hits

september 2017

Sinnataggen

Heisann, søndagen!

Det er ikke hvilken som helst søndag heller, det er første oktober i dag

Jeg har fryst i hele dag, så at høsten nå er kommet er det ikke tvil om - det er blitt ganske høstpreget i Frognerparken også, men fint er det! Vi dro på Colosseum kino etter at vi hadde vært der - ingenting er som et lite eventyr-avbrekk midt på dagen på en lørdag, i mens barn løper ivrige rundt, det er så koselig - også har man jo enda mye igjen av dagen etterpå! Vi så forresten Askeladden i dovregubbens hall, og den var faktisk sikkelig bra til å være en norsk eventyrfilm, anbefales både for voksne og barn den der.

Funfact: jeg var så sinna når jeg var liten at familien kalte meg for sinnataggen to. Jeg ler av det nå, men det gjorde jeg ikke da for å si det sånn, haha! Nå må jeg innom å ta et nytt bilde med han i ny og ned ♥

Vi dro derfra til slottet og en tur på Aker brygge, også kom vi hjem til tidenes tacofest. Jeg rakk akkurat en liten treningsøkt etter at gjestene hadde reist hjem og nå slapper jeg bare av før jeg skal legge meg. Blitt mye turist i egen by i det siste, så nå er jeg litt lei - men det viktigste var at vi fikk være sammen!

Nye favoritter i hus

Gårsdagens innkjøp - det var milkyway jeg skulle ha tak i, og det er en av de beste barene jeg har smakt hittil! Hadde det ikke vært for sukkerinnholdet tror jeg at jeg hadde bestilt meg en hel eske, haha! Jeg fant også en ny energidrikk - den smakte som grønn te og ble med engang en favoritt ♥ ble også veldig glad når jeg endelig fant favoritt-sjokoladedippen min igjen!

Håper dere ikke blir for lei av slike innlegg, da må dere si ifra, for jeg vil ikke spamme dere i hjel med ting dere syntes er totalt uinteressant - bare jeg som er blitt litt vel ivrig på dette punktet om dagen. Kan ikke love at jeg stopper selv om, jeg lar tross alt alle på Instagram også få gjennomgå - men følgertallet mitt går opp og ikke ned, så det kan ikke være så ille for alle hvert fall.

...

I dag blir det nok en turist-lørdag i et folksomt Oslo - søster og kusine med barn er på vei, og vi skal vise de litt rundt. Jeg ser ikke så ofte familien, så det blir nok koselig, og sola har til og med bestemt seg for å skinne litt i dag - det gjør det litt mer overkommelig å traske i Frognerparken og Slottsparken. Hørte nettopp på radioen at det er høstferie, så håper folk har rømt fra og ikke til Oslo..

Ønsker dere en fin lørdag!

Today's lunch

Nå er bøkene lagt bort, leiligheten er ren, og jeg har nettopp spist lunsj - cottage cheese og vaniljekesam bladet sammen med kanel og bær ♥

Nå venter pappa på meg oppe og vi skal kjøre til en gymbutikk, for å handle en ny proteinbar jeg har siklet etter i en uke nå. Endelig er den å finne i en butikk i Oslo - det skal ikke så mye til for å glede meg!

Ellers blir det en rolig fredag på meg hjemme etter at dagens treningsøkt er gjennomført. Ha en fin fredagskveld ♥

Its friday again

Nok en slapp og grå morgen, men det er i det minste fredag!

Vi var og spiste lunsj på en kafé i går, og der kjøpte jeg prekekaffe - ganske internt, men en veldig god kaffe:

I dag våknet jeg med en pus som lå helt inntil meg og sov som en stein, hvor søtt er ikke det? nå har vi nettopp spist frokost sammen, og pus sover videre ved siden av meg på sofaen ♥

Syns denne fredagen kom veldig fort, jeg! Mulig fordi uken min har vært litt for avslappende, så i dag får jeg kanskje ta igjen litt, eller komme meg tilbake i stressmodus? nei, det siste orker jeg ikke, hah. Jeg sjekket nettopp fronter nå, og oppgaven min ble godkjent - heldigvis, for jeg hadde virkelig ikke orket å skrive en ny. Vi får nemlig ikke ta eksamen uten at den blir godkjent, så det var jo en liten fredagsglede! Jeg får komme i gang å lese litt nå, så jeg får noe unna.

GOD HELG ♥

Flaske fra Swell

Jeg har hatt lyst på denne nydelige lille gullflasken så lenge, og endelig fikk jeg kjøpt meg den! Den holder drikken kald i 24 timer, og varm i 12 timer - siden den er så liten så passer den jo perfekt til å ha med seg i veska på skolen, uten at det lekker kaffe utover hele ♥

Berries for breakfast

God morgen - det er så koselig og våkne opp til så fine ord fra dere ♥

Jeg liker ikke å klage, som jeg gjorde i går - men samtidig så er det en stor del av meg og mye av bloggen min har tidligere handlet om min psykisk helse, og ikke så mye overfladiske ting slik det har blitt mye av i det siste, selv om det selvsagt er litt bevisst.

Uansett, jeg overlevde gårsdagen også, jeg la vel bare hodet ned på sofaen tilslutt, også var jeg i drømmeland - enkel og grei måte for å sleppe å forholde seg til noe. Heldigvis fikk jeg sove, så jeg har sovet i nesten 12 timer nå, jeg! Hadde vel blitt liggende hadde det ikke vært for at jeg skulle til Sarpsborg i dag! Jeg vet ikke helt hva dagen vil bringe, vi skal hvert fall først til besteforeldrene våre - regner med mamma, søs og jeg finner på noe ute etter det.

Prøvde å gjøre frokosten min litt mer appetittelig i dag:

Nå skal jeg åpne en redbull, og se om jeg klarer å starte på en ny pensumbok - for det blir så nedprioritert for tiden at jeg snart stryker på studie. Jeg er også bindt til dette studie frem til jul, pågrun av en studietur - men det kan fortelle mer om det siden!

Vi snakkes i kveld eller i morgen, ha en fin torsdag dere!

I feel like

Nå føler jeg meg like liten som Lille my - ikke noe tilfeldig valg av koppen i dag! 

Her ligger jeg og drikker te, utmattet av alt som skjer rundt meg - uten å vite helt hva jeg skal ta meg til. Det er onsdagen sin det...

Owl cup

God morgen igjen - nå er det jo faktisk morgen også, og ikke midt på dagen!

Jeg sitter her og spiser litt frokost, med GMN surrende i bakgrunnen, nydusjet etter å ha vært på morgentrening. Det er ikke ofte jeg er ferdig med dagens treningsøkt før klokka er blikket syv om morningen! Visste ikke hva jeg skulle ta meg til, så tenkte jeg likegodt kunne trene som å ligge i sofaen når jeg uansett ikke kom til å sove. Jeg er ikke veldig motivert for dagen selv om dessverre, men må vel sette i gang å sminke meg nå og komme meg avgårde på skolen. Heldigvis må jeg bare være der et par timer, og etter det har jeg en avtale. Men vi snakkes, håper dere får en fin dag ♥

Ny hudpleie fra Rituals

Handlet på Rituals både på fredag og lørdag, og her er det jeg fikk med meg hjem:

Det ble ny håndsåpe som planlagt - ikke den jeg hadde tenkt meg, for den var utsolgt, men den gule lukter også veldig godt. Jeg klarte ikke å komme ut derfra med kun såpen, så jeg kjøpte også en skumsåpe til kroppen - den er så god! Jeg vurderte også å kjøpe skrubben over, men siden jeg ikke fikk testet den så lot jeg vær - på lørdag fikk jeg testet den og jeg ble helt silkemyk på hendene!

Jeg har ikke vært borte i en bedre kroppsskrubb før - jeg skulle bare ta den på leggene, men endte opp med å smøre inn hele kroppen og ansiktet. Nå kjøpte jeg den som er limited edition, siden den straks går ut, men den samme finnes i en annen duft også. Anbefaler virkelig å teste ut dette merke ♥

God morgen klokken 16.00

Trengte en hviledag jeg, så i går tok jeg noe søvndryssende, og jeg lå i sengen helt frem til 1600 i dag. Kom meg opp tilslutt, og har vel egentlig bare flyttet meg til sofaen for å spise frokost, og for å se videre på Valkyrien på NRK. Utrolig hva som er mer spennende å gjøre enn pensumbøkene for tiden...

Hadde heldigvis ingen ting jeg måtte gjøre i dag, så dagen får bare gå sin gang med et snev av dårlig samvittighet. Tror jeg skal ta på meg noen treningssklær, og komme meg ut - litt frisk luft trengs i hvert fall kjenner jeg!

Hva gjør dere? ♥

Øredobber fra Blossom

Disse søte øredobbene fra Blossom har jeg hatt lyst på så lenge, men pågrunn av en pris på 550 kr, så har jeg ikke kjøpt dem. På lørdag prioriterte jeg de fremfor mye annet, og jeg angrer ikke! Hva syns dere?

Sleepy monday morning


// Wik & Walsøe - det designet er så fint!

God morgen mandag - eller, er det? mandag er det vel uansett, det er en ganske går dag her i Oslo i dag! I følge værmeldingen skal det bli 18 grader og sol senere, så dette er jo ganske forvirrende!

Ligger her under pleddet med kaffekoppen min, og kunne tenkt meg å bli her noen timer til. Jeg skal på en avtale 14.00, men bortsett fra det så tar jeg resten av dagen som den kommer. Satser på at jeg får litt mer motivasjon når dagen er satt i gang! Denne uken har jeg bare én forelesning, det gjør meg ingenting, for det det betyr at pensum går mot slutten. Men må få strukturert meg bedre denne uken, så jeg får lest mer - for jeg kan ikke stoffet godt nok.

Hvis noen har studietips på fridager, så kom gjerne med de i kommentarfeltet! Bare ikke be meg dra på skolen, for det gidder jeg ikke - haha.

Blå orkidé

Fikk denne nydelige blå orkidéblomsten av mamma i stad, har hatt lyst på den så lenge - men har aldri kjøpt den, nå står den i hvert fall her og lyser opp ♥

Jeg fikk også en ny plante og noen potter, så nå har jeg ganske mange blomster å ta vare på! Vi endte opp med å bli på Plantasjen ganske lenge, siden vi satt oss ned på kaféen - det var oss, og en hel gjeng pensjonister - koselig! Når vi kom hjem, reiste besøket mitt - jeg dro en liten tur på loppemarked, siden det var rett ved her vi bor. Jeg kjøpte en pose med bøker - nå må jeg holde meg unna loppemarked, bokhylla jeg fikk for en stund siden er snart full. Jeg har ikke tid til å lese dem heller, det er kanskje det verste, haha.

Nå er jeg alene igjen, og det trengs - en helg med sosialisering er nok i massevis for meg for å si det sånn, men merker at det faktisk er litt for stille her nå. Det er ikke så ofte jeg ser mamma lengre, så det var veldig hyggelig å ha hun på besøk. Tenker jeg skal få dratt opp energinivået mitt litt snart, så jeg kan få kommet meg på treningssenteret før det blir for sent. Ser ikke ut som at cola zero har tenkt til å hjelpe meg med det, har dere forresten smakt den med sitron smak? alle jeg har snakket med har sagt de ikke syns den er noe god, men jeg likte den jeg!

Søndagsmorninger

GOOD MORNING SUNDAY ♥

// Husker jeg var så opptatt av interiør før, tror den interessen har falt litt bort den siste tiden - lyset fikk jeg av mamma når hun kom på fredag!

Vi hadde en ganske lang dag i byen i går - vi dro først på Matstreif som ingen av oss visste at var på Aker Brygge, så vi var der litt først. Var Masse mennesker i byen i går, og jeg følte nesten jeg var litt på ferie - er ikke så ofte jeg er på Aker Brygge eller i Karl Johan, spessielt ikke på en lørdag. Vi fant en sikkelig bra resturant/bar innpå Østbanehallen faktisk, der har det blitt veldig fint etter at de pusset opp - før vi la oss hadde vi filmkveld.

Nå sitter vi her og ser på Lorax på tv og spiser frokost, søndagsmorninger er ganske ok! Vi har ikke så mange planer i dag, men tenkte å ta oss en tur på Plantasjen etterhvert hvert fall!

Ønsker dere en fin søndag ♥

På vei til sentrum

God formiddag, dere ♥

Musikalen i går var helt okey, vi satt egentlig ikke så langt unna - men begge hadde glemt å ta med seg briller, så det var jo litt dårlig planlegging av oss, hehe - musikken var i hvert fall fin! Vi var tidlig oppe i dag, så jeg fikk unnagjort treningen også - nå sitter vi klare og venter på at søs skal komme til Oslo. Planen er å reise ned til byen - kommer vel til å se litt rundt, også skal vi på markedet som er i Karl Johan, etter det skal vi finne oss en plass å spise.


//gammelt bilde, men la gå

Dette ble en rask oppdatering, dere må ha en super lørdag!

Hello fridays

God morgen!

Jeg stod opp 07 i dag, så jeg sitter egentlig her i forelesningen med uttørket øyne, siden jeg begynte og oppdatere iPhonen i natt - vel, den ble ikke oppdatert før i dag! Nå er dette min andre skoledag denne uken, men det gledes likevel over at det er fredag i dag ♥♥♥

♥-MY HAPPY CORNER-♥

Nå starter timen snart igjen, også skal jeg en tur på Rituals i bogstavveien i lunsjpausen. Etter skolen skal jeg møte mamma i byen, og i kveld skal vi på musikalen Cats - så om vi ikke snakkes mer senere i dag, så må dere ha en super fredag og helg!

Sjokoladegrøt

Til lunsj i dag lagde jeg sjokoladegrøt, og den ble ganske god. Så her kommer det et lite tips på en ny vri av den kjedelige havregrøten:

40 gram havregryn - 1 dl varmt vann - 1 dl kakao styrk - toppet med sukrin

Noen minutter i mikroen og den er klar til og spises!

Nå har jeg en pause på sofaen med home and away og redbull, etter å ha raket gresset og vasket leiligheten - jeg får besøk av mamma i helgen, så da må det se fint ut her, hun blir faktisk mitt første overnattingsbesøk her!

Det går veldig treigt i dag merker jeg - nå skal jeg prøve å få gjort ferdig en innlevering vi har til mandag, etter det skal jeg på senteret og tilslutt trene før jeg tar kvelden!

Ha en fin kveld

Wearing my favorite knit on a autumn day

I dag er jeg slapp, været er grått og jeg har nesten akkurat stått opp - det kan henge sammen med at jeg sov få timer natt til i går, og hadde en hard treningsøkt før jeg la meg! Det er i hvert fall perfekt å ha fri idag, kjenner jeg - jeg dro på meg verdens diggeste genser og la meg på sofaen med en kopp te når jeg stod opp ♥

Jeg skal snart dra på meg en strømpis å komme meg bort til legekontoret for å ta en vaksine, så vi snakkes mer senere!

Håper dere får en fin torsdag.

Next destination: Stockholm

Det er ingen hemmelighet at jeg liker å forflytte meg rundt - spesielt ikke hvis det innebærer å reise til et annet land. Jeg var redd det ikke skulle bli noe tid til å reise denne høsten på grunn av studiene, men på skolen i dag satt jeg og bestilte flybiletter til Stockholm for søsteren min og meg. Vi skal bare være der en helg, men vi får hvert fall tre hele dager i vårt fine naboland. Ååh, jeg er så glad i Sverige! 


// google

Jeg har vært i Stockholm når jeg var liten og en gang på jentetur - men det er mange år siden og vi opplevde egentlig ikke noe serlig mer enn utelivet den gangen. Denne gangen vil jeg utforske mer av byen - om dere har noen fine tips ting til å gjøre, se og gode restauranter så kom gjerne med de i kommentarfeltet ♥

Søtpotetlasagne

Siden det er lille-lørdag og snart helg, tenkte jeg å dele en sunn helgekos med dere - denne oppskriften gir ca to porsjoner:

Du trenger:

200 gram søtpotet
400 gram karbonadedeig
5 gram hvitløk (eller mer - jeg liker ikke løk)
130 gram hakkende tomater
30 gram tomatpuré
250 gram mager cottage cheese
50 gram revet alpenia light ost
Hvitløkspulver, salt og pepper.

Fremgangsmåte:

Stek opp karbonadedeigen, tilsett alle ingredienser og la det småkoke til det har trukket seg inn til en passende konsistens, pass på at den ikke er for rennende - da vil ikke resultatet bli like bra
Del søtpoteten i tynne skiver
Start med å legge kjøttsaus i bunnen, deretter søtpotet og tilslutt cottage cheese i så mange lag du ønsker og har nok saus til - avslutt med ost på toppen.

Stekes i ildfast form i 45 minutter, på 175 grader.

Tips:

Det lønner seg å mykne poteten i mikrobølgovn før man begynner å steke den, jeg endte opp med litt hard potet og 20 minutter lengre steketid, fordi det tar lang tid før søtpotet blir bakt i ovnen - så det skal jeg huske på til neste gang!

Er du glad i søtpotet, burde du prøve ut dette - for det smaker mye bedre enn det ser ut som ♥

Writing in my diary

Jeg var som vanlig oppe 10 i dag, som jeg alltid prøver få til når jeg har fri - jeg ville ikke stå opp, stelle meg eller blogge slik jeg alltid gjør om morningen. Jeg ville ikke gå til legen, men gjorde det. Humøret synker alltid mer etter en tur hos legen - det er på slike kontorer, jeg blir klar over min egen situasjon, jeg ellers fortrenger i en travel hverdag. Jeg kjøpte meg nytt pledd, en burn og gikk hjem å la meg på sofaen igjen:

Kan jeg ikke bare ligge her - om ikke i en uke, så i det minste resten av dagen, tenkte jeg. Jeg har på tv, og plutselig tar jeg meg selv i at jeg ser i veggen i stedenfor å se på tv, det sier litt om hvor fjern jeg er. Jeg sitter jo her og skriver, men mentalt er jeg på en helt annen plass - jeg vet ikke helt hvor jeg er, men jeg er ikke tilstedet her og nå i hvert fall. Jeg vil ikke reise på senteret å handle, jeg vil ikke se mennesker og jeg vil ikke snakke med noen. Jeg vil ikke spise, jeg vil ikke trene og jeg vil ikke studere. Innerst inne vil jeg gjøre alle disse tingene - men motivasjonen er ikke å finne noe sted, og den synker bare mer og mer for hvert minutt som går.

...

Etter mange timer fikk jeg gjort alt i et sakte tempo, men det var ikke enkelt - nå er det natt og jeg ligger igjen under pleddet, i en god strikkekjole jeg kjøpte i stad. Middagen er akkurat spist, alt for sent - men bedre enn aldri. Jeg vil ikke legge meg, men det må jeg - i morgen har jeg lang dag på skolen, og jeg gruer meg allerede. Jeg håper på en bedre dag i morgen - nok en gang, for dette er en slitsom måte å leve på. Hjemmetilværelsen er behagelig, men jeg savner faktisk ikke å ligge i sofaen å skrive morgeninnlegg, og det må i det minste være et godt tegn oppe i alt?

Jeg håper dere får en god natt og en fin dag i morgen ♥

Kvelt av egen eksistens

Jeg prøver å se det fine,
men jeg finner bare mørke rom,
og mørke huler.

Det lille lyset der ute,
det slukkes,
hver eneste gang.

Jeg trenger å puste,
men jeg får ikke puste,
tårene kveler meg.

Tankene svirrer,
langt bort,
til et sted uten eksistens.

For det er ikke meningen,
at jeg skal finne meningen,
med dette -

hva enn dette er for noe?

© Sandra

Lesepause i skogen

Når sola kom frem i dag, så virket det som en god ide å utnytte det med en luftepause i skogen - jeg bestemte meg for å ta sykkelen, ettersom det hjemmefra virket altfor langt å gå dit jeg skulle.

Her har jeg første stopp ved Nøklevann:

Her vet jeg egentlig ikke hva det heter, men fint var det her i hvert fall:

Jeg måtte bruke google maps, fordi jeg aldri har vært så langt inne i Østmarka før, og alt virket fint helt til jeg kom meg inn på en sti, som var en myr - joggeskoene mine ble gjennomvåte og fulle av gjørme, og jeg ble ikke akkurat blid når jeg måtte sykle 5 km hjem med våte sko. Men jeg ga ikke helt opp, og fant tilslutt en del av Langvann som jeg egentlig skulle til - vel, jeg tror i hvert fall dette er Langvann:

I dette øyeblikket hadde jeg ikke dekning, sola var på vei ned og tlf var nesten tom for strøm - jeg var rimelig lei, og snudde egentlig ganske fort igjen. Etter 2,5 time var jeg endelig tilbake i området jeg bor, og man kan vel si at lesepausen ble ganske mye lengre enn jeg hadde tenkt - er hvert fall veldig glad for at jeg ikke begynte å gå nå. Ble ikke så veldig mye mer lesing i dag, for å si det sånn - men det går fint! Nå har jeg nettopp tatt en varm dusj og spist middag - vil egentlig farte på trening, men tror det er best å la være og heller legge seg litt tidlig. Noen mandager altså...dette var ikke en av de mest produktive om man kan si det sånn - men det betyr vel bare at tirsdagen må bli bedre!

Puffet havre

God morgen, mandag!

Jeg dro meg selv ut av sengen litt over 10 - skuffelse var stor når jeg så at det ikke var sol, og at det var sykkel på tv og ikke reprise av GMN? Vel, det løste seg likevel, siden jeg har apple tv! Nå ligger jeg her med kaffekoppen under pleddet - ingenting er som forelesningsfri en mandag ♥

Jeg har nettopp fått i meg en skål puffet havre, blandet sammen med Propud sin vaniljemilkshake og melk - tror det har blitt en ny favoritt her:

I dag må jeg jobbe med skole, for jeg fikk nesten ikke gjort noe i helgen. Jeg har derimot fått ryddet mye, og det gleder organiseringshjertet mitt. Kjøkkenet er nå strøkent, i tilegg til at pappa har jobbet litt mer med det - så nå er det snart helt ferdig. Har ryddet i sko og jakker, og i går fikk vi endelig TV opp på veggen - er så lenge siden vi kjøpte det stativet, vi har bare ikke fått det opp før nå. Gårsdagens trening ble ikke i skogen, men i dag skal jeg få til en tur - men må nok prioritere skolearbeid først nå!

Håper dere får en fin mandag, hva skal dere i dag?

Havremelsgrøt

Du trenger:

40 gram havremel
1 dl varmt vann
1 dl skummet melk
Salt og sukrin

Fremgangsmåte:

kok opp i kjele og rør til du får ønsket konsistens - tilsett mer melk om ønskelig

Hvorfor har jeg ikke prøvd å lage grøt av havremel før? det blir i hvert fall ikke siste gangen jeg gjør det!

Ulsrudvannet

Nå sitter jeg her med en skål puffét havre og en kopp kaffe etter en dusj - det er ikke så lenge siden jeg kom inn døra igjen!

Ettersom jeg dro innom et loppemarked på veien til skogen i dag, og kjøpte meg både bøker og dvder, så ble det ingen lang tur. Jeg gikk opp til vannet og satt der og leste bok i sola, i mens jeg spiste litt lunsj, også tuslet jeg ned igjen og tok bussen til treningssenteret - så trening ble det jo likevel. 

Det var ganske idyllisk og bare sitte her egentlig - vurderer nesten å gjøre det samme i morgen!

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, og se om jeg ikke får laget meg noe middag senere! Hva driver dere med? Ha en fin kveld.

Good morning saturday

- Good morning saturday -

Sola stråler ute så jeg drikker kaffe av sommerkoppen i dag - det er ikke så lenge siden jeg flyttet meg fra sengen og bort til sofaen for å spise frokost egentlig. Motivasjonen for å stå opp, og for å spise var ikke helt på topp i dag - fikk i hvert fall blandet sammen noe vaniljekesam og cottage cheese!

Siden været er så bra, så har jeg ikke lyst å fortsette å ligge her. Jeg skal spise opp, skifte og ta meg en skogstur til et vann i nærheten her - det blir vel dagens treningssøkt om jeg ikke går innom på veien hjem. Bortsett fra det skal jeg ikke noe spesielt - hva skal dere denne lørdagen? håper dere ikke er like a-sosiale som meg!

Friday-yay!

God fredagskveld fine mennesker!

Siden det er fredag i dag så unnet jeg meg en litt bedre proteinbar etter trening, og det var som å spise snickers - den var så god, anbefales!

Jeg får bare et bedre og bedre forhold til fredager, det er noe magisk over dem nesten og jeg vil bare nyte den fult ut - til tross for at jeg har vært på skolen og sovet lite i natt så har jeg hatt energi og glede igjennom hele dagen. Jeg begynte nemlig å vaske hele leiligheten klokken 23 i går kveld, i dag er jeg selvsagt bare glad for at jeg gjorde det - ingenting er som ren leilighet på en fredag ♥

Ikke nok med at det er fredag, men det har vært sommervær ute i dag - jeg har gått i kjole og etter skolen tuslet jeg en tur i Botanisk hage - der var det en blanding av høst og sommer på engang. Gleder meg til å ta en ny tur når høstfargene er kommet sikkelig frem. Fikk også en ny forundringspakke fra thigts.no i posten i dag - innholdet var ikke like spennende denne gangen dessverre, det kommer et innlegg om den senere.

I kveld har jeg vært på trening og nå skal jeg lage meg proteinnachos til middag, og ha en rolig kveld på sofaen med Pretty Little Liars. Vel, det er en mulighet for at jeg havner på byen senere i kveld - selv om jeg allerede har avlyst en avtale i dag, så hadde det ikke forundret meg - i går klarte jeg virkelig ikke å slappe av, så morgentrening er nok ikke helt min greie likevel - vil ikke ende opp med en ny tvangsvane om at jeg må trene to ganger om dagen heller!

Hva gjør dere i kveld?

New in: Ullskjerf og hansker

For en stund tilbake så mistet jeg det vinrøde ullskjerfet mitt fra Acne, så nå var det virkelig på tide å få seg et nytt et - det ble et plommefarget denne gangen, jeg syns den fargen er så fin ♥ Jeg fant meg også et par hansker - fordi jeg alltid er iskald på fingrene så passer disse perfekt fordi kan man taste på mobilen med de på. Skjerfet er fra Arnie says og hanskene er fra Eco!

Hva syns dere?

Workout morning

Hei på dere ♥

Det er deilig å starte dagen med å reise til treningssenteret egentlig - i hvert fall når det er sol og frisk høstluft ute. Frokosten måtte jeg spise på bussen, for jeg hadde time både for å ta vaksine og hos behandler etterpå - det er vel andre gangen jeg er hos sistnevnte siden før sommeren nå. Nå sitter jeg på Godt Brød og har en forsinket morgenstund - skal spise en bar nå og drikke en kopp kaffe før jeg setter i gang med oppgaveskrivningen. Har innsett at det er håpløst for meg å sitte hjemme å studere, og det må man jo selv om man ikke har forelesning - dessverre. Jeg liker meg i hvert fall her, ikke helt stille og heller ikke bråkete ♥

The perfect lunch

God kveld ♥

I dag er heldigvis formen og humøret mitt litt bedre, for i går var ikke ting akkurat på topp - jeg er vandt med at jeg har et svingende humør, det jeg ikke er like flink til er å håndtere det på en god måte. Konkluksjonen min er egentlig at ingenting kan bli riktig for meg, fordi jeg klarer aldri å finne en balanse. Jeg får bare fortsette å prøve å gjøre det jeg kan for at ting ikke skal falle ut av posisjon - men jeg har misslykkes totalt, og det vil jeg nok fortsette å gjøre fremover også.

Blåblær BCAA ♥

Jeg bestemte meg hvert fall for å sove over den ene forelesningen i dag, og reiste rett på trening når jeg stod opp. Jeg gikk på den to siste timene som startet 13.15 - det får være grense på hvor mye frihet jeg skal gi meg selv. Etter skolen var jeg litt rundt i Oslo for å kjøpe ny sjokoladedip - dessverre så fant jeg den ikke, men jeg fant en god erstatning som dere kan se over. Blandet det sammen med svensk cottage cheese jeg fant i en ekslusiv matbutikk og noen frukt og yoghurt proteinbiter jeg også kjøpte i stad. I dag ble det en ny start, og nå skal jeg faktisk på trening igjen - selvpinende som jeg er, vel - jeg fortjener det!

Håper dere får en fin kveld!

Mood

Jeg er like sliten som pusen min nå, så vi skrives når energien og livsmotet er tilbake igjen - akkurat nå orker jeg ikke noe annet enn å ligge her sammen med hun, så nå blir det mat, hvile og serie på meg - selv om jeg virkelig hater det, så prøver jeg så godt jeg kan å høre på det kroppen min vil nå. Hva er egentlig det verste som kan skje? skjønner ikke at ting skal være så vanskelig, jeg vil bare få det til, det her livet - hva enn det er for noe!

Cottage cheese is

Dette er superenkelt å lage - jeg valgte å lage to forskjellige her, den ene med blåbær og den andre med jordbær:

Du trenger du:

250 gram Cottage Cheese
200 gram valgfri frosne bær
Litt sukrin om ønskelig

Denne oppskriften gir to porsjoner

Fremgangsmåte:

Finn frem en skål og fordel 100 gram frosne bær og 125 gram cottage cheese i skålen
Ta frem en blender og miks det sammen til du får en myk konsistens
Sett skålen i fryseren, til det har stivnet litt - så er den klar til og spises

Her har den stått litt i fryseren, og det ble det best resultatet - den andre er altfor frossen til og spises nå, fordi den har stått for lenge i fryseren. Denne kan også spises uten å settes i fryseren - da blir det en slags smoothie! Sunt, godt og veldig enkelt ♥

Monday is funday

Heey, mandag ♥

At jeg la et hjerte bak der, betyr nok bare at det blir en sikkelig blå-tirsdag i morgen! Enten om den blir blå i humøret mitt eller i regjeringen - det gjenstår jo enda å se! Jeg håper alle har brukt stemmeretten sin, for som alle vet - om man ikke stemmer, kan man heller ikke klage på fire år, og det er jo ganske kjipt å tenke på? Heh. Det syns i hvert fall jeg, så jeg har vært og stemt! Har også fått meg en super treningsøkt i dag, og da er både kropp og sinn fornøyd. Nå skal jeg spise en proteinpudding, også er det snart sovetid for meg - jeg har skole fra 09.10 til 16.00 i morgen, så jeg får nok ikke med meg hele valgnatten - blir spennende å se hva man våkner opp til i morgen i det minste!

Har dere brukt stemmeretten deres i dag?

Matinnkjøp fra Sverige #2

Et lite utvalg av nye produkter jeg skal teste - forløpig har jeg bare spist de to i midten, den med tofee caramel falt i smak, men ikke den andre.

Fant denne i mørk sjokolade.


Proteinpudding med smak av mint og sjokode, og Stracceciatella - veldig gode begge to!

Denne likte jeg egentlig ikke, men tok den med likevel - kan jo hende noen av dere liker den.


Waldens farms kjøper jeg hver gang jeg er i Sverige - fant bare near zero denne gangen, men vet den finnes i absolutt zero også! Den med peanut-smak syns jeg ikke var så god, men den med sjokolade er en favoritt.

Prøvde denne for første gang - ikke spesielt sunn, men veldig god, og et bra alternativ til vanlig sjokoladepålegg om man først skal ha det.

Sunne knekkebrød uten tilsatt sukker, som også er veldig gode og inneholder ekstra protein.

Anbefales!

Tilslutt vil jeg bare anbefale disse - 3 poser i en pakke til under 10 kr, er mye billigere enn i Norge.

Etter å ha skrevet dette innlegget, merker jeg at det er på tide å ta en ny tur til Sverige - håper dere fant noe dere likte da ♥

Tea time

God kveld - eller god natt er det vel egentlig nå ♥

Jeg vil ikke kalle den bountyen for en proteinbar, selv om det står at det er det - for meg ble det mer sjokolade, ettersom jeg vanligvis spiser de sukkerfrie.

Nå har jeg fått gjort litt skolearbeid, fått litt mer oversikt og slappet litt av i sofaen med Side om side - det er det vel på å tide å få lagt seg så man ikke starter mandagen helt forferdelig! Denne uken må jeg passe mye bedre på meg selv - for jeg orker virkelig ikke en gjentakelse av uken som var. Det er bare så vanskelig å få til i lengden, men føler jeg har tatt godt vare på meg selv denne helgen i det minste.

Håper dere får en super start på uka!

Sun (day) or rain

-RIKTIG GOD SØNDAG-

Så deilig det var og våkne opp uthvilt i dag - jeg stod opp og kokte meg havregrøt, tok meg en nocco og syklet til trening siden det var sol ute. Jeg vet ikke hvor mange ganger det har vært sol og regn omhverandre i dag, men det er ikke få. Jeg ble borte i tre timer, ettersom jeg stoppet innom Østensjøvannet og Plantasjen på veien hjem igjen, i tilegg til at jeg måtte ta bussen en annen plass - fordi jeg låste meg selv ute. Så dagen gikk litt fortere unna enn jeg hadde planlagt, men sånn er nå det.

Hva har dere gjort i dag?

Home spa

Etter treningen i dag var jeg en rask tur innom H&M og Vita for å kjøpe øyenbrynsfarge, og når jeg først var der kjøpte jeg litt ny sminke også, siden jeg begynner å gå tom for produkter:

Har ikke prøvd noen av de før, siden jeg liker å prøve ut litt nytt av og til. Jeg er ikke så opptatt av sminke lengre, eller - jeg orker bare ikke å bruke så mye tid på å sminke meg, men når jeg først er det syns jeg det er gøy å teste ut noe nytt i hvert fall!

Nå har jeg dusjet, farget og nappet brynene, tatt en ansikstmaske jeg fant her hjemme, hårkur og filet og lakket neglene mine - sistnevnte har jeg hatt planer om å gjøre i tre uker, så det var virkelig på tide!

...

I stad laget jeg cottage cheese is, det kommer ut en oppskrift på den senere! Nå må jeg starte å lage litt middag, selv om jeg egentlig er litt lei av å stå på kjøkknet for i dag, så får jeg vel gjøre det likevel - tenkte jeg skulle prøve meg på søtpotetlasagne, og blir det velykket så kommer det en oppskrift på den også! Resten av kvelden blir det nok bare serie på meg ♥

Noen av dere som har prøvd produktene over kanskje?

Håper deres lørdagskveld er fin ♥

Mornings like this

-Saturday morning-

I dag lagde jeg noen sunne vafler til frokost - oppskriften fant jeg i boken "Kristines muskelmat", som dere kan se over! Jeg delte den i to, men det trenger jo ikke dere å gjøre. Er litt usikker på hvor mye kokosmel jeg fikk oppi, ettersom vekten ikke fungerte ordentlig - jeg tilsatte også 1 dl skummet melk, brukte vanlig havregryn som jeg kvernet til havremel og droppet kardemomme. De ble ganske gode med litt forskjellig topping ♥

Til tross for lite søvn i natt også, ble det en fin og avslappende start på denne lørdagen - er så lenge siden jeg har laget noe nå, så det var på tide. Det har gått for mye i det samme den siste tiden, og det har gått veldig utover energi-nivået. Men nå er jeg i hvert fall veldig klar for å få meg en god treningsøkt, og ellers har jeg ingen planer i dag, og det skal jeg nyte til det fulle - aah, setter i hvert fall ekstra stor pris på slike dager nå, i forhold til før!

Håper dere får en fin lørdag! Hva er deres planer for dagen?

Have a secret, can you keep it

Ååh, høsten og masse tente lys i stua - jeg liker mørket, i hvert fall akkurat nå ♥

Jeg fant den siste sesongen av Pretty Little Liars på Platekompaniet i stad - hadde omtrent glemt den serien, så det var sikkelig glede å kjøpe med meg den hjem! Nå er det ingen tvil om hva jeg kommer til å bruke helgen på i hvert fall. Jeg prøvde meg på GOT tidligere, men ble aldri fasinert nok av den serien, jeg. Fikk også lurt inn en liten tur på Ikea i stad, siden vi kjørte rett forbi der. Nå har jeg spist litt, og skal se en episode til før jeg må legge meg - kan jo ikke snu døgnet mitt heller. Gleder meg til å legge meg i nytt sengetrekk og ny kosebukse ♥ Jeg våknet 07.45 i dag, så håper ikke det samme skjer i morgen!

Fler som har sett Pretty Little Liars?

Fredag og nyvaska leilighet

God morgen - skal sies at jeg har vært våken siden klokken 10, men jeg lå i sengen og så på GMN helt til 12. Jeg har egentlig sluttet å ligge i sengen når jeg ikke sover, men jeg gjorde et lite unntak i dag. Jeg stod opp etterhvert for å vaske hele leiligheten - en perfekt start på helgen ♥

Nå har jeg spist frokost og lest i et par timer, og skal ta meg fri resten av fredagen - har i hvert fall litt mer kontroll over pensum nå. Men jeg sliter, det er det ikke akkurat noe tvil om. I går hadde vi en ganske kort dag på skolen, men jeg fikk ikke gjort så mye fordi jeg er så treig om morningen og hadde en avtale før skolen - det går ikke så bra på behandlingsfronten heller, noe som bare gir meg en ekstra stressfaktor. Jeg gjemmer dette så langt bort jeg kan - men det går veldig utover meg selv, og det gjør meg ekstra sliten og lei.

I går gikk det utover lommeboken, men det gjorde ingenting - fant meg noen nye høstfavoritter jeg tenkte å vise dere senere! For å veie opp for det satt jeg meg på kafé for å skrive oppgave før jeg dro på trening. Nå skal jeg en tur til Strømmen å se om jeg finner en stige til badet (haha), så skal jeg klippe meg før håret mitt faller av, også blir det trening når jeg kommer hjem derfra! Vi snakkes mer senere, savner å snakke med dere ♥

HAPPY FRIDAY

Regnværskoppen

På onsdagskvelden tuslet jeg bort til senteret i regnværet, og på Jernia fant jeg den nyeste mummikoppen som nettopp har kommet ut. Syns den passer perfekt til været som er nå, også så svart og dyster i tilegg:

// egentlig skulle jeg poste disse bildene på morningen i går, men fikk litt dårlig tid.

Koppen heter egentlig Trogen sitt ursprung men jeg syns regnværskoppen var et mer passende navn ♥

Høsten er her

Hei, og god kveld - jeg håper dere har hatt en fin dag i det grå regnværet ♥

  

// to bilder jeg tok i skogen på søndag, da sola fremdeles var med oss!

Man merker virkelig at høsten er her nå - før hatet jeg høsten, men nå liker jeg den - høstfargene er jo så utrolig fine ♥ november derimot, tror jeg aldri jeg kommer til å klare å venne meg til å like, men det er heldigvis en stund til enda!

Nå ligger jeg på sofaen og ser på home and away - det har vært en av favorittseriene mine så lenge jeg kan huske, og nå har jeg begynt å se på det etter skolen igjen, liten hverdagsglede som ikke krever så mye! I kveld har jeg fått meg en god treningssøkt, og skal gå å legge meg med god samvittighet straks - skolearbeidet derimot, kan jeg ikke ha like god samvittighet over, men det får bare vente!

Liker dere høsten?

God natt ♥

Red & grey

God morgen fine mennesker ♥

De to siste dagene har vært tunge og lange. Har fremdeles ikke funnet noe balanse oppe i dette kaoset jeg, i går kom meg i hvert fall endelig på treningssenteret igjen, og det er faktisk noe jeg blir nødt til å prioritere for min egen del. Nå sitter jeg i foreleseningen - men jeg falt ut og havnet her i stedenfor. Nå er det i hvert fall en lang pause - nå skal jeg en tur til rådgiveren, ta passbilde, og slappe av før vi skal skrive visumsøknad og ha skrivekurs frem til 16.00!

En perfekt avslutning på sommeren

Reiste til Sarpsborg på fredag og skulle egentlig på vors der, men pågrunn av noen problemer underveis endte jeg opp med å sette radioen på fult og vorse i bobilen, også stoppet vi for å kjøpe sushi på veien - haha, det var faktisk ganske koselig, kanskje jeg skal ha flere vors i bobilen vår! Når vi endelig kom frem startet Postgirobygget å spille, så da ble det en iskald øl med strålende sol - må si at det (nå) ble en ganske perfekt avslutningen på sommeren likevel:

Senere spilte Sondre Lerche (han er så søt og lagde sikkelig show), Maria Mena, Julie Bergan og Åge Alexander - haha! Liker så godt denne festivalen fordi det er tribune rundt scenen - så man kan sitte hele kvelden, og man ser samtidig alt som skjer. I tilegg er det ikke lange barkøer, og hvis man vil kan man gå helt inntil scenen uten å bli offer for å bli most.

Hele lørdagen lå jeg syk på sofaen, og i går skulle jeg egentlig bare en liten tur til Nøklevann - endte opp med å gå nesten 1 mil. Ble litt kjent i skogsområdet her - var vel på tide nå, før sesongen er over. Men nå må jeg spise opp frokosten min å komme meg avgårde på skolen, vi snakkes - ha en fin mandag ♥