hits

mai 2018

God morgen

God morgen ☀️

Det skjer ikke akkurat så mye spennende når man sitter inne og skriver halve dagen, i går tok jeg en pause med en sykkeltur midt på dagen, og fant den fine plassen i skogen som jeg liker så godt - som dere kan se på bildet over.

Nå skal jeg sette i gang med oppgaven igjen, har snart 2500 ord, så jeg nærmer meg minimumskravet i hvert fall- har ikke tenkt til å stresse med å få den levert inn denne gangen for å si det sånn! Etterpå skal jeg dra på trening, så får vi se hva dagen bringer. Hørt at det er meldt den varmeste dagen i år hittil i dag, og det liker jeg.

Håper onsdagen deres blir fin!

Days like this

En rolig søndagsmorgen i sengen, en tur innom loppemarked, en treningsøkt på senteret, lunsjpause med is i solsteiken, sykkeltur i skogen, et forskrikende bad i dammen, en tur på Plantasjen og tilslutt middag på verandaen i solen - begynner egentlig å bli litt lei av å grille maten min. Men det går av seg selv, er så lettvint.

Nå har jeg gått inn, det ble for varmt å sitte ute - men jeg kjeder meg.

Hatt en fin søndag?

Perfekt sommerdag

Jeg stod opp 06.30 i dag - altså...hva skjer? I tilegg så er det lørdag! Var så tidlig at jeg lå en time i sofaen før jeg orket å sette meg på sykkelen til treningsstudioet, og når jeg kom hjem igjen var den ikke mer enn 09.30. Rundt 11 reiste jeg ut til Bygdøy på badestranden Huk, og der lå vi med iskald øl i solsteiken i noen timer - en ganske fin dagbadetempraturen er fremdeles ganske kald syns jeg, men jeg badet to ganger likevel, sist jeg badet i mai, må vel ha vært når jeg var russ, muligenes? forfriskende var det i hvert fall, når det sikkert var 50 grader i solen. Den friske brisen var gull verdt.

Når jeg kom hjem, startet pappa og jeg grillen, så det ble date med han i kveld, fremfor å dra ut igjen - noe jeg vil være takknemlig for i morgen!

Dette var meg i stad, gikk inn og lagde meg en dessert med jordbær, blåbær og vaniljesaus når solen gikk ned bak hekken. I dag fikk jeg virkelig kjenne på sommerfølelsen, håper det blir flere av slike dager i fremtiden!

Har dere tatt årets første bad?

Er det fredag i dag?

God kveld!

Jeg føler vi er midt inne i sommerferien allerede, og at sommeren er fult i gang - det er den jo også, i hvert fall i følge gradestokken og sinnet mitt. Men den bitre sannheten er jo at jeg burde ha forbredt 4-dagers eksamen som starter på mandag, litt mer enn jeg har gjort. Men - siden den er over så lang tid, og jeg mest sansynlig må lese pensum når jeg får oppgaven, så dropper jeg hele greia, jeg. Haha - tidenes skoleforbilde, der har dere meg nå!

Hadde ingen andre planer i dag enn å ta en tur innom hudpleieren, og levere en søknad i byen. Jeg endte med å gå rundt på Grunerløkka og var innom flere Vintage og bruktbutikker - løkka er en så koselig plass å rusle, spesielt i formiddag, for det var nesten folketomt. Før jeg tok bussen hjem fra Aker brygge tok jeg runden rundt Akershus slott og festning, bare fordi jeg ikke har vært rundt der før - også la jeg meg i sola for å spise lunsj i hagen hjemme.

Når man tar fruktsyrepensling skal man unngå sol, og trening er ikke lov på 24 timer - og selv om beina mine i grunn er slitne, så faller jeg ikke helt til ro her jeg ligger. Vet ikke om det er lyset eller hva det er, det er lite merkbart at det er fredag i hvert fall! Lyset gjør også at jeg våkner veldig tidlig, så tenker det er bedre å satse på en økt i morgen tidlig. Resten av dagen har jeg nemlig planer om å late meg på Huk ♥

Hvordan har dere det i denne tropevarmen?

Idyllisk

Etter timen hos DPS i går, satt jeg meg ned på Baker Hansen i solen, kjøpte med meg sushi hjem å la meg på sofaen - selv om jeg egentlig burde ha øvd til eksamen. Men det var egentlig var likegreit at jeg lot være, for oppgavetema jeg valgte, fant jeg verken i mine notater eller på powerpointene fra forelesningene  - men temaet var Islamofobi, og det kan vel alle noe om? I hvert fall de som følger med og er litt opplyst i samfunnet. Jeg tok det ganske rolig, og hadde en god pause midt på dagen og utnyttet alle de 9 timene jeg hadde til rådhet - men plutselig gikk tiden veldig fort. I det jeg skulle levere inn, var klokken 17.55 og jeg fant ikke filen som var blitt omgjort til PDF. 17.58 var den levert inn, men oppsettet ble feil - men jeg fikk den inn og det var det viktigste, så nå er 1/3 ferdig 🎉

Dette ser ut som en veldig fin sommerkveld- ikkesant? Vel, bildene lyver. Det var såvidt en koselig plass - men for å komme meg dit, innså jeg først at sykkelen min ikke er en krossykkel, at man ikke bør ha på seg shorts i skogen så sent om kvelden, for å unngå å bli spist opp av mygg og midt inne i skogen - også hoppet kjede på sykkelen av, før sykkelturen hadde jeg vært og løpt og drukket en flaske vann, så underveis måtte jeg jo sikkelig tisse også. Sikkelig idyllisk, ikke sant? hehe - heldigvis så var det kun nedover når jeg først kom meg ut av stien og bussen gikk rett ved, så bortsett fra det kom jeg godt ut av det med kun noen skrubbsår på leggen. Når uflaksen først er i gang, stopper den ikke, kan vi vel konkludere med. Men jeg fikk i det minste frisk luft!

Jeg brant meg faktisk når jeg lagde middag også, så tror jeg sier god natt til denne dagen.

Botanisk hage

God morgen ♥

Noen bilder fra turen til Botanisk hage i går:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var ganske ferdig blomstret der, så jeg var nok litt sent ute - men fint er det der uansett.

Tattoveringen jeg tok i går, var i forbindelse med at jeg hadde vært to år skadefri - har ventet på å få tatt ny tattovering lenge nå, men jeg ville at den skulle betyr noe, så da ble det i går. Det tok nesten to timer å bestemme seg og å tattovere den - men jeg sier meg ganske fornøyd med resultatet. Når den har grodd, kan jeg heller vise dere - men det er i hvert fall to blomster, favorittblomsten min selvsagt 🌸🌸

Ellers endte jeg med å ta en rolig kveld hjemme - var oppe 09 i dag, tok med meg frokost på bussen og reiste på trening. Når solen stråler og jeg kan gå ut i shorts så tidlig, er det i grunn en ganske fin start på dagen. Nå må jeg komme meg i dusjen - har en avtale med DPS klokken 14.00, så jeg har i grunn litt dårlig tid. Ønsk meg lykke til, for jeg har en følelse av at jeg trenger det - blir spennende å høre hva de har funnet på denne gangen!

Ha en fin dag 💗

730 dager uten en eneste ripe

I dag er det er det to år siden jeg kuttet meg selv sist - hele 730 dager!

Noen husker kanskje at jeg hadde den samme overskriften i fjor, bare at det stod 365 dager. Jeg skrev mye om det i fjor, så dette blir kun et kort innlegg - så et mer utfyllende innlegg om dette, for spesielt interesserte - kan leses HER!

...

Dagen i dag er kanskje enda mer spesiell for meg, for nå har det gått to hele år. Det er egentlig ikke så lenge, men for meg føles det ut som mye mer enn to år. Jeg bestemte meg for å slutte, og den beslutningen har jeg klart å stå i frem til nå, og nå kan jeg faktisk klare å se for meg at jeg er ferdig med selvskadningen engang for alle. Jeg blir mer og mer trygg på at jeg var en selvskader, og ikke er en. Arrene blekner mer og mer bort etter hvert som tiden går, kommentarene fra andre har blitt merkbart mindre det siste året, og jeg skjemmes omtrent ikke over at jeg har arr lengre - de er endel av hele oppveksten min.

Jeg ser på kartet jeg har på armene mine hver dag, og historien er fortsatt med meg hver eneste dag - men historien har stoppet, jeg har sluttet å bygge ut kartet, og jeg vil aldri se meg tilbake igjen. Det var verdt å ta kampen, og selv om smerten fortsatt eksisterer - har det i dag gått hele to år, og flere skal det bli!

Jeg er sjeldent stolt av meg selv, men i dag gir jeg meg selv et lite klapp på skuldra - det fortjener jeg. For å slutte med selvskadning - det er utrolig vanskelig, og helt umulig å forstå uten å ha vært i samme situasjon.

Jeg heier jeg på dere der ute, aldri gi opp håpet - det er det viktigste vi har, og her sitter det et levende bevis på at det er mulig å slutte!

God tirsdag - deilig med hverdag igjen?

Hei, hei fine!

I går la jeg meg til rette i solsengen i hagen, med pensumbøkene mine - jeg snakket om brunfarge på søndag, men i går ble jeg ekstremt solbrent. Så jeg ga meg etter noen timer, og fikk servert grillmat før jeg syklet til trening og hjem igjen. Når jeg la meg i går kveld, kom meg på at man ikke kan ta pensling når man er solbrent - så jeg måtte flytte timen jeg hadde i dag til fredag. Ingen pensling betyr at jeg kunne trene, så der kommer jeg fra nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På veien hjem dro jeg innom tights.no og hentet en pakke jeg bestilte i går. Jeg skulle i utgangspunket bare ha påfyll av sjokoladedip, men når jeg så at proteinos var på tilbud til 29,- havnet blant annet det også i kurven - med smaken av honning & vanilje, og kanel & vanilje. Sjokolade er defintivt best, men disse funker også. Så nå har jeg endelig fått i meg en litt bedre frokost.

Nå skal jeg stelle meg å reise ut en tur. Tenkte å ta meg en tur til Botanisk hage, selv om jeg er redd for at de fineste trærne der nå har visnet av all varmen. Jeg har også tattoveringsstime i dag, så jeg skal dit etterpå - det ligger rett ved parken. Skal fortelle mer om tattoveringen senere!

Ha en fin dag ♥

1 pinsedag

God kveld ♥

Denne dagen har vært ganske lik som i går - jeg sov litt lengre og tok treningsøkten ute på sykkel. Jeg har til og med klart å oppnå en liten brunfarge de siste ukene - uten å ha solet meg, det er ikke verst. Skogen var full av mennesker, men man kan vel ikke forvente så mye annet på en søndag i solskinn!

Jeg syklet til Nøklevann, derfra til Østensjøvannet og ned og opp svartdalsparken - tilslutt endte jeg nesten i byen og tok bussen opp igjen. Når jeg kom hjem stod grillen klar for middag og pensumbøkene ventet på meg ved skrivepulten. Sistnevnte går treigt, men litt er bedre enn ingenting - jeg som har så god tid, trenger jo ikke å stresse, haha...eller ikke! Jeg har første eksamen på torsdag...

Heldigvis har vi en ny "søndag" igjen i morgen - kan ikke annet enn å elske når en helligdag havner på en mandag. Bedre blir det ikke for de som ikke er et mandagsmenneske.

Hvordan tilbringer du pinsehelgen?

Dagstur til Helsinki

Bildedryss fra dagen vi hadde i Helsinki:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En liten park midt i byen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Katedralen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tok faktisk dette pariserhjulet - anbefaler ingen å gjøre det samme. Utsikten var helt ok, men det var kjempevarmt inni der og blått lys  - alle bildene ble med andre ord blå! Bruk heller de pengene på noe annet, med mindre du har med deg barn. Hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi tok båten ut til Sveaborg:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når vi var tilbake i byen, var vi en tur innom mathallen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så satt vi oss ned for å spise tapas:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter å ha lett etter noe som ikke lengre fantes i over en time, satt vi oss ned igjen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette ble faktisk turens eneste øl, fikk aldri smakt på lokalølet i Estland - men fikk denne i stekende sol i Finland, og det holdt i grunn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og på båtturen hjem var vi begge to veldig slitne og fikk oss en Uber til senteret og fant sengene våre.

Det holder absolutt med én dag sightseeing i Helsinki, for å si det sånn - vi rakk til og med å shoppe!

Har du vært i Helsinki før?

Sommerlig lunsj

God pinseaften!

Jeg har bare styrt hjemme i dag, og vært i butikken for å rekke ølsalget (hehe).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mer sommerlig design får man vel ikke - hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er min fargerike lunsj spist opp, og jeg skal sette meg på sykkelen mot treningsstudioet - så får vi se om jeg faktisk ender opp der denne gangen, eller om jeg sykler inn i skogen igjen. Jeg vil i hvert fall ut når været endelig er på vår side, og det var min eneste motivasjon til å stå opp tidlig i dag - slik at jeg fikk gjort noe skolearbeid før jeg dro ut. For om jeg hadde gjort det i motsatt rekkefølge, spørs det om det hadde blitt noe av - det er tross alt pinsehelg!

Senere blir det grilling og en rolig kveld hjemme.

Hva skal du i dag?

langhelg

Hei søte. Hvordan har dere det? kan se for meg at mange er slitne i dag. Jeg kom hjem på onsdag ettermiddag - det gikk rimelig raskt å komme seg hjem, så føler Norge slo meg litt i ansiktet og ferielivet tok en brå slutt. Hjemme var leiligheten nedstøvet, rosene døde og kjøleskapet tomt - så det brukte jeg dagen på å ordne, før jeg sovnet halv 12, helt utslitt etter å ha vært ute natten før. I går var det 17.mai, og dagen feiret jeg sammen med familien min i Sarpsborg. Etter barnetoget fant vi oss en plass for å spise lunsj, og senere var vi hos min søster og fortsatte feiringen der. Jeg var også en liten tur hos en venninne i går kveld og et par timer på byen, før jeg dro hjem i seng - så da ble en liten feiring i Oslo likevel.

I dag er jeg i grunn sliten og har ikke fått gjort så mye, egentlig. Har smått fått forbredt eksamen litt, trent i 1,5 time og vært innom noen butikker. Føles ikke helt ut som fredag i dag heller, når jeg kom hjem lagde jeg meg taco og slang meg i sofaen med Norske talenter - det var mange gode i finalen i år syns jeg, og årets vinner var utrolig søt! Nå går aller siste episode av Senkveld på TV - nesten litt trist at de guttene skal gi seg, de har jo alltid vært der.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tacolefsene mine hadde mugnet, så det ble vel egentlig mer quesadilla med bønnestuing - det var veldig godt da, så det skal jeg lage flere ganger!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hadde dere en fin feiring i går? ♥

Håper dere får en fin pinsehelg!

Vakker solnedgang

Hei!

Tok meg en liten pause herfra, jeg. Vi har hatt noen fine dager her nå. Vi har hatt strålende sol hver dag, trasket rundt i gamlebyen, kunstdistriktet, vært på kattecafé, på turer i park og langs stranden, og i toppen av teletårnet. I går var vi på roadtrip og så veldig mye fin natur, vi var blant annet innom nasjonalparken - skal lage et eget innlegg med bilder senere ♥ 

// Solnedgangen fra båten.

I dag tok vi båten over til Helsinki, siden det kun var et par timer å reise. Vi har jo et mål om å komme oss igjennom hele Europa! Det var en ganske kjedelig by, og vi fikk sett alt som var verdt å se der tror jeg, og vi spiste veldig god tapas! Vi kom hjem for et par timer siden og er ganske slitne nå - det ble 32 tusen skritt og vi har vært oppe siden 05.30.

I morgen tidlig er planen å starte dagen med trening og basseng, før vi skal ha en rolig dag i Tallinn, og blant annet fikse negler. Vi snakkes mer når jeg kommer hjem til Norge, god natt!

Vinduskarmdrømmen

God morgen!

Jeg rakk aldri å sove i natt, jeg - er lenge siden jeg har døgnet, så jeg er utrolig trøtt nå egentlig. Flyturen hit var bare på litt over en time, og jeg sovnet den siste halvtimen. Plutselig var jeg i et fremmed land, helt alene! Reisen til hotellet gikk veldig fint, jeg fant frem med engang og fikk sjekket inn tidlig. Ikke verst! Så i mens jeg venter på venninnen min, har jeg tatt en dusj og lagt meg under dyna for å se på serie - haha. Fler av dere som har sett på Blank? Er ikke så veldig gøy egentlig, virker veldig som de prøver å etterlikne Skam. Jeg koser meg her jeg ligger uansett, det er noe med å komme til et sted man ikke kjenner noen og ingen kjenner deg - jeg slapper mye bedre av nå enn i går...

Hotellrommet har en stor vindusskarm som man kan sitte i, og det er utsikt lang vei. Har alltid ønsket meg en slik vinduskarm, så får leve den drømmen nå. Tenkte jeg skulle stelle meg å gå ut, men denne sengen her var litt for god. Det er viktig å få valuta for hotell-rommet også, er det ikke? vi bor ofte enkelt og billig, så denne gangen valgte vi Radisson.

Jeg er forresten i Tallinn, til de som lurte på det - jeg vet ingenting om denne byen, så kom gjerne med noen tips om dere har vært her!

Svartdalen

Hei i natten! Denne dagen har bare flydd fra meg...

I dag hadde jeg siste skoledag for i år, så det var greit å komme seg dit - det sies at den første og siste forelesningen er viktigst. Det var kun av to emnene jeg tar, men de 5 timene på skolen var mer enn nok for meg, for så i det sånn. I pausen snakket jeg med DPS på tlf, etter å ha lest møtereferatet fra møtet jeg hadde med DPS på mandag. Jeg kunne like gjerne ha reist hjem etter pausen - husker så og si ingenting fra den siste forelesningen. Jeg er så lei, sur og frustrert av hele situasjonen nå. Hvis jeg gir opp, hver så snill og saksøk DPS for meg... det var ikke en trussel, bare den stygge sannheten.

Jeg klarer å distansere meg med mye aktivitet, selv om det ender med at jeg går i underskudd - er det bedre enn andre ting jeg kan finne på. Det er i naturen det skjer tydeligvis. Jeg var jo ute i hele går også - etter avtale og masse telefonsamtaler.

Meningen var at jeg skulle sykle innom Østensjøvannet og til trening, men når jeg kom dit hadde jeg ikke lyst til å gå inn. Jeg endte opp med å sykle videre svartdalsvannet - her var det sikkelig idyllisk som dere kan se over! En svart dal, kunne vel ikke ha passet meg mer perfekt i dag. Jeg ga meg ikke der, så plutselig hadde jeg havnet i gamlebyen, på Løkka, Sagene og i Nydalen i gjennom Akerselva - syklet til andre siden av byen, så jeg tok t-banen hjem igjen.

Men den lange turen, så har klokken blitt altfor mange nå - men jeg fikk i hvert fall ut endel frustrasjon. Jeg klarte å farge brynene mine altfor mørke og klarte å få gråskjær i håret mitt i stad - sånt skjer når jeg stresser. Vel, nå er i hvert fall kofferten nesten ferdig pakket og jeg reiser om noen timer, så skal prøve å få meg et par timer søvn nå.

Vi snakkes - men IKKE i Norge ♥

10 ting på listen i mai

LISTELYKKE FOR MAI

...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Reise fra Norge - endelig ble det mai, og gleder meg til å reise herfra!

♥ Ta med meg kamera en tur til Botanisk hage - det blomstrer så fint der om dagen.

♥ Ta en tur på kino

♥ Feire 17.mai!

♥ Ta en ny tattovering

♥ Være ute og nyte finværet (om det fortsetter)

♥ Sjekke ut loppemarked for bøker! 

♥ Finne på noe med min søster - nå er det lenge siden jeg har sett hun...

♥ Nyte pinsedagene

♥ Gjennomføre to hjemmeeksamener.....

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva står på din liste i mai?

Tur til Huk i sola

8.mai - frigjøringsdagen til Norge 🇳🇴

På mange måter er det en fin dag egentlig - selv om jeg ikke føler meg så fri som jeg skulle ønske, så har vi i det minste fred her i landet, og det er jo noe å være takknemlig over i det minste.

Etter jeg hadde spist frokosten min i solsteika på min faste plass i Nydalen i dag tidlig - tok jeg bussen ut til HukBygdøy. Det er så langt ut dit, men jeg hadde egentlig ingenting bedre å ta meg til, og bussen gikk rett forbi meg. Siden aircondition ikke fungerte i bussen, så ble jeg nødt til å sette meg i skyggen når jeg kom frem. Det var mange som badet og solet seg, i mens jeg gikk i svart bukse - det var litt for varmt for meg, men det var absolutt fint der ute!

