Avhengig av Nocco

Når jeg var i Sverige så kjøpte jeg med meg endel forskjellige smaker av Nocco, for å finne ut hvilken som er best. Disse finnes i flere smaker i Sverige, men i Norge har de ganske dårlig utvalg. Dette er ikke alle smakene, så det sier litt om hvor mange varianter de har. Jeg kommer nok til å prøve et par nye neste gang jeg reiser til Sverige!

Det er vanskelig å velge én favoritt, men jeg tror det må bi den med pæresmak – den smaker som den saftisen med pæresmak, om dere har smakt den. Cassis er også veldig god – den smaker som festis, noe som var en av mine favorittdrikker som barn! Ellers likte jeg tropical og fersken også! Citron/lime derimot – syns jeg smakte en dårlig drink med mye limesmak.

Den med eplesmak har jeg ikke drukket enda – det jeg oppdaget er at det er forskjell på blå og grønn boks. De blå inneholder koffein, i mens de grønne gjør ikke – det er også forskjell på mg inneholdet av BCAA. Det finnes også andre farger, dere kan lese om de på hjemmesiden til Nocco.

Så dette har blitt en av mine favoritter til hverdagen, enten om det er for å våkne opp, eller for å ta før trening for å få litt ekstra energi. Det er visst mange som bruker de i forbindelse med trening, noe jeg ikke visste når jeg kjøpte de. Disse har kulsyre i seg, er sukkerfri, kalorifri, inneholder seks ulike vitaminer og tre aminosyrer – så de har jo noe for seg i tilegg til å være en energidrikk.

Har du prøvd dem?

22 kommentarer

Siste innlegg