Bilder fra skitur og Tjuvholmen

I går ettermiddag var jeg en liten tur på Aker Brygge. Når jeg kom dit så var det like før sola gikk ned, så jeg gikk helt ut til Tjuvholmen – gidder noen spandere leilighet på meg der? Uansett, det resulterte til mange fine bilder, bare så synd jeg bare hadde mobilkamera, men la gå:

Ellers var jeg ute med klassen forrige uke, hentet brillene mine (!!), for ja – jeg er ikke sliten i øynene hele tiden, jeg har dårlig syn. Den nye HD verden jeg lever i nå er fin altså! På fredag var jeg på gulvfest – altså fest i et hus helt uten møbler, haha. Lørdagen ble en rolig dag, var på Peppes pizza med familien – med storesøster også. Wii. Søndagen var også ganske rolig, med unntak av gåturen. Jeg avsluttet kvelden med sushifest, med det faktum at jeg ikke liker sushi så syns jeg at jeg litt morsom der. Jeg liksom bare kjøpe det, og spise det, selv om jeg ikke liker det. Logikk, hvor?

Siden det i dag er full snøstorm igjen, så legger jeg ved noen bilder fra skituren også jeg:

Ambefaler forresten ingen å dra på skitur med smøreski uten å smøre dem. Aldri trynt så mye før!


 

I dag har jeg vært på skolen og gjort ingenting, fått tren og shoppet litt og nå skal jeg snart legge meg i nytt sengesett. Finnes det noe bedre? ♥

I morgen tidlig har jeg en avtale før vi skal på skolekino å se Gullkysten.

En fin 1.februar til dere ♥♥♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg