Et helt halvt år

Denne helgen har søster og jeg hatt en koselig helg sammen, det var lenge siden sist, så det var fint og endelig kunne treffes! På fredag var vi på shopping og på Ikea (…). Jeg trodde jeg likte Ikea, men det gjør jeg visst ikke lengre! På lørdagskvelden var vi på kino og så et helt halvt år, altså: hva skal jeg si? filmen var like fin som boka, så det er bare å komme seg i kinosetet for de som er like klissete som meg ♥ jeg unngikk å hulke igjennom filmen i det minste, så er ikke så ille som jeg høres ut som! I dag fikk vi endelig litt sol, og bestemte oss for å reise opp til Tryvann for å klatre. Vet dere hva som skjedde når vi var på vei oppover? det begynte selvfølgelig å regne. Vi ble bokstavelig talt gjennomomvåte og iskalde – når det i tilegg begynte å hagle. Men klatring med litt ekstra utfordringer ble det, og heller ingen brekte fingre i år. Når vi kom hjem så dro vi på Jacobs Aleé på Aker Brygge med familien og spiste middag, måtte jo feire at det er sommerferie – oog… jeg er endelig ferdig med studiekompetansen min! Hvem hadde trodd? ikke jeg hvert fall. Men det gikk akkurat i mellom tankeskjør og forvirrende mattekunnskaper. Hadde en veldig koselig skoleavslutningsuke med Tusenfryd og fest med klassevennene mine! Kommer til å savne dem, lærerne og skolen – men merker det skal bli deilig å få gjort noe annet nå. Dette tok meg tross alt syv år, men jeg ville aldri vært uten de tre siste årene, selv om det har vært endel utfordringer underveis har det vært verdt det. Tilslutt hvert fall!


// Utsikt fra Frognerseteren

// En grå Aker brygge

Ellers syns jeg overskriften passet bra, ettersom det er en stund siden jeg faktisk har blogget. Ikke at jeg har så mye å blogge om, siden sist har jeg blant annet lekt turist i egen by, feiret 17.mai og barnedåp for lille barnet til kusinen min, hatt risørturer, fått nytt sommeren litt, fester og ja. Jeg tror ikke jeg skal ta en lang oppdatering – det skjer ikke så mye i livet mitt for tiden heller, for å si det slik så tilbringer jeg de fleste dagene mine innendørs og har egentlig avlyst hele sommeren for i år.

På 17-mai var jeg faktisk i Sarpsborg – en fin dag middag, is, ballong, (jeg er jo tross alt bare 25..) familien og en litt for lang fest når jeg kom tilbake til Oslo!

Nå ligger jeg nede og hører på pus oppe i stua som har funnet seg en mus ute – en levende en selvsagt, og så gøy hun har det med å leke katt og mus. Hvorfor kan hun ikke bare bruke lekene jeg kjøper? Stakkars liten..

Jeg må vel snart hoppe i seng – jeg klarer å snu døgnet mitt hver eneste helg!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg