Kan noen sende tilbake døgnrytmen?

Det tok ikke lange tiden før jeg snurret døgnet helt rundt. 10 poéng til meg, og nå hater jeg selvfølgelig at jeg klarte å gå i denne fella igjen. Livet på natten er og blir bra, men alle er jo våken på dagen, så det blir liksom et problem i lengden. I dag lå jeg og slumret alarmen i tre timer til lyden av gressklipperen på utsiden – kan en morgen bli bedre? kanskje jeg bare skal flytte til USA?

Var på Hovedøya på lørdag i Hawaii-bursdag – måtte tvinge søsteren min til å bli med på selfie ved solnedngangen. På søndag våknet jeg som en dalmantiner og minst like mange knottstikk, men ellers så var det en veldig hyggelig sommerkveld med grilling, vin og bra selskap!

Jeg skal tidlig opp også – kanskje det mest irriterende med tanken på at klokken er fem snart. Jeg klarer bare ikke å legge meg, hvor vanskelig kan det være? så lett å snu, og så vanskelig å få tilbake! Nå har jeg skrevet et helt blogginnlegg om dårlig døgnrytme, elsker at jeg ikke har større ting og beskymre meg over denne natten ♥

5 kommentarer
  1. Prøvd den noen ganger, men ender bare med at jeg enten blir overtrøtt og ikke klarer å legge meg tidlig nok til at jeg klarer å stå opp igjen til normal tid, siden da har har så mye søvnå ta igjen xD REBECCA HOLDER:

  2. Uff, det er slitsomt med dårlig døgnrytme.. Men det er nesten bare å stå opp tidlig hver eneste dag, så blir du trøtt på kvelden også! Det funker i hvertfall på meg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg