In the air to Greece

Mye fram og tilbake – en ferietur ble tilslutt planlagt og vi dro hjemmefra 04 i natt – i skrivende stund sitter vi på flyet til Athen.

Når søs kom i går ble middag bestilt på Peppes som vi tok med hjem. Da var klokken allerede 22.00 og jeg hadde ikke pakka. Det ble med andre ord ikke tid til søvn i natt og selv med så god tid måtte vi stresse. Jeg glemte til og med min faste reisekamerat – bamsen! Det var litt trist. 

Kom tilslutt frem til at øyhopping med koffert og veske ikke var en god ide, så kjøpte meg et par sekker. Nå har jeg jo bare en fungerende hånd også, så tror jeg vil være glad for det senere. Sekken er nesten full allerede, så det kan bli intressant på vei hjem – har hvertfall nok vekt å gå på! 

Pakket smart har vi også gjort.

I går var jeg en rask tur på senteret for å handle litt diverse til turen og fant meg et penalhus – bare så synd det ikke var plass til blyantene mine oppi. 

Prøvde å være smart før jeg dro – det tok ti minutter så hadde den ene katten klart og klatre ut. Kan bli spennende å se hvordan det går – har heldigvis en barnevakt til dem – skulle gjerne hatt webcamera over dem, det hadde vært gøy å se på! 

Tatt fra flyvinduet – langt oppe over havet. 

Vi blir borte i to uker og skal hoppe rundt på øyene. Vi skal først være et par dager i Athen, ta båten videre til Naxos og være der et par dager, så videre til Santorini før vi drar til Kreta hvor vi ender reisen. På kreta skal vi også bo i to forskjellige byer, så de siste dagene blir sammen med familie. 

2 kommentarer
  1. Heisann! Det kommer nok veldig ann på hvor man velger å reise til, hvor lenge, og når. Vi var borte i to uker og betalte ca 5000kr for flybiletter, det kunne vi nok fått billigere, men vi bestilte ganske sent. Vi tok tre båter som kostet 20 euro, 30 euro og 60 euro (sistnevnte ble bestilt litt sent så det var en dyr tur). Vi bodde også ganske billig: (dette er for to personer) om jeg ikke husker feil var det rundt, to netter i Naxos for 110 euro 70-80 euro for to netter i Santorini, 120 euro for fire netter på Kreta, 75 euro for 1 natt en annen plass på Kreta og 220 euro de tre siste nettene på den siste plassen (det var ganske dyrt, men vi hadde ikke bestilt før vi reiste hjemmefra). Var veldig gøy! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg