hits

august 2017

1 september

Vi har offesielt kommet inn i en ny årstid, og jeg gikk til innkjøp av noen skinnende lys for anledningen. Høstfarger er så fint ♥ jeg sikkelig fredagsfølelse i dag, og har pyntet leiligheten med roser. I morgen har jeg tenkt meg på festival i Sarpsborg - om jeg orker. Merker jeg er sliten av alle festligheter, men dette blir nok den siste på en god stund, så tror jeg skal dra. Får se i morgen, nå skal jeg i hvert fall legge meg etter en altfor slitsom treningsøkt.

Liker dere høsten? ♥

Fugl

God formiddag fine folk ♥

I går var en super produktiv dag til meg å være - jeg var på trening før det var forelesning. Etter det var jeg egentlig bare hjemme for å spise, og dro tilbake til byen for å vorse med klassegjengen - det var back to school party i går, men vorset var som alltid best. Selv om jeg var hjemme tidlig i natt, fikk dusjet og spist så hadde jeg så vondt i hodet klokken 8 i dag tidlig - jeg hadde glemt å skru av alarmen. Har konkludert med at jeg har blitt litt syk, så nå drikker jeg peppermintete for å bli frisk.

Men nå må jeg ordne meg ferdig og reise til Nydalen siden jeg har en avtale der. Tenker jeg finner meg en kafé etter det, så jeg får lest litt. I kveld blir det nok trening, må rense kroppen igjen - liker å holde festlighetene til helgen merker jeg!

Solsikker

Hei tirsdag! Nå ligger jeg på sofaen og ser på Big Bang Theory, i mens jeg spiser posesuppe. Siden det allerede er blitt kvelden, så kan jeg nå angre på at jeg ikke stod opp før tolv i dag - det er meg i et nøtteskall. Jaja, dagen forsvant til å lese og litt ymse. Også fikk jeg endelig ryddet bort hamsterburet, ettersom det har stått tomt i to uker nå - lille babyen døde, rip.

// solsikkene jeg kjøpte for noen uker siden - som nå er døde og kastet i søpla.

Ble mye død i dette innlegget nå, jeg er i hvert fall i livet - enn så lenge. Jeg er heldigvis ikke noe serlig støl lengre etter helgen, så nå må jeg gjøre meg klar for trening. Tightsen jeg har på meg nå er så god at jeg har gått med den i hele dag, (jeg hentet den i postkassa i stad) så det er egentlig bare å kle på seg å sprette en BCAA å komme seg avgårde. Vi snakkes!

Tilbringt dagen i Sverige

God mandagskveld - håper ikke mandagen deres har vært altfor blå, min startet ganske blå, men ble heldigvis bedre utover dagen!

Etter et par timer på skolen, reiste min søster og jeg til Sverige -vi kjørte først ned til Strømstad for å reise til relaxvdelingen som er på hotellet som ligger der. Nå er nesten ikke beina mine støle lengre, og kroppen har det generelt mye bedre etter lørdagens gåtur - vi koste oss der, og det kunne vel ikke ha passet bedre å reise dit enn etter en fjelltur.

Processed with VSCO with f2 preset

Svensk mat ♥ eller - kan vel ikke kalle dette for mat, men den energidrikken er i hvert fall en ny favoritt. Hater at jeg alltid finner meg nye favoritter de ikke selger i Norge!

Nå sitter jeg på toget hjem til Oslo - er glad i å ta tog egentlig, syns det er så avslappende! Nå skal jeg åpne en proteinbar og slappe litt av med en pensumbok. Yay, som dere har forstått så vil jeg ikke innse at sommerferien er over, men det er den nok nå. Vi skulle egentlig på spa på bursdagen min, og siden det ikke gikk helt som plangt så fikk jeg i hvert fall den dagen tilslutt ♥

Vi handlet også endel i Sverige, og jeg fant masse nye produkter denne gangen (lykke!) - om dere ønsker jeg skal skrive et nytt slik innlegg, si gjerne i fra!

Solnedgang i Jotunheimen

God morgen søndag!

// Et par stopp på veien hjem i går kveld

Nå sitter vi og spiser frokost, med slitne bein etter vi gikk over Besseggen i går - hadde ingen anelse om at turen var så lang, innebar så mye klatring og opp og nedstigning. Turen tok vel rundt 7-8 timer og var på rundt 24 km, så vi var ikke hjemme før 20.30 i går kveld - da lagde vi taco og la oss på sofaen med engang! Det blir nok lenge til neste gang, om det noen gang blir noe neste gang, haha - men turen var veldig fin tross alt!

Nå skal vi snart gjøre oss klar for å reise hjemover mot Oslo - blir vel litt stopp underveis, så greit å komme seg avgårde. Håper dere får en fin søndag!

Roadtrippin

Det ble litt av en roadtrip oppover i dag - vi hadde et langt stopp i Hønefoss, har faktisk aldri vært i den byen før så det var på tide! Vi shoppet litt der, før vi kjørte videre! Er ekstra koselig å kjøre bil i så fine omgivelser - vi stoppet ved dette vannet langs veien, og så på solnedgangen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når vi kom frem dro vi på Peppes for å spise middag - jeg prøvde ut en av greenlight pizzaene dems, og ja - den var mye sunnere, men toppingen var ikke spesielt god syntes jeg!  Nå har vi endelig kommet oss på plass i leiligheten og lagt oss til rette på sofaen foran tv. Vi skal vel snart legge oss, så vi er opplagte til i morgen!

Morning friday

God morgen fredag ♥

Den første helgen etter en lang ferie er alltid best - vel, i teorien var den forrige helg, men den teller ikke! Føler meg mye bedre i dag, etter en lang treningsøkt i går, og en god ansiktsmaske etterpå. I dag har det vært en treig morgen - jeg lå å hørte på radio i sengen, i mens jeg scrollet i gjennom Instagram, før det var på tide å komme seg opp før det ble for sent. Jeg kan vel egentlig ikke kalle dette for en fridag, selv om jeg ikke har forelesning - på en måte liker jeg at det er fri fra skole innimellom, for det gjør det mer overkommelig - men så er det litt irriterende med alle de forskjellige tidene og dagene. Jeg er glad i å planlegge, men ikke så nøye!

Nå skal jeg se litt på tv, drikke opp kaffekoppen, ta meg en dusj og pakke ferdig for helgetur - egentlig skulle jeg på fest i kveld, men merker jeg har fått nok. Det blir heller tur til Beitostølen med min søster - vi har planlagt tur i flere uker nå, men været har ikke vært ordentlig på vår side. Denne helgen er det meldt strålende sol, så det er perfekt fjellturvær ♥

Vi snakkes mer senere - håper dere får en kjempefin helg!

Don't stress, do your best

Ikke nok med at det skjedde noe hele tiden i fadderuken - så har jeg ikke akkurat vært mindre stresset den uken her. Hvordan klarer man å balansere sykdom, skole, søvn, trening og alt annet jeg tydeligvis brukte altfor mye tid på før? missforstå meg rett - jeg klager ikke på at jeg har noe å gå til hver dag, det er har bare vært veldig mye nå, og plutselig hadde jeg en legetime midt i den første ordentlige skoledagen jeg måtte gå på? som vanlig er jeg ikke forbredt! Jeg endte opp på Oslo City på tirsdag - jeg trenger nye klær, og forrige uke måtte jeg løpe i gjennom det som var for å få tak i noe nytt, så nå begynner det å komme seg litt. Hadde foretrukket å ha det store utvalget jeg har, nå som jeg faktisk må se ut som et menneske hver dag!

Denne planleggingsboken jeg fikk av mamma passet meg egentlig perfekt, og den blir vel min reddende engel fremover:

Nå er den første og obligatoriske skoleuken gjennomført - feltarbeid i byen i går og prensentasjoner i dag! Vi har enda ikke startet på pensum, noe jeg er veldig glad for, ellers hadde jeg nok allerede hengt etter. I går sovnet jeg på sofaen og våknet på kvelden, så man kan si det ikke var enkelt å starte opp på skolen igjen! Jeg føler at ting begynner å gå seg litt til - nå som det meste er i orden og i boks. I dag var jeg på bokutsalg i byen, akkurat som om jeg noengang vil få til å lese de i tilegg til pensum? lov å håpe, du.

Nå er det torsdag og helg for min del - leiligheten er ren og jeg har lagt meg på sofaen, inntatt pysjen og stresset litt ned. Jeg har heller ikke trent siden mandag, og jeg blir som tidligere nevnt lite glad når jeg ikke får trent. I dag skal jeg i hvert fall tvinge meg en tur dit, selv om jeg er sikkelig slapp - vil egentlig bare sove...

Hvordan går det med dere? ♥

Ny uke og en ny start

Måtte bare starte denne dagen med et slikt innlegg:

I dag stod jeg opp rundt 10.00, har sovet mye bedre enn de siste ukene, snudd døgnrytme, og startet dagen på god gammeldagsvis med kaffekoppen og God Morgen Norge - endelig er hverdagen tilbake sier bare jeg! Dette klarte jeg absolutt ikke forrige mandag, så dette ble en god start på en ny uke!

Jeg startet på skolen på tirsdag, og hverdagen min ble plutselig snudd helt opp ned på under 24 timer. Jeg så ikke helt for meg dette, men så tenkte jeg at man kan prøve å ta plassen når man først har den! Fikk tildelt verdens beste fadderne og gruppe, så denne uke har vært ganske ok +, selv om jeg kunne klart meg uten å gjennomføre noe som føltes som russetiden på nytt - haha!

I dag har vi fri - haha. Er kun semesteråpning i dag, men ble hjemme for å slappe av. Nå må jeg tilbake til virkeligheten igjen, for den ble plutelig satt på vent i en uke. Har endel ting å ordne nå, og ikke minst må jeg sette meg inn i den nye hverdagen min som kom så brått på meg!

Sundaymood

Hei søndag, endelig var du her ♥♥♥

Sjekk de søte spisepinnene jeg fikk fra en vennine som har vært på ferie i Japan ♥

Hei! Jeg ville bare komme med et livstegn, har rett og slett ikke hatt tid til å blogge den uken her, mer om hva som har skjedd siden sist kan jeg fortelle om senere! I dag har jeg gjort minst mulig, bortsett fra en liten tur ute på trening og nå har jeg sett dokumentaren "voldtatt" på nrk, og satt på en serie - skal bare ligge på sofaen før jeg legger meg igjen, for det trengs virkelig etter denne uken!

Vi snakkes, håper dere får en super start på uka! ♥

Barn for en dag

På søndag var storesøster på 33 år og lillesøster på 27 år virkelig tilbake til barndommen - er ikke ofte jeg har det så morro på Tusenfryd i voksen alder! Det første vi gjorde var å gå til huskene og til radiobilene - haha, morro å være sikkelig barn for en dag ♥

Ja - jeg fløy på trynet forrige helg!

Vi hadde strålende sol hele dagen - ulempen med det var at det var litt kø, men det gjorde ingenting! Når jeg kom hjem hadde jeg solfeber - det skjer hver gang jeg er ute en hel dag omtrent?! men så ble skoene mine gjennomvåte i den ene karusellen også! Uansett - en frydfull dag ble det jo!

Matinnkjøp fra Sverige

Jeg tok bilder av det meste jeg handlet i Sverige sist jeg var der, også kom det inn en kommentar som lurte på tips om hva slags matvarer med proteiner i jeg kjøper i Sverige - så her kommer det! Det varierer jo litt hva jeg kjøper - men jeg har noen favoritter jeg alltid kjøper, også finner jeg somregel noe nytt.

Jeg kjøper alltid proteinpudding - jeg pleier å holde meg til Propud fordi den har en pris i mellom de to andre, men Barebells sine er også veldig gode - Lindahls Kvarg er jeg ikke så glad i lengre, men den er til gjengjeld veldig billig. Jeg testet kun ut en ny smak denne gangen - men smaken med nøttesjokolade er favoritten min, den smaker som duo yoghurt!

Jeg vet jeg for en stund siden sa at jeg ikke likte den svenske cottage cheesen? jeg trekker det tilbake - skal sies at det ikke er noe spesielt billigere å kjøpe Cottage cheese i Sverige i forhold til Norge, men disse finnes selvsagt ikke i Norge!

Jeg er motstander av vanlig is, så når jeg oppdaget disse som både er sunne og fulle av proteiner kjøpte jeg med noen for å teste. Har egentlig ikke smakt på Propud sine, men Lohilo sine er veldig gode - spesielt cookie dough ♥

BCAA - Nocco har jeg skrevet et innlegg om før, og er absolutt favoritten min - men kjøper somregel Aminopro også, siden de er mye billigere. Drikke er jo også generelt mye billigere i Sverige.

Proteinbarer kjøper jeg alltid, denne fra Barebells er en favoritt hos meg!

Noe av dette har jeg ikke prøvd før - vil si noe av dette er mer godteri enn proteinmat, selv om dette også er sunt. Vitaminer er ofte billigere å kjøpe i Sverige, det samme med sukkerfri-sjokolade - for de som liker det.

Riskaker i forskjellige smaker er også veldig populært å handle i Sverige, og ikke minst kylling - der kan man spare masse! Jeg kjøper også ofte Pukka-te, fordi det er endel billigere enn i Norge, og Philadelphia-light, som ikke finnes i Norge. Mat er noe jeg hadde slitt veldig med om jeg skulle ha flyttet fra Norge, men i Sverige derimot - hadde jeg hatt billappen hadde jeg sikkert handlet der mye oftere! ♥

Håper du fikk noen nye tips!

Dagen er din

Dere som har fulgt med på bloggen min en stund, har nok oppdaget hvor sært forhold jeg har hatt til havregrøt - det var jo omtrent det eneste jeg spiste, og jeg var helt avhengig av den hver morgen. I sommer mistet jeg denne vanen - heldigvis? siden jeg aldri fikk laget den slik jeg pleier på mitt eget kjøkken. Det hjalp egentlig lite, for jeg ble avhengig av riskaker i stedenfor - altså, jeg byttet ut grøt med luft!

Vet ikke hvor mange ganger dere har sett havregrøten min, men det er ikke få - nå skal dere få se den igjen:

For i dag prøvde jeg meg på grøt til frokost igjen, merket det var litt tungt, men den er i hvert fall spist nå og jeg er klar for å reise - etter jeg har drukket opp kaffekoppen, det ble kun noen få timer med søvn - men i natt har jeg hatt på ventliasjonsanlegget og det hjalp endel. Det bråker, så vi pleier skru det av om natten. Ha en strålende søndag!

En rolig helg alene

Jeg fikk en dårlig start på denne helgen, og jeg føler ikke ting går helt min vei verken på den ene eller andre siden for tiden - så etter fredagens møte måtte jeg bare fokusere på meg selv. Jeg satt noen timer på kafé, dro en tur i Karl Johan og shoppet litt, fikk meg en god treningsøkt og avsluttet kvelden på sofaen med film - egentlig skulle jeg ut, men etter et glass vin så fristet det mer å bli liggende, så det gjorde jeg!

I dag var jeg bedt i en bursdag, men merket at jeg trengte litt mer tid for meg selv, så jeg dro ikke - det har vært altfor mye sosialisering for meg de siste ukene at nå tok jeg en pause. Jeg dro en tur på Plantasjen for å handle blomster også var jeg innom butikken, før jeg dro videre på trening - jeg har ikke vært mye fornøyd med at jeg ikke har hatt senteret tilgjengelig i sommer, så nå er jeg endelig tilbake!

Min søster kom til Oslo i går kveld, så jeg var litt med henne før hun gikk å la seg - jeg sovnet vel ikke før 06-07 i dag tidlig heller, og jeg våknet hver andre time. Nå er jeg inne i en veldig dårlig søvnperiode - så nå har jeg ikke engang giddet å gå å legge meg. Jeg må prøve å sove noen timer, jeg bare gruer meg - så jeg utsetter det litt til.

Jeg kaller det sushi jeg, selv om det egentlig bare er avokado og agurk:

Hvor søt er ikke den pysjen her:

Typisk meg og kjøpe meg koseklær fremfor vanlig klær.

I morgen skal min søster og jeg på Tusenfryd - det lukter barndom lang vei. Det er meldt sol, så satser på en frydfull dag - litt Oslo sommerferie er også fint ♥

Håper dere får en fin søndag!

Kragerø

Pappa hentet meg i Risør på tirsdag, fordi det var så mye ting som skulle med - vi pakket hele varebilen full, og hadde en sikkelig roadtrip hjemover. Vi stoppet flere plasser, hovedsakelig for å lade bilen - men i Kragerø hadde vi et lengre stopp, fordi jeg har hatt lyst å reise til den byen så lenge nå, men det har aldri blitt tid når jeg har vært sørover. Endelig fikk jeg tatt en tur, og Kragerø er fortsatt en veldig fin og koselig by ♥

Var noen trebåter her også:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fant oss en liten italientisk resturant ved havna hvor vi spiste pizza før vi dro videre - se så koselig:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble en fin pappa-dag, og en liten ekstra ferie!

