Side 1 av 366

Jeg er bare inne for å ønske dere et godt nytt år. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om 2015, eller hvordan jeg skal oppsummere og avslutte det. Jeg kan nok si at det er det verste året jeg har hatt noen gang. Jeg opplevde noe som var veldig traumatisk for meg, og etter hvert som tiden gikk fikk jeg reaksjoner jeg ikke hadde trodd jeg skulle overleve med i i gjennom hele 2015. Men nå ligger jeg her, hører på regnet på utsiden, vi er endelig kommet til 2016 og jeg kan si at jeg klarte det. For meg så er det kun en datoendring, men 2015 er over, og jeg skal forsøke å slette alt det vonde og heller tenke tilbake på de positive tingene som skjedde i løpet av året.

Jeg har lært mye i løpet av 2015. Hvem som er mine ekte venner, har jeg har fått erfare mer enn noensinne. Hvordan det føles å bli sviktet, ikke trodd, glemt og forandret. Jeg har flere ganger trodde jeg ikke skulle klare å reise meg igjen, men takket være mine nærmeste har jeg klart det – fordi de ikke har gitt opp når jeg har. Ikke minst så har jeg hatt en psykolog som har trodd på meg, og ikke på mine utfordringer!

Jeg har ikke mye tro på nyttårsforsetter og mål – men likevel er det noe ekstra spesielt ved at klokken viser 00.00, 1.januar. Det lille målet mitt for 2016 er at det blir et bedre år, og det skal jeg nok klare å overgå – jeg har egentlig allerede klart det, etter som jeg 1.januar i fjor måtte på legevakten for å sy. I år er det også skuddår, og overtroisk som jeg er, så tror jeg på at slike ting bringer lykke med seg!

Jeg hadde en rolig feiring i går, og hadde til og med med meg speilreflekskamera ut for å teste nytt objektiv jeg fikk til jul – det øverste bilde var egentlig det eneste velykka bilde. Det er deilig og ikke være fyllesyk den første dagen i et nytt år – selv om jeg har en pågående halsbetennelse og holder sengen uansett.

3 kommentarer
  1. Glad i deg søs <3 Jeg er ubeskrivelig glad, lykkelig og lettet over at du fortsatt lever og er i livet mitt <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg