hits

desember 2017

New years eve

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ville bare ønske alle ett riktig så godt nyttår, og en fin feiring! Kos dere masse

Last christmas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen - på den siste dagen i året ♥

I dag ble det grøt og julefilm til frokost her hos meg! Føler jeg har nytt julen altfor lite i min egen leilighet egentlig, men jeg føler egentlig for å legge jul bak meg nå som vi går inn i januar. Jeg pleier aldri å fjerne julepynten så tidlig, men har litt lyst å starte et nytt år uten for mye jul rundt meg, så jeg har fjernet endel allerede og byttet det ut med interiør jeg fikk til jul.

Jeg skal til Hamar på nyttårsmiddag og fest i kveld, så jeg må komme meg i dusjen nå tenker jeg. Ikke at kroppen min sier den har lyst på alkohol, men jeg nekter rett og slett å ligge alene på min egen sofa på nyttårssaften - det vet jeg jo at vil bli stusselig, og det vil jeg sikkert angre på om jeg hadde gjort.

Når kaster dere ut julen?

Last saturday i 2017

Etter jeg hadde vært på trening på onsdag, måtte jeg en rask tur innom senteret for å kjøpe hodetelefonplugg og deksel til den nye telefonen min - litt kjipt å knuse en helt ny telefon, så jeg tok ingen sjanser der. Jeg var en rask tur innom Kremmerhuset for å se på salget også, og der stod det ett reinsdyr igjen. Selv om julen så og si er over, måtte jeg kjøpe det likevel - har hatt lyst på den så lenge nå:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kom ganske sent til Risør på onsdag, så det ble en ganske kort tur nedover. Fikk sitte på med en som skulle samme veien, så det var jo koselig! På kvelden dro jeg ut, og møtte endel jeg ikke har sett på lenge. På torsdag lå jeg i sengen nesten hele dagen, fordi jeg har blitt syk igjen. Altså? hvordan er det i det hele tatt mulig? føler jeg ikke har vært frisk siden oktober. I går var jeg en tur i byen med mamma og så litt i de små og få butikkene som er der - risør er alltid så koselig i julen. På vei hjemover var vi innom og drakk kaffe og leverte noen julegaver hos noen venner, også reiste venninnen min og jeg sammen inn til Oslo i går kveld.

...

I dag har jeg sovet hele dag og stått i en mil lang kø på polet - nordmenn i et nøtteskall! Kjøpt stjerneskudd og litt annet småtteri som var på salg fikk jeg også gjort. Jeg har ryddet litt og byttet ut julesengetrekket med et mykt og fint mariussengetrekk jeg fikk til jul - gleder meg til å legge meg i det senere. Jeg vil heller ikke starte et nytt år med å gjøre slike ting, så greit å få noe unna i dag. Nå slapper jeg av med film, slik at jeg kan bli friskere til i morgen. Med så mye fri og kos på agendaen hele tiden - begynner jeg å bli utilfreds, og dagene går også i surr. Det er kanskje ikke så mange her inne nå, dette er jo faktisk den siste lørdagen i 2017 og her ligger jeg - men det er faktisk ingen andre steder jeg ønsker å være heller...

Hva driver dere med i kveld?

Søteste tøflene

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det lå både tøfler og kopp under juletreet i år - faktisk så fikk jeg fem kopper, haha - lurer på om noen har fått med seg at jeg liker kopper!

Jeg er kjempesliten etter dagen, og tenker jeg snart skal gå å legge meg. Ville bare stikke innom for å si hei, for i morgen reiser jeg til Risør for et par dager, og der har jeg planer alle dager, så jeg tviler på at bloggen vil bli prioritert.

Ha en fortsatt fin romjul, dere

Julaften 2017

I år feiret jeg julaften med mamma sin side av familien, og det ble en hyggelig kveld hjemme hos søsteren min. Mormor på 88 år stilte til og med opp i bunaden - det må jeg si var sprekt gjort!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne engelen er så fin - hadde en slik selv også, men klarte å knuse den, og kattene fikk tak i den før jeg i det hele tatt rakk å pynte med den </3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er 27 år, men mandelen blir fremdeles lurt opp i min dessert - det verste var at jeg nesten spolerte det ved å bytte om tallerknene fordi jeg ville ta selv. Haha, barnet i meg altså! Premien var selvfølgelig sær-kjøpt til meg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blir ikke jul uten bilde foran juletreet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min fineste søster

Kvelden i går var veldig koselig, men fordi gjestene ble forsinket - så var jeg ikke hjemme før tolv i natt. Så jeg pakket bare ut alle gavene og fikset den nye iPhonen min før jeg gikk å la meg. Kom meg ikke opp før i tolv tiden i dag, og våknet med et vondt hodet og en sår hals - det er typisk. Nå ligger jeg på sofaen og drikker varm sjokolade og ser på julefilm, i mens regnet høljer ned på utsiden - typisk igjen!

Tenker jeg må komme meg på trening nå snart, også er det bursdagsselskap her hjemme for stemoren min klokken 17.00. Merker jeg ikke er klar for mer mat og sosialisering i dag, men det blir koselig å se dem!

Fikk dere noe fint til jul?

Ha en fin første juledag

Hei fine venner - ja, jeg føler vi er litt venner, jeg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hadde photoshot med mammas hjemmelagde kakemenn i går, en veldig typisk meg ting å gjøre! Ingenting slår mennene som mamma lager  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg håper dere hadde en fin julaften i går - mange hadde nok en veldig fin kveld, men det gjelder dessverre ikke alle. Når jeg tenker over det på den måten, så er jeg i grunn utrolig heldig, for til tross for at jeg har mine psykiske problemer - så har jeg en fin familie og mat på bordet, og det er ingen selvfølge i dagens samfunn. Tror jeg har vært veldig snill dette året - jeg fikk utrolig mye fint i går, og det jeg ønsket meg. Det var ikke måte på hvor gavemilde folk var, og jeg er selvsagt veldig takknemlig for det

Det har vært en veldig typisk første juledag her i hus, vi ikke gjort så mye annet enn å ligge i sofaen å se på tv - for en slapp og avslappende jul. Treningssjelen min begynner å bli rastløs nå. Vi venter middagsgjester av besteforeldre, tante og onkel nå klokken 16.00, også reiser jeg hjem til Oslo for å slappe litt av. Kommer et nytt innlegg med bilder fra julekvelden vår senere i kveld.

Har dere noen planer i dag? kos dere masse i dag! 

Julemorgen

God julemorgen alle sammen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ååh, mamma hadde ordnet julestrømpe til oss Det er lenge siden jeg har fått en julestrømpe uten å så og si ha laget den selv, hehe! Masse fine smågaver, og såklart en proteinbar som ble min frokost i dag - haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Julekulene fra vi var barn fikk henge på treet i år

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pusesokker fra Primark

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var oppe allerede klokken 9 i dag. Har bare slappet av med ansiktsmaske, tv, flax lodd og en god frokost - akkurat slik en julemorgen skal være!

Nå står tre nøtter til askepott på TV, og etterpå er det reisen til julestjernen. Lurer på hvor mange i Norge som faktisk sitter og ser på det nå, jeg! Haha - tidenes tradisjon det der, blir ikke jul uten den dubba stemmen på NRK altså! 

Håper dere har en god jul, kos dere masse og ha en fin morgen og ettermiddag - riktig god jul ♥

Lille julaften

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da er jeg på plass i Sarpsborg - har spist nissegrøt sammen med familien og bare tatt en rolig kveld og kvelden før kvelden står på i bakgrunnen. Akkurat slik jeg foretrekker å tilbringe lille julaften - stille og rolig. Det er sikkelig julestemning hos søs, som dere kan se over her

Har julefreden senket seg hos dere?

Julekaffe og julekopp

Riktig god morgen - lørdag og lille julaften ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ny variant av proteinfrokostblandingen min - vanilje og honningsmak. Den med sjokolade er mye bedre, men de var utsolgt for den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blir ikke ordentlig jul uten julekaffe og julekopp. Koppen er fra Starbucks, om noen skulle lure på det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er oppe tidligere i dag, så jeg kunne få en rolig morgen og se litt på TV før jeg skal reise med bussen til Sarpsborg klokken 14.00 i dag! Tenkte jeg skulle se på god morgen norge, helt til jeg innså at det er lørdag - men det er jo faktisk god jul norge på TV nå - haha!

Jeg skal innrømme at jeg egentlig stod opp tidlig fordi jeg skulle rekke å trene før jeg dro, så nå må jeg få på meg treningssklærne og komme meg ut i det grå været, og etter det blir det vel som vanlig stress for å rekke innom butikken og komme meg avgårde, så vi får snakkes mer senere i kveld ♥

Hva gjør dere på lille julaften?

Ha en super dag!

Bittelille julaften

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens lille bakst - jeg kjøpte noen fine kakebokser på Nille for en stund siden, og fikk i det minste brukt den ene nå! En av de står til pynt, haha - så fin syns jeg den var

...

Etter baksten reiste jeg på trening, også dro jeg til byen og tok en kaffe med en venninne som var innom Oslo en rask tur, så fikk vi byttet julegaver også! Nå har jeg nettopp sett på jul i svingen - blir man noengang for gammel for julekalendere på tv? den serien er jo så søt! Nå skal jeg opp å pynte juletreet i stuen - vi pleier egentlig å gjøre det på lille julaften her i hus, men jeg skal ikke feire jul i Oslo, så vi tar det i dag, så da får jeg pyntet juletre i år likevel! Etterpå skal jeg mikse sammen noen cottage cheese rundstykker som jeg skal ha til frokost i julen, ettersom jeg ikke spiser vanlig brød!

Hva har dere gjort i dag?

Nydelig ute nå som solen har snudd

Jeg er sent i gang med denne dagen - en nokså planlagt dag med full avslappning og litt forbredelser hjemme, før jula setter i gang for fult. Jeg elsker å sove lenge, men nå som klokken nærmer seg tre så angrer jeg litt likevel - haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når jeg så at det var blå himmel og sola strålte, så fikk jeg sikkelig lyst å ta meg en tur ut i skogen - det er det lenge siden jeg har hatt lyst til nå. Vel, det blir ikke noe av det, men det var så fint i hagen vår, at jeg måtte ta noen bilder - nå går vi endelig mot lysere tider igjen, og det er veldig deilig å tenke på

...

Nå skal jeg drikke opp kaffekoppen min og se ferdig hjemme alene filmen! Tenkte jeg skulle bake noen kokosmakroner nå - har jo ikke bakt en eneste julekake i år, og det er litt dårlig til å være meg syntes jeg, så får slenge sammen et slag i det minste. Jeg bruker min egen oppkrift, som dere finner HER!

Baker dere mye til jul?

Nye favoritter fra Womens best

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Womens best er et merke jeg har hatt lyst til å teste ut lenge, men har aldri fått lagt inn noen bestilling der. I England kom jeg over dette merket på Boots, og var ikke akkurat i tvil når jeg så sjokoladepålegget lyse mot meg. Alle tingene falt sikkelig i smak, og BCAA boksen er allerede blitt en stor favoritt hos meg

Nøtteknekkeren

Nå har jeg hengt meg helt opp i denne figuren - prøvde å finne en fin utgave av han i England, men det fant jeg verken der eller innpå steen & strøm - så jeg får nøye meg ned tinnsoldaten min enn så lenge!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg nettopp spist litt tacorester, pus snorker ved beina mine og jeg har fått i gang viaplay-kontoen - så da kan dere jo bare gjette dere til hva jeg driver med nå!

Må prøve og ikke få lagt meg så altfor sent i dag, så jeg kommer meg på avtalen min i morgen - de to siste har ikke blitt noe av fordi jeg har sovet. Heh. Etter avtalen skal jeg treffe en klassevenn fra videregående, også skal jeg en tur til hudpleier å ta vippeløft og nappe bryn - jenta prøver å gjøre seg litt fin til jul og nyttår. Resten av dagen må jeg få trent, handlet litt mat til jul, og levert en julegave til en venninne

Hvordan er det med dere?

Raw Oslo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tok med meg venninnen min til Raw i går, siden det er en plass jeg har hatt lyst til å sjekke ut en god stund nå, og det skuffet virkelig ikke! Vi skulle bare spise litt lunsj, og trodde vi hadde bestilt en passe mengde med mat - men vi endte opp med å rulle ut av lokalet omtrent. Absolutt en plass jeg kunne tenkt meg å reise tilbake til. Hyggelig atmosfære, lite lokale og den acai bollen var virkelig god ♥

...

Før vi hadde bord for å spise middag og måtte reise til Høvik kikket vi bare litt i byen. Konserten i kirken i går var sikkelig fin, og jeg ble nesten litt forelsket i Gaute Ormåsen på nytt Jeg fulgte venninnen min ned til byen for noen timer siden, og gjorde noen ting jeg skulle i samme slengen. Nå er det tomt her, er alltid så rart å forlate hun, siden vi ikke sees så ofte. Jeg er egentlig sikkelig trøtt - ettersom vi ikke kom oss i seng før fire i natt. Sånt skjer når man begynner å bygge pepperkakehus midt på natten, også setter på en film etter det - men koselig var det absolutt, så det er verdt å være sliten for i dag!

Jeg har akkurat vasket over leiligheten, også tenkte jeg å reise på lagerutsalget som tights.no har, før jeg endelig skal få tatt meg en treningsøkt igjen.

Fine julekopper på Costa

Rett før vi tok toget fra Liverpool på søndag, var vi en rask tur innom Costa. Jeg ville selvfølgelig handle der bare fordi koppene er så fine - tok faktisk med meg den med nøtteknekkeren hjem, haha ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

...

Det var så mye tåke i går, at vi ble rundt to timer forsinket til Oslo. Det var ganske kjipt, for vi hadde planer om å rekke en boksignering, men men! Været kan man ikke gjøre så mye med, men vi koste oss masse på flyplassen med taxfree, vin og engelsk frokost uansett ♥ I går fikk jeg alle handlet inn de siste julegavene, så er endelig ferdig med det nå. Ellers hadde vi taco og film kveld hjemme i går- det ble en vegetar-variant, med søtpotet (!!) lefser. Det var utrolig godt faktisk, men nå har jeg jo det beste selskapet her også!

Jeg var raskt ute av sengen i dag, fordi det første eksamensresultatet hadde kommet ut, og jeg bestod - heldigvis for det! Vi har ingen spesielle planer på dagen i dag, men det blir nok en tur til byen tenker jeg! I kveld skal vi ut å spise på indisk restaurant, som er en bursdagsfeiring av min søster - gratulerer så mye med dagen på etterskudd du ♥ også blir det julekonserten «julenatt» i kirken sent i kveld - den gleder jeg meg til å høre, har hatt lyst til å gå på den flere ganger, og det blir nok helt magisk stemning der. Kanskje man får litt mer julestemning også!

Siden jeg har besøk, så prioriterer jeg henne - så dere må ha en super dag, så snakkes vi mer i morgen.

England, baby

Hei på dere, og riktig god tredje søndag i advent ❤ tenk at det er julaften allerede neste søndag - føler at første desember var nettopp...

 

På fredag morgen reiste jeg til England for å besøke en venninne som bor der. Siden hun var på jobb på fredag, så var jeg store deler av dagen i Manchester - fant frem gjorde jeg og greier. Jeg gikk egentlig bare rundt i gatene på julemarkedet, også shoppet jeg litt før jeg reiste videre med toget til Stoke.

Fikk meg også en liten reisekamerat på veien, vi hadde det veldig morsomt med han når vi drakk vin på fredag - han fikk navnet Merlot, etter vinflasken. Ellers koste vi oss med julefilm og pizza 🎅

I går var vi i byen i Stoke å kikket, shoppet og spiste lunsj på café Nero. Vi var litt slitne i går, så vi satt oss ned på to plasser etter det også, så i går var det en ganske avslappende dag!

Nå sitter vi på togstasjonen i Castle, og venter på at toget skal gå videre til Liverpool. Vi har vært der før, så vi har ikke lagt noen spesielle planer for dagen, men hadde lyst til å ta oss en liten tur et annet sted - vi tar dagen litt som den kommer, det blir koselig i hvert fall ✨

Vi reiser sammen til Norge i morgen tidlig, så vi snakkes mer siden 💓

Fineste Lijiang

Jeg har fortsatt endel bilder fra Kina jeg ikke har vist dere - nå kommer jeg nok ikke til å vise dere alt likevel, for det er nok ikke så spennende- men denne gamle-byen er så fin at den må nesten få komme på bloggen. Lijiang er en sikkelig turistplass, og vi følte litt at vi gikk rundt i Hellas til tider - masse liv, musikk, karaoke, mennesker overalt og trange gater med små butikker som solgte alt mulig rart. Var nok her jeg kjøpte de fleste suvernirene, så det sier vi sitt. Vi syntes at dette var veldig typisk Kina, sett fra hvordan vi så for oss Kina før vi dro - men dette er visst så lite typisk Kina som det kan bli, fortalte den ene læreren oss. Det var uansett den fineste plassen vi besøkte syntes jeg, og at tempraturen ba på sommervær gjorde det ikke akkurat noe verre. Hotellet vårt var også utrolig fint - det første rommet vi fikk så ut som en svitte!

Her er bakgården på hotellet, se så fint:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var inne og spiste i en stor mathall, sjekk den her da - uææh:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Husene her er også ganske fasinerende, og alle er helt like:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De må advare mot det meste i Kina, til og med at man ikke skal falle ut i kanalen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hele denne byen var en stor labybrynt med masse kanaler, så jeg turte faktisk ikke å gå noe sted alene der - for jeg hadde garantert gått meg vill i disse gatene!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se så idyllisk:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sendte avgårde sjela mi her ♥

Christmas wrapping

Hvert år tenker jeg at det skal bli året jeg faktisk setter meg ned og pakker inn gavene sikkelig fint - så satt jeg i gang og oppdager at jeg ikke engang har kjøpt inn gavebånd. Jeg dro og kjøpte det, pluss noen engler og polkastenger til å henge på pakkene for å pynte de litt opp - de ble jo noe finere, og kanskje de fineste jeg har laget de siste årene - men jeg har fortsatt et stort forbedringspotensiale altså!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ille var de vel ikke?

Jeg stod opp igjen for to timer siden - fikk ikke sove, og jeg orker ikke å ligge i den sengen å tenke å gruble på alt mulig i mange timer. På de to timene har jeg vasket klær, pakket inn gave, pakket litt til helgetur, skrevet liste, farget brynene mine, sett på film og redigert bilder - vil si jeg har vært ganske produktiv på disse to timene - haha! Nå er jeg litt tom for ideér til hva jeg kan finne på, så da havnet jeg her.

Jeg burde egentlig gå å legge meg igjen, for alarmen min ringer om to timer. Heh..

Årets styggeste lussekatter

Prisen for årets styggeste lussekatter går definitivt til meg - de ble så stygge at jeg deler likegjerne kunstverket med dere også:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sies det at utseende ikke har så mye å si, men disse smakte ikke spesielt godt heller. Det er slik det går når Sandra prøver å lage sunne boller, og ikke eier tålmodighet. Jaja - boller ble det på luciadagen, og det var jo det som var målet mitt med å lage dem i utgangspunktet, hah. Jeg kan forresten lage boller, jeg er bare ikke like flink når jeg trikser litt for mye med oppskriften!

Ellers har dagen flydd avgårde til å sove bort halve dagen - er det bare meg, eller blir man gjerne litt bomull i hodet når det er snøstorm på utsiden av husveggen? jeg har også pakket inn gaver, skrevet kort, rydde og vasket, trent, spise taco og sett på håndballkampen mellom Norge og Russland- ikke en veldig spennende onsdag med andre ord, men levelig for meg!

Har dere laget boller i dag? Happy lucia!

Pust

Denne fine koppen kjøpe søs og jeg til hverandre i helgen - en liten adventsgave

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen ganger må man bare huske å puste og være tilstedet her og nå.

...

I dag skal jeg klippe meg, fikse neglene mine om jeg finner noen som er ledig, og kjøpe inn de fleste julegavene jeg mangler, for det orker jeg ikke stresse med senere. Jeg vil helst komme meg ut før alle er ferdig på jobb, og solen har gått ned - men det er så koselig å ligge her under pleddet med julefilm på i bakgrunnen. Prosjektet mitt om å se en hver dag gikk forresten ganske dårlig, men kan jo hende jeg rekker 24 stykker før julaften.

Jeg får ta på meg masken og tvinge meg avgårde, litt frisk luft skader nok ikke for å si det sånn!

Er dere ferdig med julehandelen?

Ha en super dag ♥

Good evning monday

Jeg dro den for langt på torsdag og når jeg endelig hadde kommet meg hjem på fredagen, oppdager jeg at jeg har låst meg selv ute fra eget hus og ingen er hjemme. Så det var bare å snu, og finne min stemor i halvssøvne på et kjøpesenter. Siden jeg først var på et senter, handlet jeg en adventsstjerne og noen roser til meg selv, siden roser alltid blomster opp humøret mitt litt

Når jeg var i blomsterbutikken så jeg han her, og kjøpte han:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva skulle jeg med denne tinnsoldaten? jeg lurer fremdeles på det, men han er jo ganske søt egentlig? Årets juletree ble ikke store greiene heller som dere kan se, kanskje jeg kjøper meg et større ett neste år - nå gidder jeg ikke tror jeg...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg sov 20 timer natt til lørdag, jeg. Ikke en helt planlagt start på juleferien, men muligens noe jeg trengte. Kroppen begynner å bli frisk og mindre stresset, og det må jeg si virkelig er på tide nå. I går tok jeg meg sammen og dro til Sarpsborg for å være sammen med søsteren min! Vi var på julemarkedet i Kulåsparken, også varmet vi oss på kafé med lunsj etter det, og handlet litt på et senter før jeg dro tilbake til Oslo. Andre søndagen i advendt ble med andre ord godt brukt og i fint selskap, så det gjorde i grunn opp for å ha sovet bort starten av juleferien

Nå som jeg har muligheten til å gjøre hva enn jeg har lyst til å gjøre uten noe tidspress, så merker jeg at det frister og bare ligge her og la tiden gå av seg selv. Jeg har trent i to timer i dag, så noe produktivt har jeg fått ut av denne dagen i det minste. Nå skal jeg se ferdig håndballkampen på TV, og fortsette det slappe livet mitt her, enn så lenge!

Har dere det bra?

It christmas holiday

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den peisen her, var virkelig en god invistering:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God torsdag!

Bestemte meg for og kun fokusere på eksamen og meg selv i går, og i dag ble endelig siste eksamen overstått! Jeg hadde selvfølgelig uflaks med oppgaven, men flaks med begrepene jeg pugget på t-banen på veien. Den er uansett gjennomført nå og hvordan det gikk spiller ingen rolle. Jeg har offesielt juleferie, og den vil jeg si at jeg virkelig fortjener etter den høsten her. Dette halvåret har virkelig ikke vært lett, selv om den selvfølgelig også har bydd på oppturer, så har det har vært så mange ganger jeg har trodd at jeg skal falle ned for alltid...

Jeg koste meg etter skolen i dag, som dere kan se! Jeg kom nettopp fra trening nå, og proteinene er byttet ut med lompepizza og prosecco! Tror jeg drakk den sist på bursdagen min, så jeg begynner å få et litt hat-elsk forhold til den - glad er jeg for at jeg har klart meg igjennom semesteret i hvert fall.

Jeg skulle vært på klassefesten for en time siden, så nå må jeg egentlig stelle meg ferdig å reise dit ♥

Black is my happy color

...

Or pink?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går ramlet pensum ned i postkassen min også - to pakker fra e-bay, som selvfølgelig var sendt fra Kina. Tenk at noe av det første jeg gjorde når jeg kom hjem fra Kina var å bestille meg ting fra e-bay - den siden er faktisk mye bedre enn Kina i seg selv! Highlighteren er fra Coverbrands, den er fin, så jeg klikket den hjem når den først var på salg!

I dag har jeg bare lest og lest, men var smart og tok meg en treningspause midt på dagen og det hjalp for å få litt avveksling. Skal sies at jeg ikke rakk så mye når jeg kom tilbake fra trening, og nå skal jeg dra avgårde på klassefest hos læreren vår (skylder på han hvis jeg stryker på eksamen) - en slags minmrekveld fra turen eller noe.

Hva er din happy color?

Hodet mitt vil ikke mer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det blitt mørkt ute, og jeg har egentlig ikke blitt så veldig mye klokere etter å ha sittet her og prøvd å lese siden 10.30 - har klart å skru på en film i mellomtiden, spist x-antall ganger, luftet leiligheten og drukket så mye koffein at jeg egentlig burde ha hoppet rundt her nå. Det sier ganske mye om hvor lite motivert jeg er for å lære mer, at hodet mitt er totalt håpløst, og at konsentrasjonen ikke eksisterer - så jeg har vel egentlig gitt opp, eksamen skal jeg ta, men det kommer ikke til å gå bra..

Musikalen i går var ganske bra, og vi hadde noen fine plasser - selv om jeg glemte brillene mine denne gangen også, har aldri med de når jeg trenger de. Etter forestillingen tok vi oss en tur på julemarked, også stakk vi innom en plass for å spise burger, også dro jeg på trening når jeg kom hjem og satt nesa tilbake i pensumbøkene - en ganske fin første søndag i advent ble det i hvert fall!

Hva driver dere med i dag, da? God mandag, til de som klarer å ha det ♥

The first sunday

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I need that hope

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

en koselig morgen første søndag i advent

...

Det var fint så lenge det varte - nå må jeg sette meg et par timer med sosialantropologi. Klokken 15.00 skal jeg på Les Miserable på folketeateret med søster og noen venner fra Risør, kan vel ikke klage på hvordan jeg skal tilbringe første søndag i advent likevel! Vi snakkes senere, håper søndagen deres blir fin

Polarekspressen en lørdag morgen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

... My favorite Christmas cup
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det her er ikke weetos, men en frokostblanding med masse proteiner i, som jeg kjøpte når jeg var innom getfit i går - den var sikkelig god, både med og uten melk i. Weetos var en favoritt hos meg før, men det sluttet jeg å spise -så dette blir nok en ny favoritt ♥
 
Jeg har bestemt meg for å se en julefilm hver dag i desember, og den filmen jeg fant på Netflix i dag var polarekspressen. Den gir sikkelig julestemning i hvert fall! Jeg er bare på dag to, så vet vel allerede at det ikke vil bli fullført, men kan jo alltids gi det et forsøk! Skal se ferdig filmen nå, så må jeg få lest litt - neste eksamen er på torsdag og emnet er på 20 studiepoeng - har med andre ord liten tid på meg, så får i hvert fall starte i dag! Etterpå skal jeg ut å se om jeg finner noen julegaver, også blir det trening og avslapping resten av kvelden - trengs virkelig!
 
Hva driver dere med i dag?

1 desember ble komplett

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det tikket inn to hentemeldinger i stad, og i de lå begge adventskalenderne jeg hadde bestilt ♥ ble sikkelig glad jeg nå, som det lille barnet jeg tydeligvis er!

I den ene pakken lå det også en treningstights, og nå tenkte jeg at jeg skulle teste den - så skumtomte nocco og jeg tar oss en liten tur ut nå.

Har du adventskalender - hvilken isåfall?

... fortsatt fin fredag til dere!

Denne skålen skal jeg bruke hver dag i desember

Neida, men den ga i hvert fall litt ekstra julestemning:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag er det fredag og første desember - to favoritter på samme dag ♥

...

I dag tok jeg frem julekoppene i skapet mitt, og oppdaget at jeg ikke har noe juleskål - så jeg fikk for meg at jeg måtte ha det, og fant meg en på kremmerhuset tidligere i dag. Jeg lå i sengen så lenge i dag, kom meg ut av den tilslutt, men det ble ikke tid til så mye før jeg dro avgårde. Nå sitter jeg og ser på god morgen norge, og tester ut den nye lydplanken pappa og jeg kjøpte i dag - det har gått et halvt år siden vi flyttet, så var på tide å få fikset det nå. Jeg dro til behandleren min etter det - så det var min første desember..

Jeg spiser alltid grøt og drikker julebrus første desember, så det måtte jeg gjøre i dag også, så også på jul i svingen samtidig - den gir meg mange barndomssminner. Skrapet første rute i adventskalenderen min har jeg også gjort - jeg venter fortsatt på kalenderne mine, posten er treig for tiden. Nå er kvelden her allerede og jeg har egentlig kastet bort hele dagen på veldig lite. Tenker jeg skal pynte ferdig til jul nå - var en tur innom Nille i stad også. Formen og humøret er langt i fra på toppen for tiden, så vet ikke helt hva mer jeg skal finne på i dag - om jeg gidder noe i det hele tatt..

Har du adventskalender - hvilken isåfall?

God helg og første desember til dere!