hits

mai 2017

Klumsekopp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen onsdag - endelig en morgen med god tid. Eller, god tid har jeg vel omtrent hver dag, det er bare jeg som er ekstremt somlete og treig om morningen - så dagens kopp passet bra! Vet ikke helt hvordan jeg skal overleve når jeg ikke har tid til å ligge i sofaen flere timer før jeg skal ut døra, hehe! Når vi er inne på sofa, så kom den nye sofaen min i går - den er så stor og fin, og i det jeg skrev dette så klarte jeg å helle somlekoppen utover maccen, kamera, powerbanken, mobilen og den nye sofaen, er det mulig?!! heldigvis så overlevde alt sammen, hadde vært passe kjipt ellers.. så la oss heller bare kalle koppen for klumsekopp i stedenfor - eller jeg kan skylde på det nye sofabordet som jeg ikke rekker frem tid fra sofakroken? Hehe!

Dagens plan er ganske lik som i går, skal på en avtale også skal jeg trene etterpå. I går oppdaterte jeg endelig spillelisten min - jeg tok i bruk iPoden min fra 2010, siden iPhone-batteriet mitt er så dårlig. Så nå kan jeg endelig sperre verden ute med musikk i ørene, uten å tenke på dårlig strøm - det må til når man bor i masete Oslo.

Ønsker dere en fin dag ♥

En finfin mandag

Jeg så for meg den blåmandagen i dag, siden jeg var så dum og gikk til sengs 03.30 - men jeg har hatt en veldig fin mandag! Mye takket være en venninne, som var på besøk i Oslo i dag, så jeg har vært med henne - hadde ikke sett hun siden desember, så det var etterlengtet Siw-tid ♥

Vi satt oss på Jamie Oliver på Aker brygge - delte en pizza til lunsj og hadde noe godt i glassene våre, i mens sola strålte over oss. Lite visste jeg om at det skulle bli 27 grader ute i dag! Se så søt venninne jeg har ♥ // ellers fosser det jo ut sjokolade når man bare har tenkt til å ha litt topping - kan kalle det sjokolade med is i stedenfor!

Når jeg kom hjem dro jeg rett på cardio-trening. Heh, det måtte nesten til etter den starten på uka - jeg syns også uken automatisk blir hakket bedre når jeg starter den med trening! Jeg har også fylt opp kjøleskapet, så i dag føler jeg meg nesten rutinert. Nå blir det Netflix og havregrøt på meg - jeg har ikke fått spist havregrøten min idag, så det er noe som mangler!

Bildedryss fra Fredrikstad og Hvaler

Det ble litt shopping i sentrum, før vi satt oss på byferga til gamlebyen - en veldig grei måte å komme seg rundt på! Det vi ikke visste noe om var at det var et stort opplegg i gamlebyen den dagen. Det var mennesker i kostymer, og flere marked - vi forstod pent lite når vi kom for å si det sånn, hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke mangel på pollen her i hvert fall!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var her i noen timer, også kjørte vi ut på Hvaler for å se på en kunst-utsilling, det var kaldt der ute, så i går var vi i feil by - heldigvis var sola stort sett framme i Fredrikstad! Før vi dro hjem spiste vi på Vertshuset skjærhalden sammen med en vi møtte der ute - skal dere noengang til Hvaler dere dra dit å spise pizza!

Jeg tok ikke så mange bilder på Hvaler, men det er en sikkelig idyllisk plass - hvite hus, og små søte butikker. Minner meg litt om Risør egentlig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

Denne søndagen er ganske så slapp. Nå må jeg spise middag, også skal jeg reise på trening, i mens foreldrene mine skal på åpning av ny skole - jeg var der oppe her om dagen for å se, og det hadde blitt sikkelig fint der nå!

Ha en fin søndag ♥

Ferie for en dag

I dag reiste jeg hjemmefra klokken ni, fordi jeg skulle reise til Hvaler med søsteren min - jeg tenkte at jeg i samme slengen ville reise en tur innom Fredrikstad. Jeg har ikke vært noe serlig i sentrum av byen - siste gangen jeg kan huske var jeg på julemarked i gamlebyen, og det er for dårlig når man så og si har hele familien der, og er født der. Hehe! Jeg skal skrive mer om dagen vår i dag senere, men må redigere bilder først!

Visste dere at verden over selges i gjennomsnitt en Billy-bokhylle på Ikea hvert femte minutt? Hehe - her om dagen var jeg en av de, og fikk plassert denne i mellom sminkebordet og skrivepulten min. Den størrelsen jeg trengte var selvfølgelig umulig å finne, men den passet i hvert fall bra inn!Kjøpte et lite søtt skilt i gamlebyen i dag!

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, og det dufter fra de nye duftpinnene mine overalt - selv om jeg har satt de inn på badet! Nå skal jeg varme opp litt pizza fra tidligere i dag, og ligge på sofaen foran tv - asosial som jeg er! Jeg har endelig fått TV-kanaler, men tenkte å se videre på 13 reasons why på Netflix! 

I dag har jeg følt at jeg har vært litt på ferie - kort unna og ikke minst en billig tur, kanskje jeg skal finne en annen by i Norge neste gang? kom gjerne med tips om fine byer i nærheten av Oslo!

Hva har dere gjort i dag?

Day in sun

Når norsk sommer er som dette, da er det virkelig ingen grunn til å klage! I stad tuslet jeg i butikken i bikinitoppen - det er vel å bryte alle sosiale koder i Norge, i mens i utlandet er det liksom helt greit? ingen som kjenner meg her uansett, så jeg bryr meg pent lite! Ferie på egen boplass ♥Det var jo slik gårsdagen egentlig skulle se ut - men i dag måtte jeg dra på trening først, så ble halve dagen i stedenfor. Akkurat nå er jeg inne, men skal ut igjen straks for å kjøpe ny kabel til lydplanken min - ryddet nettopp ut siste del av flyttelasset, og den er sporløst borte, skjønner virkelig ikke hvor den er! Vel, litt svinn hører vel med når man flytter, eller? den dukker nok opp, etter at jeg har kjøpt ny!

Håper dere har hatt en fin dag ♥

Det fineste dekselet fra richmond & finch

Mange har sikkert hørt om dette merke, og sett hvor mange fine deksler de har - hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe dette, siden de er ganske dyre, men så fikk jeg det til 30%, så her om dagen kjøpte jeg det. Se så fint det er da:♥♥♥

God kveld, Kristi himmelfartsdag

God kveld kjære dere, håper dere har nytt fridagen til det fulle og fått litt sol i skinnene. Min plan var å ligge rett ut i sola i dag - men så har den for det meste gjemt seg bak en sky, så jeg har ryddet og vasket i hele dag i stedenfor, siden å rydde tydeligvis er blitt min nye hobby - hadde tenkt å lese boken "magisk opprydding", men tror faktisk jeg klarer meg helt fint uten den. Innimellom har vi tatt i bruk grillen, og jeg kan ikke huske sist en iskald øl smakte så godt. Rastløs som jeg er, syklet jeg også en tur til Plantasjen i stad for å kjøpe blomster. Ja - så hva nå?

Hva har dere brukt dagen på?

Sminkeinnkjøp fra Spania

Når jeg så disse to produktene falt jeg for dem med engang- for utseende altså, haha - er det mulig, jenter og sminke! I utlandet har de alltid så mye mer utvalg enn her hjemme i Norge, så er somregel alltid med noe nytt hjem:

Den bronzeren tenkte jeg egentlig at ble for sterk i fargen og for bløt i konsistens - men den fungerte faktisk ganske bra som solpudder!

Deilig vær

Jeg er mildt sagt rørt og overveldet over alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk på innlegget mitt i går, både her og på facebook - for en heiagjeng jeg har på internett, det betyr veldig mye for meg at så mange støtter meg, og det gjør veien så mye enklere å gå når man ikke tusler helt alene ♥Etter vi flyttet har rutinene mine blitt litt dårlige, så nå må jeg prøve å skru tilbake døgnrytmen min litt - det har mer å si for pysken enn jeg noengang kommer til å innrømme! Jeg får dessverre ikke noe serlig lys inn vinduet om morningen lengre, så det har gjort det ekstra vanskelig å hoppe ut av seng. I dag var det hvert fall motiverende å komme seg raskt ut, for nå er det ordentlig sommer ute - jeg var på en avtale i dag, og etter det hadde jeg en treningsøkt som var mye bedre enn de siste dagene!Etter trening satt jeg meg på min faste sted ved vannet i Nydalen for å spise lunsj - nå ligger jeg på solsengen på verandaen hjemme. Etterpå skal pappa og jeg en tur på Ikea, og det blir forhåpentligvis den siste på en stund!

Fler som får mer energi-boots av sol?

365 dager uten en eneste ripe

I dag er det er et helt år siden jeg kuttet meg selv sist - hele 365 dager!

På denne tiden av året hører man gjerne om levert bacheloropgave, sommerferie, og alt annet som hører med i normaliteten - i mens jeg skal fortelle at jeg har vært fri for selvskading i form av kutting i ett helt år - dette er noe jeg har hatt store problemer med å slutte med, så det er ganske utrolig at jeg nå faktisk har klart å slutte helt. Om ikke annet, så kan jeg i hvert fall skryte på meg en mastergrad i sårstell!

Det gått et helt år siden jeg ble sydd sammen sist, og jeg håper at det denne gangen blir flere år. Siden den mai-dagen i fjor har jeg ikke brukt barberblader til dette formålet, - det var én gang jeg var nære ved å sprekke, og jeg trykket barberbladet skrått over håndleddet, var klar til å dra og klar til å sleppe ut alle følelsene mine - men bestemte meg for å la være i siste øyeblikk, og jeg har ikke angret. Et år uten denne type selvskading er utrolig lenge - når man har skadet seg så ofte, og brukt det som en overlevelsesstrategi over mange år. Jeg kan ikke forutse tilbakefall, men slik situasjonen har vært med selvskading de siste årene - så trodde jeg aldri at jeg kom til å gi slipp på det igjen, for jeg har hatt lengre opphold tidligere, men dette var før personlighetsforstyrrelsen var inne i bildet.

Det var når jeg var innlagt på denne tiden i fjor, at jeg bestemte meg for at det var siste gangen - mye fordi jeg innså en av de viktigste grunnene til hvorfor jeg skadet meg, og ingen andre mennesker er verdt at jeg skader meg selv - jeg sluttet på dagen. Det er flere årsaker til det, og jeg vet at noen har spurt om råd - men jeg har dessverre ikke noe fasit-svar på det, men å finne årsaken, og å få hjelp til å komme seg ut av mønsteret var hvert fall viktig for min motivasjon til å snu det.

Det er fortsatt vanskelig å stå i mot når ting blir vanskelig, for dette har alltid vært en enkel løsning - jeg har skrevet før at selvskading har blitt sammenliknet med avhengigheten til heroin og det er ikke uten grunn. Man glemmer ikke hvor lett man kan løfte på følelsene sine ved hjelp av dette. Trangen er ikke slik den var før, men den kan fortsatt bli kastet på meg - det er da det gjelder å lytte til kroppen og ikke skyve det bort.

Jeg trener mye for å få tilbake kreftene i armene, fordi jeg har dessverre ødelagt dem helt - slik føles det i hvert fall. Når jeg spilte håndball var jeg en av de som kastet ballen hardest, og det er nok bare noe jeg kan drømme om å få til nå. Men jeg har vært heldig - for jeg har kun mistet litt av følelsen i én arm, og det kunne ha gått så mye verre enn det. Jeg har en hud som gror fort, og arr som blekner fort - men en dag vil jeg nok fjerne alle arrene mine for godt. De symboliserer en enorm kamp, og en smerte jeg får vondt av bare av å tenke på - og det er ikke noe jeg vil bære med meg resten av livet mitt, for jeg blir tross alt mint på dette hver eneste dag - jeg vil bli sett på som den jeg er, ikke for det armene mine bærer!

Med årene har jeg blitt ganske åpen om dette, og jeg har sluttet å skjule armene mine til enhver anledning - selv om favorittcardiganen min nå har fått mange hull, fordi den har blitt brukt så mye - så jeg er enda ikke 100% trygg.

Jeg har lenge hatt den siste pakken min med barberblader liggende - i tilfelle jeg skulle trenge den. Dere syntes nok at det høres veldig rart ut å ha de så lett tilgjengelig når man er så avhengig av noe, men jeg har gått fra å ha de i vesken, til å gjemme de bort inne i kjelleren i en toalettmappe. Det har gitt meg en trygghet å ha dem tilgjengelig - men i dag ble dagen jeg kastet dem ut av hus!

Skuddår eller ikke - det bringte tydeligvis lykke med seg som jeg skrev i starten av 2016!

Jeg har vel innsett at jeg aldri vil få alle til å forstå - så det siste jeg vil be om, er at dere som dømmer de med arr om å slutte med det - for dere vet ingenting om dems kamp, og vi takler alle ting på forskjellige måter. Jeg vil også sende en takk til alle de fantastiske ambulansesjåførene som finnes der ute ♥

Cherry blossoms

Jeg var en tur i Botnaisk hage tidligere i dag, og fant favorittreet mitt ♥Håper dere har hatt en fin søndag!

Kveldssola

Flere enn meg som merker at det begynner å bli litt sommer igjen? det liker jeg! Fredagen er snart over - i dag har jeg vært utenfor huset, noe jeg ikke var i hele går. Men det resulterte til en bra treningssøkt i kveld - jeg prøvde ut ett nytt senter som ligger ganske nærme, og tror jeg skal bytte over til det, det blir faktisk det femte treningssenteret jeg er medlem av i Oslo - haha, bare å spørre meg om tips med andre ord. Har også vært på Ikea i dag, så nå gjenstår det kun og montere de siste skuffene så er PAX-garderoben min ferdig!I mens fredagstacoen ble spist, så dukket denne himmelen opp. Måtte jo gå opp i tredje etasje å knipse et bilde - så ser ut som dere ikke slepper unna solnedgangbilder i fremtiden likevel!

Hva gjør dere i kveld? har dere hatt en fin dag? ♥

Sebra

Heisann! Har dere hatt en fin nasjonaldag? ♥

Jeg hadde egentlig tenkt til å blogge i går, og jeg hadde tenkt til å bake kake - hadde til og med handlet litt sunnere bakevarer for å prøve meg frem. Men jeg var helt ødelagt i kropp og sinn i går at jeg ikke orket noe annet enn å være til, etter to avtaler og trening - jeg tok en sjans på det igjen, men nå tror jeg faktisk at jeg har lært at jeg ikke skal ha mer enn en avtale per dag. Så i går var fokuset mitt en helt annen plass, for i går fristet det mest å sove over hele 17.mai, men det vet jeg at jeg ville ha angret på - denne dagen er jo så koselig!Sebra - akkurat som meg!

I dag var jeg oppe klokken seks, og fikk laget meg frokost før jeg måtte rekke toget. Nå var det godt å ta seg en varm dusj, og legge seg på sofaen med en kopp te. For ikke å snakke om hvor deilig det er å ta av seg en bunad etter en lang dag i den i gråvær - jeg tok den av før jeg dro hjem fra Sarpsborg og stjal noen klær fra søsteren min, dagen ble visst feiret i den byen i år også. Men jeg skal heller laget et innlegg om det senere, for nå orker jeg ikke å redigere bilder.Jeg er så barnslig at jeg kjøper gassballong - det var ganske flaut å bære den rundt alene på toget og i Oslo, så jeg fikk pappa til å ta den med hjem. Begynner jeg å bli voksen nå? :(

Formen er ikke på topp- så jeg blir nok hjemme i kveld til tross for at det er 17.mai, men jeg klarer meg egentlig helt fint uten å feire noe mer, og den proseccoen som står i kjøleskapet frister det egentlig ikke å åpne heller. Syns det er litt stille her inne for tiden - håper uansett dere har hatt en bra dag, og feiret dagen med sunt fornuft både ovenfor deg selv og barn. Ha en fin kveld videre!

Hipp, hipp, hurra - for fine Norge vi er så glad i og ekstra stolte av i dag, nordmenn er noe for seg selv ♥♥♥

Jenta som er glad i mai

Hei! Håper dere har hatt en fin start på en ny uke? denne uken sniker det seg jo inn en ekstra fridag, nemlig vår kjære nasjonaldag - jeg har ikke rukket å tenke så mye på den dagen, er så glad jeg ville ha bunad for noen år siden, så jeg i hvert fall slepper å tenke på antrekk! Jeg har pyntet til 17.mai, det har jeg vel egentlig aldri gjort før - det er årevis siden jeg gikk rundt med flagg, og nå har jeg et stående i vindusskarmen frivillig? man forandrer seg med tiden skjønner jeg - mangler bare at jeg baker en kake nå. Vel, jeg ser på det som et godt tegn! Vet ikke helt hvordan jeg nå fikk hele dette innlegget til å handle om flagg og 17.mai, men det var ikke meningen! Når vi først er inne på det, så har jeg i dag vært og fått fransk manikyr- så nå er neglene mine klare for nasjonalsdagen også. Jeg har også trent i dag, ettersom jeg i går hadde den slappeste dagen på så lenge som jeg kan huske - jeg sov lenge, og tok på meg treningssklær 16.30, men når jeg hadde spist middag, ryddet i garderoben min, og lagt meg på sofaen innså jeg at slaget var tapt og jeg gikk i dusjen og la meg på sofaen igjen. Jeg begynner å bli mer husvarm, og det er jo bra!

Ha en fin kveld ♥

Vel hjemme i Norge

Hei på dere - fra kalde Norge!

Vi brukte den siste dagen på Mallorca til å reise til et historisk sted - siden det var overskyet. Det lå i nabobyen så det var ikke lange veien å reise med taxi, vi tok også en lunsj der - skal vise dere bilder senere. Resten av dagen fikk vi noen timer i sola og i relaxavdelingen - før vi satt og koste oss litt på terrassen til mamma, og måtte ordne oss for å reise i 21-tiden. Vårt fly var forsinket med én time, men vi rakk heldigvis bussen hjem 05.15, og var hjemme rundt 06. Det var en behagelig flytur som gikk ganske fort, men flymaten kunne vi latt være å bestille midt på natten - jeg pirket i meg noen biter, og sovnet endelig en times tid før nedstigningen begynte mot solnedgangen - det beste med å fly tidlig om morgenen eller sent om kvelden!Den ene katten min hadde tisset i gjennom alt i sengen min, så jeg var ikke veldig blid når jeg kom hjem - siden jeg måtte kaste alt på vask! Skummadrassen hadde heldigvis klart seg, så i dag ble det kun en liten powernap på sofaen - men jeg har ikke tenkt å snu døgnrytmen opp ned heller.

Jeg pleier alltid og syntes det er så deilig å komme hjem fra ferie, men savner varmen og havet - jeg har vært så kald i dag, og gjort alt for å bli varm. Nå står ovnen på 30 grader og jeg har funnet frem noen av de varmeste koseklærne - så det ordner seg nå regner jeg med, ørene mine har i hvert fall blitt rudolf, så de matcher nesen min!

Hjemmet er i hvert fall ryddig nå, og sengen er god som ny igjen. Valgte å bli hjemme på sofaen i kveld, jeg trenger søvn så det er jeg nok glad for i morgen. Har satt på 13 reason why på Netflix nå - jeg følger egentlig aldri med i Netflix sin verden - det er jo eurovision senere, som sikkert er hyggeligere å se på enn dette. Men nå er det straks middagstid, vi snakkes senere ♥

Har dere sett 13 reason why?
Hva driver dere med i kveld?

Ha en fin kveld - enten om det er funsaft (som i mitt tilfelle) eller vin i glasset deres ♥

Sykepleierne jeg husker

Jeg husker sykepleieren som bare satt der sammen med meg uten å si noe i mørket.

Jeg husker sykepleieren som ga meg kvalmedempende via intravenøst så jeg slapp å svelge tabletten, selv om det var årsaken til at jeg var der.

Jeg husker sykepleieren som klemte meg i hånden i mens jeg ble sydd, selv om det var selvforskyldt.

Jeg husker sykepleieren som pakket meg inn i varmepledd fordi jeg var iskald.

Jeg husker sykepleieren som prøvde å få meg i bedre humør ved å spøke om å dra av meg de fake øyevippene, selv om jeg var neddopet.

Jeg husker sykepleieren som klarte og overtale meg til å ta i mot hjelp.

Jeg husker sykepleieren som satt seg på gulvet, fordi han ikke ville se ned på meg.

Jeg husker sykepleieren som sang en rolig bursdagssang til meg i mens jeg sov, og satt en muffins med lys og flagg på nattbordet.

Jeg husker sykepleieren som kom med te til meg, fordi jeg var syk.

Jeg husker sykepleieren som hadde latterkrampe sammen med meg på somatisk avdeling.

Jeg husker sykepleieren som alltid fikk meg til å smile.

Jeg husker sykepleieren som så på tattoveringen min, og sa hun ville bli kjent med den fighteren.

Jeg husker sykepleieren som sa det var lov å gråte, for det gjorde alle.

Jeg husker sykepleieren som satt flere timer på rommet mitt.

 jeg husker sykepleieren som tredde sokker på de kalde føttene mine.

Jeg husker sykepleieren som lot meg hvile på skulderen hennes.

 jeg husker sykepleieren som satt håret mitt i strikk, så det ikke skulle bli oppkast i det. 

Jeg husker sykepleiere som har hatt tro på meg, behandlet meg med respekt og omsorg - uten å dømme. 

Jeg husker mange sykepleiere, men jeg ha aldri fått takket dem!

Dere tar dere tid og ser mennesker fremfor å skyve oss vekk. Jeg har møtt så mange fantastiske sykepleiere, og dere fortjener all skryt dere kan få for jobben dere gjør!

I dag er det den internasjonale sykeplei​erdagen - gratulerer med dagen til alle sykepleiere der ute! Takk for den gode innsatsen dere gjør, uten dere hadde hverdagen til mange hvert helt annerledes- dere gjør en enestående jobb! 

En liten dyrehage

I går kveld viste mamma meg et inngjerdet området som var full av dyr, dyreelsker som jeg er måtte jeg jo dra dit for å se, og det var jo nesten en dyrehage det - alle kom løpende bort til oss også:

Se så søt!

Kyllingene var jo bare de søteste da - turte ikke å gå nærmere, siden moren stod og våktet over dem!

Noen katter og hunder fant vi også på veien:

Nå står trening på planen - også skal vi nyte den siste dagen fult ut før flyet går hjem i natt!

Blått hav så langt du ser

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en slapp ettermiddag dette har vært, har omtrent ikke beveget meg fra solsengen og boken, og det har vært overskyet nesten hele dagen - kanskje derfor jeg klarte å ligge der så lenge, hehe! Jeg ble rastløs tilslutt og gikk meg en liten tur, og tok bildene over! Nå har jeg satt meg på terrassen med et glass rødvin, tenker vi skal lage middagen vår selv i dag - jeg har i hvert fall kjøpt den inn, senere i kveld er det konsert her som vi skal på!

Ha en fin kveld ♥

Good morning from Viva Mesquida

Hei!

Jeg har aldri fortalt dere hvor jeg er? haha - jeg er i Cala Mesquida i hvert fall! Jeg undrer meg også på hvorfor jeg har stått opp før 08, men da får jeg mye ut av dagen, og tid til å ligge her å chille nå. Ja, jeg gikk inn igjen - litt kaldt på balkongen siden det enda er overskyet. Ikke at det er noe serlig varmere inne, men sofaen er bedre å sitte i.Jeg må innrømme at jeg i går kjøpte meg to kopper. Jeg prøvde å motstå helt til slutten av dagen, men da endte jeg opp med to i stedenfor, haha - ugler ♥

Vi hadde en fin kveld i går også, vi fikk ganske sjokk når vi skulle betale for kelneren hadde slettet hele regningen bortsett fra en øl på 3 euro - altså? vi satt der og måpte, snakk om å være snill mot gjestene sine - snille har de vært på de andre stedene også altså, vi har fått både drikke og dessert, men hele regningen var ekstremt! Ellers er det dårlig med solnedgang her dessverre!

Skal lage meg havregrøt nå, ja - jeg er blitt en gammel bestemor, så jeg tok med meg min egen mat på ferie. Etter det drar jeg nok og trener, siden det er såpass tidlig enda - så blir det en tur i spaanlegget etterpå - det ene bassenget der er så sinnsykt oppvarmet. Vurderer om jeg skal bestille meg en time for å fikse neglene mine også, men vi får se!

Dere må ha en fin fin dag ♥

Shopping, sangria og tapas

I går kveld var vi på Meksikansk resturant og så på Queen-show før vi gikk gjespene til sengen hele gjengen - i dag tok vi taxi til nærmeste litt større by, Cala Rataja - en sikkelig koselig havneby! Vi så litt i butikker, og spiste tapas langs strandpromenaden - jeg som alltid har nektet å spise tapas! Det var deilig å se noe annet enn hotellet egentlig, og få en liten pause fra solsengen, hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå drikker jeg kaffe - jeg glemte å bruke kjøpevann, så jeg drikker kaffe med klor, sikkelig godt må jeg si! Men må løpe nå, så jeg rekker å trene før middag i kveld klokken 20.00 - det blir italiensk, oppe på en terrasse med utsikt utover havet. Plassen her er kanskje liten, men hotellet er jo så stort at det gjør ingenting! Vi snakkes - hører at det snør i Norge, så jeg koser meg litt ekstra i dag merker jeg, haha - sorry ♥

Ha en fin kveld!

Morgentur i fjellet

I dag startet vi morgenen med en liten gåtur langs havet og litt opp i fjellet - det er en slags nasjonalpark:

En deilig start på dagen! Nå har vi lagt oss ved bassenget, og jeg fikk streng beskjed om av helsesekretæren at jeg ikke skulle være i sola, så ligger med toppen på - vi var der i utgangspunktet fordi jeg var så heldig å finne en flått i foten. Mamma har tatt den ut nå, men æsj. Nå skal jeg tilbake til boken min, vi snakkes senere!

 

Håper dagen deres er fin ❤

Amazing view
Denne plassen er virkelig fin, liker meg sikkelig godt her! I kveld har vi spist på restauranten som ligger nede på stranden, og nå er vi klare for å gå å legge oss - så god natt fine dere ♥

Chillern

Det ble ikke yoga på meg i dag, men jeg fikk trent og det var en sikkelig fresh start på en ny og slapp dag i sola.

Denne var det første jeg så i butikkhyllen - ingen Sara, så Sandra er på vei tilbake igjen!

Det var lunsjen sin det (hah!)

Ny bok - så nå henger jeg med igjen, fikk jo ikke lest en eneste bok i april jeg!

Nå har jeg lagt meg i en bungalow, siden jeg trengte litt skygge - mye makdrasser og bølgesus i bakgrunnen kan man ikke akkuratt klage på 💕

CocoJeg som elsker kokkos ble sikkelig skuffet over dette vannet, det smakte jo ikke spesielt godt engang - men flaska var fin da! Vi har hatt takaway-pizza på terrassen i kveld - dette er en ganske øde plass, så mange som bor her har all inklusiv, vi gadd ikke det, så derfor har vi spist mest i leiligheten - syns det er ganske greit, så får jeg det jeg vil spise selv, og dette er jo bare en rolig ferie hvor vi ikke farter rundt uansett. Det er egentlig nok å finne på her også - i stad var vi på Michael Jackson show, og nå er vi klare for senga og aftersun - så rødvinen er byttet ut med p-maxen. Tenkte prøve å rekke en Yoga-time klokken 09.15 i morgen, det er jo tross alt mandag - spørs om det går, men jeg prøver å ha troa, trening blir det uansett, hehe!

Ha en fortsatt fin søndag - ønsker dere en god start på en ny uke ♥

Beach

-Hola from Spain-

Etter frokost i dag gikk vi ned på stranda, og der har vi ligget hele dagen og slappet av. Nå sitter vi på terrassen og spiser lunsj, før vi skal dra til spaanlegget for å bade å svømme litt inne i varmebassengene og sånt, en perfekt og behagelig avslutning på dagen ♥ Jeg har fått nok sol i dag hvert fall, har blitt ganske solbrent - slik blir det når man er lys i huden, har fregner og aldri lærer hvor fort man blir tomat, men hva litt sunburn og betakaraton kan fikse!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Crystal water, ocean and waves-Denne fuglen og jeg hadde en sikkelig photoshot!-Footprints in the sand-

Ååh, det er så herlig her - sikkelig paradis, tror faktisk denne stranden er definert som en av Mallrocas fineste, og det forstår jeg godt ♥

Havnet i paradis i natt

Fredag ettermiddag tok søs og jeg flyet til Mallorca - jeg har holdt dette hemmelig i flere uker nå, så nå var det deilig og endelig kunne røpe det! Vår mor kom nemlig ned med flyet for noen timer siden, og visste ingenting om at vi satt her og ventet på henne - om hun ble overrasket? Tror resepsjonisten hadde det like morsomt som oss, jeg - hun ble veldig glad for å se oss, og for å få tilbringe ferien sammen med oss, så i år startet sommerferie tidlig ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi spilte Yatzy ved bassenget, gjett hvem som klarte å trille terningen ut i vannet, ikke bare én gang - men to? meg selvfølgelig, jeg fikk meg en god latter av det - mens livvakten måtte dra den opp med hov, og søs måtte bade den andre gangen - fikk forresten Yatzy når terningen kom opp igjen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kom ikke i seng før 03.30 i natt, og var oppe i 09-tida, så det føles ut som vi har vært her veldig lenge allerede, og har fått mye ut av dagen! Vi har spist frokost på en solfylt terrasse, utforsket området vi bor på - det er en stor resort som er helt sinnsykt fint! Det er blomster, solsenger, palmer, basseng og boblebad overalt. Vi lå endel ved bassenget i dag og solte oss, også tok vi et bad i jazzucien som hadde utsikt utover havet og stranden! Det er også treningssenter her, så etter badet trente jeg - å trene med solsteik i ansiktet var litt for varmt, men det var deilig etterpå! Nå skal vi legge oss etter å ha spist middag, og kost oss sammen med mamma på rommet vårt etterpå. Så dette har vært en veldig fin dag ♥

Håper dere har det fint, klem!

Østensjøvannet

Noen av bildene jeg tok i går - gleder meg til å ta med meg speilreflekskamera hit en dag ❤

Hva syns dere?

Ha en strålende lørdag ☀

Sommer i Oslo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag stod jeg opp før 08 - fordi jeg i går fikk opp en reklame i mens jeg satt på finn.no, det var nemlig 30% på hele Lefdal som ikke ligger så langt unna her. Altså - vanligvis pleier jeg ikke å gidde slike ting, fordi det somregel er ekstremt mye mennesker når varehus har slike salg. Men i dag tenkte jeg - hvorfor ikke, så jeg dro og stod kun 15 minutter i kø, og inne var det heldigvis ikke kaos. Jeg var på utkikk etter ny Fitbit, og ny Fitbit ble det - en annen enn den jeg hadde tenkt meg, men tenker jeg beholder denne likevel - det to lå avskilt i en eske, så det var nok sjebnen - så nå er søsteren min og jeg tvillinger! Jeg kjøpte også en badevekt, og en mikrobølgovn når det først var salg. Eller - pappa kjøpte det, og mikrobølgovnen fikk jeg av mamma i innflyttningsgave ♥

Jeg syklet rundt østensjøvannet i stad, for å få meg en liten treningssøkt. Det var en utrolig fin plass, som jeg ikke skjønner at jeg har besøkt før. Det var veldig mange flere fugler enn jeg trodde det skulle være - det er jo kjent for at det er mye fugler, men det var ekstremt. Føler jeg er litt på ferie på mitt eget bosted for tiden. Det er sommer i Oslo nå, så lunsjen ble på gresset sammen med min søster, som dere kan se på bildet over - hadde tenkt å ta solarium i dag, men det trengs ikke med dette været - kunne ønske det var slik hele året - det hadde sjelen min virkelig likt.

Jeg glemte selvfølgelig å ta minnekortet i kamera når jeg syklet, men det kommer noen mobilbilder senere!

Ønsker dere en super fredagskveld ♥

Ekorn

Når jeg kom hjem i går ettermiddag, så satt dette søte dyret i treet på utsiden av inngangen min:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var ikke den nydelig? ♥

New in: Kjole

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke akkurat klær som står øverst på shopping-listen min for tiden, men når jeg så denne søte kjolen hang foran meg klarte jeg ikke å la være. Har funnet ut av at jeg har utrolig mye klær, og må nok gå i gjennom alt enda en gang å gi vekk mer - denne er i hvert fall ikke hvit, som jeg egentlig ville ha først. Den ser litt kort ut og er det, men det er fordi jeg måtte ha den i XS. Dere finner den hos bikbok til 199kr - er du student får du også 20% rabatt ut mai ♥

Koser meg i sola

God ettermiddag!

Akkurat nå sitter jeg i Nydalen og soler meg - etter å ha vært på avtalen min og deretter på trening. Egentlig hadde jeg tenkt å reise rett hjem, men solen fristet meg, så nå sitter jeg her og hører på fossen og fuglene - ganske fredelig og jeg liker meg her, selv om det bringer frem både gode og dårlige minner. Jeg soler meg i sports-bh liksom - en helt normal ting å gjøre i Oslo, men det sier litt om været som er nå.

Jeg er den type menneske som alltid prøver ute de nye matvarene som kommer - elsker nyheter i butikkhyllene, haha ♥

Rushtiden har startet nå, så kan ikke akkurat si det frister å reise hjemover heller, hehe - dette er den verste tiden å reise med t-banen på, og jeg unngår det så langt jeg kan! Men må komme meg hjemover til dusjen - så skal jeg til Lambertseter på senteret der etterpå for å bytte noe blant annet!

Hjernen er stjernen

God kveld kjære dere!

For en lang dag dette har vært, eller for noen lange dager det har blitt i det siste er vel mer riktig å si - er først nå jeg har satt meg ned i sofaen etter å ha ryddet ut, og tatt en dusj. Jeg skal lage meg noe mat etter jeg har postet dette - middag nå? det blir nok bare knekkebrød, så vi kaller det heller for kveldsmat vi! Jeg fikk ny overmadrass i dag - så jeg gleder meg til å sove, for i går ble det altfor sent - håper jeg sover bedre på denne!

Vi har hvert fall fått gjort endel i dag, kjøpte blant annet skuffer til å ha i toppen av skapet - så der fikk jeg studd bort ganske mye. Kjøpte også masse kleshengere, så skapet blir mer og mer ferdig - ble også endel andre ting fra Ikea, Jysk og Europris. Vi så også på benkeplater (igjen), fliser og vasker - har endelig fått valgt ut alt sammen, så nå kan pappa bygge kjøkken! Vært mye mas med det kjøkkenet, men nå er det forhåpentligvis endelig i boks - jeg orker hvert fall ikke tenke på flere fargekombinasjoner nå, så det får bli slik! Vi rakk ikke å se på sofa, eller dra på søpla - men vi fikk ryddet litt i gamlehuset og fylt opp bilen. Det nærmer seg tomt, men det er ganske utrolig hvor mye man har i et hus!Etter jeg hadde vært hos behandler idag - satt jeg meg i sola langs Akerselva og spiste lunsj og drakk Iste med sitron, som endelig er tilbake i butikken, så det ble en liten pause før jeg dro på trening. Etter det var jeg innom tre kjøpesenter, fordi den første Nille-butikken ikke ville ta gavekortet mitt som jeg vant i en konkurranse på Instagram. Jeg fikk ikke tak i det jeg i utgangspunket skulle ha heller, så det var jo flott. Heh!

Jeg må bli litt klokere på hjernen så boken over ble også med hjem i dag, det virker som en bok som er lettlest - det blir mye buss på meg framover så da er det egentlig perfekt og alltid ha en bok i veska ♥ av alle ting jeg har kjøpt i dag, så valgte jeg å vise dere en bok - den passet litt inn sammen med iMacen min egentlig, når jeg tenker meg om. I morgen tenker jeg heller å ta med meg kamera, så dere slepper og kun se på kjedelige bilder.

Men nå sulter jeg her jeg sitter, så vi snakkes mer i morgen - håper dere har hatt en fin dag, og får en god natt ♥

Er det noen av dere som har lest den boken?

Ha en super dag

God morgen dere!

Jeg var hos frisøren i fire timer i går - jeg klarer ikke å skjønne meg på de som ser på frisørbesøk som velvære og kvalitetstid - jeg kjedet meg i hjel der jeg satt og ventet. Men det tar tid å legge folie over hele hodet, men klipp og vask kan jeg forstå - for det tar ikke så lang tid. Jeg fikk flere kopper med kaffe, og litt massasje underveis så jeg overlevde fint - etterpå ble det lunsj i sola, også dro jeg på trening, så fløy dagen i går bort.

Et gammelt bilde, men fortsatt like fin pus!

Nå sitter jeg i stua oppe og spiser havregrøt - aner ikke når jeg kommer hjem igjen i dag, så det ble en tung frokost. Det ble lite shopping i går - så i dag er planen å dra med meg pappa rundt mange steder, derfor er jeg oppe såpass tidlig - kan tenke meg at han gleder seg til det allerede. Vi skal også ryddde litt på utsiden av det gamle huset - det har seg nemlig sånn at jeg har brukt uteplassen som søppeldynge til tider - står blant annet enn sofa der som må fjernes. Men hvis vi skal rekke alt dette, og avtale og jobb etterpå så må jeg faktisk starte å stelle meg nå!

Ellers er det jo sommer ute og jeg skal dra på meg et skjørt for anledningen - dere må nyte dagen så lenge dette været varer ♥

Flere som syntes det er kjedelig hos frisøren?
Hva skal dere i dag?

Endelig hverdag igjen

God morgen!

Det er litt deilig når hverdagen kommer tilbake igjen, nå har det ikke vært noe annet enn langhelg så dere er kanskje ikke helt enig i det - men for meg har de tre nye nettene i nytt hus føltes som minst en uke, og det føles ut som jeg har bodd her så lenge!

Jeg er vel ekstra glad for at det er hverdag nå, så vi får butikker tilgjengelig igjen - strategisk av pappa å velge flyttedato når han gjorde, så han slapp å høre mas fra meg om å kjøpe det ene og det andre. Ikke at han gjorde det med vilje - men tenker det var ganske greit for da ble all tiden brukt tid å pakke ut og planlegge. Jeg har for mange møbler, i forhold til hva det er plass til, så jeg må finne andre løsninger - i går fikk jeg meg blant annet en høy og tynn bokhylle fra finn.no!Et par bilder fra i går, orket ikke å dra opp kamera nå.

Nå ser jeg på God Morgen Norge på maccen, ettersom TV-kanaler ikke er fikset og internett er litt dårlig. Nå skal jeg drikke masse kafffe - sover enda ikke noe godt, så håper det endrer seg så jeg slepper begynne å bruke medisinene mine, for de har jeg faktisk ikke brukt på veldig lenge og det er så deilig å klare seg ute de!

I dag er planen å dra til til frisøren, og denne gangen har jeg valgt den salongen jeg alltid blir fornøyd med - sommersveisen skal på plass nå som det nærmer seg 17.mai. Etterpå skal jeg trene - endelig sier jeg bare, har jo ikke fått trent siden fredag - alt for lenge siden, men har gått bra!

Jeg må sette av god tid til å reise i dag, så jeg ikke kommer for sent - så nå skal jeg spise opp frokosten min og stelle meg. Vi snakkes mer senere ♥

En skjønn mandag i mai

I dag er det en fantatisk mandag - fordi det i hele dag har føltes ut som det er søndag. Jeg er lat og slapp i dag, og har egentlig ikke gjort noe serlig fornuftig bortsett fra å rydde og vaske litt. Sov lenge også - men det er ikke så rart med tanken på at lille pus lekte hindreløype på soverommet mitt og i sengen min i natt.

Jeg hadde tenkt å sykle til østensjøvannet i dag, siden det ikke er så langt unna, og siden det er så fint vær - veldig deilig at vi fremdeles bor nærme marka. Jeg syklet feil vei først - ikke uventet av meg siden jeg ikke er kjent her i det hele tatt, jeg prøvde liksom å google min egen posisjon i går for å finne min egen adresse. Jeg kom meg på rett vei ved hjelp av google maps, og fant frem til plantasjen nede i veien her - jeg var ikke den eneste der i dag, og det må være den største plantasjen jeg har vært på noensinne, de hadde akvarium og fugler der inne til og med. Jeg fikk med meg en full pose hjem, selv om jeg bare skulle ha roser, så det ble altså ingen tur til østensjovannet i dag, mye fordi jeg ikke ville sykle meg bort også - iPhonen min liker meg ikke, så den slår seg av når det passer meg minst.

Nå har jeg nettopp stekt Cottage cheese rundstykker og spist de i solveggen på verandaen, hvor jeg fremdeles sitter. Jeg har også knipset bilder av blomstene jeg kjøpte og kom til å tenke på at vi faktisk har naboer nå - lurer på hva de tenkte om de så meg stå der å stille opp blomstene (og treet/palmen) mine:

Jeg har alltid ønsket meg et lite sånt tree ♥Følte det var litt sjansespill å sette en så dyr vase oppå der.Innflyttningsblomster må man jo ha!

Så dagens trening gikk ikke helt etter planen - sitter på verandaen enda og drikker julebrus i mens jeg spiser sjokolade. Når de andre kommer hjem skal vi grille - det blir engangsgrill, for grillen har vi jo ikke fått i hus. Men grill + sol + 1.mai er en perfekt kombinasjon uansett. Men nå skal jeg runde av dette innlegget, for nå ble det fryktelig langt!

Velkommen skal du være mai ♥