På tide med sommerferie på ekte

Noen bilder fra Hellas-turene i fjor sommer:

De siste ukene har gått i berg og dalbane, men jeg har kommet meg igjennom de. Det nærmer seg virkelig sommerferie nå og jeg er egentlig ikke helt klar for det. Men jeg kom ikke opp i muntlig eksamen – følte meg ti kilo lettere da jeg slapp å beskymre meg over om jeg kom til å fullføre alle fagene. Nå venter jeg bare på svar på skriftlig eksamen! 

I helgen var jeg på innflyttningsfest og nå er det siste uke på skolen før sommerferien – uten at det er noe undervisning. På mandag var vi på folkemuseumet, i går var vi på Tryvann og grillet og de som ville klatret. Det var mye gøyere enn jeg hadde sett for meg, men også skummelt et par plasser. Jeg regnet med å ende opp med noen blåmerker på veien, men jeg endte på legevakten med brist/brudd i fingeren i stedenfor. Haha, slikt må det kun være jeg som klarer. Det ble gips i tre uker, passet ganske dårlig før sommeren. I dag har vi fri og jeg ligger bare på sofaen og tar livet med ro etter en slitsom dag i går. I morgen skal vi levere bøkene og grille og på fredag er det avslutningsdag. 

7 kommentarer
  1. Ååh, for noen herlige bilder! har selv vært i Hellas.. vil såå tilbake dit! 🙁 Greit at det ikke ble muntlig på deg da, men er jo så typisk at man garantert havner på skriftlig!
   Sikkelig uflax med legevakten da! Huff, hørtes ikke særlig morro ut med brudd! men hey.. er jo de festene man husker som man sier det! haha! Men kjedelig at det skal skje før sommeren og sommerferien ikke minst!

  2. Herlige bilder! Surt å gå med gips, føler med deg 😉
   Svar på kommentaren din:
   <3 Jeg håper du legger deg inn til behandling, og at det hjelper deg. Tro meg, hverdagen og livet blir bare værre og værre jo lengere tid det går, hvis du ikke får hjelp.. Bare kontakt meg hvis du har spørsmål eller noe!

  3. Takk! Canon 650D, tror jeg har brukt Sigma 17-70mm:) Det første bildet vet jeg ikke, for det er tatt med kamera til søsteren min, tror hun har Canon G12 eller noe.Mathea:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg