hits

juni 2017

Friday nightJeg har nettopp spist taco av mitt nye spisebord - tror vi kjøpte det minste (og dyreste selvfølgelig) slagbordet som fantes på Ikea. Nå ligger jeg på sofaen og ser på skam - jeg trodde jeg hadde sett alle episodene, men det hadde jeg ikke, og da ble jeg jo litt glad. Nå tenkte jeg å drukne hodet ned i en isboks eller noe, så vi snakkes mer en annen dag. Håper dere har det fint ♥

Slappfisk fredag

Hei på dere. Jeg stod opp så sent i dag, fordi jeg slapp avtalen min - så nå er dagen allerede over før jeg har rukket å starte den ordentlig føler jeg. Har vært på Ikea med pappa og kjøpt litt ting jeg trengte, og selvfølgelig litt ting jeg ikke trengte. Etter turen dit lagde jeg meg grøt og satt meg i sola - dette sengebrettet kjøpte jeg i dag forresten:

Interessant lesing - føles litt ut som en pensum-bok men. Ja, også pleier jeg jo alltid og dandere havregrøten min mye finere når den skal ut på bloggen, men der gjorde jeg visst en glipp i dag - jeg antar at dere overlever...

I dag må jeg trene, for jeg var ikke i form til å gjøre det i går. Jeg dro heller på butikken og brukte opp et gavekort jeg fikk, fordi jeg klagde på at jeg fant en stilk i supergrøten min - haha, det var tydeligvis verdt å klage på det. Så jeg lå på sofaen med en boks is i går i stedenfor, også på en torsdag da dere - skal sies at det var en sunn is. I dag er det jo faktisk fredag - jeg er fortsatt slapp, men har fått i meg en solid lunsj så i dag skal jeg klare å gjennomføre økten. Beinet mitt er også bedre i dag, og i natt hadde jeg 0 kramper - tror kanskje denne kroppen bare trengte litt mer hvile.. nå har jeg hvilt nok - er for rastløs for dette her!

Nå skal Nocco drikkes opp, og treningssklærne på. Ha en super fredag, hva enn dere holder på meg om sommeren ♥

Belvedere palace

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siste dagen vår startet vi med å reise til Belvedere slottet - ikke like imponerende som Schobrunn, men det var fint her også - men det kommer ikke like bra frem fordi det var litt overskyet. Etter besøket på slottet reiste vi til Hundertvasser, der spiste vi også sushi til lunsj før vi dro uvitende videre til en stor fornøyelsespark - vi skulle til pariserhjulet, og var ikke akkurat klar over at det lå et stort tivoli der. Vi hadde mer vi ønsket å se, så vi dro videre med engang igjen, og vi fikk sett ganske mye av Wien på kort tid - men nå gikk vi også hele tiden! Noe av det siste vi gjorde var å gå opp alle trappetrinne til domkirken, etter det fant vi noen små spesial-butikker vi ville besøke, og Mozart statuen - man kan jo ikke ha vært i Wien uten å ha sett den. Vi fikk en veldig fin avslutningen på turen - når vi satt i skybaren fikk vi utsikt utover byen med solnedgangen i bakgrunnen ♥

Hasselnuss

I Wien var vi på en stor butikk som heter Haas & Haas - de hadde så mye utvalg av te, men også litt kaffe. I dag prøvde jeg den jeg kjøpte, og den kunne gjerne ha hatt litt mer smak i seg - kanskje bare jeg som tok for lite kaffe i, jeg vet ikke! Det ble selvfølgelig mer te på denne butikken også - så nå har jeg nok for en stund.

Jeg kom akkurat hjem fra legen - ingenting er som å starte dagen med å tappe litt blod. Nå har jeg spist havregrøt, den jeg lager hjemme selv er best- den savnet jeg virkelig på ferien! Innså også i dag tidlig at det faktisk er ferietid nå, det var ikke noe GMN på tv - så det er kanskje på tide å planlegge litt? Heh. 

Jeg skal dra på bibloteket nå og få levert et par bøker, og hente en pakke på vei hjem. Jeg hentet en i går også - men glemte den andre. Det var jo også tre pakker i postkassa når jeg kom hjem, og det kom en til i dag - så det er vel ikke rart man blir litt forvirret i all nettshoppingen! Meen, gøy med masse pakker ♥

Nå er det lenge siden jeg har trent, så det skal bli godt å få dratt på seg noen nye treningssklær å trene litt igjen i dag. Jeg sjekket også leggen min hos legen - uten at vi fant noe galt, så vi kom frem til at det kan ha kommet av treningen - så det var jo kjipt for meg som helst vil trene hver dag, og i tilegg har problemer med kneet fra før av - jey...

Har dere noen sommerferie-planer? fortell!

Diva

Nå er jeg hjemme igjen etter en veldig fin uke på tur, sammen med en av de beste menneskene jeg vet om - kan vel ikke akkurat bli annet enn bra med et slikt utgangspunkt uansett. Koser meg alltid sammen med hun, så er veldig glad jeg har hun i livet mitt - slike som henne vokser ikke på trær!

Ferien kom på riktig tidspunkt, for nå har jeg fått ny motivasjon, og er gladere enn før jeg reiste - dagen før jeg dro var det nemlig sikkelig dårlig stemning. Jeg trenger med andre ord ikke psykolog -ferie er mer min type terapi. Det var veldig godt å komme hjem igjen - det skal sies, selv om jeg vet det ikke tar lange tiden før jeg vil ut på eventyr igjen. Alle syns jeg reiser mye, og det gjør jeg også - det handler vel litt om hva man prioriterer å bruke tid og penger på, for alle som lurer på det!

Merket når jeg satt meg ned tidligere i dag, hvor sliten jeg faktisk er. Vi har jo gjort noe hele tiden, sovet lite, og beina våre har vi ikke akkurat spart på - så jeg bestemte meg for å ta en hjemmedag i dag, som en forlengelse av ferien. Deilig å ha pakket ordentlig ut, vasket og alt som må gjøres når man kommer hjem igjen etter en uke. Har også hentet kjøleskap i dag - eller, først fikk vi en fryseboks, så et kjøleskap med bulk i - det er så typisk min flaks, hellet i det er at vi fikk endel rabatt på det som vi egentlig ikke skulle få, men vi kommer til å klage på det.

Nå har jeg akkurat skrubbet beina mine, og smørt de inn med krem, så nå har de det noe bedre. Etter en varm dusj, fant jeg frem den nyeste koppen i samlingen, og en ny te i smakssamlingen min - chai te med kokossmak, den anbefales om dere får tak i den noen vei ♥

Nå gleder meg til å sove i den myke sengen min igjen, og ikke minst til å spise en proteinpudding - ha en fin natt!

Gott morgen fra flyplassen

God morgen!

Dere kan jo prøve å gjette hvem som reiste fra Wien altfor tidlig i dag - det var meg selvfølgelig. Jeg var fremme litt før 08, lette ganske lenge etter innsjekkingsskranken og når jeg fant den så var det ingen der. Jeg gikk til informasjonen, og det var da jeg innså at jeg var altfor tidlig ute, og at de ikke hadde åpnet enda - haha, er det mulig!

Så da var det bare å finne seg en plass å henge. Jeg fant meg kaffe, og en soya-dessert - jeg hadde jo alt spist frokost så ja. Jeg kom selvfølgelig ikke på tiden til innsjekk heller, så måtte stå 30 min i kø... hvorfor gidder jeg? Haha!

Nå har jeg vært igjennom de fleste butikkene her, og satt meg ned på en koselig plass. Det føles ikke akkurat ut som at klokken er 10 på morgningen lengre! Syns det er litt chill å vente på fly, jeg. Det er så rolig atmosfære når folk bare.. venter.

Men nå må jeg faktisk gå til gaten - vi snakkes i Norge ❤

Schönbrunn Palace

Et lite øyeblikk i går, så savnet jeg Budapest - det kan jeg si at jeg ikke gjør lengre. Wien er en helt fantatisk fin by, og jeg er virkelig imponert over hvor fin den er - den går rett inn på listen over en av de fineste byene jeg har besøkt i Europa, og det har jo blitt endel i løpet av årene. Det er fine bygninger på hvert eneste hjørnet, og det er egentlig bare å se opp, så finner man noe pent å se på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ble veldig positivt overrasket over Schonbrunn slottet også - for jeg trodde jo at det var et annet slott vi skulle til - hehe! Det var veldig fint der, og et stort området med masse parker. Er man i Wien må man innom denne plassen!

Vi har sett mye av byen ellers i dag også - vært på marked, spist på Mozart caféen, og kvelden avsluttet vi på en koselig restaurant. Vi har gått nesten 25 tusen skritt i dag, så nå var det utrolig godt å slappe litt av - i morgen skal vi reise til det andre slottet, og litt andre ting vi ikke rakk i dag!

Slapp café-dag i Wien

Etter vi hadde tatt en taxi til leiligheten i går, så begynte det å regne - ikke bare litt heller, så det fristet ikke mye å gå ut igjen. Vi gjorde det tilslutt, men det var jo ikke så mye å gjøre i regnvær heller - heldigvis ble det oppholdt etterhvert, så vi slapp å bli gjennomblaute på vei hjem!

 

Det ble til at vi først spiste på Vapiano, dro på en kattecafé, også dro vi på en annen café som er Wiens eldste og vakreste - vet ikke om jeg er enig i det siste, men gammel var den, vi følte oss litt kulturelle der vi satt sammen med alle de gamle. I går ble det en café dag i rolige omgivelser - sikkelig søndagsmodus for oss, og egentlig over hele byen.

I dag skinner sola, havregrøten er spist (missed it!), sminken er tatt på og beina er litt mindre hovne - det eneste jeg vet er at jeg vil se slottet egentlig. Jeg fant ut i suvenirbutikken i går at Mozart er fra Wien, så det sier vel litt om hvor mye jeg vet om denne plassen - men venninnen min har full kontroll, tror jeg - hehe.

Dere må ha en fin mandag - i dag skal jeg også huske å putte batteriet i kamera før vi går!

Hello Wien

God søndag ❤

Nå sitter vi på toget til Wien, som vi har tenkt å være de siste dagene av ferien vår! Vi kom akkurat inn i Østerrike, og i det ble toget stormet av politimenn, hehe - velkommen til hvordan Europa har blitt..

Ellers hadde vi en veldig fin dag og kveld i går. Spaet var ganske skuffende- det var veldig fint der, men vannet og folkemengden minnet meg mer om et badeland. Det tok ikke lange tiden før vi bestemte oss for å reise til dyrehagen istedenfor, som lå på andre siden av veien - det var en litt finere opplevelse. Resten av tiden brukte vi på forskjellige spiseplasser - det ble en god del drinker og vin i går, og selv om vi var tidlig i seng så merkes det i dag likevel. Kvelden avsluttet vi på Hard rock café og en gåtur langs Donau i mørket.

Kjærlighet ved første blikk - sebraer er så fine. Regner med at han la merke til at vi var like stripete ;)

Nå er vi straks framme, og skal finne oss en plass å spise frokost. Vi reiser til leiligheten vi har leid etter det, og noe mer enn det har vi ennå ikke planlagt.

Har du noen tips til ting å gjøre/se i Wien, så kom gjerne med de i kommentarfeltet!

Håper dere får en fin dag ☺

Sightseeing på Slottshaugen

I går startet vi dagen med å reise til slottshaugen, på veien gikk vi forbi denne fine broen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi tok kabelvogn opp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wiiindy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På toppen fikk vi utsikt utover hele byen - ganske fint! I høyre hjørnet på bildet over, ser dere Gellert høyden - vi tenkte dra dit i dag hvis det blir tid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter vi hadde vært her dro vi videre til en annen plass - der spiste vi også lunsj før vi reiste på Terror-museumet. Det var ganske skuffende - men å gå nede i kjelleren i mørket, hvor all torturren hadde skjedd var sikkelig ekkelt. Vi hadde tenkt å reise på bokcafé etter vi hadde vært der, men den var stengt - vi fikk sett litt andre ting på veien og rundt der før vi satt oss ned på Costa for å drikke kaffe. Det ble sent i går også, men vi handlet bare på butikken og slappet av på hotellet før vi la oss 2 i natt.

Nå har vi spist frokost og er på vei ut døren, i dag står byparken for tur - som er et stort området med mye forskjellig. Planen er å starte dagen med å reise til det populære spaet, så får vi se hva vi gjør senere! Det er jo lørdag i dag, så håper ikke det er så fult der at det ikke er mulig å bevege seg noen plass!

Ha en fin dag ♥

Hello Hungary

God morgen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et lite stopp på Starbucks for en iskaffe i går - storby, iskaffe og sommer ♥ kan ikke akkurat klage på tilværelsen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skiltet i Amsterdam er hakket større, men det var jo litt kult dette også! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Budapest Eye", haha - her gjelder vel det samme som over, bare med London i tankene.

Vi står på farten nå, og skal ut å se mer av byen! Ikke helt bestemt oss for hva enda - det kommer litt ann på hvordan været blir. Vi snakkes mer senere, så dere må ha en fin fredag og riktig god helg ♥

På toppen av kirken

Hei i natten. Noen som er våken?

Nå er det altfor sent for å blogge, for merker jeg er veldig trøtt - men jeg prøver likevel. Vi har vært på farten siden frokost i dag, så det er kanskje ikke så rart man er trøtt - venninnen min har forsåvidt allerede sovnet, hun er ikke helt i form heller - men jeg tenkte jeg skulle komme innom her å si hei før jeg også legger hodet på puta!

Budapest er en veldig stor by - med mange muligheter, så vi visste ikke annet i dag enn at vi skulle starte med å se Parlamentsbygningen. Når vi hadde sett oss rundt i det området, så gikk vi videre og kom til en kirke - den gikk vi opp i, og fikk utsikt utover store deler av byen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Derfra kom vi oss til hovedgaten av sentrum, med andre ord - shoppinggaten. Vi fikk bestilt oss biletter til båttur, så vi fikk se byen fra Donau eleven - vi satt på båten i rundt en time, i mens vi nøt et glass vin og fin utsikt. Det ble ganske varmt, så den alkoholen ble fort byttet ut i brus når vi kom i land. De siste timene av kvelden tilbringte vi rundt i området, og på en restaurant før vi kom tilbake til hotellet for et par timer siden!

Jeg orker ikke å finne frem flere bilder, så dere skal heller få se mer fra i dagen i dag, på et senere tidspunkt ♥

Szia Budapest

Szia!

Jeg skjønner absolutt ingenting av det ungarnske språket - heelt uforståelig, men jeg har klart meg likevel. Hadde tenkt å skryte på meg at jeg fant fint fram til hotellet, uten å ta taxi og greier - jeg gjorde jo forsåvidt det også, helt til siste bussbyttet, hvor jeg tok bussen i feil retning - tok meg en time ekstra i stedenfor 10 minutter det, er så typisk meg. Men jeg kom jo frem tilslutt - til et hotell, som var en blanding av stygt, gammeldags og koselig!

Det er også helt sinnsykt varmt her, langt over 30 grader - så det er jo rene sahara ute på dagen!

Tenkte dere for engang skyld kunne få se hvordan jeg ser ut - legger jo så sjeldent ut bilder av meg selv. Oppdaterer Instagram mye mer hverdagslig - om dere ønsker å følge meg der så heter jeg nattdyr.

Jeg slappet litt av på rommet, også dro jeg på senteret som ligger rett ved her - så i dag ble det litt shopping. Fant meg også en ny favorittproteinbar på Tesco, som jeg skal hamstre med meg hjem - Tesco er jo bare tidenes største matbutikk, med mye utvalg!

Venninnen min kom for noen timer siden, så nå er jeg ferdig med å være på ferie alene - tror jeg trives best med selskap på ferie. Er kjempetrøtt, så skal snart sove - i morgen står sightseeing på programmet, gleder meg til å se mer av denne fine byen - for det lille jeg har sett så virker det som en utrolig fin by!

På vei til Budapest

Riktig god morgen dere. Jeg har vært våken i mange timer allerede, har vel nesten døgnet - sånn blir det når man skal kure håret, og alt annet rett før man burde hoppe i seng- så ble det oversvømmelse på badet, og jeg sølte egg utover hele gulvet. Måtte reise litt over 06 til flyplassen i dag, så det ble liten tid til å sove.

Er nå på plass i flyet, etter å ha handlet litt sminke og slikt i taxfreen + en barnebag (matpakke), obligatorisk når jeg skal ut å fly - lite tips, for mat på Gardermoen er sinnsykt dyrt. Er fortsatt mett etter havregrøten min, men tok den med meg likevel for å være litt fornuftig. Dette ble turens bok, som jeg kjøpte i går - ikke spesielt lystig å lese på ferie, men den er nok veldig bra! Møtte faktisk forfatteren i sikkerhetskontrollen i stad, så det var jo litt tilfeldig - en søt jente!

Ellers var jeg så heldig å få en baby ved siden av meg på flyet som allerede skriker, har prøvd å fange føttene mine og kastet sutten på meg. Åh, barn altså 💓 Flyturen er på rundt 3 timer, så håper jeg overlever, og at det er fint flyvær. Skulle lage en vlogg egentlig, men det nye minnekortet mitt har også på magisk vis blitt skrivebeskyttet, så det fungerer ikke. Skal kjøpe meg et nytt når jeg kommer frem.

Vel, vi snakkes i Budapest, dere! ✈☀😎

Proteinrik kost

Mine nyeste tilskudd i protein-familien - vet ikke når jeg begynte å blogge så mye om mat, men det har tydeligvis skjedd. Kosten min består av veldig mye proteiner, og da blir jeg alltid så glad når jeg finner noe nytt.

Havregrynet på det første bildet oppdaget jeg i går - smaken er litt annerledes enn vanlig gryn, men det blir nok til at jeg spiser den endel fremover. Fikk en pose med matpåfyll av min søster i går, som hadde vært i Sverige - med blant annet proteintoast og cottage cheese. Toastene er gode, men den svenske cottage cheesen smaker ikke noe godt uten tilbehør - de små boksene var likevel ganske praktiske så jeg kjøper de nok igjen. Og i dag - etter tidenes drittime hos psykiateren min, fant jeg proteinpudding på tilbud til 10 kr stk, så jeg tok med meg noen jeg - det lyste opp dagen litt i det minste. Har kun smakt den med sjokoladesmak forløpig, men den andre er nok også god.

Vel, det var dagens mattips fra meg!

Morning// bildene er fra mitt lille øyeblikk i går, hvor jeg faktisk lå rolig med en bok i over fem minutter, også dro jeg på meg treningsklærne - hehe! Må få lest ferdig den boken, for nå vil jeg bytte den ut - men liker ikke å ha halvferdige leste bøker liggende, så jeg tar den med meg på t-banen etterpå!

Når jeg våknet i dag, så ante jeg ikke hvilken dag det var, og ble overrasket når jeg så det var tirsdag - merkelig hvor for forvirret man kan bli, ikke sant? Hehe - vel, nå sitter jeg her med kaffekoppen min - etter kun 5 timer med søvn, der ligger jeg for tiden - egentlig litt for lite, men jeg går ikke rundt og er sikkelig trøtt så da er det jo greit! I dag er det kun behandling, også skal jeg reise rett hjem igjen - i går endte jeg nemlig opp på et shoppingsenter. Eneste planen jeg har ellers i dag er å trene, men kjenner jeg meg selv rett så flyr dagen avgårde for det om - jeg skal også forbrede kofferten og andre ting, for i morgen reiser jeg på ferie!

Ha en fin dag og kos dere i sommerværet om dere er like heldige som oss i Oslo ♥

Vitamin well reload

Meg + matbutikker har tydeligvis blitt et stoooort ♥ jeg er ganske begrenset i matveien, men har ingenting i mot matbutikker - somregel ikke i hvert fall. Jeg elsker å finne nye ting jeg kan drikke og spise uten å få altfor dårlig samvittighet. I dag fant jeg denne flasken - med smaken av sitron og lime. Det beste er at den inneholder masse vitaminer, og det passer meg ganske bra for det er noe jeg trenger mer av! God var den også - har dere prøvd den?

Tanker på en mandag i juni 

Jeg både hater og elsker at det kommer opp minner "denne dagen for ett år siden" - Én ting er facebook - men nå har iPhone begynt med det samme, bare innpå kamerarullen. Vanligvis er det koselig - ha blant annet fått opp dagen jeg brakk fingeren min på Tryvann i 2015, dagen jeg fikk vite at jeg hadde bestått studiekompetansen min etter 7 år, skoleavslutningen som var i fjor ogsåvidere. Jeg tenkte bare "Åh, det var egentlig en veldig fin tid", og det var koselig å se igjen bildene. Men så kom jeg på noe annet som skjedde på skoleavslutningen i fjor, som jeg har lagt ganske langt bak i minnet, og humøret forandret seg veldig brått. Jeg kommer aldri til å dele hva det var, men det var en hendelse som var kjip å avslutte året med - i tilegg til at jeg var innlagt på DPS på den tiden.

Så nå ble jeg egentlig litt trist, og akkurat den samme følelsen hadde jeg i går kveld - når jeg stod å så på solnedgangen over t-banen sporet, dukket det opp så mange minner på en gang at jeg ikke visste om jeg skulle smile eller gråte. Varme sommerkvelder i treningstøy, med en dyster solnedgangen i bakgrunnen i Oslos gater. Den kvelden jeg tuslet på t-bane sporet selv, og med den solnedgangen over som var i går - så var det så fint og så stygt på samme tid, om dere skjønner. i tilegg til det - så kom den depressive sangen i ørene mine som jeg hørte på når jeg var 14 år. Ingen ukjent sak at jeg er glad i å sove, men det har jeg ikke vært i det siste!

Nå er det mandag, en ny uke og ikke minst et år senere, - så jeg må legge disse tankene bak meg! Fortid er fortid, og det er ikke noe derfra som skal få bryte meg ned lengre. Selv om det gjorde litt ekstra vondt i stad, så må jeg også smile litt. Husk at det alltid er noe å smile for, selv om ting kan virke tungt - man må bare finne disse tingene ♥ I det jeg skulle fullføre dette innlegget, så ringte en av advokatene mine - kaffekoppen fløy utover hele stuebordet, gulvet og sofaen. Haha, hadebra mandagen!

Håper dere har en bra dag - jeg skal gjøre meg klar og komme meg til dagens avtale. Håper dere får en super start på en ny uke! Hva skal dere i dag? ♥

Et velduftende bad med Rituals

Etter jeg kjøpte noe fra Rituals for første gang for ikke så lenge siden, så har jeg blitt helt hekta - de har så mange fine og gode produkter! Forrige gang jeg var innom skulle jeg kjøpe duftpinner til å ha på badet - egentlig skulle jeg ha en helt annen type, men så fant jeg denne sommerduften i limited edition, så det ble den i stedenfor. Den lukter så fantastisk godt, siden jeg har ganske stort bad kjøpte jeg senere en sprayflaske ved siden av, som jeg egentlig bruker i alle rom:

Fungerer fint som pynt også ♥

Morning sunday

God morgen - eller formiddag blir vel mer riktig å si nå ♥

Jeg brukte det meste av dagen i går til å handle ting jeg trenger til leiligheten, og endel ting jeg ikke trenger til meg selv (som det sorte skinndekselet under) - nå skal jeg prøve å holde meg unna butikker frem til ferien, for denne uken har jeg shoppet altfor mye. Fikk med meg en koffert hjem i det minste, så det var noe fornuftig som ble kjøpt! Vi grillet på kvelden, og jeg fikk meg en god treningsøkt etter det - hadde den fine solnedgangen som utsikt i går, så treningsøkten ble ekstra fin!

Nå er søndagen her igjen - en dag man kan bruke på ting man ellers ikke har tid eller overskudd til å gjøre i hverdagen, eller slike småting som man ikke husker å gjøre, eller som man vet man bør gjøre, som blir nedpriortiert - eller bare noe koselig eller avslappende man ikke tar seg tid til ellers! Hva pleier dere å bruke søndagene på?

Vaniljepannekaker

Jeg lager ikke de største porsjonene, de er også ganske magre - så ønsker dere å få litt mer ut av det, er det bare å doble oppskriften og eventuelt bytte ut sukrin med vanlig sukker ogsåvidere - her er oppskriften uansett, ville bare si det, siden det gjelder det meste jeg legger ut ♥

Du trenger:

35 gram havremel
1/2 ts bakepulver
50 gram mager vanilje kesam
1 ts sukrinmelis
1 ts sukkersøtt
1 ts vaniljesukker
2 egghviterFremgangsmåte:

Bland sammen alle ingrediensene, unntatt eggehviten og rør det godt sammen
Pisk eggehviten til det blir en luftig konsistens
Vend eggehviten forsiktig inn sammen med resten av røren, slik at du bevarer luften i røren - dette er viktig for størrelsen på pannekakene
Stek de på svak varme

Tips: Bytt ut vaniljesukker med proteinpulver i vanilje - det skal jeg gjøre neste gang, slik at de blir helt sukkerfrie.

Sandals

Vi husker vel alle når vaskeskoene fra Birkenstock ble så populære? jeg skulle i hvert fall aldri eie et slik par, men når jeg var på øyhopping i 2015, kjøpte jeg meg et par, og det er seriøst de beste sandalene jeg har hatt noensinne. Føttene mine elsker disse skoene - et av få skopar jeg ikke får gnagsår av. Nå har jeg fått meg et par som er litt finere i utseende - siden neste reise blir en storbyferie og ikke en backpackertur:


 

De er på tilbud til 500 kr på Coop Obs nå, noe som vil si rundt halv-pris fra vanlige butikker!

Hva syns du om Birkenstocks?

God kveldMørkt rom, stearinlys, kveld og en sliten jente beskriver stemningen her ganske godt akkurat nå. Dere må ha en fin kveld ♥

Dizzy friday

Riktig god helg ♥

Det har regnet og vært grått i hele dag, så det har vært sikkelig sovevær - var så sliten i hodet og kroppen når jeg stod opp i dag, og i tilegg veldig støl etter en hard treningssuke. Jeg har vasket leiligheten i dag, og tatt det helt med ro - noe jeg virkelig trengte, for nå er formen mye bedre! Jeg har akkurat laget vaniljepannekaker til lunsj, og det kan jeg merke at kroppen min ble glad for. Har tenkt på å teste ut noe nytt en stund nå, og i dag klarte jeg å få det gjort - så nå kommer det endelig en ny oppskrift til dere!


// lillepus

Tror ikke jeg skal gjøre så mye i dag egentlig - det eneste jeg vet er at jeg skal på trening i kveld. Skal også kjøpe noen friske blomster, har sikkelig fredagsfølelse i dag ♥

Har dere noen fine planer for helgen?

Cute summer tops

Først må jeg bare le litt av hvor jeg valgte å ta disse bildene, for det ser jo ut som at de henger midt i rommet. Det gjør de nesten også - jeg fant en ledning, som går til stikkontakten til lysbryteren, og der hang de jo perfekt med hvit bakgrunn, haha - nesten så jeg bare kan be pappa la den henge der og dingle i taket!

Uansett - jeg fant meg to skjønne topper på salg i dag - den rosa var på ekstremsalg til 29 kr. Begge er fra Bikbok ♥

If nothing goes right, go left

// kopp Søstrene Grene

God morgen fine dere, i natt ble det heldigvis litt mer søvn på meg, men jeg var overraskende effektiv i går til å ha sovet så lite. Jeg fikk dratt på avtalen min, skrevet et brev med et glass hvitvin i sola på Sagene - har en fast plass jeg sitter når jeg skal skrive slike ting, og med litt vin til går det alltid mye bedre. Etter jeg var ferdig med det dro jeg en tur til byen - det er tydelig at det er sommer nå, det var salg i alle butikker og jeg var ikke akkurat alene om å shoppe i går. Når jeg kom hjem dro jeg på trening og fikk meg en god økt, også var egentlig dagen over. 

Denne uken har gått så fort, og det er allerede torsdag - nå må jeg få i meg frokost, også gjøre meg klar for å dra på behandlertime. Håper det blir like fint vær i dag som det var i går! Ønsker dere en fin dag

For all my ideas

Jeg har skuffen på pulten min helt full av fine og søte notatbøker, og jeg har det med å kjøpe nye til enhver anledning- somregel forblir de tomme, så vet egentlig ikke hva jeg skal med flere, for jeg har nok å ta av fra før av. Men jeg klarte ikke la være- de er fra Søstrene Grene, en butikk som jeg forsåvidt ikke burde ha gått inn på i utgangspunktet - jeg kom jo ut med en bærepose full, og ikke bare disse notatbøkene. Jaja, man kan ikke alltid være fornuft, er det ikke det man sier?

Fine - ikke sant?

God morgen, kaffekoppenI går (eller rettere sagt - i natt før jeg la meg), gjorde jeg kaffetrakteren klar - er alltid deilig å sleppe å fylle den om morningen, for da kan jeg trykke rett på knappen, og nytraktet kaffe kommer innen 5 minutter fra du dro deg opp av sengen! Vel, jeg var nødt til å fylle den opp når jeg stod opp i stad - pleier vanligvis ikke å drikke en hel kanne alene til frokost, hehe - merkelig nok!

Nå har jeg nettopp kommet meg ut av dusjen, og nyter dagens første kopp i mens jeg ser på GMN- er bare så glad denne natten er over, for jeg har sovet i rundt 1.5 time. Det jeg våknet av i stad var at jeg ble kvelt, så da ga jeg opp hele søvnen for godt - jeg lærte også i natt at jeg må få skaffet meg gardiner, for nå er det visst sommer ute. Jeg er glad jeg fikk sovet litt i hvert fall, så overlever jeg sikkert dagen også - hvis ikke avlyser jeg bare avtalen min i dag, skal innrømme at det frister mest...

Har dere sovet godt? ♥

Passe slapp dagDenne skålen kjøpte jeg i går - det er alltid hyggligere å spise frokosten av noe som er fargerikt. Ja, dere hørte riktig - frokost klokken 15.00 på dagen! Har tatt medisinene mine de siste dagene og de slår meg helt ut, så nå må jeg slutte på de igjen - min kropp er ikke skap for falske kjemikaler. Jeg ligger egentlig bare på sofaen og ser på serie nå, i mens sola lyser inn stuevinduet ♥

Jeg må komme i gang med dagen og trening, så vi snakkes mer senere - håper dere har en fin dag!

Te & god nattFor en treig dag dette har vært - jeg var oppe altfor sent, og startet dagen med en legetime, jeg har akkurat byttet lege så formen skulle gjerne vært litt bedre under møtet, men sånn er nå det. Etterpå dro jeg på trening og var der i 3 timer, rimelig stresset fordi jeg var ute på lørdag, og ikke fikk trent i går - så nå begynner formen å komme seg igjen. Jeg tåler alkohol svært dårlig, hadde faktisk ikke vært på fest på 8 uker, så ikke veldig merkelig - føler jeg taper den kampen uansett hva jeg velger å gjøre, for det blir feil for meg uansett...

Etter jeg var ferdig på trening - spontan shoppet jeg litt, fordi humøret mitt trengte det. Jeg fikk blant annet med meg en ny type te, pysj og sengetrekk hjem - så nå ligger jeg på sofaen med te, ren pysj og gleder meg til å gå til sengs - det skal jeg i hvert fall ikke klage på ♥

Håper dere får sove godt, klem!

Mental check

God lørdag folkens!

Det eneste jeg har fått gjort i dag er trening og handle mat, og nå ligger jeg på min bestevenn, nemlig sofaen. Det tok ganske lang tid før jeg landet her, og nå står det en sunn pizzavariant på bordet som jeg nettopp var ute og kjøpte. Jeg hadde vært pizzafyll nå, om det ikke hadde vært for at bilen så meg når jeg syklet ut i veien - jeg ble så flau at jeg syklet for harde livet hjem igjen, uten å gi et eneste signal om at jeg var takknemlig for og ikke bli kjørt ned - unnskyld, bilen. Der lærte jeg at jeg ikke skal ut å sykle rett etter en times krangel med meg selv!

Åpnet en øl med engang jeg kom inn igjen, og jeg skal egentlig på fest i kveld - skulle vært der for en time siden, så vet ikke om det blir noe av. Nå skal jeg i hvert fall slappe litt av - jeg har funnet en ny serie å se på, som er sikkelig spennende - Good behavior heter den, og dere finner den på TV2 sumo. Så får jeg bare se om jeg klarer å få på meg masken å dra ut senere!

Hva driver dere med?

To kjoler på vei
Endte opp med å bestille to kjoler i går - den første tenkte jeg å bruke i bryllupet, og den andre vet jeg egentlig ikke, kanskje på bursdagen min. Håper bare de passer, begge er kjøpt på nelly.com - for å få tilgang til salget før det åpner for alle, tast inn koden - FIRST.

Hva syns dere? ♥

Hei fredagen

God morgen - så var det helg igjen ♥

Jeg har nettopp gått i gjennom salget til Nelly, fordi jeg er på utkitt etter en kjole jeg kan ha i bryllup - det er ikke enkelt å finne noe, og jeg orker heller ikke å gå med bunaden en varm og lang juli-dag. Jeg har ikke noen spesielle planer i dag, har en ganske rolig og behagelig start på helgen- noe jeg merker jeg har godt av etter jeg startet gårsdagen hos behandler!

Pappa skal sette inn ovnen på kjøkkenet i dag, og det nærmer seg å bli ferdig, han kom faktisk inn døra as we speak - så skal nok ordne litt her hjemme! Ellers skal jeg trene i løpet av dagen, fikk noen nye treningssklær i posten i dag, og med det øker jo også motivasjonen. Min søster kommer i kveld, så skal vel være litt med henne også ♥

Har dere noen morroe planer for dagen/kvelden?

Gode & billige proteinbarerMed tanken på at jeg kom med en proteinbar-anbefaling forrige gang, som jeg i ettertid fant ut av at var mer en sjokolade enn en proteinbar - så følte jeg at jeg måtte gjøre opp for meg, så her kommer det en ny anbefaling. De her var mye bedre på smak enn den forrige esken jeg mottok - er du interessert så finner du den første esken jeg testet HER. Du får 9 barer av de over til 110 kr på iHerb, noe som er ganske rimelig - du finner den her HER ♥

Kylling & pastasalatHei på dere - har dere regnet bort i dag?

Jeg startet dagen med å forsove meg, takket være apedopet mitt - jeg fikk hvert fall sovet mye bedre, selv om jeg kom forsent til avtalen min! I kveld har jeg fått meg en super treningsøkt, og når jeg kom hjem lagde jeg middag - eller, jeg lagde en veldig sunn salat - så jeg vet ikke helt om vi kan legge det under katogorien middag. Salat passer jo bra på varme sommerdager - om ikke det er varmt, så er det i hvert fall det siste! Jeg hentet en pakke fra iHerb i dag, som blant annet innholdt en eske med noen veldig gode proteinbarer - det kommer et eget innlegg om dem i morgen!

Nå skal jeg slappe av med serie, ha en fin kveld ♥

Sitronmelisse

Etter en liten luftetur til butikken, med musikk på ørene, mørke skyer over hodet og sommertempratur i luften, fikk jeg frisket opp hodet og tankene litt - utrolig hva litt frisk luft kan gjøre av og til. Det som skulle bli en rask tur i butikken ble fort en time - snart er jeg et levende leksikon på hvor mange kalorier hvilke produkter inneholder - Neida, eller? Nå er jeg hjemme igjen, så etter dette innlegget skal jeg spise- jeg må bare tenke på hva litt til!

Jeg ville egentlig på Plantasjen i stad, men jeg orket ikke å gå lengre enn butikken, men jeg fant det jeg skulle ha der - en sitronmelisse. Jeg skal ikke spise den, ville bare pynte opp benken min, også lukter den jo godt. Den minner meg egentlig kun om pinnedyrene som er på DPS - husker ikke om jeg har fortalt dere dette, men jeg fikk med meg noen egg hjem derfra, og jeg ga tilslutt opp siden de aldri klakk - når vi skulle flytte skulle jeg sjekke krukken og oppi der lå det 3-4 bittesmå pinnedyr som var døde. Ååh, da fikk jeg litt vondt i hjertet - nesten så jeg må reise å spørre om jeg kan få noen nye!

Sitronmelisse har alltid blitt brukt for å heve humøret forresten, og det passet jo bra i dag ♥

Bird

GOD TIRSDAG, og gratulerer med dagen til alle svensker der ute ♥
En liten funfact: jeg er kvart svensk!

Jeg skal være helt ærlig med dere å si at dette ikke er en god tirsdag, etter en natt med gjenopplevelser - dette påvirker så mye, så slik våkner jeg opp og plutselig er i dårlig humør, og dette plutselig har faktisk en årsak! Jeg trodde (håpet) at det hadde roet seg for godt, men får vel bare innse at fortiden alltid vil innhente meg. Jaja, ikke noe å gjøre med hva man drømmer, bare veldig frusterende.

Jeg er i gang med dagens andre kaffekopp, ser på Wenche kokkulere, i mens frokosten snart har stått over en time og ventet på at jeg skal spise den. Jeg spise den, men det frister ikke i det hele tatt.

