Temauke PSYK

Akkurat nå er det bare grått og tungt. Livet er en berg og dalbane for tiden. Jeg har også en kraftig forkjølelse gående på toppen av det hele! Så jeg ligger her og venter på gladere dager. Dere får nesten bare vente, om dere vil ha noe positivt å lese. 

I dag er fredag og det betyr at det er helg og fri! Jeg har kjøpt meg bamsetøfler i dag og verdens mykeste ullpledd. Tøflene var søte, men har jeg bruk for de? det tviler jeg på! Jeg kjøper alltid meningsløse ting når jeg har dårlige dager. 

Jeg har vært inne å kikket på NRK nett-tv nå. Forrige uke hadde de nemlig temauke hvor fokuset stod på mental helse, noe jeg i liten grad fikk med meg. Men nå så har jeg klart å ligge i ro i noen timer i strekk! Har nettopp sett ferdig dokumentaren jeg er ikke gal, handlingen følger flere ungdommer som er innlagt for psykiske lidelser og veien ut av dem. Jeg vet ikke helt om det hjelper på humøret å se på dette nå, men det er hvertfall en trøst å vite at man ikke står helt alene om å ha problemer. Nå skal jeg starte på filmen Oslo, 31 august, dope meg ned og legge meg i sengen. 

Anbefaler alle med fordommer og uvitenhet om psykisk lidelser om å ta en titt, kan love at dere hvertfall blitt litt klokere, om ikke annet. 

4 kommentarer
  1. jeg har sett på det. det er en tankevekker ja. har det vanskelig i perioder selv og det er ikke så lett. men man ser jo at andre kanskje kan ha det verre også å det er jo trist. men veldig fine programmer som gikk den uka. fikk ikek med meg alle jeg heller så har tenkt å se de fremover =) ha en fin kveld =)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg