hits

desember 2016

En fugl

En fugl er fri som havet,
en fugl flyr hvor den vil,
en fugl holder seg til friheten,
den er ikke ensom,
den er alltid i flokk.

Av og til,

kunne jeg ønske at jeg var like fri som en fugl,
så fremt jeg slepper å brekke en vinge.

- Men en dag er jeg fri som fuglen,
med begge vingene på plass.

© Sandra

Natta da, Oslo

Dette blir nok det siste solnedgang-bilde jeg poster i 2016, i morgen er det faktisk nyttårssaften - jeg skal ha en rolig feiring med familien i Sarpsborg i morgen, og har skaffet meg en kjole som allerede har glittret ned hele huset vårt. Ellers er jeg hjemme nå - måtte bare få med meg julen på DPS også, snakk om å ha et meningsløst liv, dere. Før jeg rakk å sette meg ned hjemme, eller å pakke ut, gikk jeg løs på rødvinflasken min. Så nå skal jeg ligge på sofaen resten av kvelden, i mens Istid på TV går i bakgrunnen akkurat nå.

Hva skal dere på nyttårssaften da? ♥♥♥

Interail i Italia - Verona

Etter vi hadde vært i Milano, tok vi toget videre til Verona for en dagstur:

Jeg nektet å reise før vi hadde fått sett balkongen, og vi lette og lette - vi fant Romeo & juliet balkongen tilslutt, og bussen til togstasjonen rakk vi akkurat:

// Vi var ikke de eneste der..


En veldig sjarmende og fin by - akkurat passe stor, anbefaler å ta turen om du er i nærheten ♥

Videre tok vi toget til Padova!

Interail i Italia - Milano

Søs og jeg var på en liten tog-tur i Italia i påskerferien - noe som er veldig lenge siden, men jeg har ikke delt bildene og har ikke noe annet å blogge om akkurat nå, så her kommer bildene fra byene vi var i, oppdelt i fire deler - siden vi var i fire byer.

Vårt første stopp på turen var Milano - etter å ha sjekket inn på hotell, fant vi et sted for å spise, og fikk tidenes pizza: 

Altså, se på den pizzaen da ♥ når vi så rundt oss, så oppdaget vi at vi var de eneste med hjerteformet pizza, hahaha!

Vi gikk litt rundt, og siden det var så fint vær bestemte vi oss for å besøke litt servedigheter med det samme:

// Dette må være den fineste katedralen/kirken jeg har sett, og jeg har sett mange!// Husker denne skjærtorsdagen som veldig fin - med sol, is, pizza og en fin storby!

Dagen etter besøke vi slottet og litt andre steder:

Så pakket vi sekkene våre (som selvfølgelig allerede hadde blitt litt tyngre), og tok toget videre til Verona ♥

Det uvisste

Vi er bare mennesker,
på planeten,
noen løper,
andre går.

Noen finner meningen,
andre ikke,
noen er glad,
andre er triste.

Noen venter,
på det uvisste,
På å leve,
eller ikke leve.

 

© Sandra

Beautiful heaven

Himmelen i dag var nydelig:

Tatt fra taket til DPS- noe positivt med denne plassen. Aktiviteten her inne er litt dårlig denne uken, fordi jeg syns det blir litt merkelig å blogge herfra, i tilegg har alle tilgang på det, og det skjer jo ikke stort her heller. Har noen forhåndsskrevet innlegg å dele med dere frem til fredagen!

Håper det står bra til med dere, klem ❤

sukkerfri lavkarbopizza

Når det var black friday, så kjøpte jeg denne pizzabunnen fra Proteinfabrikken, til 249kr. Jeg fikk ikke testet den med engang, og tenkte å dele resultatet med dere nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du trenger:

269 gram pizzabunn
En pose tørrgjær
2,5 dl lunket vann
0,5dl olje

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fremgangsmåte:

Bland sammen bunnen, tørrgjør, vann og olje
Legg bunnen ut på en langpanne og la den heve i 40 minutter
Legg på ønsket fyll
Stek pizzaen på 180 grader i 20 minutter
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tips: Rull den godt utover, for i ovnen blir den mye tykkere, ta litt ekstra saus på, siden bunnen var så mektig!

Bursdagsfeiring

// førjulsgave fra mamma ♥

I dag har ste-moren min bursdag, så vi har hatt familieselskap med kalkunmiddag her hjemme, med besøk fra familien i Asker - slik vi har vært år. Gjestene dro for ikke så lenge siden, det samme gjorde storesøster, så nå er huset tomt. Vært noen koselig dager, men nå er denne sjela sliten - resten av kvelden skal jeg bare ligge på sofaen å se film, og slappe av før jeg i morgen skal i behandling, og kanskje på litt romjulssshopping!

Håper deres 2.juledag har vært fint ♥

To perfekte produkter til nyttårssaften

Ettersom disse kom i luke 24 og 25 i sminkekalenderen så var det nok ikke tilfeldig, fordi produktene passet jo bra til julekvelden, men nå er jo den dagen over, men kan kanskje passe til nyttårssaften og?

I luke 24 var det en rød leppestift, og i luke 25 lå det en øyenskyggepalett - sistnevnte brukte jeg faktisk på julaften, men leppestiften ble liggende, jeg kler dessverre ikke rød leppestift.

Alt i alt var det gøy med en sminkekalender, men ikke noe jeg gidder å bruke penger på igjen!

Pynta pepperkakehus

Jeg ble med på tur, storesøster måtte være med å bygge og pynte pepperkakehus. Nå må vel jeg være med å spille monopol!

Klarer dere å gjette hvilken side som tilhører hvem?

Christmas tree detjals

Jeg elsker å ta bilde av juletrær med pynt av en merkelig grunn - syns de er så fine ♥

Nå går Mary Poppins på TV, i mens jeg drikker opp morgenkaffen min. Nå skal vi ut i skogen å gå en tur før sola går ned, ellers er dette en dag for å gjøre veldig lite!

Hva gjør dere 1.juledag?

Christmas eve

De fleste er vel slitne nå, etter en lang julekveld - i mens døgnflua meg drakk nettopp en kopp kaffe fra min nye Moccamaster. Nå er 2017 reddet, med både kaffemaskin, ulltøy og bøker. Fikk mye annet fint også, og er veldig takknemlig for en fin kveld med familien, pusene og alt som hører med ♥ Jeg håper at alle har hatt en fin kveld, men jeg vet jo at det dessverre ikke er realitet for alle. Sender en ekstra juleklem til dere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Ja, den ene fingeren min har vært brukket før, om noen skulle lure// hehe, så fornøyd!// Årest bilde av pus & meg, det er ikke enkelt nei

// Søte tøfler jeg fikk i gaveDere skulle sett kattene etter vi var ferdig med å pakke opp, de trenger ikke gaver, de trenger kun eskene og pappen - og det var det mye av i dag, de tok helt av, rene tivoliet for dem. Hadde det ikke vært for at jeg er over gjennomsnittet glad i katter, så skulle jeg nesten ha postet videoene av de.

Fortsatt gledelig jul og god natt ♥

Katten gleder seg til i kveld

Litt tatt på fersken på det siste bilde her eller? hun fant seg selvfølgelig en favorittplass oppå en av gavene, er så typisk henne. I mens den andre katten fant jeg midt i gavehaugen under treet, men hun pilte heldigvis bort med engang. Skal se om jeg ikke klarer å pynte de med lue og sløyfe, men jeg har mine tvil der.

GOD JUL

God morgen, og god jul til dere ♥

Barnet i meg stod tydeligvis opp tidlig i dag, allerede 09.30 var jeg ute av sengen. Koseklærne er tatt på, julestrømpa er tatt ned, kalenderne er åpnet og kaffekoppen er fylt opp. I år skal vi feire jul hjemme i Oslo, noe som gjør det litt ekstra koselig, siden det er så mange år siden jeg har vært hjemme. Det blir faktisk vår siste jul her vi bor nå også, før vi må flytte.

Nå blir det julefrokost og julestrømpe til pusene - også tre nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen, da!

Ha en fin julemorgen ♥

Lille julaften

Nøtteknekkeren i går var magisk - vi mistet første økt, noe som var veldig kjipt, men vi koste oss selv om. Når vi kom hjem fra Asker fikk jeg tatt julevasken - heldigvis, for det lå en død mus under sofaen min. Haha, er det mulig..

Idag har jeg vært hos en venninne og levert ut gaver, det var koselig å se henne igjen ♥ Ellers har jeg fått gjort litt andre småting også, denne dagen gikk veldig fort egentlig. I kveld har vi pyntet treet og lagt gavene under, noe pusene syns var veldig morsomt. Jeg tror det er noen som ikke kan være i stua i natt. Vi har også spist grøt - heldige meg fikk en av mandlene til og med.

Nå koser jeg meg med et glass rødvin og julefilm på TV.

Håper deres dag har vært fin ♥

Viva la juicy coutureDenne parfymen kjøpte jeg for første gang for mange år siden, og den ble fort en av mine favoritter, ikke minst er den veldig fin å se på ♥ Nå var den nesten tom - så da passet det perfekt at Kicks hadde den på tilbud i julekalenderen sin i går!

Hva er din favorittparfyme?

Nøtteknekkeren

I går ble jeg endelig gjenforent med min fine bestevenn Siw, vi var på Døgnvill bar & burger på Tjuvholmen, og en tur på Starbucks på Aker Brygge etterpå - Oslo sentrum lyser opp av julepynt for tiden, og det er jo veldig koselig. Men julestemning er ikke akkurat på topp, hva enn det er for noe?Nå er jeg på vei ut døren - behandlertime står for tur, før jeg skal på Nøtteknekkeren i Operaen med storesøster - den har jeg hatt lyst til å reise på i flere år, men vi har alltid vært for sent ute med å bestille biletter. Etterpå skal vi til Asker med familien, så dette blir en lang dag merker jeg!

Ha en fin bittelille julaften ♥

Juleglede

Jeg så hele adventskalenderen Amalies jul her om dagen, så overskriften til dette innlegget ble oppkalt etter den serien - ettersom jeg på mandag fikk denne fine blomsten med sjokolade ved siden av, på døren av en venn av meg fra Risør, så utrolig snilt gjort. Igjen - tusen takk, den fikk faktisk plassen midt på bordet, så nå bør du føle deg priviligert, hihi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Funfact: de fineste blomstene jeg har mottatt av menn, har aldri vært mine ordentlige kjærester.

Sukkerfri krydderkake

I natt bakte jeg en kake, og jeg ble overrasket over hvor saftig og god den ble, så da vil jeg dele oppskriften med dere. Gleder meg til å presse denne kaken på resten av familien - bare hyggelig dere, haha ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette trenger du:

2 egg
130 gram mager kesam
60 gram sukrin gold
60 gram sukrinmelis
50 gram valgfritt havregryn
30 gram valgfritt mel
1/2 ts kanel
1/2 ts kardemomme
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
Litt ingefær

Jeg brukte sunkrinmelis til pynt, men det smaker ikke noe godt, så hadde latt vær å ta det på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fremgangsmåte:

Miks havregrynet så det blir havremel
Bland sammen alle ingrediensene
Finn en passende og ønsket form (jeg brukte en rund silikonform, noe som var veldig praktisk)
Stek på 180 grader i 20 minutter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tips: For å få mer smak, ta i mer krydder, i tilegg til nellik (jeg fant det ikke).

Fireworks

Det skjer så ofte at jeg sier jeg skal lage et bildeinnlegg, men glemmer det. Her kommer hvert fall bildene fra fyverkeriet på Aker Brygge:Hva syns dere? ♥

Vinterland

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Måtte ha meg dette vinterlandet når jeg så den var på 50% på Nille forrige uke, syns den var så fin - juletreet snurrer rundt, og lyser opp i forskjellige farger ♥

Din ondskapsfulle dritt

Din ondskapsfulle dritt.

Hvem tror du at du er?
Hvorfor tror du at du kan strye meg?

Din ondskapsfulle dritt.

Hvorfor forandrer du hodet mitt?
Hvorfor gjør du hele hjernen sort?

Din ondskapsfulle dritt.

Hvorfor gjør du dette mot meg?
Hvorfor eksisterer du i det hele tatt?

Din ondskapsfulle dritt.

Hvorfor har du tatt fra meg hele livet mitt?

Din ondskapsfulle dritt.

Når har du tenkt til å stoppe og ødelegge livet mitt?

Din ondskapsfulle dritt.

Det er forsent, du har tatt det som kan tas nå.
Det er mindre igjen å leve for nå, enn det var før.
Det er enklere å velge å dø nå, enn det var før.
Det er det du vil at jeg skal.

Ikke faen om du får viljen din. Men når du er blitt meg, når du har spist opp resten av det lille håpet som er igjen, så får du kanskje viljen din likevel.

Til dere andre.

Når har dere tenkt til å starte på tro på det jeg sier?
Når har dere tenkt til å ta det jeg sier alvorlig?
Når skal jeg få noe som jeg vil?
Når vil dere gi meg den tilitten tilbake, som jeg fortjener?
Når skal jeg slutte å gråte, fordi jeg føler meg motarbeidet?
Når skal det bli bedre, slik dere påstår?
Jeg gir dere mine ord, men dere vil ikke gi meg deres ord.

.. hvor lenge skal jeg holde ut?
.. hvor lenge tror dere jeg klarer å holde ut?

Din ondskapsfulle dritt.

Vi vet begge to at det ikke er lenge igjen nå, for verken deg eller meg.

Din ondskapsfulle dritt.

Jeg vil ikke dø, men jeg tar sjansen.

Din ondskapsfulle dritt.

Aldri mer skal jeg..

TIl dere andre.

Jeg håper dere kan unne meg fred, for er det én ting jeg har fortjent nå, så er det nettopp det.

Din ondskapsfulle dritt.

Alle hater meg, men det er jo din feil.

Din ondskapsfulle dritt.

Jeg håper du er fornøyd nå?

For du har klart det, alt er nå helt ødelagt. Jeg orker ikke bygge meg et nytt liv - fordi du har tatt fra meg så mye, og jeg vet du vil fortsette. Jeg vil ikke være i livet for å se at resten går i knus, denne gangen.

Takk for meg, det var fire fine år sammen!

 

Et lite dykk i arkivet, og jeg fant dette innlegget som ble skrevet 17 desember i fjor. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det - et dikt, en slags avskjed? jeg kan hvert fall lese mye håpløshet. Uansett hva det er for noe, så har jeg ikke turt å poste det. Siden det nå er jeg som har overtaket over denne ondskapsfulle dritten, så ser jeg ikke helt hva som er farlig med å poste hvordan det var den gang, så da gjorde jeg det.

Sukkerfrie kokosmakroner på 1-2-3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette trenger du:

2 eggehvite
90 gram sukrinmelis
125 gram kokos

Fremgangsmåte:

Pisk eggehvite til det blir skummet
Tilsett melis og pisk til det blir stivt
Tilsett kokos
Det er viktig og ikke tilsette melisen etter kokosen, jeg fikk melissmak på grunn av det, men hadde tatt for lite så måtte slumpe litt.
Stek på 180 grader i 10-12 minutter - til de blir litt brune

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet ikke hva som har skjedd jeg, jeg har aldri vært glad i kokos. Kjøpte kokos til å ha i kaffe - etter det ble det proteinbar, shampoo, balsam, spray, hårserum, håndkrem, yoghurt og nå disse kokkosmakronene. Hva blir det neste?

Fler som har dilla på kokkos?

Frost«Winter wonderland»
Så var vi kommet inn i den fjerde søndagen i advendt, og julaften er like rundt hjørnet. Jeg er litt lei av jul nå, det er nok mye på grunn av sosiale medier tenker jeg, og meg selv da som startet julen så tidlig. Men skulle gjerne hatt tilbake stemningen som var for noen uker siden. Men skal jo ikke klage på sosiale medier heller, har tross alt vunnet to adventskonkurranser på Instagram - 4 teaterbiletter til barneteater i Nydalen (må finne meg et barn) og et 100% lammeullskjerf ♥

I går var vi ute og feiret søsteren min sin bursdag på Indisk restaurant - i dag skal jeg bare slappe av, og må selvfølgelig få med meg håndballfinalen også!

Hva gjør du i dag?

Friday be like

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan jo ikke gjøre annet enn å smelte når jeg finner denne pusen sovende midt i sengen slik? i går la hun seg rett i det nye sengetøyet mitt såklart, jaja ♥

Her er det en like rolig fredagskveld som bildene over. God helg til dere! Har dere noen spennende planer?

