4 november vil alltid være litt spesiell 

4 november 2011 – som det året havnet på allehelgensdagen. Familiehunden vår, som vi fikk når jeg var 7-8 år måtte avlives! Vi hadde han i 13 år, den lille tassen ble en av mine bestevenner, og han betydde veldig mye for meg. Han vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt, selv om han ikke er her med oss lengre

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det første du gjorde når du kom hjem til oss, var å løpe opp trappa og forsyne deg av popkornbollen, og siden var favorittretten din popcorn. Jeg husker jeg elsket å bære deg opp trappa, men du ville helst gå selv. Du ødelagte skoene mine, bjeffet når jeg hadde besøk, spiste maten min og vi delte middag. Fikk du ikke av maten min, så siklet ut bare på meg, og tok fram bambiøynene. Du sov hos meg – til og med når jeg ikke var hjemme, så sov du hos meg, og så etter meg. Var jeg sinna, tilga du meg alltid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi lekte med ballonger, og vi lærte deg mange triks. Du trøstet meg når jeg var lei meg, og du var den skjønneste og snilleste skapningen som det ikke gikk ann å la være å smile av, eller å være glad i, selv når du vekket meg midt på natta, fordi du måtte tisse. Du lærte deg å åpne døren til soverommet mitt, så du alltid kunne stikke innom for å si hei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du var verdenes fineste hund, som fremdeles er veldig savnet

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg