hits

Skjønnhet & sminke

Sminke & skjønnhets innkjøp fra USA

Hver gang jeg er i utlandet, kommer jeg hjem med sminke - selv om jeg egentlig ikke er spesielt opptatt av det, kanskje bare fordi jeg ikke er noe flink til å sminke meg, og jeg gidder ikke legge sjela i det. Sephora i USA var ikke akkurat liten heller. Det samlet seg opp noen kjøp tilslutt:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt diverse - har brukt den samme øyenbrynsgelen fra H&M så lenge at de ikke selger den lengre, tror jeg. Var virkelig på tide med en oppgradering! Kjøpte også en øyepensel, til å få litt farge på undervippene mine - siden jeg ikke bruker mascara nede. Pudderet har jeg brukt i årevis, og er veldig fornøyd med det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg trodde dette var en spray for å friske opp ansiktet - men det viste seg at den skulle påføres før sminke - litt bommert der, men den lukter sinnsykt godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her failet jeg faktisk også - så først etterpå at det var to dufter. Men begge lukter sinnsykt godt, så gjorde egentlig ingenting, selv om jeg har den ene fra før av. Disse små er perfekt å ha i vesken eller på reise, også er det ikke så dyre som de store flaskene - det tar jo årevis å bruke opp en parfyme uansett...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må ha vært veldig trøtt på VS, for her jeg leste 2 for 1 på skiltet - men det var 3 for 2. Ble tre stykker på meg, i stedenfor en. Den med mint har jeg fra før av, og den er så god!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg falt helt for den highlighteren her, men hva skulle jeg med den, egentlig? Jeg liker ikke glitter, og jeg bruker sjeldent higlighter. Likevel måtte ha den med meg hjem tilslutt, jeg er for svak for søte sminkeinnpakninger - den er jo bare så fin!

Det ble også med litt annet diverse, men det dropper jeg å ta med - vitaminer og slikt er ikke akkurat så spennende å se...

...

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å lage innkjøpsinnlegg, men jeg kjedet meg i stad. Vil dere ha en del to?

Sugarbearhair vitamins

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse har jeg hatt lyst å kjøpe så lenge, men har aldri giddet fordi de koster 350 kr - men når jeg var i Sverige sist tok jeg de med meg. Tenkte jeg skulle klippe meg før jeg jeg begynner å ta disse, ettersom håret mitt er ganske slitt etter tre uker i Kina. Så for å se om de faktisk gir noe resultat i det hele tatt, så vil jeg gjøre det først. De smaker i hvert fall veldig såpass godt at jeg kommer til å ta dem, måtte ta en når jeg tok disse bildene. Kan oppdatere dere om de faktisk fungerer!

Noen som har prøvd dem?

Ny hudpleie fra Rituals

Handlet på Rituals både på fredag og lørdag, og her er det jeg fikk med meg hjem:

Det ble ny håndsåpe som planlagt - ikke den jeg hadde tenkt meg, for den var utsolgt, men den gule lukter også veldig godt. Jeg klarte ikke å komme ut derfra med kun såpen, så jeg kjøpte også en skumsåpe til kroppen - den er så god! Jeg vurderte også å kjøpe skrubben over, men siden jeg ikke fikk testet den så lot jeg vær - på lørdag fikk jeg testet den og jeg ble helt silkemyk på hendene!

Jeg har ikke vært borte i en bedre kroppsskrubb før - jeg skulle bare ta den på leggene, men endte opp med å smøre inn hele kroppen og ansiktet. Nå kjøpte jeg den som er limited edition, siden den straks går ut, men den samme finnes i en annen duft også. Anbefaler virkelig å teste ut dette merke ♥

Home spa

Etter treningen i dag var jeg en rask tur innom H&M og Vita for å kjøpe øyenbrynsfarge, og når jeg først var der kjøpte jeg litt ny sminke også, siden jeg begynner å gå tom for produkter:

Har ikke prøvd noen av de før, siden jeg liker å prøve ut litt nytt av og til. Jeg er ikke så opptatt av sminke lengre, eller - jeg orker bare ikke å bruke så mye tid på å sminke meg, men når jeg først er det syns jeg det er gøy å teste ut noe nytt i hvert fall!

Nå har jeg dusjet, farget og nappet brynene, tatt en ansikstmaske jeg fant her hjemme, hårkur og filet og lakket neglene mine - sistnevnte har jeg hatt planer om å gjøre i tre uker, så det var virkelig på tide!

...

I stad laget jeg cottage cheese is, det kommer ut en oppskrift på den senere! Nå må jeg starte å lage litt middag, selv om jeg egentlig er litt lei av å stå på kjøkknet for i dag, så får jeg vel gjøre det likevel - tenkte jeg skulle prøve meg på søtpotetlasagne, og blir det velykket så kommer det en oppskrift på den også! Resten av kvelden blir det nok bare serie på meg ♥

Noen av dere som har prøvd produktene over kanskje?

Håper deres lørdagskveld er fin ♥

Sminke & skjønnhets innkjøp

Når jeg ser på alle de store produktene jeg kjøpte, så forstår jeg jo godt hvorfor jeg fikk plassmangel - sprengte faktisk kofferten 07 om morningen, men heldigvis så fikset glidelåsen seg igjen. Uansett - her er det jeg kjøpte:

Ja, dere vet jo hvor opphengt jeg er i disse blomstene - den gjør huden silkemyk ♥

Hudpleieserien jeg bruker koster ganske mye mer enn denne, men syns den her var sikkelig god - anbefales om du har litt tørr og sensitiv hud. Den har en ganske myk konsistens, og kan minne litt om en rensekrem.

Jeg tror denne forklarer seg selv? Hehe!

Ganske bra merke, men som dessverre ikke finnes i Norge...

Var litt usikker på om jeg skulle ta med disse, ettersom jeg ikke syns de hadde sånn superbra effekt. Den fra Loréal er for mørk til mitt hår, den fra Syoss fungerte..men i liten grad.

Disse to produktene jeg har jeg brukt lenge og det er blitt to favoritter jeg kjøper om og om igjen. Jeg har prøvd flere alternativer, og prøver fortsatt flere ettersom de er så dyre, men ender alltid opp med å kjøpe de igjen. Le Volume De Chanel heter mascaraen, og den gir virkelig volum også!Denne kjøpte jeg bare fordi jeg har hatt lyst på den lenge, men aldri sett nødvendigheten med å ha den - vel, tiden var inne. Hehe!

Noe dere likte?

Et velduftende bad med Rituals

Etter jeg kjøpte noe fra Rituals for første gang for ikke så lenge siden, så har jeg blitt helt hekta - de har så mange fine og gode produkter! Forrige gang jeg var innom skulle jeg kjøpe duftpinner til å ha på badet - egentlig skulle jeg ha en helt annen type, men så fant jeg denne sommerduften i limited edition, så det ble den i stedenfor. Den lukter så fantastisk godt, siden jeg har ganske stort bad kjøpte jeg senere en sprayflaske ved siden av, som jeg egentlig bruker i alle rom:

Fungerer fint som pynt også ♥

Sminkeinnkjøp fra Spania

Når jeg så disse to produktene falt jeg for dem med engang- for utseende altså, haha - er det mulig, jenter og sminke! I utlandet har de alltid så mye mer utvalg enn her hjemme i Norge, så er somregel alltid med noe nytt hjem:

Den bronzeren tenkte jeg egentlig at ble for sterk i fargen og for bløt i konsistens - men den fungerte faktisk ganske bra som solpudder!

Cranberry mask

I Gøteborg var vi innom Sephora - alle jenters drømmebutikk? jeg elsker den butikken i hvert fall, og kommer sjeldent tomhendt ut igjen - de har alltid noe nytt.

Denne gangen kjøpte jeg denne masken, egentlig bare fordi den lukter sinnsykt godt - men den gjør også huden silkemyk så anbefaler den videre til dere ♥

OriginsSikkert mange som har sett dette merket på diverse bloggere, og automatisk blitt skeptisk på om det positive blir skrevet kun fordi det er sponset - vel, jeg ble i hvert fall det, men bestemte meg for å prøve den ut likevel. Den inneholder avokado - var nok det som fristet meg mest. Hehe!

Jeg har fått prøvd den ut noen ganger nå, og huden blir sikkelig myk bare ved å påføre den - så det er et veldig bra produkt om du trenger fuktighet i ansiktet! Man skal sove med den over natten, og jeg kunne nok ha brukt denne hver natt. Du får tak i den på Kicks til 225 kr ♥

Har du prøvd noe fra dette merket før?

Rituals

Den hvite håndkremen og den blå håndsåpen lukter sikkelig spa, så de gleder jeg til å sette ved vasken ♥

Er første gang jeg kjøper noe fra denne merket faktisk! Har dere noe erfaring ned Rituals?

New foundation

Denne gangen har jeg kjøpt den lyseste varianten - følte meg litt oransje med den fra MAC. Vet ikke om jeg var det, men det så veldig sånn ut, i tilegg så hadde jeg jo litt oransjtoner i håret mitt som ikke gjorde det så mye bedre. Denne var hvert fall bedre, og nesten like god! Isadora tester ikke på dyr heller, så det er et stort pluss.

Hvilken foundation bruker du?

Olaplex haircare

Dette er vel en hårkur, som jeg har hørt mye bra om! Jeg fikk den i julegave så har bare testet den en gang, men den virker bra - en liten anbefaling, hvis du sliter med slitt hår slik som meg!  Du får tak i den HER ♥

Mac cosmeticsJeg skulle ha en ny foundation, og siden Mac hadde 20% på hele butikken, ble det med en leppestift hjem også - min samlingen med mac-leppestifter begynnner å bli alt for stor, så nå må jeg slutte å kjøpe dem.

Fler enn meg som er glad i mac sine leppestifter? ♥

To perfekte produkter til nyttårssaften

Ettersom disse kom i luke 24 og 25 i sminkekalenderen så var det nok ikke tilfeldig, fordi produktene passet jo bra til julekvelden, men nå er jo den dagen over, men kan kanskje passe til nyttårssaften og?

I luke 24 var det en rød leppestift, og i luke 25 lå det en øyenskyggepalett - sistnevnte brukte jeg faktisk på julaften, men leppestiften ble liggende, jeg kler dessverre ikke rød leppestift.

Alt i alt var det gøy med en sminkekalender, men ikke noe jeg gidder å bruke penger på igjen!

Viva la juicy coutureDenne parfymen kjøpte jeg for første gang for mange år siden, og den ble fort en av mine favoritter, ikke minst er den veldig fin å se på ♥ Nå var den nesten tom - så da passet det perfekt at Kicks hadde den på tilbud i julekalenderen sin i går!

Hva er din favorittparfyme?

juleprodukter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fra Body shop og Lush - disse lukter så godt ♥

Den fineste øyenskygge-paletten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bruker sånn ca aldri øyenskygge, men jeg er svak for øyenskyggepaletter likevel. Jeg er altfor glad i søte ting, så der har vi vel svaret på hvorfor jeg kjøpte denne ♥

Dior lip glow

Denne har jeg hatt i evigheter. I dag fikk jeg endelig kjøpt en ny! Jeg er ikke så veldig glad i å bruke leppestift, ettersom jeg bare tørker inn - så da passer denne perfekt:

En liten valentinesgave til meg, fra meg ♥