Tiden er livet, tankene og drømmene…

Hei på dere – nå var det lenge siden forrige hverdagsinnlegg!

Jeg har mange ganger de siste ukene hatt lyst til og begynne å blogge igjen, men jeg er så usikker. Det er jo også sånn med en blogg, at alle som vil kan lese den – og store deler av hverdagen min ligger der og det skremmer meg litt av og til. Jeg tør ikke lengre å skrive rett fra hjertet, så det jeg publiserer er gjennomtenkt og redigert flere ganger før det blir publisert – for de som trodde noe annet om innleggene som handler om psykisk helse – det er for å unngå uønsket oppmerksomhet og selvfølgelig for at ingen skal bli beskymret når de leser, så da vet dere det. Jeg skrev bare et blogginnlegg under en to ukers innleggelse, mens i Word skrev jeg 13 sider. Jeg har aldri skrevet mer overfladisk enn jeg gjør nå. Men jeg savner bloggen min, samtidig som jeg er lei av den.

Det er ikke mange linjene som skal til for og oppsummere det jeg har gjort i det siste, og for å være ærlig så er det ikke så mye positivt som har skjedd. Skolen har flyttet til Nydalen så jeg har mye kortere vei, jeg har også fått et fag til i håp om å klare å lage en hverdagsrutine – men det har jeg fremdeles ikke klart og i går startet høstferien. Ellers har jeg vært en tur i Risør – gikk blant annet en veldig fin tur sammen med mamma og hunden vår en dag sommeren var tilbake, var en tur på byen og på Brygga med venner. Jeg har vært på festival i Sarpsborg sammen med søsteren min, vært endel ute med venner i Oslo og vært sammen med to av folkehøgskolejentene mine på resturant og sett Bølgen på kino. For det meste har jeg vært syk, snudd hele døgnrytmen min og vært deprimert.

Når jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg fargelegge i den nye boken min, åpne en flaske vin, spise sjokolade å se på film. Jeg kan ikke gjøre én ting på engang, nei. Hva har livet mitt blitt til, her om dagen kjøpte jeg meg puslespill…

Jeg håper alle har en fin lørdagskveld uansett, så snakkes vi senere!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg