hits

oktober 2018

Login of

I dag startet jeg dagen hos DPS, og det gikk sånn passe - var litt lei i dag egentlig. Etterpå dro jeg på trening og nå står jeg på farten med den nye kofferten min - endelig ut på tur igjen. Jeg har ikke fortalt dere at jeg skal ut å reise i dag, men jeg bestilte meg biletter til Manchester allerede i august, (noe som føles ut som et år siden nå- men det er det jo ikke!) med tanken på det alt som har skjedd den siste tiden, så var jeg redd jeg ikke fikk dratt likevel, da behandling ofte kommer i første rekke - men det har akkurat klaffet, så det ikke kræsjer med en innleggelse. Flaks for meg...

Jeg drar med bussen i 16-tiden, så jeg ville bare stikke innom å si hade egentlig. Jeg har bestemt meg for å la Pcen min bli igjen hjemme, så det blir nok ingen blogginnlegg underveis, rett og slett fordi jeg vil koble helt av. Ikke at så mange bryr seg, men jeg ville si ifra likevel jeg - kommer hjem mandag kveld, så det blir nok en oppdatert på tirsdag!

 


Turen går som vanlig til venninnen min som bor i England, og i helgen skal vi besøke Bath og Wales - så det blir en sikkelig roadtrip med bil! Instagram kommer til å bli oppdatert, så følg med der. Hadet fint så lenge, vi snakkes ♥

Mummi vinterkopp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var kanskje litt tidig å få årets vinterkrus i hus, men her er det nå!

...

God morgen. I dag er jeg heldigvis våken, for i dag har jeg en lang dag foran meg. Jeg har time hos DPS, deretter en legetime også skal jeg til tannlegen i kveld. Pjhu! I mellom disse tingene må jeg få ordnet småinnkjøp, pakket litt mer til tur og muligens trene om det blir tid og nok overskudd til det. Ser for meg en lang dag, men de har det vært mange av de siste ukene, så skal nok gå bra. Ha en fin tirsdag!

Blåmandag

Mandag og en ny uke - er dere klare?

Vet ikke helt hvorfor, men i dag vil virkelig ikke sinnet eller kroppen samarbeide med meg! Jeg sovnet nesten med kaffekoppen i sofaen i dag tidlig og jeg fikk såvidt ned frokosten. Vi var på utflukt med skolen i dag, men jeg satt bare der og ventet på at det skulle bli ferdig så jeg kunne dra. Jeg har nettopp hentet en pakke på posten, slengt meg på sofaen med Farmen og presset i meg middag, så nå er jeg litt bedre. Ser ikke ut som jeg orker så mye mer i dag, men vi får se om jeg ikke tar meg en tur ut etterhvert, så lenge det ikke begynner å regne masse!

...

Men resten av helgen var fin! I Sarpsborg spiste vi lunsj i gågata, også var vi på et kjøpesenter en stund. I går kjørte jeg ut til Losby i Lørenskog for å se en annen del av Østmarka, jeg fant ikke helt fram til planlagt sted, men det var et fint området likevel og i går var det jo sommer ute. Så også skjelvet på kino med en venninne i går kveld - var på tide at jeg kom meg på kino nå, har jo hatt planer om det en god stund. Til å være norsk, så syns jeg filmen var bra jeg!

Har dere sett Skjelvet?

Lørdag

God morgen!

Endelig er det en ny dag - gårsdagen var egentlig ganske kjedelig. Etter jeg hadde trent dro jeg på senteret og trøsteshoppet litt - haha. Så kom jeg hjem igjen og dro ut igjen på nytt, før jeg tilslutt falt i ro i sofaen med en pitapizza og tok kvelden ganske tidlig. Det gjør jo at jeg våkner ganske tidlig også, men det er ikke så farlig egentlig. Jeg hentet en pakke hos Tights.no i går, så det gjorde meg jo litt glad:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Monsterproduktene faller alltid i smak hos meg, også har jeg fått smakt meg i gjennom Bodylab sine tre nye barer - den brune var veldig god, de to andre blir nok ikke gjenkjøpt og derfor er ikke den siste med på bildet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De har tilbud på Barebellsproteinpudding nå. 100kr for 10 stk, det kaller jeg kupp! Om dere vil bestille noe, så har jeg en kode til dere - 76XND, gir 50,- kr avslag på bestillingen! Om du bor i Oslo, er det gratis å hente bestillingen på lageret i Oslo.

...

Nå har jeg nettopp farget brynene, lakket neglene, tatt en forfriskende ansiktsmaske og lagt dagens lag med sminke over! Det er grått ute i dag også, men jeg har likevel tatt på meg en kjole. Jeg skal avgårde til Sarpsborg nå, men aner egentlig ikke hva jeg/vi skal finne på der. Denne dagen blir lang om jeg blir hjemme, så jeg hiver meg med pappa nå, for jeg orker ikke en gjentakelse av gårsdagen. Ha en fin lørdag!

Weekendmood

Fredag morgen - friske roser midt på bordet, nytraktet kaffe og ovnen som varmer opp stuen etter natten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ligger her under pleddet og ser på God morgen Norge, og sitter og lurer på hva jeg skal bruke denne dagen på. I dag har jeg faktisk ingenting i kalenderen min som jeg må gjøre, noe som er en stund siden nå. Det er viktig at jeg ikke glemmer å hvile, ellers går det fort ganske galt, så det er nok greit med en dag fri fra avtaler i hvert fall. Det eneste jeg vet at jeg skal i dag er å trene, men å bli værende hjemme hele dagen går nok ikke, så jeg får se hva som skjer utover dagen og kvelden.

God helg fine dere

Fortell meg hva dere skal i helgen da, eller kom med noen forslag til noe jeg kan finne på - haha!

Høstsol

Torsdag kveld er her, og i morgen er det faktisk fredag igjen!

Denne uken har ikke gått like sakte som forrige uke og jeg begynner å bli vandt til å være hjemme. Men dagene - de er utrolig lange! Ikke det at jeg er så mye hjemme, jeg ligger til og med etter på flere serier nå. Jeg var ute i hele går på avtaler, litt gavehandling, jeg gikk mye rundt i byen, blant annet i gjennom St.hanshaugen, Karl Johan og en kveldstur i Østmarka. En ting jeg liker veldig godt med Oslo, er at det er så mange steder jeg kan dra, selv om jeg egentlig ikke har så mye mål med det jeg gjør, så gjør jeg jo noe likevel, om det ga mening?! fin måte å holde seg selv opptatt på, også er det så fint ute nå syns jeg - spesielt i den solen som har vært de siste dagene ♥

...

I dag hadde jeg en rolig start på dagen, dagens treningsøkt ble en tur rundt Østensjøvannet, også dro jeg ned til byen. Tok meg en tur på Operataket når jeg ventet på at pappa skulle komme fra jobb, så dro jeg med meg han til kulturkirken for å høre på releasekonserten til Helene Bøksle. Det var en fin og rolig konsert - nå har jeg dopet meg ned og skal straks legge meg!

...

God natt!

Verdensdagen for psykisk helse

Det blir ikke et langt innlegg i år, men dere kan lese det jeg skrev i fjor ved å klikke HER.
 
...
 
Jeg har faktisk deltatt på verdensdagen for psykisk helse i år, jeg var på rådhuset 08.30 i dag tidlig, og der var det blant annet panelsamtale og utdeling av åpenhetsprisen som gikk til Else Kost Furuseth. Hun begynte å gråte når hun snakket, som om det var det mest naturlige å gjøre - slik det burde ha vært for alle hele tiden egentlig. Dagen er jo til for å skape mer åpenhet, men slik jeg ser det - så vil psykiske lidelser være tabu og missforstått en god stund fremover, det virker ikke som at alle forstår at de har en psykisk helse selv engang og at alle kan rammes selv om man ikke blir utsatt for noe traumatisk. Det er trist at det ikke er like lett å snakke om det psykiske som det er om det fysiske. Jeg har sagt de før, og jeg sier det igjen - av og til kunne jeg heller ønske at jeg brakk beinet. Det er en konkret ting som er mye enklere å forholde seg til, og som man kan fortelle om uten at det gjør noe! Likevel, er det også viktig at ikke alt blir sykeliggjort - for det er forskjell på å være lei seg og deprimert og det er forskjell på å være sjenert og ha angst, for eksempel. Man bør snakke med noen uansett, det viktigste er og ikke stå alene om ting - for da kan det fort bli verre!
 

