hits

juni 2018

Sunrise

God kveld ♥♥♥

Hvor nydelig er ikke soloppgangen under? Klokken var rundt 04.30 når de ble tatt.

Jeg var hjemme 07.00 i dag tidig. Jeg sov rundt en time på flyet, så det var godt å komme seg hjem. Jeg la meg til å sove etter at jeg hadde pakket ut, og sov til rundt 16.00. Været stråler i Norge, men jeg har kun vært en tur i butikken for å hente en pakke og handle inn taco. Jeg har hatt lyst på det veldig lenge, og i dag passet det seg endelig med taco og litt rødvin - det er jo fredag. Blir nok til at jeg står opp ganske tidlig i morgen for å trene dobbelt, men nå skal jeg bare slappe av. Jeg er sliten, og skal se litt på home and away før jeg legger meg igjen!

Resten av helgen har jeg ikke helt planlagt enda, så tar det som det kommer. Ha en fin helg, dere ♥♥♥

En siste spasertur

Kalispera!

Nå har vi nettopp kommet tilbake til hotellet etter å ha spist middag ved strandpromenaden og gått litt rundt i sentrum. Vi sitter egentlig bare i resepsjonen og venter på bussen som skal kjøre oss til flyplassen - av og til er det veldig greit med charter-tur, man trenger jo ikke å tenke på noe selv. Er sikkelig trøtt, så det passer meg fint nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flyet går ikke før 01.30, så håper jeg klarer å sove noen timer på flyet - er vel ikke hjemme før i 06-07 tiden i morgen tidlig tenker jeg. Skal bli godt å komme hjem til min egen seng. God helg!

Spinalonga og Agios Nikolaos

God morgen!

Vi hadde en veldig fin tur i går - turen tok 4 timer frem, men bussen stoppet ganske mye på veien, så det var derfor. Når vi kom frem til Agios Nikolaos, var det en times båttur ut til Spinalonga, og den spedalske øya kan dere se under. Ganske merkelig å tenke på at her satt de syke mennesker fra seg, som ikke fikk komme tilbake til byen på grunn av smitte. Mange som vokste opp der, orket aldri å bli endel av samfunnet igjen og flyttet til et sykehus når det var funnet opp en kur mot sykdommen. Vi hadde litt dårlig tid her, så rakk ikke å se så mye som jeg ville- men fikk i hvert fall verdt der.

Etter besøket kjørte båten videre til en badeplass - der ble det ett bad også ble vi servert grillmat til lunsj. Før bussen gikk tilbake hadde vi rundt en time å se i byen Agios Nikolaos - litt lite tid her også, men vi fikk sett litt. Trodde faktisk denne byen skulle være finere enn den var, men fin det var den jo! På veien hjem stoppet vi et sted med utsikt utover to byer og havet, også kom vi hjem i 20.30 tiden - da var vi slitne etter en lang dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Følte meg så turist i går - vi hadde jo med oss guide, og der går jeg med kamera rundt halsen og solhatt på hodet. Den hatten er en redning når man går på slike varmer plasser i denne varmen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til venstre er hovedporten, det andre inngangen er kun en inngang som blir brukt for turister.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg ut på tur, også skal vi nyte den siste dagen vi har på stranden ♥

Beautiful evenings

God kveld.

Noen bilder jeg har tatt nede ved havnen på kvelden her - bildet av meg er tatt inne i en liten kirke som ligger ute på en pier. Idyllisk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har det vært regn og sol om hverandre nesten hele dagen - hehe, det er jo varmt selv om, så det gjorde ikke så veldig mye. Men når vi så at de grå skyene var heltdekket over oss, gikk vi og satt oss på en fortauskafé i stedenfor. Etterpå la vi oss noen timer på takterassen til hotellet - da var det så og si klar himmel igjen. På kvelden gikk jeg inn til byen, fordi jeg hadde bestilt meg en frisørtime for å ta foliestriper - ble ganske fornøyd med resultatet, og ikke minst prisen som kun var på 650 kr.

Nå har vi slappet av noen timer på hotellet og skal straks legge oss. I morgen skal vi opp klokken 05, og blir borte hele dagen! Vi skal på dagsutflukt til Aiga Nikolaos, som er på andre siden av øyen - her skal vi også besøkte den sperdalske øya Spingalonga, så det blir en lang dag! Denne turen ble nesten ikke noe av, siden Ving avlyste og den andre var full - men i siste liten var vi heldige og fikk være med Apollo, så da ordnet det seg likevel.

God natt ♥

Sunset in Chania

Hei!

I går lå vi hele dagen på stranden - jeg har allerede lest ut to bøker, så nå har jeg virkelig inntatt ferieposisjon. Som jeg har savnet å klare å slappe av med en bok, håper det vedvarer når jeg kommer hjem også. Utpå kvelden fikk jeg tatt pedikyr av føttene mine, noe som har vært etterlenget veldig lenge!

I dag lå vi ved bassenget i noen timer før vi tok bussen til Chania. Her var det mye mennesker, jeg mener - Oslo er tomt i ferietiden, fordi alle er jo i Hellas, savnet fort den rolige lille landsbyen vi bor i. Vi handlet litt, spist middag ved havnen og så litt rundt i byen før vi dro hjem igjen. Jeg liker meg i grunn ikke i Chania, men byen har sin sjarm - spesielt de små trange gatene og havnpromenaden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg ut på en liten treningstur før frokost. Har vært ute to dager på rad allerede, så vet ikke helt hvor jeg skal gå i dag - har møtt både hunder, fjellgeiter, høner, fugler, katter og firfisler. Blir jo omtrent til at jeg stopper mer enn jeg faktisk trener (hehe) - nå hater jeg å jogge ute, men her har jeg ikke noen andre alternativer. Heldigvis har jeg et fint landskap å se på, og det hjelper mye - ikke minst er det en forfriskende start på dagen, når man stort sett ligger rolig.

Hører at sommeren er tilbake i Norge, så det blir deilig å komme hjem til samme tempratur. Men klimaet og ikke minst stranden blir noe helt annet enn å ligge på øyene i Oslo, så jeg er ikke lei meg for å gå glipp av noen soldager i Norge! Flere som er på ferie?

Hello from Greece

Kalispera

Vi landet natt til fredag, så vi har allerede vært her i to dager. I går var vi på stranden store deler av dagen, også tok vi oss en lunsj og gikk litt rundt i gatene og så litt i butikker. Jeg fikk også noen fisk til å spise opp den døde huden min! Vi bor i en liten landsby som heter Georgioupolis - jeg har vært her før, men har aldri bodd her - så er positivt overrasket. Vanligvis liker jeg de større stedene! Men det er veldig koselig her, spesielt nå som det ikke er blitt overfylt av turister. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var nede ved stranden i dag også, men vi solte oss på et åpent kompleks som hadde både solsenger og basseng, som alle kan bruke gratis uten kjøpeplikt - det er ikke verst. Rundt 16.00 tok vi bussen til Rethymnon - her var jeg mye når min søster jobbet for Apollo, så det var sikkelig gjensglede med de små og koselige gatene, nesten litt som å gå i en minnebok, med tanken på at det faktisk er samme dato også! Etter vi hadde spist middag, tok vi bussen hjem igjen.

...

Nå skal jeg straks legge meg - hører motorveien og har blitt spist opp av mygg, så de to siste nettene har ikke akkurat søvnen vært så bra. Nå har vi klart å fikse luftanlegget slik at det er blitt kaldere her, så i natt håper jeg på litt bedre søvn. Man kan vel likevel ikke klage for mye, for det var en ganske rimelig tur!

Håper dere har hatt en fin midtsommeraften/st.hans ♥ Vi snakkes mer siden!

Ny dagbok og =kaffe

...

Etter avtalen jeg hadde i dag, dro jeg til byen for å kjøpe meg en ny penn og en dagbok - jeg elsker de dagbøkene der. De er så fine, at jeg må ha de hver gang jeg skal bytte ut en. Prøver ikke gjøre det for ofte, men følte det var riktig i dag - som jeg startet på nytt hos DPS. Skal fortelle litt mer om det senere! Gikk for en liten versjon denne gangen, siden den er enklere å ta med seg og raskere å skrive ut (noe som aldri skjer, før jeg skaffer meg ny). Testet også ut =kaffe i dag, det er alltid så fult der, men i dag fikk jeg plass i kjelleren. Litt masete plass for min del, men absolutt hvert et besøk om man er innom Oslo eller bor der!

Gikk tilfeldigvis forbi en Adidas butikk i byen i dag, det var en outlet, og i tilegg til det 30% - jeg kom ut med et par joggesko, og har innviet dem i kveld. Litt ubehagelige i starten, så håper de går seg mer til etterhvert. I ettermiddag har jeg også bestilt meg en bursdagsreise, så i år blir ikke bursdagen min i Norge - det er så deilig å tenke på!

Begynner å bli litt vandt til en rolig tilværelse i Oslo nå, men i morgen reiser jeg jo faktisk på ferie - skal bli godt å komme seg til sol og bad for å slappe av en uke i strekk. Så nå må jeg få lagt meg, slik at jeg rekker å trene og pakke ferdig i morgen før jeg skal møte reisefølge mitt (mamma) i byen. Har ikke sett henne siden jul, (hvor ble tiden av, og hvorfor har jeg enda ikke kommet meg til Risør?) det blir uansett veldig koselig.

Vi snakkes i Hellas ♥

Feriedager i Oslo

I går var jeg på en avtale i Nydalen - eller, vi kjørte ut til Sandvika og gikk en tur der. Vi har ikke sittet inne på kontor på veldig lenge, å gå tur eller kjøre enn plass å sette seg ned ute er mye bedre for min del. Lite tips til dere, om det er fler som ikke liker å sitte inne å sture på et kontor, så er disse terapautene fult mulig å forflytte ut (med mindre de er ekstremt sære, er vel noen av de også...) Når vi kom tilbake dro jeg på Godt Brød - drakk kaffe og spiste lunsj i fred og ro i mens jeg skrev i dagboken min. Så det ble kafébesøk og en rundtur i byen, uten noen spesiell mening egentlig.

Jeg var så trøtt når jeg kom hjem, men klarte å komme meg ut igjen og på trening - det endte med at det kun ble 4,5 time søvn i natt, fordi jeg ikke fikk sove og måtte opp 07. Jeg hadde først ett intervju hos Helseetaten i dag tidlig, siden jeg har søkt på noe som heter Erfaringsskolen. Det gikk sånn passe - de har flere søkere enn plasser, så får bare vente å se!

Etterpå gikk jeg meg en tur langs Akerselva - jeg har faktisk aldri vært på den broen ved de hengelåsene før, men man kan vel si at det er hakket mer romantisk i Paris:

I dag leste jeg at det er blitt født ulv i Østmarka, jeg syns ulven skal få leve i fred - så bildet under passet jo bra i dag. Og det andre bilde, kunne jo ikke ha stemt bedre!

Jeg gikk videre opp til Telthusbakken - her ligger Oslo sine eldste trehus, og kjærlighetsstien (som jeg ikke la merke til sist jeg var her)

Helt tilslutt satt jeg meg ned på Gryn for å spise litt lunsj - der ble det en proteingrøt faktisk.

Etter den lange gåturen i byen, sykkeltur til trening og en time på mølla - har jeg nettopp tvingt i familien fiskeboller, fordi Fjordland faktisk ikke holder mål her. Jeg er merkelig nok ikke så veldig sliten her jeg ligger, men jeg bør vel komme meg i dusjen straks.

Det blir noen fine dager i Oslo også om sommeren, man trenger ikke alltid å reise så langt for å feriefølelsen. Selv om den ikke akkurat er 100% når jeg har avtaler - men det hjelper meg i gang med dagen hvert fall!

Hva har du gjort i dag?

En innholdsfri helg

...God kveld ♥

I dag sov jeg til 17.30. Etter en time hentet jeg meg en skål med frokostblanding og la meg tilbake i sengen. 21.30 stod jeg opp - satt på en vaskemaskin, oppvaskmaskin og skiftet til treningsklær. 22.00 var jeg på senteret, der måtte jeg be noen fra innsiden sleppe meg inn, fordi jeg glemte mitt eget bånd. 00.00 spiste jeg rester fra grillmaten familien hadde til middag. Nå er klokken snart 02.30 og jeg har allerede ligget noen timer i sengen. For en god seng jeg har egentlig! Dagen i går var egentlig ikke noe mer innholdsrik, jeg var ute å handlet noen ting ellers var jeg bare hjemme, siden jeg var sliten etter fredagen.

Noen ganger må man bare sove, slappe av å gjøre ingenting og det var akkurat det jeg følte for å gjøre. Det har regnet og tordnet, det har vært trist og grått i hele dag. Men det er også noe fint med regn om sommeren, og luften blir så frisk og fin etterpå. Skyene blir helt spesielle, og solen titter frem i ny og ned - før den går bak en magisk solnedgang.

Det gnager det seg opp litt dårlig samvittighet når jeg ikke utretter noe som helst i løpet av en dag. Som om jeg må gjøre noe hele tiden? Jeg har fått det for meg at jeg ikke bare kan stoppe opp på denne måten. Selv om jeg har gjort det mange ganger før, vet jeg det fort kan bli en vane - men jeg trenger å gjøre det av og til. Ytterst få har vel et liv det skjer noe i hele tiden? Jeg har kun hatt ferie i en uke, så det her kan jo bli litt av en utfordring...

I morgen kan jeg ikke sove hele dagen, så jeg får prøve å sove litt igjen nå. Håper dere får en super start på uken!

Riktig god fredag dere

Riktig god fredag dere!

Nå begynner bloggen min å mangle innhold, og i det siste har til og med bildekvaliteten gått over til iPhone. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg fortsetter og fortsetter - akkurat nå syns jeg ikke det er så gøy, og da blir jo innholdet også deretter - veldig kjedelig!

Når jeg startet å blogge så handlet bloggen mye om innkjøp, interiør, dypere innblikk i hverdagen min og bilder av når jeg var ute og var sosial ogsåvidere. Ikke det at jeg har sluttet helt med dette, men det meste jeg kan se er på siden min nå er mat og natur. Hva har skjedd? det er ikke ofte jeg tar meg tid til å gjøre det mer spennende her, og jeg er lei av å ha med meg kamera. Men, jeg klarer ikke å sleppe denne bloggen helt heller. Legger også merke til hvor store forandringer det er i livet mitt ved å ha denne bloggen i hvert fall. Nok om det egentlig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frokost.. haha - nettopp!

I går var jeg og tok det som forhåpentligvis blir siste behandling av tattoveringen min - så nå er den endelig borte, så og si. Det ble en lang prosess, men den er verdt det nå. Jeg handlet litt i går- hvor vanskelig kan det være å finne badetøy egentlig? altså, det er et problem for nesten alle, uansett hvordan størrelse kroppen din har. Jeg er så lei av hysteriet rundt størrelser på klær!

I går orket jeg ikke å trene når jeg kom hjem - når man har så mye tid, så er man flink til å sløse den bort?! kjenner det igjen fra når jeg var hjemme uten skole og jobb. Nå skal jeg komme meg avgårde på trening og en tur på senteret for å handle noen småting! I dag skinner solen og det er fredag, planen i kveld er å drikke hvitvin å spise reker med et par venninner ♥

Hva er planen deres i helgen? god helg!!!

10 ting på listen i juni

LISTELYKKE FOR JUNI

Litt sent, men la gå -

...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

♥ Gjennomføre siste eksamen

♥ Feire at skoleåret er gjennomført, og ta sommerferie med god samvittighet - uansett hvilke resultater som kommer.

♥ Reise en uke til Hellas - fant en sinnsykt billig restplass, så vi slo til - god stemning med det nå som været i Norge ikke er like bra lengre.