Når jeg kom hjem var jeg innstilt på andre rutiner og ikke ferieliv - selv om det er litt trist at det er så lenge til jeg ser alle igjen, og aldri får tid til at jeg vil - så kunne jeg aldri ha flyttet tilbake. Men så våknet jeg på onsdag og gikk i gjennom Instagram og oppdaget at Lana Del Rey skulle spille på Øyafestivalen - jeg tenkte bare, hvorfor ikke? Jeg fant en gammel folkehøgskolevenninne som skulle dit, dro på polet og før jeg visste ordet av det var jeg på festival i sikkelig regnvær - men det gjorde egentlig bare stemningen enda bedre, og musikken hennes var verdt det. Om jeg ikke husker feil har jeg vært på konsert med henne på Hovefestivalen også, men da likte jeg ikke musikken og brydde meg egentlig ikke om konserter - nå liker jeg Lana veldig godt og musikken hennes gir meg en slags ro i sjela ♥

Har du vært på noen festivaler/konserter i år?

Yellow sunset

Kommer innom for å si hei, og egentlig god natt - med denne fine solnedgangen jeg knipset ved vårt gamle bosted her om dagen ♥ jeg er snart tilbake igjen, i mens må dere ha en superfin helg!

Spornes

I dag tok en kamerat og jeg oss en tur til Tvedestrand for å sjekke ut en ny burgersjappe der, også kjørte vi videre til Arendal og ut på Tromøya/Hove - der ligger Spornesstranden og det er så fint der. Det er mange år siden jeg var der sist nå, så det var fint å få tatt en tur ut hit igjen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er balsam for min sjel etter en slik helg jeg har hatt i hvert fall, og en fin avslutning på ferien. Så idyllisk og fint - det er noe helt spesielt ved havet og roen man får av bølgeskvulp. Havet på sørlandet vil jeg alltid savne, og spesielt den friske luften ♥

Trebåtfestival

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går kom jeg meg ned til sørlandet igjen, og etter å ha sittet litt ute med boken min - den er forresten veldig bra, anbefales til alle som er interessert i det tema. Dro jeg ned til byen og vorset litt med en vennine og kjæresten hennes, også dro vi på byen! Vi skulle egentlig på en konsert, men endte bare opp med å høre en sang også gikk vi videre til et utested. Hadde egentlig ikke planlagt en lang bytur i går, men sånn ble det likevel og jeg ble altfor full - jeg danset til og med, og det sier litt - jeg blir flau bare av å tenke på det.

Det er også festival her i helgen, og byen er så full som det går ann - snubler snart i turister. Jeg har ikke vært i byen selv i dag, for jeg har jo vært på denne festivalen så mange ganger før og trebåter kan jeg ikke si at jeg interesserer meg så veldig mye for, så bildet over er fra forrige tur til Risør. Ttrebåtfestivalen vekker ikke de beste minnene i meg heller, så får vel ta det lit med ro i dag. I kveld skal jeg i bursdag til en venninne jeg ikke har sett på to år, så gleder meg veldig til å se hun igjen i hvert fall - men først... mat.

Dere må ha en fin lørdag, så snakkes vi mer senere

Et noe forsinket bursdagsinnlegg

Jeg reiste jo så fort til Risør, så jeg rakk aldri å dele disse bildene med dere - vel, de lå jo fortsatt på kamera, så da kunne jeg likegjerne lage et innlegg også:

Blomsterglede

♥♥♥

Jeg skulle vel bare en rask tur innom Kremmerhuset på bursdagen min, og kom ut igjen med lysfat, masse rammer med bilder i, en kopp, en duk og de to på bildet over, og alt det klarte jeg å få med meg på rundt 5 minutter - salg, sa du? heldigvis.

Så det så.

Jeg syns bursdagskort er så koselig, så de står faktisk oppe enda. Det gir meg en liten påminnelse om at det faktisk er noen der ute som bryr seg om meg

Tvang og tvil

God kveld alle sammen. Har dere hatt en fin dag? jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har hatt en fin dag.

Jeg startet dagen med godt mot, og reiste på treningssenteret litt over 05 - det var vel egentlig fortsatt midt på natten, men jeg hadde fremdeles ikke lagt meg for kvelden, og fikk plutselig for meg at jeg skulle trene. Jeg gjorde det, og når jeg kom hjem igjen helte jeg nedpå med redbull og kaffe, også måtte jeg reise på en avtale jeg hadde i Nydalen - som jeg klarte å komme forsent til fordi jeg ikke klarte å kle meg, jeg endte opp i ullgenser i 20 grader og sol. Etter timen var jeg utslitt, også ringte jeg DPS for å snakke litt med de - fordi jeg er rimelig lei av at de bruker journalen min som ett puslespill, jeg får jo aldri fred fra fortiden min!

Det endte med at blodsukkeret gikk i bånn og det samme med energien, så nå har jeg nettopp våknet opp på sofaen sammen med pus etter noen timers hvile - alt blir bedre etter litt søvn sier de, men alt er jo det samme etter litt søvn, så den frasen er jeg ikke så glad i lengre - men jeg tenker litt mer klart nå i det minste. 

Jeg får ikke i meg stort mer enn vannmelon, så det var jo fint at jeg hadde mye av dette - faktisk er det snart tomt, og det er visst den internasjonale vannmelondagen i dag? sammentreff!

Etter en lang tur hjem, og at jeg i tilegg klarte å ta bussen tilbake til Bøler senter ved et uhell - hentet jeg boken over på posten. Den passet jo humøret mitt veldig bra i dag, så det var litt tilfeldig at den kom akkurat i dag. Er for trøtt til å lese den nå, men skal starte på den i morgen på vei til Risør. Det var dit jeg skulle reise i dag, men jeg venter nok til i morgen tidlig. Rødvinen står klar og er fortsatt uåpnet, så nå venter jeg på at kroppen skal være på min side!

Stor forundringspakke fra tights.no

I går hentet jeg en pakke på posten fra tights.no, og jeg visste ikke hva den innholdt - ettersom det var en forundringspakke. Jeg husker så godt at jeg elsket forundringspakker når jeg var liten, selv om jeg somregel bare fikk dritt så var det jo spennende. Denne pakken kunne ikke slå feil, og det gjorde den ikke heller - morro:

Ingen anelse om hvorfor det fulgte en spinner med!

Ironisk nok så lå den chipsen med kokosnøtt oppi - jeg så den i Sverige, men hadde allerede betalt så droppet den. Jeg har naturligvis ikke fått prøvd alle produktene enda, men jeg har i hvert fall nok å spise fremover.

Også må jeg bare vise dere denne fine sports-bhen, som var noe av bursdagsgaven jeg fikk av min søster - som er fra samme nettside:

Den er fin ♥

Dere får tak i forundringspakken HER til 300 kr.

Når dagen nettopp har startet

Jeg har nettopp startet dagen - i mens andre er klare for å legge seg snart. I hvert fall de som ikke har like skrudd døgnrytme som meg, og står opp når klokken nærmer seg halv fem på ettermiddagen. Jeg skylder på mobilen som gikk tom for strøm i løpet av natten, og på sovemedisinen min som gjør meg helt ape. Men bedre å være ape enn å være utslitt - dessuten er det fortsatt ferie, så 100% rutiner trenger jeg ikke å ha enda vel! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening - det ble en ganske bra økt også, så nå spiser jeg for harde livet i håp om at det ikke skal være bortkastet tid og penger.

Barebells ♥

Jeg har jo blitt helt hekta på vannmelon, men det er ikke like godt å drikke det av en merkelig årsak. Jeg kjøpte i hvert fall en hel melon i Sverige i går, og kom frem til at den veide 3 kg, og jeg skal reise bort i morgen. Altså? jeg kan spise mye vannmelon, men 3 kg på under 2 døgn blir i meste laget.

Nå skal jeg hoppe i dusjen, også skal jeg spise... vannmelon ♥

Når barnet fylller...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Restauranten hadde pyntet sikkelig opp på bordet og veggen ved oss, og på slutten kom de med dessert med fruser på og sang bursdagssangen. Jeg må le - pappa ble 63 år og ikke 10 - men det var jo morsomt, og ganske hyggelig gjort. Etter feiringen fikk han gaven av søs og meg, også kjørte vi hjemover til Oslo.

Når man blir glad av mat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har vi nettopp kommet hjem fra Sverige, og jeg har satt meg på verandaen til min søster for å spise lunsj - hun er ikke hjemme akkurat nå, så her er det hjemme alene fest. Sol, helt stille og den fine utsikten ut mot elva - kan ikke akkurat klage! Okey, jeg må innrømme at jeg nå er litt kald på føttene - her jeg sitter i hettegenser, men beskrivelsen min hørtes mye mer idyllisk ut. Norsk sommer er ikke så mye å skryte av!

