hits

Innkjøp

Rosa oktober

I oktober er det den årlige rosa sløyfe-aksjonen, denne støtter jeg hvert år faktisk! Syns de har så mye fint også, bare se her:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Together armbåndet får man kjøpt på Lindex, og det andre vet jeg ikke - jeg kjøpte det på en stand i Karl Johan.

Støtter dere Rosa sløyfe-aksjonen?

Black is my happy color

...

Or pink?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går ramlet pensum ned i postkassen min også - to pakker fra e-bay, som selvfølgelig var sendt fra Kina. Tenk at noe av det første jeg gjorde når jeg kom hjem fra Kina var å bestille meg ting fra e-bay - den siden er faktisk mye bedre enn Kina i seg selv! Highlighteren er fra Coverbrands, den er fin, så jeg klikket den hjem når den først var på salg!

I dag har jeg bare lest og lest, men var smart og tok meg en treningspause midt på dagen og det hjalp for å få litt avveksling. Skal sies at jeg ikke rakk så mye når jeg kom tilbake fra trening, og nå skal jeg dra avgårde på klassefest hos læreren vår (skylder på han hvis jeg stryker på eksamen) - en slags minmrekveld fra turen eller noe.

Hva er din happy color?

Pink Nikes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hentet disse skoene på posten i dag - enda et par joggesko! Fargen så litt annerledes ut på bildet, men jeg valgte å beholde dem likevel fordi de sitter som en tøffel på foten - så utrolig gode å gå med! De passer ikke helt til været som er ute nå, så jeg kommer nok til å bruke de til trening.

Hva syns dere?

Mye morro å finne her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er fasinert over hvor mye rare greier de selger her nede, og jeg begynner smått å vende meg til all dritt-maten! Jeg angrer ganske mye på at jeg handlet så mye i Bejing, for jeg har jo nesten ikke noe plass igjen i kofferten. I går kjøpte jeg meg en sekk til, så nå har jeg litt mer å gå på, selv om jeg hadde overvekt allerede når vi reiste til Kunming, hah. Kan hende det er likegreit at det er fult, for jeg vil egentlig ikke fylle den med enda mer dill, men noe blir det nok!

Søt liten sekk fra day

Litt dyr for en så liten plastikksekk, men jeg liker den og den har allerde blitt godt brukt i Kina ♥

Hva syns dere?

Sko fra Asfvlt

Ville ha meg et par joggesko som både ser fine ut, og som er gode å gå med - valget falt på denne modellen fra Asfvlt - er nok blitt de nye favorittskoene mine ♥ finner nok virkelig ut i løpet av de tre neste ukene om de er så gode som de har vært den første uken jeg har brukt dem hjemme - hehe.

Nytt i kamerafamilien

Før helgen fikk jeg et nytt objektiv av pappa til å ha med meg på studieturen - jeg skal jo være borte i tre uker, så det var ikke så aktuelt å drasse med seg speilreflekskamera med ekstra objektiv. Systemkamera mitt er veldig lite og enkelt å ta med seg, samtidig som det er utrolig bra også - siden jeg ville ha et objektiv som liknet mest mulig på 30mm jeg har fra før av, endte jeg opp med å handle dette:

Jeg fikk testet det i helgen og er veldig fornøyd med det. Jeg tenkte kanskje ikke så veldig langt når jeg kun tok med meg dette til Stockholm, siden alle bildene ble jo så nærme, og videobloggen jeg hadde tenkt til å lage ble veldig dårlig og kun fra den første dagen - i tilegg gikk jo all strømmen, så jeg fikk omtrent ikke tatt bilder den siste dagen.

Hvilket kamera har dere?

En liten tur innom Moods of norway

Gikk i gjennom Karl Johan i dag, og så at de hadde åpnet Moods of Norway igjen - for de som ikke visste det, så skal det merke legges ned, så jeg gikk en tur innom, siden det var 50% på hele butikken. Det skulle jeg ikke ha gjort - resultatet av det kan dere se over. Det ble et par veldig gode og myke rosa ulltøfler, og et ullskjerf i lysegrått som er litt tynnere enn de andre skjerfene jeg har ♥

Hva syns dere?

Flaske fra Swell

Jeg har hatt lyst på denne nydelige lille gullflasken så lenge, og endelig fikk jeg kjøpt meg den! Den holder drikken kald i 24 timer, og varm i 12 timer - siden den er så liten så passer den jo perfekt til å ha med seg i veska på skolen, uten at det lekker kaffe utover hele ♥

Øredobber fra Blossom

Disse søte øredobbene fra Blossom har jeg hatt lyst på så lenge, men pågrunn av en pris på 550 kr, så har jeg ikke kjøpt dem. På lørdag prioriterte jeg de fremfor mye annet, og jeg angrer ikke! Hva syns dere?

New in: Ullskjerf og hansker

For en stund tilbake så mistet jeg det vinrøde ullskjerfet mitt fra Acne, så nå var det virkelig på tide å få seg et nytt et - det ble et plommefarget denne gangen, jeg syns den fargen er så fin ♥ Jeg fant meg også et par hansker - fordi jeg alltid er iskald på fingrene så passer disse perfekt fordi kan man taste på mobilen med de på. Skjerfet er fra Arnie says og hanskene er fra Eco!

Hva syns dere?

I det tenkende hjørnet

Etter jeg hadde hatt en avtale for en stund siden, så endte jeg opp med å gå i gjennom så mange bokhandlere - og jeg kjøpte det jeg vil kalle.. ikke helt min stil å kjøpe - blir så tenkende og rar av og til. Jeg har bare lest "styrtet engel", og den var sikkelig rar, og egentlig ganske dårlig - men jeg syns tittelen var så fin, og boken i seg selv. Det er jo fint å utvide sjangerne i bøkene jeg leser, så det ikke bare går i det samme hele tiden!Jeg fant også ut av at jeg skulle begynne å skrive dagbok igjen, når jeg så den fine notatboken med fugler på - dagboken må komme til meg, og ikke omvendt, og det følte jeg at den gjorde når jeg så den, så nå har jeg endelig begynt å skrive for meg selv igjen! Jeg liker det jo egentlig, for jeg har jo alltid så mye i hodet mitt, som jeg ikke kan eller vil dele på bloggen - så da er en fin bok perfekt å ha i veska til enhver tid ♥

Skriver du dagbok?

ShoesDere vet når dere er i en stor skobutikk og det er salg overalt - men du klarer å finne det ene paret innimellom alt salget, som er på ordinær pris? Hehe, det gjorde selvfølgelig jeg! Disse og to par til ble med hjem fra ferien - gadd ikke ta med de andre for de var ikke så fine å vise (haha, ja - dere lurer vel på hvorfor jeg kjøpte de da.. det ene paret ble kjøpt etter noen drinker, skulle egentlig ikke ha det).

Men ja - hva syns dere? de er faktisk veldig gode å gå i!

Verdenes fineste tekoppAltsåå - se på denne skjønnheten med kirsebærblomster på ♥♥♥

Jeg kjøpte denne uten å vite om jeg fikk plass til å ta den med meg hjem, men det fikk jeg heldigvis - syns den er så fin at den har fått plass i glassskapet mitt, haha.

Hva syns dere?

Sandals

Vi husker vel alle når vaskeskoene fra Birkenstock ble så populære? jeg skulle i hvert fall aldri eie et slik par, men når jeg var på øyhopping i 2015, kjøpte jeg meg et par, og det er seriøst de beste sandalene jeg har hatt noensinne. Føttene mine elsker disse skoene - et av få skopar jeg ikke får gnagsår av. Nå har jeg fått meg et par som er litt finere i utseende - siden neste reise blir en storbyferie og ikke en backpackertur:


 

De er på tilbud til 500 kr på Coop Obs nå, noe som vil si rundt halv-pris fra vanlige butikker!

Hva syns du om Birkenstocks?

Cute summer tops

Først må jeg bare le litt av hvor jeg valgte å ta disse bildene, for det ser jo ut som at de henger midt i rommet. Det gjør de nesten også - jeg fant en ledning, som går til stikkontakten til lysbryteren, og der hang de jo perfekt med hvit bakgrunn, haha - nesten så jeg bare kan be pappa la den henge der og dingle i taket!

Uansett - jeg fant meg to skjønne topper på salg i dag - den rosa var på ekstremsalg til 29 kr. Begge er fra Bikbok ♥

For all my ideas

Jeg har skuffen på pulten min helt full av fine og søte notatbøker, og jeg har det med å kjøpe nye til enhver anledning- somregel forblir de tomme, så vet egentlig ikke hva jeg skal med flere, for jeg har nok å ta av fra før av. Men jeg klarte ikke la være- de er fra Søstrene Grene, en butikk som jeg forsåvidt ikke burde ha gått inn på i utgangspunktet - jeg kom jo ut med en bærepose full, og ikke bare disse notatbøkene. Jaja, man kan ikke alltid være fornuft, er det ikke det man sier?

Fine - ikke sant?

To kjoler på vei
Endte opp med å bestille to kjoler i går - den første tenkte jeg å bruke i bryllupet, og den andre vet jeg egentlig ikke, kanskje på bursdagen min. Håper bare de passer, begge er kjøpt på nelly.com - for å få tilgang til salget før det åpner for alle, tast inn koden - FIRST.

Hva syns dere? ♥

Det fineste dekselet fra richmond & finch

Mange har sikkert hørt om dette merke, og sett hvor mange fine deksler de har - hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe dette, siden de er ganske dyre, men så fikk jeg det til 30%, så her om dagen kjøpte jeg det. Se så fint det er da:♥♥♥

New in: Kjole

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke akkurat klær som står øverst på shopping-listen min for tiden, men når jeg så denne søte kjolen hang foran meg klarte jeg ikke å la være. Har funnet ut av at jeg har utrolig mye klær, og må nok gå i gjennom alt enda en gang å gi vekk mer - denne er i hvert fall ikke hvit, som jeg egentlig ville ha først. Den ser litt kort ut og er det, men det er fordi jeg måtte ha den i XS. Dere finner den hos bikbok til 199kr - er du student får du også 20% rabatt ut mai ♥

New shoes

Er det én skobutikk jeg virkelig elsker, så må det være skopunkten. Billige og bra sko, og det kommer fra en som får gnagsår bare av å gå inn i en skobutikk, hehe! I tilegg får man alltid halv pris på skopar nr to, eller 3 for 2 - et konsept jeg liker veldig godt, siden jeg er så glad i sko. Det kan kanskje lønne seg å sjekke ut nettsiden før man besøker denne skobutikken, så man ikke ender opp med for mye - men så ser alltid skoene finere ut på siden dems også. Her er hvert fall de to siste parene jeg kjøpte derfra, som jeg tenkte å ha til sommeren såklart:

Hva syns dere?

Fresh treningstightsBLACC er et merke som har billige og bra treningssklær - jeg er ikke akkurat fargerik av meg, men denne må jo bare gjøre treningen mer lystig? jeg kjøpte denne og en sportsbh til rundt 370 kr, men de er dessverre ikke på tilbud lengre. Utvalget finner du HER.

Var den ikke fin? ♥

Summer news from Gina TricotDet har nettopp vært 25% på hele Gina Tricot, så jeg benyttet sjansen til å kjøpe meg en bikini og et par sommersko - fordi jeg lengter så etter sommeren. Bikini må man jo nesten kjøpe på denne tiden av året, for når sommeren kommer er jo butikkene nesten tomme. Jeg bestilte meg også en Levis shorts fra salget til Nelly tidligere i dag, så kan vel si jeg er veldig klar for at det skal bli sommer.

Hva syns dere?

Latest buys from Nelly


HER // HER


HER // HER
 

Nå er det sluttsalg på nelly.com før de stenger salget, og koden "FINAL25", gir deg 25% ekstra på salgsvarer - regner med jeg ikke er den eneste som bruker Nelly støtt og stadig til å handle klær? - de har jo alt der! 

Klar for vinteren med Johaug og Acne
I dag har det lagt seg masse snø ute, så da passet det jo bra at jeg fikk nye votter til jul, og i dag skaffet jeg meg et gigantisk skjerf fra Acne, det kan brukes som pledd også!♥