Sandra Marie Brandsrød

Pre Workout 03.06.2017

Sportsbh fra XXL og t-shorte fra en outletbutikk i Sverige.I går kjøpte jeg meg blant annet et nytt Pre Workout-pulver, jeg prøve det i går kveld og det fungerte sikkelig bra. Under treningen begynte det å prikke i hele kroppen, vet ikke helt om dette er meningen, men det ga meg i hvert fall masse energi med tanken på at jeg faktisk sovnet i bilen hjem i går, og vurderte egentlig å droppe trening! I går fant jeg også en proteinbar i favorittsmaken min på is, pluss noen andre jeg ikke har prøvd før - tror de kostet 10 kr stk så det var billig!

Håper puleveret fungerer like bra i dag, for da får jeg så mye bedre utbytte av økten!

New Nike shoes 02.04.2017Jeg ville ha noen treningssko som var ganske enkle, så det ble disse hvite med et hint av grått fra Nike. De kostet ikke mer enn 400 kr i Sverige, og kan brukes både til løpetrening, styrke og som hverdagssko. Jeg var på treningssenteret allerede 10.30 i går og klar for å prøve de - jeg stod der og blomstret for senteret åpnet ikke før klokken 11. Så jeg fikk kun trent i en time før jeg måtte reise videre, men da fikk jeg i hvert fall testet de sikkelig ut, og de var veldig gode å trene i - i tilegg til at de er enkle, lette og fine ♥

Det er faktisk en herremodell siden de var utsolgt i min størrelse i damemodellen, men det merker man ingenting til så jeg kjøpte de likevel.

Hva syns du om skoene?

Fargerik trening 10.04.2015

Jeg bruker sjeldent farger i hverdagen, på trenning derimot - jeg har blitt den fargeklatten. Treningskoene er kanskje litt for mye av det gode, men jeg ble litt småforelska i de med tiden så når jeg fant dem på Mallorca fikk de bli med hjem i kofferten ♥

Er du fargerik? 

Om meg


Sandra Marie

Hei! Jeg heter Sandra. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser.


Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no