Jeg savner av og til sjøluft, fuglekvitter, havet, bølgeskvulp, sol, fred og ro - det er jo dette jeg har vokst opp med. Selv om jeg ikke vet helt hvor jeg hører hjemme lengre, så har jo sørlandet noe helt spesielt for seg om sommeren!

Nå har jeg i hvert fall kommet hjem og skal reise på trening straks. Jeg rant nesten bort der inne i går, så i dag tar jeg på meg shorts.

Flowers

... Oslo blomstrer om dagen, noe av det fineste med mai syns jeg

På mange måter så syns jeg det er irriterende at vi omtrent gikk fra vinteren, og rett til sommer. I hvert fall sånn værmessig - for nå er det varmt! Ikke dumt at det er godvær, men man føler jo på det presset om å nyte været når det først er pent. Mine helgeplaner gikk ikke helt som de skulle, men det ble i hvert fall drikke og middag ute i solen på fredag, og i dag ble det grilling, ellers har jeg bare vært ute og gått litt og trent.

Har dere hatt en fin helg?

Sommerkoppen 2018

Hei torsdag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg vært på skolen. Jeg kan ikke huske sist jeg var der, men tror det er nesten 2 måneder siden - så det var på tide å komme seg dit. På veien hjemover kjøpte jeg den nyeste mummikoppen - sommerkoppen 2018. Kunne vel ha kalt den for regnekoppen i dag...

Nå begynner skyene å forsvinne, så jeg skal komme meg avgårde på trening snart!

Flere her som samler på mummikopper?

Mandagsfølelse på en onsdag

// To spennende bilder fra i dag...

I dag føltes det som den blåmandagen når jeg stod opp. Jeg hadde absolutt ikke lyst til å dra på avtalen jeg hadde, og det er til og med den eneste avtalen jeg har denne uken - veldig lenge siden en uke så slik ut, for å si det sånn. Det har også vært litt fint og bare ta dagene i det tempo jeg føler for selv, for å komme meg litt opp av det svarte hullet mitt. Når man fokuserer mye på psyken, så er den vanskligere å glemme, så av og til er det likegreit og fortrenge alt. Det var bare kiropraktoren i dag, så jeg kom meg dit og fikk løsnet litt opp i muskler og ledd. Jeg har blitt mye bedre nå, men jeg kommer nok til å fortsette å ta en tur innom av og til fremover for det om!

På vei hjemover dro jeg innom Norli og kjøpte meg en bok, også spiste jeg en byggryngsgrøt til frokost før jeg dro på trening i et par timer. Nå skal jeg bytte på sengen, for de siste dagene har det vært umulig å legge seg til å sove - kunne ønske jeg sovnet tvert, det hadde vært noe! Men nok om mine søvnproblemer, de har dere hørt om før...

Hvordan har deres mandag vært, eller onsdag - som det er i dag?

1.mai well done

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er en Skyr med rabarbra og jordbærssmak ved siden av kaffekoppen. Jeg kjøpte også saft med rabarbrasmak, og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker det eller ikke. Minnene fra barndommen sier bare én ting: en stilk som er dyppet i sukker - hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Må bare si at disse flaggene har jeg ikke satt på selv, de var der fra før av. Jeg har ikke blitt så pensjonist enda!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har brukt dagen på å rydde, vaske, handle blomster på Plantasjen og en treningsøk. Nå har jeg nettopp spist en proteinpizza til middag og har Netflix som selskap. Jeg har brukt hele dagen på dette, så kan ikke akkurat si at jeg er så fryktelig sliten - det er i hvert fall deilig at det er rent og pent rundt meg! Well done for today. Hadde egentlig passet meg fint om jeg klarte å sovne nå...

Liker du rabarbra?

Skjønne mai

God morgen, 1.mai!

Vi er vi snart halvveis i 2018, men det er blitt mai - med årene så har jeg funnet ut av at det er min favoritt. Blomstene begynner å spire, det blir varmere i lufte, det skjer ofte noe fint og det er mange helligdager. Jeg ønsker i hvert fall mai velkommen, til tross for gråvær i dag!

VELKOMMEN MAI ♥

Fler som er glad i mai?