Those days

Det har vært ferie i en uke, det føles mer ut som to. Jeg er i Oslo enda, skulle gjerne ha reist til Risør, men har hatt ting jeg må følge opp i Oslo og på fredag var jeg for sliten. Litt kjedelig, men sånn er det. Jeg var ute en tur på mandag med en i klassen – på homsebar. Da var jeg i mitt rette element, det positive med det må ha vært at jeg ikke ble tafset ned av mannfolk. På torsdag samlet vi en gjeng fra klassen og hadde fest. Fikk trent lattermusklene endel. Jeg våknet av et brak 2 timer etter vi la oss og at senga falt. Og våkne i latterkrampe er det lenge siden jeg har gjort – det ble med den søvnen, da.

Pus var hos dyrlegen på fredag og fikk chip, vaksine og sterlisering. De små har begynt å gå ut av esken, lekesloss og er utrolig søte. Det eneste jeg sliter med nå er å få i dem mat, siden pus har jo body på. Hun er jo utrolig søt i den, men hun gleder seg nok veldig til å få den av: 

Stakkars lille ♥ Nå sover hun søtt ved siden av meg. Jeg har skaffe meg ny sofa også, plass til at både pus og jeg breier oss ut. 

Og ikke minst, jeg har fått meg ny gips. Rosa! Jeg trodde de bare skulle gipse fingeren min slik som sist, men neida – hele hånden. Med litt dekorasjoner fra de i klassen, så kom hvertfall fokuset fra det rosa litt bort. Så nå er jeg fireåring en liten stund, heldigvis skal den ikke være på så lenge. Følte meg veldig smart da jeg gikk videre på avtaler etterpå, haha. Flaut… 

Lille litt skeptiske jenta ♥

Haha, han ser passe trist ut. Det uskyldige ansiktet ♥

Lille uskyldige rampegutt ♥

Jeg sliter veldig med å velge hvem jeg skal beholde. Ellers skjer det ikke så mye spennende her i dag, jeg har snudd døgnet mitt igjen og blir vel kattevakt resten av natta! 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg