin - og vi var tilbake igjen i Norge tidlig neste dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe jeg liker veldig godt med disse båtene er mangelen på dekning, så alle er plutselig intressert i å snakke med hverandre, i stedenfor å ha nesa i mobilen hele tiden - fantatisk, hva? Hehe!

Fler som er glad i Danmark? ♥

Risør innkjøp

Da var jeg våken, og hjemme i Oslo igjen - skulle vel egentlig poste dette i går, men dere kjenner vel meg nå. Her kommer i hvert fall det jeg kjøpte fra mine to favorittbutikker i Risør. Kenza og Lille hvite interiør ♥-min-

-kokos ♥-

-Favorittblomsten-

-Den boksen med te i er så fin-

 

Noen som vet om det funker å bruke syrup i svart kaffe?

Hva syns dere om innkjøpene?

En frossen sørlandsby...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her dere - her har dere idylliske sørlandet som plutselig ikke er så fint på denne årstiden. Risør pleier å være litt penere når snøen legger seg opp mot veggene, og julebyen er i drift - og når måkene tusler inn på matbutikken da.  Haha, det er faktisk ganske sjarmerende, men ellers nei - besøk Risør om sommeren dere! Hehe. Vi savnet sola i dag for å si det sånn, alt er mye finere med litt sol!

Vi har som dere sikkert forstod vært i byen i dag - tar ikke lange tiden å gå igjennom de få butikkene, men mye penger har jeg brukt for det om. Du vet du er i Risør når du handler klær på et parfymeri - hehe. Risør er gode på interiør også - men det meste generelt er dyrt i Risør. Tenkte å vise dere skattene jeg fant i morgen! :-) Etter shoppingen tok vi oss tur på Brygga for litt kaffe og sånt.

Nå står middag og rødvin på menyen her, også blir det en tur ut. Er Brune dager her i helgen, noe som vil si festival- lengre åpningstider og mye folk som er ute, og det liker vi!

Ha en fin lørdag, så snakkes vi mer i morgen ♥

En tur sørover

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGod morgen - i dag skinner sola, og jeg skal snart ut døra. Har allerede solbrillene klare, for i dette været blir sol-lys på meg som om en vampyr skulle fått det på seg. Så ofte ser jeg sola, men jeg gleder meg til frisk luft. Jeg skal til behandler nå, også går turen til Risør - jeg visste ikke at det var starten på vinterferien i dag, så det jeg så for meg skulle bli en rolig og behagelig busstur nedover, blir sikkert omgjort til et mareritt. Jeg kommer hjem igjen allerede på søndag, så blir en rask tur siden søsteren min også skal ned denne helgen. Skal prøve å holde liv i bloggen, men kan ikke love at jeg klarer det. Nå må jeg stikke - klarer seriøst å få dårlig tid selv om jeg ikke har sovet hele natta - er det mulig liksom?

Det er aldri noen som vet hvor Risør er, når jeg sier hvor jeg er fra... så. Noen av dere som har hørt om Risør?

Masse god helg - og god ferie til dere som har det ♥

smoothie bowl for breakfast

-frosne skogsbær, vaniljeyoghurt og appelsinjuice-Min første smoothie-bowl! Var den ikke fin, dere? Hehe - den smakte i hvert fall godt, og det er første gang jeg prøver å pynte en smoothie. Det er litt flaut å si - men jeg våknet jo nettopp, så dette er frokosten min. Nå må jeg raske meg å skifte - så jeg rekker senteret og trening før det stenger.

Ebay tips #3 eyelash serum

Det selges ekstremt mange vippeserum i Norge - men så dyre de er! Jeg fant frem til denne på e-bay, og den funker veldig bra. Jeg syntes den var så bra at jeg til og med ga den bort i gave - nå aner jeg ikke om de ble fornøyd, eller har brukt den, men jeg er i hvert fall det. Uansett om du har korte eller slitte vipper, så hjelper denne til å gjennoppbygge vippene igjen og til å gjøre dem lengre! Jeg har passe lange vipper naturlig, og tar vippeløft av og til - men kan love dere at de også har fått gjennomgå - da jeg hadde vippeextension og ikke tålte det, var vippene mine helt ødelagt. Tror den kan brukes på bryn også - men det har jeg ikke testet ordentlig selv.Denne lille saken koster rundt 40 kr - det er veldig viktig å bestille fra Korea, (Eller USA/England) når man kjøper slike produkter fra e-bay. Jeg så det var noen av dere som var skeptisk til det på mitt forrige innlegg og det kan jeg skjønne. Jeg kjøper aldri sminke eller hudpleie produkter fra Kina - da man ikke aner hva de putter i produktene sine, og de selger mye fake!

Dere får tak i den HER

My Valentine's day

-A STREET CAT NAMED BOB-

-HEARTS--TULIPS-
 

En snill pappa kom hjem med tulipaner og pizza etter jobb i går, og da ble jo dagen mye bedre med en gang ♥ Pus ble min valentinesdate, og sammen så vi filmen en gatekatt med navn Bob. Jeg fant den liggende på nettet, og da måtte jeg jo bare se den! Jeg har lest alle bøkene og syntes de er mye bedre enn filmen, men den er absolutt hvert å se - hvis man er like opphengt i katter som meg, (haha!). Klager ikke på å være singel jeg! 

I dag har jeg vært å tatt laser av tattoveringene mine - håper de snart forsvinner. De skulle ha vært borte for lenge siden. Jeg har blant annet også vært i byen, og kjøpt kontaktplast i marble til bordet mitt - jeg er litt usikker på om jeg tør å begynne med det alene eller ikke. Pappa bygger jo sine egne hus, så tror jeg bare overlater det til han jeg ;-)

Dere driver med i dag da?

Alle hjerters dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-HAPPY VALENTINE-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥♥♥

Denne dagen får frem både hat og lykke i meg. Lykke fordi det er så søtt med alle hjertene, og hat fordi jeg syns det er så klissete og tullete som det går ann å bli. Nå ble det hjertekaffe på meg i alle fall, og det ble vel det jeg gjorde ut av denne dagen - håper hjertene gir ekstra energi både i hodet og sinn. Heh!

Jaja - ha en fin hjerte-dag! Skal du feire valentinsdagen - hva ska du i såfall? ;-)

Snøhesten

-Snøhesten-


 

Så lang tid tok det før jeg skaffet meg en ny mummikopp. Heh. Dette er vinterkoppen fra 2016, og den passer jo perfekt til været som er nå ♥

Velger du å bli blodgiver - er det flere steder de faktisk deler ut disse koppene som takk. Et lite tips!

Neste stopp: Sarpsborg

-Himmelen som alltid er så fin-


 

Hei på dere - god morgen, eller god formiddag kan jeg vel si nå!

Jeg holder på med dagens første kaffekopp, og merker det ikke blir den siste ettersom det ble lite med søvn i natt. Nå må jeg komme av avgårde, skal til behandler, og det kan jeg si jeg gruer meg litt til etter grunnen jeg hadde til at jeg ikke møtte opp til forrige time - men det går nok bra. Disse psykiatriker har vært med på det meste, ikke sant? Er bare å komme seg på beina, å ta kontrollen tilbake igjen uansett om det kan føles ut som verdens undergang mot alt man har jobbet for der og da. Det er jo egentlig ikke det! 

Etterpå skal jeg ta bussen til Sarpsborg, for å besøke storesøster. Vi skal spise taco, og på kinopremieren av Fifty Shades Darker med noen venninner av henne - jeg måtte se film nr en i natt, og jeg kan ikke si jeg ble veldig imponert. Heldigvis sluttet den på en måte som gjør at man blir litt nyskjerrig på hva som skjer i neste film. Jeg kommer meg i hvert fall ut av boblen min her hjemme, og det er vel på tide nå - så håper jeg bare at jeg faktisk går ut av boblen, og ikke tar den med meg ut. Heh!

Hva skal dere i helgen, da?
Noen andre som skal se Fifty Shades Darker kanskje?

 

Jeg håper dere får en kjempefin helg uansett hva dere skal ♥

Snorkfrøken

-fant meg selv på en kopp-

Hey - jeg lurer på om jeg like gjerne skal begynne å kalle dette for tekopp-bloggen 2017?

Jeg er fortsatt syk - sånn går det når man er ute i kulden på natten med rødvinsrus! Jeg hoster ikke så mye, så er vel bare bihulene som har tettet seg litt slik de pleier å gjøre. Jeg kan takke meg selv, men formen begynner å bli bedre - både fysisk og psykisk! 

Så jeg har egentlig bare vært inne og isolert meg siden forrige fredag, med unntak av en tur i butikken og en tur i bursdag - livet med meningsfylt innhold ♥ nå skal jeg i hvert fall en tur på senteret å handle litt ting jeg «trenger», også skal jeg prøve meg på litt styrketrening - typisk meg og ikke bry seg om formen er elendig. At jeg kommer meg ut er i hvert fall bedre enn ingenting! Vi prøver da, ønsk meg lykke til med å bevege meg utenfor døren i snøen og minusgrader.

Ebay tips #2 - Whiting stripes

Er du en person som bruker Smilelab? - jeg har selv brukt dem, og mine strips har bare festet seg fast i pakken, og jeg har ikke vært noe fornøyd med dem. Syntes heller ikke at resultatet samsvarte med prisen, men jeg vet ikke om man egentlig må bruke disse hver dag? Jeg bestemte meg uansett for å teste ut noen fra e-bay i stedenfor, og valget falt på disse - som er et mye rimligere alternativ enn én boks med Smilelab.Jeg må innrømme at jeg ikke har testet de enda - men jeg tenkte å prøve disse sikkelig over 7-14 dager, så jeg får heller komme tilbake med resultatet senere.En pakke inneholder 14x2 stripes, og prisen ligger på underkant av 30 kr - så det er verdt å prøve om du ønsker hvitere tenner! Du får tak i dem HER ♥

Bruker du noe for å få hvitere tenner? Kom gjerne med tips!

A cup of tea in the night

-Cranberry tea--In a pip home cup-
-Nightime mood-
 

Jeg la meg klokken 23 jeg - leste litt i bok og hørte på min nye rolige musikkliste - med øreproppene på var jeg klar for en natt i drømmeland. Så skulle jeg sove, det gikk jo ikke. I det jeg skulle reise meg opp for å finne vann og en tablett, kom pus hoppende opp i sengen - og sovnet midt på meg. Da hadde jeg ikke samvittighet til å flytte på meg, så ble liggende å scrolle på Jodel en time. Meget bortkastet tid. En sykepleier ville ha sagt - ta deg en kopp te, det er bra for søvnen og forskjølelsen, så jeg stod opp, dro på meg ullsokkene, og gravde frem den siste tranbærposen jeg hadde - som jeg ikke har drukket på lenge. Nostalgisk. En sykepleier ville ikke ha sagt at jeg skulle ha en photoshot av tekoppen, skru på både mac og tv, men jeg gjorde det også jeg - nå sitter jeg her og bare - ehm - hva nå? har jeg ikke fin kopp, dere?

Speilbilde

Jeg hater deg,
jeg vil aldri se deg igjen.

Du er så stygg,
og ekkel.

Snart knuser jeg deg,
i tusen biter.

Du må ikke tro,
at du kan vinne over meg.

Ikke gråt,
det vil gå over.

For jeg er deg nå,
og jeg -
speilbildet bestemmer,
over deg.

Bare gjør som jeg sier,
så vil alt gå bra.

© Sandra

Fra Van Gogh til Heineken

Søndagen dro vi til området hvor Rijksmuseet ligger, og de berømte bokstavene:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ettersom det begynte å regne, gikk vi inn i suvernibutikken - vi følte det var litt teit å kjøpe suvernier uten å ha vært inne på Van Gogh museet, og siden det kun var 1,5 time til vi skulle være på Heineken og det regnet, bestemte vi oss for å ta en titt på museet likevel. Jeg ble positivt overrasket faktisk - mange fine malerier. Så han klarte å imponere meg likevel! Jeg fikk selvsagt ikke bilde av de fineste - men snek til meg noen i mens vakten ikke så på. Det mest berømte bildet av blomstene var selvfølgelig på renovering, da. Også var det et bilde jeg ikke fant, så måtte nøye meg med postkort - sånn er det når man skal i gjennom en stor bygning på kun én time!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Her er han da-

Visste dere at han tok selvmord? det visste ikke jeg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Så fine-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Det berømte bilde-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Fra en kultur til en heelt annen en-

-Heineken sine 4 ingredienser-

Bare jeg som ikke visste at øl består av 95% vann?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi gikk igjennom et lite museum, bryggeri, fikk smake på uferdig øl (det anbefales ikke!) og plutselig stod det en gjeng med hester foran oss - wtf?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var i gjennom en slags simulator med film, som tok oss med steg for steg på hvordan man brygger øl - moro! Så fikk vi en øl i neste rom, og fikk lære hvordan man drikker øl. Her ser dere en begeistret storesøster som absolutt ikke liker øl:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den siste delen var mest lek- alt fra øltapping, karaoke, sykling og bilder:OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når vi var i gjennom alt tok vi heisen til toppen av bygget, og der fikk vi spandert på øl fra baren, og fikk utsikt utover hele byen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til og ikke være glad i verken kunst eller øl, ble dette en ganske fin og balansert dag!

Videoblogg: Efteling/Amsterdam 2016

 


Min første ordentlige videoblogg - haha, det tror jeg dere kan merke på både på filmningen og redigeringen. Dette gikk veldig fort, så statser på at neste video jeg eventuelt lager er litt bedre. Fant ut av at jeg like gjerne kunne sett sammen filmene fra parken i stedenfor å legge ut masse bilder - som dere sikkert skjønte så er Efteling en eventyrpark - med overraskende lite barn når vi var der på en lørdag, haha(??)!. Slang meg de få filmene jeg hadde fra selve Amsterdam + noen bilder også, når jeg først var i gang. Det ble ikke så mange, ettersom kamera gikk tom for strøm den siste dagen.

Hjertet

Hjertet dunker og dunker
Jeg er tydeligvis i livet,
Likevel -
Så føles det ut som det skal stoppe opp, og hoppe ut.

© Sandra

Vandretur i Amsterdam city/oldtown

Bildene herfra er fra gåturen vi hadde på mandagen før vi dro hjem - minus de to første - jeg kunne ikke akkurat legge ut alle jeg tok, men her er endel av de:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Fra vinduet på Hard Rock Café-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Sjefen-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Shoppingsenter-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Litt kunst på en vegg-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Torvet-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Slottet-


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- meg i en sko da-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Rembrandt house-

 

-Togstasjonen--Anne Frank huset--Fin by-

Chapter 2 of 12

Endelig er januar over - jeg liker ikke januar spesielt godt.-HELLO FIRST FEBRUARY-

Kun 28 små dager til det offesielt er vår - det er et lyspunkt å tenke på ♥