Praha 2015

I oktober i fjor var jeg en rask tur i Praha sammen med Henriette – nå som jeg skulle legge bilder over på harddisken kom jeg over mappen og syns det var dumt å legge de bort uten at de hadde vært innom bloggen, siden Praha er jo en så utrolig fin by!

Det første vi gjorde var og oppsøke torvet i gamlebyen, det var så mye mennesker der, og såå fint:

Vi var begge slitne denne dagen, og valgte å sette oss ned på Hard Rock Café, hvor det ble både middag, drinker og dessert:

Etter noen timer, så ble vi møtt av et folkehav og opplyste bygninger:

Vi satt oss ned igjen på en pizza restaurant før vi dro hjemover- hehe, snakk om å spise mye på én kveld.

Neste dag var vi mer utvilt og klare for å se Praha! Vi så det mest kjente, og fikk sett mye fint. Vi startet på toppen, hvor blant annet slottet ligger:

Når vi var tilbake i gamlebyen, så tok vi turen opp i klokketårnet og fikk utsikt over hele plassen:

Etter litt mer sightseeing og ekstremt mye gåing, fant vi rundt 22.30 tiden endelig en restaurant som hadde mat Henriette kunne spise. Der ble vi faktisk sittende helt til dem stengte, og senga var veldig god når vi kom hjem igjen!

Dagen etterpå hadde vi et par ting til vi ville se, ellers klippet vi håret og fikset neglene våre på et senter og så litt i butikker. Resten av kvelden brukte vi på å være på forskjellige barer og på pizza-restauranten vi hadde vært på første kvelden, som vi endelig fant igjen (vi lette to timer kvelden før..).

En av mine favorittbutikker♥:

Det dansende huset:

Drinkene våre gikk ned på høykant, og det tok ikke lange tiden før guttene på nabobordet turte gå bort å snakke til oss. Her har vi fått to nye venner fra New Zealand, og de hang vi med på en fem-etasjers bar etterpå og resten av kvelden. Det var pubben sin det -isbar og alt som var. Et lite nash ble det også.

“No hangover tomorrow”

De sa at det på bildet over ville kurere fyllesyke og bare for å ha sagt det – jeg kastet opp hele flyturen hjem igjen, så det der fungerte ikke, haha! det er veldig typisk å ha en sånn flytur hjem, men vi skal vel bare være glad vi rakk flyet og en velykket tur på byen ble det jo!

Har du vært i Praha før? Om ikke anbefaler jeg å ta turen – sett bort fra at det var litt for mye mennesker, så er byen veldig fin! ♥

2 kommentarer
  1. Så flott det er der! og så ut som super god mat 😀
   likte den godteri butikken, hihi. Og uff, hørtes ikke greit ut. Og teit at det skulle kurere fyllesyke og så endte du opp med å spy hele veien hjem ;o

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg