hits

november 2018

Plants in my mind

God mandag!

Jeg vet ikke helt hva som feilte meg i går, jeg hadde sett for meg en søndag hvor jeg kun lå inne i sengen og så ut på det forferdelige været. Men så fikk jeg plutselig lyst til å gå ut, og jeg gikk langt også - helt hjem faktisk. Ja, så er det ikke mer enn ett t-bane stopp da (haha), men det tok jo litt tid for det. Jeg gikk skogsveien og kom ut ved Plantasjen, så tok meg en tur innom der og kjøpte en plante og ett tre - førstenevnte har jeg lett etter lenge, men uten hell? og treet kjøpte jeg bare for å ha noe i vinduskarmen her. Jaja, etterpå dro jeg hjem og så på film før jeg tok t-banen tilbake.

I dag våknet jeg ikke spesielt utvilt, denne natten har vært slitsom. Husker jeg våknet i natt av at jeg skvatt, det var sikkert bare noe som falt ned på kjøkkenet, men jeg fikk jo nesten hjerteinfarkt her jeg lå. Jeg kom i gang med dagen likevel, kan ikke akkurat bli liggende i sengen hele dagen når jeg er her og må følge faste måltider blant annet. Så etter lunsj tok jeg meg en tur ut i skogen - solen har jo vært oppe i dag, noe som er sjeldent om dagen, og det utnyttet jeg til det fulle og fikk meg lang skogstur på mine favorittsteder ♥ også var jeg en liten tur i byen før det ble fult rush!

Nå skal jeg lakke neglene mine med den nye essielakken jeg kjøpte i stad - ting man aldri gidder å gjøre hjemme har jeg mer enn nok tid til å gjøre her!

Ha en fin kveld♥

Jul i november?

Julesjokolade og julenocco, elsker innpakningene - haha♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne julestemningen ble satt litt på pause, men jeg har fremdeles julefølelse egentlig, jeg har ikke pyntet hjemme, men jeg kjøpte julepynt i går... og rommet mitt på dps har jeg pyntet med et par juleting - haha, så sært. Hva gjør man ikke for å få det litt kosligere rundt seg? men når jeg ser at det kun er 11 november så skjønner jeg egentlig ikke hva jeg driver med. Jul i starten av november, hallo?!

Ute er det i hvert fall langt i fra julestemning. Det bøtter ned med regn, og er helt grått - vet ikke hva jeg skal finne på i dag jeg. Det frister lite å gå ut, for å si det slik. Men jeg orker ikke å sitte inne på dette rommet hele dagen, så noe må jeg få gjort.

Ha en god søndag dere♥

Angels

Hei alle!

Hva skal man si om denne uken her egentlig? jeg fikk meg et slag i ansiktet, og var visst ikke så sterk og forbredt for en innleggelse som jeg trodde jeg var. Én ting er at jeg blir sliten av å omgås så mye nye mennesker og å bli kjent med dem - fordi det krever veldig mye av meg og jeg er vel ikke helt meg selv, og det må endel anstrengelser til, om jeg kan si det sånn. Men som en sa - ikke prøv, bare gjør det. Så jeg fulgte det rådet og nå har det gått seg litt til. Jeg er fortsatt usikker, men det er i hvert fall bedre etter en uke. Så jeg får fortsette å bli vandt til dette, jeg skal jo bli her en stund og det var jo dette jeg ville - det er bare uvandt å bli hørt på og tatt på alvor. Alle er snille mot meg, og jeg har blitt tatt fint i mot - det er ikke det. Men en slik behandling er jeg ikke vandt med, så det føles jo merkelig i seg selv det også. Jaja - dette har vært en lang og krevende uke - i tilegg har jeg tatt influensavaksine og vært med på en liten operasjon av egen arm - fjernet en kul, så nå går jeg med sting i armen igjen, noe som er veldig merkelig. Jeg vet jeg ikke hvor mye jeg tør å skrive om dette her, jeg kjenner så mange i psykatrien nå og bloggen er tross alt offentlig. Jeg vil ikke at personale her skal komme over siden din, det er ikke så kult...

...

 Se på den søte ballerinaen jeg kjøpte meg i dag:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jaja, det er helg!  Har valgt å bli på avdelingen denne helgen, på grunn av tilvenning. Gårsdagen var veldig lite hyggelig, så tok meg noen timer hjemme i dag for et lite avbrekk, og det hjalp endel. Fikk kjøpt inn farsdagsgave, trent i 1,5 time, en tur på østensjøvannet og sett en julefilm før jeg reiste tilbake. Det er så mørkt, trist, grått og vått ute nå, at jeg får helt vondt hver gang jeg er ute, men jeg prøver å komme meg litt ut likevel...

Nå skal jeg se litt videre på serie, også sove for nå kjenner jeg at medisinen begynner å fungere. Har vært så trøtt denne uken, men nå som det er helg - da våkner jeg tidligere selvfølgelig!

Hello winters

God, stille og rolig søndagstemning i stua ♥

Denne helgen har vært ganske fin, en søsterhelg var virkelig etterlenget og vi har hatt det veldig koselig med musikal, kino, shopping, starbucks, pizza og filmer.

I dag har vi tatt det ganske rolig, jeg var ute en tur for å kjøpe bøker på loppemarked og et par timer på trening etter at min søster hadde reist hjem. Nå ligger jeg her på sofaen med en kopp kakao og oppdaterer meg på yotube og skal snart ta kvelden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lurer på hvor mange kopper jeg har vist frem på denne bloggen, det er i hvert fall ikke få. I dag tok jeg i bruk en av vinterkoppene - jeg klør i fingrene etter å ta frem julekoppene mine, her om dagen var det like før jeg kjøpte meg en julekopp på Kremmerhuset, men jeg klarte å motstå - enn så lenge! Adventsstake, gullbord og julepynt har jeg kjøpt inn, så nå er det vel ikke lenge før jeg begynner å pynte. Hee, skal prøve å holde meg litt til!

...

Over til noe som ikke er like hyggelig. I morgen er dagen jeg skal tilbake til DPS - ny avdeling og nye mennesker.. igjen. Jeg vet ikke hvor lenge jeg skal være der, det blir nok til at vi tar en uke om gangen. Så nå sitter jeg her som en usikker fjortenåring, men jeg skal gå inn der med ryggen hevet og håpe at det ikke blir helt forferdelig - men jeg har en god følelse på at det skal gå greit, så jeg krysser fingrene for det og at november forsvinner fort. Det er i hvert fall den verste årstiden å være innlagt på, så jeg ser det positive i det, siden jeg hater november. Vi snakkes!

November og fredag

God morgen og velkommen til november og en grå dag med regn... litt sent i gang med dagen i dag, men det er i hvert fall fredag og helg ♥

Denne uken har øynene mine blitt firkantet, jeg har brukt timesvis på å overføre bilder og sortere de på eksterne harddisker og på telefonen. I går rakk jeg å se så lite som 4 filmer på Netflix mens jeg holdt på. Har fått orden i det meste rotet nå, men det er litt igjen på telefonen. Dette er en feil jeg ikke gjør igjen om man kan si det sånn, for dette har tatt mye tid. Og til tyven som tok iPhonen min - jeg har vært og sperret den hos politiet, så det er ikke lenge du får glede av den...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg få på meg treningssklærne, for det har ikke blitt priortert denne uken og på veien må jeg en tur innom legen. I kveld kommer min søster til Oslo og vi har planer om å se musikalen Flashdance på Chateau Neuf, og i morgen formiddag skal vi se Mamma mia på kino, siden det er den store kinodagen. Så dette blir i hvert fall en bra start på november, så glemmer vi slutten av oktober nå og ser fremover igjen - nytt kapittel og en ny start. 

Hva skal dere i helgen?