Color me rad

Haaj, amingos! Fikk lyst til å skrive et innlegg nå – siden jeg nettopp har fått meg iMac, og da må jeg jo teste den! Fantatisk med så stor skjerm å se på. Ellers – kan jeg vel bare gi opp og tro at jeg skal klare og oppdatere denne bloggen daglig, men jeg kommer meg et hei innimellom, siden jeg er veldig glad i å skrive. Ikke at det jeg skriver om er så fryktelig spennende, men det er morsomt for meg å lese alt tullet jeg har rablet ned på internett tidligere. Det hender jeg blir ganske flau over meg selv, men det får gå. Kan jeg underholde noen, så er jo det også godt for noe. Jeg håper ikke jeg er så håpløs… 

Siden sist har jeg vært på to festivaler, 1000-årsfesten i Sarpsborg med Lionel Richie konsert, familietid, shopping og mye hygge. Stod seriøst i øl-kø i 1,5 time den kvelden – det ble tidenes snakkis resten av kvelden. Trebåtfestivalen i Risør – med mye kjentfolk, konsert og fyverkeri. Jeg har også farget håret mitt kaldt blondt, også kalt for grått, egentlig så har fargen nesten gått ut igjen nå, så skjønner ikke helt hvorfor jeg nevnte det… 

I helgen var søster og tremenningen min i Oslo og på lørdagen var vi var på fargeløpet på Holmenkollen – color me rad. Jeg kom meg utrolig nok igjennom de 5 km, uten å svime av på veien. Ingen hemmelighet at jeg omtrent ikke har trent de fire siste mndéne, men i dag har jeg faktisk vært og trent. 10 poéng til meg! 

Det var ganske morsomt, og jeg fikk veldig lyst til å farge håret i farger. 

Ellers var vi på Ikea og litt sånn – tremellingen vår, som jeg ikke visste at eksisterte før i år, fikk vel et passe inntrykk av hvordan vi er.  Søndagen avsluttet søs og jeg på The Well spa – altså, det kan ambefales, oom man liker å gå naken rundt i et stort spaanlegg, det var seriøst nakne mennesker overalt, både kvinner og menn. Not my thing.. men ellers så var det en ganske behagelig opplevelse! 

Også har jeg flyttet hjem igjen. Dette er den lengste våren og sommeren jeg har hatt noensinne. Det har på en måte gått fort, samtidig som det føles ut som det er et år siden skolen sluttet. Har kun vært hjemme en uke, og den føles også ut som en hel evighet. Jeg har endevent alt jeg har, og tror ikke jeg har en krok igjen å rydde i én gang. Jeg har også sydd igjen øreflippen min, noe som var på tide – den røknet tross alt for over 3 år siden. I dag møtte jeg behandleren min igjen, og føler heldigvis at jeg ikke er på samme plass nå, som jeg var da vi skilte lag i april.

I morgen skal jeg til legen, ellers har jeg ikke store planer! Jeg bestemte meg for å bli værende i Oslo i hvert fall ett år til, så det blir ikke stort med skole på meg i år. Jeg får se hva jeg gjør, forløpig er jeg huleboér. 

Den kvelden der – satt jeg og tenkte på hvordan jeg ville huske den sommeren, i mens jeg drakk redbull og nøt solnedgangen. Den utsikten vil jeg hvert fall savne og kunne rømme til! 
 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg