Evig søndag

I dag gikk solen ned allerede rundt 4-5, og vi er inne i vintertid. Værvarselet fremover er heller ikke noe pent syn. Sikkelig deprimerende spør du meg! Jeg benyttet meg hvert fall av tilbudet til Brun og Blid i dag, med 20 minutter gratis sol. Jeg ble helt rød, og fikk frem rundt 100 fregner. Heh, det var ganske tydelig at det var lenge siden min kropp hadde fått D-vitamin.

Tidligere i dag var jeg også på bokmarked, tenkte jeg bare skulle innom å se før de stengte, men endte opp med 19 nye bøker og en dvd, til kun 100 kr! Så det var litt av et kupp, nå har jeg endel (enda mer) å lese fremover. Etterpå dro jeg på trening, det var ganske tungt, siden det er lenge siden jeg har trent ordentlig. Merker jeg savner håndballmusklene mine veldig! Jeg prøvde også å lage brownies cookies av nutrilett-bar i stad. Hadde tenkt å dele oppskriften med dere, men det ble så misslykket, og jeg syns ikke de ble noe gode heller, så jeg dropper det. Mulig de hadde vært bedre for min del, om jeg hadde tatt en annen smak. Vil dere prøve er det bare å dele en bar i biter, flate de ut og sette de i ovnen i noen minutter.

Når vi er inne på bøker så leser jeg Evig søndag- har lest de to andre bøkene hennes, så ikke spør meg hvorfor jeg endte opp med å lese nr 1 sist.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Livet mitt kan vel også føles litt som en evig søndag for tiden, men jeg har hvert fall lært meg å like søndagene ♥ mandager derimot, det kommer nok ikke til å skje med det første!

Nå skal jeg hvert fall lage lompepizza, og sette på filmen et helt halvt år, før jeg går inn i drømmeland.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg