Sandra Marie Brandsrød

Sminkeinnkjøp fra Spania 24.05.2017

Når jeg så disse to produktene falt jeg for dem med engang- for utseende altså, haha - er det mulig, jenter og sminke! I utlandet har de alltid så mye mer utvalg enn her hjemme i Norge, så er somregel alltid med noe nytt hjem:

Den bronzeren tenkte jeg egentlig at ble for sterk i fargen og for bløt i konsistens - men den fungerte faktisk ganske bra som solpudder!

Cranberry mask 20.04.2017

I Gøteborg var vi innom Sephora - alle jenters drømmebutikk? jeg elsker den butikken i hvert fall, og kommer sjeldent tomhendt ut igjen - de har alltid noe nytt.

Denne gangen kjøpte jeg denne masken, egentlig bare fordi den lukter sinnsykt godt - men den gjør også huden silkemyk så anbefaler den videre til dere ♥

Origins 22.03.2017Sikkert mange som har sett dette merket på diverse bloggere, og automatisk blitt skeptisk på om det positive blir skrevet kun fordi det er sponset - vel, jeg ble i hvert fall det, men bestemte meg for å prøve den ut likevel. Den inneholder avokado - var nok det som fristet meg mest. Hehe!

Jeg har fått prøvd den ut noen ganger nå, og huden blir sikkelig myk bare ved å påføre den - så det er et veldig bra produkt om du trenger fuktighet i ansiktet! Man skal sove med den over natten, og jeg kunne nok ha brukt denne hver natt. Du får tak i den på Kicks til 225 kr ♥

Har du prøvd noe fra dette merket før?

Rituals 13.03.2017

Den hvite håndkremen og den blå håndsåpen lukter sikkelig spa, så de gleder jeg til å sette ved vasken ♥

Er første gang jeg kjøper noe fra denne merket faktisk! Har dere noe erfaring ned Rituals?

New foundation 24.02.2017

Denne gangen har jeg kjøpt den lyseste varianten - følte meg litt oransje med den fra MAC. Vet ikke om jeg var det, men det så veldig sånn ut, i tilegg så hadde jeg jo litt oransjtoner i håret mitt som ikke gjorde det så mye bedre. Denne var hvert fall bedre, og nesten like god! Isadora tester ikke på dyr heller, så det er et stort pluss.

Hvilken foundation bruker du?

Olaplex haircare 03.01.2017

Dette er vel en hårkur, som jeg har hørt mye bra om! Jeg fikk den i julegave så har bare testet den en gang, men den virker bra - en liten anbefaling, hvis du sliter med slitt hår slik som meg!  Du får tak i den HER ♥

Mac cosmetics 02.01.2017Jeg skulle ha en ny foundation, og siden Mac hadde 20% på hele butikken, ble det med en leppestift hjem også - min samlingen med mac-leppestifter begynnner å bli alt for stor, så nå må jeg slutte å kjøpe dem.

Fler enn meg som er glad i mac sine leppestifter? ♥

To perfekte produkter til nyttårssaften 26.12.2016

Ettersom disse kom i luke 24 og 25 i sminkekalenderen så var det nok ikke tilfeldig, fordi produktene passet jo bra til julekvelden, men nå er jo den dagen over, men kan kanskje passe til nyttårssaften og?

I luke 24 var det en rød leppestift, og i luke 25 lå det en øyenskyggepalett - sistnevnte brukte jeg faktisk på julaften, men leppestiften ble liggende, jeg kler dessverre ikke rød leppestift.

Alt i alt var det gøy med en sminkekalender, men ikke noe jeg gidder å bruke penger på igjen!

Viva la juicy couture 23.12.2016Denne parfymen kjøpte jeg for første gang for mange år siden, og den ble fort en av mine favoritter, ikke minst er den veldig fin å se på ♥ Nå var den nesten tom - så da passet det perfekt at Kicks hadde den på tilbud i julekalenderen sin i går!

Hva er din favorittparfyme?

juleprodukter 21.12.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fra Body shop og Lush - disse lukter så godt ♥

Den fineste øyenskygge-paletten 09.10.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bruker sånn ca aldri øyenskygge, men jeg er svak for øyenskyggepaletter likevel. Jeg er altfor glad i søte ting, så der har vi vel svaret på hvorfor jeg kjøpte denne ♥

Dior lip glow 15.02.2016

Denne har jeg hatt i evigheter. I dag fikk jeg endelig kjøpt en ny! Jeg er ikke så veldig glad i å bruke leppestift, ettersom jeg bare tørker inn - så da passer denne perfekt:

En liten valentinesgave til meg, fra meg ♥

Nye skjønnhetsfavoritter 08.04.2015

Victorias Secret


The body shop


Urban Decay

Mac

Lush

Om meg


Sandra Marie

Hei! Jeg heter Sandra. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.


Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no