Velkommen til familien, Norm

God kveld, eller god natt er vel mer riktig å si på denne tiden av døgnet. Når jeg så på klokken nå ble jeg egentlig litt sjokkert over at den var 05… god morgen?! 

I helgen har jeg vært på spontantur til Risør. I dag var jeg på Ikea med pappa for å kjøpe bur, i samme slengen spiste vi julemiddag. Senere hentet jeg hjem ett nytt familiemedlem – viktig å utvikle dyrehagen her. Det ble en syrisk langhåret hamsterunge med navnet Norm ♥ han er så utrolig skjønn, og dere skulle sett reaksjonen til kattene. Måtte sitte en stund å se på dem, og hamsteren var så care, haha – jeg digger han allerede. Nå er han ikke så spennede lengre, tror de godtok ganske fort at det var et familiemedlem.

Han ligger krølla sammen og sover nå – jeg som trodde jeg hadde skaffet meg selskap om natten. Skal vise dere flere bilder av han en annen dag!

Det er ca fem minutter siden jeg tørket av den tv-benken. Har for tiden et gjørmebad på utsiden av huset, og bor i et eneste stort kaos av en byggeplass – like overrasket hver gang jeg kommer hjem til at huset fremdeles står der!

Ok, fack, god natt!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg