Friday morning

Mornings! Sitter her og spiser frokost, og ser på God Morgen Norge. Føler en blanding av 40-60åringer som sitter og ser på det, og gode minner fra fjortisstiden når jeg døgnet og satt det på om morningen før skolen. Håper de aldri stopper det programmet, ser for meg at det gir selskap til mange hjem, det er så koselig. OK.

Skal stelle meg snart, og gjøre meg klar for to avtaler etter hverandre, så skal jeg en tur på bibloteket og en tur innom senteret å blant annet fikse negler. Jeg lå inne i hele går, så blir vel greit å ta seg en tur ut i den kalde høstvinden hvert fall, selv om behadlere ikke er det mest artige å starte fredagen med. Ellers er jeg invitert på fest i kveld, men vet ikke om jeg skal enda. Tar det som de kommer!

Siden jeg har rukket å slappe av, før jeg steller meg, så er neste steg nå å rekke bussen også, så jeg slepper å sykle og pådra meg halsbetennelse i nedoverbakken til Nydalen – men det er litt for mye å forlange på en gang da, dere. Ellers har jeg har funnet ut av at å skru ned lyden på telefonen før jeg legger meg, og sette på en rolig sang som alarm er en myyye bedre måte og våkne på, det hjelper litt å våkne med en pus som ligger oppå magen min også, selv om jeg mest sansynlig er allergisk mot pelssdyret og burde ikke ha det i senga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det hjelper alltid med litt hjerter i frokosten ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En fin helg til dere!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg