Warszawa

Etter mye værtrøbbel kom vi oss tilslutt begge på polsk jord. Jeg landet på feil flyplass, og etter å ha gått lei av venting på mc-café, dro jeg inn til sentrum – jeg traff selvfølgelig ikke på første forsøk. Mens Henriette måtte lande på andre siden av Polen, for så å fly opp igjen å lande på riktig plass. Jeg fant en morsom vegg mens jeg ventet da:

Vi fant hverandre, litt lunsj og hotellet tilslutt. Vi var ganske slitne, så vi sovnet egentlig nesten under middagen på Hard Rock Café, før vi gikk tilbake til hotellet igjen.

Henriette & jeg er ikke kjent for å ta med oss kart før vi går ut. Det viser seg somregel aldri å være en lur idé, etter x-antall skritt og en frokostpause, fant vi fram til gamlebyen! Jeg tror vi gikk 20.000 skritt den dagen, det var godt å legge hode på puta den kvelden!

Bare jeg som får julestemning av små hus og skøytebane?

Den siste dagen startet vi med et billig frisørbesøk, vi var ikke serlig heldig med været – det begynte å snø. Så starbucks, shopping, middag og drinker (får du noen gang tilbud om en agurk-drink så ta den!) fristet mer enn å sightsee rundt. Neste morgen hoppet vi i en taxi og vært vårt fly hjem til hver vår ende i Europa.

Dagen etter vi kom hjem bestilte vi flybiletter til Litauen, vi er kanskje litt for glad i å reise, eller bare glad i hverandre? ♥ Hvem kan la være, når man får flybiletter til 300kr? begynner å nærme meg å ha besøkt hele Europa snart, må jo nesten fullføre det før jeg dør!

6 kommentarer
  1. Haha kart må man ha/ Lurt og ha ihvertfall 🙂 Høres ut som dere har kost dere masse, så heldig dere er som skal ut og reise igjen! 🙂 Mange flotte bilder^^

  2. Warszawa er så vakker og fremdeles ukjent byen! Jeg elsker den! Hvis du letter etter spennende sted til å feste eller ha godt måltid prøv New Orleans. Bortsett fra god mat, der er også vakre pole dansere og topp musikk.

  3. Det er mange steder å se i Warszawa, men du trenger også litt fest! Den beste festen i Warszawa er i New Orleans nattklubb

  4. Jeg liker ikke nattklubber fordi jentene er for mye ekle, men i New Orleans i Warszawa er dansere veldig hyggelige, snille og stilige.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg