Et hei fra en treig blogger

Man kan vel si det sånn at min bloggkariere sakte men sikkert har blitt lagt på hylla, og jeg har skrivesperre annehver dag. Fryktelig frustrerende for en sjel som meg som har så mye oppe i hodet mitt på engang. Jeg tenkte hvert fall at det snart var på tide å pusse opp designet igjen!

Siden sist har jeg vært i Polen, jeg har pint meg med akupunktur for første og mest sansynlig siste gang, og tattoveringsfjerning (har neste time i morgen, gleder meg til de er helt borte!). Det har endelig blitt vår, og den første alkoholen har blitt nytt ute i sola, og ved et par andre anledninger. I påskeferien var jeg på en liten tog-interrail i Italia hvor vi var innom fire forskjellige byer. Jeg tenkte og vise dere bilder derfra i et annet innlegg.

For tiden sliter jeg med å holde motet oppe for å bestå matte, og å komme inn i treningsrutinen igjen. I mens jeg sliter enda mer med å finne ut av søknaden min til neste år. Jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal ta veien eller hva jeg skal gjøre med livet mitt, jeg – og det er et hav av muligheter jeg bare har en liten uke på å bestemme meg for. Sånt takler ikke jeg… kan jeg ikke bare starte i barnehagen igjen? det hadde vært fint, det.

Her kommer noen bilder fra Italia, hvor det hadde blitt litt mer vårlig enn i Norge:


Ingen tvil om hva som er favorittblomsten min ♥

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg