Sandra Marie Brandsrød

Det fineste dekselet fra richmond & finch 26.05.2017

Mange har sikkert hørt om dette merke, og sett hvor mange fine deksler de har - hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe dette, siden de er ganske dyre, men så fikk jeg det til 30%, så her om dagen kjøpte jeg det. Se så fint det er da:♥♥♥

New in: Kjole 04.05.2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke akkurat klær som står øverst på shopping-listen min for tiden, men når jeg så denne søte kjolen hang foran meg klarte jeg ikke å la være. Har funnet ut av at jeg har utrolig mye klær, og må nok gå i gjennom alt enda en gang å gi vekk mer - denne er i hvert fall ikke hvit, som jeg egentlig ville ha først. Den ser litt kort ut og er det, men det er fordi jeg måtte ha den i XS. Dere finner den hos bikbok til 199kr - er du student får du også 20% rabatt ut mai ♥

New shoes 27.04.2017

Er det én skobutikk jeg virkelig elsker, så må det være skopunkten. Billige og bra sko, og det kommer fra en som får gnagsår bare av å gå inn i en skobutikk, hehe! I tilegg får man alltid halv pris på skopar nr to, eller 3 for 2 - et konsept jeg liker veldig godt, siden jeg er så glad i sko. Det kan kanskje lønne seg å sjekke ut nettsiden før man besøker denne skobutikken, så man ikke ender opp med for mye - men så ser alltid skoene finere ut på siden dems også. Her er hvert fall de to siste parene jeg kjøpte derfra, som jeg tenkte å ha til sommeren såklart:

Hva syns dere?

New in: Skjørt 26.04.2017

Fra Zara og Gina Tricot ♥

New in: shorts 25.04.2017Fra Levis og Zara ♥

Fresh treningstights 29.03.2017BLACC er et merke som har billige og bra treningssklær - jeg er ikke akkurat fargerik av meg, men denne må jo bare gjøre treningen mer lystig? jeg kjøpte denne og en sportsbh til rundt 370 kr, men de er dessverre ikke på tilbud lengre. Utvalget finner du HER.

Var den ikke fin? ♥

Summer news from Gina Tricot 27.03.2017Det har nettopp vært 25% på hele Gina Tricot, så jeg benyttet sjansen til å kjøpe meg en bikini og et par sommersko - fordi jeg lengter så etter sommeren. Bikini må man jo nesten kjøpe på denne tiden av året, for når sommeren kommer er jo butikkene nesten tomme. Jeg bestilte meg også en Levis shorts fra salget til Nelly tidligere i dag, så kan vel si jeg er veldig klar for at det skal bli sommer.

Hva syns dere?

Latest buys from Nelly 21.01.2017


HER // HER


HER // HER
 

Nå er det sluttsalg på nelly.com før de stenger salget, og koden "FINAL25", gir deg 25% ekstra på salgsvarer - regner med jeg ikke er den eneste som bruker Nelly støtt og stadig til å handle klær? - de har jo alt der! 

Klar for vinteren med Johaug og Acne 28.12.2015
I dag har det lagt seg masse snø ute, så da passet det jo bra at jeg fikk nye votter til jul, og i dag skaffet jeg meg et gigantisk skjerf fra Acne, det kan brukes som pledd også!♥

Om meg


Sandra Marie

Hei! Jeg heter Sandra. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.


Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no