Velkommen høst

Bare jeg som er værforvirret for tiden? tror ikke jeg den eneste som bommer når jeg skal kle meg om dagen – september er her, men været er som juli. Helt normalt i Norge..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ugle-bildet over fikk jeg av mamma når vi var på marked på Broklandsheia forrige helg – der fikk vi også med oss en aldri så liten konsert av Cir.Cuz, ellers koste jeg meg med venner og familie slik jeg gjør når jeg er i Risør. I helgen var søs og jeg på Rjukan på fjelltur – mer om det i et annet innlegg!

Vi var hjemme ganske sent på søndag, og jeg lå rett ut i senga i nesten hele går. Helt ødelagt i kroppen, og en påbegynt forkjølelse jeg ikke har tid til å få nå. Kom meg heldigvis opp av sengen i dag og hadde planer om å gå på en forelesning. Jeg leker litt student for tiden – endte i stedenfor opp med å lese på Baker Hansen i nyoppussede Nydalen som har blitt så koselig. Sånn kan det gå – jeg prøver igjen neste uke. Etterpå dro jeg på et møte og på litt shopping. Nå tror jeg faktisk at jeg skal legge meg snart. Døgnrytmen er snudd igjen, tommel opp – kanskje!

Noe spennende som skjer i livet deres, da? 🙂

5 kommentarer

Siste innlegg