Lussekatter et par dager forsent

"Ta bilde..blogg" - "Ja, der kom kamera, ja". Og her kommer bildene da:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette må være de første lussekattene jeg lager fra bunnen av, som faktisk kan likne på nettopp det - eller lussepuser som jeg kaller de ♥ de fleste klarer nok å google seg frem til en oppskrift på disse, så den gidder jeg ikke å dele. Men jeg fulgte Tine sin, og satt den på 15 boller, (brukte både gurkemeie og safran). Men hvis dere vil gjøre de litt sunnere slik som jeg gjorde - så bytt ut helmelk med skummet melk, og sukker med sukrin. Aner ikke hvordan de ble, for jeg har ikke smakt på de. Søsteren min er lucia-barn, (hurra!) så nå blir det boller og pakker på henne når hun kommer hjem fra konsert etterpå, og måtte hun ikke trykke seg inn på bloggen min i mellomtiden, da!

Happy Lucia, til dere andre som også ligger to dager etter resten av verden ♥

God start på mandagen

Og dette innlegget skriver jeg nå, når klokken er nesten åtte på kvelden - men jeg startet mandagen med å sove lenge, ligge på sofaen lenge, og et langt bad med en isbjørn fra Lush. Det ble vin i badekaret også, så nå er jeg faktisk på vei ut for å møte noen gamle klassevenner det er lenge siden jeg har sett!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sånn kan også noen mandager ende, men jeg er altfor lite utenfor huset til tider. Nå må jeg løpe - å håpe på at jeg klarer å kontrollere meg, har nemlig time hos behandler i morgen tidlig.....

Ha en super mandag ♥

Familiehelg

På fredag satt jeg meg på bussen til Fredrikstad for å tilbringe helgen i Sarpsborg - vi har hatt besøk fra Risør og hatt en koselig familiehelg sammen! I går var vi på julemarked, litt shopping også spiste vi lunsj/middag på Dickens restaurant, om kveldene koste vi oss med film og slikt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var hjemme rundt 14-15 i dag - nå står avslapping på planen og kanskje en film eller to jeg kjøpte i stad ♥

Har dere hatt en bra helg?

Birmingham

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heaven jo ♥

 

Det har vel blitt i overkant mye julemarked og julebilder her nå - jeg har hvert fall fått dosen min for minst et år (hehe). Men hele Birmingham var fult av julemarked, og det var stort sett der vi var - og innpå senteret å kikket litt og spiste middag før vi dro hjem.

London, baby

Første stoppet vi hadde i London var Big ben og London Eye, bare fordi det var så lenge siden vi hadde vært der:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etterpå havnet vi i Oxford Street, og der ble det litt shopping. Vi gikk til Covent Garden og spiste lunsj på Bella Italia, og ellers gikk vi bare rundt og oppdaget nye plasser av London vi ikke hadde vært i før:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi beveget oss mot Picadelly Circus - var innom den store M&M-butikken, og fant tilslutt Hummingbird bakery som selger helt sinnsykt gode muffins!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi endte tilslutt opp inne på et gigantisk kjøpesenter utenfor byen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi dro hjem igjen i åtte tiden, og koste oss med vin og middag på veien. Vi var ganske slitne, så dagen etter var vi kjempetreige med å komme oss ut. Vi reiste til Birmingham - bildene derfra kommer i neste innlegg. 

Lazy morning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lazy morning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ligger her og drikker kaffe i min nye søte kopp og julepysjbukse - litt veldig sen start på dagen. Jeg må egentlig ordne meg nå, siden jeg har en time for tattoveringsfjerning snart. Selv om jeg helst skulle ha ligget her hele dagen og hvilt ut - trenger at det ikke skjer så mye etter så mange inntrykk, og ting som har skjedd mange dager på rad. Sleepyhead meg.

Ha en flott kveld ♥

Home sweet home

Eller? - vi forsov oss i dag, sølte kaffe i hele bilen, kjørte i kø omtrent hele veien til flyplassen og jeg ble passe stresset i sikkerhetskontrollen. Kom meg inn tilslutt, og da var det omtrent boarding - gikk til gaten, men såå.. var flyet forsinket i 40 minutter. Heh, artig altså! Jeg har hvert fall kommet meg hjem igjen, fått pakket ut alt, tatt meg en lang dusj med alle de nye kokosproduktene mine og hoppet inn i nytt kosetøy. Nå har jeg akkurat sett håndballkampen, og tenkte finne noe annet å se på før jeg skal prøve å komme meg i seng.

Når jeg så den boken der, så følte jeg at det var ment for meg at jeg skulle ha den - er det noe jeg virkelig ønsker meg så er det en liten hund ♥ Ellers pyntet jeg bare innlegget med en random kaffekopp jeg drakk i går.

Stoke on Trent

Vi hadde en rolig start på dagen i går - rundt halv 2 dro vi inn til byen. Det ble enda ett julemarked, litt shopping og kaffe på Costa. Vi var også innom Winter Wonderland - som var mer et stort tivoli med svære karuseller enn marked. Vi var uansett kalde og bestemte oss for å bestille mat å dra hjem. Endte opp med at vi bestilte på mobil, dro hjem og fikk maten på døra fordi stedet ikke tok kort, hah! Ellers ble det en rolig kveld foran TV'en.

Nå skal vi med toget til London - vi har begge vært der flere ganger før, så vi har ikke lagt noen spesielle planer. London er uansett en fin by å tilbringe tid i.

Ha en super mandag ❤

Manchester

Vi startet dagen i Manchester med kaffe og frokost/lunsj på Starbucks - med fine julekopper ❤ Ellers gikk vi rundt i sentrum og kikket litt, og så blant annet på julemarkedet som var overalt. Siden vi begge har vært i Manchester før, endte vi opp innpå senteret i noen timer - det var veldig stort og fult av mennesker, så forstår ikke at vi orket - men det ble med masse fint hjem! Når vi var utslitte fikk vi etter litt ventetid bord på pizzaexpressen. Vi kjørte til Stoke etter vi hadde spist - var innom Tesco og handlet, før vi avsluttet kvelden med et par flasker vin og et par julefilmer 🎄✨🎅

Julemanisk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cutest little christmas tree ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Jeg fikk klippet meg i dag, og frisøren hørte på meg - slikt blir man fornøyd av! Kvelden har jeg tilbringt med søs, og vi har hatt pizzaparty med familien. Ellers var jeg et lite barn i stad, som åpnet lukene i de fire julekalenderne mine helt frem til 6 desember, og jeg jukset med adventsstaken - jeg reiser nemlig til Stoke-On-Trent (England) for å besøke en venninne i morgen og blir borte frem til onsdag! Jeg må reise hjemmefra før 07, så jeg aner egentlig ikke hvorfor jeg er våken nå. Lar pcen ligge igjen hjemme, så vet ikke hvor mye jeg får oppdatert her, men jeg skal prøve - hvis ikke oppdaterer jeg instagram veldig ofte. I morgen skal vi hvert fall tilbringe mesteparten av dagen i Manchester, gleder meg til å forlate Norge litt og ikke minst til å treffe Henriette!

Håper dere får en super helg ♥

God morgen andre desember og fredag

I dag skinner sola, det er så lenge siden jeg var ute i sola og fikk ordentlig frisk luft. Jeg har alltid sagt jeg ikke hadde orket å bo i nord på grunn av mørketiden, men akkurat nå kunne jeg like godt ha gjort det. Jeg må nok innse at jeg begynner å bli gammel, og at det er best å holde en normal døgnrytme! Jeg har nettopp fått i meg litt frokost - lompetoast. Det er egentlig det samme som lompepizza bare at jeg brettet endene over hverandre!Nå skal jeg drikke opp kaffekoppen min å se ferdig andre luke av julekalenderen, før jeg skal gjøre meg klar til behandlertime. Etterpå skal jeg se om jeg ikke får klippet litt av de slitte tuppene mine - det gjør vondt å klippe seg, men håret mitt ser rett og slett ikke ut nå, så føler ikke at jeg har noe valg.

Ha en super dag der ute ♥

Hello december

Tenk at det allerde er 1.desember dere ♥

Dagens kalendergave ♥

Fikk levert eksamen i dag formiddag, og etter det gikk jeg å la meg. Når jeg våknet igjen dro jeg til hudpleier og tok permament vippebøy - etterpå dro jeg på Princess og kjøpte ukens sengesett, også hentet jeg pakker på posten. Ellers er det sikkelig førjulstemning her nå, og på TV. I natt begynte det også å snø, og jeg hørte på julemusikk og så julekalendere inni mellom skrivingen ♥

Hvordan har din 1.desember vært?