White flowers

Snakk om å lage en overskrift, som overhodet ikke har noe med innlegget å gjøre da, dere! Jeg kom ikke på noe finere, men det er jo en rose her.

Nå måtte jeg google om rose egentlig er en blomst, og fikk opp at hvite roser betyr uskyldig, hihi! Nå begynte dette innlegget plutselig å handle om blomster likevel..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gjør fremdeles ting som er veldig bloggete til og nesten ikke blogge lengre, som å kjøpe denne:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne uken her har vart mye lengre for meg enn ukene vanligvis pleier å gjøre. Plutselig var ikke fredag like morsomt lengre. Kan kanskje bety at jeg endelig begynner å bli klar for å gjøre noe mer produktiv, det har jo tross alt gått en hel sommerferie siden jeg ble skrevet ut fra DPS. Innså når jeg satt hos psykolog i dag å bladde i gjennom kalenderen, at det kun er en uke igjen til november… så ja, god jul kan vi vel like godt si. Jeg var innom Kremmerhuset her om dagen, og der var de i full gang med å pakke ut julevarene, i mens Kurt Nilsens julemusikk dundret i bakgrunnen. Jeg løp fort ut av butikken, kom meg bort på Nille hvor jeg ble servert godterihjerner og lekeblod i stedenfor. Men jeg må innrømme at jeg allerede har drukket julebrus, da.

Forrige uke var jeg en tur i København, tenkte å vise dere bilder derfra i et eget innlegg! Jeg er egentlig ganske trøtt, sovet lite og dårlig de to siste nettene, så tror jeg skal legge meg snart. I morgen tidlig skal jeg til Sarpsborg for å besøke storesøster, så drar vi inn til Oslo igjen senere på dagen!

God helg og god natt ♥

4 kommentarer

Siste innlegg