Odin – en mors kamp for sin sønn

Kopp fra Greengate – mitt favorittmerke ♥


 

Det var litt tyngre å komme seg ut av sengen i dag, men jeg kom meg opp 08.30 – jeg tror mye kan henge sammen med hva jeg drømmer, for hvordan dagen min starter. Nå har jeg i hvert fall kokt meg en kanne med kaffe, og startet på en ny bok – kanskje ikke akkurat boken som passet humøret mitt, men det får gå! Det er en forferdelig historie, som handler om Odin som tok selvmord etter å ha blitt mobbet. Om jeg noen gang hadde blitt lærer, så hadde jeg aldri akseptert at mobbing skjer – jeg forstår ikke at noen kan? Mobbing ødlegger faktisk liv, for dere lærere som ikke har fått med dere det…

Har du lest den?

10 kommentarer
  1. Har ikke lest den nei, kan du legge ut et innlegg om den når du er ferdig med den? 🙂 Mobbing er forferdelig, er altfor mange lærere som bare overser.. Fysj! Skulle vært pensum om hvordan man skal håndtere det på høgskolen spør du meg!

  2. Nå skal jeg ikke gå i full forsvarsposisjon (er selv utdannet lærer) og si at alt kan faktisk ikke legges på læreren, men at mobbeholdninger også kommer fra et sted (host foreldrene host), men noen ganger kan det være vanskelig å oppfatte, selv for læreren som ser barna i mange timer hver dag. OG SÅ vil jeg legge til at ikke alle lærere burde være lærere, for det er ikke alle som klarer å håndtere slike situasjoner til barnas beste. Så sånn er det.

  3. Little Miss Sunshine: Vel, jeg sa vel ikke at mobbeholdningen kommer fra læreren? (selv om det er lærere som mobber og, men det var ikke helt tema her nå) I hvert fall så var det ikke det jeg mente. Fult klar over at det ofte kommer hjemmefra, men det er ikke alltid tilfelle det heller.

   Det blir annerledes når læreren ikke legger merke til at det er et problem, men når det er så åpenbart at det skjer, uten at læreren gjør noe med det, (eller rektor for den slags skyld) så mener jeg det er feil. Mange lærere prøver jo å løse det, men det stopper opp et sted, så dette er vel heller noe høyere makter må gjøre noe med.

   Men ser absolutt at det er vanskelig for en lærer også, men noen burde ja, rett og slett ikke være lærer og noen gir rett og slett faen. Så sånn er det.

  4. en kopp kaffe med en bok synes som en god begynnelse av morgen 😉
   har du merket at din koppen og din kjolen (på profilbildet), har det samme mønsteret :). Det er så nydelig 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg