Sandra Marie Brandsrød

Klar for en lang flytur 22.10.2017

Jeg er helt avhengig av å skrive dagbok om dagen, så den var jeg nødt til å ha med meg. En bok - ikke den som står høyest på listen å lese, men måtte ta med meg en av de minste og letteste jeg fant i bokhylla så da ble det slik. Denne gangen har jeg også gått til innkjøp av flystrømper - måtte de gjøre nytten sin, håper virkelig det. Siden flyturen er så lang så kjøpte jeg også en pute, og en lite hårbørste med speil til å bruke ellers - syns den var så søt ♥

Dette er ikke alt av nyttige ting jeg har i håndbagasjen min, men det var dette som lå tilgjengelig i mens jeg pakket i går! Vel, når dere leser dette så er jeg langt oppe i luften, og på flyet på vei til Beijing. Vi snakkes, får vi håpe - en lang flytur er skrekk og gru for meg, for å si det sånn!

Last meal in Norway 22.10.2017

Jeg planlagte en dag i går til og kun å slappe av, trene, pakke og å spise taco med familien - likevel så fløy hele dagen bort, selv om det kun ble en liten ekstra tur på senteret. Denne helgen her har med andre ord gått alt for fort, og jeg trenger en ny en merker jeg. De siste ukene og dagene har vel egentlig gått generelt fort for meg - tiden går jo like fort uansett hvordan man føler det, men dere skjønner vel hva jeg mener!

Nå har jeg nettopp kommet fra trening. Det ble min siste ordentlig treningsøkt her hjemme på tre uker - jeg har forbredt meg på at det blir lite eller ingen trening i løpet av de tre neste ukene, så jeg satser på at vi skal gå masse. Det føles for å være helt ærlig - helt forferdelig å tenke på at jeg ikke skal få trent hver dag, eller spise det jeg er vandt med. Jeg har visst om denne turen siden skolestart, og har hele tiden tenkt at jeg skal klare å gjennomføre den - dessuten var det ingen vei tilbake når man var påmeldt. Jeg har prøvd å forbrede meg så godt som mulig, og den siste uken har det vært en intens jobb for meg. Jeg er enda ikke helt klar for å reise merker jeg, men det vil jeg nok aldri bli!

Men det kan jo hende at denne turen blir helt topp, og at alt ordner seg når vi kommer frem. Men akkurat nå føles tre uker veldig lenge, og å pakke kofferten i går tok flere timer, og jeg var ikke i seng før 04.30 - men så skal vi fly i 11 timer så gjør ikke noe å være litt trøtt fant jeg ut.

Vi skal møte på Gardermoen 16.00, fly derfra til København og i kveld drar vi videre til Kina. De har ikke den samme ytringsfriheten som oss, så jeg vet faktisk ikke om jeg vil få tilgang til blogg.no - håper jeg får oppdatert dere, men om det blir stille her i tre uker så vet dere i hvert fall hvorfor, i tilegg er det tidsforskjell. Vi skal forresten først til Bejing, også reiser vi videre til Kumning etter 1,5 uke!

Nå skal jeg gjøre kofferten helt klar, spise litt mer og reise avgårde. Ønsk meg gjerne god tur og lykke til, for det trenger jeg virkelig nå merker jeg!

Bilder fra en høstlig Botanisk hage 21.10.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lenge siden jeg har tatt meg så god til å lage et innlegg nå - bilderedigering tar jo endel tid, men det er jo egentlig noe jeg liker å drive med også!

Hva syns dere? ♥

homemade chiaporridge 21.10.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- 1 dl havregryn - 1 ss chiafrø - 2 ss sukrin gold - 2 dl melk-

La stå i kjøleskapet med lukk over natten, og den er klar til neste dag! For å få den mest fast, bør man kanskje tilsette mer chiafrø og mindre melk - jeg syns den ble god slik som den ble

Jeg skulle bare smake på når jeg stod opp - men jeg syns den var så god at det ble dagens frokost!

Fler som har prøvd dette før?

Snøkvit og Brasseriet 20.10.2017

God fredagskveld

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har ikke hatt tid til å sette meg ned sikkelig i dag, ettersom jeg reiste rett på trening etter frokost. Jeg var bare hjemme for å dusje, for så å dra til legen - jeg var litt lengre hos legen enn planlagt, også måtte jeg en tur på senteret etter det. Kløna her klarte å mose hele øyenbrynspennen sin i dag..

I ettermiddag og kveld har hele familien vært på det norske teater, hvor vi så snøhvit - koselig med litt sang og eventyr ♥ vi reiste videre for å spise middag på Brasseriet etter det, og nå har søs og jeg lagt oss på sofaen med hver vår kopp te. Er sikkelig trøtt, så blir nok ikke så sent i kveld merker jeg!

Hva gjør dere i dag?

Little bowl 19.10.2017

Vaniljekesam, cottage cheese og vaniljeyoghurt toppet med bær, granola, og kokkosflak ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag husket jeg å ta med meg kaffekoppen min, jeg rakk bussen også rakk jeg t-banen etterpå - helt utrolig, slike ting skjer ikke hver dag! Vi fikk igjen prøven på skolen i dag, og jeg fikk den bestått, så i dag har jo ting gått overraskende bra. Ble veldig lettet over det - for det hadde vært ganske kjedelig å ta den på nytt etter turen.

Jeg hadde planer om å reise på et lunsjsted i dag, som selger slike boller - men etter å ha gjort noen innkjøp i byen, så ble klokken så mye - så jeg dro heller hjem, enn å bruke tid på det i dag. Jeg prøvde heller å lage min egen, og ble ganske fornøyd jeg -  så nå har jeg heller satt meg som mål om å tørre å gå innom det andre stedet før året er omme!

Nå skal jeg en tur ut å fikse et par siste ting jeg trenger til tur og legetime i morgen, også skal jeg reise på trening etterpå - kanskje jeg til og med får tid til å lage meg en sikkelig middag i dag! Håper kvelden deres blir fin ♥

Frokosten dere ikke får se 19.10.2017

Jeg er usikker på om jeg skal dele dette, men jeg er ingen feilfri blogger med kun pene bilder, og kommer aldri til å bli det heller - så nå skal se få se en noe spesiell frokost fra min side:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har brukt NOKA produkter før, men kun når det har vært helt nødvendig. For det første så smaker de ikke godt første gang man prøver de, det er små måltider som ser mer ut som babymat enn et ordentlig måltid - så dette er ikke noe jeg anbefaler å bruke med mindre man har en god grunn!

Nå har jeg vært på storhandling av disse, for jeg skal som sagt tre uker på studietur og må ha en plan, siden det er så begrenset hva jeg spiser - så nå har jeg skuffen full av esker i forskjellige smaker. Jeg bruker ikke disse for å slanke meg, bare for å ha det helt klart - her går det kun på at jeg trenger vitaminer, mineraler, kalorier og mer næring i løpet av en dag. Denne er faktisk sikkelig god også ♥

...

Jeg er slapp og kald, og har lite lyst å stelle meg for å dra på dagens forelesning - men jeg får vel gjøre det, siden kurset i sosialantropologi er såpass lite. Erfaringsmessig så er det jo bedre å komme seg ut enn å ligge på sofaen, og i dag har jeg heldigvis ingen avtaler - så et par timer på skolen burde jeg klare, også kan jeg bruke resten av dagen til noe mer morro!

Ønsker dere en fin torsdag i finværet ♥

Dag 2 i Stockholm 18.10.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke akkurat mangel på museum i Stockholm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var dessverre litt tidlig ute, men en annen gang vil jeg få med meg halloween her - i det minste Grøna Lund!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når vi stod her så kjørte det plutselig en kafé trikk forbi oss - det var ganske kult!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne salaten var faktisk så god at den fortjener å komme på bloggen - Sverige er så mye flinkere enn Norge på mat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hehe, klarte å lure litt protein inn i kaffekoppen min!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor kul var ikke den her?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter vi hadde vært på Abba-museumet - tuslet vi rundt i området og i shoppingatene, før vi reiste videre til gamle byen. Vi satt oss ned på en koselig liten kafé  der, og gikk rundt i de små og trange gatene - vi var litt sent ute, så solen hadde nesten gått ned når vi kom dit - men det var sikkelig stemningsfylt å være der på kvelden, så det gjorde ingenting! Vi reiste til Hard Rock café etterpå og tok oss et glass vin - jeg er litt sær at jeg samler på t-skjorter derfra, så jeg reiser så og si alltid innom der. Ved hotellet stoppet vi på en gresk restaurant for å spise middag- det var ikke topp gresk stemning der akkurat, men en gresk øl hjalp jo litt ♥

Good morning 18.10.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen!

Titter bare innom for å si hei, før jeg skal gjøre meg klar for sosialantropologi og avtale hos behandler. I dag er det sikkelig fint vær ute, så jeg tenkte å ta med meg kamera til Botanisk hage etter avtalen - for da vet jeg at jeg har godt av en rusletur i fine omgivelser og i frisk luft så jeg får fokuset over på noe annet ♥

Jeg skal prøve å bli litt flinkere med bloggen fremover - det er bare så mye som stresser og bekymrer meg for tiden, også må jeg må ikke glemme at jeg faktisk har et liv utenom sosiale medier også!

Ellers da, hvor har det blitt av dere?

Høst i slottsparken 17.10.2017

God ettermiddag!

På vei fra og til, og i mellom avtalene mine i går, så var jeg i slottsparken - fordi den lå midt i mellom der jeg skulle. Der var det virkelig vakkert nå, og med 17 grader og en sol som varmet meg opp - hjalp det i hvert fall litt at hodet føles ut som bomull, og at kroppen ikke hadde lyst å bære beina fremover lengre. Dagen i går var ikke spesielt bra, men klarte tilslutt å få opp kina, treningstightsen og middagen før jeg la meg!

Jeg var oppe tidlig i dag for å øve litt, men tror egentlig det var tid jeg kunne ha brukt på noe annet - nå er den i hvert fall gjennomført og jeg er veldig usikker på om jeg vil få den godkjent. Jeg reiste til Nydalen etter skolen for en avtale der, så det er ikke så lenge siden jeg kom hjem. Nå slapper jeg av med lunsj, og ser litt på god morgen norge - gikk jo glipp av det i dag tidlig så tar det igjen nå.

Nå skal jeg starte å lese litt og bare ordne rundt her hjemme - i kveld blir det nok trening om jeg klarer - den kløna her startet dagen med å snuble i steintrappen, så nå er foten min hoven... kanskje det er et tegn på at jeg skal trene mindre kardio og mer stryke.

Det har blitt endel shopping i det siste, så tenkte å lage et innkjøpsinnlegg - om dere vil se, da?

Nytt i kamerafamilien 16.10.2017

Før helgen fikk jeg et nytt objektiv av pappa til å ha med meg på studieturen - jeg skal jo være borte i tre uker, så det var ikke så aktuelt å drasse med seg speilreflekskamera med ekstra objektiv. Systemkamera mitt er veldig lite og enkelt å ta med seg, samtidig som det er utrolig bra også - siden jeg ville ha et objektiv som liknet mest mulig på 30mm jeg har fra før av, endte jeg opp med å handle dette:

Jeg fikk testet det i helgen og er veldig fornøyd med det. Jeg tenkte kanskje ikke så veldig langt når jeg kun tok med meg dette til Stockholm, siden alle bildene ble jo så nærme, og videobloggen jeg hadde tenkt til å lage ble veldig dårlig og kun fra den første dagen - i tilegg gikk jo all strømmen, så jeg fikk omtrent ikke tatt bilder den siste dagen.

Hvilket kamera har dere?

Kickstart the week 16.10.2017

God mandag!

En ny uke er i gang, og som alle andre mandager prøver jeg så godt jeg kan å få til en god start- men det var tungt i dag også! Hjelper at sola stråler ute i hvert fall ♥

...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå drikker jeg kaffe fra en ny kopp jeg kjøpte før helgen, og ser på God morgen Norge. Frokosten er nettopp spist - jeg klarte til og med å presse med meg en pakke riskaker i håndbagasjen. Nå skal jeg sjekke ut ukens mattilbud, anbefaler å laste ned appen "mattilbud", der får man så god oversikt, noe som er veldig greit - det er en av få ting jeg liker ved mandagene! Også skal jeg tømme mailen min - den fyller seg fort om om man ikke sletter hver dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg et par avtaler i byen, skal blant annet farge vippene mine med henna-farge. Jeg har en prøve på skole i morgen som jeg må bestå for å ta eksamen - så i dag jeg lese til den. Jeg er lei av hele Kina, og vi har ikke engang reist dit enda - godt utgangspunkt må jeg si.

Håper dere får en fin mandag og en god start på en ny uke!

Klar for siste dagen i Stockholm 15.10.2017

God morgen fine dere!

Jeg har både fått trent og spist en stor frokost denne søndagsmorningen - så nå er jeg sikkelig klar for siste dagen i Sverige! I dag skinner sola som bare det, noe som gjør det ekstra hyggelig. Planen i dag er å gå innom et par butikker - hvis du er på utkikk etter en storby å shoppe i, så bør du reise til Stockholm, det er jo shoppingsenter og gater overalt. Etterpå skal vi reise til slottsområdet, så får vi bare se hva mer vi rekker før flyet vårt går hjem 22.30 i kveld - vil ikke forlate Sverige og matbutikkene her, haha ♥ Vi er straks klare for å sjekke ut av hotellet nå - så vi snakkes mer i kveld, eller i morgen!

Ha en fin søndag

Dag 1 i Stockholm 14.10.2017

Noen bilder fra i går:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

To trøtte, men glade ansikter - sis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søtt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utrykket "båt er båt", fikk en totalvendig etter å ha sett Vasa-skipet - det var så utrolig stort og gikk over 7 etasjer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥♥♥

Saturdays breakfast 14.10.2017

God morgen, lørdag! ♥

Jeg våknet så tidlig i dag, at jeg vurderte å stå opp for å trene litt - heldigvis klarte jeg å sove mer, men tilslutt stod jeg opp og gikk i dusjen, så jeg har vært våken i noen timer allerede. Nå har vi nettopp spist frokost, og den var så bra her - jeg er alltid usikker når jeg må spise noe annet enn det jeg er vandt til, men det var virkelig ikke vanskelig i dag. Skal innrømme at jeg brukte litt tid på å lage denne skålen da:

Så dette har vært en morgen med totalt avslapping - noe jeg virkelig trengte merker jeg! Nå skal vi sminke oss, og reise på Abba-museumet. Det regner og er grått ute, så vi håper på litt bedre vær utover dagen! Storbyer er absolutt finest når det er lyst ute ♥

Sweden Love 13.10.2017

God fredagskveld dere!

Vi ankom hotellet før utsjekk var ferdig i dag, men var så heldige at de hadde et ledig rom til oss - også på fredag den 13 i tilegg ♥ Vi ble sikkelig glade for at vi fikk slappet litt av før vi dro ut igjen! Vi dro på Vasamuseet i dag, shoppet litt og ble litt kjent i området - som vanlig trives jeg veldig godt i Sverige! Jeg orker ikke å redigere bilder nå, så jeg legger bare ut noen mobilbilder - flink som jeg har vært, så har jeg omtrent brukt opp strømmen på kamera allerede, fordi jeg har filmet så mye - så det var jo dårlig planlegging av meg og ikke ta med meg lader.

Til tross for at det var iskaldt ute i dag, så endte vi opp med å kjøpe hver vår boks med is - haha, bedre lunsj kan man nok ikke få på en fredag! Når jeg først er i Sverige og den isen er tilgjengelig må man jo slå til - spørs om det ikke blir en reprise i morgen / Obligatorisk med bilde av den rosa posen ♥På veien til Museumet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi tok med oss takeaway på hotellet når vi dro hjem, fordi vi ikke orket å spise ute i dag / matbutikkene her er himmelen for meg, og jeg har allerede testet nye produkter og kjøpt inn gode gamle.

Hotellet vi bor på er sikkelig fint, så det gjør absolutt ingenting å tilbringe tid her. Akkurat nå koser jeg meg med de tre produktene over til dessert. Heeh. Tenker vi snart skal legge oss, siden vi er ganske slitne begge to og vil være opplagt til en ny dag i morgen!

Stockholm for the weekend 13.10.2017

Hello from Sweden

Nå har vi kommet frem til Stockholm, etter en kort flytur - man rekker jo såvidt å komme opp i luften før man lander igjen - flyet gikk 08.30, så vi var tidlig oppe i dag. Nå sitter vi på bussen inn til byen, og vi har ellers ikke lagt noen planer for dagen - vi tar det som det kommer tenker jeg!

Ønsker dere en god fredag, og ikke minst - GOD HELG 😁

Dagen går for fort 12.10.2017

Jeg må være det treigeste vesenet når det gjelder å komme i gang med dagen - plutselig hadde jeg sittet på nettet og googlet alt mulig, også var det lunsjtid. Jeg satt på to klessvask, åpnet kofferten og la noen få ting ned i den før jeg tilslutt bestemte meg for å få unna treningen så jeg ikke hadde den hengende over meg i kveld.

Jeg fikk meg en sikkelig god økt i dag, og fikk tatt igjen det meste fra gårsdagens økt også - så nå er jeg ganske fornøyd. Nå har jeg spist litt weetabix, og er klar for dusjen og en liten bytur for å handle litt, og ikke minst fjerne den alarmen på genseren min - fikk handlet litt i stad og, men kom ikke helt i mål. Så får jeg håpe at jeg får presset inn å øve litt til prøve senere i kveld... hehe, altså - det jeg egentlig burde ha prioritert først, kommer på sisteplass.

Ha en god kveld ♥

Believe in hope 12.10.2017

Klissete overskrift, sa du? litt enig der.

-d r e a m, h o p e, b e l i e v e-

I går avlyst jeg resten av daget og tuslet i seng halv ti, det var litt vanskelig å gjennomføre - men kroppen min er veldig glad i dag, for at jeg har latt den få flere timer med hvile og søvn. Nå ligger jeg her med kaffekoppen, og egentlig føler jeg meg ikke så veldig mye bedre. Det kommer seg nok i løpet av dagen, får jeg håpe på. Avtalen jeg hadde i dag ble avlyst, og det passet meg egentlig ganske bra med en dag jeg kan styre helt selv uten at jeg må stresse med å rekke noe!

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, jeg. Dere må ha en god dag i hvert fall ♥

Julefeiring etter nok en lang dag 11.10.2017

God kveld folkens ♥

Nå har jeg endelig fått satt meg ned i sofaen etter nok en lang, tung, regnfull og humørsvingende dag! 

Startet dagen med fire timer seminar på skolen i dag, også satt jeg meg ned på Espresso house i mens jeg ventet på avtalen jeg skulle på 16.00 - prøvde å jobbe med studiene der, men det ble til at jeg for det meste gjorde andre ting, fordi konsentrasjonen ikke eksisterte. På vei til avtalen var jeg innom Bikbok og kjøpte meg en genser - i anledningen den internasjonale jentedagen ♥

Nå har jeg nettopp hatt julefeiring med grøt og julebrus her, og føler meg litt varmere og bedre. Tanken på å gå ut i regnet igjen frister ikke, men skal nok klare å komme meg på trening snart - jeg må også innom senteret fordi alarmen på genseren enda henger på, var bare det som mangla for å gjøre dagen komplett...

Hvordan har deres dag vært?

Cake in a cup 11.10.2017

Jeg fikk denne i forundringspakken fra tights.no:

Det tok bare veldig lang tid før jeg smakte på den, og jeg hadde ikke noe tro på at den skulle være noe god - men det var den faktisk!

Det beste er jo at det bare tar et halvt minutt til ett minutt å lage den i mikroen, så er den ferdig!

Jeg har allerede kjøpt meg en ny pakke, så denne anbefaler jeg å prøve ut om dere vil ha en litt sunnere kakevariant på 1-2-3  ♥

Verdensdagen for psykisk helse 10.10.2017

Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive om denne dagen - men jeg føler at jeg ikke bare kan la denne dagen passere, uten å ha nevnt den med noen ord. Verdensdagen for psykisk helse er utrolig viktig, og jeg er veldig glad for at vi har en egen dag, hvor dette temaet blir fokusert på - det er ikke det.

"En slik dag kan hvert fall bidra til mer åpenhet og mindre stigmatisering, og jeg håper at det en dag blir like normalt som et skrubbsår på foten". - skrev jeg på bloggen min i fjor. I dag tidlig la jeg ut en liten tekst på instagram med et dikt jeg har skrevet - men etter litt ettertanke i løpet av denne dagen, og etter å ha lest innlegg til bekjente- så er jeg også blitt litt usikker på denne dagen, for har noe av det jeg skrev i fjor, blitt noe annerledes nå - ett år senere? det kan i hvert fall ikke jeg merke noe til, og det er jo litt synd.

Meningen er å få psykiske lidelser frem i lyset, og det utgjør nok en forskjell - årets tema er som sagt - "noe å glede seg over". Det er også veldig fint - det er viktig å ha noe å glede seg over. Om det bare er en liten ting eller noe stort - så trenger vi alle litt glede i en grå hverdag, og vi trenger å sette pris på de små tingene som skjer i hverdagen. Men temaet sier ikke så mye - for de som virkelig sliter med psykiske lidelser, orker kanskje ikke å delta på denne dagen engang - de fortsetter å bli stigmatisert og gjemt bort. Alle burde finne noe å glede seg over - uavhengig om man er psykisk syk eller ikke, er vel egentlig det jeg vil fram til her - for alle mennesker har en psykisk helse med et forbedringspotensiale!

Jeg vil oppfordre alle til å møte psykisk helse med åpenhet, og det vil en dag være like normalt å ha en brekt fot som eksempelvis angst. Det er det som er det triste her - at det vil mest sansynlig aldri skje. En brukket fot kan du se, i mens angst er det bare personen som har det som kan føle det - selv om det er minst like vondt, om ikke enda verre å slite med det, så er det usynlig for andre. Selvfølgelig hjelper en slik dag mer enn om den ikke hadde fantes, og det er utrolig bra at den eksisterer - men det er fortsatt en lang vei igjen å gå, og man må fortsatt gjøre en større innsats for at stigmaet og fordommene skal forsvinne.

Mitt budskap blir likevel - ta vare på hverandre, og gjør noe som gleder deg. Du får ikke gjort noe med fortiden din, men husk at det som har vært, det er ikke nå- det alltid et håp og et lite lys i enden, selv om du ikke ser det det akkurat nå. Strekk ut en hånd til de som trenger det, og ikke bidra til mer stigma i psykisk helsevern.

Men det viktigtiske av alt ~ ha så gode dager som mulig ♥ Du er god nok som du er!

Salty peanut 10.10.2017

Hils på det nye gullmedlemmet i Barebells-familien:

Jeg klarte ikke å vente med å teste ut den nye proteinbaren til Barebells før jeg kom til Sverige, så etter skolen gikk jeg innom Gymbutikken som hadde fått den inn. Jeg kjøpte også en ny smak med Pandy-godteri ♥

I anledning verdensdagen for psykisk helse, så tok jeg med meg den shakeren der også - neppe tilfeldig at jeg fant den akkurat i dag!

Nå har jeg akkurat kommet inn døra fra trening, og kan bekrefte at begge deler falt i smak - hva er det jeg driver med egentlig, det er tirsdag og her sitter jeg. Årets tema for verdensdagen for psykisk helse er tross alt "noe å glede seg over", så det passer jo ganske bra i dag! Vurderer å gå på et arrangement nå klokken 19 - men tror jeg heller går i dusjen, lager middag og slapper av frem til jeg har tannlegetime 20.30 - noe jeg egentlig burde ha gjort før trening, kroppen min er ikke akkurat min bestevenn for tiden og en tannlegetime hjelper neppe for det.

Høst på Sognsvann 10.10.2017

Jeg kan ikke forstå at jeg noengang har hatet høsten - nå er nok dette blitt min favoritt-årstid, det er jo så fantatisk fint ute nå ♥

Vi har motivasjonsseminar på skolen nå, så må lukke igjen PCen - ville bare titte innom å ønske dere en fin tirsdag!

Monday well spent 09.10.2017

God kveld ♥

Det virket til å bli en tung mandag når jeg stod opp i dag, men denne mandagen har virkelig overrasket meg - ikke ofte mandagene går så på skinner slik som i dag, og jeg har fått krysset av flere ting på todo-listen. Hadde bare en forelesning på skolen, så jeg reiste en tur til Sognsvann for å få litt frisk høstluft- rakk jo ikke å våkne i løpet av den korte forelesningen engang. Det var litt kaldt, så var ikke lenge jeg ble før jeg tok banen nedover til byen og hjemover. Etter litt skolearbeid laget jeg de nye favoritt-pannekakene mine - jeg kan ikke spise disse hver dag, det blir for mye proteiner for kroppen min å takle - men det må vel være lov på en mandag?

Nå har jeg nettopp vært ute og kjøpt masse sukkerfri julebrus - viktig å være tidlig ute, for i fjor forsvant den så fort. Jeg blir borte i 3 uker snart, så føler jeg har litt lov å starte nå. Nå skal jeg skifte og reise på trening - måtte bare varme meg med litt kakao styrk først, det er så kaldt ute nå!

Jeg kommer nok til å sprette en julebrus til middagen i kveld, og jeg gleder meg - oktober eller ikke. Julestemning ♥

En liten tur innom Moods of norway 09.10.2017

Gikk i gjennom Karl Johan i dag, og så at de hadde åpnet Moods of Norway igjen - for de som ikke visste det, så skal det merke legges ned, så jeg gikk en tur innom, siden det var 50% på hele butikken. Det skulle jeg ikke ha gjort - resultatet av det kan dere se over. Det ble et par veldig gode og myke rosa ulltøfler, og et ullskjerf i lysegrått som er litt tynnere enn de andre skjerfene jeg har ♥

Hva syns dere?

colors give me motivation 08.10.2017

Fine skrivebøker og fargerike tusjer gjør noe med motivasjonen min - jeg betalte gledelig litt mer penger for den skriveboken der, i stedenfor en kjedelig en, det samme gjelder penner, disse er veldig gode å skrive med også - syns slike ting er så gøy, synd det er så dyrt - haha ♥ Jeg får vondt av å skrive etter maks 2 minutter, skjønner ikke helt hva det er. I 2017 så går jo det meste på data så har jo ikke bruk for så mye skolesaker egentlig - bortsett fra eksamen, den skal skrives for hånd, hvor er logikken i det? heldigvis har jeg fått invilget PC bruk, ellers hadde hånden min falt av!

Det er i blant greit å gjøre noe ved siden av, for når jeg bare sitter og leser lærer jeg veldig lite så i dag danderte jeg hele kjøkkenbordet og gjorde det så koselig som mulig - fordi jeg ville ha et sminkebord som skrivepult og det er selvfølgelig altfor lite å bruke. Jeg fikk faktisk litt mer oversikt enn jeg hadde fra før av i dag, så det lønte seg. Solen lyste inn på meg, så motivasjonen for å jobbe ble større når jeg visste at jeg skulle ut etterpå. I 16-tiden satt jeg meg på sykkelen, og fikk akkurat nådd målet mitt før solen gikk ned. Det ble en tur på rundt 3 timer - heldigvis fant jeg sivilasjonen på andre siden, ellers hadde det blitt langt! 

Nå har jeg tatt en varm dusj, laget middag og tatt kvelden for i dag. Jeg ville egentlig trene, men må bare nekte meg selv. Så nå skal jeg spise speltlompelasagne med cottage cheese av alle saker man kan lage - hadde en karbonadedeig å bruke opp før den også gikk ut på dato. Skal vise dere oppskrift senere!

Håper søndagen deres har vært bra ♥

Perfect sunday breakfast 08.10.2017

Jeg hoppet ut av sengen i dag når jeg våknet, skrudde på den nye rolige spillelisten min på iPhonen og bestemte meg for at jeg i dag skulle lage meg en ordentlig og sunn frokost - en sikkelig fin start på dagen med andre ord ♥

Så den ikke fristende ut, kanskje? det er samme oppskrift som jeg brukte på vaflene for noen uker siden, men denne gangen stekte jeg de i silikonform i ovnen - kunsten er jo å få de hele ut igjen, og jeg klarte det nesten(den siste ble ødelagt...).

Jeg skal studere litt nå, også skal jeg ut i finværet - har mest lyst å gå ut med en eneste gang, men vet med meg selv at det ikke vil bli gjort noe særlig om jeg velger å gjøre det motsatt.

Håper dere får en strålende søndag!

Pink october 07.10.2017

Oktober er tiden for rosa-sløyfe auksjonen, til støtte for brystkreft som er hvert år. Jeg er noe lei av sløyfene nå, selv om de er utrolig fine og søte - så er det gøy å kjøpe noen av de andre produktene de har i stedenfor, og de er jo faktisk ganske fine også - men nå liker jo jeg rosa også da ♥

Jeg syklet hovedveien hjem igjen i stad, også gikk jeg innom et senter for å handle litt. Jeg skulle ha roser, men når jeg så den rosa blomsten så ble det ingen roser likevel - var den ikke fin? jeg pyntet den opp med en sløyfe jeg hadde liggende hjemme, også kjøpte jeg det lyset som er fra årets kampanje - vel og merke så husker jeg ikke om det var der i fjor også.

Nå har jeg akkuratt sett på barne-tv, i mens jeg har spist litt lunsj og drukket kaffe - jeg pleier ikke å se på barne-tv, bare for å presisere det - men det var faktisk litt koselig med Linus i Svingen, haha! Jeg fant en utrolig fin plass i skogen, så jeg skal vise dere litt bilder fra turen senere - nå skal jeg skifte tenker jeg, og dra på treningssenteret en tur.

Støtter du denne aksjonen?

Melon crush 07.10.2017

God morgen lørdag!

Jeg hadde en flekk med sol på gulvet mitt i dag, og syns det ble litt kult å ta bilder i den, haha:

Disse med granola-topping er så gode, og gjør de hakket bedre - Skyr har også kommet med noen av disse nå!

Kan vel snart omdøpe denne bloggen til proteinbloggen - når vi er innpå det, så husk at det er viktig med et variert kosthold. Følte at jeg måtte si det, for jeg vet ikke hvem som leser her, og jeg vil ikke påvirke noen til en proteindiett, for det er ikke bra for kroppen!

Jeg sitter og ser på film på Youtube nå - Villavillaveien, haha! Noen som har sett den? en sikkelig gammel klassiker, perfekt lørdagsunderholdning! Tenker jeg skal komme meg en tur ut i det fine været nå, kan ikke sitte inne når jeg har klaget i ukesvis på at jeg vil ha pent vær - så nå skifter jeg til treningsklær også tar jeg resten av dagen som den kommer, i grunn ganske deilig det også.

Håper dere får en fin lørdag! Hva skal dere i dag?

More autumn 06.10.2017

På vei til frisøren i dag så gikk jeg forbi st.hanshaugen, og i gjennom den fine parken som er der ♥

Her var jeg mye når jeg var innlagt, og det var også her jeg hadde joggeturene mine - veldig lenge siden jeg har vært der nå, men det er nok en av de parkene jeg liker best i Oslo. Nå er det utrolig fint der i tilegg, som dere kan se!

Når jeg var ferdig hos frisøren dro jeg innom gymbutikken, handlet mat og hentet en pakke på posten - har ordnet litt hjemme og vært en tur på Rusta i ettermiddag -  der fikk jeg blant annet kjøpt meg en fin kabin-koffert i roségull, så nå gleder jeg meg til å reise neste helg! Nå er nettopp lunsjen spist, og jeg har sett dagens episode av home and away. Er fortsatt ikke helt i form, men tankene mine har veldig lyst til å ta seg en tur på treningssenteret nå - i det minste en liten tur før jeg slapper av resten av denne kvelden!

Dere må ha en fin fredagskveld, hva enn dere holder på med ♥

Høsten er fin 06.10.2017

God fredag - her stråler sola og det ser ut til å bli en fin dag i Oslo!

Veldig glad jeg ikke er fyllesyk i dag og heller er oppe og går, for å si det sånn - det ble ikke stort med søvn i natt heller, og nå er jeg nettopp ferdig med dagens forelesning om Kina, og kan ta helg med god samvittighet.

Jeg bestilte meg nettopp frisørtime for å ta foliestriper av etterveksten min, så jeg blir nok sittende der i noen timer i dag. Har med meg en pensum bok jeg ikke har lest, så jeg får forbredt meg litt til en kortprøve vi skal ha - god utnyttig av tiden, når jeg bare sitter der og kjeder meg uansett.

Men nå må jeg få i meg noe frokost, også skal jeg reise til frisøren. Håper dere får en god fredag ♥

A dogs purpose 05.10.2017

Jeg fikk meg en deilig morgentur på rundt to timer i dag - men å sykle uten hansker i dag tidlig var rimelig kaldt. Inne i skogen var det heldigvis litt bedre og ikke fult så kaldt, og jeg kom meg frem til Rundvannet som var målet mitt. Der strålte sola og fuglene kvitret - møtte et par ender der, som jeg matet med proteinbaren min, fordi de gikk etter meg overalt og bokstavelig talt nesten hoppet opp på fanget mitt for å få tak i den.

Vel hjemme igjen lagde jeg meg pannekaker, fikset meg og dro avgårde igjen - etter avtalen ble jeg sittende på Godt brød i 2.5 time for å lese sosialantropologi, som er siste tema vi har på studie dette semesteret - men jeg syns det er spennende, så det gjør meg faktisk ingenting!

Noen som har sett denne? jeg har boken, men den får jeg jo aldri tid til å lese...

Er ikke så lenge siden jeg kom inn døra igjen, og var rimelig tappet for krefter - så nå har jeg spist en skål med tacogryte, Noka reddet forhåpentligvis dagens behov for vitaminer og mineraler. Jeg hadde egentlig tenkt å dra på fest i kveld, men merker jeg fremdeles er slapp - kanskje jeg har fått for mye frisk luft i dag. Jeg har også fått en ekkel smak i munnen, så til og med redbull var ikke noe serlig- så jeg regner ikke med at vin er noe bedre. Ikke frister det så veldig å være sosial heller...haha!

Jeg har lagt meg på sofaen og satt på en film i mens jeg tenker over saken - kjøpte tre nye i går, så da har jeg litt å se på. I tilegg kjøpte jeg nytt sengetøy som nå er nyvasket, og klar til og legges på sengen - så tror valget om å bli hjemme allerede er blitt tatt, jeg! Ingenting er vel bedre enn det ♥

God morgen med ny mummikopp 05.10.2017

Heisann!

I går var det ingenting som kunne ødelegge humøret mitt, og jeg smilte fra start til slutt. Men det er ikke så rart med tanken på at jeg endelig fikk møtt bestevenninnen min i går, etter å ha kjent henne i tre år! Vi var på Romeo og Julie teater - noe som var en helt okey forestillig, må si at selskapet var hakket bedre ♥

I det jeg gikk forbi Traktøren i går, så jeg den nye vår/vinter-koppen til mummi - uten å tenke så mye over det, så kjøpte jeg den og tuslet videre. En liten gave fra meg selv til meg selv ♥ er vel ikke så rart at pappa kaller meg for koppeguri!

Nå nå er det stor sol og blå himmel, beklager at jeg nevner været hele tiden - kommer meg på en måte ikke utenom! Har ventet så lenge på sol nå, og i dag skal jeg ut i skogen - jeg er bare litt usikker på om jeg rekker det før jeg skal på en avtale i Nydalen 14.00 eller ikke, sist så var det jo mye lengre å sykle enn jeg trodde - men jeg vil ut, så tror jeg skal ta sjansen!

Hva skal dere i dag?

Varme bær & cottage cheese 04.10.2017

For å få i meg litt proteiner etter trening i dag, prøvde jeg ut noe nytt. Jeg tinte frosne bær i mikroen, og helte de over cottage cheese etterpå! Når jeg fikk rørt litt rundt og tilsatt litt sukrin, ble det et passe mellomåltid som ikke smakte så aller verst heller ♥

Hope & believe 04.10.2017

Mornings!

Jeg har allerede vært oppe i noen timer, endelig er jeg tilbake i en litt mer normal rytme - vel og merke så blir det veldig korte netter. Men jeg stod opp tidlig i dag, fikk i meg litt frokost i tilegg og en boks nocco også var jeg klar for å starte dagen med kardio-trening - beste starten på dagen ♥ Jeg rekker ikke å trene i kveld, så skal innrømme at det var derfor jeg tok det nå...heheee.

I dag blandet jeg havrepuffen min med blåblær styrk - nyhet i butikkhyllen, men dere skal få sleppe å se alt jeg kjøper inn!

Nå må jeg gjøre meg klar for å reise på avtalen min i Nydalen som er 15.00, også skal jeg en tur innom storosenteret etterpå - åh, av og til savner jeg sikkelig å henge på den siden av byen. Har så mange gode minner derfra, men også mange vonde egentlig - men det er noe med de også som sitter igjen på en god eller rar måte, eller hva jeg skal si - jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det uten at det blir helt feil så vi stopper der.

I dag oppdaget jeg at det er 500 dager siden jeg selvskadet meg selv sist, dagens opptur - tenker jeg feirer det med en proteinbar, jeg. Hehe! Eller er det en god nok unnskyldning til å legge inn en bestilling hos Nelly? Hiih - de har nemlig salg nå...

Vel, må sette i gang så jeg ikke kommer forsent - begynte å regne nå også, så det gjorde meg ekstra motivert ♥

Starbucks 03.10.2017

God kveld ♥

Jeg har aldri tenkt ordentlig over hvor fine hus det er på Majorstuen egentlig - de som sier at Oslo er en stygg by har rett og slett vært på feil plasser, så nå vet dere det. Men det er jo typisk turister som er i Oslo og bare ha vært i Karl Johan og inne på på Oslo-city. Sola stålte når skolen var ferdig i dag også:

Jeg satt meg ned på Starbucks for å lese litt i dag, har lenge planlagt å lese på kafé igjen, så nå var det på tide få gjort det - tror det er en av plassene jeg leser best. Starbucks gir meg litt feriefølelse egentlig - kanskje ikke så rart med tanken på at de ved siden av meg snakket et annet språk, og fordi jeg sjeldent besøker Starbucks i Norge.

Ja, jeg tar med meg medbragt på kafé, for jeg er ikke så glad i det de selger ellers. Den boken er så tørr og kjedelig, så jeg elsker å markere ut tekst for å få lesingen litt mer spennende, haha!

Når jeg hadde lest litt dro jeg i butikken med pappa, også fikk jeg hentet en pakke i samme slengen. Jeg har planlagt å prøve å holde meg til ukeshandling, og ikke småhandling her og der - for jeg bruker så mye penger på mat og bruker så mye tid på å gå i butikken. Forstå det den som kan, med tanken at jeg ikke spiser spesielt mye, så det handler vel mer om hva jeg kjøper og at jeg aldri vil ha det jeg har kjøpt, eller aldri finner ut hva jeg vil ha. Jeg har jo allerede sløst penger på mat i dag, som dere kan se over - hehe. Jeg prøver igjen neste mandag, da!

Nå har jeg fått i meg pannekaker igjen, og i dag ble de enda bedre - så nå er jeg superklar for trening.

Pleier dere og ukeshandle?

Autumn feeling 03.10.2017

So cute

Nå sitter jeg i foreIesningen - i dag tenkte jeg å være smart og droppe de to første timene fordi 09-16 dag for meg er uaktuelt. Alt ble fremskyvd og jeg endte opp med bare et par timer på skolen. Heh - ble ikke veldig lei meg for det, men var jo typisk. Gleder meg bare til å komme meg avgårde igjen, jeg - etterpå skal jeg en tur i Bogstadveien for å gjøre noen innkjøp, også skal jeg trene i kveld.

God tirsdag til dere!

Pancakes monday 02.10.2017

Frem til nå har jeg fått lest i én time, bestilt biletter til Romeo og Julie teaterforestilling, og laget meg proteinpannekaker til lunsj - snakk om å ha en produktiv mandag, dere! Pannekakene gjorde i hvert fall mandagen hakket bedre, og det er ofte slik jeg kan klare å lysne opp en grå dag!

Jeg brukte mixen under, og blandet ut en halv porsjon - 90 gram pulver med 2 dl vann og tilsatte litt sukrin for å få de litt søte - enklere kan det vel ikke bli? de blir også faste, passe tykke og steker seg fort, i motsatt til hvor mye søl det blir med vanlig pannekakerøre. Det ble også seks pannekaker og ikke tre, men jeg stekte de i to omganger. Er første gang jeg prøver denne, og den var mye bedre og mindre søt enn de forrige jeg lagde som dere finner HER!

Nå venter det en hard treningssøkt på meg, og når magen er full av mat og nocco kan det ikke bli annet enn en bra avslutning på mandagen, håper jeg!

A cup of coffee 02.10.2017

God morgen. 15.24.

Det er en stund siden jeg stod opp, har bare drevet med litt husarbeid før jeg satt meg ned for å spise frokost nå. Også ville jeg vise dere sinnataggen koppen jeg kjøpte på lørdag - de hadde han i skulptur også, men visste ikke helt hvor jeg skulle sett han så da ble det kopp. Ingen hemmelighet at jeg liker kopper heller.

Sola har tittet i gjennom skyene nå, men det begynner vel snart å regne igjen - jeg blir så slapp og demotivert av dette. Jeg må få gjort noe litt mer fornuftig nå, så vi skrives mer senere ♥

Søvnløs 02.10.2017

Hvorfor sove bort tiden sin, når man kan være våken i stedenfor? jeg som ventet med å legge meg til og med, burde være sikkelig trøtt nå jeg, noe jeg forsåvidt er også - men får ikke sove likevel. Så jeg stod nettopp opp igjen, lagde meg en kopp te og satt på sesong en av Gossip girl - sett serien før, men det er nok en serie jeg ikke har fått fullført. Jeg har fri i morgen, men hadde tenkt å få en bra start på en ny uke, blir litt demotivert når uken starter dårlig! Jeg gir ikke helt opp håpet enda, da...

Har dere sett Gossip girl?

Den beste desserten etter trening 01.10.2017

I dag dro jeg på trening mye tidligere enn jeg pleier, og jeg har laget meg både middag og dessert etter at jeg kom hjem - ganske fortjent etter to timer med trening. Ikke at jeg pleier å spise desserter som dette så ofte, men ble litt ekstra siden det er søndag!

Det beste med denne desserten er at den funker fint som påfyll etter trening også, ettersom alt jeg har brukt er proteinproduker. I går fikk jeg nemlig et brett med nocco, proteinpudding og proteinmilkshake som onkelen min hadde handlet i Sverige, så da ble jeg ganske fornøyd! I bunnen har jeg sjokoladepudding, toppet med vaniljemilkshake, jordbær og litt sjokolade. Yummi ♥

...

Nå er klokken bare halv ti, og jeg vet ikke helt hva jeg skal ta meg til- jeg vet bare hva jeg ikke vil, og det er å lese pensum. Nå slakker jeg det ut mye merker jeg, men motivasjonen er bare så langt nede! Fryktelig irriterende, men lærer man noe når man absolutt ikke har lyst eller er interessert? mest sannsynlig ikke! Nå starter Farmen igjen, så jeg ser på det i stedenfor jeg. Følger dere med?

Frognerparken 01.10.2017

Kunne ønske været var som dette i dag også - noe det så ut til når vi stod opp i dag, men nå er det grått igjen! Jaja - oss nordmenn og værsnakk...

Det er ingen grunn til å ha dårlig samvittighet for å være inne i det minste og det liker vi jo også - vi ligger her og spiller Donkey-Kong av alle søndagsaktiviteter. Det er ikke ofte nintendoen er i bruk, men når den først er det er det jo ganske morro - i hvert fall når man spiller sammen med noen.

Ha en flott søndag!

Om meg


Sandra Marie

Hei dere - mitt navn er Sandra Marie! Jeg er glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du følge hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.


Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no