Vær raus, sier de i dag. Det er egentlig ikke så vanskelig å være raus ovenfor andre, er det vel? men så glemmer man seg selv, da. Det gjør i hvert fall jeg veldig ofte. Det er ikke bare viktig å være raus mot andre, man må huske på seg selv også. For hvor ofte tenker du vel ikke at andre er perfekt som de er, men hos deg selv så ser du bare feil og vil ikke godta deg selv som du er. Tenk om vi kunne hatt samme holdning mot oss selv, som vi har mot venner og bekjente ❤️ den verste kritikeren er ofte deg selv, dessverre. Ta vare!

...

De siste dagene har jeg møtt menensker jeg ikke har sett og snakket med på lenge, og vi vet jo alle at en samtale gjerne starter med å høre hvordan det går. Jeg har mine ting jeg sier og du har sikkert dine, men hvor ofte svarer vi egentlig helt ærlig på et slikt spørsmål? det er ingen som har tid til å lytte i forbifarten, så man juger jo ofte - hva er da egentlig vitsen med å spørre i det hele tatt, tenker jeg. Man må jo tåle å få sannheten og ikke masken, om man først spør? det er vel  kun en sosial kode, men det er jo likevel litt interessant å tenke i gjennom.

Hva tenker dere om det? sier dere sannheten - eller pynter dere den opp som folk flest gjør?

En stille morgen...

...♥ se på disse bildene under, så rolig og fint.

Jeg stod opp klokken seks i dag, litt tidlig egentlig vil jeg si. Er det sånn det er å være A-menneske?

Søndagens tur i skogen ble veldig lang - så det ble langt i fra den rolig søndag som jeg hadde tenkt meg. Jeg var ikke hjemme igjen før det hadde gått tre timer - men jeg ble overrasket av denne utsikten på toppen:

Det var ikke dette jeg forventet, jeg skulle egentlig til ett lite vann - men ettersom jeg uplanlagt også måtte sykle tilbake igjen og iPhonen kun hadde 3% igjen, så droppet jeg det.

I går var jeg på forelesning, hos legen også gikk jeg meg en tur i slottsparken fordi jeg måtte igjennom der for å komme til byen - den var fin som høsten er ellers ♥ blir litt trist av å tenke på at alle bladene snart faller av og vil bli erstattet med et stort snølag - gruer meg veldig til vinteren nå egentlig. Når jeg kom hjem reiste jeg på trening og en tur på Ikea, så da fikk jeg gårsdagen til å gå også!

...

Nå skal jeg lage meg frokost også må jeg ut etterhvert for et par avtaler. Ha en fin tirsdag♥

God morgen søndag

I går var jeg på en plass som heter Skrukkelia i Hurdal - kjørte opp dit sammen med pappa, så det ble en liten roadtrip på oss og vi var ikke hjemme før sent i går kveld. Vi besøkte min søster og en hel gjeng som er på camping der. Gårsdagen gikk til å gå tur i skogen, drikke kakao i bobilen og grille pølser på storbål- en annerledes, men koselig lørdag! Stedet var så stille og fint, så angrer ikke på den turen, selv om dørstokkmila var litt lang. Kommer tilbake med litt bilder senere ♥

Dette er den nyeste koppen i samlingen min, kjøpte den på en grå dag når jeg var innlagt - vet ikke hvem de to på koppen her, men de var jo egentlig veldig søte:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så er det søndag igjen, i dag skal jeg ikke legge noen spesielle planer - noe jeg trenger nå. Jeg har en oppgavefrist i kveld, så tror jeg skal gå inn å fikse på den nå, slik at det er gjort! Sola skinner i dag, så jeg tar meg nok en tur ut etterhvert.

Ønsker dere en fin søndag ♥

Rosa oktober

I oktober er det den årlige rosa sløyfe-aksjonen, denne støtter jeg hvert år faktisk! Syns de har så mye fint også, bare se her:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Together armbåndet får man kjøpt på Lindex, og det andre vet jeg ikke - jeg kjøpte det på en stand i Karl Johan.

Støtter dere Rosa sløyfe-aksjonen?

Fredagsroen

 God kveld ♥

Jeg har gjort noe hele tiden for å holde meg opptatt denne uken og det merker man på kroppen når man først setter seg ned. For å få nok søvn så har jeg tatt medisin og den setter seg litt for godt i meg til tider - men det er bedre enn å vri seg til å få søvn. I dag skulle jeg egentlig ha vært på skolen, men det ble ikke noe av. Jeg fikk i hvert fall dratt på ukens siste avtale, denne uken har jeg hatt avtaler med fokus på meg hver dag, og det er en 100% jobb i seg selv i grunn. For en slitsom uke det egentlig har vært. Men jeg har fått ordnet en god del - både av innkjøp og praktiske ting, også har jeg ryddet i alt av klær, sko og jakker - så det gjør sjelen min glad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredagen startet ikke helt topp, men etter at jeg fikk litt frisk luft og en gåtur i skogen så ble dagen bedre, og nå har jeg akkurat spist en proteinburger og søtpotetfries- jeg husker faktisk ikke sist jeg lagde ordentlig mat. Etter at jeg begynte med søtpotet, har jeg egentlig ikke spist den vanlige - søtpotet er mye bedre syns jeg. Og kurven jeg har dem i måtte jeg reise langt for å få tak i, for den var utsolgt overalt. Jaja. Til dessert hadde jeg piano sin sukkerfrie sjokoladepudding som faktisk er veldig god til å være sukkerfri - små gleder i livet, dere.

Flere som er glad i søtpotet?

En tur til Vettakollen

God kveld ♥

Jeg har nettopp spist suppe og ligger på sofaen under pleddet med ovnen på og ser på Farmen - det begynner å bli kaldt nå, men jeg liker mørke kvelder foran TV. I 12-tiden i dag tok jeg meg en tur til Sognsvann og opp til Båntjern og Vettakollen - en fin og passelig runde å gå. Ellers har jeg vært ute og handlet litt interiør og startet å rydde klesskapet, noe som ikke akkurat er gjort på én kveld - må fortsette litt i morgen. Forandring fryder om dagen!

Jeg har blitt helt avhengig av denne baren, etter at jeg har spist litt for mange av de fordi prisen lå på kun 10 kr. Ulempen er bare at de selvsagt selger den ut fordi den skal ut av produksjon! Hehe - typisk min flaks!

Opp hit har jeg planlagt å ta meg en tur siden juli, om ikke det er enda lengre - i dag kom jeg meg endelig hit, bedre sent enn aldri i hvert fall! Dette er ett av Oslos fineste utsiktspunkt, med en gåavstand som er overkommelig for de fleste - man ser store deler av Oslo herfra!

Nå merker jeg at jeg begynner å bli døsig, så jeg skal straks legge meg.

Følger dere med på Farmen?

En fin tirsdag under paraplyen i regnet

Hei, dere.

Jeg våket 06.30 i dag, jeg skjønte verken hvilken dag det var eller hvor jeg var før det hadde gått en stund. Det var litt tidlig, så jeg sov noen timer til før jeg stod opp og hadde en rolig morgen foran peisen. I 13-tiden inviet jeg de nye vinterskoene mine og tok med meg paraplyen ut - det har nemlig regnet i hele dag, men det går fint så lenge man holder seg tørr og varm. Nydalen hadde gått i høstferie, så der var det stille og rolig i dag, men jeg hadde ikke tid til å sette meg ned etter møtet mitt. Etter en tur på Majorstuen skulle jeg finne en klinikk på Frogner for å ta filler i leppene, noe jeg ikke trenger å si noe mer om. Som vanlig er jeg dårlig på google maps, så jeg kom forbi en fin passasje når jeg gikk litt omveier - disse fine høstfargene gjør meg glad og i dag var det egentlig ganske koselig med regn, det var fint å gå her under paraplyen:

Ekornet fant jeg utenfor min egen hage, men syns den var så søt så tok den med i innlegget.

Før jeg dro hjem var jeg innom sentrum, for å få tiden til å gå - jeg er altfor rastløs, klokken er bare åtte nå og jeg har lyst til å legge meg. Kanskje litt tidlig, eller? klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal sove eller dra på trening. Egentlig burde jeg sove, siden jeg skal til DPS klokken 9 i morgen tidlig. Det frister mest å slappe av og avslutte denne regndagen nå, i morgen stråler solen forhåpentligvis igjen! 

Flere som har vært ute i regnet i dag?

En ny start

God kveld ♥

Rundt halv to i dag var jeg hjemme i leiligheten min igjen!

Jeg følte meg ganske lettet når jeg lukket døren til behandler for siste gang i dag og gikk ut av inngangsdøren. Begynte å bli veldig lei, spesielt av at jeg ikke kunne gå noe sted uten å gi beskjed. Jeg liker å gjøre som jeg vil uten å gi noen beskjed om hva jeg gjør og hvor jeg er. Det har skjedd endel positivt- noe som er sjeldent i min situasjon og ikke noe jeg så for meg når jeg kom inn helt ødelagt akutt. Det er sjeldent jeg drar fra et sånt sted med en følelse av at de har hjulpet meg. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg alltid må finne de gode psykologene (mannfolk denne gangen også) når jeg er innlagt, for de kan jeg ikke beholde. Sykt irriterende. Nå føler jeg meg nesten litt fri igjen - som om jeg har vært fanget, noe jeg ikke akkurat har. Det er vanskelig å beskrive det - akkurat nå ser jeg frem til å være hjemme igjen. Det blir nok ikke så lett i starten og jeg må i gjennom en tilvenningsprosess, så jeg gruet meg litt til å reise hjem - men akkurat nå går det bra.

Denne dagen har vart så lenge og det har endelig blitt mørkt ute. Jeg har brukt dagen på å kjøpe inn nye blomster, litt nytt interiør, vasket og fylt opp kjøleskapet med mat, satt på maskinvask, byttet på sengen, vasket hele leiligheten og tilslutt meg selv. Phju, nå er det i hvert fall rent og fint her! Nå har jeg akkurat spist makrell med familien - som jeg gleder meg til å spise min egen mat når jeg vil. Funfact: denne gangen har jeg lært meg å drikke farris. Jeg må nok prøve å holde på noen rutiner og i den anledningen tok jeg faktisk med meg dagsplanen på avdelingen hjem for og ikke glemme hvordan det fungerer her i livet - haha.

Nå er jeg trøtt. Kanskje ikke så rart - da jeg først satt meg ned for dagen nå. Jeg har ikke trent i dag, rett og slett fordi jeg ikke hadde lyst og jeg ville ikke starte uken med noe negativt, noe det er å tvinge seg selv til å gjøre det. Jeg vil prøve å starte på nytt og sette en strek over alt som har vært før oktober. Så jeg håper dette blir en positiv og fin måned, for det trenger jeg virkelig nå. Jeg skal i hvert fall prøve så godt jeg kan og om det ikke går, så er det ikke noe å gjøre med det. Det passer i hvert fall ganske bra å bli skrevet ut første oktober, syns jeg - en av mine favoritter også!