♥ Endelig få til et besøke på Spinalonga - dere som har lest boken «Øya», vet bakgrunnen til det stedet.

♥ Spise reker å drikke hvitvin - sommerklassisker på sørlandet, som i år bli første gang på østlandet ser det ut som!

♥ Ta en tur på kino (vi prøver denne engang til!)

♥ Besøke øyer i Oslofjorden

♥ Ta en tur til frisøren for å stripe etterveksten

♥ Besøke kjærlighetsstien

♥ kjøpe inn småting til ferien- det passer bra nå som det er markedsdager og sommersalg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥♥♥

Hva står på din liste i juni?

Gressholmen

Jeg hadde en ganske fin start på sommerferien i går, (bortsett fra at jeg var litt sliten, redusert og kom meg sent ut av sengen) jeg pakket frokost og dro ned til Aker Brygge, for å ta båten ut til en av øyene. Den eneste øya jeg har vært på i Oslofjorden er faktisk Hovedøya, så det var det på tide å gjøre noe med. Ikke koster det noe ekstra heller!

Jeg valgte å gå av båten på Gressholmen, og visste ikke hva som ventet meg der. Jeg ble positivt overrasket, det var en liten perle og det var sikkelig fint der ute. Det var også lite mennesker og båter, så det var stille og rolig - noe som passet meg ganske bra i går. Jeg lå nede ved vannet på et svalbard og hørte kun på fuglene og bølgene som kom med jevne mellomrom - det er sommerfølelse på sitt beste. Når jeg kom hjem syklet jeg på trening og var der 1,5 time før jeg syklet hjem igjen, og igjennom Østensjøvannet med solnedgangen i bakgrunnen. Så det ble en ganske fin første feriedag må jeg si

 

I dag spiste jeg ikke frokost før 13.00, så nå tror jeg virkelig at jeg er inne i et modus som sier at jeg skal slappe mer av, og at jeg ikke har noe jeg må rekke. Det er ganske deilig, selv om jeg ikke helt har fått med meg at jeg faktisk har ferie. Sjekket første eksameskarakter i dag, og jeg fikk B - så ikke helt den komme, så det må jeg si meg fornøyd med. Ellers har jeg trent i dag, vært ute på holmen en tur og tuslet i Karl Johan.

Nå skal jeg en tur i butikken, fordi jeg glemte at jeg hadde en pakke liggende der. Resten av kvelden skal jeg slappe av før jeg legger meg. Helt waste of time klarer jeg ikke å være. Har faktisk en avtale i morgen å rekke, klokken 15.00, vel og merke... har ikke lagt noen planer ellers, tar det litt som det kommer om dagen. Er vel litt sånn det skal være når man har ferie også!

Gleder meg faktisk litt til at det skal regne i hele morgen, er vi flere om den?

SOMMERFERIE

Hei sommerferie

Dagen i går var så lang - føler jeg brukte hele dagen bare på å vente på ferie. Jeg tenkte at jeg kun skulle lese i gjennom notatene mine noen ganger og bruke dagen på å slappe av, og en avslappende dag ble det virkelig. Jeg stod opp relativt tidlig og tok meg en tur ut på sykkelen til andre siden av Østmarka, og når jeg kom hjem defra spiste jeg middag og la meg i solen med en boks is. Etterpå bestemte jeg meg for å fylle opp boblebadet med varmt vann og krystallkuler (har faktisk aldri har prøvd boblebadet i huset før) og la meg der med vannmelon, en øl og rolig spa-musikk. Det ble så varmt, at jeg gikk fort ut igjen for å kjøle meg ned. I 22-tiden ble jeg så lei av å vente, at jeg gikk å la meg - men det var bare bra, for da var jeg opplagt i dag. Eksamen gikk også bra - jeg var heldig og fikk akkurat det jeg hadde lest mest på, litt flaks må man ha innimellom.

Det var så deilig å gå ut av den skolen, og vite at jeg aldri skal tilbake igjen. Jeg klarte å gjennomføre dette året, noe jeg så veldig tungt på i vinter. Jeg vet faktisk ikke om jeg vil studere mer, så vi får bare se hva høsten bringer med seg. Jeg har fått bevist at jeg kan studere hvis jeg vil, og nå som jeg har gjort det, så vet jeg ikke helt om jeg vil mer - det stresser meg i hvert fall ikke på samme måten som før. Det irriterer meg mer at det ikke er så sosialt akseptert å la det være...

Etter eksamen dro klassen på Egon for å spise og feire sommerferie! Nå er jeg i grunn ganske trøtt, noe som er veldig irriterende med tanken på at jeg har trening på planen, også har jeg lyst å ta meg en tur ut for å feire litt til. Vi får se hva det blir til, foreløpig ligger jeg godt under pleddet mitt. Det er så deilig å være ferdig nå, men jeg trodde faktisk at jeg skulle bli med glad - haha. Jeg er i hvert fall veldig lettet!

Fler som har tatt sommerferie?

Saturday vibs

God helg!

Titter innom for å si hei, jeg.

Jeg kaller bare dette stedet for en jungel - syklet igjennom her på torsdag og ned mot byen.

Denne helgen har jeg ikke planlagt noe og egentlig ikke gjort så mye heller. Kjenner jeg er litt tappet om dagen, så i stedenfor å stresse meg mer opp, har jeg bare tatt det helt med ro i mitt eget tempo. Satt på verandaen og spiste grillmat med en iskald Bulmers i stad og bare...lørdag. Men jeg la meg på sofaen og nå frister det mer å sove. Jeg er så trøtt etter å ha sittet ute i solen i dag, og treningsøkten i stad. Jeg er kanskje ikke den eneste som blir slått ut av varmen? i går besvimte jeg nesten på vei hjemover fra trening, så det var bare å komme seg hjem å spise for så å legge seg. Mitt største problem med varmen, er at jeg glemmer å drikke. Når jeg våknet i dag vasket jeg leiligheten, leste litt og tok en tur på loppis - så det var i hvert fall en effekiv start på dagen!

Har dere hatt en fin helg?

Crazy cat lady

Jenta som ikke skulle ha flere kopper på en stund, har visst fått seg en ny i samlingen sin - den kostet veldig lite i det minste!

Crazy cat lady ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eksamensperioden begynner å kjede meg, så her er jeg da.

Jeg kom hjem i halv fire tiden - klarte å ta meg en liten runde rundt i byen og litt sånt på veien hjemover. Nå har jeg lagt fra meg lesingen og har nettopp spist lunsj, og over ser dere forsåvidt frokosten min. Nå skal jeg hoppe inn i den nye treningsshorten min å gå ut i finværet - jeg fryser i kjellerleiligheten min nå og kroppen min skriker etter D-vitaminer. Nyt finværet så lenge det varer folkens - før dere vet ordet av det bøtter det ned med regn, og da sitter vi inne og klager igjen 💛

Monsterbar

Er en stund siden jeg har oppdatert på proteinfronten nå, vel. Det er jo egentlig en grunn til det også, selv om jeg fremdeles hamstrer i Sverige av og til enda - prøver jeg å spise litt mer normalt enn jeg gjorde før. Uansett, nå kjeder jeg meg, så deler en bar jeg kjøpte på vei til trening i dag - anbefaler å prøve ut merket Monster, de har mye godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke noe bedre å komme seg ut av kjelleren når man har sittet og pugget i flere timer, så jeg tok sykkelen til trening og syklet hjemover via Østensjøvannet i levende solvarme med fuglene rundt meg ♥

Nå har jeg nettopp kommet inn, har vært en rask tur på Stovner senter, fordi de ikke var utsolgt for en kjole jeg ville ha (haha). Endte opp med to sommerkjoler og et skjørt - jeg har ikke planer om å ta på meg bukser på en stund, så denne sommeren får bare holde seg varm! Jeg hater at jeg har lagt på meg, men at jeg endelig kan gå med kjoler og skjørt uten at de nærmest faller av, er i hvert fall noe positivt vil jeg si.

I morgen har jeg en avtale i Nydalen, også blir det nok en puggedag og trening hjemme. Gleder meg bare til denne uken er over, for da er det ikke mer tid igjen til å lese - haha!

Hvordan går det med dere - siste innspurt på skolen, eller jobber dere kanskje? Kos dere uansett!

En fin start på juni

På fredag var vi på Sognsvann og lå der noen timer i solen - det har vært oljesøl i Oslofjorden, så vi dro ikke dit, i tilfelle vi ville bade. Etterpå dro vi på Storo for å kikke litt og spiste middag på Egon - husker jeg elsket Egon før, men etter noen år i Oslo, blir man lei av turistfellene. Etterpå kjørte vi til Ikea og handlet - jeg handlet noen småting, så det må ha vært den billigste turen jeg har hatt dit før. På vei hjem handlet vi på Coop og stoppet for å kjøpe is, så vi var ikke hjemme før i 23.30 tiden - så vi utnyttet virkelig dagen.

På lørdag dro vi til byen med en venninne av søs og spiste lunsj på Godt Brød, også dro vi etterhvert til Fengselsparken - det var musikkensdag i Oslo i helgen. Så det ble musikk, park og iskald øl et par timer før vi dro hjemover. Da dro jeg på trening, og rigget meg til i hagen - så begynte den regnskuren. Jeg reddet Mac og mobil før det var forsent, og gikk inn. Senere dro jeg ned til byen igjen for å drikke øl med noen venner - klarte ikke helt å finne ro til en rolig lørdag alene hjemme.

Et bilde fra turen i skogen på mandag. Oppdaget to nye tjern/vann, og var oppå en topp (uten utsikt, etter min skuffelse) - men det verste var at jeg kom ned et helt annet sted, så gikk vel rundt i 4 km ekstra for å finne sykkelen min...

Søndagen tok jeg helt fri fra solen og nå er ekstremvarmen gitt seg litt. På mange måter er det likegreit, for så lenge man ikke ligger helt rolig - er det jo faktisk umulig å gjøre noe som helst i 30+ grader. Men jeg savner varmen litt, spesielt om kvelden. Men det var helt greit å sitte ute på mandag med eksamensnotater, uten å gå i bakken. I går var jeg en tur hos legen og brukte dagen på å lese og å trene - nærmer meg slutten nå, men hele denne ukens plan er å lese hver dag. Har så mye å lære på altfor kort tid, så jeg må nok finne noe jeg fokuserer på å satse på at det går bra.

Hvordan var deres start på juni? håper den var fin ♥

Fineste mai

Hei, Juni

I dag er det 1 juni, det betyr at vi i dag er halvveis i 2018 og at det er første offesielle sommerdag.

Jeg er en sikkelig mai-jente, så det er egentlig litt trist at det er et helt år til vi sees igjen. Mai har bestått av så mange fine dager, i forholdet til resten av dette året. Noe som ikke er like trist er at jeg har levert eksamen nummer to, og at det kun er en igjen, før man kan ta helt sommerferie.

På onsdag gikk jeg på en sikkelig eksamenssnurr - oppgaven var så og si ferdig, med untak av masse småplukk, og på kvelden fikk jeg plutselig veldig lyst på hvitvin. Klokken 17.59 var jeg på vinmonopolet og kvelden tilbringte jeg i hagen med iskald vin, cæsarsalat og sol - tilslutt ble det en tur på byen også. Kunne ha klart meg uten det, så dagen i går ble litt slitsomt - men jeg startet den med en ansiktsbehandling hos hudpleieren, så det var deilig! Litt senere på dagen tok jeg meg en tur til Storo, handlet litt sommerklær og kjøpte meg en salat jeg spiste ved Akerselva. dette er sommerdager på sitt beste

I dag startet jeg dagen med et par timer på treningssenteret. Det er fredag igjen, men jeg føler jeg brukte den litt opp på onsdag. Min søster kommer snart til Oslo i hvert fall, vi skal vi reise et sted for å sole oss og bade - akkurat slik man bør tilbringe den første sommerdagen!

Har dere hatt en fin mai?