Vi handlet så mye i Sverige, så jeg er helt i protein-himmelen nå - det ble vanskelig å velge lunsj til og med. Jeg kjøpte faktisk ingenting godteri heller, men snusen den må jeg fortsatt ha - kan ikke være helt sunn. Jeg fant også protein-is, og da ble jeg sikkelig glad. Det ble dyrt for pappa, men han var snill og betalte alt - til tross for at det er hans bursdag i dag. Så senere skal vi ut å spise familiemiddag i Sarpsborg - gratulerer med dagen, pappa. Og takk for at du mater den sære datteren din med proteiner ♥

Endelig er juli over - hello august

For noen uker siden skrev jeg at jeg ikke hadde tenkt å være innom et eneste sykehus denne sommeren - det klarte jeg ikke. Jeg berget meg selv fra psykiatrisk avdeling, og endte i stedenfor opp på medisinsk avdeling. Når skal jeg lære at jeg har begrensninger, og at jeg faktisk må ta hensyn til meg selv? mest sansynlig aldri, men jeg har blitt bedre - jeg er uansett glad jeg har overlevd uten førstnevnte. Jeg vet ikke hva det er med juli, men den vekker tydeligvis ikke de beste minnene. På grunn av en hendelse jeg ikke tålte, så rant begeret fullstendig over og jeg ble kastet flere år tilbake tid - begeret har blitt brannslukket ganske mange ganger i løpet av våren og sommeren, og jeg ble tilslutt så lei at jeg i noen øyeblikk lot meg styre av feil tanker. Jeg som så frem til at jeg kunne være akkurat hvor jeg ville denne sommeren - jeg har jo nytt sommeren mer enn i fjor, det er ikke det - men jeg ville klare meg uten problemer. Nå som fellesferien er over og sommertiden går mot slutten, er jeg egentlig mer lettet enn lei meg for at sommeren går mot slutten. Psykiske problemer tar ikke ferie, og jeg savner faktisk det normale - det normale rundt meg i hvert fall, for min hverdag er jo langt i fra normal - siden jeg verken går på skole eller jobb for tiden.

Jeg tenkte på dette diktet tidligere i dag - jeg vet ikke hvorfor, men vi har sikkert analysert det i norsktimene, og tittelen har satt seg - det er ingen hverdag mer.
 

Gud, hvis du ennå ser:
det er ingen hverdag mer.

Det er bare stumme skrik,
det er bare sorte lik

som henger i røde trær!
Hør hvor stille det er.

Vi vender oss for å gå hjem
men alltid møter vi dem.

Alt vi fornemmer en dag
er de dreptes åndedrag!

Om vi i glemsel går:
det er asken deres vi trår.

Gud, hvis du ennå ser:
Det er ingen hverdag mer.

 

Okey, jeg er klar over at dette var ekstremt nerd. Jeg blir bare verre og verre.

Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre denne høsten, for jeg vet ikke hva jeg vil klare - jeg sa nei til studieplassen min, fordi jeg ikke har lyst til å flytte. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal flytte, når jeg overhodet ikke har lyst til å gjøre det - hvilken glede ligger det i det? jeg er lei av den tanken om at jeg må bevise at jeg kan klare det, og jeg er lei av å føye meg etter det andre forventer at jeg skal gjøre. Det finnes muligheter i Oslo også, og jeg må sjanse på én av de - men det blir fortrengt, og fremtid er ikke noe jeg klarer å se for meg. Eller rettere sagt - jeg klarer ikke å se for meg en normal hverdag over lengre tid - etter så mange år hvor jeg har vært delvis i skole og mye hjemme, så er det faktisk veldig vanskelig å komme tilbake til livet igjen. Hadde jeg bare kunne slettet fortiden min, så hadde alt vært mye enklere, men det går dessverre ikke, og de sporene vil alltid være med meg. Det er mye som foregår oppe i hodet mitt samtidig, og det er mye kaos som tar veldig stor plass - det gir meg begrensninger, men jeg vet i hvert fall én ting, og det er at jeg ikke skal gå hjemme ett år til.

Nå ser jeg ser hvert fall frem til God Morgen Norge på TV og kaffekopp-innlegg igjen. Det kommer en ny sommer igjen neste år, men den blir sikkert ikke perfekt den heller - og de kaffekopp innleggene kommer jeg til å bli like lei av som jeg var i våres.

Hva er dine planer for høsten?