Dagens plan er å trene av meg denne morningen - også skal jeg innom senteret, biblioteket og på Europris å kjøpe noen flere kurver til sminkeskuffen min. Hvis jeg kommer meg ut av sofaen igjen, har mest lyst å legge meg i sengen igjen merker jeg - men det skal jeg ikke altså, jeg gir ikke opp av litt motgang. Veel, vi snakkes - ha en fin dag ♥

Helligdag på mandag er de beste mandagene

Helligdager som legger seg på en mandag er ekstra deilig - det er en mandag, men alt føles ut som at det er søndag, det liker jeg - for jeg er ikke noe mandagsbarn! 

Men man kan vel si at dagen virkelig startet som en blåmandag - jeg bøyde meg nemlig ned for å plukke opp noe fra gulvet, og i det hørte jeg et brak, og på betonggulvet lå min kjære iPhone etter å ha fått seg et sikkelig mageplask - hele frontskjermen knuste selvfølgelig! Superpappa som jeg har, så fant han frem til noen som kunne fikse skjermen, og i samme slengen byttet vi batteri også - så nå er den i orden igjen, og jeg kommer nok til å vente en stund med å kjøpe ny telefon, selv om det har vært i tankene, så er egentlig den gamle god som ny igjen nå!//Botanisk hage

Etter at iPhonen var ferdig på sykehuset reiste jeg for å trene, også kom jeg hjem til servert middag i solsteika, gjorde litt hagearbeid og nå har jeg lagt meg ned i sofaen med en serie. Jeg startet vel på denne serien for et år siden, så er på tide å få sett den ferdig - Six feet under heter den, det ironiske med det er at jeg fikk den serie anbefalingen av en psykolog, hehe. Vel, vi får se hvor lenge jeg klarer å sitte i ro, ikke lenge kjenner jeg meg selv rett!

Hva har dere gjort i dag?

Happy sunday♥ - H A P P Y - S U N D A Y - ♥
 

1.pinsedag og det er helt grått ute, så det passet meg veldig bra at pappa hang opp dagslys-lamper i stuen min i dag - det ble mye bedre, det er som å ha sollys inne uten at noe blender meg. Det kommer til å bli mye bedre å ta bilder inne nå også, og det liker jo vi bloggere! Ellers har det gått mest i rydding i går og i dag, dere må tro jeg ikke gjøre noe annet - men jeg prøver å få system i alt, og ha alle ting på en plass, og det tar jo litt tid. Min søster kom også til Oslo i går, så i kveld er planen å dra på kino - men først skal jeg ut i gråværet og trene litt!

Hva gjør dere i dag? Håper dere har en fin dag!

Pre Workout

Sportsbh fra XXL og t-shorte fra en outletbutikk i Sverige.I går kjøpte jeg meg blant annet et nytt Pre Workout-pulver, jeg prøve det i går kveld og det fungerte sikkelig bra. Under treningen begynte det å prikke i hele kroppen, vet ikke helt om dette er meningen, men det ga meg i hvert fall masse energi med tanken på at jeg faktisk sovnet i bilen hjem i går, og vurderte egentlig å droppe trening! I går fant jeg også en proteinbar i favorittsmaken min på is, pluss noen andre jeg ikke har prøvd før - tror de kostet 10 kr stk så det var billig!

Håper puleveret fungerer like bra i dag, for da får jeg så mye bedre utbytte av økten!

Pinseaften


G O D - P I N S E  - A F T E N ♥

Savnet kaffekoppene mine? nå har jeg gått i surr, så vet ikke om dere har sett denne før, jeg skylder på nytt hjem - for nå er egentlig alt annerledes, men jeg liker det faktisk!

Jeg var i Sverige sammen med pappa i går, for å hamstre litt godsaker - om noen andre enn mine nærmeste skulle tatt en kikk i kjøleskapet mitt nå, så lurer jeg veldig på hva de hadde trodd om meg - hele kjøleskapet er nemlig fult av proteinpudding, shakers, BCAA, p-max og snus. Nå fortalte jeg det på internett også, der har dere meg vett. Før vi reiste tilbake til Sarpsborg spiste vi litt lunsj, også kom min søster hjem fra jobb så jeg var litt sammen med henne før vi kjørte tilbake til Oslo - da reiste jeg rett på trening, spiste havregrøten min også var det egentlig bare å legge seg.

Nå er jeg på dagens første kaffekopp & snus, i mens et valpeprogram står på i bakgrunnen - det gjør ikke akkurat lysten mindre til å skaffe seg sin egen hund. Jeg skal snart komme meg avgårde siden butikkene stenger så tidlig i dag, så blir det trening etter det. Vi snakkes mer i kveld, håper jeg ♥

First of june

Kan ikke helt skjønne at det nå er juni - det som er ganske trist med det er at sommeren pleier å fly avgårde og plutselig er det høsten igjen, slik er er det i hvert fall for meg. Jeg var innlagt hele sommerferien i fjor, så i år skal jeg prøve å nyte den så godt jeg kan 100%.

Det har ikke skjedd mye spennende her i dag - har meldt meg inn i nytt treningssenter, så jeg har vært og trent. Har blitt ganske avhengig av trening, av flere årsaker - som dere sikkert har forstått for lenge siden, for føler jeg nevner det i hver eneste innlegg - men det er vel ikke noe mer interessant å vite at jeg har vært på Jysk og kjøpt ny pute i dag heller. Vi har grillet i dag da - slikt må man jo gjøre den første sommerdagen. Dessverre ser det ut til at det skal regne hele helgen, så man kan jo kalle årstiden hva man vil - man får bare nyte de få soldagene man får når man bor i Norge!// slang med noen bilder fra Mallorca for å pynte opp innlegget litt.Har dere hatt en fin dag da?