Athen

Vi var helt utslitte når vi kom frem til leiligheten i går, men vi kom oss tilslutt ut døra. Vi gikk litt rundt i området også satt vi oss på en buss – pågrunn av krisen som er nå, så er faktisk all transport gratis. Vi endte tilslutt opp i en handlegate – kjøpte meg faktisk Birkenstock sandaler der og de er en drøm å gå med. Vi avsluttet kvelden med å spise ute før vi gikk og la oss etter en lang dag. 

I dag var vi litt mer våkne. Vi startet den med frokost på Cofee point, her er maten til søs: 

Jeg bestilte meg kaffe og fikk tidenes kopp, haha:

Neste stopp var gamlebyen i Athen, Akropolis. Der gikk vi rundt i ca fire timer – noe som var sinnsykt varmt. Men vi fikk ganske fin utsikt over hele byen på toppen:

 Trine-Lise var veldig glad: 

Litt shopping ble det også – noe det ikke er plass til, hah:

Videre oppover kræsjet vi rett i NEI til EU demostrasjonen. Det var masse mennesker, en statminister som lagde lyd utover hele byen, masse politi og avsperra gater. Tror vi akkurat slapp unna de verste demostrantene – heldigvis!  

Nå har vi nettopp spist take-away pizza og driver og pakker sekken. 06 i morgen tidlig går turen videre til Naxos – med tanken på at klokka snart er halv to nå, blir nok det fem lange timer. Vi snakkes!

Ariizona – finere isteflaske finner du ikke!

5 kommentarer
  1. Heisann kjempefine bildet, ser helt nydelig. Skal til tyrkia på fredag, gledes til sol og varme. Ønsker deg en fortsatt fin sommer. Ta gjerne en titt innom bloggen min også. Hadde blitt glad for en kommentar tilbake

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg