hits

april 2017

Kom mai, du skjønne milde

God kveld fine lesere! 

Tenk at vi i morgen går inn i mai - jeg ba om at april skulle gå sakte, og det har den faktisk også gjort, i hvert fall mentalt, hehe. Det er sikkert fordi jeg har snudd døgnrytmen min, og faktisk får gjort endel i løpet av april. Mai er en av mine favorittmåneder, så jeg gleder meg - håper den også går sakte!Jeg har fått kommet enda mer i orden, og fått hentet sminkebordet mitt og speilet - det turte jeg ikke å sende avgårde med flyttebilen i går, men nå er det i hus! Den siste pusen er også i hus, men har gjemt seg i hjørnet under sofaen i andre etasje - den er så redd, jeg er ganske sikker på at den katten lider av både sosial angst og PTSD. Ellers var det det et sikkelig trist syn å gå inn i det gamle huset, det eneste jeg savner er beliggenheten og utsikten overraskende nok. Her er det stille, fredelig og ikke en byggeplass. Tror jeg vil trives her, et helt nytt sted uten et eneste vondt minne i veggene - det er ganske fint å tenke på egentlig ♥Nå har jeg nettopp spist taco, og lagt meg på sofaen for kvelden - tror jeg. Jeg er en rastløs sjel, når ting ikke er 100% i orden!

Nyt kvelden, og kos dere med fri i morgen også ♥

God søndag

Riktig god søndag til dere ♥

Jeg har ikke sovet veldig godt i natt, var veldig merkelig å sove i et helt nytt hus - jeg våknet også tidlig og var oppe allerede i 09-tiden. Det er jo greit nok, så får jeg mye ut av dagen. Måtte starte dagen med en kopp te og en nocco, fordi jeg ikke fant kaffefilter (hehe), tenker vi må en tur i butikken senere uansett - det var ikke akkurat noe jeg tenkte på å gjøre i går, men heldigvis finnes det butikker som er åpne selv om det er søndag!

Denne tror jeg ikke dere har sett før? Hehe!

Mitt kjøkken er jo ikke ferdig, men skapene står her, så jeg har faktisk fått ryddet ut alle koppene mine allerede, tror jeg i hvert fall - i tilegg til endel andre kjøkkenting. Vi har også fikset litt i klesskapet, men det er ikke helt ferdig enda, men har fått ryddet ut endel der også - så dette har vært en effektiv morgen vil jeg si! Merker jeg faktisk er støl og sliten i beina etter i går, så tror jeg skal droppe trening i dag og heller komme i orden her hjemme - med mindre jeg drar innom på veien når vi skal til det gamle huset senere, det ligger dessverre et stykke unna så jeg kommer ikke til å gidde å reise dit med t-banen i dag uansett! 

Jeg bor jo i en kjeller og så litt trist på det - men oppdaget nå at når jeg ligger mot det ene vinduet i dette rommet, så ser jeg rett opp på himmelen - det er jo passe koselig, det er faktisk en liten hage på utsiden der også ♥

Tror jeg skal fortsette å pakke ut - jeg er en sånn person som helst vil få unna slike ting så fort som mulig, noe som er en stor fordel nå!

Hva gjør dere i dag?

På plass i vårt nye kryp-in

Nå er jeg så sliten, at jeg ikke helt forstår hva nesen min gjør foran en datamaskin - må bare lande litt her, og slappe av før jeg går og legger meg. Ikke minst måtte jeg ta en dusj, få i meg noe ordentlig mat (les:pizza), og etter å ha lett i gjennom alt fant jeg endelig vinegget mitt også - det har seg sånn at jeg trodde jeg hadde full kontroll på det meste av ting, men det jeg har trengt mest har jeg brukt lengst tid på å finne, i tilegg ble jeg satt igjen på huset når min søster reiste hjem så pappa og jeg måtte reise å hente noen siste ting i 22-tiden, siden mye jeg trengte stod igjen. Var også greit å få med seg katten - skal sies at fiskene, hamsteren og den andre katten er igjen så de må vi hente i morgen, men jeg nektet å sove den første natten her uten min fine pus - den andre pusen nektet å bli med.

Til tross for alt kaoset og at jeg helst ville legge meg ned å gråte i stad - så har jeg nå fått støvsuget, vasket alle gulv, luftet, ryddet i klær og ting, satt frem noen småting og tent nye duftlys så lukten her inne blir mer meg - så nå er alt mye bedre, og jeg har allerede fått gjort det hjemmekoselig. Men merker jeg aldri har lyst til å flytte igjen, haha!Når jeg skulle ta disse bildene gikk jeg og lette etter lysbryteren - det viste seg at den ikke var montert enda, haha! Alt er jo ikke ferdig her, men det tar vi de neste ukene!Pus har slått seg til ro allerede, hun er vel den snilleste og skjønneste pusen. Hun vil selvfølgelig ut, men jeg tør ikke å sleppe hun ut her før det har gått minst en uke - spørs om vi får det til, men vi prøver i hvert fall.

Vel - nå skal jeg snart gå til sengs, gleder meg utrolig mye til å sove helt til jeg våkner av meg selv. Jeg brukte sikkert en halvtime på å legge på den sengen, da er man sliten - og hva skjer når jeg er ferdig? jeg oppdager en edderkopp som tusler på mitt nyinnkjøpte sengeteppe - har aldri vært raskere med støvsugeren noen sinne, for å si det sånn!

Ellers må jeg dele dagens gullkorn med dere:

-pappa: Hvor kommer du fra nå?
-flyttemannen: jeg kommer fra Iran!

God natt, fine dere ♥

BrekkieDet siste utsiktsbilde herfra - vi tok likegodt lunsjen ute, selv om det var kaldt. Skolen har hatt globalløp i dag, så vi har fått underholdning og musikk også - vi har jo måtte vente endel, men nå er flyttebilen her for siste gang. Jeg har så mye ting, og så mye klær at jeg aldri burde shoppe igjen noensinne. Helt utrolig hvor mye jeg har klart å presse inn på så liten plass, men nå er det endelig tomt - nesten da hvert fall. Nå skal søs og jeg ironisk nok dra å handle litt, haha! Merker jeg allerede gruer meg til å reise ut til huset å rydde, det er sikkert totalt kaos der nå, haha!

SommerteaterHei på dere!

Det ble dårlig med oppdateringer i går, men så gikk dagen for det meste til å trene, og å rydde i ting - så når kvelden kom ville vi bare kose oss foran TV, så vi fikk tid til en siste fredagskveld i huset. 

Nå har jeg min siste morgenstund i stua i kjelleren, hvor rart er ikke det å tenke på egentlig? vi har bodd her i 17 år. Eller - jeg har ikke bodd her så lenge, men min far og stemor har, og jeg har vært her på besøk fram til jeg flyttet hit selv. Jeg var oppe allerede 08.30, siden flyttebilen skulle komme klokken 09 - den er allerede blitt fylt opp og er kjørt avgårde, så her går det fort unna. Hehe, gleder meg bare til denne dagen er over - har sikret meg ved å koke en hel kanne med kaffe som fikk bo i min nyinkjøpte kaffekanne, så nå har jeg det viktigste for mitt nye kryp-in. Er lite koselig her nå og kattene er veldig forvirret, så skal bli godt og bare få alt unna!

Vel, jeg kan ikke sitte her og late meg, så jeg får drikke opp kaffen min, kle på meg og hjelpe til så vi kommer oss ut av hus. Regner ikke med at vi blogges før i morgen, men blir det tid så hører dere fra meg!

Ønsker dere en kjempefin lørdag og langhelg i forhåpentligvis strålende sol - derav ble sommerkoppen inlosjert i dag som dere kan se på bildene over ♥

Ebay tips #4 putetrekkHar dere sett noe så søtt? jeg elsker ugler, så dette trekket måtte jeg bare ha! Du finner likende trekk HER og HER, med mange forskjellige motiver, de ligger på ca 25-30 kr i pris ♥

New shoes

Er det én skobutikk jeg virkelig elsker, så må det være skopunkten. Billige og bra sko, og det kommer fra en som får gnagsår bare av å gå inn i en skobutikk, hehe! I tilegg får man alltid halv pris på skopar nr to, eller 3 for 2 - et konsept jeg liker veldig godt, siden jeg er så glad i sko. Det kan kanskje lønne seg å sjekke ut nettsiden før man besøker denne skobutikken, så man ikke ender opp med for mye - men så ser alltid skoene finere ut på siden dems også. Her er hvert fall de to siste parene jeg kjøpte derfra, som jeg tenkte å ha til sommeren såklart:

Hva syns dere?

Min

God morgen fine dere. Håper dere har hatt en fin start på dagen?

Jeg var ikke hjemme før i 21-tiden i går - da hadde jeg styrt hjemme hele dagen, vært hos behandler, vært i byen og siste stopp var Ikea for å kjøpe garderobeinnredning. Fikk heldigvis hentet meg inn på et stopp på veien til Ikea, der det var en gratis kaffemaskin (hehe) - sånn burde det vært på alle steder som innebærer grubling og tid. Jeg forstår ikke hvor tiden blir av, for føler ikke at jeg gjorde så veldig mye i går akkurat - jeg rakk verken å trene eller å ta sol som jeg hadde tenkt til, så i dag er en hard treningsøkt første prioritert her hos meg, ettersom vi i går endte med å bestille pizza og ha den fredagskvelden - men det trengte jeg. Vi flytter jo i helgen, så jeg tok den litt på forskudd, også visste jeg at jeg hadde tid til en lang økt i dag!

Jeg bruker vanligvis 30mm på kamera mitt, men nå har jeg begynt å bruke 50mm igjen. Ser nå veldig godt at det er noe galt med fokuset til 30mm objektivet, for denne fokuserte med en gang. Disse bildene har jeg ikke orket å redigere heller.

Håper resten av dagen deres blir fin ♥

Gøteborg dag 3

Bedre sent enn aldri - her er de siste bildene fra siste del av søndagen vår i Gøteborg. Tiden gikk stort sett til å gå rundt i byen, shoppe litt - også spiste vi på en taco-bar før vi dro til hotellet og deretter til bussen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det spisestedet anbefales om man er ute etter taco-retter forresten - er ikke mye dill og dall på tallerken, akkurat slik jeg liker det, hehe. Det var også veldig koselig der!

Hvorfor har vi ikke en slik sjappe i Norge? det er ikke få jeg ser som handler inn taco på fredager når jeg er i butikken akkuratt, så det burde egentlig vært en selvfølge at vi hadde en slik bar. Taco må jo være Norges ny nasjonalrett. Jeg lurer på hvor mange som faktisk spiser taco en gang i uken i Norge - jeg tror ikke det er få!

Spiser dere ofte taco?

Pus og sniffNå begynner jeg å bli tom for kopper her, siden alle er pakket bort - men Sniff og en kosete pus er koselig å ha morgenstund sammen med, selv om det nå begynner å bli langt utpå dag. Pus er så klengete for tiden at det nesten er irriterende, hun skal ligge oppå meg om natten liksom. Snø er det fortsatt ute, såvidt jeg vet har det i hvert fall sluttet å snø - ble litt sur i går så jeg dro for gardinene etter å ha løpt rundt halve dagen og blitt en snømann.

Brynene mine ble litt for mørke og skamklipt i går - altså.. jeg bestilte ikke engang form av bryn, så jeg er ikke veldig fornøyd - men det er bare bryn, så får leve med de. Det var bio henna-tatto om noen skulle lure! Jeg fortsatt sort under øynene så det så ut som jeg gikk og gråt i hele går - mannen i treningsbutikken spurte liksom om jeg hadde hatt en fin dag, og det jeg klarte å lire ut av meg var at den var helt grei, også begynte vi å snakke om været - typisk nordmenn ikke sant.

Jeg har ikke lagt noen serlig planer i dag, men humøret er i hvert fall bedre - så jeg får komme i gang med noe. Det nærmer seg flytting nå, og ting er absolutt ikke klart for det.

Noen snaps fra søndagHelgen forsvant litt, siden jeg var ute på fredag. Var noen venninner fra Risør som var i Oslo, og det var hyggelig å se de igjen - men senere endte jeg på en fest som gjorde at helgen ikke akkurat ble så bra - men jeg fikk i hvert fall litt ut av søndagen!

Først var jeg på bokmarked og fikk meg noen nye bøker - det ble ikke så mange siden posesalget ikke hadde startet enda, men jeg fant ikke så mye spennende - kanskje siden jeg kjøpte 19 bøker i fjor som jeg ikke har fått lest. Etterpå dro jeg til byen en tur og var innom 3 museer - Ibsenhuset, Astrup fearnley og Nobel fredssenter, og alle var egentlig sånn passe kjedelig. Jeg gadd ikke å vente på å få omvisning i huset og jeg gadd heller ikke betale ekstra for å se den nye utstillingen på fearnley så ja - hehe, greit tidsfordriv på en søndag, siden alt var gratis uansett. Etterpå dro jeg på trening siden det var det jeg i utgangspuktet skulle rekke før de stengte!

Fler som var på turist i egen by?

Hello winter mondayz

Heisann. Beklager bloggpause uten å si ifra, det er sjeldent et bra tegn fra min side og jeg hater når det skjer - nå er jeg i hvert fall tilbake igjen, så mer om helgen min kommer senere i dag!Jeg hadde tenkt å vise dere sommerkoppen min i dag, men dette er en kjip mandag, det snør ute, vinterkoppen og vinterklær ligger i det andre huset - trenger jeg å si noe mer? så jeg gikk for en svart kopp bare for og gjøre starten på dagen hakket verrre. Haha! Jeg har nettopp spist frokost, så det sier jo litt. Nå må jeg komme meg ut i det pene været - skal en tur til byen å farge vipper og bryn, også drar jeg på trening etterpå, forhåpentligvis er dagen litt bedre senere i dag!

Ha en fin dag i vinterland da - dere som er så heldig å ha det ♥

Kjempegod proteinrik dessert

For å lage denne desserten trenger du kun disse to ingrediensene, og et dryss med jordbær på toppen - om man liker det såklart!Dette er utrolig godt, i tilegg til at det er kjempesunt og inneholder masse proteiner - bedre blir det ikke, og det kan spises med god samvittighet også i hverdagen. Det er også en kjempegod ersatter for sjokoladepudding og vaniljesaus for de som pleier å spise det! Prøv det ut og du vil ikke angre ♥

Happy friday

Denne koppen har jeg spart helt til i dag - haha, hør på nerden i meg! Jeg burde hatt et eget innlegg med bare koppene mine, jeg. Målet er jo å vise dere alle sammen - det vil nok ta et år minst, men vet aldri om det skjer. Blir dere veldig lei?Ha en fin fredag dere, helgen etter en ferie er alltid best - så god helg ♥

husets siste

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg kjøpt inn det som mest sansynlig blir husets siste blomster, hvor trist er ikke det å tenke på egentlig? fine var de hvert fall ♥

Ellers har dagen i dag gått i ett - heldigvis kan man vel si. Nå blir det speltlomper og avslapping med serien Elven, (jeg lurte dere litt - det er jo ikke påskekrim og alle episodene er ikke lagt ut) før fredagen tikker inn!

Håper dere får en fin kveld ♥

Cranberry mask

I Gøteborg var vi innom Sephora - alle jenters drømmebutikk? jeg elsker den butikken i hvert fall, og kommer sjeldent tomhendt ut igjen - de har alltid noe nytt.

Denne gangen kjøpte jeg denne masken, egentlig bare fordi den lukter sinnsykt godt - men den gjør også huden silkemyk så anbefaler den videre til dere ♥

Grey morning with Hufsa

Alle barns mareritt?For en treig dag dette har vært - har sløst bort halve dagen med å sove sammen med pus i stedenfor å stå opp. Ironisk nok etter at min behandler i går sa at jeg skulle prøve enda en uke med bra døgnrytme - men altså, jeg må hvile litt ekstra noen dager jeg også, spesielt etter de to siste dagene - det må jo være greit. Så startet min morgen litt raskt i dag med å bake cottage cheese rundstykker - så jeg har mer å gå på når jeg skal trene, i tilegg skal jeg drikke masse før jeg drar. Nå skal jeg skifte til treningssklær, og ta med meg en boks BCAA på bussen - hvis ikke økten blir bedre i dag så vet ikke jeg!

Vel, nok om dette. Vurderer om jeg skal lage et innlegg om noen av klærne jeg har kjøpt den siste tiden, er det interesse for det? er ganske ut av trening på å få det bra til, men kan gi det et forsøk!

BelieveFalt bare helt for denne stenen når jeg så den en dag på Nille - har tross alt tatovert believe på håndleddet så det er kanskje ikke så rart.

Det er tomt her nå, men prøver å la noen ting stå igjen som er synlig - så det faktisk er hjemmekoselig her frem til vi skal helt ut av hus. Jeg er ganske sliten og lei i dag også, skjønner ikke alt av hvor dette kommer fra, og det passer utrolig dårlig - men jeg får bare slappe av og godta det, for har ikke planer om at dette skal vedvare eller noe annet så jeg satser igjen på bedre dag i morgen. Formen er i hvert fall litt bedre nå som jeg har fått i meg litt næring - det har seg vel sånn at min kropp også trenger bensin for å fungere! Nå koser jeg meg med et glass vin, det er tross alt lille lørdag - eeh, det er veldig lite innafor, men jeg prøver og ikke bry meg. Det blir sofaen resten av kvelden på denne jenta her, men unntak av at jeg skal hente noe på posten - pakker gjør meg tross alt happy ♥

Håper dere får en super kveld!

Kjærlighet fra mummi

Heisann onsdag ♥

Nå sitter jeg her med dagens første kaffekopp og skal snart gjøre meg klar for dagen! Det første som står på planen er å se på benkeplater til kjøkkenet mitt, som snart er ferdig bygget - så nå blir det nok et vanskelig fargevalg. Kjøkken og stue-gulvet ble forresten lyst, for de som lurer på hvordan det endte med det tilslutt. Jeg har også time hos min behandler i dag, noe jeg absolutt ikke har lyst til - føler behandlingen bare har blitt tull etter at DPS skrev meg ut, så sånn er det. Ellers satser jeg på litt mindre flytting i dag og litt mer trening! Litt kjærlighet fra meg til dere ♥Hva skal dere i dag?

Ha en fin dag ♥

Ha en god nattDenne jenta her klarte faktisk å forlate huset i dag uten å blåse ut stearinlysene. Én ting er kaffetrakteren som skrur seg av selv etter 15 minutter - men å gå fra lysene uten å blåse de ut? I det siste har jeg virkelig vært distré - for det er ikke lenge siden nesten det samme skjedde. Jaja, huset står her heldigvis enda!

I det jeg kom inn hjemme fra trening i dag lagde jeg meg cottage cheese rundstykker til middag (eh..) - jeg må virkelig lære meg å få i meg mer, og jeg ble ikke helt fornøyd med dagens økt heller, mye på grunn av det. Det ble sofaen resten av kvelden, og nå er jeg klar for å legge meg - det kommer en ny dag med nye muligheter i morgen!

Har dere overlevd den første dagen etter ferien?

God natt - sov godt og drøm søtt ♥

Gamlebyen Haga i Gøteborg

Her tilbringte vi noen timer på søndagen - det var mye som var stengt, men vi fikk kikket litt:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi gadd ikke å gå opp i den kulden som var - men her er tårnet:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi satt vi oss inn på denne caféen, for en liten fika:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

                              Min søster hadde nemlig lyst på kanelbolle og den var ikke liten heller - jeg fikk hjertekaffe også ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEdit: Nei, vi spiste den ikke opp - haha.

Videre gikk vi til sentrum igjen, det kommer i innlegget dag 3 ♥

Lurefugl

Nå stråler sola fra og til - typisk norsk, men april er en lurefugl som de nettopp sa på god morgen Norge, den gamle sjela i meg ser selvfølgelig på det, det er et klart tegn på at det ikke er ferie lengre! Nå ble avtalen min i dag avlyst - så det er jo ikke akkurat store forandringene for meg her, selv om påsken er over og huset er stille. Men det blir i hvert fall styrketrening på mitt faste senter i kveld, noe jeg gleder meg til siden jeg ikke har fått trent sikkelig styrke siden onsdag - dere kan jo tenke dere hvor fult det ene senteret som hadde åpent har vært i påsken.

Så det vil denne dagen gå til, i tilegg til å pakke mer - det er bestemt at vi skal være ute før 1 mai, så er bare å få det unna så fort som mulig. Ellers finnes det vel ikke noe mer hverdagslig enn bilder av kaffekoppene mine, da:
-Cup from Greengate-

Jeg skal se ferdig Elven nå - kan ikke si det var veldig spennende, men må jo få med meg hvordan det ender tilslutt.

Ønsker dere en perfekt dag ♥

Påskekrim og vin

Dagen i dag har vært ganske hverdagslig - stå opp og slappe litt av, ordne litt hjemme, pakke, kjøre flyttelass, pakke, trene også kjøre flyttelass igjen!Nå derimot - søtpotetpizza, vin og påskekrim. Jeg falt ut av Harry Potter - men det stod på i gjennom nr tre, hehe! Norsk krim er ikke noe problem - jeg ser på Elven, og jeg ser vel hele ferdig i kveld kjenner jeg meg selv rett, det blir jo alltid så spennende og episodene er jo korte! Sikkelig avslappende kveld - merker jeg koser meg litt ekstra i disse påsketider så heldigvis er påsken over i morgen!

Til dere andre som ikke visste det så er det noe som heter Viafree - hvor man finner programmer man slepper å betale for, det visste ikke jeg - så nå kan jeg se den nye sesongen av Prison Break der også! Jeg har vært litt lat og ikke orket å koble til HDMI-kabelen til TV - er det noen som vet om det går ann å laste ned fler apper på Apple-tv? jeg har ikke fått det til, så har en følelse av at det ikke er mulig dessverre!

Fler som har sett denne serien?

Jeg håper dere nyter den siste kvelden i påsken, og at ikke hverdagen slår dere helt i trynet i morgen tidlig ♥

Parkveien i Gøteborg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når vi gikk til Haga i Gøteborg, gikk vi langs parkveien og der var det naturligvis en park - bildene over tok jeg underveis ♥

Hva syns dere om bildene?

Første påskedag

Nå er jeg hjemme i Oslo igjen etter helgen i Gøteborg - bussen var kun 25 minutter forsinket, og 10 min av de var pågrunn av at vi ble stoppet i tollen, ikke verst med tanken på turen frem. Syns likevel vi fikk mye ut av denne helgen - så alt i alt har det vært en fin tur. Nå har jeg akkurat pakket ut og slengt på meg koseklær. Det var deilig å slenge beina på bordet hjemme - en av tingene jeg ser veldig fram til ved å flytte, er å få en større sofa, så jeg slepper å bruke bordet som beinstøtte!Ett påskeegg med fine hjerter oppi for å pynte opp dette kjedelige innlegget.

Nå skal jeg bytte på sengen - finnes det egentlig noe bedre? etterpå skal jeg lage meg havregrøt og en kopp te - jeg kjøpte en ny smak fra Pukka i helgen jeg tenkte å prøve ut også skal jeg se første episode av sesong fire av Skam før jeg skal sove - er ganske klar for senga merker jeg! Heldigvis er det en påskedag igjen - så hverdagen blir ikke smelt i ansiktet mitt i morgen tidlig - men jeg skal stå opp tidlig selv om.

Fler som følger med på Skam?

Dag to i Gøteborg

Dagen i går startet vi på Universium - alt fra regnskog, akvarium til lek og litt nyttig informasjon. Det var morsomt å ha vært innom her, men det var nok litt mer barnevennlig enn jeg hadde sett for meg, så vi kommer nok ikke til å ta turen tilbake igjen - med mindre vi har med oss barn, hehe! Jeg tok endel bilder der inne, men tror jeg dropper å legge de ut nå - her er i hvert fall lit bilder fra før og etter:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På veien fra Universium fant vi en café, som faktisk samme kjede som restauranten vi spiste på i går kveld:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers gikk vi litt rundt i byen - vi var innom Saluhallen, også ble det tilslutt shopping. Gøteborg er også stille og rolig i påsken, noe som er ganske deilig - sett bort i fra Universium, der var det sinnsykt mye mennesker.

Le pain francais

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke ofte jeg skriver om eller anbefaler restauranter og gir det et helt innlegg på bloggen, men i går kveld var vi på en sikkelig fin plass - helt tilfeldig også, for vi skulle egentlig et annet sted som hadde stengt! Det var så utrolig fint og gjennomført der - maten var sinnsykt god, og det samme var drikken. Det var også garderobe der og utested i andre og tredje etasje, så man kunne spise middag og dra rett ut om man ønsket - vi valgte å dra tilbake til hotellet, men vi måtte jo ta en runde for å se!

Ellers hadde vi en veldig fin dag i går, vi var heldige med været også - men dere får se mer av dagen vår i går senere! I dag var jeg oppe allerede litt over 08 - vi sover i 1.50 seng, så dere kan jo tenke dere hvordan det er, når vi begge er vandt med vår egen dobbeltseng, hehe - men hotellet er sentralt og ok, så det går fint for et par dager. Nå har vi nettopp spist frokost og er klar for siste dag i Gøteborg - vi skal først til Haga, som er en koselig plass, så får vi bare se hva mer vi rekker før bussen vår går kl 18!

Håper dere får en fin søndag, nyt den ♥

De fineste rosa blomstene

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitt favoritt blomstertre har kommet fram i Gøteborg - husker jeg tok likende bilder i Italia i påskeferien i fjor. Jeg elsker disse blomster trærne - det er et sikkelig bra vårtegn ♥

Hva syns dere?

Dag en i Gøteborg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eller - kveld en blir vel mer riktig å si i dette tilfelle. Vi rakk ikke akkuratt så mye i går, men vi fikk med oss kveldssola og fikk tatt litt bilder i området før vi satt oss ned på Vipiano. Det var en etterlengtet og fortjent middag med et glass vin til. Etterpå gikk vi bare i butikken, ettersom senteret allerede hadde stengt. Vi satt oss ned på en pub som hadde live-musikk, og tok oss et par glass vin der før vi gikk tilbake til hotellet å slappet av og sovnet - det ble en koselig og avslappende kveld hvert fall ♥

I dag skal vi få mye mer ut av dagen - vi mistet jo tross alt en halv dag i går!

Ha en super påskeaften ♥

Påskeegg for voksne

Jeg måtte prøve ut dette, etter å ha sett det flere år på rad nå. Siden jeg hadde en kartong med vin liggende hjemme, var det bare å kjøpe seg et stort påskeegg, og få pappa til å skjære den til for meg, så jeg ikke skulle ødelegge egget. Husker jeg ikke skjønte hvordan dette kunne gå, det måtte jo lekke i gjennom egget - altså.. hvor blondine går det egentlig ann å bli!?

Jeg kommer ikke til å drikke opp dette i påsken, men nå har jeg det i hvert fall stående - syns vinkartongen ble hakket finere nå ♥

Spillpåske?

Det blir ikke fjellpåske på meg i år - det er vel noen år siden vi var på hyttetur sist, selv om det er veldig koselig, så er jeg ikke så glad i å gå på ski lengre, og knærne mine er ikke veldig interessert i at jeg går på slalåm heller. Nå som snøen har smeltet, så frister det ikke å oppsøke den heller, så her blir det asfaltpåske - men spille kan man gjøre uansett hvor man er!

-ARK har nemlig 50% på alle spill og puslespill nå-

Ligretto er et veldig morsomt stress-spill, men har dessverre ikke fått spilt det noe serlig siden jeg gikk på folkehøgskolen - selv om man skulle tro jeg fikk dosen min på det året, hehe! Siden Yatzy var ganske billig, så kjøpte jeg med meg det også - altså, hvem 26-åringer kjøper Yatzy en lørdagsformiddag og tar med seg dagens Dagbladet i samme slengen? som ARK-venn får man nemlig dagbladet gratis! Når jeg var innlagt spilte vi faktisk litt Yatzy, så jeg har nok blitt litt skadet - først var det puslespill, liksom. Neida - men alt trenger ikke å skje foran en skjerm - det er ikke slik jeg har vokst opp i hvert fall!

Pleier du å spille kort/brettspill? ♥

Endelig snart framme

1 time gikk, 2 timer gikk, 3 timer gikk, 4 timer gikk - tilslutt ble vi nødt til å vente på neste ledig avgang som ikke var før 12.50. Altså - nettbuss har ødelagt halve dagen vår, planen var ikke akkurat å tilbringe den på bussterminalen i Oslo. Ganske utrolig at jeg gadd å vente så lenge som vi gjorde, halve dagen har jo gått bort nå - noe som er ganske kjipt. Nå er vi i hvert fall på vei, og søs var grei å tok med lunsj til meg - nettbuss var så spandable at de lot oss kjøpe mat og drikke for 25% av bilett-prisen, så jeg lot være - var ikke helt i det humøret etter så mange timer. Det utgjorde rundt 50 kr - som jeg kjøpte kaffe for i mens jeg ventet!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sikkelig påsketur med Solo og Kvikk-lunsj - jeg har jo fått tid til å starte på en krimbok i dag, og en krimserie i mens jeg har ventet. Begynner merkelig nok å bli litt trøtt nå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til gjengeld er dette en stor og varm dobbeltdekker, med stor plass til beina og gode seter - noe som egentlig bare skulle mangle etter å ha ventet siden 07.30. Håper vi får bli sittende sammen resten av turen, vi ble jo bare ombocket til denne bussen så det vet man jo aldri! Jaja - nå er vi hvert fall snart framme og kan reise rett til hotellet vårt. Vi kommer nok bare til å stelle oss litt, også dra ut med engang - siden vi har mistet såpass mye av dagen!

Den fantatiske svinesundsbrua:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens lærdom: aldri mer nettbuss om man kan velge noe annet!

Next stop is - Gøteborg

--Gothenburg--

God morgen, i dag er det virkelig en tidlig morgen - men det er jo langfredag.. høhø.

Mobilen min skrudde seg av i natt, så det ble en stressende morgen også - var på bussterminalen ett minutt før bussen skulle gå. Vel, sitter jo på bussen til Gøteborg nå - men vi har stått stille i 40 minutter, fordi døren ikke vil lukke seg - virker som dette tar enda lengre tid, så nå er det ikke noe stress lengre kan man si. I mens vi har ventet har vi hatt besøk av tollere også - sånn er verden blitt.

Jaja, jeg håper vi snart kommer avgårde - søsteren min kommer på i Sarpsborg. Det er ikke mange timene til Gøteborg, så vi er fremme allerede i 11-12 tiden, og kan ikke sjekke inn på hotellet før i 15-tiden, så det var jo litt dårlig planlegging - men det ordner seg nok! Vi har ikke lagt noe serlig planer for turen siden vi har vært der før - så vi kommer nok ikke til å stresse rundt, det frister ikke noe serlig heller egentlig - men det blir fint å komme seg bort et par dager.

Kom likevel gjerne med noen tips om dere har noe spesielt å anbefale i denne byen - ellers må dere ha en super god helg og kose dere videre i påsken ♥

Tar livet med ro

God kveld - nå daler snøen ned utenfor, er veldig glad jeg ikke skal ut mer i dag og heller kan nyte kvelden på sofaen med stearinlys.

Fikk kort og Flaxlodd i posten av mamma, alltid like hygelig når hun sender meg kort - tenker jeg putter de i påskeegget mitt, jeg ♥Ja, her i huset ligger kattene akkurat der det passer dem - må si jeg er en snill matmor som lar dem få lov.

Jeg har nettopp pakket kofferten min, fordi søsteren min og jeg skal på en liten helgetur de siste dagene av ferien. Hadde i utgangspunktet ikke planer om å tilbringe påsken i Oslo - men det har ikke vært ille i det hele tatt, så det gjør meg ingenting at det ble slik, men jeg klarte å lure inn en liten tur tilslutt likevel. Kan ikke sammenlikne jul og påske helt enda, men har aldri gjort så mye ut av påsken som jeg har i år!

Nå skal jeg lage meg vegetartaco, som jeg faktisk aldri har prøvd før - kanskje ta meg litt vin og sette på en film eller to. Tar livet like mye med ro som katten min nå tror jeg, hehe!

Har dere det fint i påsken? ♥

Dragon eggs

Var ikke disse sjokolade eggene søte? jeg kjøpte de selvfølgelig kun fordi de var i pastellfarger, men de smakte ikke så verst heller altså!

Skjærtorsdag er en grå og trist dag værmessig, og jeg brukte lang tid på å stå opp i dag - men det får være lov av og til. Jeg har ikke kommet så langt, ligger under pelspleddet mitt på sofaen enda, og har nettopp sett litt på Heldiggrisen babe - minner fra barndommen ♥ Frister mest å bli liggende her resten av dagen egentlig - men jeg får komme i gang med dagen snart. Pakke litt også ta ukens siste treningsøkt, selv om den sikkert blir litt daff og kort i dag - mitt senter er også stengt, så jeg må reise litt lengre!

Hva gjør dere i dag? ♥

Påskekaffe

Merkes veldig godt at det er påskeferie her inne, det er lite oppdateringer og liv her nå - hvor har dere blitt av? Hehe, mange er vel på ferie og er opptatt med andre ting enn å sitte foran en skjerm. Har vært veldig lite mennesker på treningssenteret de to siste dagene også. Nå har jeg nettopp spist lunsj - det var kanskje i seneste laget men sånn blir det av og til. Nå dukket akkurat Fitbit laderen min opp også - hva man finner når man skal pakke! Wihu.

Ååh, denne kaffen lukter så sinnsykt godt - men vil ikke si at den smaker så mye av det som står. Jeg elsker jo å variere mine varme drikker, så denne ble med hjem i stad.

Vel, nå skal jeg henge opp klesvasken, dusje, gå en tur i butikken også skal vi grille! Årets første grilling her i huset, noe som er perfekt å gjøre i påsken - bare så synd at det nettopp begynte å regne, hehe! Har den fredagsfølelsen i dag, så må nok bare innse at hodet mitt også har tatt en liten ferie. Det blir fort nok vanlig hverdag igjen så er vel bare å nyte det!

Fler som er avhengig av kaffe?

Pastell påske

Påskepynten kjøpte jeg på Kremmerhuset i går - jeg klarte ikke å holde meg unna når det kom på salg, i dag er det faktisk 50% også. Fargene er så utrolig fine, de som fant opp pastell påske gjorde noe smart!

Nå har jeg nettopp sett en film, i mens jeg har spist havregrøten min. Vi kjøpte ny mikro i går, og den er jo en drøm å lage havregrøt i, hehe! Nå skal jeg snart dra å trene, også skal jeg nok pakke litt mer når jeg kommer hjem derfra!

Håper dere får en fin onsdag, hva skal dere i dag? ♥

Tirsdagskvelden

Solo må man jo drikke når det er påske, vel-God kveld-

Dagene går så fort om dagen - plutselig er det kvelden igjen, og denne dagen har omtrent kun gått til å trene og å pakke. Jeg er så utrolig glad for alle timene jeg la ned i å rydde i høst og i vår - det gjør pakkingen så utrolig mye enklere nå - at jeg slepper å ha den kastejobben av skrot og klær som må gis bort i tilegg - da hadde dette tatt mye lengre tid enn det gjør. Nå tar jeg bare litt og litt i et rolig tempo, og har en viss kontroll så ikke alt bare blir kaos her.

Nå har jeg nettopp satt på Harry Potter 1 for... tiende-gang? jeg kommer meg aldri igjennom alle filmene, og må starte på nytt hver eneste gang. Målet de neste dagene er å få sett i hvert fall de tre første filmene - noe som burde være et veldig enkelt mål egentlig, hehe! Koser meg med hjemmepåske altså - har faktisk litt feriefølelse, selv om det eneste jeg egentlig har fri fra er behandling. Det er noe med at alle andre har fri, og at det er en høytid tenker jeg!

Har du sett alle Harry Potter filmene?

Hello Tuesday

-God morgen tirsdagen-

Look at this cute coffee cup - fant den når jeg pakket, minner meg litt om en gammeldags bestemorkopp egentlig - husker jeg kjøpte den på Akademika på utsalg, den er fra Greengate - men finnes sikkert ikke i sortimentet lengre!

Nå ligger jeg på sofaen under pleddet med dagens første kaffekopp, i mens Cinderella Story står på TV i bakgrunnen - ser ut som at TV også har tatt påskeferie! Har vært i feriemodus noen dager nå - i dag reiser søs hjem igjen, og det blir en nokså vanlig dag for meg i dag, noe jeg syns er greit. Vi skal spise frokost snart, også skal jeg ned å trene - jeg gleder meg veldig til å dra på trening, siden jeg ikke har hatt tid til å trene siden lørdag!

Har du ferie nå? Hva gjør dere i ferien?

Freialand

Her kommer det litt bilder fra Freiabesøket vårt i dag - morro med en tur til sjokoladeland ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må innrømme at jeg ikke er noe glad i melkesjokolade - men gøy var det uansett!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjokolade-laging!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gammel kiosk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, lekkert? vi måtte ha på oss kapper og hårnett når vi skulle inn i fabrikken - vi fikk kun se den i gjennom et glassvindu og det var ferie nå - så ingen produksjon, noe som var litt kjedelig. Sist jeg var her så fikk vi ikke gå inn i det hele tatt, fordi de lagde hemmelig sjokolade på den tiden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fikk også en liten omvisning i Freiahagen - der var vi ikke innom sist jeg var her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Freia-salen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjekk det sjokoladehuset her da - det må ha tatt sin tid å gjøre ferdig - for et pirkearbeid!

Stille og rolig på Grünerløkka

Hei på dere 🐥

I dag startet vi dagen på Freiafabrikken - hvor vi fikk støpe vår egen sjokolade og fikk omvisning! Jeg var der en gang julen 2009 med folkehøgskolen også, så nå har jeg både jul & påske sjokolade, for nei - jeg har faktisk ikke kastet den enda, haha!

Nå har vi gått ned til Grünerløkka for å spise litt lunsj. Oslo er virkelig en fin plass å være i påsken - siden det er så mange som er bortreist er det stille og rolig - noe som er ganske uvanlig på en soldag i Oslo - spesielt her vi er nå. Grüerløkka er så fint, med mange koselige små butikker og caféer - mye finere enn å være midt i Karl Johan! Lenge siden mandagen har vært så fin - bypåske i Oslo har jeg faktisk ikke opplevd på denne måten før heller ♥

Fikk nok sjokolade til å fylle et påskeegg også, hehe!

Senere i dag skal hele familien se på gulv, sofa og tilslutt på Ikea å se på kjøkken og slike ting, vi tar nok middagen der også - så vi snakkes mer senere i kveld ❤

Kolsåstoppen

Litt bilder fra turen vår i dag - vi gikk først feil vei, så vi fikk en ekstra tur i tilegg, så tilsammen ble det vel rundt 8km, en perfekt søndagstur. Noe krevende stigning underveis - men det overlevde vi fint!

Et utkikkspunkt på veien oppover:

Nordre Kolsåstopp:Dette er litt nedenfor toppen - utsikten var mye finere der, selv om det ikke kommer så godt frem på bildene:Hva har dere gjort i dag? håper søndagen har vært bra ♥

Palmesøndag

God søndag! 

For min del er det en god morgen - men virkeligheten er en helt annen der ute - om man klikker seg inn på forsiden til VG.Jeg har nettopp spist påskefrokost - egg betyr jo påske, gjør det ikke? Hehe! Måtte ha meg et par eggeglass med harepusører - siden de var på tilbud nå! I mens jeg ventet på at det egget skulle koke, så ryddet jeg litt i kjøkkenskapet oppe, og jeg telte så mye som at jeg hadde 29 kopper der. Så begynte jeg å telle nede, og der var det vel 58 stk, og i går sendte jeg også avgårde en eske med kopper. Altså - jeg visste jeg hadde mange kopper, men ikke at jeg nærmet meg 100 eller mer, for kjenner jeg meg selv rett så har jeg vel noen i Risør også - plus takeaway koppene mine da, ups! Jeg er veldig glad i koppene mine - men jeg må nok gi bort noen!

Søs kommer snart til Oslo - planen vår er å gå opp på Kolsåstoppen som ligger i Bærum. En passe søndagstur, i fint vær - det skal visst være veldig fin utsikt på toppen der, så håper ikke det er tåkete! 

Håper deres søndag blir fin, og masse god påskeferie ♥

Hva skal dere i dag?
Flere som samler på kopper?

Good dayHei på dere - denne lørdagen tok en helomvending da jeg stod i pysjen og pappa var på vei ut av døren i dag tidlig - han skulle til Megaflis å kjøpe gulv, så da var det bare for meg å bytte til bukse, og ta med meg en pudding i bilen å bli med - siden jeg ville se på gulvet først. Vi ble tilslutt enig om grått, som også var meningen - så nå er soveromsgulvet blitt lagt i grått, men sitter enda her 9 timer senere og grubler på hvilken farge det skal være i stuen og på kjøkkenet, om det ble riktig med grått, og om jeg vil ha alle rom i samme farge. Det er uansett forsent å gjøre om det grå nå - men det ble jo fint! Resten skal jeg planlegge nøyere, jeg elsker jo slike ting som har med hus og interiør å gjøre, men det ble så mye å forholde seg til av farger, interiør, osv - hehe! Etter å ha pakket litt i esker - dro jeg på trening og tok med meg en påskekaffe fra kaffebrenneriet på veien hjem. Nå har vi nettopp kommet hjem etter å ha kjørt et nytt flyttelass til huset.

Nå er det på tide å slappe av - vi skal spise lasagne nå, også blir det sofaen for min del resten av denne kvelden. Håper dere får en fin lørdagskveld, fininger ♥

Har dere noen spennende planer i kveld?

Sunnere sjokolade med nøtter

For en liten stund siden fikk jeg en ny pakke fra Iherb - i tilegg til å kjøpe meg noen nye proteinbarer, bestilte jeg meg også sjokolade med nøtter i, som et sunnere anternativ til vanlig sjokolade - som dere kan lese på forpakningen.

Chocorite inneholder fem plater, det er nok favoritten her og den smaker faktisk godt, den minner meg litt om Crispo med mild melkesmak - ikke for sterk sjokoladesmak med andre ord. Den fra Atkins inneholder 5 poser, og er en god erstatning for M&Ms, men har ikke helt den samme smaken såklart! En pakke koster rundt 50-60 kr ♥

Jeg venter faktisk på neste pakke allerede - jeg vet ikke om jeg kommer til å lage et innlegg om den, siden det kun er en 12-pakning med proteinbarer, men er de veldig gode så kommer det kanskje!

Har du prøvd noen av disse?

God påskefredag!

Nå er jeg ute av sengen og er klar for ukens siste ukedag, nemlig - fredag ♥Denne fredagen betyr påskeferie for mange av dere, og kan tenke meg at det er mange av dere som har ventet lenge på denne dagen nå?

Føler jeg har en sikkelig påskemorgen her jeg sitter nå, med blomsterfinn som setter sammen påskeblomster i bakgrunnen - har til og med tatt frem påskekoppen for anledningen! Er det én ting jeg liker ved påske, så er det alle de skjønne dyrene - har fått opp litt pynt, men det ble ikke mye i år heller. Jeg er jo aldri hjemme i påsken, og har egentlig aldri brydd meg så mye om påskepynt.

Nå skal jeg lage meg søtpotetrundstykker til frokost, siden det er fredag i dag - hvis de blir velykket så kommer det oppskrift i løpet av helgen. Etter det drar jeg for å trene, også blir det en rolig kveld hjemme, noe som blir deilig! Så vi snakkes mer senere, så får dere ha en fantastisk fin dag, sola stråler her i Oslo i dag! Forresten - var det flere som så premieren av Prison Break sesong fem i går eller? Wihu, den serien er så bra!

Har du påskeferie nå? ♥

Denne utsikten vil bli savnet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For de som ikke har fått det med seg, så har vi bodd på en byggeplass i noen år nå - vi har drøyet lenge med å flytte, men nå er det vårt hus som er neste for å rives ned, og akkurat nå er faktisk første flyttelass på vei til huset vårt. Var selv og så på huset på mandag, og leiligheten jeg skal bo i. Den må pusses litt opp før jeg kan flytte inn, men nå er det ikke lenge igjen før jeg må begynne å pakke ned rommene mine!

Én ting jeg har irritert meg over i flere år nå, er trærne som har sperret for endel av utsikten - de har dem nå endelig fjernet endel av:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om jeg vil savne å bo på toppen av Oslo, og i denne bydelen - så blir bedre plass og egen plass for meg selv også ganske fint. Ikke minst så er jeg så utrolig lei av bråk og gjørme! Å flytte er vel noe av det verste jeg vet, siden jeg har flyttet utrolig mange ganger. Men når en dør lukkes, så åpnes det jo en ny sies det - så det blir nok bra så snart ting kommer i orden! Jeg som ikke engang hadde planer om å bli værende i Oslo i så mange år som jeg nå har blitt - så det blir spennende å se om jeg faktisk fortsetter å bo her, eller om jeg må ta frem flyttefoten igjen i august.

Har du vært mye på flyttefot?

Sleepy catGod formiddag - nå er jeg egentlig på vei ut av døren, tenkte jeg bare skulle hilse på her først! På planen i dag står et møte, også skal jeg på trening etterpå. Fikk faktisk en sikkelig god kondisjonsøkt i går, og håper på det samme i dag! Ellers vet jeg ikke hva mer jeg skal i dag, tar det litt som det kommer - ukedagene mine er ikke så innholdssrike akkurat, men jeg kommer meg i hvert fall ut, og det er det viktigste - så jeg ikke kun bli sittende inne!

Jeg ønsker dere en ekstra fin torsdag i gråværet ♥

Sjokoladedip uten kalorierDere ønsket flere slike innlegg, så her kommer en ny anbefaling, nemlig denne sjokoladedippen fra Walden Farms. Visste ikke selv at det var mulig å legge sjokolade sammen med kalori og fettfritt - men det er tydeligvis mulig med denne! Den funker perfekt om man vil ha litt sjokolade som dip til for eksempel pannekaker eller noe annet. Den er veldig sterk og litt brå i smaken - så den er ikke noe god å spise alene, men sammen med andre ting funker den som et fint alternativ til sjokoladedip!

Morning wednesday

Hellu venner - lille lørdag? Wihu - snart fredag igjen nå!

Nå er de to verste dagene i uken overstått - mandagen her i huset var hard etter helgen, men jeg kom meg i gjennom både behandling og to timer med trening. Gårsdagen var faktisk verre - etter litt over en time med trening var det bare å ta halen i mellom beina å forlate senteret for kroppen min ville ikke mer. Når jeg kom hjem i går slappet jeg bare av og gikk å la meg tidlig - siden det har jeg ikke vært så flink til de siste dagene.

I dag skinner sola igjen, og formen er bedre -  men for å være på den sikre siden blir det mye falskt tilskudd av energi i dag, og ikke minst mer veske og mat, før jeg kan dra på trening! Jeg skadet selvfølgelig ryggen i går også, så det blir nok ikke den beste økten i dag heller - må i hvert fall prøve la ryggen hvile litt.

Hva skal du i dag?

Ha en fin dag ♥

Propud

Det var en av dere som lurte på hva proteinpudding og proteinmilkshake er - her har du svaret på det. Disse bruker jeg i forbindelse med trening, for å få i meg nok proteiner. De fleste har 20 gram protein, er sukkerfri og inneholder lite fett og kalorier. Jeg har fått prøvd endel smaker nå som dere kan se under, og jeg nærmer meg vel å ha prøvd alle sammen.Er du glad i mørk sjokolade - så er nok den med sjokoladesmak perfekt. Jeg syns puddingen ble i sterkeste laget, og testet den som pålegg, og det var bedre syns jeg. Drikken funker helt ok, men syns ikke noe om den heller egentlig - den med vaniljesmak derimot, smaker vaniljesaus noe jeg syns var mye bedre. Puddingen med jordbærsmak har jeg faktisk ikke fått smakt på enda - men jeg syns ikke de andre smakene var så gode, eller stod til forventingene til hva de faktisk skulle smake. Fremover kommer jeg nok kun til å kjøpe vanilje og karamell siden det var de jeg syns smakte best!

Har du prøvd disse?

En fin start på april

På lørdag kom søs og et par andre til Oslo - jeg hadde noen biletter jeg vant i en julekalender,  til Pulverheksa og vennene hennes på Riksteateret, som jeg ikke gadd å reise på uten barn. I mens vi ventet på at det skulle starte var vi en tur innom Banker Hansen, og forestillingen, altså - det var så barnevennlig at det innimellom ble litt morsomt likevel. Etterpå ble det sightseeing i Oslo, sikkelig turist i egen by!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEtter vi hadde vært i byen dro vi innom et senter, og når de stengte spiste vi middag på Egon. Klokken ble så mye som 21.30 før jeg kom meg på festen jeg skulle på, men det var en fin dag så det var greit nok - nå er jeg også inne i en periode hvor fest betyr lite for meg, men føler jeg må være litt sosial i blant da. 

Noen som ble lurt på aprilsnarr, eller lurte noen? fortell meg, jeg trenger noe å le av!

Sommer på søndager

Kjære april - du er fin i dag du ♥

Hva er den nye greia Norge har startet med egentlig - kun sommer på søndager?

I dag våknet jeg på en sofa 10.30 hos en venninne, jeg var nemlig på en grillfest i går som tok litt vel av for oss alle. Rødvinen gikk ned som vann, har kun sovet i noen få timer og har et fint rødt skrubbsår over øyenbrynet - altså? det har vært så fint ute i dag, men det eneste jeg har fått nytt sola i dag var når jeg satt på verandaen med et glass p-max i hånden. Jeg vurderte om jeg orket å trene i dag, det ble ikke noe trening og nå er det stengt - like greit for er ganske sliten etter dagen i går som gikk i ett og derfor rakk jeg heller ikke å oppdatere bloggen. Formen er bedre nå, men dagen er jo straks over og jeg skal legge meg tidlig så jeg er opplagt til en ny uke som starter i morgen. Håper april går litt sakte, for nå syntes jeg at tiden bare flyr vekk.

Kjøpte disse påskeliljene på torsdag og de har jo flydd i været på 1-2-3. Se så fine de er ♥


 

-Håper dere har hatt/har en fantatisk søndag-

New Nike shoesJeg ville ha noen treningssko som var ganske enkle, så det ble disse hvite med et hint av grått fra Nike. De kostet ikke mer enn 400 kr i Sverige, og kan brukes både til løpetrening, styrke og som hverdagssko. Jeg var på treningssenteret allerede 10.30 i går og klar for å prøve de - jeg stod der og blomstret for senteret åpnet ikke før klokken 11. Så jeg fikk kun trent i en time før jeg måtte reise videre, men da fikk jeg i hvert fall testet de sikkelig ut, og de var veldig gode å trene i - i tilegg til at de er enkle, lette og fine ♥

Det er faktisk en herremodell siden de var utsolgt i min størrelse i damemodellen, men det merker man ingenting til så jeg kjøpte de likevel.

Hva syns du om skoene?