Et litt for chill år

På mandag var første skoledag for i år – noe som var ganske greit. Hverdag og rutiner er nok det som passer best for meg! Jeg forlenget jo videregående med et år, så i år fikk jeg kun matte på planen – så egentlig kunne jeg bare ta en ny uke ferie etter oppstart. Hehe, skole én gang i uken er ikke helt idéelt, så vi får se hva jeg gjør fremover! Etter skolen dro jeg og noen fra skolen på café, vi skulle egentlig ha kaffe men det endte opp med at vi startet å drikke, for så og finne kebab til frokost. Vi forflyttet oss til Slottsparken og endte kvelden i Frognerparken. Kjempefint vær var det også – kunne ikke fått en bedre første skoledag og dagsfylla på en mandag er helt innafor.

På tirsdag var jeg i byen for å møte bestevenninen min Siw og hennes kjæreste – som det var altfor lenge siden jeg hadde sett. Vi spiste middag på Egon og etterpå ble jeg dratt med på minglekveld med en gjeng spillnerder.

Ellers har denne uken gått stille og rolig for seg. I morgen tar jeg meg en tur på skolen for å være litt sosial – rebus og grilling!

Legger ved noen bilder som ble tatt under trebåtfestivalen i Risør i år. Jeg fikk desverre bare med meg nattelivet, men her er noen bilder fra en annen vinkel, lørdag kveld fra Risør-flekken:

De avsluttet festivalen med kjempefint fyverkeri:

Startet du på skolen denne uken?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg