Risør

I går tok jeg bussen til Risør – det tok så lang tid, jeg hadde ikke akkurat tenkt over at fellesferien startet i går. Når jeg endelig kom hjem dro jeg nesten rett på vors hos en venninne, så dro vi på Brygga hvor det var konsert. En veldig koselig kveld, men det var ikke så koselig og våkne 06 i morges av at jeg var dårlig. Jeg hadde kjøpt med meg pizza fra byen, og bært den hele veien hjem – og når jeg kom hjem spiste jeg iskald pizza. Det verste er egentlig at jeg omtrent ikke spiste av den, noe så bortkastet. Haha!

Startet dagen på verandaen i dag – strålende sol – burde egentlig ha vært ute i båt, men det sov jeg altfor lenge til så det ble det ikke tid til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk selskap av nabopusen – nå som ikke hunden er hjemme, så tar de seg til rette her. Han var til og med inne og spiste hundemat, haha. En koselig fyr å dele frokost med da:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vel – sommer i Risør er jo ikke annet enn en stor fest, så nå må jeg gjøre meg klar for ett nytt vors med noen venninner, og Rollers konsert på Stangholmen i kveld. Det blir bra, selv om jeg kunne ønske at jeg ikke var så sliten…

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg