Sommeridyll

Endelig tilbake i Oslo etter en helg i Risør – ok, det var deilig å komme hjem igjen – men jeg er; 1. Ikke hjemme 2. Jeg vet ikke helt hvor jeg hører hjemme. Før det blir fredag igjen, skal jeg lade opp på batteriene til en ny helg med fart… blir litt fyllesyk bare av å tenke på å reise med Kielbåten nå.

Jeg hadde med meg kamera på lørdag, og venninnene mine bare.. “Hæ, kamera?” “Åja, vi er med Sandra nå ja…” haha, nå har jeg jo egentlig sluttet med kamera på fest, bildene blir liksom ikke så pene uansett, men her er noen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stangholmen i Risør:

Fire stk jenter som har latterkrampe av saue-vitsen min som er den eneste vitsen jeg kan (ja, jeg ler av min egen vits):

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når vi dro fra byen og på nashspiel, møtte denne soloppgangen oss:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse bildene er faktisk ikke redigert – aner ikke hvordan innstilling jeg har brukt på kamera, siden jeg nettopp har fått nytt – det ble litt i meste laget kanskje, men sinnsykt fint var det. Det var en superhyggelig kveld med jentene, men nashet kunne jeg ha spart meg selv for – jeg tok faktisk en lur like nede i gata der, typisk meg…

Møtte et par venner på pir1 på søndagen – vi spiste pizza, og kvelden endte med å se tidenes kjedeligste fotball-EM finale. Før jeg reiste hjem i går var jeg en liten tur i byen og en tur på Brygga før jeg vinket vennene mine farvel ved busstoppet.

I stad var jeg ute og kjøpte meg en ny bok – ble nettopp ferdig med etter deg, og jeg har tydeligvis blitt en lesehest. Har egentlig ikke noe bedre å gjøre uansett. Nå skal jeg laste ned Pokemon!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg