Botanisk hage på en solfylt søndag

Jeg prøver så godt jeg kan og komme meg igjennom hverdagen for tiden. Dagene går så fort og jeg merker at det snart går mot sommerferie. Denne uken har jeg blant annet fått klippet av alt av slitte tupper, stripet håret og fikset brynene. På fredag var jeg en tur i Sarpsborg for å treffe familie som jeg altfor sjeldent ser. Før jeg tok toget tilbake til Oslo igjen var søs og jeg på resturant. I går prøvde jeg meg på min første treningsøkt på tre uker. Det ble mer andre ting enn trening, for den økten var ikke annet enn forferdelig. 

Det er også lenge siden jeg har vært i stand til å nyte sola som har vært de siste ukene. I dag tok jeg meg en tur ut for litt frisk luft med kamera på skulderen. Jeg dro først til Botanisk hage på Tøyen, en plass jeg ikke har vært på denne årsiden før. Det var mye finere der nå, blomstene og trærne hadde begynt å spire opp, det var hyggelige omgivelser og mai-stemning ♥

Jeg gikk videre til Oslo reptilpark, mest for morro skyld. Jeg møtte på noen søte aper, men resten av dyrene var ikke spesielt søte. Før jeg dro hjem gikk jeg en tur i parken på St.haugen og så på alle som satt fredelig og leste bok på en benk eller slappet av på gresset. 

Nå kom storesøster inn døra og pappa steller i stand grillen på verandaen. Håper alle har hatt en fin langhelg ♥

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg