hits

mars 2017

Dette ble en lang dag

God kveldNå har jeg nettopp spist en sen middag, og endelig fått satt meg ned i sofaen etter en lang dag. Det ble søsteren min og jeg som reiste til Sverige, og vi brukte naturligvis litt lengre tid enn pappa og jeg hadde gjort - men har fått kjøpt meg mye, så det var verdt tiden. Skulle i utgangspunktet kun kjøpe mat og slike ting - men vi var innom en outlet, og der fant jeg noen fine Nike treningssko og en t-shorte i samme slengen - jeg viser dere skoene senere. Jeg er ganske stresset over at jeg ikke har rukket å trene i dag, men døgnet har dessverre kun 24 timer, og siden jeg har masse planer i morgen også så får jeg vel bare ta kvelden nå. 24 timer holder vanligvis i massevis for meg - bare ikke akkurat i dag! Jeg trøster meg med at det var litt trening i nedvask av leiligheten i dag, og at treningsmotivasjonen blir ekstra god med en dag fri!

Har dere en fin fredagskveld?

Klem!

Idyllic


// Rethymnon - Kreta, 2014

Den kvelden her vi jeg nok ikke glemme med det første - det var så idyllisk å stå der å se utover havet, og vasse bortover strandkanten, i mens sola gikk ned bak fjellet. Det løp hunder rundt og lekte, som begynte å parre *knis* - at det i tilegg kom hester, gjorde det ikke akkurat mindre idyllisk ♥ 

Fint, ikke sant?

Happy weekendGod morgen alle sammen!

Nå har helgen endelig kommet - jeg på vei ut døra, og skal bli med pappa til Sarpsborg. Han sa vi kunne reise til Sverige, om jeg hjalp han å rydde litt i et av husene hans tidligere på dagen, og det sa jeg ja til. Jeg får satse på at det blir dagens treningsøkt i samme slengen. Er jo ikke lenge siden jeg var i Sverige, men ettersom det ble så stress så trenger jeg en ny tur. Mye av lageret mitt er også tomt, og det er billigere og bedre å fylle det opp i Sverige, i tilegg er det jo ikke alt man får tak i her hjemme.

Håper dere får en super fredag!

Fredagsfølelse på en torsdagPå vei hjem fra en altfor sen trening var jeg innom Plantasjen, og fikk med meg noen blomster hjem igjen. Friske blomster kombinert med at det er rent og ryddig og stearinlys på bordet, gir meg en sikkelig fredagsfølelse. I tilegg skal jeg bort i morgen tidlig, så det gjør vel at den har synket spesielt godt inn. Jeg har også fått inn litt gult her - ikke fordi jeg er så glad i å pynte til påske, men fordi jeg syntes at gult gjorde det litt mer lystig etter en lang og kjip vinter!

Nå har jeg nettopp spist vegetarburger - for andre gangen denne uken faktisk. Er første gang jeg prøver det, og det blir ikke siste gangen heller - de imponerte meg! Jeg har tenkt på de som må innføre kjøttfrie dager - for og ikke spise kjøtt hver dag. Jeg spiser ikke så mye kjøtt, helt til jeg kom på at jeg bruker kyllingpålegg sånn ca hver eneste dag.

Spiser du vegetarmat?

I miss this

-Hvite hus, rosa blomster, fine solnedganger, krystallblått hav, varme, is, sol, brunfarge-// Bilder fra Naxos og Santorini sommeren 2015

Jeg måtte inn på den eksterne harddisken min å overføre noe, og siden jeg var innpå der så jeg på litt bilder fra sommeren - jeg savner varmen og sommeren så utrolig mye nå, og ikke minst øyhoppingen i Hellas i 2015, som er et veldig fint minne ♥

Nå snør det og regner om hverandre ute, det er grått og sikkert også iskaldt - så i dag lengter jeg ekstra etter sommer og ferie. Det dårlige været i dag går nok fort over i gjen, og jeg kommer meg forhåpentligvis ned på trening tilslutt - jeg får heller gjøre litt husarbeid i stedenfor, så det er fint og rent her i helgen, det er hvert fall passende vær til det, får nesten litt høststemning!

Har du vært i Hellas - isåfall, hvor?

Soon weekend

Vaniljeyoghurt toppet med supergranola med eple, mandel og kanel og litt cottage chees med eple, pære og kanel - try it.

-God kveld-

Etter jeg hadde hatt en avtale i dag, dro jeg på trening og var der i rundt to timer - så nå er denne kroppen sliten, men jeg klager ikke på det, for da blir natten mye bedre forhåpentligvis! Nå ligger jeg på sofaen og ser på bloggerne, og skal snart legge meg. Først skal jeg bare ta en ansiktsmaske, file neglene litt og legge strips på tennene - jeg sa jeg skulle komme med et innlegg om stripsene, men dette er andre gang jeg prøver de - såå. Det jeg kan si er i hvert fall at de ikke smelter seg fast i papiret, slik som SmileLab sine gjør. De fresher også opp fargen på tennene, så vil si det er et godt kjøp!

Jeg ser at det i morgen er meldt masse regn, hvor deprimerende er ikke det å tenke på? håper jeg snart får bruk for de tre t-shortene jeg kjøpte i dag - heh! Men holdt ut folkens - det er kun to små dager igjen til det er fredag, og snart er det sommer også!

Hva har dere gjort i dag?

Fresh treningstightsBLACC er et merke som har billige og bra treningssklær - jeg er ikke akkurat fargerik av meg, men denne må jo bare gjøre treningen mer lystig? jeg kjøpte denne og en sportsbh til rundt 370 kr, men de er dessverre ikke på tilbud lengre. Utvalget finner du HER.

Var den ikke fin? ♥

Avhengig av Nocco

Når jeg var i Sverige så kjøpte jeg med meg endel forskjellige smaker av Nocco, for å finne ut hvilken som er best. Disse finnes i flere smaker i Sverige, men i Norge har de ganske dårlig utvalg. Dette er ikke alle smakene, så det sier litt om hvor mange varianter de har. Jeg kommer nok til å prøve et par nye neste gang jeg reiser til Sverige!Det er vanskelig å velge én favoritt, men jeg tror det må bi den med pæresmak - den smaker som den saftisen med pæresmak, om dere har smakt den. Cassis er også veldig god - den smaker som festis, noe som var en av mine favorittdrikker som barn! Ellers likte jeg tropical og fersken også! Citron/lime derimot - syns jeg smakte en dårlig drink med mye limesmak.

Den med eplesmak har jeg ikke drukket enda - det jeg oppdaget er at det er forskjell på blå og grønn boks. De blå inneholder koffein, i mens de grønne gjør ikke - det er også forskjell på mg inneholdet av BCAA. Det finnes også andre farger, dere kan lese om de på hjemmesiden til Nocco.Så dette har blitt en av mine favoritter til hverdagen, enten om det er for å våkne opp, eller for å ta før trening for å få litt ekstra energi. Det er visst mange som bruker de i forbindelse med trening, noe jeg ikke visste når jeg kjøpte de. Disse har kulsyre i seg, er sukkerfri, kalorifri, inneholder seks ulike vitaminer og tre aminosyrer - så de har jo noe for seg i tilegg til å være en energidrikk.

Har du prøvd dem?

New day

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ny dag, med nye muligheter -  tenk positivt tanker og dagen blir hakket bedre, tror jeg?
 

Sov hvert fall litt bedre i natt, og humøret er også bedre - så hurra for det. Har nettopp spist opp lunsjen min, fordi jeg ikke kan trene på tom mage, så etter dette innlegget reiser jeg på trening. Det var litt tungt å komme seg opp i dag, og jeg har ikke veldig mye energi til overs merker jeg, men jeg skal ikke snu døgnet mitt. Får ta meg en nocco på veien til trening! Dessuten stråler sola, så jeg vil ut av huset uansett. 

Vi snakkes mer senere!

Hva skal dere i dag?

Når kroppen husker - men sinnet gjør ikke

Datoen i dag har jeg faktisk aldri husket - men et tilfeldig facebookminne fortalte meg noe, og minnet meg på en hendelse jeg helst skulle ha sluppet å gå i gjennom. Det er tydelig at kroppen min husket dette - så det er ikke rart at jeg sov dårlig i natt, våknet opp flere ganger og har følt at alt har vært meningsløst i dag. Humøret ble ikke bedre av behandling, og heller ikke av trening - da forstod jeg ikke helt hva som var galt, for det pleier alltid å hjelpe meg å fokusere på noe annet, i hvert fall når jeg ikke er dypt deprimert. Men uansett hvor lenge jeg stod på den løpemølla, så hadde jeg fortsatt lyst og bare legge meg ned å gråte.

Hvorfor er kroppen nødt til å huske ting, som ikke sinnet tenker over engang? jeg kunne ønske det ikke var sånn. Det er jo ganske håpløst når kroppen reagerer, uten at man selv vet hvorfor man reagerer. Jeg hadde aldri tenkt over dette, hadde det ikke vært for den statusoppdateringen. På en måte er jeg glad for at jeg fant det ut, for det forklarer ganske mye, og det viser også at det faktisk er mulig for meg at kroppen min kan huske ting som ikke sinnet tenker over - noe som sikkert skjer oftere enn jeg vet. Jeg kan jo ikke si med 100% sikkerhet at dette er grunnen, siden det har vært litt andre ting i dag også - men det kom jo veldig tilfeldig på, ettersom at jeg i går hadde det ganske så fint. Men etter en god dag, så må det alltid komme en dårlig en - det har jeg også erfart før. Så jeg vet ikke. Det eneste jeg vet er at jeg er sliten, og skal gå å legge meg nå. Håper bare jeg klarer å sove, det går i hvert fall litt bedre nå som dagen snart er over. I morgen er det en ny og ubrukt dag, og jeg våkner forhåpentligvis opp med smilet mitt igjen!God natt da, Oslo - og god natt til dere andre når dere kryper under dyna.

Summer news from Gina TricotDet har nettopp vært 25% på hele Gina Tricot, så jeg benyttet sjansen til å kjøpe meg en bikini og et par sommersko - fordi jeg lengter så etter sommeren. Bikini må man jo nesten kjøpe på denne tiden av året, for når sommeren kommer er jo butikkene nesten tomme. Jeg bestilte meg også en Levis shorts fra salget til Nelly tidligere i dag, så kan vel si jeg er veldig klar for at det skal bli sommer.

Hva syns dere?

Gratis vekkerklokke i hagen

God morgen!

Endelig mandag igjen - noen av dere som liker mandager?

Natten min har ikke vært den beste, men det verste er at jeg nå har hørt på en gravemaskin siden 07.30 - som er nesten rett på utsiden av soveromsvinduet mitt. Den holder på enda, og den begynner og irritere meg ganske mye. Det er den deilige stillheten hver gang den stopper. Tross litt blåmandag, er det i hvert fall sol og blå himmel - så etter at all koffeinen har kicket inn så blir nok denne dagen bedre! Senere i dag skal jeg til behandler, noe jeg merker jeg ikke har veldig lyst til i dag, etter det blir det trening - det er jeg mer klar for!

La oss heller legge ved et par bilder fra den fine søndagen i går:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns dere om denne jakken forresten? var veldig usikker på om jeg skulle kjøpe den i grå, eller om jeg skulle ha den i det hele tatt. Den er så myk, så angrer ikke akkurat, selv om den ikke er helt meg, føler jeg!

Ha en strålende mandag ♥

Summer sunday well spent

For en fantatisk dag det har vært i Oslo i dag. Søsteren min og jeg var først oppe på Grefsenkollen - planen var egentlig å spise på uteserveringen der, men det var så mye mennesker at vi dro heller på Peppes i Nydalen, og der var det også ganske fult. Så i dag ble det årets første uteservering og is i 21 grader og stekende sol. Det er lite som slår det på en søndag i slutten av mars - eller en god sommerdag i Oslo, måtte det ikke bli den første og siste dagen som er slik - det er jo ganske typisk Norge. Jeg som kjøpte meg nye sommersko i går, hadde ikke akkurat sett for meg at jeg skulle få bruk for dem i dag!

-Toppen av Oslo, eller Over Oslo som de kaller det-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg ikke rakk trening før det stengte - så ble det også årets første sykkeltur. Jeg syklet til byen langs Akerselva - i mens solnedgangen stod på himmelen, og varm vind kom mot meg. Jeg stoppet endel ganger og tok bilder, men de viser jeg dere senere. Nå skal jeg slappe av, etter en bra søndag!

Flere som har nytt godværet i dag? ♥

kokospannekaker

Her kommer oppskriften på pannekaker med kokossmak - denne oppskriften gav ca dobbelt opp av det jeg har på tallkenen, men jeg måtte prøve meg litt frem underveis, og tok ikke med alt siden jeg ikke skulle spise alt uansett. Jeg toppet det med litt bær, banan og sjokoladedip, og da ble de ganske gode og fikk en litt bedre smak ♥Du trenger:

1 egg
2 toppet ss kokos yoghurt
2 toppet ss kokosmel
2 toppet ss havremel
1 ss kokosmasse
1,5 dl skummet melk
1 ts bakepulver
1 ss sukrin
1/2 ts kanelFremgangsmåte:

Tilsett alle varene og rør godt om til du får en fin konsistens
Ikke stek de på for sterk varme, da blir de fort brent og ikke minst ødelagt når du skal snu deTips: Jeg brukte nok litt mye kokos-produkter, så neste gang kommer jeg nok til å droppe kokosmasse.

Kosestund

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En katt på sofaen, og en som fremdeles ligger i sengen min!

 

-God søndag dere-

 

Endelig er vi inne i sommertid, selv har jeg ikke engang merket at klokken har stilt seg - men det er tydelig på været ute, stor sol og hele 16 grader er det meldt i dag! Det blir vel en slik søndag man føler at man gå ut, siden været er så fint. Senere i dag blir det en treningsøkt, selv om planen var å ha treningsfri i helgen, så ble ikke det noe av. Må nesten fullføre uken nå føler jeg - økt 7 av 7, eller.. fullførte den jo egentlig i går, siden jeg startet forrige søndag. Vi får se hva dagen bringer!

Hva skal dere i dag?

God natt, fine menneskerSolnedgangen på Kjelsås er like fin hver gang jeg ser den - klarer dere å se Holmenkollen på andre siden der?

Jeg har hatt en rolig lørdagskveld - er ganske trøtt, så tror faktisk jeg går og legger meg nå. Jeg ser det på den positive siden, ingen fyllesyke eller angst i morgen, også våkner jeg nok opp glad og opplagt. Så ville bare ønske dere en fin kveld videre og en god natt når dere kommer så langt ♥

Lørdag og sol

God lørdag alle sammen!

Siden det er lørdag i dag så lagde jeg meg kokospannekaker til frokost - burde vel ha laget de i vaffeljern, siden det er vaffeldagen, men jeg hadde ikke lyst til det, så da ble det sånn. Hehe! Det har vært en lang og rolig morgen her, med One tree hill på TV - min favoritt-serie når jeg var yngre! Nå begynner jeg å bli litt rastløs, så jeg skal ta på meg treningssklærne å ta meg en økt, også skal jeg en tur innom senteret på vei hjem. Senere blir det en tur rundt Songsvann med storesøster når hun kommer til Oslo. Oppskriften på kokospannekakene kommer i kveld, eller i morgen!

Håper dere nyter lørdagen i det fine været som er nå, i hvert fall i Oslo ♥

FredagsmodusNå er det sikkelig fredagsmodus her - jeg er nydusjet, og har nettopp spist en alt for sen lunsj - er sliten i beina etter treningsøkten, og litt andre ærender når jeg først var ute. Så nå har jeg tatt meg et glass rødvin og har lagt meg på sofaen ♥

Planen senere er å lage søtpotetpizza, og bare slappe av egentlig. Jeg er ganske trøtt, siden jeg sov litt dårlig, og stod opp klokken åtte i dag. Jeg var så vims i dag når jeg gikk ut - først glemte jeg å slukke stearinlyset, også glemte jeg å dra ut kontakten til kaffetrakteren - huset står enda, men hvordan skal det gå med meg når jeg blir eldre, når jeg allerede er blitt senil. Hehe! Det må være det nye A-menneske i meg som gjør det, kan ikke huske sist jeg var på et treningssenter litt over 11... eller jo - en søndag for mange år siden!

Hva skal dere i kveld? kos dere masse!

Happy weekend

ENDELIG FREDAG ♥♥♥

Riktig god morgen til dere, har dere sovet godt og er klare for helg? ønsker dere en kjempefin fredag og helg!

Botanisk hage

Jeg sa i høst at jeg kun manglet vinterårstiden å reise til Botanisk hage på - men det rakk jeg visst akkurat ikke. Skal sies at jeg tror ikke jeg har gått glipp av noe, for en park full av snø er ikke noe spennende - mest sansynlig er det like spennende som parken ser ut nå. Trist, og kjedelig - med et par vårblomster, og ikke minst gåsunger som har dukket opp ♥Siden det var gratis inngang på naturhistorisk museum, så gikk jeg en tur innom der også - siden jeg bor i Oslo må jeg jo ha vært på slike steder. Det var egentlig bare utstoppet dyr i hele museet, så vet ikke hvor interessant det er å dele her? det får bli senere i hvert fall.

Når jeg skulle ta bussen hjem igjen - så skulle bytte til en annen rute. Jeg gikk av og over veien som planlagt, og satt meg på den samme bussen tilbake igjen - altså? hvor vimsete går det egentlig ann å bli? det endte med at jeg gikk av underveis og tok trikken. Var innom senteret å handlet litt på veien, nå er jeg hjemme igjen og skal slappe av resten av kvelden, med en ren og fin stue - jeg støvsugde, ryddet og vasket etter trening i går, for når sola skinte inn vinduet så jeg hvor støvete det var... vet ikke hva som gir meg så mye mer energi om dagen, enten er det vårluften, eller så funker de tablettene jeg kjøpte meg veldig bra! Men nå er jeg i grunn ganske sliten..

Hva syns dere om bildene?

Fin tur, i fint værEtter frokost i dag tok jeg meg en joggetur i skogen, i stedenfor å reise på treningssenteret, etter som jeg har planer om å se sola litt mer i dag. Det var fortsatt litt snø (is) igjen, så det ble vel egentlig lite jogging, siden jeg ikke hadde så lyst til å skade meg. Men jeg fikk meg en tur i finværet, og det var deilig! Etterpå ble det litt styrketrening hjemme, ettersom at det var en hel barnehage som okkuperte apperatene ute!

Nå skal jeg reise en tur til Botanisk hage, bare fordi jeg vil være ute egentlig!

Ha en fin dag videre ♥

Litt hverdagslykke på en torsdag

Litt hverdagslykke denne torsdags morgen:

♥ En kopp te
♥ Sol som skinner
♥ Pus som er glad for å se meg

Er dere gode på hverdagslykke? jeg burde absolutt bli flinkere til det, for det er egentlig ganske viktig i en så kjedelig hverdag som jeg har. Det er vel viktig uansett - å finne glede i de små tingene i livet. For det er ikke alltid de store tingene som betyr noe - er det?

Ville bare ønske dere en riktig god morgen! Hva er hverdagslykke for deg?

OriginsSikkert mange som har sett dette merket på diverse bloggere, og automatisk blitt skeptisk på om det positive blir skrevet kun fordi det er sponset - vel, jeg ble i hvert fall det, men bestemte meg for å prøve den ut likevel. Den inneholder avokado - var nok det som fristet meg mest. Hehe!

Jeg har fått prøvd den ut noen ganger nå, og huden blir sikkelig myk bare ved å påføre den - så det er et veldig bra produkt om du trenger fuktighet i ansiktet! Man skal sove med den over natten, og jeg kunne nok ha brukt denne hver natt. Du får tak i den på Kicks til 225 kr ♥

Har du prøvd noe fra dette merket før?

skyesHelloo ppl - hvordan går det med dere denne onsdagen?

Jeg har nettopp spist frokost, og tatt en caffeine+taurine tablett, fordi jeg ikke orket å drikke eller lage kaffe - Latskapen lenge leve kan man vel si. Var sikkelig slapp når jeg våknet i dag, så jeg måtte dra meg ut av sengen litt før ti - jeg vil jo ikke snu døgnrytmen min igjen, selv om humøret er litt groggy i dag også. Satser på at jeg snart er på topp igjen! Beina mine er slitne etter den sene økta i går - så spørs om de klarer å trene i dag, men jeg håper det. Jeg har lyst til å dra meg ut i finværet i dag i hvert fall, og da kan jeg likegjerne stikke innom senteret i samme slengen når jeg først er ute.

Jeg håper dere får en fin dag, uansett hvordan dere tilbringer lille lørdag!

Panda pysj

Bare glem det jeg skrev om å skille ukedag og helg - jeg har over 1 kg smågodt liggende, og over 2 liter vin. Og når man setter det sammen med å ha hatt en dårlig dag, så er det en sikkelig fin kombinasjon altså! Minn meg på at jeg ikke skal ha to avtaler på rad igjen, med mindre jeg er i superform. Vin funker litt som antidepressiva for meg, bare ikke i for store megder, da fungerer det som feilmedisinert antidepressiva. Vel, alt med måte - blir en hard treningssøkt i morgen som straff, det har allerede mine indre demoer lovet meg, skulle gjerne tatt den nå med engang egentlig!

Jeg kjøpte meg en pysj på Cubus i dag, siden jeg fikk 40%. Den er så myk at jeg vil aldri ta den av igjen, og det var ekstra deilig siden jeg somregel kler meg etter årstiden og ikke etter tempratur når jeg er ute - så jeg var iskald når jeg kom hjem i stad. Jeg har så mye koseklær, jeg kjøper jo mer av det enn vanlig klær for tiden - noe som resulterer i at jeg nesten ikke har klær som passer meg lengre. Jeg fikk meg en litt finere genser fra Bikbok også da, i hvert fall!

Okei - jeg drar og trener, men denne gangen tar jeg på meg Canada goosen (med avdratt pels). Jeg rekker akkurat en time hvis jeg drar nå - på denne måten får jeg ikke ut noe frustrasjon i hvert fall, eller.. gjør jeg? sitter her og prøver å le litt av Best før, og å kose meg.. men nei - ikke i dag!

I dag har dere fått et fint innblikk i tankekaoset mitt føler jeg!

Favoritt proteinbar

Jeg har prøvd mange forskjellige barer, alt fra nutrilett til questbar - kjøpte også noen forskjellige i Sverige jeg skal teste ut etterhvert.Pakkene over kjøpte jeg på Iherb - det kostet rundt 50 kr for en pakke, som inneholder 5 barer - noe som er ganske billig, med tanken på at en bar koster rundt 30 kr i butikken i Norge.

Den med sjokolade og karamell må være min absolutt favoritt - jeg har allerede spist to stykker av de. Men den med kokos er også veldig god, så de stiller ganske likt. De smaker sjokolade, samtidig som de både er sunne og veldig gode!

Har du en favorittbar? anbefale gjerne i kommentarfeltet!

God morgen, tirsdag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// solnedgangen her om dagen

Hei på dere! Så var tirsdagen her, enda et skritt nærmere helgen - selv om jeg ikke gjør noe spesielt i ukedagene for tiden, så prøver jeg å skille litt i mellom helg og ukedag, det er lettere sagt enn gjort, men har klart meg bra i en uke nå. Håper jeg klarer fortsette å holde på en viss rutine - det er visst viktigere enn jeg hadde trodd. Men ja - i dag har jeg to avtaler på rad, noe jeg håper jeg har energi til å gjennomføre. Etterpå skal jeg en tur til sentrum å se litt i butikker - noe jeg sikkert trenger etter de avtalene. Skal også hente noen bøker på Ullevål som jeg har bestilt meg. Mammutsalg + 50% over det igjen er fint. Hvis jeg orker senere så blir det trening, men er egentlig greit med treningsfri i dag - balanse og sånn, som jeg heller ikke er noe god på. Men jeg sovner både fortere, og sover bedre når jeg har trent, så det har sine fordeler - også slepper jeg å bruke apedop.

Håper deres tirsdag blir fin ♥
Hva skal du i dag?

Proteinpannekaker

Her kommer min pannekakedag - lenge etter alle andre, haha! Det er ikke så ofte jeg spiser pannekaker akkurat, og til lørdag er det visst vaffeldagen også. Altså - hvem finner på alle disse dagene? til og med fastelavn gikk jeg glipp av..

I helgen kjøpte jeg i hvert fall proteinpannekaker på boks, og har akkurat testet den ut:

Det eneste man trenger er denne boksen og litt vann - så rører man godt om til man får en fin konsistens og de er klare til å stekes!Dette er 1 porsjon (minus den ene jeg ødelagte, hele pannekaker er ikke min sterkeste side) - 40 gram pulver og 150 ml vann.De er litt tynne, men var overraskende gode, og ikke minst søte i smaken - noe pannekaker skal være.Jeg toppet de med jordbær, blåbær og tilslutt litt sjokoladedip - da ble de perfekt ♥

Har du prøvd noe lignende?

MondayzSå er det mandag igjen - er vi klare for en ny uke? jeg er klar, selv om det var tungt å stå opp i dag, men det tyder bare på at jeg fikk en god treningsøkt i går! Det har snødd i natt ser jeg - det er årets første vårdag i dag, og det hører jo ikke helt sammen. Jeg ligger fortsatt under pleddet på sofaen - men en fin pelsdott ved min side - pus, så her går det rolig for seg i dag. Vet ikke helt hva jeg skal bruke denne dagen på jeg - men blir vel en treningssøkt om ikke så lenge forhåpentligvis!

Hva gjør dere på mandager?

Sunday morning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke noe glad i Pukka-te, men denne er sikkelig god. Prøv den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ble så lykkelig når jeg fant tranbær snus - den har vært utgått i mange år, og det var i tilegg min faste snus når den forsvant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen søndag ♥

Jeg er fortsatt i Sarpsborg - hadde egentlig tenkt til å reise hjem i går, men etter en lørdag i Sverige orket ingen av oss å reise oss fra sofaen igjen når vi kom hjem - så det endte med at vi bestilte pizza, fikk den levert på døra, satt på en film og tok tidlig kvelden. Jeg fikk handlet masse i Sverige i går, så gleder meg til å teste ut nye produkter. Vi reiser til Oslo senere i dag - har planer om å trene, ellers tar jeg søndagen som den kommer.

Hva gjør dere denne søndagen?

Sukkerfri brownies med sjokoladeglasurDette trenger du til kaken:
 
2 egg
50 gram sukrin gold
50 gram sukrinmelis
30 gram havremel
20 gram kokosmel
20 gram kakao
130 gram mager kesam
1 ts vaniljesukker
0.3 dl skummet melk
Litt salt
 


Fremgangsmåte:
 
Sett ovnen på 180 grader
Visp egg, sukrinmelis og sukringold sammen - tilsett så resten av ingrediensene
La røren svelle i mens du lager sjokoladeglasuren
 

 
Dette trenger du til sjokoladeglasuren:
 
100 gram Philadelphia light
5 gram kakao
50 gram sukrinmelis
 


Fremgangsmåte:
 
Visp alle ingrediensene sammen - til du får en myk konsistens
Legg litt glasur inne i kaken - jeg valgte å ta noen klatter glasur på kaken før jeg satt den i ovnen, men det meste la jeg over kaken når den var ferdig stekt
Stek kaken midt i ovnen i ca 20 minutter og la det kjøle seg ned en halv time-time
Strø litt sukrinmelis over kaken tilslutt om ønskelig
 


Må innrømme at vanlig brownies er bedre, men denne funker som et sunnere alternativ - skal jeg lage den igjen vil jeg nok bruke mindre kesam i røren, for syns den smakte litt mye av det. Vil nok også droppe glasuren inne i kaken, eller hele glasuren - i hvert fall vil jeg nok tilsette mindre philadelphia i den. Ellers var den grei i smak, liker at den blir så fast.
 
Så den ikke god ut?

sommerstemning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en sommerstemning å våkne opp til, og med den utsikten i tilegg ♥♥♥

Nå må vi stelle oss, også skal vi møte to venninner fra Risør på Nordby-senteret i Sverige, det blir koselig!

Håper sola skinner hos dere også, ha en kjempefin lørdag!

beauty and the beast

Orginalt med samme overskrift som på forrige innlegg - bare på engelsk? det verste var at jeg faktisk ikke tenkte over det selv engang, satser på at ingen andre heller gjør det (haha). For nå har jeg ikke fantasi til å finne på noe annet...

På vei ut fikk vi en rose -  er vel best å holde liv i den, har jo ikke lyst til å ende opp som et udyr heller - dårlig humor, eh.. ja!Siden det var premiere var det både champagnebrus, dans, loddutrekning, og ikke minst en hel gjeng med Disney-prinsesser - trodde filmen aldri skulle starte, men filmen var verdt ventingen, da!

Dere må se denne filmen, hvis dere liker Disney- den var såå fin ♥

Nå sitter jeg med en sminkeserviett i den ene hånden og er veldig klar for senga, er jo langt over leggetid for meg nå, og i tilegg skal vi tidlig opp i morgen, så god natt!

Fler som har vært på kino i dag?

Skjønnheten og udyretAkkurat nå sitter jeg på toget til Sarpsborg, og er snart fremme. Må passe klokken så jeg ikke blir sittende på til Halden - for det har faktisk skjedd engang at jeg har glemt å gå av, haha - er det mulig?

I kveld blir det premiere på Skjønnheten og udyret - jeg har sett musikalen og disneyfilmen, så det må jo bare bli bra ♥ Dere må tro at jeg kun drar på kino i Sarpsborg, for det er det jeg har gjort de siste gangene jeg har vært på kino, men det er fordi søsteren min bor der, og jeg tar av og til turen til henne!

Ville egentlig bare stikke innom for å ønske dere en sikkelig fin helg ♥

Hva skal dere i helgen?

Fredagen er her

God morgen alle sammen, har dere sovet godt? min natt har vært preget av litt mareritt, men at pus sover sammen med hjelper faktisk ganske mye, så jeg kom meg ut av sengen litt etter åtte - ganske støl etter noe som må ha vært en god treningsøkt i går. I Oslo er det blå himmel og sol, noe som gjør denne fredagen ekstra fin. Jeg blir ganske påvirket av været har jeg funnet ut, mer enn jeg trodde at jeg ble - alt er så mye bedre når man får litt D-vitaminer.

Jeg har akkurat spist frokost, og lest litt i bok - akkurat som i går. Nå sitter jeg her og drikker nocca, fordi jeg ikke orket å lage kaffe. Jeg har alltid sverget til Redbull (Vel, og Battery en gang i tiden), men disse er mye bedre. Jeg har forløpig kun smakt den med pæresmak og denne, så disse skal jeg hamstre noen av i Sverige! Elsker når det kommer nye produkter - disse er i hvert fall nye for meg, men de har sikkert vært på markedet en stund da!Det er jo fredag i dag, noe som betyr at jeg skal til behandleren min. Er nok en som kommer til å bli sjokkert over den nye døgnrytmen min - nå må jeg bare klare å holde på den, også skal jeg prøve å slutte å plage dere med oppdateringer om døgnrytmen min og været. Tror jeg i dag skal spørre om vi kan ha en annen dag enn fredag, det er for meg ikke den beste måten å starte helgen på, siden det somregel bare er i helgene jeg er sosial. 

I går bakte jeg to brownies, den ene bakte jeg med vanlige bakevarer og den andre ble en sunnere variant. Jeg fikk pappa til å levere den ene til besteforeldrene mine, også skrev jeg et lite kort og ønsket de en god helg - de ble veldig glade, og det gjør meg også glad ♥

Til poénget - vil dere ha oppskriften på den sunne brownisen med sjokoladefyll? - så kommer den i løpet av morgendagen!

Test av proteingodteri

De siste månedene har jeg testet ut mye fra helsekostbutikker, og litt diverse andre butikker, og nå begynner jeg å få noen favoritter. Disse to kjøpte jeg her om dagen - de skal være et sunnere alternativ til smågodt og potetgull, noe det også er - minuset med det er at slike produkter koster endel mer enn hva det i matbutikken gjør.Disse syns jeg hadde litt kunstig smak, og de falt ikke helt i smak hos meg - de funker men absolutt ikke det beste jeg har smakt.

Disse var gode, men de var litt sterke i smaken.

På lørdag skal jeg til Sverige, så da skal jeg se om jeg finner noe mer spennende - slike produkter er billigere i Sverige også, så det lønner seg å handle der om man har mulighet til det.

Ønsker dere flere slike innlegg? har du noen tips til sunnere alternativer - så kom gjerne med de!

Odin - en mors kamp for sin sønn

Kopp fra Greengate - mitt favorittmerke ♥


 

Det var litt tyngre å komme seg ut av sengen i dag, men jeg kom meg opp 08.30 - jeg tror mye kan henge sammen med hva jeg drømmer, for hvordan dagen min starter. Nå har jeg i hvert fall kokt meg en kanne med kaffe, og startet på en ny bok - kanskje ikke akkurat boken som passet humøret mitt, men det får gå! Det er en forferdelig historie, som handler om Odin som tok selvmord etter å ha blitt mobbet. Om jeg noen gang hadde blitt lærer, så hadde jeg aldri akseptert at mobbing skjer - jeg forstår ikke at noen kan? Mobbing ødlegger faktisk liv, for dere lærere som ikke har fått med dere det...

Har du lest den?

Wednesday// Kun det ene bildet som er fra i dag, men la gå.

Nå er denne dagen nesten over, og vi er et steg nærmere fredag! Jeg besøkte den gamle skolen min i dag, noe som var veldig koselig! Etter jeg hadde vært der satt jeg meg på stamstedet mitt og tok meg et glass rødvin, i mens jeg rablet litt på macbooken min. På det stedet er det alt fra små babyer som leker, til fulle mennesker som snakker høyt om problemene sine og nerder (som meg) - ganske fascinerende. Planen var å gjøre det i sola, men den vinden som var i dag var ikke akkurat særlig behagelig!

Nå sitter jeg her og lurer på om jeg skal dra å trene eller ikke. Jeg trente litt for lenge i går, så kneet mitt ble helt ødelagt. Når jeg går nå så knekker plutselig benet mitt sammen også - jeg vil nok aldri bli klok på hva som feiler det kneet, det verker og er sikkelig dust mot meg. Merker jeg egentlig er for sliten for trening, så kanskje best å høre på kroppen- så kan jeg heller trene i morgen. Jeg skal i hvert fall hente min første bestilling fra iHerb straks, det gleder jeg meg til!

Har du handlet fra iHerb før?

Pink flowersGod morgen fine mennesker - døgnrytmen endelig snudd, og i dag er det stor sol på himmelen og 10 plus grader ute ♥

Det sterile rommet

Jeg krympet meg inn i dusjen, og skrudde av lyset - en trygghet i mørket. Ingen forheng, ingen mennesker, ingen armer, ingen høye stemmer. Bare meg - i et kaldt, mørkt, isolert rom, og en innsekt som krabber rebelsk over gulvet.

Det som kan krabbe lever - men jeg lever ikke. Jeg bare eksisterer her, i mellom mine egne armer - på gulvet. Frem til noen drar opp døren, og jeg har klart å overtale dem til å oppheve tvangsinnleggelsen - selv om jeg, visste at jeg hørte hjemme på det harde og kalde gulvet, i hvert fall til jeg ble edru - så sa borderline meg i mot.  

Siden har jeg ikke sett det rommet, og det håper jeg at jeg aldri gjør igjen - for jeg hører ikke hjemme i fengsel. Men det er menneskene som har lagt igjen det største inntrykket - både de med makten, og de som skriker av smerte. Selv om det kalde sterile rommet, de låste dørene og den harde sengen - er ille nok i seg selv.

Jeg lurer på hvordan det går med den innsekten. Men jeg tror dessverre jeg må si gikk, for den kan umulig ha overlevd der inne i mørket - alene.

Dream, hope, believe

Koppen kjøpte jeg på fredag, syntes den passet så bra til den dagen - med så fine ord på! Fuglen ble også med hjem, jeg er veldig glad i fugler ♥

Ellers sitter jeg og venter på sola som var meldt i dag - noen som har sett den?

Sleeping beauty

Jeg vekket visst tornerose fra dyp søvn, når jeg tok bilde av henne. Jeg skal ikke si at kattene sover mye, siden jeg selv tilbringer mer tid i sengen enn gjennomsnittet. Men altså - de sover jo hele tiden?! Hahah. Søte er de i hvert fall ♥ og været ute er bare dritt, så forstår de godt - jeg gidder ikke gå ut selv engang. Sitter egentlig bare og venter på at jeg kan legge meg selv. Nå har hun sovnet igjen forresten!

Rituals

Den hvite håndkremen og den blå håndsåpen lukter sikkelig spa, så de gleder jeg til å sette ved vasken ♥

Er første gang jeg kjøper noe fra denne merket faktisk! Har dere noe erfaring ned Rituals?

Når man blir blakk av å gå i behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Startet nok en fredag med en søvnløs natt. Prøvde å sove litt på sofaen i dag tidlig, men gikk ikke - men jeg startet i det minste denne fredagen med å rekke behandlingstimen min, noe jeg ikke gjorde forrige fredag - da forsov jeg meg til to busser, og var et halvt minutt unna å rekke den siste. I dag var det jeg som måtte vente på bussen, i strålende sol, converse og skinnjakke - det liker vi! Jeg rakk til og med å drikke kaffe på Joe and The Juice før timen - eller, kaffen rakk å avkjøle seg der også drakk jeg den under timen.

Jeg hadde planer om å reise til Majorstuen for litt shopping etter timen, men humøret ble litt forandret under denne timen, så det fristet ikke lengre. Så da måtte jeg ta frem mentaliseringsevnen min - dra å shoppe, for så å handle inn alkoholen - eller handle alkoholen å reise hjem med en gang? det siste ville ende med at jeg begynte å drikke klokken to, og det første ville ende med at jeg ble blakk - jeg valgte det første, og fikk kjøpt meg endel fint. Det ble litt mer enn jeg hadde planlagt, men det får gå for denne gangen også. Enda godt man har frikort, så man ikke får den utgiften i tilegg. Innkjøpene kommer sikker på bloggen etter hvert - ting & tang syns jeg er gøy å vise frem å ta bilder av, men klær har jeg egentlig sluttet helt med. Glemmer ikke den tiden "dagens innkjøp", var den mest leste overskriften i bloggverdenen - nå er det nesten ingen som gjør det lengre.

Nå koser jeg meg med sushi og hvitvin - klarte ikke å bestemme meg i dag, så endte opp med tre vinflasker. Jeg skal selvfølgelig ikke drikke alle tre, bare kjekt å ha litt på lager. Sushien er forresten fra forrige fredag, og jeg tok bare en bit og ga meg - men det hørtes jo bra ut når jeg skrev det, ikke sant? Yep, sånn er det å være blogger! Vel, jeg ber pappa om å ringe pizzabuzzen på vei hjem i stedenfor jeg - det er jo bare 14 timer siden jeg spiste sist, så kanskje magen blir fornøyd om den får litt mat? hvem vet. Ikke jeg!

Jeg har planer om fest i kveld - så jeg vil vel mest sansynlig ødelegge den uken som kommer nå også, jeg endte i hvert fall opp med å sove fra søndag til tirsdag denne uken fordi jeg var ute på lørdag, og fordi jeg nesten døde av PMS. Jeg angrer hver gang, men gjør det likevel!

HÅPER DERE FÅR EN GOD HELG ♥

Noen spennende planer i helgen? - fortell meg!

ForbildeJeg skrev at nyskjerrigheten min tok overhånd, og at jeg regnet med å bli positivt overrasket over boken til Sophie Elise - og det ble jeg! Jeg startet på denne boken i går, og i natt leste jeg den ut. Når man har lest boken ser man virkelig ironien i overskriften, og hun skriver så bra - er du skeptisk som meg, og liker selvbiografier - kjøp den!

Jeg har et mål om å lese minst en bok i måneden, i hvert fall minst 12 i året - noe som gikk litt treigt i starten! Men nå er jeg klar for bok nummer tre, jeg vet bare ikke hvilken! Jeg har mange uleste bøker, og bestilte meg faktisk nettopp to stykker. Men jeg blir alltid glad for nye tips - så legg igjen en kommentar om du har en bra bok å anbefale! 

Maridalsvannet

God ettermiddag - her har det vært en treig og sløv dag, som ikke har vart spesielt lenge. Like greit - så grått, kaldt og trist som det er i dag. Så jeg deler et par bilder fra i går - når det var sol ♥

Nå blir det pmax, og proteinpudding til frokost - tar det som er nærmest meg nå. Min snille pappa var i Sverige forrige uke og fylte opp lageret mitt med pepsi max, snus, proteinpudding, soya sjokolademelk og proteinmilkshake - then i was a happy girl!!

Håper deres dag er fin! Hva har du gjort i dag?

En tur i skogenSola skinte så fint ute i stad, og det var blå himmel - så jeg tok meg en tur ut i lysløypa, siden jeg kun bor to minutter gange unna. Stille og rolig var det også - kun noen tur og skigåere innimellom. Det var iskaldt, så været lurte meg litt, og nå er sola gått bak skyene. Det var deilig med frisk luft for en gang skyld i hvert fall!

Jeg hadde med meg speilreflekskamera - jeg er egentlig veldig glad i å ta bilder, men har blitt lite av det i det siste. Ingenting er som å høre kameraknipsen i en stille skog! 

Hva syns dere om bildene?

Kvinnedagen vil alltid være sår

Jeg så for meg at dette skulle bli en litt positiv uke, helt til jeg så at det denne uken var 8 mars - altså i dag! De positive tankene ble ganske fort snudd om til noe negativt når jeg la merke til det. Det burde jo egentlig ikke det, men det blir fort litt sånn. Kvinnedagen er for meg en dag jeg helst ikke vil bli mint på, og en dag jeg ikke vil at skal eksistere. Vært eneste sosiale medie, og alt annet påminner meg denne dagen, så den er ikke så lett å komme seg unna heller - til og med mailboksen min er full av rabatter fordi det er kvinnedagen.

Heldigvis er det ikke like ille i år, som det var i fjor natt til denne dagen, og selve dagen - men minnene er der fortsatt. Jeg har ikke sovet i natt, og jeg må innrømme at jeg gruer meg litt til å sove nå, siden jeg ikke vet om det venter meg mareritt eller ikke. Det er rart hvordan kroppen husker denne tiden så godt - som er hele to år siden. Mareritt er jo noe jeg ikke kommer unna uansett, men de blir forsterket på en måte!

Det er ganske kjip at akkurat en slik dag, som er for kvinner - har blitt ødelagt på grunn av et overgrep, men sånn er det nå dessverre. Det kunne ha vært hvilken som helst dag, bare ikke denne dagen som er så enkel for meg å huske, og husker jeg den ikke selv, er det alltid noe som påminner meg det. Jeg syns det er sårt bare å høre ordet kvinnedagen, se en logo, eller at noen gratulerer med kvinnedagen - jeg merker jeg blir litt dårlig av det, fordi minnene fra den dagen er så vond å tenke på, og ikke noe jeg ønsker å bli påmint.

Samtidig gjør det meg litt engasjert - spesielt når det kommer til likestilling, og da tenker jeg selvfølgelig på hvor enkelt det er for menn å sleppe unna en voldtekt i dette landet, og hvor lett det er å legge skylden på oss kvinner. Det er en u-ting, og forandrer det seg? ikke som jeg har merket i hvert fall. Men mest av alt vil jeg legge denne dagen død i år også, og det kommer jeg nok til å fortsette med en stund fremover - men med tiden vil det nok forandre seg litt! 

 

Jeg kan gratulerer dere med kvinnedagen, men ikke send meg en gratulasjon i retur - det er egentlig det eneste jeg ber om i dag.

God lørdagsmorgen

God morgen mine fine lesere ♥

I går var det ingenting som gikk etter planen, og jeg gikk å la meg tidlig etter en rolig kveld på sofaen. Så her i huset er jeg den eneste som er våken nå - ikke så rart med tanken på at klokken ikke engang er blitt åtte. Behandleren min og jeg har snakket om at jeg skal snu døgnrytmen min, men å våkne mellom 05-06 er altfor tidlig, men jeg klarte ikke å sove mer. Jeg stod tilslutt opp å lagde meg litt havregrøt og en kopp kaffe - Under samme tak går på TV akkurat nå, og det er så koselig!

Det jo lørdag i dag, og jeg har ingen planer som vanlig. Siden jeg er så tidlig oppe, så satser jeg på en treningsøkt i hvert fall. Ikke ofte jeg våkner med en slik innstilling, så må nyte det mens det varer!

Flere som er våken?

Det minnet skjuler

Det er forvirrende å være i livet. Jeg vet ikke om jeg skal smile eller være trist - det er som at jeg svever rundt, og at jeg snart vil få meg et stort slag i ansiktet. Jeg vet ikke hva frisk er - det har jeg ingen erfaring med. Hvordan lever man et liv, uten å hate det?

Jeg prøver å finne det ut, og jeg har så lyst til å vite det. Jeg vil vite ordentlig hvem jeg er uten sykdom - men det er akkurat som om noe holder meg igjen, og drar meg tilbake i sporet hvor jeg tilsynelatende hører hjemme.

Hvordan kan jeg gjøre en endring - når det er så åpenbart at noe inne i meg ikke stemmer overens med den virkeligheten jeg lever i? Jeg er så klar for å legge fortiden bak meg, og det har jeg vært lenge - jeg vil se fremover, og la historie være historie, uansett hvor vondt ting har vært så vet jeg at jeg er sterk nok til at det ikke trenger å plage meg i hverdagen.

Men hodet mitt - det nekter å fortelle meg hele sannheten som ligger bak, og man kan ikke legge noe bak seg, før alle bitene er på plass, og alle brikkene har falt sammen til et helt og klart bilde. Jeg forstår det ikke, og jeg vet ikke helt hva det er for noe - men det er som om det sitter i mellom hjernebarken, og jeg kan både føle og kjenne at det ligger noe der - nesten uansett tilstand, og slik har jeg følt det i flere år nå - men jeg får ikke tak i hva det er. Dette høres helt rart ut - men det er sånn, og jeg får verken tak i det, eller får det bort. Det ligger der og ulmer, uten at det vil fortelle meg noe som helst - det eneste jeg vet, er at det tar unødvendig mye plass, og at jeg må vite hva det er. Spørsmålet er bare - hvordan?

Finnes det noen som kjenner seg igjen i dette egentlig?

Something green for breakfast

Hollandsk eggeglass ♥Jeg har nettopp kommet hjem fra trening, og nå har jeg laget meg en grønn frokost og en proteinshake med sjokoladesmak ♥ Haha, god morgen dere!

Bare jeg som ikke er spesielt begeistret for epler, når de ikke er kuttet opp i biter? haha, jeg er et lite barn skjønner jeg!

Velkommen skal du være mars

ENDELIG BLE DET VÅR ♥

Å ta bilde av maten sin, ender med at maten blir kald. Det skjer hver gang det. Prøver å normalisere mat for meg selv, så da starter jeg med å dele tacoen min med dere ♥

Jeg var på nippet til å gi opp livet i helgen, så derfor tok det litt lang tid før jeg orket å blogge igjen. Men her er jeg - like hel og det ser ut som jeg skal leve litt til også! Har hatt tidenes jentekveld med meg selv nå -  rødvin, taco, ansiktsmaske og smågodt ♥ velkommen første mars skal du være - godt man trives i eget selskap, ellers hadde jeg nok gått på veggen for lenge siden! 

Er supertrøtt nå, siden jeg har ikke sovet på ovet et døgn. Hadde egentlig tenkt til å legge meg tidligere i dag, men endte opp med å reise for å sende ut et par søknader til skoleplass til høsten, og med det ble jeg ute noen timer i samme slengen. Jeg må også få gjort ferdig søknaden hos Samordna opptak, men snart er det natta på meg - den rødvinen er jo søvndryssende som bare det. Men - kan ikke leve uten da!

Fler som er glad februar endelig er forbi eller?

Frisk opp kaffekoppen

-Morning coffee-

-Coconut oil-

-GOOD MORNING-

Den lille krukken der gjør underverker på kaffesmaken altså - min er snart tom, jeg som tenkte at jeg ikke trengte å kjøpe en stor krukke.

Har du prøvd kokos i kaffen før? ♥